kızarmış domuz eti GTIP / HS CODE ✨
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0209: Domuz ve kümes hayvanlarının yağları (taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Sterilize edilmiş et konservesi: Moskovskaya kızarmış domuz eti, Klasik kızarmış domuz eti, Russkaya kızarmış domuz eti, Delikatesnaya kızarmış domuz eti, haşlanmış domuz Elite, Sibirya'da haşlanmış domuz eti, s
|
|
||
KONSERVE ET. Buharda pişirilmiş et Üst sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Kızarmış geyik eti; Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Geyik eti t
|
|
||
Konserve et. Grup - pütürlü. Tip - sığır etinden: "Kızarmış sığır eti premium", Sığır eti güveç birinci sınıf "; Tip - domuz etinden: "Kızarmış domuz eti premium", "Kızarmış domuz eti, birinci sınıf "; Tip - at etinden:" Kızarmış at eti
|
|
||
Konserve et: Kızarmış sığır eti premium, Kızarmış sığır eti birinci sınıf, Kızarmış domuz eti premium, Kızarmış domuz eti birinci sınıf, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış kuzu eti premium birinci sınıf, haşlanmış at eti, birinci sınıf,
|
|
||
Konserve et: Kızarmış sığır eti premium, Kızarmış sığır eti birinci sınıf, Kızarmış domuz eti premium, Kızarmış domuz eti birinci sınıf, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış kuzu eti premium birinci sınıf, haşlanmış at eti, birinci sınıf,
|
|
||
Konserve et: Kızarmış sığır eti premium, Kızarmış sığır eti birinci sınıf, Kızarmış domuz eti premium, Kızarmış domuz eti birinci sınıf, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış kuzu eti premium birinci sınıf, haşlanmış at eti, birinci sınıf,
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET: Üst sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Kızarmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti
|
|
||
Konserve yiyecekler. Etli ikinci öğle yemeği yemekleri: mantarlı haşlanmış sığır eti, mantarlı haşlanmış domuz eti, mantarlı kızarmış sığır eti, mantarlı kızarmış domuz eti, mantarlı ev usulü kızarmış sığır eti, kızarmış domuz eti
|
|
||
İKİNCİ SICAK YEMEKLER Kızarmış karbonat %100 domuz eti, Escalope %100 domuz eti, Doğal şnitzel %100 domuz eti, Sığır Stroganoff %100 domuz eti, Kızarmış domuz eti %100, Gulaş %100 domuz eti, Azu %100 domuz eti, sığır eti, Pilav 1
|
,
|
|
|
Pişmiş ve kızarmış domuz eti ürünleri: 1. "Pişmiş domuz eti" 2. "Pişmiş domuz eti" 3. "Moskova pişmiş domuz boynu" 4. "Kızarmış karbonat" 5. "Kızarmış domuz eti"
|
|
||
Mutfak et ve et ürünleri: etli gulaş (sığır eti, domuz eti), rosto (kızarmış domuz eti, sığır eti), haşlanmış (domuz eti, sığır eti), et pirzola (domuz eti, sığır eti), kızarmış ciğer (domuz eti),
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et: konserve et topağı - köy kızarmış domuz eti, Köy kızarmış sığır eti, Lüks kızarmış domuz eti; Kendi suyunda domuz yavrusu, haşlanmış at eti Özel; jambon konservesi
|
|
||
pişmiş et ürünleri: kızarmış domuz etinden - yağ ağında domuz etinden şiş kebap, kızarmış dana etinden - yağ ağında dana kebap, kızarmış dana ve domuz eti - "Bavyera" dana biftek
|
|
||
Fırında ve kızarmış domuz eti ürünleri. Kategori A: Fırında karbonat, Kızarmış karbonat; Kategori B: Fırında domuz eti, Kızarmış domuz eti, Moskova fırında domuz boynu
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Kızarmış sığır eti premium, Kızarmış sığır eti birinci sınıf, Kızarmış domuz eti premium, Kızarmış domuz eti birinci sınıf.
|
|
||
Konserve Etler, Haşlanmış Et: Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Domuz eti yahnisi, Haşlanmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti karkasları
|
|
||
Konserve et: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Tuzlanmış domuz yağı konservesi, Sığır ciğeri ezmesi, Sığır eti ezmesi, Domuz eti ezmesi, Liverny ezmesi, Dil konservesi, Jambon konservesi, Haşlanmış domuz eti
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Birinci sınıf kızarmış domuz eti; Birinci sınıf kızarmış koyun eti; Birinci sınıf kızarmış kuzu eti
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Birinci sınıf kızarmış domuz eti; Kızarmış koyun eti, üst sınıf; Kızarmış koyun eti
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Konserve et topakları: Sığır etinden: "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti"; Domuz eti: Kızarmış domuz eti, birinci sınıf; Geyik etinden: Kızarmış ren geyiği, birinci sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf, metal içinde
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Sığır yahnisi, birinci sınıf; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Kızarmış domuz eti, birinci sınıf; Kızarmış koyun eti, üst sınıf; Kızarmış koyun eti, birinci sınıf
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Haşlanmış sığır eti, en üst sınıf Kızarmış sığır eti, birinci sınıf Domuz eti, güveç, birinci sınıf Kızarmış domuz eti, birinci sınıf Kızarmış kuzu eti, en üst sınıf, birinci sınıf Kuzu güveç
|
|
||
Pişmiş ve kızarmış domuz eti ürünleri: A kategorisi - Pişmiş karbonat, Kızarmış karbonat; B kategorisi - Pişmiş haşlanmış domuz eti, Kızarmış haşlanmış domuz eti, Pişmiş Moskova boynu.
|
.
|
|
|
MUTFAK ET ÜRÜNLERİ: domuz incik Icebahn; sebzeli puf boyun; kızarmış domuz eti; domuz cebi; domuz şiş; domates soslu domuz şiş; domuz biftek; kızarmış domuz şnitzel; domuz dikme Bonn A
|
|
||
Karmaşık gıda aroma katkı maddeleri: Haşlanmış sığır eti, Kızarmış sığır eti, Baharatlı sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Kızarmış domuz eti, Baharatlı domuz eti, Pastırma, Özel pastırma
|
|
||
Konserve et: Kızarmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Kızarmış domuz eti birinci sınıf, Kızarmış domuz eti birinci sınıf
|
|
||
MUTFAK ET ÜRÜNLERİ: domuz incik Icebahn; sebzeli puf boyun; kızarmış domuz eti; domuz cebi; domuz şiş; domates soslu domuz şiş; domuz biftek; kızarmış domuz şnitzel; domuz dikme Bonn A
|
|
||
En yüksek ve birinci sınıf konserve et: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış at eti, Kızarmış geyik eti, Kızarmış koyun eti; 0,5 l kapasiteli cam kavanozlarda paketlenmiş GOST R 54033-2010
|
|
||
Topak konserve et Kızarmış domuz eti, birinci sınıf, Kızarmış domuz eti, birinci sınıf, Kızarmış sığır eti birinci sınıf
|
|
||
En yüksek kalitede pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri: pişmiş domuz eti, kızarmış domuz eti, pişmiş karbonat, kızarmış karbonat, pişmiş Moskova boynu.
|
|
||
Pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri. Kategori A: Fırınlanmış Karbonat, Kızarmış Karbonat; Kategori B: Fırınlanmış domuz eti, Kızarmış domuz eti, Moskova fırınlanmış boyun
|
|
||
Fırınlanmış ve kızartılmış domuz ürünleri: A kategorisi et ürünleri - Fırınlanmış karbonat, Kızarmış karbonat; B kategorisi et ürünleri - Fırınlanmış domuz eti, Kızarmış domuz eti, Moskova fırınlanmış boyun
|
|
||
Konserve et: "Rus güveci" (Rus kızarmış sığır eti, Rus kızarmış domuz eti, Rus kızarmış kuzu eti, Rus at eti, Rus kızarmış geyik eti, Rus tavşan eti). Paketleme: w
|
|
||
Premium ve birinci sınıf konserve et: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Geyik eti ve 8797 : türleri: (bkz. Ek No. 2, 6 sayfa)
|
|
||
Konserve et topakları: Kızarmış sığır eti birinci sınıf , Kızarmış sığır eti birinci sınıf , Kızarmış domuz eti birinci sınıf , Kızarmış kuzu eti, birinci sınıf , Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf , At eti
|
|
||
Konserve et Et güveç: Kızarmış dana eti, birinci sınıf, Haşlanmış dana eti, birinci sınıf, Kızarmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış at eti birinci sınıf, Haşlanmış at eti birinci sınıf, Bar
|
|
||
Köfte, Kızarmış domuz eti ve pirinç ile lahana dolması, Evde kızartma, Kızarmış sosis, Evde kızarmış pirzola, Kızarmış Dachnye kupaty, Kızarmış Domashnye kupaty, royally et, Büyük kızarmış et
|
|
||
Domuz eti ürünleri: A kategorisi - Fırında karbonat, Kızarmış karbonat; B kategorisi - Fırında domuz eti, Kızarmış domuz eti, Fırında Moskov boynu.
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Haşlanmış sığır eti, birinci sınıf; Kızarmış domuz eti, üst sınıf; Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; Kızarmış koyun eti, üst sınıf; Kuzu haşlama şeridi
|
|
||
Soğutulmuş formda pişirilmiş ve kızartılmış domuz eti ürünleri, ürün yelpazesinde: üst sınıf - pişmiş domuz eti, kızarmış domuz eti, pişmiş karbonat, kızarmış karbonat, pişmiş Moskova boynu,
|
|
||
Fırınlanmış ve kızartılmış domuz eti ürünleri: - A kategorisi: Fırınlanmış karbonat, Kızarmış karbonat; - B kategorisi: Fırınlanmış haşlanmış domuz eti, Kızarmış domuz eti, Fırınlanmış Moskova boynu.
|
|
||
Göz makyajı için kozmetik dekoratif ürünler: Göz farı astarı Base ombre à paupières Base Constance by Vivienne Sabó Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Geyik eti karkasları
|
Mascara Plus Cosmetics S.R.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Sterilize edilmiş parça et konservesi (Ordu özel rezerv markası): Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf kızarmış domuz eti, Birinci sınıf kızarmış domuz eti
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları Üst sınıf haşlanmış sığır eti Birinci sınıf haşlanmış sığır eti Birinci sınıf kızarmış domuz eti Birinci sınıf kızarmış domuz eti
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: sığır gulaşı, domuz gulaşı, sığır etinden stroganoff, kızarmış domuz eti, escalopes kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış Home (domuz + sığır eti), et pirzola, köfte, ucube
|
|
||
konserve et: "Kızarmış sığır eti" üst sınıf, "Haşlanmış sığır eti" yüksek dereceli güveç, "Kızarmış sığır eti" üst sınıf "Kızarmış domuz eti" birinci sınıf
|
|
||
Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf kızarmış kuzu eti, Üstün kızarmış at eti, Üstün kızarmış domuz eti -
|
|
||
Kaynak dikişli I ve II sınıfı sıcak teneke kutularda paketlenmiş sterilize edilmiş parça et konservesi: Kızarmış sığır eti premium, Kızarmış domuz eti premium, Kızarmış at eti, premium, Sığır eti
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et: "Kızarmış domuz eti, premium", "Kızarmış domuz eti, birinci sınıf"
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş ikinci yemekler. Etli ana yemekler: dana gulaş, etli ve pirinçli lahana sarması, kuru erikli kızarmış domuz eti, etli rosto, mantarlı fırında domuz eti, soğanlı kızarmış kebap, et
|
|
||
Konserve et içeren topak sterilize edilmiştir: Kızarmış domuz eti Luzhskaya marka, En yüksek dereceli kızarmış sığır eti Luzhskaya marka, Kızarmış sığır eti birinci sınıf Luzhskaya marka
|
|
||
Sığır etinden sterilize edilmiş konserve et topakları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; domuz etinden: Kızarmış domuz eti üst sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf. Ticari markalar: Dubki, Russ
|
|
||
Konserve et içeren topak sterilize edilmiştir: Kızarmış domuz eti Luzhskaya marka, En yüksek dereceli kızarmış sığır eti Luzhskaya marka, Kızarmış sığır eti birinci sınıf Luzhskaya marka
|
|
||
GOST 32125-2013. Konserve et. Haşlanmış et. Teknik koşullar ..: Sığır etinden: - Üst kalite sığır eti yahnisi; - Sığır eti yahnisi, birinci kalite. Domuz eti: - Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; - Kızarmış domuz eti, birinci sınıf
|
|
||
Mutfak et ürünleri çeşitleri: soğanlı kızarmış domuz eti; İspanyol domuz eti; ev yapımı domuz yağı; mantarlı pirzola (sebze); haşlanmış domuz eklemi; ev yapımı jöle; domuz ruloları;
|
|
||
Ürün yelpazesindeki ikinci öğle yemeği yemekleri: hamurda kızarmış domuz eti, domuz kebabı, pirzola, köfte, domuz şnitzel, ciğer krep, lula kebabı, ev yapımı pirzola, mantarlı fırında domuz eti, fırında domuz eti
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul ürünler: A kategorisi: sığır straganof. Kategori B: kızarmış domuz eti; barbekü için domuz eti; domuz gulaşı.
|
|
||
Mutfak et ürünleri, Çin mutfağının et içeren atıştırmalıkları: domuz etli sarımsak okları, tatlı ve ekşi soslu domuz eti, acı biberli kızarmış domuz eti
|
|
||
soğutulmuş domuz eti: küçük boy et kategorisi B: Kızarmış domuz eti, büyük boy et ve kemik kategorisi B: Marine edilmiş domuz inciği
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: Mit Aroma Jambon; Et Aroma Mantar Tabanı; Et Aroma Mantar; Mit Aroma Duman; Et Aroma Kızarmış Tavuk; Et Aroma Kızarmış Domuz; Et Aroma Hindi; Mit Aroma Konyak; Mit Aroma
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Yeni haşlanmış sığır eti, Yeni kızarmış domuz eti, Yeni kızarmış kuzu eti, Yeni at eti.
|
|
||
Domuz, sığır ve kuzu etinden mutfak ürünleri: Koenigsberg klopsy, Kızarmış domuz eti, Kuzu keftedes, Et köftesi, Burgonya sığır eti, Sebzeli etli ekmek, Put ve panna; Bulgar püresi ile domuz yahnisi
|
|
||
Mutfak etleri, et içeren ürünler: garnitürlü ikinci öğle yemekleri, garnitürsüz: büyük parça halinde kızarmış et, hamurda kızarmış domuz eti, biftek, langette, antrikot, sığır straganof, kızartma, kebap, nat
|
|
||
B kategorisindeki soğutulmuş domuz eti ürünleri: Kızarmış domuz eti, Fırınlanmış domuz eti
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et. En yüksek kalitede kızarmış sığır eti. En yüksek kalitede kızarmış domuz eti.
|
|
||
Hazır et ürünleri: Dana biftek, langet, antrikot, brizoli, mantarlı dana dolması, kızarmış domuz eti, domuz kebabı, doğal domuz şnitzeli, sığır eti, kıyılmış biftek, pirzola, bit,
|
|
||
İkinci öğle yemeği yemekleri: Etli kirpi, Tencerede kızartma, Mantarlı etli zrazy, Kızarmış et pirzola, Etli lahana sarması, Jambon sepeti, Jöleli et, Ciğer keki, Kızarmış domuz eti, Dondurulmuş haşlanmış dil, Sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş kategoriler A, B, C, D: - Kategori A (yarı mamul et ürünleri): büyük parça sığır eti, sığır straganof, sığır gulaşı, kızarmış domuz eti, domuz gulaşı
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERI VE ET YEMEKLERI. - Mutfak ürünleri ve doğal et yemekleri: Gulaş, Sığır Stroganoff, Saransk domuz pirzola, Sibirya pirzola, Vityaz rulo, Ural rulo, Hamurda kızarmış domuz eti, Et
|
|
||
Hazır et ürünleri: 1. Hamurda kızarmış domuz eti; 2. Domuz kebabı; 3. Dana ciğeri böreği; 4. Lula kebabı; 5. Ev yapımı pirzola; 6. Kupaty (sosis); 7. Ciğer ezmesi; 8. Doğal domuz pirzolası
|
|
||
Hazır hızlı dondurulmuş yemekler. Çeşitler: Sığır etli pilav; Domuz etli pilav; Karabuğdaylı Stroganoff ciğer; Ev usulü kızarmış domuz eti; Patates püreli mantar soslu domuz eti; Pirzola; Pirzola dolması
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER, ET İÇEREN çeşitler: B kategorisi sebzeli mayonezli dana kebap, B kategorisi marine edilmiş dana kebap, B kategorisi domuz gulaşı, B kategorisi kızarmış domuz eti, boyun kebap
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - kemiksiz küçük parçalar - kategori B: kızarmış domuz eti; kategori A: domuz şnitzel. Kıyılmış yarı mamul ürünler - et - kategori B: köfte - sulu; akşam yemeği için köfte; kıyma Ev
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: A kategorisi: dana gulaş, doğal kıyma, domuz kebabı; B kategorisi: kızarmış domuz eti, doğal kıyma Domashny, köfte Ku
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddesi: Yarı tütsülenmiş ve kızarmış sosisler için baharat karışımı ABSOLUT GOST KS "Kızarmış domuz eti" 010, gıda endüstrisinde yarı tütsülenmiş ve kızarmış sosis üretiminde kullanım için
|
|
||
Sterilize edilmiş topak et konservesi "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti". Sterilize edilmiş parça et konservesi "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti". Sterilize edilmiş parça et konservesi "Kızarmış domuz eti, birinci sınıf". Eksiler
|
|
||
Yemeklere tat katmak için karışık gıda çeşnileri: Karides; somon; yengeç; kızarmış domuz eti; tavuk; karides, tavuk, domuz eti; sarımsak; biber ve sarımsak; yosun ve uskumru; yosun ve somon; yosun
|
Nagatanien Co., LTD
|
🇯🇵 Japan
|
|
Konserve et. Haşlanmış et. Haşlanmış sığır eti: Moscow, Classic, Russian, Delicatessen, Elite, Siberian, Army. Kızarmış domuz eti: Moskova, Klasik, Rus, Şarküteri
|
|
||
yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler. Yarı mamul et ürünleri, küçük boy, kemiksiz, kategori A: sığır rosto, sığır gulaş, sığır azu; kategori B: kızarmış domuz eti, shash
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET E küçük boy kemiksiz A kategorisi - sığır gulaşı, B kategorisi - kızarmış domuz eti; doğranmış B kategorisi - Ev, Kiev pirzola; Narin, kıyılmış et Pirzola, B kategorisi - kıyılmış et Eşek arısı
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et. Kızarmış domuz eti, üst sınıf
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Net ağırlığı 338 g. olan metal kutularda en yüksek ve birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Net ağırlığı 338 g. olan metal kutularda kızarmış domuz eti.
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Konserve et: kızarmış domuz eti, 1. sınıf, model "IK - 1".
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları Kızarmış domuz eti, En yüksek sınıf GOST 32125-2013
|
🇲🇳 Mongolia
|
||
Çeşitli soslar, baharatlar, otlar ve garnitürler kullanılarak soğutulmuş ve dondurulmuş etli ikinci öğle yemeği yemekleri: Fırında Fransız eti, Hamurda kızarmış domuz eti, Fırında ev rostosu, Güveç
|
|
||
Mercury işaretli konserve et güveçleri: 0,5 litre hacimli cam kavanozlarda paketlenmiş kızarmış domuz eti.
|
|
||
Doğal gıda aromaları ve gıda tatlandırıcıları. Doğal gıda aroma verici tip Karamel TEG- 10348245 Doğal Aroma, tip Karamel TEG-10348245, Aroma verici gıda Kızarmış domuz eti TEG-10331841 Kızartma
|
TAKASAGO Europe GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Ürün yelpazesinde kızarmış domuz eti ürünleri: Dumanlı Barbekü, Klasik Barbekü, Meksika Baharatlı Barbekü, Barbekü Akdeniz, Barbekü Kafkas, Barbekü Amatör, Barbekü Oryantal
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş mutfak et ürünleri: Izgara kuzu kaburga, Kızarmış domuz sosisleri, Kızarmış kuzu sosisleri, Fransız usulü kızarmış et, Kızarmış et kruvasanları, Kızarmış domuz boynu, Knuckle
|
|
||
Konserve et: Kızarmış ayı eti, üst sınıf; Kızarmış ayı eti, birinci sınıf; Haşlanmış geyik eti, üst sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Kızarmış sosisler: et ürün kategorisi B: kızarmış sosis Rus kızarmış; et ürün kategorisi B: kızarmış sosis Domuz eti, kızarmış sosis Evde kızartılmış, kızarmış sosis Ukrayna kızarmış; Et ürünleri
|
|
||
Tohum ve çekirdek tohumları: kızarmış ayçiçeği tohumu, kızarmış tuzlu ayçiçeği tohumu, kızarmış yağlı ayçiçeği tohumu, kızarmış ayçiçeği tohumu, salam aromalı kızarmış ayçiçeği tohumu (salsa, domuz eti, hardallı domuz eti, pastırma, tavuk, p
|
|
||
et ve sakatattan mutfak ürünleri: hamurda domuz eti, hamurda pişmiş domuz eti, Breeze eti, ekmek kırıntılarında domuz karbonatı, kızarmış sosisler, ev yapımı kızarmış pirzola, lahana ruloları, etli patates zrazy, ciğer zha
|
|
||
Pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri: Kategori A: Fırında karbonat, Kızarmış karbonat. Kategori B: Fırında haşlanmış domuz eti, Kızarmış haşlanmış domuz eti, Fırında Moskova boynu. Paketleme: Ağırlık olarak
|
|
||
Kızarmış domuz ürünleri: Fırında karbonat; Fırında haşlanmış domuz eti; Fırında Moskova boynu; Kızarmış karbonat; Kızarmış haşlanmış domuz eti ticari marka VLAZ
|
|
||
Pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri: Fırında karbonat - A kategorisi; Fırında haşlanmış domuz eti - B kategorisi; Fırında Moskova boynu - B kategorisi; Kızarmış karbonat - A kategorisi; Kızarmış haşlanmış domuz eti - kategori
|
|
||
Pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri. Kategori A: Fırında Karbonat, Kızarmış Karbonat; Kategori B: Fırında haşlanmış domuz eti, Kızarmış haşlanmış domuz eti, Fırında Moskova boynu.
|
|
||
Et ürünü kategorisi B - kızarmış sosisler: "Göğüs etli", "Rus usulü kızarmış". Et ürün kategorisi B - kızarmış sosisler: "Domuz eti", "Ev usulü kızarmış", "Soğanlı", "Baharatlı", "Ukraynalı kızarmış". Et ürünü kedi
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: kızarmış doğal domuz pirzola, kürk manto altında pişmiş domuz eti, pişmiş domuz Ural tarzı, pişmiş domuz Fransız, kızarmış domuz şiş, hacimlerde pişmiş köfte
|
|
||
Et ve et ürünlerinden mutfak ürünleri: Hamur içinde domuz eti, Peynir kabuğunda et, Kızarmış et, Macar kızarmış kaburga, Orijinal domuz eti, Sarımsaklı soğan turşusunda göğüs eti, Lu içinde göğüs eti
|
|