tavşan karkası GTIP / HS CODE ✨
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020744: Ördek eti (taze veya soğutulmuş); parça halinde, kemikli ya da kemiksiz
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020810: Tavşanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0302: Balıklar (taze veya soğutulmuş)
- 0303: Balıklar (dondurulmuş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 030559: Diğer balıklar (kuru/tütsüsüz)
- 0307: Yumuşakçalar (canlı, taze, soğutulmuş, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış vs.)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160231: Hindiden hazırlanmış madde ve konserveler
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- Sensodyne Promine Çocuklar İçin Yumuşak Diş Fırçası -Pembe Tavşan
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler Tavşan etinden yarı mamul ürünler: Yumrulu doğal et ve kemik kategorileri B: Tavşan yarım arka karkası, Tavşan yarım ön karkası, Tavşan karkası, Tavşan bacağı; Topaksız na
|
|
||
Soğutulmuş tavşan yarı mamul et ürünleri: - büyük boy et ve kemik kategorileri A: "Tavşan karkası", "Tavşan yarım karkası", - porsiyonlanmış kemiksiz kategori B: "Tavşan köftesi", - porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri
|
|
||
soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul tavşan eti: doğal - tavşan karkası, tavşan yarım karkası, kalça, bel kısmı, kürek kemiği, kızartma ve haşlama için küçük boyutlu yarı mamul, tavşan filetosu
|
|
||
Tavşan eti, dondurulmuş veya soğutulmuş: Tavşan karkası; yarım tavşan; tavşan ön kesimi; orta kesilmiş tavşan; tavşan arka kesimi; tavşan boynu; tavşan kürek kemiği ve ön bacakları; tavşan kaburgası; jambon tavşan
|
ECO Product
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul tavşan eti: topaklı büyük parçalar - tavşan karkası; tavşan - karkasın arka yarısı; tavşan - karkasın ön yarısı; tavşan kürek kemiği; tavşan göğsü; tavşan bacakları (bacaklar); b
|
|
||
Yarı mamul tavşan eti topakları: tavşan karkası, tavşan - ön karkasın yarısı, tavşan - arka karkasın yarısı, tavşan bacakları (ön ve arka), tavşan kürek kemiği (ön bacaklar), tavşan bacakları (arka bacaklar), gr 40 ila 70 mm, karışım
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul tavşan eti çeşitleri: tavşan karkası, tavşan - ön karkasın yarısı, tavşan - karkasın arka yarısı, tavşan bacakları (ön ve arka), tavşan sırtı, tavşan göğsü.
|
|
||
Tavşandan elde edilen pişmiş - tütsülenmiş ürünler (tavşan karkası; tavşan - arka karkasın yarısı; tavşan - ön karkasın yarısı; tavşan bacakları (ön ve arka); tavşan bacakları (arka bacaklar); tavşan göğsü; tavşan butu; dolgu
|
|
||
Yarı mamul et topakları: tavşan karkası, tavşan-arka karkasın yarısı, tavşan-ön karkasın yarısı, tavşan bacakları (ön ve arka), tavşan omuzu (ön bacaklar), bacaklar (arka bacaklar) tavşan, tavşan göğsü
|
|
||
Tavşan eti ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş: tavşan karkasları, yarım tavşan karkasları, tavşan karkasının parçaları, kesilmiş tavşan eti, tavşan bacağı
|
|
||
tavşan etinden yapılan lezzetler, tütsülenmiş ve haşlanmış tavşan etinden yapılan ürünler: tavşan karkası; tavşan - karkasın arka yarısı; tavşan yarım ön karkas; tavşan kürek kemiği (ön bacaklar); bacaklar (arka bacaklar); kalça
|
|
||
Tavşan etinden yarı mamul ürünler, doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: -topaksız: -serbest kategoriler A: kemiksiz bütün tavşan karkası, kemiksiz tavşan yarısı, tavşan filetosu, tavşan bacak filetosu, bonfile
|
|
||
Tavşan etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: Topak yarı mamuller (büyük parçalar ve porsiyonlanmış): tavşan karkası; tavşan - arka karkasın yarısı; tavşan - ön karkasın yarısı; tavşan omuzu
|
|
||
Yarı mamul parça ürünler ve tavşan etinden kıyma: büyük parçalar - tavşan karkası, yarım karkas, ön ve arka bacaklar, bacak, kürek kemiği, göğüs, sırt, but, tavşan baget, tavşan fileto, füme tavşan bacağı;
|
|
||
Tavşandan yarı mamul et ürünleri: - büyük boyutlu et ve kemik (karkaslar, yarım karkaslar): Tavşan karkası; Fırın tavşanı; Tavşan "Yeni Yıl"; Tavşan "Festival"; Kremalı tavşan - küçük topaklı et ve kemik: Pag
|
|
||
Tavşan etinden yarı mamul ürünler, doğal, soğutulmuş ve dondurulmuş (marine edilmiş ve edilmemiş): Büyük topaklar: kemiksiz kategori A: kemiksiz bütün tavşan karkası, kemiksiz yarım tavşan, tavşan filetosu, okoro filetosu
|
|
||
Tavşan etinden yarı mamul ürünler: - yarı mamul ürünler, büyük boy kemiksiz: A kategorisi: bütün kemiksiz tavşan karkası, tavşan but filetosu, tavşan bonfile; - yarı mamul ürünler, küçük boy kemiksiz:
|
|
||
Tavşandan elde edilen yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları (karkaslar, yarım karkaslar): Tavşan karkası; - topaklanmış et ve kemik: Pişirme için tavşan; Tavşan Yeni Yılı; Tavşan Şenliği; - küçük parça et
|
|
||
Tavşan etinden topaklanmış ve doğranmış, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: büyük parçalar - tavşan karkası, yarım karkas, bacak, kürek kemiği, göğüs, sırt, but, fileto; küçük parçalar - tavşan yahnisi, boo için set
|
,
|
|
|
Soğutulmuş tavşan yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış, kemiksiz kategori A Tavşan filetosu, - büyük parçalar, et ve kemik kategori B: Soğutulmuş ev yapımı tavşan karkası, tepsilerde, kaplarda paketlenmiş, n
|
, Russian Federation
|
|
|
1. Et ürünü. Tütsülenmiş ve haşlanmış tavşan eti rulosu, soğutulmuş. Et ürünü 2. Et ürünü. Haşlanmış, soğutulmuş tavşan eti rulosu. Et ürünü 3. Et ürünü. Et ürünü. Kavrulmuş, soğutulmuş tavşan karkası
|
|
||
Parça etten paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri: porsiyonlanmış kemiksiz Kategori A: tavşan filetosu; parça et ve kemik Kategori B: tavşan karkası ev. Ambalaj: tepsiler, polimerden yapılmış kaplar
|
|
||
Tavşan etinden pütürlü ve doğranmış, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: büyük parçalar - tavşan karkası, yarım karkas, ön ve arka bacaklar, bacak bacağı, kürek kemiği, göğüs, sırt, but, fileto, doğal pirzola;
|
|
||
Dekoratif marine ile soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünü: tavşan karkası
|
|
||
İşlenmiş et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler: kaz karkası; hindi karkası; kapalı alan karkası; çorba horozu karkası; ördek karkası; beç tavuğu karkası; etlik piliç karkası; bıldırcın; tavuk
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti çeşitleri: Kesilmiş kaz karkası Baharatlı kesilmiş kaz karkası Baharatlı ördek karkası Broiler tavuk karkası Baharatlı tavuk karkası Hindi karkası
|
|
||
Yarı mamul doğal karkaslar ve parça karkaslar - "Tavuk karkası", "Yarım tavuk", "Tavuk tütünü", "Tavuk karkasının ön çeyreği", "Tavuk karkasının arka çeyreği", "Tavuk karkasının bacağı", "Tavuk karkasının uyluğu
|
|
||
Ev tavuğu: karkas parçaları, kemikli, dondurulmuş: Tavuk karkası, 1. sınıf etlik piliç karkası, 2. sınıf etlik piliç karkası, 1. sınıf tavuk karkası, 2. sınıf tavuk karkası, etlik yarım tavuk, ön çeyrek
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş kümes hayvanı ürünleri: ördek karkası, tavuk karkası, kaz karkası; ördek filetosu, tavuk filetosu, kaz filetosu; ördek budu, tavuk budu, kaz budu; kümes hayvanı etinden kuru kürlenmiş ürünler: ördek karkası, tavuk karkası,
|
|
||
Kaz karkası 1. sınıf, kaz karkası 2. sınıf, kaz yavrusu karkası 1. sınıf, kaz yavrusu karkası 2. sınıf; Kaz karkasının parçaları: yarım, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kanat, but, but; Parça
|
|
||
Ördek karkası 1. sınıf, Ördek karkası 2. sınıf, Ördek yavrusu karkası 1. sınıf, Ördek yavrusu karkası 2. sınıf; Ördek karkasının parçaları: yarım ördek, ön ördek çeyreği, arka ördek çeyreği, ördek göğsü, ördek bacağı, ördek
|
|
||
AGROHOLDING SEMIRECHIE etiketi ile soğutulmuş yarı mamul parça ve doğranmış tavşan eti: büyük parça - çiftlik tavşanı karkası, yarım Çiftlik, ön ve arka bacaklar çiftlik, jambon
|
|
||
STK işaretli kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: ev yapımı tavuk ve tavşan sosisleri, fırınlanmış marine edilmiş gine tavuğu karkası, elma ile doldurulmuş hindi filetosu, çiftçi kemiksiz bıldırcın, barbekü
|
|
||
Tavuk eti (tavukların karkasları, tavuklar, etlik piliçler ve bunların parçaları): - 1. sınıf tavuk karkası; 2. sınıf tavukların karkası; - 1. sınıf etlik piliç karkası; 2. sınıf etlik piliçlerin karkası
|
|
||
Doğal kümes hayvanı etinden derin dondurulmuş mutfak yarı mamulleri: Baharatlarla marine edilmiş ördek karkası, Baharatlarla marine edilmiş hindi karkası, Baharatlarla marine edilmiş beç tavuğu karkası, Baharatlarla marine edilmiş bıldırcın karkası
|
|
||
Kümes hayvanlarının etinden ve yenilebilir sakatatından elde edilen yarı mamuller Çiftçiler: büyük boy et ve kemik Kızartma için hindi karkası, Izgara için hindi karkası, Kızartma için hindi yarım karkası, Izgara için hindi yarım karkası
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı lezzetleri: Kaz karkası, Yarım kaz karkası, Ördek karkası, Yarım ördek karkası
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş balık: berlam balığı karkası (merluccius hubbsi), hokey karkası (macruronus magellanicus). Üretim tarihleri: 052017 (berlam balığı karkası (merluccius hubbsi); 032017, 052017 (berlam balığı karkası (macruronus magellanicus).
|
2806 PESCARGEN IV PESCARGEN S.A
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Kurutulmuş balık yemi ürünleri: yassılaştırılmış sarı çizgili karkas; yassılaştırılmış gümüş balığı karkası; yayılmış levrek karkası; yassılaştırılmış gümüş çupra karkası; hamsi karkası
|
SG TAM TAM JSC
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Konserveler: baharat-tuz dolgulu çaça karkası, tuz dolgulu çaça karkası, baharat-tuz dolgulu uskumru karkası, tuz dolgulu uskumru karkası, baharat-tuz dolgulu uskumru parçası, tuz dolgulu uskumru parçası
|
|
||
Dondurulmuş balık, 2810 işaretli: Hokey karkası (Macruronus Magellanicus); Patagonya diş balığı karkası (Dissostichus Eleginoides); Brotola karkası (Salilota Australis); Grenadier karkası (Coelorhynchus Fasciatus); Nototenia c
|
CENTURION DEL ATLANTICO ESTREMAR S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Balık, dondurulmuş, bağırsakları çıkarılmış, başsız: notothenia, Patagonotothen Ramsayi karkası; hake, Merluccius Hubbsi karkası; Congrio, Congrio karkası, Genypterus Blacodes karkası, ZV49 işaretli, karton kutularda
|
BP ATLANTIC JANE
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Tuzlanmış ve kurutulmuş balık: yassılaştırılmış sarı minke balinası; yassılaştırılmış gümüş balığı karkası, yassılaştırılmış levrek karkası, yassılaştırılmış gümüş şarlatan karkası, hamsi karkası, "ANH LONG SEAFOOD PROCESSING" işaretli
|
ANH LONG SEAFOOD PROCESSING., PTE Code HK 136.
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Kesilmiş balıklardan konserveler: pembe somon yağında, chum somon, somon, somon; hardal dolgusunda yağlı capelin karkası, domates sosunda yağlı capelin karkası, mayonezde yağlı capelin karkası, hardal sosunda saury karkası
|
|
||
Piliç etinden elde edilen ürünler, tütsülenmiş ve haşlanmış: piliç karkası; piliç yarım karkası; piliç çeyrek karkası; piliç göğüs eti; piliç but eti; piliç but eti; incik eti
|
|
||
Kümes hayvanı etinden (tavuk, piliç), tütsülenmiş ve haşlanmış, vakum altında veya modifiye atmosferde paketlenmiş ürünler: piliç karkası, piliç yarım karkası, piliç çeyrek karkası - piliç, piliç
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen lezzetli ürünler: Haşlanmış ürünler: kümes hayvanı rulosu; Pişirilmiş ve tütsülenmiş ürünler: tavuk budu, tavuk karkası, yarım tavuk karkası, tavuk karkası, etlik piliç göğsü.
|
|
||
Kümes hayvanları eti (tavuk karkasları, etlik piliçler ve bunların kesilmiş parçaları) BEBEK MAMASI İÇİN: tavuk karkası, 1. sınıf etlik piliç karkası, etlik piliç karkası, 2. sınıf
|
|
||
Doğal kalamar konservesi: "Doğal derisiz kalamar karkası", "Doğal derili kalamar karkası", "Doğal derisiz parçalanmış kalamar", "Doğal derisiz porsiyonlanmış kalamar karkası (fileto)"
|
|
||
Tavuk etinden soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul ürünler: tavuk karkası (tavuk), yarım tavuk (tavuk), tavuk karkasının göğüs kısmı (tavuk), tavuk karkasının but kısmı (tavuk), tavuk göğsü (tavuk)
|
|
||
Kurutulmuş balık gıda ürünleri: kurutulmuş ve tuzlanmış balık, tuzlanmış ve kurutulmuş, tuzlanmış: düzleştirilmiş sarı çizgili karkas; düzleştirilmiş gümüş balığı karkası; yayılmış levrek karkası; düzleştirilmiş gümüş şarlatan karkası
|
ANH LONG SEAFOOD PROCESSING., PTE. CODE HK 136
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler, doğal: karkaslar ve karkas parçaları - tavuk karkası (tavuk, tavuk - broyler); tavuk karkası (tavuk, tavuk - broyler) yarısı; tavuk karkası (tavuk, tavuk - b
|
|
||
Pompalama ekipmanı: pompalar, kümes hayvanlarının et ve yenilebilir yan ürünlerinin tek kademeli santrifüj öğütülmesi Çiftlik: kızartma için büyük boy et ve kemik Hindi karkası, ızgara için Hindi karkası, kızartma için Hindi yarım karkası
|
EVAC OY
|
🇫🇮 Finland
|
|
Yarı mamul doğal kanatlı eti: soğutulmuş ve dondurulmuş - karkaslar ve karkas parçaları - tavuk karkası (tavuk, etlik piliç), tavuk karkası (tavuk, etlik piliç) yarısı, tavuk karkası (tavuk, etlik piliç)
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti: - tavuk karkası, yarım karkas tavuk, kümes hayvanı budu, but, baget, kuyruk, kanat, ızgara kanat, karkas sırtı, göğüs, tavuk tütünü, tavuk karkası, kızartma için tavuk karkası ve g
|
|
||
Kümes hayvanları etinden tütsülenmiş ve haşlanmış ürünler: tavuk karkası Klushka, tavuk karkası göğüs Caprice, tavuk karkası but Golden, tavuk kanatları Flight, tavuk budu Honey, tavuk rulo
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanlarından elde edilen ürünler: tavuk, piliç karkası; tavuk, piliç yarım karkası; tavuk, piliç çeyrek karkası; tavuk, piliç butu; tavuk, piliç butu; tavuk, piliç kanadı
|
-3
|
|
|
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler: tavuk karkası, ızgara kanat, tavuk-tütün, kızartma için tavuk karkası, ızgara için tavuk karkası, kümes hayvanı çorbası seti, et suyu seti, chakhokhbili seti, et ste seti
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanları ve tütsülenmiş yan ürün çeşitleri: tavuk karkası, tavuk karkası, hindi karkası, tavuk yarısı, tavuk yarısı, hindi yarısı, tavuk baget, tavuk baget, hindi baget
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti: Doğal: Tavuk karkası, Tavuk yarım karkası, Baharatlı kümes hayvanı karkası, Izgara için marine edilmiş tavuk, Tavuk budu, Tavuk butu, Tavuk baget, Kry
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, doğal topaklı et ve kemik: etlik piliç karkasının ön kısmı, etlik piliç karkasının arka çeyreği, etlik piliç karkasının yarısı
|
-3
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri Doğal: piliç karkası, ızgara tavuk karkası, tütün tavuğu karkası, tavuk yarım tavuk, piliç kanadı, pilaki tavuk kanadı, kanatlar
|
|
||
Doğal kalamar konservesi: Derisiz doğal kalamar karkası, Derili doğal kalamar karkası, Derisiz porsiyonlanmış kalamar karkası (fileto), Derisiz karkas ve filetolardan porsiyonlanmış kalamar
|
-2000
|
|
|
Dondurulmuş balık: sardalya karkası (Sardina Pilchardus), sardinella karkası (Sardinella Aurita), uskumru karkası (SCOMBER SCOMBRUS, SCOMBER JAPONICUS)
|
Sargafrigo, Reg: 3437
|
🇲🇦 Morocco
|
|
Dondurulmuş balık: brotola karkası (Salilota australis), grenadier karkası (Coelorhynchus fasciatus), mavi mezgit (polaka) karkası (Micromesistius australis), 4025 işaretli, net ağırlığı 10 olan karton kutularda paketlenmiş
|
BP SAN ARAWA II SAN ARAWA S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanlarından yarı mamul ürünler: 1. sınıf tavuk karkası, 2. sınıf tavuk karkası, 1. sınıf broyler karkası, 2. sınıf broyler tavukları. Piliçlerin, tavukların karkas parçaları (Yarım karkas,
|
|
||
HAŞLANMIŞ-DONMUŞ her türlü deniz ürünü (kalamar karkası; falanks yengeç eti; deniz tarağı filetosu; bütün botan karidesi; soyulmuş midye; ahtapot karkası; deniz trompetçisi karkası):
|
|
||
Salamura dahil olmak üzere her türlü kesimden deniz ürünlerinden (kalamar karkası; falanks yengeç eti; deniz tarağı filetosu; kesilmemiş karides Botan; soyulmuş midye; ahtapot karkası; deniz trompetçisi karkası) elde edilen ürünler,
|
|
||
Balık ve ondan soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: başsız balık, yarım bağırsaklı balık, bağırsaklı balık, başsız bağırsaklı balık, balık karkası, yarım bağırsaklı balık karkası, özel olarak kesilmiş balık karkası, kuskus
|
|
||
Kurutulmuş balık gıda ürünleri: kurutulmuş balık, tuzlanmış ve kurutulmuş, kurutulmuş tuzlu: yassılaştırılmış sarı minke balinası; yassılaştırılmış gümüş balığı karkası; yayılmış levrek karkası; yassılaştırılmış gümüş şarlatan karkası
|
SAI GON FOOD IMPORT EXPORT JOINT STOCK COMPANY
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Konserve balık: derisiz parçalanmış kalamar, doğal; derisiz doğal kalamar karkası; derisiz doğal kalamar karkası (fileto); derili doğal kalamar karkası (fileto); doğal başlı ve derili kalamar
|
|
||
439 işaretli dondurulmuş balık: Vomer karkası (Selena Peruviana), Balık İğnesi karkası (Fistularia Corneta), Berlam Karkası (Merluccius Gayi Gayi) Ambalaj: karton kutular, net ağırlık 10 kg'dan 20 kg'a kadar.
|
Gondi S.A.
|
🇪🇨 Ecuador
|
|
Dondurulmuş balık: Orfoz karkasları (Polyprion Oxygeneios), Balık Tavşanı karkası (Hydrolagus Bemisi), Dil karkası (Pelotretis Flavilatus), Deniz Dili Yeni Zelanda karkasları (Peltorhamphus Novaezeelandiae), Balık K-Devil karkası
|
Talleys Group Limited
|
🇳🇿 New Zealand
|
|
endüstriyel işleme için 1. ve 2. sınıf yarı bağırsağı alınmış veya bağırsağı alınmış kümes hayvanları, kümes hayvanı yarısı, kümes hayvanı karkasının ön kısmı, kümes hayvanı karkasının arka kısmı, göğüs, kümes hayvanı karkasının bacağı, kümes hayvanı kark
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen ürünler: füme-haşlanmış bıldırcın karkası 1. sınıf, kurutulmuş bıldırcın karkası 1. sınıf, kuru kürlenmiş bıldırcın karkası 1. sınıf, füme-haşlanmış bıldırcın göğsü 1. sınıf, kuru kürlenmiş bıldırcın göğsü 1. sınıf, kurut
|
|
||
Konserve kalamar çeşitleri: doğal kalamar; derisiz doğal kalamar karkası; derisiz doğal parçalanmış kalamar; doğal derili kalamar karkası; derisiz porsiyonlanmış kalamar karkası (fileto)
|
|
||
Tavuk eti (tavukların karkasları, tavuklar, etlik piliçler ve bunların parçaları, dondurulmuş ve soğutulmuş. Tavuk göğüs fileto, derisiz, dondurulmuş Tavuk karkası 1. sınıf Tavuk karkası 2. sınıf Tavuk karkası Piliçler 1-
|
|
||
Tavşan etinden yarı tütsülenmiş sosisler: tavşan, peynirli tavşan, tavşan başkenti, tavşan özel, tavşan gençliği, tavşan özel, tavşan yeni, tavşan şehri, tavşan ailesi, tavşan iştah açıcı, to
|
|
||
Tavşan etinden pişmiş sosisler: Tavşan etinden haşlanmış sosisler: Tavşan, tavşan özel, tavşan ev, tavşan amatör, peynirli tavşan, tavşan iştah açıcı, tavşan Rus, tavşan sütü;
|
|
||
Et ürünleri. Tavşan eti sosisleri. Pişmiş sosisler: Tavşan, Tavşan özel, Tavşan ev, Amatör tavşan, Peynirli tavşan, Tavşan iştah açıcı, Tavşan Rus, Tavşan m
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul tavşan eti: yarım tavşan, tavşan önü, tavşan sırtı, tavşan sırtı (tavşan arka bacakları), tavşan filetosu, tavşan bacağı, tavşan filetosu
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş tavşan eti: tavşan karkasları; piliç tavşan karkasları ve bunların parçaları; tavşan butları; tavşan sırtı; kaburgalı tavşan kürek kemiği; tavşan filetosu; tavşan bonfile.
|
|
||
Kanatlı etinden elde edilen yarı mamuller ve mutfak ürünleri: Kanatlı etinden elde edilen doğal yarı mamul ürünler: Tavuk karkası, tavukların yarım karkası, tavuklar, tavuk çeyrekleri, tavuklar; tavukların bacakları, tavuklar; t
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş kümes hayvanı ürünleri: etlik piliç karkası, yarım etlik piliç karkası, etlik piliç budu, etlik piliç göğsü, etlik piliç kanadı, etlik piliç baget, etlik piliç
|
|
||
Kızarmış tavuk karkası, füme tavuk karkası, kızarmış göğüs eti filetosu, füme göğüs eti filetosu, ızgara jambon filetosu, füme jambon filetosu, ızgara kemikli jambon, kemikli füme jambon, ızgara kanat
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri: haşlanmış: piliç tavuğun preslenmiş eti; tütsülenmiş-haşlanmış: piliç tavuğun karkası, yarım karkası; göğüs, but, but, kanat, piliç fileto, hindi; piliç - tütün; rulo
|
.
|
|
|
Kümes hayvanı etinden tütsülenmiş-haşlanmış ve fırınlanmış ürünler: 1. Tütsülenmiş-haşlanmış: piliç karkası; piliç yarım karkası; piliç tavuk kanadı; piliç tavuk budu; piliç tavuk butu;
|
|
||
Pişmiş kümes hayvanları ürünleri: İhale jambonu, hindi karkası, hindi budu, tavuk budu, but, kanat, tavuk karkası, Moskovsky rulosu.
|
|
||
Ördek eti (karkasları ve parçaları): sakatatlı ördek karkası, sakatatsız ördek karkası, ördek göğsü, ördek göğsü filetosu, ördek butu, ördek but filetosu, ilk yemekler için ördek parçaları, ördek kanatları, ne
|
|
||
Etlik piliç etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş ürün yelpazesinde: 1. Doğal tavuk etinden yarı mamul ürünler - etlik piliçler: etlik piliçlerin karkası; etlik piliçlerin yarım karkası; f
|
Guangzhou SeFan Electronic Manufacturing Co., Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Soğuk tütsülenmiş balık: Kayabalığı, Tulka, Kapelin, İstavrit, Ringa, Kafalı iğne, Kafasız iğne, Pembe somon, Chum parçası, Chum karkası, Somon parçası, Somon karkası, Crucian sazanı, Pilengalar, Uskumru, Yayın balığı parçası
|
|
||
Tütsülenmiş-fırınlanmış kümes hayvanları ürünleri: Tavuk Şaşlık, Hindi Basturma, Tavuk "Tabaka"; Pişmiş-füme kanatlı eti ürünleri: Ceviz "Ev", Rulo "Şehir", Ördek karkası, Kaz karkası, Tavuk karkasları; İzde
|
-1
|
|
|
Gıda ürünleri. Kümes hayvanları ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş soğutulmuş: Kümes hayvanları etinden elde edilen ürünler tütsülenmiş-pişirilmiş ekstra kalite: piliç karkası, hindi karkası, yarım k
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, piliç, hindi, hindi palazı, kaz, ördek) soğutulmuş, dondurulmuş: kızartma için: kümes hayvanı karkası, kümes hayvanı yarım karkası, göğüs, kanat, but, but, fileto,
|
|
||
Pişmiş-füme tavuk ürünleri, füme-pişmiş, pişmemiş füme, kuru kürlenmiş premium: - yarım karkas tavuk, etlik piliç; - tavuk karkası; - tavuk budu, etlik piliç; - piliç karkası; - çeyrek
|
|
||
Mutfak ürünleri - ızgara kümes hayvanları eti. Izgara tavuk; ızgara tütün tavuğu; ızgara piliç karkası (doldurulmuş); ızgara tavuk yarısı; ızgara tütün tavuğu yarım karkası; ızgara tavuk göğsü; piliç
|
|
||
DOĞAL YARI MAMULLER - KARKASLAR, TAVUK PARÇALARI, TAVUKLAR: AMATÖR TAVUK KARKASI, ETLIK PILIÇ BUTU, ETLIK PILIÇ IÇLIĞI, ETLIK PILIÇ KANATLARI; IZGARA IÇIN DOĞAL YARI MAMULLER: TAVUK KARKASI
|
|
||
Kümes hayvanlarının et ve yenilebilir yan ürünlerinden elde edilen yarı mamuller Çiftçiler: büyük boy et ve kemik Kızartma için ördek karkası, Izgara için ördek karkası, Kızartma için ördek yarısı, Izgara için ördek yarısı, Ön
|
|
||
Tava Fastbake; Vejetaryen Tava Fastbake; Hawai Tava Fastbake; Pepperoni Double Tava Fastbake; Rustik Tava Fastbake; Avrupa Tava Fastbake; Caprese Con Pesto Tava Fastbake; Caprici
|
.
|
|
|
Ördek eti (karkasları ve parçaları): sakatatlarıyla birlikte bağırsakları alınmış ördek karkası, sakatatsız bağırsakları alınmış ördek karkası, ördek göğsü, ördek göğsü filetosu, ördek butu, ördek but filetosu, ilk yemekler için ördek parçaları, ördek kan
|
|