lor kreması GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 040490: Diğer peynir altı suyu
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 1517: Margarin
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Kütlesel yağ oranı %1,8 olan lor tatlıları - Lor kreması Kuru üzümlü lor - Lor kreması Kuru üzümlü ve cevizli lor - Lor kreması Kuru kayısılı lor - Lor kreması Kuru erikli lor
|
|
||
o Pastörize lor kreması PHILADA, pastörize lor kreması PHILADA tatlı, pastörize lor kreması PHILADA tuzlu, lor kreması beyaz pastörize PHILADA dolgulu, lor kreması
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yağ oranı %30 olan lor kreması: Otlu lor kreması; Kırmızı biberli lor kreması; "Kremalı" lor kreması
|
|
||
Lor kreması. Lor kreması Apero Apero lor-tereyağı kreması ve lor-tereyağı kreması: karabiber, beyaz biber, yeşil biber, yeşil biber, kırmızı biber, kırmızı biber, afri
|
|
||
Termize lor kreması ürünü LAPPLA: Termize lor kreması ürünü LAPPLA lor peyniri; Bitkisel aromalı kremalı lor ürünü termize LAPPLA lor peyniri; Lor ürünü
|
|
||
Lor ürünleri: ısıya dayanıklı lor, süt yağı ikameli ısıya dayanıklı lor ürünü, lor kütlesi, lor kreması, süt yağı ikameli lor kreması, yağ kütle fraksiyonu ile: %5, %9, %12, %18, paket
|
|
||
Krema-kütle: -Kütle yağ oranı %23,0 olan vanilyalı "tatlı lor" kreması; -Kütle yağ oranı %23,0 olan kuru üzümlü ve vanilyalı "tatlı lor" kreması; -Kuru kayısılı "tatlı lor" kreması
|
|
||
Kuru kayısılı pastörize lor kreması Charodeyka, yağ kütlesi oranı %4.0; Vanilya aromalı pastörize lor kreması Charodeika, yağ kütlesi oranı %4.0; Meyve ve çilekli pastörize lor kreması Charodeika
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %2,0 olan pastörize çırpılmış lor kreması Panda tatlısı. Yağ kütlesi oranı %3,0 olan pastörize çırpılmış lor kreması Panda vişne-vanilya dolgulu. Pastörize çırpılmış lor kreması
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Lor bazlı ürünler (soğutulmuş ve dondurulmuş): lor kreması Sushisyr®, şekerleme kreması, lor kreması
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %2,0 olan pastörize çırpılmış lor kreması Panda tatlısı. Yağ kütlesi oranı %3,0 olan pastörize çırpılmış lor kreması Panda vişne-vanilya dolgulu. Pastörize çırpılmış lor kreması
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Tatlılar: Lor kreması ve vişneli tatlı, süt kreması ve ballı tatlı, lor kreması ve kahve aromalı tatlı, süzme peynir kreması ve kahveli tatlı, "MEDNY", "SHERI DE
|
|
||
Dolgulu ve dolgusuz, tüketici ve taşıma kaplarında paketlenmiş lor ürünleri Krasava: lor kütlesi Krasava, lor kreması Krasava, lor kreması Krasava pastörize
|
|
||
Bitkisel yağlar üzerine krem mdzh. Ürün yelpazesinde %10: "muz kreması", "limon kreması", "çilek kreması", "ahududu kreması", "vişne kreması", "vanilya kreması", "peynir kreması", "lor kreması", "süt kreması", "krem çikolata
|
|
||
Yağ ve yağ ürünleri: bitkisel yağlar üzerine krema, yağ kütlesi fraksiyonu %10 "Muz Kreması", "Limon Kreması", "Çilek Kreması", "Ahududu Kreması", "Vişne Kreması", "Vanilya Kreması", "Peynir Kreması", "Lor Kreması", "Kre
|
|
||
Yağ ve yağ ürünleri: bitkisel yağlar üzerine krema, yağın kütle oranı %10 Muz Kreması, Limon Kreması, Çilek Kreması, Ahududu Kreması, Vişne Kreması, Vanilya Kreması, Peynir Kreması, Lor Kreması, Krema
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %5.0, %7.0, %14.0 ve %2.0'den az olan pastörize lor kreması: - vanilya aromalı pastörize lor kreması; - pastörize süzme peynir kreması (çilek, kayısı, kayısı-müsli, şerit
|
|
||
Süzme peynir bazlı ürünler (soğutulmuş ve dondurulmuş): Kütlesel yağ oranı %25, %26, %30, %35, %37 olan lor kreması, Kütlesel yağ oranı %25, %26, %30, %35, %37 olan şekerleme kreması, Kütlesel yağ oranı %25, %26, %30, %35, %37 olan lor kreması SUSHISYR
|
|
||
Lor ürünleri: Kütle oranı %5.0, %7.0 yağ içeren meyveli lor kreması (Vişne, Vişne-Kiraz, Kiraz, Armut, Ananas, Kivi, Yaban Mersini, Çilek, Şeftali, Fındık ve Kuru Erik), Su içeren lor kreması
|
|
||
LOR ÜRÜNLERI: Lor peyniri; Jambon köpüğü; Otlu lor peyniri; Yaban mersinli krem peynir; Beyaz peynirli lor peyniri; Lor kreması, Reçelli lor, Jöle kremalı lor, AMBALAJLAMA:
|
|
||
Şekerli ve vanilyalı yağ kütlesi fraksiyonlu lor ürünleri: lor kütlesi - %8.0; lor kütlesi - %8.0 kuru üzümlü; lor kütlesi - %8.0 kuru kayısılı; lor kütlesi - %8.0 kuru erikli; lor kreması - %5.0; peynir tv
|
|
||
Çırpılmış pastörize yağsız lor kreması Fructosavrik dolgulu. Pastörize çırpılmış lor kreması Fruktozavrik dolgu maddesi ile, yağ kütle oranı %1.5, %2.0, %3.0, %4.0, %5.0, %6.0, %7.0, %8.0, %12
|
.
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Kütlece %30,0 yağ oranına sahip süt yağı ikameli lor kreması, lor kreması Kütlece %30,0 yağ oranına sahip süt yağı ikameli şekerleme
|
|
||
Pastörize lor kreması yağ kütle fraksiyonu %12.0, %13.0, %14.0, %15.0, %16.0, %17.0, %18.0, %19.0, %20.0, %21.0, %22.0, %23.0, %24.0. Pastörize lor kreması, yağ kütlesi fraksiyonu %12.0, %13.0, %14
|
.
|
🇧🇾 Belarus
|
|
yağ kütlesi oranı %8 olan şekerli ve vanilyalı lor peyniri; yağ kütlesi oranı %8 olan şekerli, kuru üzümlü ve vanilyalı lor peyniri; yağ kütlesi oranı %5 olan şekerli ve vanilyalı lor kreması; lor kütlesi
|
|
||
Lor ürünleri: az yağlı şekerli lor ve yağ kütlesi oranı %8,0 olan şekerli lor lorları, astarlı folyo içinde paketlenmiş; yağ kütlesi oranı %5,0 olan lor kreması: - şekerli ve vanilya aromalı
|
|
||
Bitkisel krema üzerine krema ile bisküvi ruloları; kekler: Sebze kreması üzerine krema ile tüp, Ekler - sebze kreması üzerine krema ile, lor kreması ile.
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %5.0, %7.0, %14 ve %2.0'den az olan pastörize lor kreması: - krema aromalı lor (vanilya); - krema lor meyve ve dut (çilek, kayısı-müsli, şeftali ve susam, yulaf ezmeli elma
|
|
||
Şekerli ve vanilinli lor kreması yağ kütle oranı %5 Şekerli, kuru üzümlü ve vanilinli lor peyniri yağ kütle oranı %8 Şekerli ve vanilinli lor kütle oranı yağ kütle oranı %8 Şekerli, rai
|
|
||
Lor ürünü. Gıda aromalı lor kreması: haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, domates, otlar (dereotu-maydanoz), İtalyan otları, Meksika otları, otlu domatesler, porçini mantarı, otlu porçini mantarı
|
|
||
Lor ürünü - Çilek aroması ve %15,0 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip şeker ile pastörize edilmiş tatlı lor kreması; şeftali aroması ve %15,0 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip şeker ile.
|
|
||
Lor ürünleri. Turşu ve otlar, acı biber ile kremalı lor kreması; süzme peynir kremalı tatlı: kuru kayısı ile, kuru kayısı ve ceviz ile, kuru erik ile, kuru erik ve ceviz ile, kuru üzüm ile,
|
|
||
Lor ürünleri: Lor kreması (şekerli ve kuru üzümlü, şekerli ve haşhaş tohumlu, şekerli ve vanilyalı, şekerli ve kuru kayısılı, şekerli ve hindistan cevizli, şekerli ve çikolata parçacıklı, şekerli ve fındıklı)
|
|
||
Kompozit süt ürünleri: tatlı az yağlı lor kütlesi - kuru üzümlü, kuru kayısılı, kuru erikli, vanilyalı, kakaolu, fındıklı, reçelli; yağ kütlesi oranı %5.0 olan lor kreması: vanilyalı, şekerlenmiş meyveli
|
|
||
Süt ürünleri: lor peynirleri, süzme peynir kütlesi, lor kreması,
|
|
||
Lor kreması "Tatlı" pastörize edilmiştir:
|
|
||
EKLERS "KAYNATILMIŞ YOĞUN SÜT İLE LA MOORE, LOR KREMASI İLE LA ROCHELLE, BİTKİSEL YAĞ BAZLI KREMA İLE LA MAJEUR PROFITROLES
|
.
|
|
|
Lor kreması "Tatlı" %15 yağ kütlesi ile. TU 9222-413-00419785.
|
|
||
SÜT YAĞI KATKILI LOR KREMASI: (kayısılı, kayısılı ve mangolu, ananaslı, portakallı ve mandalinalı, muzlu, pastırmalı, kirazlı, mantarlı, armutlu, kavunlu, otlu, topraklı
|
|
||
Kütle oranı %2,7 yağ içeren Valio lor kreması: kızılcık jölesi içinde; yaban mersini jölesi içinde; tarçınlı elma jölesi içinde; portakallı deniz topalak jölesi içinde
|
🇪🇪 Estonia
|
||
Lor kreması "Tatlı", mdzh ... 10.0, termize
|
|
||
Şekerleme unu ürünleri: dolgulu bisküvi ruloları (reçel, lor kreması, yoğunlaştırılmış süt ile); Volga cupcake, May cupcake; profesyonel troller; yarı mamul; hava halkası; kek
|
|
||
Pastörize lor kreması "Charodeyka" meyve, meyve ve dut dolgulu, aromalı, yağ kütlesi oranı %4.0, %7.0, %10.0, %15.0, çeşitli
|
|
||
Şekerli şekerleme ürünleri: Lor kreması aromalı dolgulu şekerleme sırlı "Real muzhiks" şekerleri, "Feijoa" dolgulu şekerleme sırlı "We are off the guys" şekerleri, "Gray ka" şekerleri
|
|
||
"Vahşi bal" pastası (havalı, muhallebili ballı pandispanya); dondurulmuş ve çözülmüş pastalar: "Nezhenka" (tereyağlı lor kreması ve dut konfitli bisküvi-mısır), "Derevensky" (kremalı bisküvi-fındık
|
|
||
Aroma bileşenleri ile lor kreması "Tatlı": "Karabuğday lapası - kuru erik", "Müsli - kurutulmuş kızılcık", "Şeker ve vanilin", "Yeşiller ve sarımsak", "Dereotu ve maydanoz", "Jambon", "Mantar" yağ kütlesi oranı 4
|
|
||
Valio lor kreması laktozsuz, yağ oranı %7: vanilya aromalı; limonlu; karamel soslu armutlu; Tiramisu;
|
🇫🇮 Finland
|
||
Ürün yelpazesinde çeşitli kapasitelerde tüketici ambalajlarında süt yağı ikameli lor kreması: yağ kütle oranı %16, %18, %19, %21, %24, kuru maddede yağ kütle oranı %55, %60, %65, %70, %80 -
|
|
||
Ürün yelpazesinde çeşitli kapasitelerde tüketici ambalajlarında lor kreması: yağ kütlesi oranı %16, %18, %19, %21, %24, kuru maddede yağ kütlesi oranı %55, %60, %65, %70, %80 - Kremalı, С zeytin, Yeşil
|
|
||
Süt yağı ikameli, meyve ve dut dolgulu pastörize lor kreması Toplam yağın kütle oranı %7,0 ve yağ fazındaki süt yağının kütle oranı %50,0'den az olmayan çilek, ambalajlı
|
|
||
Un ürünleri: Unlu tatlılık Yoğunlaştırılmış süt ile halka Choux tatlılığı Lor kreması ile halka Yoğunlaştırılmış kaynamış süt ile rulo Reçel ile rulo
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Süt yağı ikameli lor kreması, kuru maddede yağın kütle oranı %65, süt yağı dahil en fazla %10.
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Süt yağı ikameli lor kreması Sweet Dream yağın kütle oranı: yağsız, %14, %20, %21, %22, %25, %30, ambalaj: plastik kova, kap, cam, net ağırlık 0,1 kg ila
|
|
||
Beyaz sır içinde hindistan cevizi aromalı dondurma popsicle, yağ kütlesi oranı %10.0; Çikolata sır içinde "Lor kreması" aromalı Eskimo kaymaklı dondurma, yağ kütlesi oranı %10.0; Kremalı dondurma popsicle
|
|
||
Süt yağı ikamesi (bitkisel yağ) bazlı ürün - %10 ila %30 arasında yağ kütle oranına sahip lor kreması,
|
|
||
Dondurma yapımı için kuru süt karışımları: - Pişmiş süt Fresco - Lor kreması Fresco - Dolce panna 50 freddo - Yumuşak krema Pişmiş süt - Yumuşak krema Deluxe Pişmiş süt - Yumuşak krema Light -
|
|
||
Süt içeren konserve yiyecekler: Kuru kayısılı pirinç lapası, Meyve püreli lor kreması
|
|
||
Lor kreması Şeker ve vanilya, şeker ve kakao ile 4.0 yağ kütlesi fraksiyonu ile pastörize edilmiş tatlı,
|
|
||
Lor kreması karışımının termizasyonu için gıda ekipmanı 1.600-1.900 kg h
|
Brinox d.o.o.
|
🇸🇮 Slovenia
|
|
Lasena'dan unlu mamuller: Orman meyvesi dolgulu turta, çilek dolgulu turta, çikolata dolgulu turta, kiraz dolgulu turta, kayısı dolgulu turta, lor kreması dolgulu turta, pi
|
|
||
BucoS lor kreması: yeşil biberli, yeşil biberli, kırmızı biberli, kırmızı biberli, Afrika kırmızı biberli, biberli, biberli, zeytinli, zeytinli, güneşte kurutulmuş domatesli, domatesli, ıspanaklı, c
|
|
||
Süt yağı ikamesi kullanarak yağsız sütten köy loru kreması
|
|
||
Dondurma yapmak için kuru karışımlar: Dolce panna 100, Dolce panna 100 freddo, Dolce panna 50, Dolce panna 50 freddo, Yogo fresco, Mascarpone fresco, Lor kreması fresco, Pişmiş süt fresco, Tatlandırılmış softcream
|
|
||
Lor kreması Şeker ve vanilin, şeker ve kakao ile %4.0 yağ oranı ile pastörize edilmiş tatlı,
|
.
|
|
|
Süt ürünleri: Ala Chef Lor kreması - mutfak için peynir. Kuru madde cinsinden yağın kütle oranı: 65 üzerinde
|
Preduzece Mlekara-UB DOO
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Bucos lor kreması premium: yengeç çubukları ile, alabalık havyarı ile, somon havyarı ile, mersin balığı havyarı ile, karides ile, midye ile, ton balığı ile, sıcak somon füme ile, soğuk somon füme ile, hafif tuzlu somon
|
|
||
Süzme peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren krema: Dolgu maddesi içeren ve içermeyen, süt yağı ikameli lor kreması %20
|
|
||
süt ürünleri: Yağ kütlesi oranı %4,0, %7,0, %10,0, %15,0 olan tatlı lor kreması - şeker ve kakaolu, kuru üzümlü, şekerlenmiş meyveli, kuru kayısılı, kuru erikli, gıda aromalı dolgu maddeleri ile
|
|
||
Süt ürünleri: Kremalı lor kreması - yemeklik peynir. Kuru madde açısından yağın kütle oranı: 70, plastik ambalajda, net ağırlık 100 gramdan 5 kilograma kadar,
|
Preduzece Mlekara-UB DOO
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Süt ürünleri bileşeni: Meyve ve dut dolgulu tatlı lor kreması (yaban mersini, şeftali, çilek, kiraz). Yağ kütle oranı %4, %7, %10. Ambalaj: polistiren camlar, polipropilen camlar, kütle
|
|
||
Termize lor kreması çeşitleri: yağsız, yağ oranı %4,5 ila %25 arasında, aroma dolgulu: şekerli, kakaolu, meyveli ve dutlu (yaban mersini, havuçlu kayısı, muz, ananas, kiraz, p
|
|
||
Lor-yoğurt kreması Laskovoy yaz : Lor-yoğurt kreması Laskovoe yaz yağ kütle oranı %3,5 Çilek, Lor-yoğurt kreması Laskovoe yaz yağ kütle oranı %3,5 meyve dolgulu Çilek
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Lor tatlıları, Ivmolokoprodukt etiketli: Lor tatlısı. Yağ kütlesi oranı %4,2 olan şeftali kreması; Lor tatlısı. Yağ kütlesi oranı %4,2 olan yaban mersini kreması; Lor tatlısı. Dökme çilekli krema
|
|
||
Berliners: çikolata kreması, şeker, reçel, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, çikolata, tereyağı kreması, Lor, Reçelli Lor, Çikolatalı Lor. Ürünler poli kaplarda paketlenmiştir
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %30.0, %40.0, %50.0, %60.0 olan kremalı Lor Peyniri Ichalki: Lor peyniri kreması, Mantarlı lor peyniri, Otlu lor peyniri, Güneşte kurutulmuş domatesli lor peyniri, Peynirler
|
|
||
Sütlü ve lorlu tatlı çeşitleri: ekler, dolgulu profiterol: Lor ve çikolata, lor, lor ve çilek, kahve kreması, karamel, lor ve vanilya, kremalı çilek, crème brulee, çırpılmış krema
|
|
||
Dolgulu unlu şekerlemeler. Sütlü ve lorlu tatlı çeşitleri: ekler, dolgulu profiterol: Lor-çikolata, lor, lor-çilek, kahve kreması, karamel, lor-vanilya, yumrular
|
|
||
Unlu şekerlemeler. Bisküvi pastaları: "Prestige", "Fairy Tale", "Lukoshko", "Cappuccino" (tereyağı kreması ile), "Riddle" (sufle ve tereyağı kreması ile), "Fun" (tereyağı ve protein kreması ile), "Enchantress" (lor-bütte ile)
|
|
||
Dolgu üretimi için kuru karışımlar: Vanilyalı lor peyniri; Premium süzme peynir; Krem çikolata; Krem Antep fıstığı; Krem karamel; Muz kreması; Krem limon; Badem kreması; Tarçın kreması; Krem ru
|
|
||
Dolgulu ve soslu unlu mamuller: haşhaş tohumu, kuru üzüm, kuru meyveler, kuruyemişler, tohumlar, peynir, lor ve peynir kitleleri, tereyağı kreması, yumurta kreması, tereyağı kreması, ekşi krema, muhallebi, kremalı şekerleme tarağı
|
|
||
Lor peynirli vanilya tereyağlı sütlü çikolata kaplı krem şanti. Hava TRUFFLE KREMASI. Restoran tatlısı; Vanilyalı lor peyniri lor, çırpılmış, sütlü çikolata ile sırlanmış
|
|
||
tatlı yemekler: muslar: "Çilek", "Cheesecake" ahududu, "Şeftali", "Meyveli lor", "Kuş sütü", "Marshmallow", "Meyve ekşi kreması", "Kahve ekşi kreması", "Meyve havası", "Kivi", "Krem karamel", "H
|
|
||
Süt yağı ikameli lor peyniri ürünü (soğutulmuş ve dondurulmuş): "Şekerleme kreması", "Peynir kreması", "Krem peynir"
|
|
||
Yağ oranı %0,5'ten (yağsız) %23'e kadar olan süt bileşik ürünü - lor kütlesi, katkı maddeleri ile çırpılmış dahil: vanilya kreması ve ahududu ve böğürtlen ile; vanilya kreması ve siyah frenk üzümü ile; ile
|
PRADA spa
|
🇮🇹 Italy
|
|
unlu şekerlemeler. Muhallebi kekleri: tereyağı kreması ile doldurulmuş, protein kreması ile doldurulmuş, muhallebi ve kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt ile doldurulmuş, lor dolgusu ile doldurulmuş; kremalı muhallebi kekleri.
|
|
||
Süt ürünleri: şekerli lor, yağ oranı %4,5, %8; şekerli lor kütlesi, yağ kütlesi fraksiyonu %4,5, %8; şekerli süzme peynir kreması, yağ kütlesi fraksiyonu %5, yağsız; şekerli süzme peynir ezmesi
|
|
||
Tiramisu aromalı lor peyniri termize edilmiş, çırpılmış çikolata glazüründe çırpılmış, kütle oranı %15 TIRAMISU KREMASI olan çikolata ile sırlanmıştır. Restoran tatlısı; Çikolatalı lor peyniri termizirova
|
|
||
Lor peyniri kreması ticari marka Svala. Kuru madde içindeki yağ oranı %55. Net ağırlık 130 gram, mühürlü polimer kutular. Otlu lor peyniri Svala ticari markası. Kuru maddedeki yağ oranı
|
Akcine Bendrove Pieno žvaigždės
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Havyar kreması: 1. Taneli somon havyarlı havyar kreması 2. Tuzlu somon havyarlı havyar kreması Tuzlanmış somonlu havyar kreması 3. Füme somonlu havyar kreması 4. Karidesli havyar kreması Karidesli havyar kreması 5. Balıklı havyar kreması Havyar kreması ba
|
|
||
Gıda baharatları: kabak kreması, enginar kreması, şalgam yaprağı kreması, fesleğen kreması, domates kreması, rucola kreması, patlıcan kreması, mantar kreması, zeytin kreması, polimer, teneke ve camda
|
Gusto S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Sıvı ve katı yağ ürünleri: bitkisel yağlar üzerine krema Kayısı kreması, Ananas kreması, Muz kreması, Vanilya kreması, Vişne kreması, Yoğurt kreması, Karamel kreması, Çilek kreması, Limon kreması, K
|
|
||
Yağ ve yağ ürünleri: bitkisel yağ içeren kremler: Kayısı kreması, Ananas kreması, Muz kreması, Vanilya kreması, Vişne kreması, Yoğurt kreması, Karamel kreması, Çilek kreması, Limon kreması,
|
|
||
Yağ ve yağ ürünleri: bitkisel yağlar üzerine kremler: Kayısı kreması, Ananas kreması, Muz kreması, Vanilya kreması, Vişne kreması, Karamel kreması, Çilek kreması, Limon kreması, Ahududu kreması, K
|
|
||
Bitkisel yağ bazlı soslar tm. DolceSalato: enginar kreması, kuşkonmaz kreması, rucola kreması, ısırgan kreması, zeytin kreması, zeytin kreması, hindiba kreması, teneke, cam ve polimer içinde kabak kreması
|
Conserve Boneto
|
🇮🇹 Italy
|
|
Şekerleme ürünleri: dolgulu olanlar dahil çikolatalı şekerlemeler: fındık kreması, bütün fındık, süt kreması, kakao kreması, kapuçino kreması, karamel kreması, tirammisu kreması, elma kreması, antep fıstığı kreması, badem
|
HDI Holding Dolciara Italiana S.p.a
|
🇮🇹 Italy
|
|
Isıtılmış vanilyalı lor peyniri, çırpılmış, sütlü çikolata ile kaplanmış. Hava TRUFFLE KREMASI. Restoran tatlısı
|
|
||
KEKLER: Bisküvi kreması, Kahve, Masal, Trüf, Carmen, Düğün , Çay için , Sevinj , Prag , Lor kremalı , Fındık , Hediye , Çocuk , Listopad , Pole , Leningradsky , Pest , Т
|
|
||
Gıda Aromaları: Kırmızı Havyar 7491, Peynir 7459, Süt Kreması 7027, Peynir Aroması 5531, Sarımsak 7464, Lor Aroması 5693, Vanilya 7030, Ceviz 7087, Yoğurt Aroması 5545, Sarımsak 7448, Yaban Turpu 7427, Vanilya 7024, Çikolata 7241
|
NDH Foods B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Buğday unundan yapılan unlu mamuller: Dondurulmuş strudeller: kiraz, elma, haşhaş, yabani meyveler ve vanilya kreması, kuru üzümlü lor; Kokteyl pufları: susamlı, tam tahıllı flo'dan yapılmış susamlı
|
d.o.o.
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Formula Profi markasının manikür ve pedikür için dekoratif kozmetik ürünü: Dokulu jel: Mavi marshmallow, Üzüm şekeri, Portakal marmelatı, Çilek karameli Nane kreması, Ahududu marshmallow, Lor köpüğü
|
|