gastronomi̇k biçaklar GTIP / HS CODE ✨
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
K.Yu. adını taşıyan Yegoryevskaya sosis ve gastronomi fabrikası işaretli çiğ tütsülenmiş et ürünleri. Afanasyeva: çiğ tütsülenmiş domuz pirzolası, çiğ tütsülenmiş domuz göğüs eti, çiğ tütsülenmiş domuz boynu.
|
|
||
"Yegoryevskaya sosis ve K.Yu. adını taşıyan gastronomi fabrikası" işareti ile dondurulmuş hamur içinde yarı mamul et ürünleri. Afanasyeva : hamur içinde dondurulmuş et yarı mamulü. Pelmeni İştah açıcı kategori B; yarı
|
|
||
K.Yu. adını taşıyan Yegoryevskaya sosis ve gastronomi fabrikası işaretiyle soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul vejetaryen ürünler. Afanasyev: yağsız pirzola (mercimek), yağsız mercimek pirzola.
|
|
||
Et dolgulu hamurda yarı mamul ürünler B kategorisi dondurulmuş köfte Yegoryevskaya sosis ve K.Yu. adını taşıyan gastronomi fabrikası etiketli. Afanasyev: ev yapımı köfte
|
|
||
Termal olarak işlenmiş malzemelerden elde edilen sosisler et ezmeleri, Yegoryevsk sosis ve K.Yu.Afanasyeva'nın adını taşıyan gastronomi fabrikası: tereyağlı et ezmesi Krugosvet, et ezmesi Krugosvet sınıfı
|
|
||
Yarı mamul kıyma kalıplanmış B kategorileri, soğutulmuş ve dondurulmuş, K.Yu. adını taşıyan Yegoryevskaya sosis ve gastronomi fabrikası işaretli. Afanasyev: ızgara için şişeler, peynirli ızgara sosisler, sa
|
|
||
K.Yu. adını taşıyan Yegoryevskaya Sosis ve Gastronomi Fabrikası işaretli çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş et sosisleri. Afanasyeva : pişmemiş tütsülenmiş sosis No. 1 Chorizo, pişmemiş tütsülenmiş sosis No. 2 Sarımsak, pişmemiş
|
|