kalça kesi̇mi̇ GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
İŞLENMİŞ ET ÜRÜNLERİ: KUZU VE OĞLAK KESİMİ KEMİKSİZ VE KEMİKLİ, DONDURULMUŞ, SOĞUTULMUŞ, KESİLMİŞ, KEMİKSİZ BOYUN, KEMİKSİZ OMUZ, KEMİKSİZ KESİM, İNCE KENAR, KESİM, KARE 8 KABURGA, KARE 4 PE
YARI İŞLENMİŞ ET KESİMİ "B" KATEGORİSİ - BIFSTEKS "ADMIRALTEYSKY". YARI İŞLENMİŞ ET KESİMİ "B" KATEGORİSİ - KESİMLER "AURORA", TEFTELLER "YERLİ" Hardal ", somun" Yeni ", ekmek" Speltovo-Elma ", ekmek
ET ÜRÜNÜ. YARI MAMUL ET KESİMİ. MİNCİRLER: KIYILMIŞ DOMUZ ETİ - B kategorisi, KIYILMIŞ SIĞIR ETİ - B kategorisi, KIYILMIŞ EV ETİ - B kategorisi; KASETTE: IZGARA İÇİN HIZLI SUCUKLAR kategori B, PEYNİRLİ IZGARA SUCUKLAR kategori
YARI MAMUL ETLER VE ET İÇEREN SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ: ÜCRET KATEGORİSİ B'DEN YARI MAMUL ET RENKLENDİRİLMEMİŞ KATEGORİLER: EV YAPIMI PERSONEL, DOMUZ ETİNDEN PERSONEL; YARI MAMUL ET KESİMİ F
ET ÜRÜNLERİ: - KATEGORİ A: HAŞLANMIŞ SOSIS - DANA, DOKTOR, AMATÖR, JAMBON KESİMİ, SOSIS DANA; - KATEGORİ B: HAŞLANMIŞ SOSIS - DİYABETİK, RUS, KALORİYA, SÜT, ZİNCİR
.
YARI MAMUL ET KESİMİ: - ŞEKİLLENDİRİLMİŞ, EKMEKLİ: kategori B: EV YAPIMI KESİMLER: YARI MAMUL ET İÇEREN ETLER: LEZZETLİ, EV YAPIMI BOŞLUKLAR
DONDURULMUŞ YARI FİNİŞE İKİNCİ ÖĞLE YEMEKLERİ: 1. ET KÖFTESİ, ET ÇUBUKLARI, PİRİNÇLİ KÖFTE (HEDGEHOG). YARI MAMUL ET KESİMİ OLUŞTURULMUŞ KATEGORİLER B. 2. DANA GULAŞ. YARI MAMUL ET MELKOKUSKO
YARI MAMUL ET KESİMİ: LULYA-KEBAP kategori C, KESME YÜZ kategori B, KESME AV kategori B, KESME EV YAPIMI kategori G, SCHNITZEL BAITS YERLİ kategori B V. MY
EXTEC DSK LLC'DE KIRMA İLE ELDE EDİLEN 40-70 FRAKSİYONLARI KÜBAN KESİMİ YASEMİN KİREÇ KAYASI TAŞ YAPI TAŞI
YARI MAMUL ET KESİMİ: LYULYA-KEBAP kategori B, EVDE KESME kategori B, EVDE KUPAT kategori B, SUCUK SHASHLIKHNIE kategori D, IZGARA SUCUK, kategori B, EVDE YAPILAN SUCUK, kategori D.
Kümes Hayvanlarından Elde Edilen, HAŞLANMIŞ-TÜTSÜLENMİŞ LEZZETLİ ÜRÜNLER: - TAVUK KARKAS, YARIM TAVUK, ÇEYREK (SIRT) TAVUK, TAVUK BACAK, TAVUK KALÇA, TAVUK GÖĞÜS, TAVUK TAVUK ETİ, TAVUK FİLLET TAVUK MİDE, TAVUK BOYUN;