Sınıf mobilyaları GTIP / HS CODE ✨
- 0704: Lahanalar, karnabaharlar, alabaşlar, yaprak lahanalar ve benzeri yenilen brassikalar (taze/soğutulmuş)
- 0712: Kurutulmuş sebzeler (bütün, kesilmiş, dilimlenmiş, kırılmış, toz halinde)
- 0813: Meyve (kurutulmuş) (0801, 0806'de kiler hariç)08. fasıldaki sert ve kabukluların karışımları
- 0901: Kahve, kahve kabuk ve kapçıkları, içinde herhangi bir oranda kahve bulunup kahve yerine kullanılan ürünler
- 1001: Buğday ve mahlut
- 100630: Pirinç (yarı/tam olarak değirmenden geçirilmiş pirinç)
- 1008: Kara buğday, darı (cin ve kum darı)kuş yemi; diğer hububat
- 1104: Diğer şekilde işlenmiş hububat taneleri
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 940330: Yazıhanelerde kullanılan türde ağaç mobilyalar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Eğitim kurumları için mobilya (okullar için): kitaplık, metal çerçeve üzerinde kitaplık, 1 elemanlı sınıf tahtası, 3 elemanlı sınıf tahtası, kimya sınıfı için gösteri masası, gösteri masası 345883
|
|
||
Eğitim kurumları için mobilyalar (okullar için): kitaplık, gardırop, metal çerçeve üzerinde kitaplık, tahta sınıf 1 elemanı, sınıf tahtası 3 elemanı, kimya sınıfı için gösteri masası, st
|
|
||
BIRINCI SINIF UNDAN BUĞDAY EKMEĞI KALIPLANMIŞ PARÇA, BIRINCI SINIF UNDAN MATNAKASH PARÇA, BIRINCI SINIF UNDAN KRASNOSELSKY EKMEĞI, 170 PARÇA MOBILYA
|
|
||
Eğitim kurumları için mobilya (okullar için): kitaplık, metal çerçeve üzerinde kitaplık, 1 elemanlı sınıf tahtası, 3 elemanlı sınıf tahtası, kimya sınıfı için gösteri masası, gösteri masası 345883
|
|
||
Karışık mineral gübreler (gübre karışımları): A sınıfı, B sınıfı, B sınıfı, D sınıfı, D sınıfı, E sınıfı, F sınıfı, Z sınıfı, I sınıfı, K sınıfı, L sınıfı, M sınıfı, N sınıfı, O sınıfı, P sınıfı, C sınıfı, T sınıfı, U sınıfı,
|
|
||
Cilalı darı kabuğu "Yüz tarif" (en üst sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf), "Pike" (premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf), "Yug Rusi" (en üst sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf)
|
.
|
|
|
Yenilebilir sofra tuzu: buharlaştırılmış (ekstra, premium, 1. sınıf); taş (üstün sınıf, 1. sınıf, 2. sınıf) deniz; kafes (üstün sınıf, 1. sınıf, 2. sınıf) deniz; kendiliğinden çökelmiş (1. sınıf, 2. sınıf).
|
.
|
|
|
öğütülmemiş karabuğday (buğulanmamış): ekstra sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf. hızlı pişirilen karabuğday kabuğu çıkarılmış tane (buğulanmış): ekstra sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf. karabuğdaydan yapılmış
|
|
||
Paketlenmiş pirinç tahılları: parlatılmış yuvarlak taneli pirinç (birinci sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf), parlatılmış uzun taneli buharda pişirilmiş (birinci sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf), parlatılmış uzun taneli (birinci sınıf, ne
|
|
||
Paketlenmiş tahıllar: parlatılmış yuvarlak taneli pirinç (birinci sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf), buharla işlenmiş parlatılmış uzun taneli pirinç (birinci sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf), parlatılmış uzun taneli pirinç (birinci sınıf, pe
|
|
||
Kafeinsiz kahve de dahil olmak üzere doğal kavrulmuş kahve, çekirdek (Premium sınıf, premium sınıf, birinci sınıf) ve öğütülmüş (Premium sınıf, premium sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf): açık kavrulmuş, orta kavrulmuş ve koyu kavrulmuş
|
|
||
Kurutulmuş meyve karışımları: Ekstra Tatlı sınıfı; en yüksek sınıf Kompotnaya; en üst sınıf Yaz; en yüksek sınıf Yuzhnaya; en yüksek sınıf Taşkent; birinci sınıf İştah Açıcı; sofra çeşidi Domashnyaya; en üst sınıf
|
|
||
Taze sebzeler, açık ve kapalı zemin: beyaz lahana, birinci sınıf, ikinci sınıf; en yüksek sınıf karnabahar, birinci sınıf, ikinci sınıf; Pekin lahanası, birinci sınıf, ikinci sınıf; kırmızı lahana
|
|
||
Açık sebze taze toprak: beyaz lahana birinci sınıf, Brüksel birinci sınıf, Savoy birinci sınıf, kırmızı lahana birinci sınıf, Pekin birinci sınıf, Çin birinci sınıf, karnabahar birinci sınıf, alabaş şerit
|
|
||
Makarna: A grubu (birinci sınıf, 1. sınıf, 2. sınıf) - paketlenmiş ve ağırlığa göre, B grubu (birinci sınıf, 1. sınıf) paketlenmiş ve ağırlığa göre, B grubu (birinci sınıf, 1. sınıf) paketlenmiş ve ağırlığa göre, paketlenmiş ve ağırlığa göre yumurtalı mak
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET: Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Haşlanmış at eti
|
|
||
"AGROS PLUS", "EXTRA" işaretli karabuğday kabuğu çıkarılmış tane: öğütülmemiş (buharda pişirilmemiş) premium, 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf; hızlı pişirilmiş öğütülmemiş (buharda pişirilmiş premium), 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf; pişirilmiş (buharda pişiri
|
|
||
Konserve et: haşlanmış et (birinci sınıf dana yahnisi, birinci sınıf dana yahnisi, birinci sınıf domuz yahnisi, birinci sınıf domuz yahnisi, birinci sınıf kuzu yahnisi, birinci sınıf koyun yahnisi)
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanı etinden pişirilmiş sosis ürünleri. Pişmiş sosis "Narin" ikinci sınıf; Sosisler: Özel "üçüncü sınıf", Peynirli "üçüncü sınıf", Voznesenskie "ikinci sınıf", Ayrı "ikinci sınıf", İştah açıcı "ikinci sınıf
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et: "Üst sınıf haşlanmış sığır eti", "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti", "Üst sınıf haşlanmış domuz eti", "Birinci sınıf haşlanmış domuz eti", "Üst sınıf haşlanmış at eti", "Birinci sınıf haşlanmış at eti"
|
|
||
Konserve et: "Üst sınıf haşlanmış sığır eti", "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti", "Üst sınıf haşlanmış domuz eti", "Birinci sınıf haşlanmış domuz eti", "Üst sınıf haşlanmış kuzu eti", "Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf"
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Birinci sınıf kızarmış domuz eti; Birinci sınıf kızarmış koyun eti; Birinci sınıf kızarmış kuzu eti
|
|
||
Kabuğu çıkarılmış tane: karabuğday öğütülmemiş (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf), hızlı sindirilen öğütülmemiş (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf), yapılmış, hızlı kaynatılmış; yulaf gevreği Hercules, paketlenmiş
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Domuz
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
İşlenmiş yenilebilir hayvansal yağlar: birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti; üst sınıf domuz eti, 1. sınıf domuz eti; üst sınıf kemik, 1. sınıf kemik, prefabrik
|
|
||
Birinci sınıf undan şehir somunları, Moskova bölgesi birinci sınıf undan somunlar, birinci sınıf undan özel somunlar, birinci sınıf undan örgüler, birinci sınıf undan Altay boynuzları, birinci sınıf undan kuru üzümlü kekler
|
|
||
Kurutulmuş mantarlar: - bütün kurutulmuş porçini mantarı (1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf); - kesilmiş kurutulmuş beyaz mantarlar (küp, kama, dilim, bacak, şapka) (1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf); - kurutulmuş porçini mantarı (toz, gr
|
|
||
Konserve et: Haşlanmış et, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti Haşlanmış at eti, üst sınıf , Haşlanmış at eti, birinci sınıf ,
|
|
||
Konserve et yumruları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, üst sınıf haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf haşlanmış koyun eti, haşlanmış at eti
|
|
||
Paketlenmiş tahıllar: karabuğday - öğütülmemiş (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf), hızlı kaynatılmış öğütülmemiş (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf), yapılmış, hızlı demlenmiş, irmik cilalı darı (en yüksek
|
|
||
Paketlenmiş karabuğday: birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf öğütülmemiş; hızlı pişirilmiş öğütülmemiş, birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti.
|
|
||
karabuğday: öğütülmemiş birinci sınıf, öğütülmemiş ikinci sınıf, öğütülmemiş üçüncü sınıf, tamam, öğütülmemiş hızlı sindirilen birinci sınıf , öğütülmemiş hızlı pişirilen ikinci sınıf, öğütülmemiş hızlı pişirilen üçüncü sınıf, hızlı bitti
|
|
||
Konserve et topakları. Üst sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti. Haşlanmış domuz eti üst sınıf, haşlanmış domuz eti birinci sınıf. Haşlanmış kuzu eti, üst sınıf, haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf. Kızarmış at eti yüksek
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış koyun eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
Paketlenmiş tahıllar: karabuğday öğütülmemiş (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf), hızlı sindirilen öğütülmemiş (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf), yapılmış, hızlı yapılmış; cilalı darı kabuğu çıkarılmış (en yüksek
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et: Kızarmış geyik eti, birinci sınıf, Kızarmış geyik eti, birinci sınıf, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Sığır yahnisi, birinci sınıf; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Kızarmış domuz eti, birinci sınıf; Kızarmış koyun eti, üst sınıf; Kızarmış koyun eti, birinci sınıf
|
|
||
Oryantal şekerleme ürünleri: krem-bal Üst Sınıf sarı, krem-bal Üst Sınıf mavi, Krem-bal Üst Sınıf kırmızı, krem-bal Üst Sınıf yeşil, krem-bal Üst Sınıf; çam fıstıklı ıhlamur balı Üst Sınıf
|
|
||
Pişmiş sosisler. Sosisler: Birinci sınıf , Birinci sınıf pastırmalı ", Birinci sınıf sütlü , Birinci sınıf sığır eti , Dubois'dan Dr. , Birinci sınıf paket , Birinci sınıf pastırmalı , En yüksek örgü
|
|
||
Konserve et - haşlanmış et: Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış sığır eti 1. sınıf; Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti 1. sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti, 1. sınıf; En yüksek dereceli at eti yahnis
|
|
||
Buğday tanesi: yumuşak buğday, 3. sınıf; yumuşak buğday sınıf 4; durum buğdayı, sınıf 3; durum buğdayı sınıf 4; yumuşak buğday sınıf 5; durum buğdayı sınıf 5
|
|
||
Konserve et: Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Kızarmış at eti
|
|
||
Öğütülmemiş karabuğday (buğulanmamış) premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf, öğütülmemiş karabuğday (buğulanmış) premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf, karabuğdaydan yapılmıştır,
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Haşlanmış sığır eti, en üst sınıf Kızarmış sığır eti, birinci sınıf Domuz eti, güveç, birinci sınıf Kızarmış domuz eti, birinci sınıf Kızarmış kuzu eti, en üst sınıf, birinci sınıf Kuzu güveç
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Haşlanmış sığır eti, birinci sınıf; Haşlanmış domuz eti, üst sınıf; Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf; At eti dokunuşu
|
|
||
Konserve et Et güveç: Kızarmış dana eti, birinci sınıf, Haşlanmış dana eti, birinci sınıf, Kızarmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış at eti birinci sınıf, Haşlanmış at eti birinci sınıf, Bar
|
|
||
Kurutulmuş sebzeler: Kurutulmuş pancar (2. sınıf), kurutulmuş lahana (1. sınıf), kurutulmuş soğan (2. sınıf), kurutulmuş havuç (2. sınıf), kurutulmuş patates, kurutulmuş patlıcan (2. sınıf), kurutulmuş maydanoz yaprağı (1. sınıf), kurutulmuş dereotu sapı
|
AFRUZ-KAMOL-NABI
|
🇺🇿 Uzbekistan
|
|
Denizcilik yakıt sınıfı F, sınıf IFO-40 (IFO 40), TU 0250-005-54233947-2010'a göre tip I, Denizcilik yakıt sınıfı F, sınıf IFO-120 (IFO 120) TU 0250-005-54233947-2010'a göre tip I, Denizcilik yakıt sınıfı F, sınıf IFO-180 (I
|
|
||
Patates nişastası: ekstra sınıf, ekstra sınıf, birinci sınıf, ikinci sınıf; mısır nişastası: birinci sınıf, birinci sınıf, amilopektin; S. Pudov ticari markasıyla tüketici kaplarında paketlenmiş tapyoka nişastası
|
|
||
Baklagiller: yemeklik bezelye 1) Inovessa çeşidi; 2) Casey çeşidi; 3) Orien çeşidi; 4) Lehel çeşidi; 5) Stail çeşidi; 6) sınıf Tiara; 7) sınıf Lareks; 8) sınıf Avola; 9) sınıf Eksprite; 10) sınıf Favorit; 11) sınıf Heidi
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Üst sınıf haşlanmış kuzu eti; Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
Pişirilmiş soğutulmuş sosis ürünleri: sosisler (Rostokinskaya 1. sınıf, Grain 1. sınıf, Table special 1 sınıf, Kukarskaya 2 sınıf; sosisler Student 2 sınıf, domuz yağı D anilovsky 2 sınıf
|
|
||
konserve et sterilize edilmiş topaklar: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
Konserve et: Birinci sınıf dana haşlama, Birinci sınıf domuz haşlama, Birinci sınıf kuzu haşlama, Birinci sınıf dana haşlama, Birinci sınıf domuz haşlama, Birinci sınıf kuzu haşlama
|
|
||
Fırıncılık un ürünleri: Baget Ekstra sınıf; Ekmek Birinci sınıf; Ekmek Ekstra sınıf; Haşhaşlı baton Ekstra sınıf; Kalaç Ekstra sınıf; Soğanlı ekmek birinci sınıf
|
|
||
RPE. Gaz filtreleri ticari marka 3M, modeller: 6051 (koruma sınıfı A1), 6054 (koruma sınıfı K1), 6055 (koruma sınıfı A2), 6057 (koruma sınıfı ABE1), 6059 (koruma sınıfı ABEK1), 6075 (koruma sınıfı A1 ), 06911
|
United Kingdom Plc
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Hamur: mayalı birinci sınıf, mayalı birinci sınıf, mayalı çavdar-buğday, mayasız birinci sınıf, mayasız birinci sınıf, mayasız tereyağlı birinci sınıf, mayasız çavdar-buğday, birinci sınıf ekmek için, ekmek için n
|
|
||
Konserve et: Kızarmış ayı eti, üst sınıf; Kızarmış ayı eti, birinci sınıf; Haşlanmış geyik eti, üst sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Konserve et: Kızarmış ayı eti, birinci sınıf, Ayı eti yahnisi, birinci sınıf; Geyik eti yahnisi, birinci sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Karabuğday: buharda pişirilmemiş öğütülmemiş (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf); hızlı sindirilen buharda pişirilmiş öğütülmemiş (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf); buharda pişirilmemiş geçti, hızlı kaynatılmış buharda pişirilmiş geçti
|
|
||
Kurutulmuş meyveler ve çilekler: Kuru üzüm: Altın 1. sınıf premium, Chalifar 1. sınıf premium, Kızılça 1. sınıf premium, Obzhusht (kahverengi) 1. sınıf premium, Oftobi 1. sınıf premium, Siyah 1. sınıf premium
|
|
||
Konserve et: birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti Elder , birinci sınıf haşlanmış sığır eti Belorusskaya , birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti
|
:
|
|
|
Bezelye çeşitleri: - bütün cilalanmış bezelye: birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf; - cilalanmış bezelye: birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf; - öğütülmüş ezilmiş bezelye.
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET. Grup kuskustur. Tip - Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış koyun eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
Beyaz biber, öğütülmüş, ekstra sınıf, 1. sınıf. Tatlı bezelye, öğütülmüş, birinci sınıf, 1. sınıf. Yeşil karabiber. Kırmızı acı biber, öğütülmüş, 1. sınıf, birinci sınıf, pul (1*3, 3*3, 6*6, 9*9). Biber ro
|
|
||
Tekstil çerçeveli kauçuk basınç hortumları ve tekstil-metal çerçeveli basınç-emme hortumları, bağlantı parçaları ile veya bağlantı parçaları olmadan: TM1 sınıf B, TMSL sınıf B, TME SF3000 sınıf B, TMSE sınıf B, FLEXIL sınıf B, TDE sınıf B, TMR
|
SEMPERIT AG HOLDING
|
🇦🇹 Austria
|
|
Eksenel yağ sınıfı L, eksenel yağ sınıfı Z, eksenel yağ sınıfı C, eksenel yağ sınıfı C-50, eksenel yağ sınıfı Tüm hava koşulları.
|
|
||
Pişmemiş tütsülenmiş sosisler: "Admiralteyskaya", "Leningradskaya", "Macar" 1. sınıf, "Kremova" 1. sınıf, "Idel", "Victoria" 1. sınıf, "Brown" 1. sınıf, "Kostromskaya" 1. sınıf, "Muromskaya iz Tsaritsyno", "Ham and ch
|
|
||
Büyük yeşil çay (yaprak) paketlenmiştir: "Beyaz Maymun" sınıfı "Buket", "Bi-lochun" premium sınıf, "Samuray ruhu" sınıfı "Buket", "Ejderhanın İncisi" yüksek sınıf, "Okyanusun İncisi" yüksek sınıf, "Ejderhanın Kalesi" gr
|
|
||
Konserve et. Yahni: Sığır etinden: Üst sınıf güveç, Birinci sınıf güveç; Domuz eti: Haşlanmış domuz eti, üst sınıf, Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; Kuzu eti: Haşlanmış koyun eti, üst sınıf, Koç
|
|
||
pişmiş sosisler: ihale sosis ikinci sınıf, izmaylovskaya sosis ikinci sınıf, bahar sosis ikinci sınıf, güney sosis ikinci sınıf, ikinci sınıf hoş sosisler, sosisler g
|
|
||
Sultan Abdyuşt Kuru Üzümü; Altın Kuru Üzüm, ikinci sınıf, küçük; Kalifar Kuru Üzüm, ikinci sınıf; Sultan Aftobi Kuru Üzümü; Altın Kuru Üzüm birinci sınıf; Kalifar Kuru Üzüm 3 sınıf; Kahverengi Kuru Üzüm - Kızılça 1. sınıf, paketlenmiş
|
🇺🇿 Uzbekistan
|
||
BUĞDAY UNU EKMEĞI: YÜKSEK DERECELI BUĞDAY UNU EKMEĞI, BIRINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, BIRINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, IKINCI SINIF BUĞDAY UNU, IKINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, IKINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, BUĞDAY BUĞDAYI TOZU
|
|
||
Konserve et. "Haşlanmış et": birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, kuzu yahnisi
|
|
||
Büyük siyah uzun çay (yaprak) paketlenmiştir: " Altın Maymun "birinci sınıf," Bali kaplanı "birinci sınıf," Vietnam ejderi "birinci sınıf," İngiliz kahvaltısı "birinci sınıf," Darjeeling "birinci sınıf -
|
|
||
Birinci sınıf undan dilimlenmiş somunlar, birinci sınıf undan dilimlenmiş somunlar, birinci sınıf undan fırın çörekleri, birinci sınıf undan haşhaşlı çörekler, birinci sınıf undan haşhaşlı rulolar.
|
|
||
Birinci sınıf undan yapılmış Moskova bölgesi somunları, birinci sınıf undan örgüler, birinci sınıf undan Moskova çörekleri, birinci sınıf undan yapılmış fırın cezaları, birinci sınıf undan kekler
|
|
||
Dilimlenmiş birinci sınıf un somunu, Moskova bölgesinden birinci sınıf un somunu, birinci sınıf un ruloları, birinci sınıf un örgüleri, birinci sınıf undan kuru üzümlü rulolar, fırın cezaları, özel somun, Moskova ruloları, sitnichki Moskova
|
№2
|
|
|
Buğday unundan unlu mamuller: birinci sınıf undan ekmek, 1 / s un ekmeği, birinci sınıf un reçelli simit, birinci sınıf un çöreği, birinci sınıf undan kuru üzümlü somun, birinci sınıf undan "Niva" somunu.
|
|
||
birinci sınıf sığır eti, birinci sınıf domuz eti, birinci sınıf domuz eti, birinci sınıf kemik, birinci sınıf kemik, prefabrik
|
|
||
Pişmiş sosisler: "Domashnyaya" sosis, üst sınıf, "Favori" sosis, üst sınıf, "Müslüman" jambon, üst sınıf, "Tender" jambon, üst sınıf, Müslüman sosisleri, üst sınıf, sos
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Buğday unlu ekmek: Birinci sınıf undan buğday ekmeği, İkinci sınıf undan buğday ekmeği, Birinci sınıf undan Kalach Uralsky, Birinci sınıf undan Matnakash, Krestyanskaya Bulka, Birinci sınıf undan papatya ekmeği
|
Zephyr Technology Corporation
|
🇺🇸 United States
|
|
Sterilize edilmiş konserve et topakları: "Haşlanmış sığır eti üst sınıf", "Haşlanmış sığır eti birinci sınıf", "Haşlanmış domuz eti üst sınıf", "Haşlanmış domuz eti birinci sınıf", "Haşlanmış kuzu eti, üst sınıf" 838 "Haşlanmış kuzu eti"
|
|
||
Pişmiş mutfak ürünleri: karkas, ızgara karkas Sou-Vide Lux ekstra sınıf, yarım karkas Sou-Vid Lux ekstra sınıf, fileto Sous-Vid Lux ekstra sınıf, Sous-Vid Lux sınıf premium, but Su- View Lux sınıf en yüksek, s
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri. Pişmiş sosisler: haşlanmış sosisler - İştah açıcı ikinci sınıf, Doktorlar Ekstra ikinci sınıf, Vkusnaya ikinci sınıf; sosisler - Hassas ikinci sınıf, İştah açıcı ikinci sınıf, Vk
|
.
|
|
|
Konserve et parçaları sterilize edilmiştir: Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti birinci sınıf, Kuzu yahnisi birinci sınıf
|
|
||
Kümes hayvanı etinden pişirilmiş sosis ürünleri: Sosisler: Narin 2 sınıf, Ryabushka 1 çeşit, Peynirli Ryabushka 1 sınıf, Tatil 1 sınıf, Udachnaya ekstra, Orijinal 1 sınıf, Kırmızı biberli orijinal 1 sınıf
|
|
||
Pişmiş soğutulmuş sosisler. Pişmiş sosisler: Jambon üst sınıf, Kolomenskaya üst sınıf, Viyana birinci sınıf, Dachnaya ikinci sınıf, Arbatskaya ikinci sınıf; Sosisler: Başkent üstün kalite, Masa
|
|
||
Birinci sınıf sosisler Lezzetli, Birinci sınıf sosisler Peynirli tüccarlar Birinci sınıf sosisler Frankfurt nye , Birinci sınıf sosisler Lux classic , Birinci sınıf sosisler İştah açıcı
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Birinci sınıf undan dilimli somunlar, birinci sınıf undan özel somunlar, birinci sınıf undan örgüler, birinci sınıf undan kuru üzümlü somunlar, birinci sınıf undan Moskova çörekleri; un şeridinden öğrenci somunları
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Birinci sınıf kızarmış domuz eti; Kızarmış koyun eti, üst sınıf; Kızarmış koyun eti
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Büyük yeşil çay (yaprak) paketlenmiştir: Beyaz Maymun sınıfı Buket, Bi-lochun sınıfı en yüksek, Şangay Hediyeleri sınıfı en yüksek, Samuray ruhu sınıfı Buket, Ejderhanın İncisi sınıfı en yüksek, İnci o
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Haşlanmış sığır eti, birinci sınıf; Kızarmış domuz eti, üst sınıf; Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; Kızarmış koyun eti, üst sınıf; Kuzu haşlama şeridi
|
|
||
Büyük (yaprak) siyah uzun çay paketlenmiştir: Darjeeling Nepal sınıfı en yüksek, Altın Kaşlar sınıfı Buket, Keemun en yüksek sınıf, Kırmızı Maofen en yüksek sınıf, Kenya Hazinesi birinci sınıf, Sinbad Çayı
|
|
||
Konserve et (sterilize edilmiş parça): Haşlanmış et. Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti. Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti. Kızarmış koyun eti, üst sınıf, Bar
|
|
||
Hidrolik yağlar: A sınıfı, P sınıfı, VMGZ sınıfı, MGE-46V sınıfı, AZH -12Т sınıfı darbe emici sıvı
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Haşlanmış et, Haşlanmış sığır eti üst sınıf, Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti birinci sınıf, Koyun
|
|