Az Yağlı Un GTIP / HS CODE ✨
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 030549: Diğer balıklar (tütsülü)
- 0401: Süt ve krema (konsantre edilmemiş, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı madde içermeyen)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040310: Yoğurt (konsantre edilmiş)
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 0405: Sütten elde edilen yağlar, sürülerek yenilen süt ürünleri
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 040690: Diğer peynirler
- 1208: Yağlı tohum ve meyvelerin un ve kaba unları (hardal unu hariç)
- 1517: Margarin
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
YÜKSEK SINIF BUĞDAY EKMEK UNUNDAN SOĞUTULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ FIRIN UNU: MAYALI EKMEK, MAYALI EKMEK, KUYU, Süzme peynir, az yağlı, %3 yağlı, süzme peynir %3 yağlı %2 , %5, %6, %7, %8, %9, %10, %11, %12, %13, %14, %15, %16, %17, 1
|
|
||
Yarı yağlı ve az yağlı olgun peynir kütleleri; kısa olgunlaşma dönemine sahip yarı yağlı ve az yağlı peynir kütleleri; olgunlaşmamış yarı yağlı ve az yağlı peynir kütleleri
|
|
||
İşleme için peynir ürünleri: yarı yağlı olgun peynir, az yağlı olgun peynir, kısa olgunlaşma dönemine sahip yarı yağlı peynir, kısa olgunlaşma dönemine sahip az yağlı peynir, az yağlı olgun salamura peynir, yarı yağlı peynir kütlesi
|
|
||
Vanilinli az yağlı tatlı lor kütlesi, kuru üzümlü az yağlı tatlı lor kütlesi, kuru kayısılı az yağlı tatlı lor kütlesi, %15 yağ kütlesi fraksiyonlu vanilinli az yağlı tatlı lor kütlesi, "OOO" işaretli DK "Ben
|
|
||
"OOO DK Megatrade-Yug" işaretli, vanilinli az yağlı tatlı lor kütlesi. "OOO DK Megatrade-Yug" işaretli, kuru üzümlü, az yağlı tatlı lor kütlesi. Kuru kayısılı az yağlı tatlı lor kütlesi, işaretli
|
|
||
Konserve süt. Ekşi krema ve süzme peynir: ekşi krema: az yağlı (m.f. %10); az yağlı (m.f. %15); klasik (m.f. %20 ila %34). süzme peynir: yağsız (ppm %0 ila %1,8), az yağlı (ppm %2), klasik (ppm
|
|
||
Ardatovskoe milk LLC etiketli ekşi krema: kütlece en az %10, %0, %12.0, %14.0 yağ oranına sahip az yağlı ekşi krema, kütlece en az %15.0, %17.0, %19.0 yağ oranına sahip az yağlı ekşi krema, kütlece en az
|
|
||
Azov-Karadeniz ringa balığı, Atlantik yağlı ve az yağlı, Beyaz Deniz, Hazar, Hazar karagöz, Pasifik yağlı ve az yağlı, Sardunya yağlı ve yağsız soğuk füme (kesilmemiş
|
|
||
Tuzlanmış, salamura edilmiş, tütsülenmiş balık: Yağlı Atlantik ringa balığı marine edilmiş Atlantik ringa balığı marine edilmiş az yağlı Pasifik ringa balığı marine edilmiş yağlı Pasifik ringa balığı az yağlı marine edilmiş Pasifik ringa balığı atla ringa
|
|
||
Balık konserveleri: özel olarak tuzlanmış ringa balığı (Atlantik yağlı ve az yağlı, Pasifik yağlı ve az yağlı, Beyaz Deniz)
|
|
||
Tuzlanmış ringa balığı çeşitleri: Atlantik az yağlı ve Atlantik yağlı, Pasifik az yağlı ve Pasifik yağlı, Beyaz Deniz, Azov-Karadeniz (Tuna, Kerç, Don, Dinyeper, Dinyeper)
|
.
|
|
|
Tuzlanmış ringa balığı çeşitleri: Atlantik az yağlı ve Atlantik yağlı, Pasifik az yağlı ve Pasifik yağlı, Beyaz Deniz, Azov-Karadeniz (Tuna, Kerç, Don, Dinyeper, Dinyeper)
|
.
|
|
|
Konserve süt: Kütle oranı %8,5 yağ içeren şekerli tam yağlı yoğunlaştırılmış süt, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt Toffee az yağlı, az yağlı şekerli yoğunlaştırılmış tam yağlı süt, teneke kutularda, polietilen şişelerde paketlenmiş
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Süt ürünleri: lor: az yağlı, yağ kütle oranı %1,8; az yağlı, yağ kütle oranı %2, %3, %3,8; klasik, yağ kütle oranı %4, %5, %7, %9, %12, %15, %18; yağlı
|
|
||
Süzme peynir çeşitleri: az yağlı süzme peynir mdzh en az %1,8; süzme peynir mdzh en az %2,0; süzme peynir mdzh en az %3,0; süzme peynir mdzh en az %3,8; süzme peynir mdzh en az
|
|
||
En yüksek kalitede deodorize edilmiş az yağlı soya unu: "Soyanta 100 st", "Soyanta 200 st", "Soyanta 100 st enzim aktif", "Soyanta 200 st enzim aktif"
|
|
||
En yüksek kalitede deodorize edilmiş az yağlı soya unu: "Soyanta 100 st", "Soyanta 200 st", "Soyanta 100 st enzim aktif", "Soyanta 200 st enzim aktif"
|
|
||
Az yağlı yoğurt, yoğurt yağ oranı %2,5; Az yağlı tatlı yoğurt, tatlı yoğurt, yağ oranı %2,5; Yoğurt yağ oranı %2,5: ananas, kayısı, muz, armut, kavun, yumrular
|
|
||
Pastörize az yağlı süt ve meyve suyu kokteylleri ve pastörize az yağlı süt-suyu kokteylleri, vitaminlerle zenginleştirilmiş: Kayısı, Kayısı-elma, Ananas, Ananas-elma, Apel tadı
|
|
||
Elma-ahududu suyu ile az yağlı yoğurt içeceği. Meyve suyu ile az yağlı Ananas-Mango yoğurt içeceği. Meyve suyu ile yoğurt içeceği yağ kütlesi oranı %0.5, %1.0, %1.1, %1.2, %1.3, %1.4, %1.5, %1.6, %1.7, %1,8
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Rustik az yağlı avlu, Rustik az yağlı şekerli avlu, tüketici kaplarında paketlenmiş - plastik kaplar, plastik torbalar; nakliye konteynerinde - polimerden yapılmış kutular
|
|
||
Eritme peyniri, az yağlı, kuru maddede yağ kütle oranı %30.0; %40.0; %45.0; %50.0 olan eritme peyniri; eritme için az yağlı peynir kütlesi; kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan eritme için peynir kütlesi
|
|
||
Az yağlı yoğurt Klasik; Yağ kütlesi oranı %0,5 ila %10 arasında olan yoğurt K lassik; Az yağlı yoğurt orman meyveleri, zencefil, mandalina, limon balı, çilek, yaban çileği, ahududu, kiraz, kayısı, kuru erik, ap
|
|
||
Laktoz içermeyen az yağlı süzme peynir. Dobryana, Latter, Latter markaları ile laktozsuz az yağlı süzme peynir.
|
|
||
Ulusal fermente süt içecekleri: yağ kütle oranı %0,5 - Tan olan az yağlı fermente süt içeceği; yağ kütle oranı %0,5 - Tan olan az yağlı, hafif gazlı fermente süt içeceği; yağsız fermente süt içeceği
|
|
||
Peynir altı suyu bazlı pastörize az yağlı meyveli içecek Ananas-Mango. Pastörize az yağlı meyve içeceği Peynir altı suyu bazlı şeftali-armut. Peynir altı suyu içeceği Boyalı kürk koyun derisinden kısa paltolar, ceketler, ceketler, yelekler, astragan fu
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Pastörize inek sütünden toz süt ürünü: tuzlu az yağlı kurt, kuru maddedeki yağ kütle oranı %16 olan tuzlu kurt, kuru maddedeki yağ kütle oranı %16 olan tuzsuz az yağlı tuzsuz tek bir ünitede
|
|
||
Az yağlı yoğurt, az yağlı bioyoğurt, yoğurt yağ kütle oranı %1.5, %2.5, %3.2. 3.5, bioyoğurt yağ kütle oranı %1.5, %2.5, %3.2, %3.5, yağsız meyveli yoğurt, yağsız meyveli bioyoğurt, yoğurt yağ kütle oranı
|
|
||
İnülin, yaban mersini ve chia tohumu içeren yumuşak süzme peynir. Kuru meyveli granola ile doldurulmuş, inülinli yumuşak az yağlı süzme peynir. Az yağlı
|
|
||
Şekerli yoğunlaştırılmış tam yağlı süt, kaynatılmış yoğunlaştırılmış, şekerli yoğunlaştırılmış %2 ve %8,5 yağlı Zarechye, Premium. Şekerli yoğunlaştırılmış az yağlı süt Slavyanskoe Zarechye. Şekerli yoğunlaştırılmış krema Zarechye %19 yağlı konte
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Yağ ve katı yağ ürünleri: az yağlı bitkisel kremalı sürülebilir yağ kütlesi oranı %39,0 ila %49,9, orta yağlı bitkisel kremalı sürülebilir yağ kütlesi oranı %50,0 ila %69,9, yüksek yağlı bitkisel tereyağlı sürülebilir yağ kütlesi oranı
|
|
||
Polimer kaplarda tuzlanmış ve baharatlı tuzlanmış balık: - yağlı capelin, ringa balığı (kesilmemiş, karkas), tuzlu ve baharatlı tuzlama; - Pasifik yağlı ve az yağlı ringa balığı, okyanus uskumrusu, pisi balığı, hafif tuzlu uskumru, sl
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları: Sığır etinden - üst, birinci, ikinci sınıf, yağlı ve tek dereceli, görünür yağ ve bağ dokuları %14'ten fazla olmayan. Domuz eti - az yağlı, kalın, yağlı, tek dereceli
|
.
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş etten dondurulmuş domuz blokları (az yağlı, yarı yağlı, yağlı, tek dereceli), kesilmiş domuz kırpıntılarından, domuz başı etinden, domuz yanaklarından, sırt yağından ve
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş domuz eti blokları: az yağlı, yarı yağlı, yağlı, yağ ve bağ dokusu içeriği %30'dan fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş domuz eti kırpıntıları, domuz kafaları, yanaklar
|
.
|
|
|
Soğutulmuş baharatlı tuzlu balık: Baltık çaça balığı, yağlı capelin, ringa balığı (kesilmemiş, karkas), saury, uskumru, sardalya, Atlantik ringa balığı, Pasifik yağlı ve az yağlı ringa balığı birinci ve ikinci sınıf her türlü ra
|
|
||
Dondurulmuş domuz blokları: az yağlı, yarı yağlı, yağlı, yağ ve bağ dokusu içeriği %30'dan fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş domuz kırpıntıları, domuz başı eti, domuz yanağı (tanklar), sırt yağı, shp
|
|
||
Balık konserveleri. Atlantik yağlı ve az yağlı özel tuzlanmış ringa balığı, Pasifik yağlı ve yağsız özel tuzlanmış ringa balığı (kesilmemiş, başsız, yarı bağırsaklı karkas).
|
|
||
Balık gıda ürünleri - Konserveler: Pasifik sardalyası (IVASI) yağlı ve az yağlı, tuzlanmış, hafif tuzlanmış ve hafif tuzlanmış (kesilmemiş, başsız, karkas, parça, adet, fileto); Pasifik sardalyası (IVASI) yağlı ve
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri: Hamsi ve küçük ringa balığı tuzlu (hafif tuzlu, orta tuzlu, kuvvetli tuzlu) ve baharatlı tuzlu: hamsi, ringa balığı, ringa balığı (Atlantik yağlı ve az yağlı, Pasifik yağlı ve yumuşak
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan kefir, yağ kütle oranı %0,5'ten az olan az yağlı kefir
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Ringa balığı (Atlantik, Pasifik) tuzlanmış (yağlı, az yağlı, hafif tuzlu, hafif tuzlu, orta tuzlu, güçlü tuzlu) aralıkta: kesilmemiş, kesilmiş (başsız,
|
|
||
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %15 olan az yağlı ekşi krema; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %20 olan klasik ekşi krema; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %35-%40 olan yağlı amatör ekşi krema.
|
|
||
Pastörize tam yağlı içme sütü: Yağ kütle oranı %1,2 ila %2,5 arasında olan az yağlı, Yağ kütle oranı %2,7 ila %4,5 arasında olan klasik, Yağ kütle oranı %2,5 ila %6,0 arasında olan, Yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünü: kurt tuzlu, yağlı, az yağlı, ağırlıkça, süt yağlarının kütle oranı %0,1 ila %12 arasında, vakumlu plastik torbalarda paketlenmiş, 50, 200, 100 gram ağırlığında,
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
süt ürünü olmayan bileşenler eklenmiş ve eklenmemiş fermente süt ürünü süzme peynir: kütlece yağ oranı %1,8'den az olan az yağlı süzme peynir, kütlece yağ oranı %5,0, %9,0 olan süzme peynir; yağsız
|
|
||
Az yağlı süzme peynir, yağsız, klasik, yağlı, folyo, parşömen içinde paketlenmiş 200 gram ağırlığında, 200-500 gram ağırlığındaki paketlerde
|
, Russian Federation
|
|
|
az yağlı süzme peynir, kütlesel yağ oranı en az %5.0, %9.0, %18.0 olan süzme peynir - tüketici kaplarında ve taşıma kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Lor ürünleri: Az yağlı lor kütlesi, klasik, dolgu maddeleri ile yağlı: vanilin, kuru üzüm, çikolata parçaları, marmelat, şekerlenmiş meyveler, meyve ve dut, kuru erik, kuru kayısı, fındık, aromalı, tatlandırıcılar ile.
|
|
||
Pastörize süt, yağ içeriği: 1-1.5 - az yağlı, %2.5, %3.2, %3.4-4.2 - pastörize tam yağlı süt pastörize klasik, özel pastörize süt, seçilmiş pastörize süt, pastörize süt
|
|
||
İşleme için kısa olgunlaşma dönemine sahip az yağlı peynirler; Peynir, kısa olgunlaşma dönemine sahip yarı yağlı, kuru maddede yağ kütle oranı %30, işleme için %40.
|
|
||
İŞLEME İÇİN HAM ÜRÜNLER: az yağlı peynir ve peynir kitleleri, yarı yağlı (olgun; kısa olgunlaşma; eşsiz)
|
|
||
Bifidobakteri Bifidus ile zenginleştirilmiş, kütlesel yağ oranı %0,5'ten az yağsız ve %0,5 ila %10 arasında olan meyveli yoğurt; kütlesel yağ oranı %0,5'ten az yağlı Bifidobakteri Bifidus ile zenginleştirilmiş yoğurt
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Yağlı Atlantik ringa balığı, hafif tuzlu. Az yağlı, hafif tuzlu Atlantik ringa balığı. Ürünler vakumlu ambalajda, vakumlu ambalajsız, ağırlık olarak üretilmektedir.
|
|
||
İnülin, tahıllar ve kurutulmuş meyveler içeren yumuşak süzme peynir. Düşük yağlı. İnülin, keten tohumu ve tahıl içeren yumuşak süzme peynir. Az yağlı
|
|
||
Kütlece yağ oranı %0,5'ten az (az yağlı), %1, %1,5, %2,5, %3,2, %3,5, %4, %8, %10 olan yoğurtlar: yoğurt; klasik yoğurt; meyveli yoğurt; meyveli yoğurt; tahıllı yoğurt; meyveli yoğurt
|
|
||
Peynir ürünleri d İşleme için: kuru madde açısından yağ kütle oranı %30-40 arasında olan yarı yağlı peynir, az yağlı peynir. Olgun ve kısa olgunlaşan.
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Tuzlanmış soğutulmuş yağlı veya az yağlı balıklar: hafif tuzlanmış Atlantik ringa balığı (kesilmemiş veya kafası kesilmiş, karkas, yarım bağırsaklı, başsız). Balık gıda ürünü
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Tuzlanmış balık (hafif tuzlu, baharatlı orta tuzlu) ve: Atlantik ringa balığı, Pasifik ringa balığı yağlı, az yağlı; Hazar çaça balığı, Baltık çaça balığı, Karadeniz çaça balığı, çaça balığı
|
|
||
Pastörize tam yağlı içme sütü: Yağ kütle oranı %1,2 ila %2,5 arasında olan az yağlı, Yağ kütle oranı %2,7 ila %4,5 arasında olan klasik, Yağ kütle oranı %2,5 ila %6,0 arasında olan, Yağ kütle oranı
|
|
||
Ringa balığı ailesinin birinci ve ikinci sınıflarından yağlı, az yağlı ve Pasifik sardalyası (ivashi) çeşitlerinde kesilmemiş soğuk tütsülenmiş balık:
|
|
||
Ekşi süt ürünü Yağ kütle oranı %1,8'den az olan az yağlı lor
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Tuzlanmış balık: Atlantik ringa balığı, Pasifik yağlı ringa balığı, az yağlı hafif tuzlu, hafif tuzlu, birinci ve ikinci sınıf orta tuzlu (kesilmemiş, salamura, solungaç, yarı tuzlu
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Tuzlanmış ringa balığı: Atlantik ve Pasifik yağlı ve az yağlı, Hazar, Beyaz Deniz, Azov-Karadeniz. Kesim türleri: bölünmemiş, yarı bağırsaklı kısmen içten çıkarılmış
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş balık gıda ürünleri. Sıcak tütsülenmiş balık, tartılmış ve paketlenmiş, kesilmemiş ve her türlü kesim, yağlı ve az yağlı: ringa balığı (Atlantik ringa balığı, Pasifik ringa balığı
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Yağ kütlesi %0,5'ten az olan az yağlı fermente pişmiş süt ve %1,0 ila %6,0 yağ içeren fermente pişmiş süt, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Süt ürünleri: az yağlı süzme peynir, çilekli süzme peynir: ahududu, çilek, yaban mersini, böğürtlen, kiraz, şeftali - yağın kütle oranı %1 ila %23, cam, plastik kavanozda paketlenmiş, net ağırlık
|
|
||
Lor ürünleri: lor ve lor çeşitleri (az yağlı, ppm %2.0; %5.0; %9.0; %15.0; %18.0), (tatlı, vanilyalı, kakaolu, şekerlenmiş meyveli, kuru erikli, kuru kayısılı, kuru üzümlü, fındıklı
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, soğutulmuş domuz eti ürünleri. tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünü, bütün parça, kategori A: "Az yağlı jambon". Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünü, bütün parça, kategori B: "Tamam
|
|
||
Domuz etinden pişmiş et ürünleri: 1. Kategori A: "Sıkıştırılmış domuz eti", "Kahvaltı için jambon" 2. Kategori B: "Tambov jambonu", "Voronej jambonu", "Az yağlı jambon", "Leningradsky roll", "Obolo jambonu
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri - A kategorisinde soğutulmuş bütün parça et ürünü: "Az yağlı jambon" - B kategorisinde soğutulmuş bütün parça et ürünleri: "Leningradsky roll", "Loin" - Et ürünü
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: - Kategori A: "Kasada domuz somunu", "Az yağlı jambon", "Belarusça Shinka"; - Kategori B: "Jambon Tambovsky", "Jambon Voronezh", "Leningradsky rulo", "Rostov rulo
|
|
||
Soğutulmuş pişmiş domuz eti ürünleri. - A kategorisi: "Sıkıştırılmış domuz eti", "Kahvaltı için jambon"; -B kategorileri: "Jambon Tambovsky", "Jambon Voronezh", "Az yağlı jambon", "Leningradsky rulo", "Rulo
|
|
||
Az yağlı kefir ve yağın kütle oranı %2,5 Çiftçi markası
|
|
||
A kategorisi "Kasada domuz balyk", "Az yağlı jambon", "Belarusça Shinka"; B kategorisi "Tambov jambonu", "Voronezh jambonu", "Leningradsky Roll" bütün parça füme haşlanmış domuz eti ürünleri,
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: Kategori A: "Kahvaltılık jambon", "Sıkıştırılmış domuz eti"; Kategori B: "Dökme jambon", "Az yağlı jambon", "Şekillendirilmiş jambon"; Kategoriler B: "Sıkıştırılmış domuz baş eti
|
|
||
Meyveli süzme peynir "Soft" ahududu yağsız, mdzh. 4; meyveli süzme peynir "Soft" az yağlı yaban mersini, mdzh. 4; meyveli süzme peynir "Yumuşak" çilekli-çilekli yağsız, mdzh. 4; süzme peynir s
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: A kategorisi - Kabuklu domuz balyk, Az yağlı jambon, Belarusça Shinka, B kategorisi - okoroktambovsky, Voronezh jambonu, Leningradsky rulosu, Rostov rulosu, Koreika. kate
|
|
||
Soğutulmuş pişmiş domuz eti ürünleri: A kategorisi - "Sıkıştırılmış domuz eti", "Kahvaltı için jambon"; B kategorisi - "Jambon Tambovsky", "Jambon Voronezh", "Az yağlı jambon", "Leningradsky rulo", "Rulo ro
|
|
||
Lor ürünleri: şekerli ve vanilyalı, şekerli ve kuru üzümlü, astarlı folyo içinde paketlenmiş az yağlı lor lorları; yağ kütle oranı %4,5 olan lor kütlesi, şekerli ve kuru üzümlü, şekerli ve çikolata parçacıklı
|
|
||
Paketlenmiş süzme peynir: Kütlesel yağ oranı %1,8, %5, %9, %18 olan, köylü bir kadının az yağlı süzme peyniri. Dökme süzme peynir: Yağ kütle oranı %1,8, %5, %9, %18 olan yağsız süzme peynir. Tüketici p
|
|
||
Ağırlıkça ve ambalajlı olarak füme-haşlanmış bütün parça domuz eti ürünleri: A kategorisi - "Az yağlı jambon", "Belarusça Shinka", B kategorisi - "Jambon Tambovsky", "Jambon Voronezh", "Leningradsky roll", "
|
|
||
Kuru süt kullanılarak fermente süt ürünü "Bifilife": yağ kütle oranı %3,2 olan klasik, yağ kütle oranı %2,5 olan, yağ kütle oranı %1,0 olan az yağlı, yağsız.
|
|
||
Et bütün parça tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz ürünleri: "Leg Tambov "" Ham Voronezh "" Az yağlı jambon "" Leningrad roll "" Rostov roll "" Belarus incik "" Loin "" Brisket "" Top
|
|
||
Dondurulmuş hamurda yarı mamul et ürünleri: B kategorisi: Rus köfteleri, belyasha, domuz etli börekler (az yağlı) ;
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri. Kategoriler A - "Kabuklu domuz balyk", "Az yağlı jambon", "Belarus tarzında Shinka"; Kategoriler B - "Jambon Tambovsky", "Jambon Voronezh", "Leningradsky rulo", "Rulo ro
|
.
|
|
|
Et ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Kategori A - Bir kasada domuz balyk, Az yağlı jambon, Belarusça Shinka. Kategori B - Jambon Tambovsky, Jambon Voronezh, Leningradsky rulo, Rulo
|
|
||
Gıda ürünleri: Az yağlı kefir; % yağ kütle fraksiyonlu kefir: 0.5; 1.0; 1.2; 1.5; 2.0; 2.5; 2.7; 3.0; 3.2; 3.5; 4.0; 4.5; 4.7; 5.0; 5.5; 6.0; 6.5; 7.0; 7.2; 7.5; 8.0; 8.5; 8.9.
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle fraksiyonuna sahip süzme peynir: 0%, 1% , 5%, 9%. AZ YAĞLI PEYNIR. "HOME" Süzme Peynir, kuru maddede kütlece yağ oranı: 0, %5, %9, yağsız, kapalı polimer ambalajlarda, net ağırlık fro
|
|
||
Süt ürünleri: yağ kütlesi oranı %1,8'den fazla olmayan az yağlı süzme peynir ve yağ kütlesi oranı %5,0, %9,0, %18,0, %23,0 olan süzme peynir, tüketici ambalajında paketlenmiş, net ağırlığı 0,18 kilogramdan itibaren
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri "Chertanovskie": "Sıkıştırılmış domuz pastırması", "Az yağlı jambon", "Domuz eti", "Sıkıştırılmış domuz eti", "Varshavskiy rulo"
|
|
||
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %0,1 olan pastörize yağsız "Rus" içme sütü; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %1,5, %2,5 olan az yağlı pastörize "Rossiyskoe" içme sütü; Süt pi
|
|
||
fermente süt ürünü çeşitleri: kütlesel yağ oranı %0,5 olan az yağlı yoğurt, kütlesel yağ oranı %2,5 olan bileşensiz yoğurt, kütlesel yağ oranı %2,5 olan yaban mersinli yoğurt, küvetli yoğurt
|
|
||
Hamur içinde yarı mamul ürünler, FARMERSKY KHUTOROK ticari markası: "Süzme peynirli" krepler, "Az yağlı süzme peynirli" krepler, "Süzme peynirli ve vişneli" krepler, "Süzme peynirli ve çilekli" krepler
|
Brioni S.p.A ITALY
|
🇮🇹 Italy
|
|
Domuz etinden pişirilmiş et ürünleri: - A kategorisi: "Sıkıştırılmış domuz eti", "Kahvaltılık jambon"; - B kategorisi: "Az yağlı jambon", "Dökme jambon", "Şekillendirilmiş jambon"
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategori A: doğal sığır kıyması, ekstra az yağlı ev yapımı kıyma; kategori B: doğal domuz kıyması, ev yapımı kıyma; kategori B: pirzola ve bitler için kıyma
|
Ivan Radojević
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Fermente süt ürünleri: Az yağlı süzme peynir, süzme peynir, yağ oranı %2, %5, %9, %15, %18, %20, %23 olan, parşömen kağıdında, polietilen torbalarda paketlenmiş, 0,1 ila 10 kg hacminde,
|
ZHANGJIAGANG HORSERIDER MACHINERY CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Fermente süt ürünü: Yağ kütle oranı %5.0; %7.0; %9.0; %12.0; %15.0; %18.0 olan standardize sütten elde edilen lor; Yağ kütle oranı %1.8'den fazla olmayan az yağlı süzme peynir,
|
|
||
Az yağlı süzme peynir, kütlece yağ oranı %2,0; %3,0; %4,0; %5,0; %7,0; %9,0; %12,0; %15,0; %18,0; %19,0; %20,0; %23,0 olan süzme peynir
|
|
||
Süt ürünleri: kütlesel yağ oranı %1,8'den fazla olmayan az yağlı süzme peynir ve kütlesel yağ oranı %5,0, %9,0, %18,0, %23,0 olan süzme peynir, tüketici kaplarında paketlenmiş, net ağırlığı 0,18 kg'dan 10 kg'a kadar.
|
|