Karadeniz istavriti GTIP / HS CODE ✨
- 0302: Balıklar (taze veya soğutulmuş)
- 0303: Balıklar (dondurulmuş)
- 03038910: Diğer tatlısu balıkları; dondurulmuş
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 030549: Diğer balıklar (tütsülü)
- 030559: Diğer balıklar (kuru/tütsüsüz)
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 160413: Sardalya/palatika/çaça balıkları-müstahzar ve konserve (bütün/parça)
- 160420: Hazırlanmış/konserve edilmiş diğer balıklar
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2009: Meyve ve sebze suları (fermente edilmemiş, alkol katılmamış)
- 2103: Soslar ve müstahzarları; çeşni/lezzet verici karışımlar; hardal unu, irmiği ve hazır hardal
- 220300: Biralar (malttan)
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Dondurulmuş balık: aterina, hamsi, karadeniz çaçası, karadeniz levreği, lüfer, karadeniz istavriti, kalkan pisi balığı, karadeniz barbunu, South Sea Company LLC markası
|
|
||
Dondurulmuş balık: aterina, hamsa, karadeniz çaçası, karadeniz levreği, lüfer, karadeniz istavriti, dil balığı-kalkan, karadeniz barbunu, tm. LLC Güney Denizi Şirketi
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: yağlı kapelin, çaça, Azak Karadeniz kayabalığı, Azak Karadeniz istavriti, barbunya, Karadeniz çaça balığı;
|
|
||
küçük soğuk tütsülenmiş balıklar: ringa balığı, çaça balığı, Karadeniz mezgiti (merlanca), kaya balığı, Baltık çaça balığı, Karadeniz çaça balığı, sarıkanat, Pasifik sardalyası, Karadeniz istavriti
|
|
||
küçük sıcak tütsülenmiş balık: Karadeniz istavriti, barbunya (sultanka), Azak-Karadeniz kayabalığı, Avrupa kokarca, Baltık ringa balığı, Baltık çaça balığı, Azak-Karadeniz uskumrusu, Avrupa hamsisi, Atlantik ringa balığı, ce
|
1
|
|
|
Soğutulmuş balık: kaya balığı, hamsi, çaça, çaça (Azak-Karadeniz çaça balığı), Azak-Karadeniz barbunu, Azak-Karadeniz istavriti, markalama IP Sadoshuk V.L.
|
|
||
sterilize edilmiş konserve balık: Azak boğaları domates sosunda fasulye sebze garnitürü ile kızartılmamış "," Karadeniz çaça balığı kesilmemiş domates sosunda fasulye ile kızartılmamış "," Karadeniz istavriti
|
|
||
Konserve balık: Yağda beyazlatılmış Atlantik sardalyası, Yağda beyazlatılmış Sardinella, Yağda beyazlatılmış Pasifik sauryası, Yağda beyazlatılmış Karadeniz istavriti, Okyanus istavriti
|
|
||
KURUTULMUŞ BALIK (koç, çaça, karagöz, çipura, asp, dil balığı, kokarca, kızılkanat pollock, kapelin, vendace, yayın balığı, morina, çipura (sopa), peled, peynir, Karadeniz istavriti, kılıç balığı, turna balığı, mavi mezgit): kesilmemiş, bağırsakları çıkar
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık ürünleri. Soğuk tütsülenmiş balıklar: asp, pisi balığı, crucian sazan, sazan, çipura, kadife balığı, deniz ve nehir levreği, roach, pelingas, mavi mezgit, sazan, Azov-Karadeniz istavriti, yayın balığı, turna levreği, greenling, sil
|
|
||
küçük soğuk tütsülenmiş balık: çaça, çaça, Azak-Karadeniz istavriti, kapelin, ringa, barbunya
|
|
||
Yağda konserve balık: Yağda beyazlatılmış kaya balığı, yağda beyazlatılmış Karadeniz istavriti, kesim türü: karkas.
|
|
||
Domates soslu konserve balık ve sebze, sterilize edilmiştir: Domates soslu fasulye ile kızartılmış Karadeniz istavriti, etiketleme LLC Vo STO Krat, ambalaj - teneke 5, teneke 3, net ağırlık - 240 g
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve balık: Domates soslu Karadeniz istavriti Ambalaj: teneke kutu No. 5 net ağırlık - 240 g, teneke kutu No. 3 net ağırlık - 240 g Marka LLC In STO Krat
|
|
||
Dondurulmuş balık: aterina, hamsa, Karadeniz çaça balığı, Karadeniz levreği, lüfer, istavrit, dil balığı-kalkan, Karadeniz barbunu, TM LLC Kalkan
|
|
||
Kurutulmuş balık: Azov-Karadeniz kaya balığı, kesilmemiş kaya balığı Azov-Karadeniz (karkas), çaça, barbunya, istavrit Azov-Karadeniz
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: Uskumru, Tereyağı, Çipura, Sayre, Halibut, İstavrit, Kokarca, Levrek, Marlin, Stavridka (Karadeniz), Yayın Balığı, Uskumru Kesme: Saury, Smelt, Stavridka (Karadeniz) - kesilmemiş; Çipura
|
|
||
Dondurulmuş balık: hamsi, karadeniz çaçası, mezgit, sarıkanat, lüfer, tulka, istavrit, aterina, kaya balığı, katran, karadeniz kalkanı. CCV ticari markası.
|
|
||
IE Bely Aleksey Aleksandrovich tarafından işaretlenmiş soğutulmuş kesilmemiş balık: barbunya, Karadeniz köpekbalığı, pilengas, garfish, vatozlar, istavrit, Karadeniz-Azov kontrol noktası ringa balığı, kalkan pisi balığı. Paketleme: palet
|
|
||
Dondurulmuş balık: Azak hamsa, Karadeniz hamsa, çaça, merlan, aterina, barbunya, Karadeniz kalkan, istavrit, katran, MK Transservice tanımlaması
|
|
||
Soğutulmuş balık: Barabulya, İstavrit, Lüfer, Hamsa, Çaça, Tekir, Merlang, Smarida, Aterina, Karadeniz-Azak kontrol noktası ringa, Sargan, Skat, Köpekbalıkları, Dil Balığı-Kalkan, Kayabalığı, Dil Balığı Glossa, Deniz Sazanı, Akdeniz
|
|
||
Balık konserveleri 1.: kesilmemiş balıklardan: ringa balığı - Atlantik, Pasifik özel tuzlanmış; ringa balığı - Atlantik, Pasifik; kapelin; çaça balığı - Hazar, Baltık, Karadeniz; tulka, Chornomorsk istavriti
|
|
||
Dondurulmuş Azak-Karadeniz balığı: kaya balığı, tulka, pisi balığı, kefal, çaça balığı, hamsa, istavrit, barbunya
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş küçük balıklar: Soğuk tütsülenmiş Baltık ringası, Soğuk tütsülenmiş çaça balığı, Soğuk tütsülenmiş istavrit, Soğuk tütsülenmiş kapelin, Soğuk tütsülenmiş Tyulka, Soğuk tütsülenmiş lüfer, Soğuk tütsülenmiş Karadeniz Barabulya. İşaretleme
|
|
||
Küçük sıcak tütsülenmiş balık çeşitleri: hamsi, barbunya (sultanka), çaça, kokarca, ringa balığı, Azak-Karadeniz uskumrusu ve istavrit, 17 cm ve daha kısa Pasifik ringa balığı, Atlantik ve Beyaz Deniz ringa balığı uzunluğu
|
|
||
Tütsülenmiş balık, kurutulmuş balık, tuzlanmış: hamsi, çaça, ringa, kapelin, vomer, peled, crucian sazan, ringa, levrek, istavrit, saury, koho somon, pembe somon, char, uskumru, kırmızı göz, , Karadeniz uskumru, koç, turna, br
|
|
||
Bira açık, koyu pastörize edilmemiş, filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış: Karadeniz light, Karadeniz dark, Karadeniz amber, Karadeniz, fıçılarda paketlenmiş, hacim 10; 20; otuz; 50 litre, şişelerde, hacim
|
|
||
Soğuk füme ürünler: karadeniz uskumrusu soğuk füme, karadeniz smachgan soğuk füme soğuk füme karadeniz barbunu, soğuk füme barbunya, karadeniz vatozu x
|
|
||
Kurutulmuş balık yemi ürünleri: Karadeniz uskumru kurusu, Karadeniz barbunya kurusu, Karadeniz barbunya kurusu vakumda kurutulmuş net ağırlık 0,5 kilogram ve 3 kilogram
|
|
||
Tuzlanmış balık: Karadeniz uskumrusu, çaça, hamsi, Karadeniz çaça balığı; Azak-Karadeniz ringa balığı;
|
|
||
soğuk tütsülenmiş kesilmemiş balık ve her türlü kesim: Kırmızı göğüslü kaz, Azak-Karadeniz kayabalığı, Vomer, Pembe somon, Zuban, Uzakdoğu pisi balığı, Sazan, Somon balığı, Azak-Karadeniz kefali, Karadeniz çaça balığı, Krasnoglazka,
|
|
||
o konserve balık: Domates sosunda kesilmemiş Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kızartılmış kesilmemiş Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kaya balığı, Domates sosunda kızartılmış kaya balığı, Kızarmış Karadeniz kaya balığı
|
|
||
Tuzlanmış balık: bağırsağı alınmış uskumru, başsız: istavrit, bağırsağı alınmış, başsız; uskumru, kesilmemiş istavrit; istavrit ve uskumru tabakası
|
|
||
KÜÇÜK DONMUŞ BALIK kesilmemiş, başsız, bağırsakları çıkarılmış, karkas: çaça balığı, Azak-Karadeniz kayabalığı, Karadeniz çaça balığı, hamsi
|
|
||
Buz, tatlı yiyecekler. Kuru kayısı, fındık, badem ve ceviz parçaları ile üzüm buzu Churchkhela Karadeniz, kuru kayısı ve fındık parçaları ile üzüm buzu Churchkhela Karadeniz
|
|
||
Domates soslu konserve balık: Domates sosunda kesilmemiş Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kızartılmış Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kızartılmış Gobies, konserve, net ağırlık 200 gramdan
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Domates soslu konserve balık, çeşit işaretleri: 1. Domates soslu pembe somon - L78 2. Domates soslu sazan - F71 3. Domates soslu kesilmemiş Baltık çaça balığı - 352 4. Domates soslu kesilmemiş Karadeniz çaça balığı - 353 Karadeniz çaça balığı kesilmemiş
|
|
||
Yarı tatlı şarap içkileri: Muskat, Isabel, Karadeniz Asma beyazı, Karadeniz Asma kırmızısı
|
|
||
Sek şaraplar: beyaz Chateau le Grand Vostok Karsov Rusya'nın Karadeniz etekleri, kırmızı Chateau le Grand Vostok Karsov Rusya'nın Karadeniz etekleri, kırmızı Chateau le Grand Vostok Krasnostop Otborn
|
|
||
küçük tuzlu balık: Baltık çaçası, Hazar çaçası, Karadeniz çaçası, çaça, Azovo Karadeniz hamsa,
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş küçük sıcak füme balık: Karadeniz hamsisi, Karadeniz barbunu, kaya balığı, deniz kokarcası, Baltık ringası (Baltic herring), Atlantik ringası, çaça balığı, Baltık çaça balığı (sprat
|
|
||
Konserve balık: Karadeniz çaça balığı kesilmemiş domates sosunda kızartılmış, Karadeniz çaça balığı kesilmemiş domates sosunda kızartılmış, Baltık çaça balığı kesilmemiş domates sosunda kızartılmış, Hazar çaça balığı nera
|
|
||
Aromalı tuzlar ve diğer banyo bileşimleri: Karadeniz tuzu, Saki Gölü tuzu, Aromalı Karadeniz tuzu: Gül, Lavanta, Kırım otları, Deniz meltemi, Ardıç, Aşağıdakiler dahil uçucu yağlarla
|
|
||
Polimer kapta küçük tuzlu ve baharatlı tuzlu balık: Baltık çaçası, Hazar çaçası, Karadeniz çaçası, kokarca, hamsa, Azak-Karadeniz çaçası, Baltık ringası, kapelin,
|
|
||
Konserveler: kesilmemiş balıktan: Atlantik ringa balığı, Pasifik özel tuzlanmış; ringa balığı - Atlantik, Pasifik; kapelin; çaça balığı - Hazar, Baltık, Karadeniz; çaça balığı, baharatlı Karadeniz uskumrusu
|
|
||
dondurulmuş balık: Karadeniz pisi balığı, kesilmemiş Karadeniz
|
|
||
KÜÇÜK KURU BALIK : Azak-Karadeniz kayabalığı, çaça, çaça, Baltık ringası, Azak-Karadeniz ringası (puzanok)
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %20,0, %22,0, %25,0, %28,0, %30,0, %32,0, %34,0, %35,0, %37,0, %40,0, %42,0 olan ekşi krema -karadeniz, zargana, pilenga, kefal, çizgili kefal, Azak-Karadeniz ringa balığı, çaça, hamsa
|
|
||
Domates soslu konserve balık: Domates sosunda kesilmemiş Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kesilmemiş Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kaya balığı, Domates sosunda kızartılmış kaya balığı, Tyulka
|
|
||
balık (Atlantik ringası, Pasifik ringası, Atlantik uskumrusu, Kuril uskumrusu, Uzakdoğu uskumrusu, kapelin, Baltık çaçası, Karadeniz çaçası, Azak çaçası, Azak-Karadeniz hamsisi, Tih sardalyası
|
|
||
Kurutulmuş balık yemi ürünleri. Küçük kurutulmuş balıklar: Baltık çaça balığı, Hazar çaça balığı, Karadeniz çaça balığı, çaça balığı, kokarca, hamsi, Baltık ringa balığı, Azak-Karadeniz kayabalığı
|
|
||
Domates soslu konserve balık: Domates sosunda kızartılmış kesilmemiş Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kesilmemiş Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kızartılmış kesilmemiş Hazar çaça balığı, Salma
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve balık: Domates sosunda kesilmemiş Karadeniz çaça balığı (Sprattus sprattus), Domates sosunda kaya balığı (yuvarlak kaya balığı (Neogobius melanostomus) karkası, Azak-Karadeniz), Domates sosunda kaya balığı
|
|
||
SEL markalı tekstil çerçeveli kauçuk basınç hortumları, LONG-SU, EGE-7, EGE-10, FLAT, KARADENİZ-10, KARADEN-16, AKDENİZ, ADRIATIC, VAN, TERKOS, KARS, TB KUKA-200, TPU KUKA - 200, TB KUKA - 250, TPU K
|
Polimer Kaucuk Sanayi ve Paz. A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Balık ezmeleri: Karadeniz Kerç'in füme çaça balığı; hamsi ezmesi; pisi balığı ezmesi; Karadeniz'den çaça ezmesi; füme ringa balığı, çaça balığı veya kapelin ezmesi "Mayak"; füme sardalya ezmesi sessiz
|
|
||
Gıda katkı maddesi: E270 Laktik asit. Ambalaj: Varil, net ağırlık 25 kg KARADENİZ, KATRAN KARADENİZ, SAZAN, PERÇEM, TULKA,
|
FOODING GROUP LIMITED
|
🇨🇳 China
|
|
Domates soslu balık konservesi: Konserve balık: Domates sosunda kesilmemiş Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kızartılmış Karadeniz çaça balığı, Domates sosunda kaya balığı, Domates sosunda kızartılmış kaya balığı
|
|
||
Tuzlanmış balık (hafif tuzlu, hafif tuzlu, orta tuzlu), özel ve baharatlı tuzlama: Atlantik ringa balığı, Pasifik, Beyaz Deniz, Azov-Karadeniz, Baltık ringa balığı, Atlantik ve Karadeniz uskumrusu, pisi balığı
|
|
||
Şarap sek kırmızı sofra şarabı SHIRAR serisi Kafkasya Karadeniz kıyısı (etil alkol hacim oranı %10-12); yarı tatlı beyaz sofra şarabı Acetuka serisi Kafkasya Karadeniz kıyısı (bunların hacim oranı
|
|
||
Kurutulmuş balık yemi ürünleri: Kurutulmuş kesilmemiş balık, fileto, parça, karkas, başlı bir tabaka halinde kesilmiş, bağırsağı alınmış: koç, turna levreği, pelengas, çaça, kaya balığı Azov-Karadeniz, pusanok Azov-Karadeniz ringa balığı,
|
|
||
Soğutulmuş balık (hamsi, Karadeniz çaça balığı, çaça balığı, Azak-Karadeniz ringa balığı, kaya balığı, aterina, turna levreği, kalkan pisi balığı, pilenga)
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş, soğuk tütsülenmiş balık, kurutulmuş: Tulka, Hamsa, Karadeniz kayabalığı, Barabulya, Karadeniz Stavridka
|
|
||
Havyar ve tuzlanmış süt ürünleri: ringa balığı sütü (Atlantik ve Pasifik, Afrika büyük gözlü, Hazar, Baltık, Murmansk, Peru, Karadeniz, Karadeniz-Azov, Şili, Güney, Antarktika
|
|
||
Küçük soğuk tütsülenmiş balıklar (sarıkanat, Karadeniz çaça balığı, Baltık, Hazar ve Kuzey Denizi berlam balığı, Baltık ringa balığı, Azak-Karadeniz ringa balığı, Atlantik, Beyaz Deniz, Iwasi ve Pasifik, Azak-siyah uskumru
|
1
|
|
|
soğuk tütsülenmiş balık: uskumru, saury, istavrit, vomer, çipura, gümüş sazan, istavrit, pisi balığı, yağ, yayın balığı;
|
|
||
sıcak tütsülenmiş balık: - kesilmemiş: deniz pisi balığı, saury, sargan (iğne), levrek, istavrit, Peru istavriti; - bağırsakları çıkarılmış ve bağırsakları çıkarılmış: kırmızı göz, Kuril uskumru, Atlantik uskumrusu, Sav
|
1
|
|
|
Soğuk tütsülenmiş balık gıda ürünleri: Uskumru, istavrit, istavrit, kapelin, saury, ringa balığı, çipura, gümüş sazan, crucian sazan, mavi mezgit, yağlı balık filetosu, vomer, pembe somon, gümüş çipura, yayın balığı, somon göbeği,
|
|
||
Tuzlanmış ve kurutulmuş balıklar: Tuzlanmış ve kurutulmuş sarı minke, Tuzlanmış ve kurutulmuş hamsi, Tuzlanmış ve kurutulmuş istavrit, Tuzlanmış ve kurutulmuş gümüş istavrit, Tuzlanmış ve kurutulmuş minke balinası, Altın tuzlanmış ve kurutulmuş levrek, Im
|
SAIGON AQUATIC PRODUCTS TRADING JOINT STOCK COMPANY APT - BINH THOI SEAFOOD PROCESSING ENTERPRISE
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Paketlenmiş dondurulmuş balık: uskumru, istavrit, Atlantik ringa balığı, Pasifik ringa balığı, İvasi, Hazar ringa balığı, uskumru, istavrit, zargana, buz balığı, likya, brama, arjantin, deniz horozu, dil balığı-ruff, sarıkanat
|
|
||
Kurutulmuş balıklar: turna levreği, yayın balığı, sazan, hamamböceği, koç, balık, kılıç balığı, hamamböceği, ot sazanı, asp, bersh, kızılkanat, kokarca, dil balığı, istavrit, uskumru, istavrit, pangasius, süt balığı, butterfish, vomer, yaprak balığı, ba
|
|
||
DOMATES SOSU, PİŞMİŞ: - Domates sosları: "Kremalı"; "Kuban"; "Akut"; "Karadeniz"; "Şaşlık"; "Domates"; - Mutfak sosları: "Sonbahar"; "Ev"; "Makarna sosu"; "Güney"; "Baharatlı"; "Rus"; "Avcılık
|
|
||
Konserve balık "Domates sosunda kesilmemiş Karadeniz çaça balığı", "Domates sosunda kaya balığı", "Ivanych'ten" ticari damgaları. Ürünler SOU 10.2-37-374722825-935'e uygun olarak üretilmiştir: 2013
|
|
||
Konserve yiyecekler. Domates sebze sosları: Astrahan, Kuban, Krasnodar, baharatlı, Gürcü, barbekü, Karadeniz.
|
LAIWU MANHING VEGETABLES FRUITS AND PROVISIONS PROCESSING CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Buğday unundan yapılmış peksimet: "Şarküteri", "Kokulu", "Afipskie", "Karadeniz", "Sonbahar", "Yaz"
|
|
||
Domates, mutfak sosları. Domates sosları: "Kuban", "Baharatlı", "Karadeniz", "Şaşlık", "Domates". Mutfak sosları: "Polonya", "Sonbahar", "İştah açıcı", "Ev", "Makarna sosu", "Yuzhny", "Baharatlı", "Rus
|
|
||
Domates sosları, mutfak. Domates sosları - "Kremalı", "Kuban", "Baharatlı", "Karadeniz", "Şaşlık", "Domates". Mutfak sosları - "İştah açıcı", "Sonbahar", "Ev", "Makarna sosu", "Yuzhny", "Baharatlı", "Ru
|
|
||
DOMATES, COOKY SOS. Domates sosları: "Kuban" sos, "Acılı" sos, "Karadeniz" sos, "Şaşlık" sos, "Domates" sos. Mutfak sosları: "İştah açıcı" sos, "Polsky" sos, "Osen" sos
|
|
||
Konserve yiyecekler. Domates ürünleri "Davydovskie": soslar - baharatlı, Krasnodar, Gürcü, barbekü, Kherson, Karadeniz, sarımsak, baharatlı konsantre - "Davydovsky ürünü" ticari markası ile işaretlenmiştir.
|
|
||
Domates, mutfak sosları. Domates sosları - "Kremalı", "Kuban", "Baharatlı", "Karadeniz", "Shashlichny", "Domates". Mutfak sosları - "İştah açıcı", "Sonbahar", "Ev", "Makarna sosu", "Güney", "Baharatlı", "Russk
|
|
||
Meyve nektarları: İsveç kirazı, Kiraz, Mavi, Kızılcık, Ahududu, Elma, Ahududu-kırmızı frenk üzümü, Kırmızı frenk üzümü-kuşburnu, Üvez, Üvez-elma, Yabanmersini, Chokeberry, Karadeniz
|
|
||
Kesilmemiş balık konserveleri: Hazar, Baltık, Kuzey Denizi, Karadeniz çaça balığı; Baltık ringa balığı; hamsi; tül; hamsi; ringa balığı, yağlı kapelin saury, vendace ve ripus; başsız yağlı kapelin ve ringa balığı, baharatlı elçi
|
|
||
Domates sosları, mutfak: - domates sosu: "Kuban" sosu, "Karadeniz" sosu ", sos" Şaşlık ", sos" Domates "; - mutfak: sos" İştah açıcı ", sos" Sonbahar ", sos" Ev "," Co
|
|
||
DOMATES SOSUNDA KANSERLİ BALIK çeşitleri: - DOMATES SOSUNDA ÇİĞLENMEMİŞ SPROCKET BALTIC; - DOMATES SOSUNDA ÇİĞLENMEMİŞ KARADENİZ SPRATH; - DOMATES SOSUNDA ÇİĞLENMEMİŞ SALAK.
|
|
||
Domates sosları, mutfak: - domates: "Kuban", "Baharatlı", "Polonya", "Domates", "Karadeniz", "Şaşlık"; - mutfak: "İştah açıcı", "Sonbahar" , "Ev", "Makarna sosu", "Yuzhny", "Baharatlı", "Rus", "Oh
|
|
||
Domates sosları: "Kremalı"; "Kubansky"; "Akut"; "Karadeniz"; "Şaşlık"; "Domates"; Mutfak sosları: "İştah açıcı"; "Sonbahar"; "Ev"; "Makarna sosu"; "Yuzhny"; "Baharatlı"; "Rus"; "Av"; "Beyaz"; "
|
|
||
Bitkisel yağlar üzerine kremler "Orijinal" dolgu maddeleri ile: Kırmızı havyar analoğu ile tereyağı kreması tadında "Azak Atıştırmalığı"; siyah havyar analoğu ile tereyağı kreması tadında "Karadeniz Atıştırmalığı".
|
|
||
MUTFAK SOSLARI : - Domates sosları: "Kremalı"; "Kuban"; "Akut"; "Karadeniz"; "Şaşlık"; "Domates"; -Mutfak sosları: "Sonbahar"; "Ev"; "Makarna sosu"; "Güney"; "Baharatlı"; "Rus"; "Av"; "
|
|
||
Pamuk ipliğinden örme iç çamaşırı, erkekler için, "KARADENIZ TURIZM TEKSTIL ULUSLARARASI TASIMACILIK.DIS.TIC.LTD59 markalı
|
KARADENIZ TURIZM TEKSTIL ULUSLARARASI TASIMACILIK.DIS.TIC.LTD.SIT
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Tuzlanmış balık gıda ürünleri: birinci ve ikinci sınıf tuzlanmış ringa balığı (Azak-Karadeniz (Don, Dinyeper, Tuna, Kerç); Atlantik; Beyaz Deniz; Hazar puzanok; Çernikovskaya; Hazar Puzanok;
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Tuzlanmış ringa balığı (Atlantik, Pasifik, Azak-Karadeniz, Beyaz Deniz), polimerik malzemelerden kovalarda paketlenmiş.
|
|
||
Balık konservesi: "Domates sosunda kızartılmış Karadeniz çaça balığı" Marka "Aquamarine"
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Hamsi balığı ve küçük ringa balığı tuzlanmış ve baharatlı tuzlanmış: hamsi, Hazar çaça balığı, Baltık çaça balığı, Karadeniz çaça balığı, smelt, Baltık ringa balığı (Baltic herring)
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri: tuzlanmış ringa balığı, biyolojik türler: Azov-Karadeniz , Atlantik, Beyaz Deniz, Hazar Puzanok, Brazhnikovskaya, Hazar Kara Sırtlı, Pasifik Okyanusu; birinci ve ikinci sınıf; view
|
|
||
Çeşitli sebze sosları: domates: Astrakhan; iştah açıcı; Dinyester; Krasnodar; Kuban; "Moldova"; akut; Gürcüce; Karadeniz; Kherson; barbekü; biber: "Sparkle"; "Piquant",
|
|
||
Balık ürünleri: tütsülenmiş balık: Azovo - Karadeniz kayabalığı, char, pembe somon, dorado, asp, dişli balık, pisi balığı, crucian sazan, sazan, chum somon, kefal, coho somon, çaça, diş balığı, (Şili levreği) , kızılkanat, susam, bre
|
|
||
hafif tuzlanmış veya hafif tuzlanmış ringa balığı (Azak-Karadeniz, Atlantik, Beyaz Deniz, Hazar siyah-sırt, Pasifik, Brazhnikovskaya).
|
|
||
Ringa balığı (Atlantik, Beyaz Deniz, Pasifik, Çek-Pechora, Azak-Karadeniz, Hazar, kara sırtlı ringa balığı, çakmaktaşı ringa balığı, benekli) ve Pasifik sardalyası (söğüt) baharatlı tuzlama ve işleme
|
|
||
Konserve balık: yağda tütsülenmiş balıktan yapılan konserve balık: Yağda çaça balığı (Baltık ringa balığı, Baltık çaça balığı, Karadeniz çaça balığı gökyüzü),
|
№ 7
|
|
|
FİLET BALIKLARI ICE-CREAM: turna levreği, Azak-Karadeniz kefali (pelengas), Hazar kefali, gümüş sazan, sazan, havuz sazanı, koç, yayın balığı, turna balığı, sazan, kadife balığı, morina balığı, somon balığı, pembe somon, pisi balığı, hake, mezgit balığı,
|
-2
|
|
|
BALIK DONDURULMUŞ, kesilmemiş, içi boşaltılmış, başsız, karkas: turna levreği, Karadeniz kefali (pelengas), kılıç balığı, havuz balığı, çipura, sazan, gümüş sazan, sazan , turna, yayın balığı, koç, levrek
|
|