Domuz karkasları GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160231: Hindiden hazırlanmış madde ve konserveler
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Domuz karkaslarının, sığır, kuzu ve kümes hayvanı karkaslarının çeşitli kısımlarından elde edilen etlerden ve diğer hammaddelerden kızartılmış, fırınlanmış, haşlanmış sıcak ve soğutulmuş ürün yelpazesi: domuz kebabı, kebap
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır ciğeri, Domuz ciğeri, Domuz dilleri. İşlenmiş yünlü et yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz karkasları
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır ciğeri, Domuz ciğeri. İşlenmiş yünlü et sakatatı: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz karkaslarının meme arası kısmı
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: domuz kırpıntıları, domuz derisi, domuz karkaslarının meme arası kısmı
|
|
||
İşlenmiş çiğ domuz yağı: birinci grup (omentum, perineal, mezenterik, taze domuz pastırması kırpıntıları, domuz karkaslarının temizlenmesinden elde edilen yağ kırpıntıları, kaltyk'ten elde edilen çiğ yağ, karaciğerden elde edilen çiğ yağ. İkinci grup (çiğ
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları - haşlanmış et: sığır etinden konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Sığır eti yahnisi, birinci sınıf; konserve domuz eti: Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Domuz karkasları
|
|
||
Et işleme endüstrisi için teknolojik ekipman: domuz kesimi ve domuz karkaslarının ileri işlemler için hazırlanması için hat
|
CIA ITALIA SRL, Italy
|
🇮🇹 Italy
|
|
Gıda, et, süt ürünleri ve balık endüstrileri için teknolojik ekipman: Domuz karkaslarının soğutulmadan önce ıslatılması için bir ünite
|
ZANOTTI S.p.A. con socio unico
|
🇮🇹 Italy
|
|
Et endüstrisi için teknolojik ekipman: domuz karkaslarının rektumunu temizlemek için vakum tabancaları,
|
Schmid & Wezel GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: domuz karkasları için gazlı fırın
|
Vogt-Werke GmbH & Co KG Masch.fbr. + Fordertechnik
|
🇩🇪 Germany
|
|
Et işleme endüstrisi için teknolojik ekipman: domuz karkaslarının derisini yüzmek için manuel pnömatik cihaz
|
JARVIS PRODUCTS CORPORATION
|
🇺🇸 United States
|
|
Domuz karkasları için otomatik ultrasonik sınıflandırma sistemi için bilgisayarlı bilgisayar kompleksi, AutoFOM III marka, model AF330-D, madde 665643
|
Frontmatec AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Domuz karkaslarının sınıflandırılması için cihaz CSB-Image-Meater
|
CSB-System AG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Et endüstrisi için mantıksal tekno ekipman: domuz karkasları için gaz alevli fırınlar, Spitfire tipi, aksesuarlar ve yedek parçalar ile.
|
MPS Red Meat Slaughtering B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Et işleme endüstrisi için teknolojik ekipman: domuz karkaslarının taşınması için kurulum (konveyör)
|
BANSS Maschinenfabrik Gesellschaft mbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Et işleme işletmeleri için teknolojik ekipman: domuz karkaslarının taşınması için kurulum,
|
Italmodular s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Domuz karkasları ve çeyrekleri (soğutulmuş ve dondurulmuş),
|
|
||
Et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipman: Domuz karkaslarının işlenmesi, ezilmesi için ekipman, bileşenlerle birlikte, EVOTECK marka
|
EVOTECK SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Abele markasının et işleme endüstrisi için ekipmanı: domuz karkaslarının kıllardan yüksek kaliteli ve hızlı bir şekilde temizlenmesi için sıyırıcı (kombine sıyırıcı)
|
Gunter Abele Schlachtanlagen GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipman: JHS-315 model domuz karkaslarının derisini yüzmek için manuel pnömatik cihaz
|
JARVIS PRODUCTS CORPORATION
|
🇺🇸 United States
|
|
Merkezi işlemci modülü (programların ve ekran içeriklerinin depolanması için bellek 24 V), marka EATON , model MFD-CP8-NT, domuz karkaslarının kıldan kaba temizliği için tasarlanmış haşlama-saç damlatma makinesi için JW
|
Eaton Industries GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Ekranlı çok fonksiyonlu gösterge ve kontrol modülü (24 V), marka EATON, model MFD-80-B (MFD-COMBINATION-05643.zip:@), domuz karkaslarının kaba temizliği için haşlama ve kıl damlatma makinesi için
|
Eaton Industries GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Genişletme modülü (24V) (sıcaklık göstergeli giriş çıkış modülü), EATON marka, model MFD-TAP13-PT-A, JWE marka modelden domuz karkaslarının kaba temizliği için tasarlanmış haşlama ve saç kesme makinesi için
|
Eaton Industries GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Sıcaklık sensörü, model PT 100 A, haşlama ve kıl çıkarma makinesi için, domuz karkaslarının kıllardan kaba temizliği için tasarlanmıştır JWE model 801604
|
Otom Group GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz yağı ürünleri - tuzsuz: "Et", Yanal domuz yağı "et", Yağ kırpıntıları "et", Domuz yarım karkaslarının kemiksiz göğüs-kaburga kısmı "et", Domuz göğüs eti "et; tuzlu:
|
🇧🇾 Belarus
|
||
ÜRÜNLER.ET DUMANLANMIŞ - KAYNATILMIŞ VETLUZHSKIE: sığır etinden: sığır filetosu; domuz etinden: boyun, jambon, bel, göğüs eti, domuz pastırması, incik, kaburga, domuz rulosu; kümes hayvanı etinden: kümes hayvanı karkasları, bacaklar, göğüsler, kanatlar, b
|
|
||
Konserve Etler, Haşlanmış Et: Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Domuz eti yahnisi, Haşlanmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti karkasları
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, at eti, tütsülenmiş haşlanmış kümes hayvanı etinden hassas ürünler: rulo Oksky, tavuk karkasları, but, baget, tavuk budu, göğüs. TU 9213- 030-44388488-2005 Domuz, sığır, at etinden hassas ürünler
|
|
||
Tavuk eti: 1. sınıf tavuk karkasları, 2. sınıf tavuk karkasları); etlik piliç karkasları (1. sınıf etlik piliç karkasları, 2. sınıf etlik piliç karkasları); tavuk karkasının parçaları
|
|
||
Kümes hayvanı etinden (tavuk) tütsülenmiş-haşlanmış ürünler: tavuk karkasları, tavuk karkasları Altın, tütün tavukları, tütün tavuklarının yarım karkasları, tavukların yarım karkasları, tavukların yarım karkasları, qua
|
|
||
Pişirilmiş-füme: ekstra kalite: tavuk göğsü; en yüksek kalite: gurme fındık, şenlikli rulo; 1. kalite: tavuk karkasları, yarım tavuk karkasları, tavuk karkasları, yarım tavuk karkasları, bıldırcın karkasları
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı eti ürünleri: tavuk karkasları, altın tavuk karkasları, tütün tavukları, tütün yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk; tavukların çeyrekleri, tavuklar; kümes hayvanı kebabı, tavuk kanatları, c
|
|
||
Çeşitli tütsülenmiş ve pişirilmiş kümes hayvanı eti ürünleri: tavuk karkasları, altın tavuk karkasları, tütün tavukları, tütün yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk çeyrekleri, tavuk çeyrekleri,
|
|
||
Füme-haşlanmış ve fırınlanmış kümes hayvanı ürünleri: füme-haşlanmış - tavuk karkasları, tavuk karkasları Golden, tavuk yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk çeyrekleri, kümes hayvanı kebabı, Yuzhny kümes hayvanı kebabı, kanatlar
|
|
||
KANATLI ÜRÜNLERİ : Tütsülenmiş kümes hayvanı karkasları ve yarım karkasları; Tütsülenmiş-haşlanmış karkaslar, yarım karkaslar ve kümes hayvanı karkaslarının parçaları; Karkaslar, Yarım karkaslar ve kümes hayvanı karkaslarının parçaları, Izgara kümes hayva
|
|
||
Füme ve haşlanmış kümes hayvanı eti ürünleri: Markalı çeşitler - Kaz karkasları, Ördek karkasları, Yarım ördek karkasları, Yarım kaz karkasları, Çeyrek hindi, Çeyrek ördek, Çeyrek kaz, Türk bacağı
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: tavuk, ördek, ördek yavrusu, kaz, bıldırcın karkasları; tavuk karkasları Altın; tavuk, ördek, ördek yavrusu, kaz yarım karkasları; tavuk, tavuk, hindi, hindi çeyrek karkasları,
|
|
||
Kümes hayvanlarının etinden ve yenilebilir sakatatından elde edilen, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: tavuk karkasları, etlik piliç karkasları, piliç yarım karkasları, piliç yarım karkasları, tavuk
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri - tütsülenmiş ve haşlanmış - tavuk, ördek, ördek yavrusu, kaz, bıldırcın karkasları; tavukların karkasları altın; tütün tavukları; tütün tavuklarının yarım karkasları; tavukların yarım karkasları; yarım
|
|
||
Paketlenmiş soğutulmuş, dondurulmuş kümes hayvanı eti çeşitleri: tavuk, piliç ve etlik piliç karkasları, kornişon piliç karkasları, yarım piliç ve etlik piliç karkasları, çeyrek piliç ve etlik piliç karkasları
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları, tavuk karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk kanatları, tavuk çeyrekleri, tavuk çeyrekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Pişirilmiş-füme kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları; tavukların yarım karkasları; çeyrek (arka) tavuklar; tavuk bacakları; tavukların butları; tavuk göğüsleri; tavukların karkasları; tavukların yarım karkasları; çeyrek (arka) tavuklar
|
|
||
Dondurulmuş balık: berlam balığı karkasları (Merluccius Hubbsi), Congrio karkasları (Genypterus Blacodes), brotola karkasları (Salilota Australis), notothenia karkasları (Patagonotothen Ramsayi). polimerik malzemelerden yapılmış torbalar, kağıt
|
PESCARGEN S.A. BP PESCARGEN III 2774, BP PESCARGEN IV 2806, BP PESCARGEN V 2833
|
🇦🇷 Argentina
|
|
dondurulmuş brotola karkasları (Salilota Ausralis), congrio karkasları (Genypterus Blacodes), hoki karkasları (Macruronus magellanicus), notothenia karkasları (Patagonotothen Ramsayi). Ambalaj: torbalar, plastik film; kar
|
BP PESCARGEN IV PESCARGEN S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmiş kümes hayvanları ürünleri: Tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları; tavuk karkasları Altın; tütün tavukları; tütün tavuklarının yarım karkasları; tavukların yarım karkasları; ha
|
|
||
Dondurulmuş balıklar: Torbalar, plastik torbalar, bomlar içinde paketlenmiş berlam balığı karkasları (Merluccius Hubbsi), hokey balığı karkasları (Macruronus Magellanicus), brotola karkasları (Salilota Australis), notothenia karkasları (Patagonotothen Ram
|
BP VERDEL IBERMAR S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
KÜMES HAYVANLARI ÜRÜNLERI: Pişmiş tütsülenmiş tavuk karkasları, Pişmiş tütsülenmiş tavuk karkasları, Pişmiş tütsülenmiş tavuk yarım karkasları, Pişmiş tütsülenmiş tavuk yarım karkasları, Pişmiş tütsülenmiş tavuk göğsü, Pişmiş tütsülenmiş tavuk budu, Chi
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş domuz yarım karkasları
|
AKCIONARSKO DRUŠTVO NEOPLANTA INDUSTRIJA MESA NOVI SAD, PRIMORSKA 90
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: Saatte 180 karkas kapasiteli domuz yarım karkaslarının kemiklerinin çıkarılması için hat
|
SFK LEBLANC AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
İşlenmiş dondurulmuş et ürünleri: dondurulmuş domuz yarım karkasları
|
AKCIONARSKO DRUЉTVO NEOPLANTA INDUSTRIJA MESA NOVI SAD, PRIMORSKA 90
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kategori A - "Oryantal" sığır kebabı, "Oryantal" koyun kebabı, domuz rostosu, "Dachny" tavuk kebabı, kızartma için kümes hayvanları karkasları; Kategori
|
🇨🇺 Cuba
|
||
Üç parça halinde dondurulmuş domuz yarım karkasları (ön kesim, orta kesim, arka kesim), 1974 işaretlemesi
|
1974 AMANCAY S.A.I.C.A.F.I.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
İşlenmiş et: karkas domuz eti, 1,2,3,4,5 kategorilerinin yarım karkasları, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Et: karkas halinde domuz eti, I II III IV V kategorilerinin yarım karkasları, soğutulmuş, dondurulmuş
|
, Russian Federation
|
|
|
Tütsülenmiş - haşlanmış kümes hayvanı etinden elde edilen lezzet ürünleri: TU 9213-030 -44388488-2005'e göre üretilen tavuk karkasları, bacaklar, kanatlar, butlar, göğüsler Domuz eti, sığır eti, at eti, kümes hayvanlarından elde edilen lezzet ürünleri
|
|
||
Et ürünleri: Soğutulmuş domuz yarım karkasları
|
+
|
|
|
tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanları (tavuk, piliç) ürünleri: tütün tavukları, tavuk karkasları, göğüs, kanat, bacak, but, baget, kümes hayvanları kebabı, rulo, haşlanmış domuz eti.
|
.
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş domuz yarım karkasları, etleri, jambon, fileto, karbonat, bonfile, boyun, kürek kemiği, göğüs eti, pirzola vakum ambalajlı ve gaz modifiye atmosfer kullanılarak paketlenmiş etler
|
|
||
Göz makyajı için kozmetik dekoratif ürünler: Göz farı astarı Base ombre à paupières Base Constance by Vivienne Sabó Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Geyik eti karkasları
|
Mascara Plus Cosmetics S.R.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Dişi domuz ve piliçlerin yarım karkaslarının kemik sıyırma alanına taşınması için konveyörler,
|
Marel Red Meat Slaughtering B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları, tavuklar, ördekler, ördek yavruları, kazlar, yarım tavuk karkasları, tavuklar, ördekler, ördek yavruları, kazlar, tavuk karkasları, hindiler, tavuklar, dolgulu kümes hayvanı ruloları, le
|
|
||
Tavuk karkasları, tavuk karkasları, etlik piliç karkasları ve bunların parçaları (tavuklar hariç): yarım karkaslar, ön ve arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, butlar, soğutulmuş veya dondurulmuş but, ağırlık
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş tavuk eti (tavuk karkasları, tavuk karkasları, broyler tavuk karkasları).
|
|
||
Tavuk eti (tavuk karkasları, tavuk karkasları, etlik piliç karkasları) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş ve fırınlanmış. Tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanı eti ürünleri: tavuk karkasları, tütün tavukları, tütün tavuğu yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk yarım karkasla
|
|
||
Tüketici ambalajında olanlar dahil KANATLI ETİ: 1. SINIF TAVUK KARKASLARI, 2. SINIF TAVUK KARKASLARI, TAVUK KARKASLARI, YARIM TAVUK, ÖN TAVUK, ARKA TAVUK, DÖRT TAVUK, KUR KANAT, SHIN KU
|
.
|
|
|
Tavuk eti, soğutulmuş, dondurulmuş: Etlik piliç orta karkasları, İkinci sınıf etlik piliç karkasları; Etlik piliç karkaslarının soğutulmuş, dondurulmuş parçaları: göğüs, but, kanat, baget, but
|
|
||
Ürün yelpazesinde soğutulmuş ve dondurulmuş tavuk eti: birinci ve ikinci sınıf tavuk karkasları, tavuk karkasları, birinci ve ikinci sınıf piliç karkasları, bağırsakları alınmış, bir dizi sakatat ve nec ile bağırsakları alınmış
|
|
||
Füme bıldırcın karkasları - amatör füme bıldırcın karkasları - füme baharatlı bıldırcın karkasları
|
.
|
|
|
Ürün yelpazesinde pişmiş-füme kanatlı eti ürünleri: - ekstra sınıf: tavuk göğsü - üst sınıf: kümes hayvanı rulosu; - birinci sınıf: tavuk karkasları, yarım tavuk karkasları, etlik piliç karkasları; - markalı v
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen lezzetli ürünler: tütsülenmiş-haşlanmış Kuş Pazarı - ördek, ördek yavrusu, kaz karkasları; ördek, ördek yavrusu, kaz yarım karkasları; ördek, kaz çeyrek karkasları; ördek, kaz bacakları; ördek, kaz butları
|
|
||
Lezzetli kümes hayvanı eti ürünleri. Tütsülenmiş ve haşlanmış tavuk, piliç, tavuk, ördek, kaz karkasları; yarım tavuk, piliç, tavuk, ördek, kaz karkasları; çeyrek tavuk, piliç, ördek, kaz karkasları
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri. Haşlanmış: preslenmiş kümes hayvanları eti, hindi jambonu, kümes hayvanları ruloları; Tütsülenmiş - haşlanmış: tavuk karkasları, tavuk - tütün, tütün tavuklarının yarım karkasları, tavukların yarım karkasları, tavukların çeyrekl
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı etinden elde edilen şarküteri ürünleri: tavuk, piliç, tavuk, ördek, kaz karkasları; tavuk, piliç, tavuk, ördek, kaz yarım karkasları; tavuk, piliç, tavuk, ördek, kaz çeyrek karkasları
|
|
||
pişmiş kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları, tütün tavukları, tütün yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk çeyrekleri, kuş kanatları
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen ürünler: tütsülenmiş-haşlanmış - tavuk karkasları, yarım tavuk karkasları, çeyrek tavuk karkasları, tavuk kanatları, tavuk butları, but, but, boyun, göğüs, kuyruk, fileto, dolgulu kümes hayvanı filetosu,
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanı eti ürünleri: tavuk karkasları ve tavuklar; tavuk-tütün karkasları; tavuk-tütün yarım karkasları; tavuk ve tavuk bacakları; kanatlar: tavuklar, hindiler ve tavuklar; tavuk ve tavuk göğsü
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: tavuk, ördek, ördek yavrusu, kaz, bıldırcın karkasları, altın tavuk karkasları, tütün tavuğu yarım karkasları, kümes hayvanı kanatları (tavuk, hindi, tavuk), kümes hayvanı butları, kümes hayvanı d
|
|
||
Tavuk eti: (tavuk karkasları, piliçler, etlik piliçler ve bunların parçaları) 1. 2. sınıf tavuk karkasları, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, bacaklar, butlar. br karkasları
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş kanatlı eti: tavuk, piliç, ördek, ördek yavrusu, kaz karkasları; tavuk, piliç, ördek, ördek yavrusu, kaz yarım karkasları; tavuk, piliç, hindi çeyrek karkasları
|
|
||
Pişirilmeden önce kümes hayvanı etinden elde edilen doğal yarı mamul ürünler. Büyük boyutlu yarı mamuller: tavuk karkasları, tavuk karkasları; tavukların, tavukların yarım karkasları; tavukların, tavukların ön kısımları; tavukların arka kısımları
|
|
||
Baleno markasının sterilize edilmiş konserve balıkları: Domates soslu Atlantik sardalya karkasları, Atlantik sardalya karkasları, yağ ve limon dilimli Atlantik sardalya karkasları, Kuril uskumru parçaları
|
ZHANGZHOU GANGCHANG INDUSTRY & TRADE CO. LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş kanatlı eti: tavuk, piliç, ördek, ördek yavrusu, kaz karkasları; tavuk, piliç, ördek, ördek yavrusu, kaz yarım karkasları; tavuk, piliç, hindi çeyrek karkasları
|
|
||
Dondurulmuş balık, 2810 işaretli: hoki karkasları (Macruronus Magellanicus), brotola karkasları (Salilota Australis), çentik karkasları (Patagonotothen Ramsayi), paketlenmiş torbalar, plastik torbalar, kağıt ve karton
|
CENTURION DEL ATLANTICO ESTREMAR S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Et ve kümes hayvanları sakatatından ürünler, tütsülenmiş ve soğutulmuş ve dondurulmuş: bıldırcın karkasları, bıldırcın karkaslarının parçaları, bıldırcın sakatatları, kupaty, bira için sosisler, marine edilmiş bıldırcın karkasları
|
|
||
Kümes hayvanı etinden ürünler: tütsülenmiş ve haşlanmış: tavuk karkasları Altın, yarım karkas tavuk, kümes hayvanı karkaslarının parçaları: kanatlar, bacaklar, but, baget, göğüs, fileto; kümes hayvanı rulosu; pişmiş: üst sınıf - kümes hayvanı por
|
|
||
Birinci ve ikinci sınıf soğutulmuş tavuk eti (tavuk karkasları, piliç karkasları) - kasların kalınlığında 0 ila 4 ° C arasında bir sıcaklıkla, dondurulmuş - kasların kalınlığında bir sıcaklıkla
|
|
||
Kümes hayvanı etinden lezzetler - haşlanmış: "Balkan usulü"; haşlanmış-füme: fındık "Delicacy", kümes hayvanları rulosu, rulo "Festive", bıldırcın karkasları, tavuk karkasları, yarım karkaslar, çeyrekler (arka), bacaklar, butlar
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ Kümes hayvanı eti çeşitleri. 1. Doğal yarı mamul ürünler: kümes hayvanı karkasları, kümes hayvanı yarım karkasları, kümes hayvanı çeyrekleri, tavuk budu, but, baget, kanat, boyun, kuyruk, fileto (kemikli veya kemiksiz),
|
|
||
Kümes hayvanı eti: Evcil tavukların parçalara ayrılmamış dondurulmuş bütün karkasları; Ev yapımı tavuk karkaslarının dondurulmuş parçaları, kemikli, dondurulmuş (kemikli tavuk butu)
|
1310 Avicola Capitan Sarmiento S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: kaz karkasları, kaz yarım karkasları, kaz çeyrekleri
|
|
||
DOĞAL KUŞ ETİNDEN YARI İŞLENMİŞ ÜRÜNLER " BIRD BAZAAR ": tavuk, piliç, hindi, ördek, ördek yavrusu, kaz karkasları; tavuk, piliç, hindi, hindi, ördek, ördek yavrusu, kaz yarım karkasları;
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri. Doğal yarı mamul ürünler. Tavuk karkaslarının parçaları: But, Uyluk, Göğüs, Bacak, Kanat; Etlik piliç karkaslarının parçaları: Bacak, But, Göğüs, Bacak, Kanat; Etlik piliç parçaları
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanı lezzetleri: "Kümes hayvanları karkasları", "Kümes hayvanları yarım karkasları", "Kümes hayvanları çeyrekleri", "Tavuk budu", "Shin", "Özel budu", "Köylü usulü dolma budu", "Ev usulü dolma budu"
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti (ördekler, ördek yavruları): kebaplık, kızartma seti, kızartma için ördek karkasları ve yarım karkasları, torbalarda, tepsilerde veya plastik folyo veya plastikte paketlenmiş amatör sosisler
|
|
||
Paketlenmiş kümes hayvanı eti: etlik piliç karkasları; ızgara, kızartma, fırınlama için piliç karkasları, baharatlar dahil (dekoratif serpme), soslar (marinatlar)
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış ve fırınlanmış tavuk eti ürünleri, soğutulmuş: 1. Tütsülenmiş-haşlanmış-pastırmalı tavuk rulo, peynirli tavuk rulo, mantarlı tavuk rulo, tavuk karkasları, yarım tavuk karkasları, çeyrek tavuk, piliç
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları, altın tavuk karkasları, tütün tavuğu, yarım karkas tütün tavukları, tavuk yarısı, tavuk yarısı, tavuk çeyrekleri, tavuklar, kuş kanatları, kümes hayvanı bacakları, kemiksiz le
|
|
||
Çeşitli pişmiş tütsülenmiş kümes hayvanı ürünleri: - ekstra kalite: tavuk göğsü - premium kalite: kümes hayvanı rulosu. - birinci sınıf: tavuk karkasları, yarım karkas tavuklar, etlik piliç karkasları - markalı sınıf: tavuk l
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: tavuk ve tavuk karkasları; tavukların, tavukların yarım karkasları; tavukların, tavukların bacakları; tavukların, tavukların bacakları; tavukların, tavukların kanatları; tavukların, tavukların çeyrekleri; g
|
|