Buğday GTIP / HS CODE ✨
- 110100: Buğday unu/mahlut unu
- 1103: Bulgur, irmik, topak halinde hububat ve pelletler
- 19: Hububat, un, nişasta veya süt müstahzarları, pastacılık ürünleri
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 190410: Hububat/hububat ürünlerinden kabartılmış/kavrulmuş gıda mamulleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190540: Gevrekler, kızartılmış ekmek ve diğer kızartılmış mamuller
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2302: Hububat ve baklagillerin kepek, kavuz ve diğer kalıntıları
- 230230: Buğdaydan elde edilen kepek, kavuz ve diğer kalıntılar
- Color and Soin Saç Boyası 8N Buğday Sarısı
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Buğday-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: buğday-çavdar ekmeği, buğday-çavdar muhallebi ekmeği, kepekli buğday-çavdar ekmeği, kırmızı biberli buğday-çavdar ekmeği, tohumlu buğday-çavdar ekmeği, sarımsaklı buğday-çavdar ekmeği
|
|
||
Buğday krakeri (çavdar-buğday, çavdar); Tuzlu buğday krakeri (çavdar-buğday, çavdar); Soğanlı buğday krakeri (çavdar-buğday, çavdar); Dereotlu buğday krakeri (çavdar-buğday, çavdar); Buğday krakeri
|
|
||
Tam buğday unu, Tam buğday unu, ince öğütülmüş buğday unu, Buğday kepeği, Buğday ekmeği karışımı, En yüksek dereceli buğday unu, Birinci sınıf buğday unu, Buğday unu, ekstra buğday
|
|
||
buğday peksimetleri, pastırma aromalı buğday, sarımsak aromalı buğday, peynir aromalı buğday, domates aromalı buğday, soğan aromalı buğday; pastırma aromalı çavdar-buğday krakerleri, çavdar-buğday aromalı
|
|
||
BUĞDAY UNU EKMEĞI: YÜKSEK DERECELI BUĞDAY UNU EKMEĞI, BIRINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, BIRINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, IKINCI SINIF BUĞDAY UNU, IKINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, IKINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, BUĞDAY BUĞDAYI TOZU
|
|
||
BUĞDAY FLAKES. PARLATILMAMIŞ: Buğday gevreği; SIRLI: Buğday gevreği, Fındıklı buğday gevreği, Susamlı buğday gevreği, Meyve ve çilekli buğday gevreği, Meyveli buğday gevreği, Buğday gevreği AP
|
|
||
BITKISEL KÖKENLI KATKILI BUĞDAY KEPEĞI: ÜVEZ MEYVELI BUĞDAY KEPEĞI, ÜVEZ MEYVELI BUĞDAY KEPEĞI, GÜLLÜ BUĞDAY KEPEĞI, SAMAN YAPRAKLI BUĞDAY KEPEĞI, BUĞDAY YAPRAKLI BUĞDAY KEPEĞI, YAPRAKLI BUĞDAY KEPEĞI
|
.
|
|
|
Çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: buğday-çavdar ekmeği; buğday-çavdar muhallebi ekmeği; kepekli buğday-çavdar ekmeği; kırmızı biberli buğday-çavdar ekmeği; tohumlu buğday-çavdar ekmeği; chesh'li buğday-çavdar ekmeği
|
|
||
Kahvaltılık gevrekler: karamel aromalı buğday Karamelli buğday, ballı buğday Ballı buğday, dereotlu havadar buğday Dereotlu tuzlu buğday, ekşi krema ve soğan tadında havadar buğday Ekşi kremalı tuzlu buğday
|
UAB Naujasis Nevezis
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Yumuşak Buğdaydan Buğday Unu: Buğday Unu HT P4000 (İngiltere Dışı), Buğday Unu G55 Odd (İngiltere Dışı), Buğday Unu Tempura HP, Buğday Unu 550 Special UK, Buğday Unu HT Cones (İngiltere Dışı), Buğday Unu P4000 HP (İngiltere Dışı) Ambalaj: bom
|
Kerry Ingredients & Flavours Ltd.
|
🇮🇪 Ireland
|
|
Ulusal unlu mamuller Tortilla: Buğday, Provence otlu buğday, ıspanaklı buğday, zerdeçallı buğday, domatesli buğday, peynir aromalı buğday, kepekli buğday, buğday
|
|
||
Buğday kepeği içeren unlu mamuller: buğday kepeği içeren buğday kepeği, birinci sınıf buğday unundan yapılmış buğday kepeği içeren bar, buğday kepeği içeren buğday çavdar ekmeği.
|
|
||
YÜKSEK DERECELI BUĞDAYDAN KURUTULMUŞ ŞEKERLI BUĞDAY FIRIN UNU: HAŞHAŞLA KURUTULMUŞ, KURUTULMUŞ KIEV, KURUTULMUŞ KURUTULMUŞ BUĞDAY, KURUTULMUŞ BUĞDAY, KURUTULMUŞ BUĞDAY BUĞDAYDAN KURUTULMUŞ YUMUŞAK BUĞDAY FIRIN UNU PERV
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: çavdar-buğday ekmeği, özel çavdar-buğday ekmeği, şerbetçiotlu çavdar-buğday ekmeği, buğday-çavdar ekmeği, kimyon tohumlu buğday-çavdar ekmeği, buğday-çavdar ekmeği
|
|
||
FIRINLIK BUĞDAY UNU EN YÜKSEK DERECELI BUĞDAY FIRINLIK UN BIRINCI DERECELI BUĞDAY FIRINLIK UN IKINCI DERECELI BUĞDAY UNU GENEL AMAÇLI BUĞDAY UNU TIP 55-23 BUĞDAY UNU AMAÇLAR TIP M 75-23 BUĞDAY UNU
|
|
||
Çavdar-buğday ekmeği, buğday ve buğday-çavdar: muhallebi çavdar ekmeği, Borodinsky ekmeği, Moskova çavdar ekmeği, çavdar-buğday sade ekmeği, çavdar-buğday muhallebi ekmeği, buğday-çavdar ekmeği, buğday-çavdar ekmeği
|
|
||
Çıtır çıtır tahıllı gevrek ekmek, mayasız: 3 tahıl - buğday, karabuğday, pirinç, Buğday, Buğday-karabuğday, Buğday - pirinç, Buğday - buğday, Buğday - mısır, Karabuğday, Pirinç, Pirinç-karabuğday
|
|
||
Çıtır çıtır tahıllı gevrek ekmek, mayasız: 3 tahıl - buğday, karabuğday, pirinç, Buğday, Buğday-karabuğday, Buğday - pirinç, Buğday - buğday, Buğday - mısır, Karabuğday, Pirinç, Pirinç-karabuğday
|
|
||
Fırın peksimetleri: - buğday krutonları; - zengin buğday krakerleri; - tuzlu buğday krakerleri; - sarımsaklı tuzlu buğday krakerleri; - baharatlı tuzlu buğday krakerleri; - buğday krakerleri (buğdaydan
|
|
||
Krutonlar: çavdar, çavdar-buğday; birinci sınıf buğday unundan veya genel amaçlı buğday unundan yapılmış buğday yağı, M55-23 tipi; birinci sınıf buğday unundan veya genel amaçlı buğday unundan buğday ty
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından ekmek: sade çavdar-buğday ekmeği, kimyon tohumlu çavdar-buğday ekmeği , kişnişli çavdar-buğday, kepekli çavdar-buğday, ayçiçeği tohumlu çavdar-buğday, susamlı çavdar-buğday
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: buğday ekmeği Rostok, buğday ekmeği Sprout, buğday ekmeği Extra susamlı, buğday ekmeği Extra susamlı, buğday ekmeği Otrubny , buğday ekmeği Otrubnaya
|
|
||
Çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği. Çavdar-buğday ekmeği: basit çavdar-buğday ekmeği, muhallebi çavdar-buğday ekmeği, Borodino ekmeği, Orlovsky ekmeği, Moskova bölgesi ekmeği, Minsk ekmeği. Buğday-çavdar ekmeği: buğday ekmeği
|
|
||
Filizlenmiş tahıl ürünü Talkan: buğday ve arpa; buğday-çavdar; arpa; çavdar; buğday ve yulaf; yulaf; buğday; 2 tahıl (buğday, darı); 4 tahıl (buğday, çavdar, yulaf, arpa); 5 tahıl (buğday, çavdar, yulaf,
|
|
||
Peksimet-krouton: çavdar, çavdar-buğday; buğday: en yüksek dereceli buğday unundan, birinci dereceli buğday unundan, ikinci dereceli buğday unundan, en yüksek dereceli buğday unundan zengin, ge için buğday unundan
|
|
||
Lutovskiye ticari markalı krakerler: peksimet çavdar, çavdar-buğday, buğday, buğday-çavdar, buğday-mısır, buğday renkli, gıda boyası eklenmiş buğday fantezi buğday, darı
|
|
||
Ekmek ve unlu mamuller. Buğday ekmeği, buğday-çavdar ekmeği, otlu ve baharatlı buğday ekmeği, peynir altı suyunda buğday ekmeği, domatesli buğday ekmeği, tohumlu buğday ekmeği, fındıklı buğday ekmeği, ekmek
|
|
||
Unlu mamuller: Ekmek Buğday, Buğday Kepekli Buğday, Keten tohumlu ekmek "," Tohumlu buğday "ekmeği," Domatesli "buğday-çavdar ekmeği," Buğday-çavdar "ekmeği" Ispanaklı "ekmek, Buğday ekmeği
|
|
||
Krutonlar: - buğday unundan peksimet: buğday unundan peksimet; buğday unundan yapılmış ekmek krutonları; pastırma aromalı buğday krakerleri; sarımsak aromalı buğday krakerleri; buğday krakerleri
|
|
||
KURU ÜRÜNLER. Kruton-krouton: buğday, çavdar-buğday, çavdar, tahıl, tereyağı. Ordu tarzı krakerler: çavdar-buğday, buğday-çavdar. Buğday unu peksimeti. Buğday "krakerleri": soğan aromalı, tadında
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: Çavdar ekmeği, çavdar-buğday, buğday-çavdar: Çavdar somunu; Çavdar-buğday ekmeği; Buğday-çavdar ocak ekmeği; Şekillendirilmiş buğday-çavdar ekmeği; Çavdar ekmeği
|
|
||
Peksimet. Buğday unundan yapılmış krakerler: Soğan aromalı buğday krakerleri, Pastırma aromalı buğday krakerleri, Sarımsak aromalı buğday krakerleri, Domates aromalı buğday krakerleri, Buğday krakerleri
|
|
||
Buğday unu: En yüksek dereceli fırınlık buğday unu; Birinci dereceli fırınlık buğday unu; İkinci dereceli fırınlık buğday unu; Genel amaçlı buğday unu Tip M 55-23; Genel amaçlı buğday unu
|
|
||
Fırın ürünleri: "Buğday tortilla" Buritto "" "Buğday tortilla" Quesadilla "" "Füme tavuk etli buğday rulo" , "Somonlu buğday rulo", "Buğday rulo" Sezar "", "Buğday rulo" Vejetaryen ""
|
|
||
Buğday unundan ekmek: Yüksek dereceli undan yapılan buğday ekmeği, Yüksek dereceli undan yapılan buğday ekmeği, Ocak, Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği, Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği ocak çeşitleri, Buğday Ekmeği
|
№ 4
|
|
|
Yumuşak buğday çeşitlerinden buğday unu; tahıl içeren yumuşak buğday çeşitlerinden buğday unu: ayçiçeği tohumu, arpa, sarı ve kahverengi keten: buğday unu Geleneksel un T65, buğday unu
|
FORICHER SARL
|
🇫🇷 France
|
|
Buğday unu: yüksek dereceli fırıncı buğday unu, birinci sınıf fırıncılık buğday unu, ikinci sınıf fırıncılık buğday unu, genel amaçlı buğday unu tip M 55-23, genel amaçlı buğday unu
|
|
||
BUĞDAY UNU EKMEĞİ: YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, BİRİNCİ SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, SARATOVSKY BUĞDAY UNU, İKİNCİ SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, POWEER ET YAĞI, BORU YAĞI 69 rafine prina yağı ile t
|
|
||
Çıtır kepekli DietMarka: buğday, şekersiz tatlı buğday, deniz yosunlu buğday, yer elmalı buğday, havuçlu ve soğanlı buğday, öğütülmüş buğday, çavdar, çavdar Borodino, çavdar
|
|
||
Ekmek: çavdar-buğday - kişnişli çavdar-buğday; Borodino yeni; Darnitsky yeni; köylü; metropolitan yeni; buğday-çavdar - buğday-çavdar; kişnişli buğday-çavdar; susamlı buğday-çavdar;
|
|
||
buğday unu ekmeği: birinci sınıf undan kalıplanmış buğday ekmeği, birinci sınıf undan buğday şekilli ekmek, ikinci sınıf undan buğday şekilli ekmek, birinci sınıf undan buğday ocağı ekmeği, buğday ekmeği
|
|
||
Buğday unu ekmeği: Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği; Birinci sınıf buğdaydan Matnakash; Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği; Birinci sınıf buğday unundan yapılan Matnakash; Kalach Saratov; Buğday ekmeği ve
|
|
||
Çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: Borodinsky Ekmeği; basit çavdar-buğday ekmeği; çavdar-buğday muhallebi ekmeği; sade buğday-çavdar ekmeği; muhallebi buğday-çavdar ekmeği
|
№ 4
|
|
|
EN YÜKSEK DERECELI BUĞDAY UNUNDAN KURUTULMUŞ ÜRÜNLER: KURUTULMUŞ BUĞDAY DOSTU; SOĞAN TADI ILE KURUTULMUŞ BUĞDAY, PASTIRMA TADI ILE KURUTULMUŞ BUĞDAY, DOMATES TADI ILE KURUTULMUŞ BUĞDAY, KURUTULMUŞ BUĞDAY
|
|
||
Birinci sınıf buğday unundan unlu mamuller: keten unlu buğday ekmeği, karabuğday unlu buğday ekmeği, nohut unlu buğday ekmeği, kabak unlu buğday ekmeği, kestaneli buğday ekmeği
|
|
||
kruton-krouton: genel amaçlı M 55-23 tipi buğday unundan buğday; en yüksek dereceli buğday unundan buğday unu; en yüksek dereceli buğday fırın unundan buğday yağı
|
|
||
buğday unundan yapılmış peksimet: buğday krutonu, tereyağlı kruton, pastırma aromalı buğday krutonu, sarımsak aromalı buğday krakeri, peynir aromalı buğday krakeri, domates aromalı buğday krutonu
|
|
||
Fırın ürünleri: Buğday rulosu Vejetaryen, Buğday rulosu Sezar, Somonlu buğday rulosu, Füme etli tavuklu buğday rulosu, Buğday tortilla Buritto, Buğday tortilla Quesadilla.
|
|
||
Çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: basit çavdar, Borodino, çavdar demlenmiş, çavdar Moskova, çavdar-buğday basit, çavdar-buğday demlenmiş, buğday-çavdar basit, buğday-çavdar demlenmiş, çavdar
|
|
||
Çıtır ekmek: çavdar, çavdar-buğday, buğday, susamlı çavdar-buğday, haşhaşlı çavdar-buğday, peynirli çavdar-buğday, soğanlı çavdar-buğday, kimyonlu çavdar, sarımsaklı çavdar, tuzlu çavdar, tuzlu çavdar
|
|
||
Buğday tortilla Buritto, Buğday tortilla Quesadilla, Füme tavuklu buğday rulosu, Somonlu buğday rulosu, Buğday rulosu Sezar , Buğday rulosu Vejetaryen
|
|
||
KURU ÜRÜNLER. Buğday unundan yapılmış buğday peksimetleri: Pastırma aromalı buğday peksimetleri, Soğan aromalı buğday peksimetleri, Sarımsak aromalı buğday peksimetleri, Domates aromalı buğday peksimetleri, Peksimetler
|
|
||
BUĞDAY UNU: BUĞDAY UNU FIRIN VARYETESİ EKSTRA BUĞDAY UNU FIRIN EN YÜKSEK SINIF BELGELER BUĞDAY UNU FIRIN VARYETESİ YAĞLAYICI BUĞDAY FIRIN UNU BİRİNCİ SINIF BUĞDAY UNU FIRIN
|
|
||
Buğday unu: Buğday unu TIPO 00, madde KG1; Buğday unu PER DOLCI, madde KDOL; Buğday unu PER PANE, madde PAN1; Buğday unu PER PASTA, madde PRE; Buğday unu INTEGRALI, madde INTB; Darı unu
|
Molini Pizzuti srl
|
🇮🇹 Italy
|
|
Buğday unundan ekmek: en yüksek dereceli buğday unundan - buğday ekmeği, ramen ekmeği, sütlü ekmek, Matnakash; birinci dereceli buğday unundan - buğday ekmeği, ev yapımı ekmek; ikinci dereceli buğday unundan - w
|
|
||
ÇITIR ÇITIR EKMEKLER: Buğday Babushkina Pecha, Soğan Aromalı Buğday Babushkina Pecha, Buğday Lope-Lope, Soğan Aromalı Buğday Lope-Lope, Buğday Cipsi, Soğan Aromalı Buğday Cipsi
|
|
||
Krakerler: buğday krakerleri, çavdar-buğday krakerleri; çavdar krakerleri; sarımsak aromalı buğday krakerleri (çavdar-buğday, çavdar); jambon ve peynir aromalı buğday krakerleri (çavdar-buğday, çavdar); krakerler
|
|
||
Yumuşak buğdaydan cilalı buğday kabuğu çıkarılmış tane No. 1, yumuşak buğdaydan cilalı buğday kabuğu çıkarılmış tane No. 2, tüketici ve nakliye ambalajında yumuşak buğdaydan ince ezilmiş buğday kabuğu çıkarılmış tane
|
|
||
Buğday unundan yapılan ekmek ve peksimetler: buğday unundan yapılan ekmek 1 s, 2 s; kepekli buğday unu ekmeği; keten tohumlu buğday unu ekmeği; tahıllı buğday unundan yapılan ekmek; buğday unundan yapılan ekmek s
|
|
||
Kızarmış mantar aromalı buğday peksimeti, pastırma aromalı buğday krakeri, Meksika sosu aromalı buğday krakeri, yengeç aromalı buğday krakeri, tuzlu salatalık aromalı buğday krakeri, buğday krakeri
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul unlu mamuller: Kruvasan, Buğday çöreği, Buğday baget çöreği, Çavdar-buğday çöreği, Çavdar-buğday çöreği, Çörek -buğday baget, Serpme çavdar-buğday çöreği, Köfteli hamburger çöreği
|
|
||
Çavdar-buğday ocak ve teneke ekmeği, buğday-çavdar ocak ve kalıp ekmeği, çavdar-buğday tahıl ocak ve teneke ekmeği, buğday ekmeği çavdar tahıl, çavdar-buğday unlu mamul, buğday-çavdar ekmeği
|
|
||
Buğday unu: en yüksek dereceli buğday unu, birinci dereceli buğday unu, ikinci dereceli buğday unu; M 55-23 tipi genel amaçlı buğday unu, genel amaçlı buğday unu
|
|
||
CRUNCHY EKMEKLER Ürün yelpazesinde iyi pişmiş ekmek: filizlenmiş buğday ile buğday-yulaf-mısır; filizlenmiş buğday ile buğday-karabuğday; provitamin A ile karabuğday-çavdar; filizlenmiş buğday ile yulaf ezmesi; buğday-r
|
|
||
Buğday unundan ve çavdar ve buğday unu karışımından yapılan unlu mamuller: filizlenmiş tahıllı buğday ekmeği, filizlenmiş tahıllı ve kepekli buğday ekmeği, filizlenmiş tahıllı ve tohumlu buğday ekmeği, buğday ekmeği
|
|
||
00-E Rose, Granito 00, Manitoba 0, Neapolitan 00 yumuşak buğday çeşitlerinden elde edilen buğday unu; Nobilrano 0-N Blue buğday özlü yumuşak buğday çeşitlerinden elde edilen buğday unu; durum buğdayı çeşitlerinden elde edilen buğday unu
|
MOLINO Dallagiovanna GRV s.r.l
|
🇮🇹 Italy
|
|
Unlu mamuller: mayasız buğday ekmeği, mayasız buğday-tahıl ekmeği, buğday-tahıl ekmeği, ketenli buğday ekmeği, kepekli buğday ekmeği, ekşi mayalı buğday-tahıl ekmeği
|
|
||
Fırıncılık ürünleri: keten tohumu, kimyon tohumu ve buğday kepeği içeren çavdar-buğday ekmeği, keten tohumu, kimyon tohumu, ayçiçeği tohumu ve buğday kepeği içeren çavdar-buğday ekmeği, keten, kimyon ve buğday tohumu içeren buğday ekmeği
|
.
|
|
|
Fırın ürünleri: çavdar, buğday, yulaf ezmesi, arpa unu, yulaf-çavdar, yulaf-buğday, yulaf-arpa, buğday-çavdar, buğday-arpa, arpa-çavdar, yulaf-buğday-çavdar, yulaf-buğday-arpadan yapılan ekmek
|
.
|
|
|
Unlu mamuller: Ekmek Buğday kalıplanmış 1 sınıf, Buğday kalıplanmış 2 sınıf, Buğday ocağı 2 sınıf, çavdar-buğday kalıplanmış Slavyansky, çavdar-buğday Zhito, çavdar-buğday ocağı Bahar, çavdar-pshe
|
|
||
Fırıncılık ürünlerinden peksimet (kruton): çavdar; ikinci sınıf undan buğday unu; birinci sınıf undan buğday; premium undan buğday; M 125-20 tipi undan buğday; M 75-23 tipi undan buğday; buğday
|
.
|
|
|
Tahıl gevreği: yulaf-buğday, yulaf-arpa, yulaf-çavdar, buğday-arpa, yulaf-buğday-arpa, buğday-arpa-çavdar, yulaf-arpa-çavdar, yulaf-buğday-çavdar, yulaf-buğday-arpa-çavdar; gevrek
|
|
||
Ürün yelpazesindeki unlu mamuller: rulo yapmak için rulo: buğday; peynir aromalı buğday; jambon aromalı buğday; çavdar; Tartilla, Lavaşik: buğday; peynir aromalı buğday; buğday aroması
|
|
||
ÇAVDAR EKMEĞİ, ÇAVDAR-BUĞDAY VE BUĞDAY-ÇAVDAR Sade çavdar-buğday ekmeği, basit ocak çavdar-buğday ekmeği, buğday-çavdar ekmeği kalıplı dinlenme, buğday-çavdar basit ocak ekmeği, kalıplı sofra ekmeği
|
|
||
Perakende satış için paketlenmiş unlu mamuller tm. Dijo: Buğday tortilla Ortam buğday tortilla Buğday tortilla, Buğday tortilla Ortam buğday tortilla ızgara Buğday tortilla GRILL, To
|
Dijo Baking Horeca Service Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Tüketici ve nakliye ambalajlarında kepek çeşitleri: buğday kepeği, çavdar, yulaf, kılçıksız buğday kepeği; katkılı buğday kepeği, yaban mersinli buğday lifi, kızılcıklı buğday lifi, buğday lifi
|
.
|
|
|
Fermente buğday unu RUSKHLEB: Kuru buğday mayası Klasik; Kuru buğday mayası Beşinci Element; Kuru buğday çayı Klasik; Kuru buğday çayı Beşinci Element; Kuru buğday çayı
|
|
||
Buğday unu: fırınlık buğday unu, ekstra sınıf, fırınlık buğday unu, premium buğday unu, gritty un, buğday unu birinci sınıf, fırınlık buğday unu ikinci
|
|
||
Atıştırmalıklar: Cipsler (patates, patates-buğday, soğan tozlu patates-buğday, buğday-patates, soğan tozlu buğday-patates, Buğday pastırması, pirinç, mısır, mısır-buğday, aşçı
|
|
||
Krakerler. Buğday krakerleri, çavdar krakerleri, çavdar-buğday krakerleri, buğday-çavdar krakerleri; Köy buğday krakerleri, Köy buğday-çavdar krakerleri, Köy çavdar-buğday krakerleri; b
|
|
||
Un ve tahıl endüstrisi ürünleri: Yumuşak buğday çeşitlerinden tam tahıllı buğday unu. Yumuşak buğday çeşitlerinden buğday unu. Yumuşak buğday çeşitlerinden elde edilen çavdar-buğday unu, tekstil, kağıt ve polip
|
Nova S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: Çavdar-buğday ekmeği Multizlak, Çavdar ekmeği kepekli çok tahıllı buğday, Buğday tohumu unlu çavdar-buğday ekmeği,
|
|
||
KURUTULMUŞ UNLU MAMULLER: - YÜKSEK DERECELI BUĞDAY FIRIN UNUNDAN BUĞDAY FIRINCILIĞI: - YÜKSEK DERECELI BUĞDAY FIRIN UNUNDAN BUĞDAY FIRINCILIĞI, - ÇAVDAR ÖĞÜTÜCÜ VE BUĞDAY FIRININDAN ÇAVDAR VE BUĞDAY KALITELERI FIRINCILIK3 FIRINCILIK3
|
|
||
Buğday krakerleri, körili buğday krakerleri, baharatlı buğday krakerleri, sarımsaklı krakerler, birinci sınıf buğday unundan zengin buğday krakerleri; çavdar krakerleri, birinci sınıf buğday unu karışımından tahıl krakerleri
|
-1
|
|
|
Buğday unu ekmeği: birinci sınıf undan yapılmış buğday ekmeği; birinci sınıf undan buğday ekmeği; ev yapımı ekmek; kepekli buğday unu ekmeği; susamlı buğday ekmeği; buğday unu vys'den Derevensky ekmeği
|
|
||
Cips, buğday ve patates, patates-buğday, patates, buğday-mısır, buğday-pirinç, buğday-çavdar, çavdar-buğday, mısır, Lutovskie ticari markasının L uk halkaları dahil
|
|
||
Unlu mamul üretimi yarı mamulleri: buğday unu ekşi mayası, doğal buğday unu ekşi mayası, buğday ekşi mayası, doğal buğday ekşi mayası buğday ekşi mayası Krishito, doğal buğday ekşi mayası
|
Antimo Caputo SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Buğday unu: İnce öğütülmüş buğday unu, Buğday unu, tam tahıl unu, Buğday unu, Yazılışı, özellikle ince öğütülmüş, Buğdaydan Un, Yazılışı, Kepekli, Buğday unu, Yazılışı, özellikle ince öğütülmüş, Ps'den Un
|
191374313
|
🇧🇾 Belarus
|
|
En yüksek dereceli buğday unundan ekmek, birinci sınıf buğday unundan ekmek, ikinci sınıf buğday unundan ekmek, buğday unundan ekmek, buğday unundan ekmek Kalach Donskoy, buğday unundan ekmek
|
|
||
Çıtır kepek: buğday, şekersiz tatlı buğday, deniz yosunlu buğday, yer elmalı buğday, havuçlu ve soğanlı buğday, öğütülmüş buğday, çavdar, çavdar Borodino, öğütülmüş çavdar, deniz çavdarı
|
|
||
Un. Pivetti yumuşak buğday unu Milleusi, Pivetti yumuşak buğday unu, Pivetti yumuşak buğday unu, pizza / focaccia için torba Pivetti yumuşak buğday unu, Pivetti yumuşak buğday unu
|
Molini Pivetti S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Çavdar ekmeği, çavdar - buğday ve buğday-çavdar (paketlenmiş ve dilimlenmiş dahil): Borodinsky şekilli ekmek, çavdar-buğday basit ocak ekmeği, çavdar-buğday basit ve muhallebi ekmeği, buğday-çavdar darı ekmeği
|
|
||
Dolgulu unlu mamuller: "Buğday ekmeği -" Vejetaryen "," Sezar ";" Pastırmalı Buğday Rulosu," Sığır Etli Buğday Rulosu," Füme Tavuk Etli Buğday Rulosu," Somonlu Buğday Rulosu," Ku
|
|
||
Ekmek ve unlu mamuller, çavdar-buğday, buğday-çavdar, buğday, plastik gıda filminden yapılmış tüketici kaplarında paketlenmiş ve paketlenmemiş: çavdar-buğday - Finlandiya, Tuna; buğday-çavdar - Bavyera
|
|
||
Buğday unu: en yüksek dereceli buğday unu, birinci dereceli buğday unu, genel amaçlı M 55-23 tipi buğday unu, genel amaçlı М 75-23 tipi buğday unu.
|
|
||
Buğday unu: Yumuşak buğdaydan "00" tipi "Yakuone" unu, Yumuşak buğdaydan "0" tipi "Yakuone" unu, Yumuşak buğdaydan "Speziale" pizza unu, Yumuşak buğdaydan "Speziale" pişirme unu, "Luna Bianca" pizza unu
|
Iaquone S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
krutonlar: krakerler - buğday unundan yapılmış buğday krutonları; çavdar ve buğday unu karışımından çavdar-buğday krutonları; çavdar unundan çavdar krutonları; buğday unundan yapılmış ekmek krutonları; buğdaylı krakerler
|
|
||
Buğday unu ekmeği: Birinci sınıf buğday unundan ekmek, kalıplanmış ve ocak, Birinci sınıf kalıplanmış buğday unundan ekmek, Khoperskiy kalıplanmış, Birinci sınıf kalıplanmış buğday unundan beyaz ekmek, Buğdaydan beyaz ekmek
|
№ 5
|
|
|
buğday unundan özel somunlar, premium, buğday unundan kuru üzümlü somunlar, premium, buğday unundan dilimlenmiş somunlar, premium, buğday unundan haşhaşlı örgüler, premium, buğday unundan susamlı örgüler
|
|
||
EKMEK ÜRÜNLERI BUĞDAY UNU. YÜKSEK DERECELI BUĞDAY UNU VE GENEL AMAÇLI BUĞDAY UNUNDAN EKMEK "HRAZDAN", TER ALTI. YÜKSEK KALITELI BUĞDAY UNU VE BUĞDAY UNUNDAN "VAN" EKMEĞI YAKLAŞIK
|
|