Amonyum karbonat GTIP / HS CODE ✨
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0209: Domuz ve kümes hayvanlarının yağları (taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 021020: Sığır etleri (tuzlanmış/salamura/kurutulmuş/tütsü)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 2517: Çakıl taşı, kırılmış/ezilmiş taş, çakmak ve yassı iri çakıl taşı, cüruf, moloz vs.
- 283529: Diğer fosfatlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Gıda katkı maddeleri: Amonyum karbonat E503i, Amonyum bikarbonat E503ii.
|
Haihua Industry Group limited
|
🇨🇳 China
|
|
Deonat (Deonat) marka vücut için doğal mineral deodorant tozu (amonyum şap), dolgu maddeleri ile (talk, magnezyum karbonat, magnezyum stearat, kafur, mentol, parfüm katkısı) Doğal mineral
|
Rein&Fresh Co.Ltd
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Gıda takviyesi: İkame edilmemiş amonyum fosfat (diamonyum fosfat, amonyum hidrojen fosfat, ikame edilmemiş orto-amonyum fosfat) E342ii, gıda endüstrisinde asitlik düzenleyici olarak kullanım için, madde
|
|
||
Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: B kategorisi - karbonat, şarküteri karbonatı, ev yapımı karbonat, klasik karbonat, çift tütsülenmiş karbonat, mermer karbonat, amatör karbonat, fileto, Kore
|
|
||
Kompleks gıda takviyesi - Amonyum bikarbonat N (Amonyum bikarbonat H Gıda Sınıfı) (E503ii, E504i). Ambalaj: net ağırlığı 25 kilogram olan polietilen torbalar.
|
BASF SE
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda katkı maddesi: kalsiyum karbonat Omya Calcipur 70-KP kalsiyum karbonat (E170), Omya Calcipur 90-KP kalsiyum karbonat (E170), Omya Calcipur 110-KP kalsiyum karbonat (E170), torbalarda paketlenmiş, net ağırlık 25 kilogram
|
Omya Madencilik A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Gıda katkı maddeleri. Magnezyum hidrojen karbonat E504 (Parteck® Mg DC (Magnezyum hidroksit karbonat) ağır EMPROVE® ESSENTIAL Ph Eur, BP, USP, JP, E 504) Magnezyum hidrojen karbonat E501 (Potasyum hidrojen karbonat EMPRO
|
Merck KGaA
|
🇺🇸 United States
|
|
Kurutulmuş karbonat Bilbao, Kurutulmuş karbonat Zaragoza, Kurutulmuş karbonat Granada, Kurutulmuş karbonat
|
|
||
Cilt bakım markası Deonat (Deonat) için parfümeri ve kozmetik ürünler: doğal mineral deodorant (amonyum şap) temiz; aloe vera özlü doğal mineral deodorant (amonyum şap)
|
Rein and Fresh Co., LTD.
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Mineral gübreler: Kalsiyum Amonyum Nitrat Modeli Kalsiyum Amonyum Nitrat
|
Seiwa Fertilizer Ind. Co., Ltd
|
🇯🇵 Japan
|
|
Tütsülenmiş Et Ürünleri "İl". Sığır eti: sığır filetosu, topak sığır eti, sığır rulo; Domuz eti: karbonat, pastroma karbonat, susam karbonat, boyun, jambon, Smak jambon, bel, belsiz
|
|
||
Dondurulmuş olanlar dahil tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz eti ürünleri: kategori A: Karbonat, Ev yapımı karbonat, REMIT karbonat, Ev yapımı jambon, Domuz jambonu; kategori B: Amatör domuz eti; Boyun REMIT; kategori B
|
|
||
Gıda katkı maddeleri: Magnezyum Karbonat (magnezyum karbanat); Magnezyum Karbonat DC 90S C (Magnezyum karbat DC 90S C); Magnezyum Karbonat DC 90S F (Magnezyum karbat DC 90S F). Ambalaj: torbalar, variller, kutular, tartım
|
Dr. Paul Lohmann GmbH KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
FÜME VE HAŞLANMIŞ ET ÜRÜNLERI: Geleneksel karbonat, Premium karbonat, Ekstra karbonat, Lux domuz bonfile, Geleneksel domuz bonfile, Premium domuz bonfile.
|
|
||
Et içeren yarı mamul ürünler: köfte, ev yapımı pirzola, sarımsaklı köfte, şnitzel, ekmekli karbonat, karbonat, boyun, ekmekli boyun, minester tarzı karbonat, gulaş, kızartma, köfte, kıyılmış domuz eti,
|
|
||
Gıda katkı maddesi: Kalsiyum karbonat (CALCIUM CARBONATE) E170 Ambalaj: çift kağıt torba. Net ağırlık 25 kg. İşaretleme: Kalsiyum karbonat, doğal sınıf, EP, E170. Tip: Mikroneve Pharma 12 (Kalsiyum Karbonat, doğal
|
Eredi Allegranzi Geom. Cesare di Allegranzi Geom. Giovanni & C.s.n.c.
|
🇮🇹 Italy
|
|
MP-1 sınıfı karbonat kayalardan aktifleştirilmiş mineral tozu, MP-2 karbonat kayalardan aktifleştirilmemiş mineral tozu ve karbonat olmayan kayalardan aktifleştirilmemiş mineral tozu, katı
|
.
|
|
|
Domuz ve sığır etinden elde edilen et ürünleri: A kategorisinde tütsülenmiş haşlanmış domuz eti - Vyborgskaya Domuz Eti, Andreyevsky Karbonat, Preobrazhensky Karbonat, Yubileiny Karbonat, Rus Karbonatı, Şarküteri filetosu, ka
|
|
||
Gıda katkı maddesi: E500 (i) Sodyum karbonat Tozu, Ph.Eur.9.Ed., Sodyum karbonat Tozu, Ph.Eur.9.Ed. , E 500 (i) , Sodyum karbonat Tozu, Ph.Eur.9.Ed. (kurutma kaybı (300 ° C) maks. 0.2%)
|
Dr. Paul Lohmann GmbH KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Karbonat kayalardan aktive edilmiş mineral tozu, MP-1 sınıfı, karbonat kayalardan aktive edilmemiş mineral tozu, MP-2 sınıfı ve karbonat olmayan kayalardan aktive edilmemiş mineral tozu, t
|
.
|
|
|
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz ürünleri: boyun "Viyana" pişmemiş tütsülenmiş; pişmemiş tütsülenmiş karbonat "Gurme"; çiğ tütsülenmiş göğüs eti; pişmemiş tütsülenmiş kıkırdak; kuru kürlenmiş karbonat "Princely"; kuru kürlenmiş göğüs eti "Princely"
|
|
||
Domuz ve sığır etinden mutfak ürünleri A kategorisi: sığır eti "Exquisite", karbonat "Stolichny", fileto "Piquant"; B kategorisi: sığır eti "Spicy", karbonat "Holiday", ceviz "Original", incik "Petersburg", domuz
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri - Kategori A: Şarküteri balyk, Şarküteri karbonat, Zarechensky karbonat; Kategori B: Pastırma "Viyana", Pastırma "Country style", Brisket "Şarküteri", Brisket "Lyubitelsk
|
|
||
Domuz, sığır ve at etinden tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış ve kaynatılmış ürünler. Tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz ürünleri: "Orijinal" boyun, "Nevskaya" boyun, "Stolichny" karbonat, "Petrovsky" karbonat, "Slavyanskaya" fileto, k
|
|
||
Mutfaklık et ve et içeren dondurulmuş küçük parçalı kemiksiz ürünler: Biftek, karbonat, şeritler, madalyonlar, çubuklar, patlamış mısır (popcorn), dilimler, pipetler, küpler; Et biftek, karbonat
|
|
||
Fırınlanmış ve kızartılmış domuz eti ürünleri - A kategorisi: "Fırınlanmış karbonat", "Kızartılmış karbonat"; B kategorisi: "Fırınlanmış haşlanmış domuz eti", "Kızartılmış haşlanmış domuz eti", "Moskova fırınlanmış domuz boynu"
|
|
||
Ürün yelpazesinde dondurulmuş domuz etinden yarı mamul ürünler: - kemiksiz et kategorileri B: domuz pastırması, domuz göbeği; - et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde karbonat, deri içinde kemik üzerinde karbonat, jambon
|
|
||
Yarı mamuller topak kemiksiz domuz eti: A kategorisi fileto, A kategorisi kişnişli klasik soslu karbonat kavurma için et, A kategorisi karbonat kavurma için et, jambon kavurma için et
|
|
||
GOST 32761-2014 uyarınca MP-1 marka karbonat kayalarından aktive edilmiş mineral tozu. GOST 32761-2014 uyarınca karbonat kayalarından aktive edilmemiş mineral tozu, MP-2 sınıfı.
|
|
||
Tuzlanmış domuz eti ürünleri: "mükemmel" göğüs eti, "mükemmel baharatlı" göğüs eti, "ev usulü" fileto, "ev usulü baharatlı" fileto, "köylü usulü" jambon, "köylü usulü" baharatlı jambon, "köy usulü" karbonat, karbonat
|
|
||
Tuzlanmış domuz eti ürünleri: "mükemmel" göğüs eti, "mükemmel baharatlı" göğüs eti, "ev usulü" fileto, "ev usulü baharatlı" fileto, "köylü usulü" jambon, "köylü usulü" baharatlı jambon, "köy usulü" karbonat, karbonat
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, topaklı soğutulmuş ve dondurulmuş: kemiksiz kategoriler A- Domuz bonfile, Domuz bonfile sıyrılmış, Domuz budu, İncikli domuz budu, Domuz karbonat, Domuz sıyırma karbonat
|
|
||
Fırınlanmış ve kızartılmış domuz eti ürünleri A kategorisi: "Fırınlanmış karbonat", "Kızartılmış karbonat"; B kategorileri: "Fırınlanmış haşlanmış domuz eti", "Kızartılmış haşlanmış domuz eti", "Fırınlanmış Moskova boynu"
|
|
||
Karbonat kayalardan (dolomitize kireçtaşı, dolomit) aktifleştirilmiş mineral tozu MP-1 ve karbonat kayalardan (dolomitize kireçtaşı) aktifleştirilmemiş mineral tozu MP-2,
|
.
|
|
|
Gıda katkı maddesi: asitlik düzenleyici, stabilizatör E501: potasyum karbonat (Potasyum karbonat), net 25 kg ağırlığında polietilen veya polipropilen torbalarda paketlenmiştir,
|
UNID Co., Ltd.
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri - Kategori A: Şarküteri balyk, Şarküteri karbonat, Zarechensky karbonat; Kategori B: Pastırma "Viyana", Pastırma "Country style", Brisket "Şarküteri", Brisket "Lyubitelsk
|
|
||
En yüksek kalitede pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri: pişmiş domuz eti, kızarmış domuz eti, pişmiş karbonat, kızarmış karbonat, pişmiş Moskova boynu.
|
|
||
Et ürünleri, soğutulmuş. Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti lezzetleri: Gubernskaya göğüs eti, domuz eti lezzeti, Domuz rulosu, Piquant karbonat, Stavropol karbonat, kulaklar, Provence fileto, boyun
|
|
||
pişmiş et ürünleri - domuz Baltiyski, rulo Semenovsky; tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri - Moscowskaya brisket, Domashnyaya brisket, incik rulo, Domashny rulo, Piquant karbonat, biber karbonat,
|
|
||
Domuz eti ürünleri: A kategorisi - Fırında karbonat, Kızarmış karbonat; B kategorisi - Fırında domuz eti, Kızarmış domuz eti, Fırında Moskov boynu.
|
|
||
Kalsiyum karbonat (Kalsiyum karbonat), Calcitec Puro Ph V 40S HT marka, gıda endüstrisinde E170 gıda katkı maddesi olarak ve ayrıca mineral kalsiyum kaynağı olarak kullanım için. Ambalaj: kağıt
|
Mineraria Sacilese s.p.a.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri. Kategori A: Fırınlanmış Karbonat, Kızarmış Karbonat; Kategori B: Fırınlanmış domuz eti, Kızarmış domuz eti, Moskova fırınlanmış boyun
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış ve haşlanmış domuz ürünleri (Domuz "Petrovskaya", Boyun "Podmoskovnaya", Boyun "Piterskaya", Boyun "Şarküteri", Karbonat "Geleneksel", Karbonat "Yubileiny", Balik domuz eti, Jambon Okhtinsky, Fındık mya
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri. Büyük boy kemiksiz: Kategori B: Geleneksel karbonat, Klasik karbonat; Kategoriler B: Geleneksel Bacak, Geleneksel Omuz, Geleneksel Boyun
|
|
||
Domuz, sığır, at eti ürünleri: tütsülenmiş-haşlanmış - taşra göğüs eti, baharatlı göğüs eti, favori rulo, baharatlı karbonat, Stavropol karbonat, baharatlı boyun, Moskova boynu, Provence filetosu, prens jambonu,
|
|
||
Fırınlanmış ve kızartılmış domuz ürünleri: A kategorisi: "Fırınlanmış karbonat", "Kızarmış karbonat"; B kategorisi: Fırınlanmış haşlanmış domuz eti, Kızarmış haşlanmış domuz eti, Fırınlanmış Moskova boynu
|
|
||
Fırınlanmış ve kızartılmış domuz ürünleri: A kategorisi et ürünleri - Fırınlanmış karbonat, Kızarmış karbonat; B kategorisi et ürünleri - Fırınlanmış domuz eti, Kızarmış domuz eti, Moskova fırınlanmış boyun
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: - Domuz etinden: "Presidential" karbonat, "Krestyansky" karbonat, kabuklu fileto, "Delicacy" filetchka, "Bremensky" jambon, "Ham" boyun, "Okhotnichya" jambon, pastırma, "Dereve
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş kümes hayvanları ürünleri: Gourmet karbonat; Versailles karbonat; But Gourmet; But Flaman; haşlanmış domuz eti Gourmet, haşlanmış domuz eti Alpine; fileto Gourmet, fileto Viyana; Alp jambonu; Baltık jambonu;
|
№ 1
|
|
|
Sığır ve domuz eti ürünleri füme-haşlanmış, haşlanmış-füme ve haşlanmış, soğutulmuş, kategori A: sığır eti Gurme, karbonat Stolichny, fileto Piquant; kategori B: sığır eti Baharatlı, karbonat Holiday,
|
|
||
Gıda katkı maddesi: boya (yüzey), topaklanmayı önleyici madde, kalsiyum karbonat stabilizatörü (KALSİYUM KARBONAT) - E170
|
Kirsch Pharma GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Kategori B: Elit Rulo, Et Feneri, Gurme Karbonat, Rus Domuz Eti, Domuz Tender, Jambon, Cevizli Rulo, Özel Karbonat, Kategori B: Popüler Domuz Eti, Rulo
|
|
||
Soğutulmuş formda pişirilmiş ve kızartılmış domuz eti ürünleri, ürün yelpazesinde: üst sınıf - pişmiş domuz eti, kızarmış domuz eti, pişmiş karbonat, kızarmış karbonat, pişmiş Moskova boynu,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - domuz eti - iri parçalı - kemiksiz - A kategorisi: Karbonat, Bonfile, Kızartma için marine edilmiş karbonat; B kategorisi: Jambon, Omuz, Boyun, Fileto, Orman Tavuğu, Pirzola eti, Boyun-omuz kısmı
|
|
||
Tuzlu et (domuz eti) ürünleri. Mükemmel göğüs eti, mükemmel baharatlı göğüs eti, ev usulü göğüs eti, ev usulü baharatlı göğüs eti, köylü usulü jambon, köylü usulü baharatlı jambon, country karbonat, odun karbonat
|
|
||
Gıda katkı maddesi: kalsiyum karbonat (E170): Omya Calcipur 70 - KP kalsiyum karbonat (E170), Omya Calcipur 70 - KP.
|
Omya Madencilik A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri: Kategori A: Fırında karbonat, Kızarmış karbonat. Kategori B: Fırında haşlanmış domuz eti, Kızarmış haşlanmış domuz eti, Fırında Moskova boynu. Paketleme: Ağırlık olarak
|
|
||
Pişmiş-füme domuz eti ürünleri: A kategorisi-Karbonat Firması, Tsarsky karbonat, Domashnyaya haşlanmış, İştah açıcı haşlanmış haşlanmış, Kafkas haşlanmış domuz eti, Ev usulü preslenmiş domuz eti; B kategorisi-Sheika Firması, W
|
|
||
Biyolojik olarak aktif gıda takviyelerinin üretimi için hammadde Selovita S. (Kalsiyum karbonat içinde maksimum %99 Sodyum Selenit) Selohvita C (Kalsiyum Karbonat içinde maksimum %99 Sodyum Selenit)
|
Dr. Paul Lohmann GmbH KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Kategori B: Elit Rulo, Et Feneri, Gurme Karbonat, Rus usulü Domuz eti, İhale Domuz eti, Jambon, Fındık Rulo, Özel Karbonat. Kategori B: Popüler Domuz Eti, Rulo
|
|
||
Domuz ürünleri: Birinci sınıf fırında haşlanmış domuz eti. En yüksek kalitede kızarmış haşlanmış domuz eti. Birinci sınıf pişmiş karbonat. En yüksek dereceli kızarmış karbonat. En yüksek kalitede Moskova fırında boyun
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Gıda katkı maddesi: Potasyum karbonat (potasyum karbonat E501), polietilen astarlı çift kağıt torbalarda paketlenmiş, net ağırlık 25 kg,
|
UNID Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Fırınlanmış ve kızartılmış domuz eti ürünleri: - A kategorisi: Fırınlanmış karbonat, Kızarmış karbonat; - B kategorisi: Fırınlanmış haşlanmış domuz eti, Kızarmış domuz eti, Fırınlanmış Moskova boynu.
|
|
||
Lezzetli et ürünleri: (grup - et ürünleri) pişmiş ve tütsülenmiş ürünler: Domuz boynu Country tarzı, Domuz boynu Çiftçi, Domuz boynu Doğu, Domuz karbonat Fransız , Swee karbonat Noy Farmersk
|
|
||
Gıda katkı maddesi: kalsiyum karbonat (E 170) - BL 50 - ince dağılmış kalsiyum karbonat
|
S.A.REVERTÉ
|
🇪🇸 Spain
|
|
Gıda katkı maddesi: sodyum karbonat asit EMPROVE Ph Eur, BP, JP, USP, FCC, E500 (Sodyum hidrojen karbonat EMPROVE exp Ph Eur, BP, JP, USP, FCC, E500)
|
MERCK KGaA
|
🇺🇸 United States
|
|
Gıda katkı maddesi: boya (yüzey), topaklanmayı önleyici madde, stabilizatör, taşıyıcı kalsiyum karbonat (Kalsiyum Karbonat) Atocal 18-E-093 (E170). Ambalaj - metal variller.
|
Thew Arnott & Co. Ltd.
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Kızarmış domuz ürünleri: Fırında karbonat; Fırında haşlanmış domuz eti; Fırında Moskova boynu; Kızarmış karbonat; Kızarmış haşlanmış domuz eti ticari marka VLAZ
|
|
||
Lezzetli et ürünleri (Çiğ füme domuz ürünleri: çiğ füme karbonat, kuru kürlenmiş karbonat, çiğ füme balyk, kuru kürlenmiş balyk, çiğ füme göğüs eti, kemiksiz çiğ füme göğüs eti (pastırma), incik (p
|
|
||
Et ürünleri. Domuz eti ürünleri - A kategorisi: haşlanmış-füme - Klasik karbonat, domuz balyk, Wenceslas karbonat, Jubilee incelik, domuz jambonu, domuz bonfile; pişmiş - Fırında jambon, Delicacy Yubileyn
|
|
||
Asitlik düzenleyici, stabilizatör, kekleşme ve topaklanmayı önleyici katkı maddesi: Potasyum karbonat (potasyum karbonat) E501, torbalar, net ağırlık 25 kg
|
UNID Co., Ltd.
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Gıda takviyesi: Kalsiyum karbonat kalsiyum karbonat (E170) Calcitec Puro V 40,
|
Mineraria Sacilese S.P.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
Pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri: Fırında karbonat - A kategorisi; Fırında haşlanmış domuz eti - B kategorisi; Fırında Moskova boynu - B kategorisi; Kızarmış karbonat - A kategorisi; Kızarmış haşlanmış domuz eti - kategori
|
|
||
Fırınlanmış ve kızartılmış domuz ürünleri: fırınlanmış domuz ürünleri kategori A: Fırınlanmış karbonat; domuz eti ürün kategorisi A: Kızarmış karbonat; pişmiş domuz eti ürün kategorisi B: Pişmiş haşlanmış domuz eti
|
|
||
Pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri. Kategori A: Fırında Karbonat, Kızarmış Karbonat; Kategori B: Fırında haşlanmış domuz eti, Kızarmış haşlanmış domuz eti, Fırında Moskova boynu.
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri çeşitleri: pişmiş ve tütsülenmiş - Isaklinskaya boyun, Samara boyun, Özel fileto, Tsarskaya fileto, Isaklinsky karbonat, Andreevsky karbonat, Özel jambon, Süper jambon, g
|
|
||
Fırında ve kızarmış domuz eti ürünleri. Kategori A: Fırında karbonat, Kızarmış karbonat; Kategori B: Fırında domuz eti, Kızarmış domuz eti, Moskova fırında domuz boynu
|
|
||
Pişmiş ve kızarmış domuz eti ürünleri: A kategorisi - Pişmiş karbonat, Kızarmış karbonat; B kategorisi - Pişmiş haşlanmış domuz eti, Kızarmış haşlanmış domuz eti, Pişmiş Moskova boynu.
|
.
|
|
|
Karbonat kayalardan aktive edilmiş mineral tozu, MP-1 sınıfı, karbonat kayalardan aktive edilmemiş mineral tozu, asfalt betonu, organomineral ve kırma taş-mastik karışımları için MP-2 sınıfı
|
|
||
Domuz eti ürünleri. - Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: - Kategori A: Geleneksel Karbonat, Stolichny Karbonat, Prazdnichnaya Shinka, Tirol Jambonu, Ballı Omuz; - Kategori B - Bel Prov
|
|
||
Mineral içme artezyen masa hidrojen karbonat magnezyum-kalsiyum suyu Baykal'ın TZ Aynası altında Chernogolovskaya karbonatsız; Mineral içme artezyen masa hidrojen karbonat magnezyum suyu
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: sığır eti (karbonat, bonfile, bel, boyun, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, sığır filetosu, kemiksiz kürek kemiği, kalça kısmı, kemikli omuz, basturma, biltong, balyk), domuz eti (karbonat, pas
|
|
||
Füme ve haşlanmış domuz ürünleri -" Boyarsky "rulo," Geleneksel "karbonat, domuz eti" Petrovskaya , domuz knuckle, Bal karbonat, Smirnovski rulo, Domuz rulo, Orijinal rulo, Karışık rulo, rulo
|
|
||
Gıda takviyesi E500 (i): Susuz sodyum karbonat (Sodyum Karbonat Susuz). Ambalaj: net ağırlığı 25 kilogram olan torbalar
|
CIECH S.A.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Sedimanter (karbonat) kayalardan elde edilen aktive edilmemiş ve aktive edilmiş tozlar ve bitümlü kayalardan elde edilen tozlar, MP-1 sınıfı, karbonat olmayan kayalardan elde edilen tozlar, katı ve toz endüstriyel atıklar m
|
.
|
|
|
Tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz ürünleri: Bakanlık bonfile, Zastolnaya göğüs eti, Sibirya göğüs eti, karbonat Petrovsky, karbonat Stolichny, bel Fragrant, bel Slavyanskaya, tavuk budu Vanyusha, tavuk budu
|
|
||
Gıda takviyesi: Potasyum hidrojen karbonat (E501ii), POTASYUM HİDROJEN KARBONAT %99,5-101 olarak işaretlenmiştir,
|
Evonik Performance Materials GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Domuz eti ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş: balyk, domuz pastırması, Macar pastırması, ev yapımı göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, karbonat, ev yapımı karbonat, jambon, ev yapımı jambon, ceviz, mera
|
|
||
Tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: Moskovskaya brisket, Domashnyaya brisket, domuz brisket rulo, Domashny rulo, Provence fileto, karbonat Moskovsky, karbonat Amatör, boyun Mos
|
|
||
Deterjanlar: Bulaşık deterjanları Sunsem CHEFS CHEF Soonsaem Chefs Choi ce Şarap sirkesi ile; Bulaşık deterjanı Trio Karbonat ile Trio Karbonat Bulaşık; Bulaşık deterjanı Trio C
|
Aekyung Ind.Co.,Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Et ürünleri. Tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz ürünleri: Kategoriler A: Özel Karbonat Kategoriler B: Stolichny Jambonu, Stolichny Karbonat. Kategoriler B: Baharatlı Boyun, Özel Fileto, Baharatlı Brisket, Stolichnaya Brisket, She
|
|
||
Kozmetik ürünler: doğal mineral deodorant (amonyum şap), saf ve doğal dolgu maddeleri (aloe vera, mangosten, zerdeçal ve gliserin), doğal mineral deodorant tozu
|
Rein&Fresh Co.Ltd
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Kimyasal ekipman: amonyum nitrat üretimi için kurulum
|
CHEMOPROJECT NITROGEN a.s.
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
Kaplama Ekipmanı: Manuel Kadmiyum Siyanür ve Amonyum Klorür Kadmiyum Kaplama Hattı, Seri Numarası: P-A1080_3. (Standart: Direktif 2006/42 / EC Makineler ve mekanizmalar).
|
Schlötter Svenska AB
|
🇸🇪 Sweden
|
|
Amonyum nitratı emici kirleticilerden arındırmak için kaset filtre, arıtma derecesi 600МКМ, iç filtre hacmi - 150 litre (0,15 m3), çalışma basıncı - 0,7-0,9 MPa (kgf / cm2)
|
|
||
Kimyasal ekipman: Amonyum bromürün hazırlanması ve dozajlanması için tesisatlar
|
Aya Systems Ltd.
|
🇮🇱 Israel
|
|
Hidrolize süt serumu ile zenginleştirilmiş: sodyum laktatlar "SGOL-6", "SGOL-40", amonyum laktatlar "SGOL-6", "SGOL-40", kalsiyum laktatlar "SGOL-6", "SGOL-40"
|
|
||
Şarap endüstrisi ürünleri için gıda katkı maddeleri: amonyum fosfat, tiamin hidroklorat (≈% 0,120) karışımı, 0,1 ila 25 kilogram ağırlığındaki torbalar, kutular, torbalar halinde paketlenmiştir,
|
LAFFORT OENOLOGIE
|
🇫🇷 France
|
|
Gıda katkı maddesi - amonyum hidrojen fosfat (E342ii), gıda endüstrisinde asitlik düzenleyici, biyolojik süreçlerde azot ve fosfor kaynağı olarak kullanım için
|
|
||
SEMP ünitesinin performansını artırmak için karıştırma ünitesi, amonyum nitratı çözme ve oksitleyici bir çözeltiyi karıştırma modülü
|
APL Production AS
|
|