Peynir üretimi için Caliatta GTIP / HS CODE ✨
- 0404: Peynir altı suyu ve tabii süt bileşenlerinden ibaret diğer ürünler
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040690: Diğer peynirler
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 2309: Hayvan gıdası olarak kullanılan müstahzarlar
- 3502: Albüminler, albüminatlar ve diğer albümin türevleri
- 8434: Süt sağma makinaları ve sütçülükte kullanılan makina ve cihazlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Caliatta peyniri. Pizza için Caliatta peyniri
|
|
||
Peynir üretim hattı: Peynir kütlesini işlemek ve eritmek için buhar kazanı, model: Peynir üretimi için bir ekstrüder ile FL,
|
CDM INOX
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt işleme ürünlerinin (peynirler) üretimi için enzim preparatları: peynir mayası (Sıvı peynir mayası ekstraktı, peynir mayası tozu, tablet halinde peynir mayası tozu, sıvı peynir mayası ezmesi), kapalı şişelerde paketlenmiş yaklaşık
|
Österreichische Laberzeugung Hundsbichler GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Van den Heuvel peynirlerinin üretimi için teknolojik ekipman: peynir üretim hattı, model: BRIN7000-O.
|
Van den Heuvel Dairy & Food equipment
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Peynir üretimi için ürün ticari marka BIOTEC, Lizozim granül E1105, peynir mayası tozu 1: 100.000 955, peynir mayası tozu 95-5 TIT 1: 100.000, peynir mayası tozu 95-5 TIT 1: 20.000, termofilik ve mezo
|
BIOTEC FERMENTI SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: yarı sert peynirler, yumuşak peynirler ve süzme peynir üretimi için hatlar,
|
Schwatec GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
COMAT işaretli gıda endüstrisi için işleme ekipmanı: peynir üretimi için tesisler (peynir yapma makinesi), model POLP25P11 - 1 adet, kalıplama makinesi ina, model M50B03 - 1 adet, peynir toplama makinesi
|
P.C.A. SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Yarı sert peynir tipi PASTA FILATA (PİZZA PEYNİRİ VE MOZZARELLA PEYNİRİ) üretimi için teknolojik hat
|
MILKYLAB S.R.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
"Rus" ve "Hollanda" gibi sert peynir mayası peynirlerinin üretimi için komple teknolojik ekipman, "BERTSCH" marka, Dikey DK1307GN, DK1308GN, DK1309GN tipi
|
Bertsch Foodtec GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
"Pasta Filata" grubunun peynirlerinin üretimi için yüksek teknoloji ürünü ekipman, saatte 1000 kg peynir kapasitesi, model "DIMA 0704".
|
DIMA s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
TM Obram yarı sert peynir üretimi için teknolojik hat, bileşim: formları sarmak için otomatik cihaz, formların ve kapakların konveyörü, peynirin kürleme bölmesine konveyörü, pompalama için kurulum
|
Obram Sp.Z o o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Pasta Filata grubu peynirlerin üretimi için yüksek teknolojili ekipman, kapasite 1000 kg peynir saati, model DIMA DM-18350
|
DIMA s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
D5-004 marka kendinden preslemeli peynir üretimi için hat, aşağıdakileri içerir: peynir altı suyu ayırıcı, şekillendirme standı, kaldırma cihazlı palet yığını, invertör, mobil raf, grup hunisi, konteyner
|
|
||
Peynir üretimi için hammaddeler: Peynir tanesi, yağ kütlesi oranı %45,
|
|
||
Peynir üretimi için ekipman (peynir mandırası), model Carmec 1000100. Ürünler, Karar ile onaylanan Gümrük Birliği Teknik Düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak üretilmektedir.
|
CARMEC srl
|
🇮🇹 Italy
|
|
Peynir üretimi için süt pıhtılaştırıcı enzimler: DOĞAL BUZAĞI PEYNIR MAYASI - TOZ 100.000; MIKRO-REN POLVERE 2200.
|
ALCE INTERNATIONAL s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Gouda peyniri, kuru maddede yağın kütle oranı %40 ila %55 (işlenmiş peynir üretimi için),
|
PAMPA CHEESE SA
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: TECHNICAL marka peynir üretimi için hat, şunlardan oluşur: - MULTIFORMAT kalıpçı model 36 TPI-D; - Vakum yoluyla otomatik peynir ekstrüderi, model 3-
|
TECHNICAL-TECNOLOGIA APLICADA S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
BUHAR VE BUHARLI ERİTME İLE MAKARNA FİLATA GRUBU PEYNİR ÜRETİMİ İÇİN EKİPMAN Maud. DM18 350 VE PEYNİR BOŞALTMA VE TAŞIMA SİSTEMİ, Mod. SP32 350
|
DIMA S.R.L
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için enzim preparatları: Rennet (mikrobiyal) Sert ve yumuşak peynir üretimi için Rennet Enzimi (Mikrobiyal),
|
SHREEJI ENTERPRICE
|
🇮🇳 India
|
|
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: peynir üretimi için direkt bakteri starter kültürleri, GEO 17 LYO makaleleri , KL 71 LYO, GEO 15 LYO, SAM 3 LYO,
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Gıda endüstrisi için proses ekipmanları: Isıtma ve iklimlendirme sistemi üretim ve yardımcı alanları, yumuşak peynir üretimi için sıcak su hazırlanması,
|
MHG Prozesstechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda ürünleri için polimerik ambalaj: sosis, tavuk ürünleri ve işlenmiş sosis peynirlerinin üretimi için selüloz filmden (selofan) yapılmış yapay kılıflar, "Litos-1" işareti
|
-1
|
|
|
Mascarpone peyniri üretimi için hat, CIP ÜNİTELİ MP L MASC modeli, seri no. MP.990.001.15. Ürünler TR CU 010/2011 "Makine ve ekipmanların güvenliği hakkında", TR CU 004'e uygun olarak üretilmiştir.
|
MP Inox S.R.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipman: yarı sert peynirlerin üretimi için yüksek teknoloji hatları,
|
MilkyLAB
|
🇮🇹 Italy
|
|
Mavi peynir üretimi için fonksiyonel bileşen
|
ALCE INTERNATIONAL s.r.l
|
🇮🇹 Italy
|
|
Peynir üretimi için kuru hayvansal kaynaklı enzimatik süt pıhtılaştırıcı preparat,
|
Chr. Hansen AS
|
🇫🇷 France
|
|
Peynir üretimi için fermente süt bakterileri: ST IA (TIPO GORGONZOLA), ST IA IA (TIPO MORBIER), ST IA (TIPO PECORINO), ST IA MX (TIPO FONTAL), ST IA MX (TIPO CHEDDAR), ML MX (TIPO MANCHEGO), ML (TIPO VALENCAY), MCL,
|
BIOTEC FERMENTI SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Peynir üretimi için ekipman:
|
Allgemeine Behalter-und Apparatebau GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: Yağ içeriği %9 ila %15 arasında olan preslenmiş süzme peynir üretimi için ekipman
|
OBRAM LTD
|
🇵🇱 Poland
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: pastörize süt ve yarı sert peynir üretimi için süt işleme hattı
|
Sfoggiatech s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: kremalı lor peyniri üretimi için konteynerler, hacim 5000 litre
|
Thrun Maschinen- und Behälterbau GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Konsantre liyofilize bakteri starter kültürleri Peynir üretimi için ekipman:
|
Danisco Deutschland GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Endüstriyel işleme ve işlenmiş peynir üretimi için yağsız yarı mamul lor ürünü. Kütle oranı %0.5, %1.0, %2.0, %3.0, %5.0, %7.0, %9.0, %11.0, %15.0, %1 yağ içeren yarı mamul teleme ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Fermente süt ürünleri ve peynirlerin üretimi için doğrudan giriş mikroorganizmalarının dondurularak kurutulmuş kültürleri: KEFIROVA KULTURA S , SMETANOVA KULTURA S31, JOGURTOVA KULTURA S, PLISEN NIVA PENICILLIUM ROQUEFORI
|
MILCOM A.S.
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
Süt ürünleri ve peynir üretimi için ekipman ve aksesuarlar, ticari marka Sfoggiatech
|
Sfoggiatech s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: mozzarella peyniri üretimi için pişirme ve kalıplama monoblok
|
Milkylab s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
COMAT ticari markasının süt endüstrisi için teknolojik ekipmanı: peynir üretimi için bir makine, mod. UNICAFV25 yedek parçalarıyla birlikte
|
.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Yarı sert peynir üretimi için komple kurulum, TEWES marka model AS1112
|
TEWES-BIS Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Gıda endüstrisi için ekipmanlar: Yağ içeriği %2 ila %9 arasında olan preslenmiş süzme peynir üretimi için ekipman
|
OBRAM LTD
|
🇵🇱 Poland
|
|
Sütün pastörizasyonu için komple hat 5000l h, yumuşak peynir üretimi için, komple hattın ekipmanı için CIP yıkama dahil
|
SAS STEAP STAILOR
|
🇫🇷 France
|
|
Et ve süt ürünleri için teknolojik ekipman: Mozzarella tipi peynirlerin üretimi için makine
|
Dima S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Genişletilmiş lor peyniri üretimi için komple hat, kapasite 15000l süt 16 saat
|
DIMA s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: üniversal bir makine temelinde işlenmiş peynir üretimi için modüler kurulum
|
Stephan Machinery GmbH.
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda, süt endüstrisi için teknolojik ekipman: süzme peynir üretimi için teknolojik hat, marka TEWES-BIS.
|
TEWES-BIS Sp.zo.o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: tasarım kapasitesine sahip yarı sert peynirlerin üretimi için teknolojik hat
|
CIA Italia srl
|
🇮🇹 Italy
|
|
Yumuşak işlenmiş peynirlerin üretimi için gıda katkı maddesi
|
Fosfa akciova spolecnost
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
Peynir üretimi için kullanılan ariticula SAM 3 LYO, NEIGE LYO küf kültürleri
|
Danisco France SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: süzme peynir üretimi için otomatik hatlar, OBRAM markası, türleri ve bileşimi, eke bakınız
|
OBRAM S.A.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Kompleks gıda katkı maddesi (E331, E452, E340): SYROFOS FC 82 işaretli, net ağırlığı 25 kilogram olan polietilen torbalarda veya net ağırlığı 1000 olan büyük torbalarda paketlenmiş, işlenmiş peynir üretimi için emülsifiye edici tuz
|
Fosfa a.s.
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
Peynir üretimi için teknolojik ekipman: otomatik ekstrüder, model: F.R.E. 12
|
Roversi Umberto E Figli Massimo Fausto & C.S.N.C.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Peynir üretimi için ürün: termofilik ve mezofilik laktik asit bakterilerinin starter kültürleri PR EX, PR D2, PR D1, PR D, PR, SACCHAROMYCES CEREVISIAE SCHLB, PENIC ... ROQ. EX - PR EX, Lyofast ZOLA, PENIC. ROQ. D2 -
|
Sacco S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
1000V'a kadar voltaj için komple cihazlar: süt ürünleri ve peynir üretimi için otomatik kontrol kabini,
|
MHG Prozesstechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Süt endüstrisi için ekipman: süzme peynir üretimi için hat,
|
GEA Westfalia Separator Group GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Et, balık ürünleri ve işlenmiş peynir üretimi için kompleks gıda katkı maddesi Polymix S2105.
|
Reephos Food Ingredients Co., Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: peynir üretimi için kalıplama tesisatı ve parçalayıcı,
|
Milktek Sut. Kazanlari San. Ve Tic. Ltd. Sti
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Yetişkinler için korozyona dayanıklı çelikten çanak çömlek: Peynir üretimi için kalıp-pres
|
Tecnolatte Srl
|
🇮🇹 Italy
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: Süzme peynir üretimi için kurulum
|
P.P.H.U. A-Lima-Bis Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: lor peyniri üretimi için pompalama ünitesi,
|
MHG Prozesstechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Endüstriyel klimalar: peynir üretimi için klima kurulumu
|
AIR QUALITY PROCESS SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: Ultrafiltrasyon temelinde süzme peynir üretimi için hat, UF tipi 2500 kg saat.
|
PPHU A-Lima-Bis
|
🇵🇱 Poland
|
|
Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan peynirlerin üretimi için yarı mamul ürünler: Hollandskiy new, Ekşi krema, Edam, Gouda , Tilsiter , Russian young , Russian new , Maasdam , Marbl
|
|
||
Üretken olmayan hayvanlar için gıda: Tütsülenmiş ve kuru peynirlerden üretken olmayan hayvanlar için tedavi: Tavşan aromalı CheeserDog peynir topları, Pastırma aromalı CheeserDog peynir topları, Aromalı CheeserDog peynir topları
|
|
||
Süt ürünleri: peynir mayası ve peynir ürünlerinin üretimi için yarı mamul, preslenmemiş peynir tanesi, hermetik olarak paketlenmiş: peynir mayası Rus peynir tanesi; Rus peynir ürünü peynir tanesi; peynir
|
.
|
|
|
Mutfak ve unlu mamuller, salatalar üretimi için yarı mamul ürünler: rendelenmiş Mozzarella peyniri, Edam peyniri dilimleme, peynir "4 peynir" rendesi.
|
|
||
Unlu mamullerin üretimi için kuru karışımlar: Peynir Topları-Bärlauch; Peynir Topları-Çakalaka; Peynir Topları-Paprika; Peynir Topları-Paprika-Biber
|
PBP Premium Baking Products GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Süt ürünleri üretimi için gıda hammaddeleri: Peynir altı suyu protein konsantresi, Muzlu peynir altı suyu protein konsantresi, Çilekli peynir altı suyu protein konsantresi, Ka ile peynir altı suyu protein konsantresi
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: Hellim peyniri üretim hattı: tek tamburlu peynir altı suyu ayırıcı, peynir kütlesinin dikey kesimi için dört bölümlü pres, kaynatma banyosu
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: sert ve yarı sert peynir çeşitlerinin üretimi için hat: FJ 1000 EC SW model peynir kazanı: MFJ 120 R model çedarizasyonlu ön baskı Peynir presi (büyük)
|
Tehla , d.o.o.
|
🇸🇮 Slovenia
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: blok süt pastörizasyonu, baktofüj ünitesi, peynir kalıplama ve presleme ünitesi, peynir tuzlama ünitesi, otomatik yıkama dahil olmak üzere peynir üretim hattı
|
Machinehandel Lekkerkerker B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Belirli bir isme ait ambalajlı peynirin üretim tarihi, ambalaj tarihi ve son kullanma tarihi ambalaj üzerinde belirtilir. Toplamda, paketlenmiş peynirin raf ömrü ve peynirin son kullanma tarihinden önceki depolama süresi
|
|
||
İşlenmiş peynirler: İşlenmiş sosis füme peynir, kuru maddede yağın kütle oranı %40, Puchezhsky peynir üretim tesisi LLC markası
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: LA-0870.111 model, 3000 kg/saat kapasiteli peynir üretim hattı, aşağıdakilerden oluşur: peynir pıhtılaştırma hattı, tip GEA-1, peynir olgunlaştırma hattı, tip GEA-2, hat B
|
Costruzioni Meccaniche e Tecnologia S.p.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: süzme peynir üretim hattı, bileşim: pişirme kazanı, peynir altı suyu filtreleme ünitesi, pompalama ünitesi, tampon tankı, 61422 ile komple
|
TEWES-BIS SP.Z.O.O.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Peynir yapım ürünleri: eritme için prefabrik başlıklar, işlenmiş peynir teknolojisi ile yapılan gıda ürünlerinin üretimi için tasarlanmıştır
|
|
||
Fırıncılık ve şekerleme ürünlerinin üretimi için kuru karışımlar, ticari isimler: Premium Roggen Premium Roggen; Premium Peynir ve Soğan Premium Peynir ve Soğan.
|
PBP Premium Baking Products GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: homojenizatörler, milkshake yapmak için aparatlar; sütü kesmek ve peynir kütlesini kesmek için peynir makineleri; rass üretimi için tesisler
|
Tacheng Tiancheng Trade Co., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Gıda katkı maddesi. Et, kümes hayvanları, balık, peynir ve süzme peynirden her türlü ürünün üretimi için toz preparat S-Fiber Art. 7007 (Es-Fiber Art. 7007)
|
SternMaid GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Dolgu üretimi için kuru karışımlar: Vanilyalı lor peyniri; Premium süzme peynir; Krem çikolata; Krem Antep fıstığı; Krem karamel; Muz kreması; Krem limon; Badem kreması; Tarçın kreması; Krem ru
|
|
||
Dolgu maddeleri: "Yaratıcı oga Danone için iki katmanlı çilek, Danone süzme peyniri için iki katmanlı yaban mersini ve Danone süzme peyniri için iki katmanlı kiraz, hermetik olarak süt ürünleri üretimi için tasarlanmıştır.
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler Bakteriyel starter kültürler: Ekşi krema SC 20.02, Yarı sert peynirler CH 30.21, Propionibacterium CH 31.12, Sert peynirler CH 31.12, Harmony DR 27.01,
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: peynir ve kuru peynir altı suyu üretimi için sürekli hat, Obram ticari markası, model WH M 0402016.
|
OBRAM Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: Peynir üretim hattı TECHNICAL şunlardan oluşmaktadır: - MULTIFORMAT kalıpçı model 36 TPI-D; - Vakumlu otomatik peynir presleme makinesi, model 3-6
|
TECHNICAL-TECNOLOGIA APLICADA S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
LTCC seramik üretimi için ekipman: yarı iletken cihazların üretimi için otomatik serigrafi baskı makinesi, model P-200AVF KIT2 - 1 adet; kurutma ünitesi, model SD-3 - 1 adet; peynir kesme makinesi
|
KEKO Equipment
|
🇸🇮 Slovenia
|
|
Küçük çocukların beslenmesine yönelik ürünlerin üretimi de dahil olmak üzere gıda ve bebek maması üretimi için ultrafiltrasyon, KSB-UV-55 ile elde edilen peynir altı suyu proteini konsantresi.
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Ultrafiltrasyon ile elde edilen peynir altı suyu proteini konsantresi, KSB-UF-55 küçük çocuklar için gıda üretimi de dahil olmak üzere gıda ve bebek maması üretimi için
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi de dahil olmak üzere gıda ve gıda ürünlerine diyet takviyelerinin üretimi için gıda hammaddeleri: kuru peynir altı suyu proteinlerinden süt albümini devamı
|
Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek
|
🇵🇱 Poland
|
|
Ultrafiltrasyon ile elde edilen peynir altı suyu proteini konsantresi, KSB-UV-55, küçük çocuklar için gıda ürünlerinin üretimi de dahil olmak üzere gıda ve bebek maması üretimi için.
|
🇧🇾 Belarus
|
||
İşlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün, tütsülenmiş sosis, marka Puchezhsky peynir üretim tesisi,
|
|
||
kütlesel yağ oranı (m.f.) %9 olan süzme peynir LLC Puchezhsky peynir üretim tesisi,
|
|
||
Takımlar: Salata için (Peynir, Sebzeli peynir, Jambonlu peynir, Füme etli peynir, Otlu peynir, Biberli peynir, Taze salatalıklı peynir, Salatalık turşulu peynir), Peynir sosu için, Peynir için
|
|
||
"Sonneveld" markalı fırıncılık ve şekerleme ürünlerinin üretimi için karışımlar, ürün yelpazesinde: Bambo, Vitason Soğan, Vitason Mısır, Vitason Çok Tahıllı, Vitason Ayçiçeği, Vitason Domatesli peynir
|
Sonneveld Sp. Z.o.o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: yarı sert peynir üretim hattı
|
DIMA S.R.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Süt işleme ve peynir ve ricotta üretimi için teknolojik ekipman, komple c: soğutucu s / n: 08/55 mtr: 08552014, pastörizatör s / n: 28/55 mtr: 28552014, buhar kazanı s / n: 44/55
|
TECNO CASEARIA DI RESTA FRANCESCO & C. Snc
|
🇮🇹 Italy
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: peynir üretim hattı için bardak istifleyici
|
.DMA Maschinen – und Anlagenbau GmbH&Co.KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda endüstrisi için ekipman: Yumuşak Camembert peyniri üretim hattı
|
ALPMA Alpenland Maschinenbau GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Graham Buğday Kepeği Ekmek Karışımı / Graham Karışımı; Hecelenmiş lorlu çörek üretimi için karışım "Peynir topu"; Atıştırmalıklar için fırın karışımı "Bist
|
Backaldrin Oesterreich The Kornspitz Company GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Gıda, süt endüstrisi için teknolojik ekipman: tam bir süt işleme döngüsü, peynir ve tereyağı üretimi için bir hat
|
Krom teknoloji
|
🇹🇷 Turkey
|
|
mutfak ve unlu mamuller, salata üretimi için yarı mamul ürünler: pişmiş-füme pastırma (dilimlenmiş), haşlanmış-füme jambon (dilimlenmiş), pişmemiş füme "Salam" sosis, "Pepperoni" sosis peynir
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: Yarı sert peynir üretim hattı, "Lekkerkerker Dairy Food Equipment BV" markası
|
Lekkerkerker Dairy & Food Equipment B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|