Az Yağlı Soya Unu GTIP / HS CODE ✨
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 030549: Diğer balıklar (tütsülü)
- 0401: Süt ve krema (konsantre edilmemiş, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı madde içermeyen)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040310: Yoğurt (konsantre edilmiş)
- 0405: Sütten elde edilen yağlar, sürülerek yenilen süt ürünleri
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 040690: Diğer peynirler
- 1102: Hububat unları (buğday/mahlut unu hariç)
- 1201: Soya fasulyesi
- 1208: Yağlı tohum ve meyvelerin un ve kaba unları (hardal unu hariç)
- 1517: Margarin
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210610: Protein konsantreleri ve protein bünyeli maddeler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
En yüksek kalitede deodorize edilmiş az yağlı soya unu: "Soyanta 100 st", "Soyanta 200 st", "Soyanta 100 st enzim aktif", "Soyanta 200 st enzim aktif"
|
|
||
En yüksek kalitede deodorize edilmiş az yağlı soya unu: "Soyanta 100 st", "Soyanta 200 st", "Soyanta 100 st enzim aktif", "Soyanta 200 st enzim aktif"
|
|
||
Soya ürünleri: Soya kokteyli; Soya sütü tozu; Tofu; Tofu tatlısı; Okara; Soya loru; Soya loru; yağsız soya unu; deodorize yarı yağlı soya unu; un
|
|
||
Gıda takviyesi. Yağı alınmış soya lesitini Ultralec F (Ultralec F); Gıda takviyesi. Yağı alınmış soya lesitini Ultralec G; Gıda takviyesi. Az yağlı soya lesitini Ultralec P (Ultralec P
|
Archer Daniels Midland Company
|
🇺🇸 United States
|
|
Deodorize yağsız soya unu, deodorize yarı yağsız soya unu, tam yağlı deodorize soya unu
|
|
||
YÜKSEK SINIF BUĞDAY EKMEK UNUNDAN SOĞUTULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ FIRIN UNU: MAYALI EKMEK, MAYALI EKMEK, KUYU, Süzme peynir, az yağlı, %3 yağlı, süzme peynir %3 yağlı %2 , %5, %6, %7, %8, %9, %10, %11, %12, %13, %14, %15, %16, %17, 1
|
|
||
Yağlı tohum unu: Un keten tohumu; Ayçiçeği unu; Soya fasulyesi unu; Susam unu; Kabak unu; Chia tohumu unu, doy-pack torbalarda, kağıt torbalarda, çuvallarda, karton sargılı varillerde, arabada paketlenmiş
|
|
||
Yağlı tohum unu: soya fasulyesi; amarant; kenevir; keten tohumu; beyaz keten, devedikeni; kabak çekirdeği unu; susam unu; üzüm çekirdeği unu; hindistan cevizi unu; yer fıstığı unu;
|
|
||
Vanilinli az yağlı tatlı lor kütlesi, kuru üzümlü az yağlı tatlı lor kütlesi, kuru kayısılı az yağlı tatlı lor kütlesi, %15 yağ kütlesi fraksiyonlu vanilinli az yağlı tatlı lor kütlesi, "OOO" işaretli DK "Ben
|
|
||
Yarı yağlı ve az yağlı olgun peynir kütleleri; kısa olgunlaşma dönemine sahip yarı yağlı ve az yağlı peynir kütleleri; olgunlaşmamış yarı yağlı ve az yağlı peynir kütleleri
|
|
||
İşleme için peynir ürünleri: yarı yağlı olgun peynir, az yağlı olgun peynir, kısa olgunlaşma dönemine sahip yarı yağlı peynir, kısa olgunlaşma dönemine sahip az yağlı peynir, az yağlı olgun salamura peynir, yarı yağlı peynir kütlesi
|
|
||
Az yağlı, orta derecede termal olarak işlenmiş soya kabuğu çıkarılmış tane (gıda soya küspesi) SOPRO-UTG-70 (SOPRO-UTG-70). Ambalaj: torbalar, net ağırlık 900 kg.
|
SOJAPROTEIN AD
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Ardatovskoe milk LLC etiketli ekşi krema: kütlece en az %10, %0, %12.0, %14.0 yağ oranına sahip az yağlı ekşi krema, kütlece en az %15.0, %17.0, %19.0 yağ oranına sahip az yağlı ekşi krema, kütlece en az
|
|
||
Azov-Karadeniz ringa balığı, Atlantik yağlı ve az yağlı, Beyaz Deniz, Hazar, Hazar karagöz, Pasifik yağlı ve az yağlı, Sardunya yağlı ve yağsız soğuk füme (kesilmemiş
|
|
||
Tekstüre soya unu" PRO-VO-TEX PO 1 R ", Tekstüre soya unu" PRO-VO-TEX PO 23 ", Tekstüre soya unu" PRO-VO-TEX PO 23 Premium ", Tekstüre soya unu" PRO-VO-TEX PO 35 ", Soya unu t
|
|
||
"OOO DK Megatrade-Yug" işaretli, vanilinli az yağlı tatlı lor kütlesi. "OOO DK Megatrade-Yug" işaretli, kuru üzümlü, az yağlı tatlı lor kütlesi. Kuru kayısılı az yağlı tatlı lor kütlesi, işaretli
|
|
||
Konserve süt. Ekşi krema ve süzme peynir: ekşi krema: az yağlı (m.f. %10); az yağlı (m.f. %15); klasik (m.f. %20 ila %34). süzme peynir: yağsız (ppm %0 ila %1,8), az yağlı (ppm %2), klasik (ppm
|
|
||
Tuzlanmış, salamura edilmiş, tütsülenmiş balık: Yağlı Atlantik ringa balığı marine edilmiş Atlantik ringa balığı marine edilmiş az yağlı Pasifik ringa balığı marine edilmiş yağlı Pasifik ringa balığı az yağlı marine edilmiş Pasifik ringa balığı atla ringa
|
|
||
Balık konserveleri: özel olarak tuzlanmış ringa balığı (Atlantik yağlı ve az yağlı, Pasifik yağlı ve az yağlı, Beyaz Deniz)
|
|
||
Tuzlanmış ringa balığı çeşitleri: Atlantik az yağlı ve Atlantik yağlı, Pasifik az yağlı ve Pasifik yağlı, Beyaz Deniz, Azov-Karadeniz (Tuna, Kerç, Don, Dinyeper, Dinyeper)
|
.
|
|
|
Soya sosları: Soya sosu, Soya az tuzlu sos, Az tuzlu soya sosu (dağıtıcı), Tsuyu konsantre soya sosu
|
Sanbishi Co.,Ltd
|
🇯🇵 Japan
|
|
Tuzlanmış ringa balığı çeşitleri: Atlantik az yağlı ve Atlantik yağlı, Pasifik az yağlı ve Pasifik yağlı, Beyaz Deniz, Azov-Karadeniz (Tuna, Kerç, Don, Dinyeper, Dinyeper)
|
.
|
|
|
Tohum ve yağlı tohumlardan elde edilen un: soya unu, kokusu giderilmiş, yarı yağsız
|
|
||
Yağlı tohum unu: birinci sınıf deodorize yağsız soya unu,
|
|
||
Konserve süt: Kütle oranı %8,5 yağ içeren şekerli tam yağlı yoğunlaştırılmış süt, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt Toffee az yağlı, az yağlı şekerli yoğunlaştırılmış tam yağlı süt, teneke kutularda, polietilen şişelerde paketlenmiş
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
TEKSTÜRE SOYA UNU "ROSSTEKS": - tekstüre soya unu; - tekstüre yağsız soya unu; - kısmen yağsız tekstüre soya unu;
|
|
||
Süt ürünleri: lor: az yağlı, yağ kütle oranı %1,8; az yağlı, yağ kütle oranı %2, %3, %3,8; klasik, yağ kütle oranı %4, %5, %7, %9, %12, %15, %18; yağlı
|
|
||
Az yağlı orta derecede ısıl işlem görmüş soya kabuğu çıkarılmış tane SOPRO-UTG-12, 70 (SOPRO-UTG-12, 70). Ambalaj: torbalar, net ağırlık 25 kg ve 900 kg.
|
SOJAPROTEIN AD
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Süzme peynir çeşitleri: az yağlı süzme peynir mdzh en az %1,8; süzme peynir mdzh en az %2,0; süzme peynir mdzh en az %3,0; süzme peynir mdzh en az %3,8; süzme peynir mdzh en az
|
|
||
Soya unu, ince öğütme, tam yağlı eximatically aktif. Ambalaj: net ağırlığı 20 kilogram olan kağıt torbalar
|
NATURAL PRODUCTS, INC.
|
🇺🇸 United States
|
|
Lesitinli soya unu "Soprolets-8-TB-325"; Yağsız soya unu "Sopro-TB-200"; Yağsız soya unu "Sopro-UTB-100" Raf ömrü: 24 ay.
|
SOJAPROTEIN A.D.
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Tam yağlı enzim-aktif soya unu "Soja-Austria PAN"
|
SOJA AUSTRIA Vertriebs GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Az yağlı yoğurt, yoğurt yağ oranı %2,5; Az yağlı tatlı yoğurt, tatlı yoğurt, yağ oranı %2,5; Yoğurt yağ oranı %2,5: ananas, kayısı, muz, armut, kavun, yumrular
|
|
||
Pastörize az yağlı süt ve meyve suyu kokteylleri ve pastörize az yağlı süt-suyu kokteylleri, vitaminlerle zenginleştirilmiş: Kayısı, Kayısı-elma, Ananas, Ananas-elma, Apel tadı
|
|
||
Elma-ahududu suyu ile az yağlı yoğurt içeceği. Meyve suyu ile az yağlı Ananas-Mango yoğurt içeceği. Meyve suyu ile yoğurt içeceği yağ kütlesi oranı %0.5, %1.0, %1.1, %1.2, %1.3, %1.4, %1.5, %1.6, %1.7, %1,8
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Rustik az yağlı avlu, Rustik az yağlı şekerli avlu, tüketici kaplarında paketlenmiş - plastik kaplar, plastik torbalar; nakliye konteynerinde - polimerden yapılmış kutular
|
|
||
Pul halinde tekstüre soya unu, parça halinde tekstüre soya unu, şnitzelde tekstüre soya unu,
|
|
||
Eritme peyniri, az yağlı, kuru maddede yağ kütle oranı %30.0; %40.0; %45.0; %50.0 olan eritme peyniri; eritme için az yağlı peynir kütlesi; kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan eritme için peynir kütlesi
|
|
||
Az yağlı yoğurt Klasik; Yağ kütlesi oranı %0,5 ila %10 arasında olan yoğurt K lassik; Az yağlı yoğurt orman meyveleri, zencefil, mandalina, limon balı, çilek, yaban çileği, ahududu, kiraz, kayısı, kuru erik, ap
|
|
||
Soya sosu MORITA Tamari Soya Sosu, MARUKIN Koikuchi Soya Sosu, MARUKIN Usukuchi Soya Sosu, MARUKIN Az Tuzlu Soya Sosu, MARUKIN Premium Azaltılmış Sodyum Soya Sosu. Kombine polimer malzemelerden yapılmış ambalaj
|
Morita Co., Ltd
|
🇯🇵 Japan
|
|
Laktoz içermeyen az yağlı süzme peynir. Dobryana, Latter, Latter markaları ile laktozsuz az yağlı süzme peynir.
|
|
||
Ulusal fermente süt içecekleri: yağ kütle oranı %0,5 - Tan olan az yağlı fermente süt içeceği; yağ kütle oranı %0,5 - Tan olan az yağlı, hafif gazlı fermente süt içeceği; yağsız fermente süt içeceği
|
|
||
Peynir altı suyu bazlı pastörize az yağlı meyveli içecek Ananas-Mango. Pastörize az yağlı meyve içeceği Peynir altı suyu bazlı şeftali-armut. Peynir altı suyu içeceği Boyalı kürk koyun derisinden kısa paltolar, ceketler, ceketler, yelekler, astragan fu
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Pastörize inek sütünden toz süt ürünü: tuzlu az yağlı kurt, kuru maddedeki yağ kütle oranı %16 olan tuzlu kurt, kuru maddedeki yağ kütle oranı %16 olan tuzsuz az yağlı tuzsuz tek bir ünitede
|
|
||
Az yağlı yoğurt, az yağlı bioyoğurt, yoğurt yağ kütle oranı %1.5, %2.5, %3.2. 3.5, bioyoğurt yağ kütle oranı %1.5, %2.5, %3.2, %3.5, yağsız meyveli yoğurt, yağsız meyveli bioyoğurt, yoğurt yağ kütle oranı
|
|
||
İnülin, yaban mersini ve chia tohumu içeren yumuşak süzme peynir. Kuru meyveli granola ile doldurulmuş, inülinli yumuşak az yağlı süzme peynir. Az yağlı
|
|
||
Rendelenmiş yağlı tohumlar (un): keten tohumu, devedikeni tohumu, benekli, kabak çekirdeği, amarant tohumu, soya fasulyesi
|
|
||
Deodorize yağsız soya unu, deodorize yarı yağsız soya unu, deodorize yağsız soya unu
|
|
||
Şekerli yoğunlaştırılmış tam yağlı süt, kaynatılmış yoğunlaştırılmış, şekerli yoğunlaştırılmış %2 ve %8,5 yağlı Zarechye, Premium. Şekerli yoğunlaştırılmış az yağlı süt Slavyanskoe Zarechye. Şekerli yoğunlaştırılmış krema Zarechye %19 yağlı konte
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Gıda ürünleri: Tekstüre soya unu, Soya proteini (izolat), Toz soya sütü, Soya sütü, Yoğunlaştırılmış soya sütü, Soya lifi, Soya beefstroganov, MEAT soya lifli, FARSH soya, FARSH SHARIK
|
|
||
Tekstüre soya unundan paketlenmiş ürünler: Soya Gulaş Zdorovka, Soya Şnitzel Zdorovka, Soya Kıyma Zdorovka, Soya Biftek Zdorovka, Soya Sığır Stroganoff Zdorovka, Soya Çizgili
|
|
||
Yağ ve katı yağ ürünleri: az yağlı bitkisel kremalı sürülebilir yağ kütlesi oranı %39,0 ila %49,9, orta yağlı bitkisel kremalı sürülebilir yağ kütlesi oranı %50,0 ila %69,9, yüksek yağlı bitkisel tereyağlı sürülebilir yağ kütlesi oranı
|
|
||
Polimer kaplarda tuzlanmış ve baharatlı tuzlanmış balık: - yağlı capelin, ringa balığı (kesilmemiş, karkas), tuzlu ve baharatlı tuzlama; - Pasifik yağlı ve az yağlı ringa balığı, okyanus uskumrusu, pisi balığı, hafif tuzlu uskumru, sl
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları: Sığır etinden - üst, birinci, ikinci sınıf, yağlı ve tek dereceli, görünür yağ ve bağ dokuları %14'ten fazla olmayan. Domuz eti - az yağlı, kalın, yağlı, tek dereceli
|
.
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş etten dondurulmuş domuz blokları (az yağlı, yarı yağlı, yağlı, tek dereceli), kesilmiş domuz kırpıntılarından, domuz başı etinden, domuz yanaklarından, sırt yağından ve
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş domuz eti blokları: az yağlı, yarı yağlı, yağlı, yağ ve bağ dokusu içeriği %30'dan fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş domuz eti kırpıntıları, domuz kafaları, yanaklar
|
.
|
|
|
Soğutulmuş baharatlı tuzlu balık: Baltık çaça balığı, yağlı capelin, ringa balığı (kesilmemiş, karkas), saury, uskumru, sardalya, Atlantik ringa balığı, Pasifik yağlı ve az yağlı ringa balığı birinci ve ikinci sınıf her türlü ra
|
|
||
Dondurulmuş domuz blokları: az yağlı, yarı yağlı, yağlı, yağ ve bağ dokusu içeriği %30'dan fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş domuz kırpıntıları, domuz başı eti, domuz yanağı (tanklar), sırt yağı, shp
|
|
||
Balık konserveleri. Atlantik yağlı ve az yağlı özel tuzlanmış ringa balığı, Pasifik yağlı ve yağsız özel tuzlanmış ringa balığı (kesilmemiş, başsız, yarı bağırsaklı karkas).
|
|
||
Balık gıda ürünleri - Konserveler: Pasifik sardalyası (IVASI) yağlı ve az yağlı, tuzlanmış, hafif tuzlanmış ve hafif tuzlanmış (kesilmemiş, başsız, karkas, parça, adet, fileto); Pasifik sardalyası (IVASI) yağlı ve
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri: Hamsi ve küçük ringa balığı tuzlu (hafif tuzlu, orta tuzlu, kuvvetli tuzlu) ve baharatlı tuzlu: hamsi, ringa balığı, ringa balığı (Atlantik yağlı ve az yağlı, Pasifik yağlı ve yumuşak
|
|
||
Tahıl ürünlerinden elde edilen un: Karabuğday unu; Mısır unu; Pirinç unu; Arpa unu; Yulaf unu; Soya unu; Çavdar unu; Sorgum unu, doy-pack torbalarda, kağıt torbalarda, çuvallarda, karton sargılı tamburlarda paketlenmiş
|
|
||
KURUYEMİŞ VE YAĞLI TOHUMLARDAN UN VE GIDA PRESİ (kabak çekirdeğinden un; susam çekirdeği unu; keten tohumu unu; badem içlerinden un; fındık içlerinden un; ceviz içlerinden un; çekirdek unu a
|
|
||
Tekstüre soya unundan yapılmış ambalajlı ürünler: Gulaş soya eti Zdorovka, Şnitzel soya eti Zdorovka, Zdorovka soya eti Kıyma, Zdorovka Kıyılmış et Zdorovka, Soya fasulyesi eti Biftek Z
|
|
||
Paketlenmiş yağlı tohum unu: kenevir tohumu unu (kenevir unu); keten tohumlarından elde edilen un (keten tohumu unu); chia tohumu unu. doypack, torba, çanta, kutu, teneke kutularda paketlenmiş, net ağırlığı 25 gramdan 25 kilograma kadar
|
|
||
Yamasa marka soslar: soya sosu (klasik, doğal olarak demlenmiş), az tuzlu soya sosu (doğal olarak demlenmiş), Tamari glutensiz soya sosu (doğal olarak demlenmiş), Teriyaki marine sosu
|
Yamasa Corporation.
|
🇯🇵 Japan
|
|
Paketlenmiş un ve tahıllar, net ağırlık 0,4 kg'dan 25 kg'a kadar ürün yelpazesinde: buğday unu, ekmeklik un, çavdar unu, mısır unu, soya unu; Buğday kabuğu çıkarılmış tane, darı kabuğu çıkarılmış tane, yulaf ezmesi, yulaf kabuğu çıkarılmış tane,
|
|
||
Gıda ürünleri: Tekstüre soya unu, Soya proteini (izolat), Soya sütü, Soya lifi, polipropilen ve kraft torbalarda ve net ağırlığı 100 ila 2500 gram arasında olan torbalarda paketlenmiş, Brunch marka
|
|
||
Deodorize yağsız soya unu, deodorize yağsız soya unu, birinci sınıf,
|
|
||
Bitkisel ürünler kenevir unu, keten tohumu unu, soya unu, devedikeni unu, kabak unu, susam unu, net ağırlığı 200 mililitreden 3 kilograma kadar olan kağıt torbalarda paketlenmiş
|
VILA NATURA D.O.O.
|
🇸🇮 Slovenia
|
|
Soya unu, deodorize soya unu, markalar:" Eat with Benefit", "Narodnaya Wisdom", "Russian Superfood", "Russian Superfood".
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan kefir, yağ kütle oranı %0,5'ten az olan az yağlı kefir
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Ringa balığı (Atlantik, Pasifik) tuzlanmış (yağlı, az yağlı, hafif tuzlu, hafif tuzlu, orta tuzlu, güçlü tuzlu) aralıkta: kesilmemiş, kesilmiş (başsız,
|
|
||
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %15 olan az yağlı ekşi krema; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %20 olan klasik ekşi krema; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %35-%40 olan yağlı amatör ekşi krema.
|
|
||
Pastörize tam yağlı içme sütü: Yağ kütle oranı %1,2 ila %2,5 arasında olan az yağlı, Yağ kütle oranı %2,7 ila %4,5 arasında olan klasik, Yağ kütle oranı %2,5 ila %6,0 arasında olan, Yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünü: kurt tuzlu, yağlı, az yağlı, ağırlıkça, süt yağlarının kütle oranı %0,1 ila %12 arasında, vakumlu plastik torbalarda paketlenmiş, 50, 200, 100 gram ağırlığında,
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
süt ürünü olmayan bileşenler eklenmiş ve eklenmemiş fermente süt ürünü süzme peynir: kütlece yağ oranı %1,8'den az olan az yağlı süzme peynir, kütlece yağ oranı %5,0, %9,0 olan süzme peynir; yağsız
|
|
||
Az yağlı süzme peynir, yağsız, klasik, yağlı, folyo, parşömen içinde paketlenmiş 200 gram ağırlığında, 200-500 gram ağırlığındaki paketlerde
|
, Russian Federation
|
|
|
az yağlı süzme peynir, kütlesel yağ oranı en az %5.0, %9.0, %18.0 olan süzme peynir - tüketici kaplarında ve taşıma kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Lor ürünleri: Az yağlı lor kütlesi, klasik, dolgu maddeleri ile yağlı: vanilin, kuru üzüm, çikolata parçaları, marmelat, şekerlenmiş meyveler, meyve ve dut, kuru erik, kuru kayısı, fındık, aromalı, tatlandırıcılar ile.
|
|
||
Pastörize süt, yağ içeriği: 1-1.5 - az yağlı, %2.5, %3.2, %3.4-4.2 - pastörize tam yağlı süt pastörize klasik, özel pastörize süt, seçilmiş pastörize süt, pastörize süt
|
|
||
İşleme için kısa olgunlaşma dönemine sahip az yağlı peynirler; Peynir, kısa olgunlaşma dönemine sahip yarı yağlı, kuru maddede yağ kütle oranı %30, işleme için %40.
|
|
||
İŞLEME İÇİN HAM ÜRÜNLER: az yağlı peynir ve peynir kitleleri, yarı yağlı (olgun; kısa olgunlaşma; eşsiz)
|
|
||
Bifidobakteri Bifidus ile zenginleştirilmiş, kütlesel yağ oranı %0,5'ten az yağsız ve %0,5 ila %10 arasında olan meyveli yoğurt; kütlesel yağ oranı %0,5'ten az yağlı Bifidobakteri Bifidus ile zenginleştirilmiş yoğurt
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Yağlı Atlantik ringa balığı, hafif tuzlu. Az yağlı, hafif tuzlu Atlantik ringa balığı. Ürünler vakumlu ambalajda, vakumlu ambalajsız, ağırlık olarak üretilmektedir.
|
|
||
İnülin, tahıllar ve kurutulmuş meyveler içeren yumuşak süzme peynir. Düşük yağlı. İnülin, keten tohumu ve tahıl içeren yumuşak süzme peynir. Az yağlı
|
|
||
Kütlece yağ oranı %0,5'ten az (az yağlı), %1, %1,5, %2,5, %3,2, %3,5, %4, %8, %10 olan yoğurtlar: yoğurt; klasik yoğurt; meyveli yoğurt; meyveli yoğurt; tahıllı yoğurt; meyveli yoğurt
|
|
||
Peynir ürünleri d İşleme için: kuru madde açısından yağ kütle oranı %30-40 arasında olan yarı yağlı peynir, az yağlı peynir. Olgun ve kısa olgunlaşan.
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Tuzlanmış soğutulmuş yağlı veya az yağlı balıklar: hafif tuzlanmış Atlantik ringa balığı (kesilmemiş veya kafası kesilmiş, karkas, yarım bağırsaklı, başsız). Balık gıda ürünü
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Tuzlanmış balık (hafif tuzlu, baharatlı orta tuzlu) ve: Atlantik ringa balığı, Pasifik ringa balığı yağlı, az yağlı; Hazar çaça balığı, Baltık çaça balığı, Karadeniz çaça balığı, çaça balığı
|
|
||
Pastörize tam yağlı içme sütü: Yağ kütle oranı %1,2 ila %2,5 arasında olan az yağlı, Yağ kütle oranı %2,7 ila %4,5 arasında olan klasik, Yağ kütle oranı %2,5 ila %6,0 arasında olan, Yağ kütle oranı
|
|
||
Ringa balığı ailesinin birinci ve ikinci sınıflarından yağlı, az yağlı ve Pasifik sardalyası (ivashi) çeşitlerinde kesilmemiş soğuk tütsülenmiş balık:
|
|
||
Ekşi süt ürünü Yağ kütle oranı %1,8'den az olan az yağlı lor
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Tuzlanmış balık: Atlantik ringa balığı, Pasifik yağlı ringa balığı, az yağlı hafif tuzlu, hafif tuzlu, birinci ve ikinci sınıf orta tuzlu (kesilmemiş, salamura, solungaç, yarı tuzlu
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Tuzlanmış ringa balığı: Atlantik ve Pasifik yağlı ve az yağlı, Hazar, Beyaz Deniz, Azov-Karadeniz. Kesim türleri: bölünmemiş, yarı bağırsaklı kısmen içten çıkarılmış
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş balık gıda ürünleri. Sıcak tütsülenmiş balık, tartılmış ve paketlenmiş, kesilmemiş ve her türlü kesim, yağlı ve az yağlı: ringa balığı (Atlantik ringa balığı, Pasifik ringa balığı
|
|
||
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Yağ kütlesi %0,5'ten az olan az yağlı fermente pişmiş süt ve %1,0 ila %6,0 yağ içeren fermente pişmiş süt, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
Yem endüstrisi için teknolojik ekipman: Tam yağlı soya fasulyesi ve tahıl genişletme üzerine hidrotermal işleme ve soya fasulyesi genişletme hattı,
|
Amandus Kahl GMBH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Yağlı tohumlar: yem amaçlı ekstrüde tam yağlı soya fasulyesi,
|
|
||
Yamasa marka sos: Soya sosu, az tuzlu soya sosu, Teriyaki marinad sosu, susam sosu, dispenserlerde, cam şişelerde, plastik kaplarda, kombine ambalajlarda,
|
Yamasa Corporation
|
🇯🇵 Japan
|