Balıklardan elde edilen yem unu GTIP / HS CODE ✨
- 0304: Balık filetoları ve diğer balık etleri (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 1102: Hububat unları (buğday/mahlut unu hariç)
- 110290: Diğer hububat unları
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 160420: Hazırlanmış/konserve edilmiş diğer balıklar
- 1605: Hazırlanmış/konserve edilmiş kabuklu hayvanlar, yumuşakçalar ve diğer su omurgasızları
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 2104: Çorba, et suyu ve karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 2301: Et, sakatat, deniz hayvanı vs. (yemeye uygun olmayan) unu, pelleti, kıkırdakları (donyağı tortusu)
- 2309: Hayvan gıdası olarak kullanılan müstahzarlar
- 230990: Hazır diğer hayvan yemleri (perakende)
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Balıklardan elde edilen yem unu
|
|
||
Antioksidan eklenmemiş veya eklenmiş serbest formda BALIKTAN ELDE EDİLEN YEM UNU
|
|
||
Yem balık unu GOST 2116-2000 Balık, deniz memelileri, kabuklular ve omurgasızlardan elde edilen yem unu. Teknik Özellikler
|
|
||
Balık, deniz memelileri, kabuklular ve omurgasızlardan elde edilen yem unu: Yemlik balık unu, DELTA OCEAN SA işaretli
|
DELTA OCEAN S.A. №3618
|
🇲🇦 Morocco
|
|
Balık, deniz memelileri, kabuklular ve omurgasızlardan elde edilen yem unu
|
|
||
Balık, deniz memelileri, kabuklular ve omurgasızlardan elde edilen yem unu Marka Sınırlı Sorumluluk Şirketi Lipetsk Universum
|
|
||
Balık, deniz memelileri, kerevit figüratif ve omurgasızlardan elde edilen yem unu. Ürünler GOST 2116-2000'e uygun olarak üretilmektedir.
|
|
||
Çiftlik hayvanları için yem katkı maddeleri: Çavdar ürünlerinden ve çavdar ve buğday unu karışımından elde edilen yem katkı maddesi. Buğday unu yem katkı maddesi. Zengin ürünlerden yem katkı maddesi; Yem katkı maddesi
|
|
||
Jelatinleştirilmiş haşhaş kökünden elde edilen kaba un; Öğütülmüş Kamu-Kamu meyvelerinden elde edilen kaba un; Öğütülmüş lucumadan elde edilen kaba un; Öğütülmüş yacon kökünden elde edilen kaba un. Ambalaj: polietilen torbalar, ağırlık
|
ECOANDINO S.A.C
|
🇵🇪 Peru
|
|
- Genel amaçlı Strapizza tip 00 yumuşak buğdaydan elde edilen buğday unu; - Genel amaçlı Strapizza Bella Napoli tip 00 yumuşak buğdaydan elde edilen buğday unu; - Durum buğdayı Tre Lagh'tan elde edilen buğday unu
|
Industria Molitoria Perteghella Sas di Romolo e Carlo Perteghella e C.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Balık, havyar ve deniz ürünlerinden elde edilen pastalar ve diğer hamurlu ürünler: ısıl işlem görmüş balıklardan elde edilen pastalar, ezmeler, kremler, muslar, sufleler; tuzlanmış ve/veya tütsülenmiş balıklardan elde edilen ezmeler, pastalar, kremler, mu
|
|
||
00-E Rose, Granito 00, Manitoba 0, Neapolitan 00 yumuşak buğday çeşitlerinden elde edilen buğday unu; Nobilrano 0-N Blue buğday özlü yumuşak buğday çeşitlerinden elde edilen buğday unu; durum buğdayı çeşitlerinden elde edilen buğday unu
|
MOLINO Dallagiovanna GRV s.r.l
|
🇮🇹 Italy
|
|
Bitkisel hammaddelerden elde edilen yem konsantresi Sarepta TU 9146-045-70586390-09 Bitkisel hammaddelerden elde edilen yem konsantresi Sarepta . Özellikler .
|
|
||
Yakutistan'ın tatlı su balıklarından elde edilen balık ve kemik unu,
|
|
||
Balıktan elde edilen gıda yağı: Pelajik balık türlerinden rafine edilmiş, Omega-3 ile zenginleştirilmiş pelajik balık türlerinden elde edilen yağ,
|
LYSI HF
|
🇮🇸 Iceland
|
|
Makarna: durum buğdayından elde edilen buğday unundan, yumurta eklenmeden yapılır - UDON eriştesi, karabuğday unundan ve katı buğday çeşitlerinden elde edilen buğday unundan, yumurta eklenmez - SOBA eriştesi. Ambalaj: polimer, karton
|
Beijing Jingdu Yinlong Food Co., Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Balık, deniz memelileri, kabuklular ve omurgasızlardan elde edilen yemler.
|
|
||
Yem ürünleri. Beslenme amaçlı balıklardan elde edilen veterinerlik yağı.
|
|
||
Keten tohumu kekinden elde edilen gıda unu "Kuzey Gelenekleri", devedikeni tohumu kekinden elde edilen gıda unu "Kuzey Gelenekleri".
|
|
||
Kaba öğütmeden elde edilen buğday unu, tam tahıldan elde edilen buğday unu
|
Probios Srl
|
🇮🇹 Italy
|
|
Balıklardan, suda yaşayan omurgasızlardan ve suda yaşayan memelilerden elde edilen yenilebilir yağlar Balıklardan elde edilen yenilebilir yağlar.
|
|
||
Baharatlı ve özel tuzlu balıklardan elde edilen konserveler, dolgularda ve soslarda, kesilmemiş ve kesilmiş: balıklardan elde edilen konserveler - somon (somon, alabalık, somon, pembe somon, chum somon), saury, ringa, uskumru, ringa, çaça, c
|
|
||
Balıklardan, suda yaşayan omurgasızlardan ve suda yaşayan memelilerden elde edilen yenilebilir yağlar Balıklardan elde edilen yenilebilir yağlar.
|
|
||
Hayvansal kökenli sucul biyolojik kaynakların avlanmasından elde edilen tuzlanmış balık gıda ürünleri - KOPARILMIŞ BALIKLARDAN ELDE EDİLEN ÜRÜNLER: ringa balığı Etrumeus teres, Clupea pallasi pallasi, uskumru Scomber özü scomber, chum somon
|
|
||
Her türlü balıktan elde edilen ürünler ve yerli ve yabancı üretim balık dışı ürünler, paketlenmiş: tuzlanmış balık, salamura balık, özel tuzlanmış balık, baharatlı tuzlanmış balık, kurutulmuş balık, kurutulmuş balık, balık хо
|
.
|
|
|
Her türlü balıktan elde edilen ürünler ve yerli ve yabancı üretim balık dışı ürünler, paketlenmiş: tuzlanmış balık, salamura balık, özel tuzlanmış balık, baharatlı tuzlanmış balık, kurutulmuş balık, kurutulmuş balık, balık хо
|
.
|
|
|
Sakatatlardan elde edilen yem ikramları ZOOLABAZ: Yan ürünlerden elde edilen ticari ikramlar serisi Native korma markası: Kuru: Sığır sakatatından: Sığır kök penisi, Sığır kuyruğu, Sığır tendonları (çekirdek damarı), Lopa
|
.
|
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Süt sosuyla pişirilmiş balık; Amatör balık pirzola; Balıktan gövde; Balık pirzola veya köfte; Sebzeli domates sosunda haşlanmış balık; Haşlanmış balık; Haşlanmış balık; Kızarmış balık
|
|
||
Tahıl ve baklagillerden elde edilen gıda unu: tam buğday unu, mısır unu, yulaf unu, karabuğday unu, pirinç unu, bezelye unu, nohut unu, mercimek unu, keten tohumu unu, kabak unu.
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: haşlanmış balık (fileto), haşlanmış balık (parçalı); haşlanmış balık (fileto); sebzeli haşlanmış balık (biftek veya fileto); bütün doldurulmuş balık; sebzeli domates sosunda haşlanmış balık
|
,
|
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: turna balığından balık suflesi, turna levreğinden balık suflesi, morina balığından balık suflesi, pollock balığından balık suflesi, mezgit balığından balık suflesi, pollock balığından balık suflesi
|
|
||
Altı çeşit tahıl ve dört çeşit tohumdan elde edilen buğday unu bazlı pişirme karışımı (yumuşak buğday çeşitlerinden buğday unu T80, mısır unu, arpa unu, kılçıksız buğday unu, çavdar unu T170 , karabuğday unu, esmer
|
Minoterie Suire
|
🇫🇷 France
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Doğal: domates ve mantarla pişirilmiş balık filetosu, peynir kapaklı fileto, kızarmış somon biftek, kızarmış balık, proteinli kızarmış balık, meyilli kızarmış balık, marine balık
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Balık kafaları. Balık yüzgeçleri. Humerus. Balık kuyrukları. Sırtlar balıktır. Balık göbekleri. Sıcak tütsülenmiş et parçaları ile kaburga kemikleri.
|
.
|
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: FOOD PREMIUM işaretli sıcak yemekler: balık Thai, balık keki, soslu kızarmış balık, sebzeli balık haşlama, haşlanmış balık
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Hamurda kızartılmış balık ve balık filetoları, hamurda pişirilmiş balık filetoları, pirzola, şnitzel, balık köftesi
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Polonya soslu buharda pişirilmiş balık zrazy; Bulgar pirzola; balık pirzola; Yunanca balık; Okhotsk tarzında balık; turna levreği teleperucat; İsveç morina balığı; sebzeli morina balığı; yumurtada turna levreği; morin
|
+
|
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri (morina, pollock, alabalık, somon, pembe somon, turna levreği, turna, beyaz balık, vendace, yayın balığı, ringa balığı): kızarmış balık, yumurtada kızarmış balık, panko ekmek kırıntılarında kızarmış balık filetosu, dou
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: marine edilmiş kızarmış balık, mayonezli balık, garnitürlü jöleli balık. Deniz ürünleri salatası, Mimoza salatası, kürk manto altında ringa balığı salatası, yengeç çubuk salatası, deniz salatası, haşlanmış balık
|
|
||
"Hermes" işaretli balıklardan elde edilen mutfak ürünleri: Balık (pollock, greenling, pembe somon, pisi balığı, uskumru, kapelin, smelt) ve ana şekilde kızartılmış ve derin yağda kızartılmış balık filetoları, hamurda pişirilmiş, pirzola, şnitzel, balık me
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: salsa soslu balık (morina), tartar soslu balık (morina), Rybachok köfte, yengeç eti ile pişirilmiş balık
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: kızarmış bütün balık, kızarmış balık (turna levreği, pollock, morina balığı, sterlet, pisi balığı, somon, alabalık); buharda alabalık, kızarmış balık filetosu (turna levreği, morina balığı, mersin balığı, somon, alaba
|
|
||
Gıda balık ürünleri. Balıklardan elde edilen balık mutfak yarı mamulleri (koho somonu, pembe somon, chum somonu, chinook somonu, char, somon, pollock, morina balığı, buz balığı, navaga, turna levreği, levrek, omul, beyaz balık, turna balığı, muksun),
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Çeşitli balık lezzetleri; Dorada; Duman havyarı; Meyilli karidesler; Patatesli ringa balığı; Levrek; Kremalı soslu somon biftek; Turna levreği kartalları; Baltık kalamar köfteleri; Balık topları
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş balıktan elde edilen yarı mamul mutfak ürünleri: dondurulmuş bir, iki, üç çeşit balıktan lahana sarması; bir, iki, üç çeşit balıktan soğutulmuş lahana sarması; marinada sosisler
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: buharda pişirilmiş somon pirzola, buharda pişirilmiş balık pirzola, sebzeli buharda pişirilmiş somon, marine edilmiş balık, morina kroket, kızarmış pisi balığı
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Morina balığı rulosu; Biberiye ile kızartılmış muksun; Jöleli chebak; Balık lazanya; Balık ezmesi; Shchokur Kormchiy; Zeytinli somon ruloları; Sebze turşusu altında pişmiş Chokur fileto; Fileto
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: kızarmış somon, patates püreli balık pirzola, balık köftesi
|
|
||
Balık gıda ürünleri. Balıklardan elde edilen balık mutfak yarı mamulleri (chum somon, pembe somon, coho somon, sockeye somon, alabalık, halibut, mersin balığı, kaluga, sterlet, bester, dorado, levrek, levrek, greenling, pollock, c
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş balıktan elde edilen sıcak tütsülenmiş balık gıda ürünleri (balık kesme türleri - kesilmemiş, başlı bağırsaklı, başsız, bağırsaklı, başsız, karkas, sırt, parça, parçalar, başlı katman, plas
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri, paketlenmiş ve ağırlık olarak: krepler, lahana ruloları, balık dolgulu köfte; havyar, pirzola, köfte, köfte, kıyılmış mersin balığı (mersin balığı), küçük balıklar (turna levreği, sazan, sazan, ot
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri, ambalajlı ve ağırlık olarak: krepler, lahana ruloları, balık dolgulu köfte; havyar, pirzola, köfte, kupaty, haşlanmış tütsülenmiş sosis, kıyılmış mersin balığı (mersin balığı), küçük balıklar
|
|
||
Balık gıda ürünleri. Balıklardan elde edilen balık mutfak yarı mamulleri (chum somon, pembe somon, coho somon, sockeye somon, alabalık, halibut, mersin balığı, kaluga, sterlet, bester, dorado, levrek, levrek, greenling, pollock, c
|
|
||
Balık gıda ürünleri. Balıklardan elde edilen balık mutfak ürünleri (chum somon, pembe somon, coho somon, sockeye somon, chinook somon, char, somon, alabalık, halibut, uskumru, istavrit, nar, pilengas, pangasius, limonem
|
|
||
Balık gıda ürünleri. Balıklardan elde edilen balık mutfak ürünleri (yılan balığı, chum somon, pembe somon, somon, sockeye, alabalık, morina, navaga, pisi balığı, sazan, turna balığı, Pasifik ringa balığı, ton balığı, pollock, saury, yılanbaşı, yayın balığ
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Kızarmış somon biftek; Somon rulo; Peynirli hafif tuzlu balık ruloları (alabalık); Fındık kabuklu fırında somon; Fırında mersin balığı; Ziyafet dolması turna levreği; Izgara alabalık; Turna balığı
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Kızarmış somon biftek; Somon rulo; Peynirli hafif tuzlu balık ruloları (alabalık); Fındık kabuklu fırında somon; Fırında mersin balığı; Ziyafet dolması turna levreği; Izgara alabalık; Turna balığı
|
|
||
Yulaf unu, buharda pişirilmiş tahıllardan elde edilen yulaf unu
|
|
||
Balıktan elde edilen yenilebilir yağ (balık yağı), ticari marka "Lysi", işaretleme A542
|
LYSI HF
|
🇮🇸 Iceland
|
|
Balıklardan elde edilen yenilebilir yağ (Pasifik morina balığı Gadus macrocephalus, Pasifik ton balığı Thunnus orientalis, Avustralya ton balığı Thunnus maccoyii): Etil eter formunda rafine balık yağı. Ambalaj: net ağırlığı 1 olan variller
|
Zhoushan Sinomega Biotech Engineering Co., Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Balık köftesi, Fırında pembe somon, Hamurda pembe somon, Kızarmış pollock, Sebzeli fırında pollock, Fırında pollock, Uskumru rulosu, Kızarmış sazan, Fırında sazan, Sazan dolması, Tüketilen
|
|
||
Balıktan elde edilen yenilebilir yağ (balık yağı), ticari marka "Lysi", işaretleme A542
|
LYSI HF
|
🇮🇸 Iceland
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: yağsız balık köftesi, pangasius brizol, fırında somon kafaları, hamurda pembe somon, yumurtada kızarmış pembe somon, mantarlı fırında pembe somon, domatesli fırında pembe somon, buharda pembe salmo
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: kızarmış turna levreği ve karides pirzola, buharda pişirilmiş sebzeli somon, kızarmış levrek, kızarmış buz balığı, marine edilmiş kızarmış balık, sebzeli Şili levreği, kızarmış turna levreği, fırında morina balığı
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri. Kızarmış pembe somon fileto, haşlanmış pembe somon fileto, domatesli pişmiş pembe somon, pişmiş Donskoe zrazy, kızarmış pisi balığı, Druzhba pirzola, Altın pirzola, pişmiş pollock balık pirzola,
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: kızarmış somon balığı, kızarmış pollock; kızarmış capelin; balık pirzolaları (pollock, capelin, chum somonundan);
|
|
||
Soğuk ve sıcak tütsülenmiş, soslar ve soslarda, baharat, sebze, meyve ilavesiyle ve bunlar olmadan kesilmiş tuzlu balıklardan elde edilen konserveler (kesim türleri: bağırsağı alınmış başsız balık, karkas, tabaka, parça,
|
|
||
Balıklardan elde edilen yenilebilir yağ (Pasifik morina balığı Gadus macrocephalus, Pasifik ton balığı Thunnus orientalis, Avustralya ton balığı Thunnus maccoyii): Etil ester formunda rafine edilmiş balık yağı 46 38EE, 33 22EE.
|
ZHOUSHAN SINOMEGA BIOTECH ENGINEERING CO., LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Kurutulmuş baklagil sebzelerinden elde edilen kaba un: Nohut unu. Kağıt, karton, polietilen, folyo torba ve kutularda 250 gramdan 10 kilograma kadar paketlenmiştir
|
PRATEEK INDUSTRIES
|
🇮🇳 India
|
|
Balık, kurutulmuş, kesilmemiş ve kurutulmuş balıktan elde edilen ürünler: çipura, kızılkanat, turna, levrek, trifle 2 gr. (beyaz çipura (ram), çipura (sopa), kılıç balığı, 19 cm'den küçük kızılkanat), vakumla paketlenmiş ve
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Somon biftek; Telapia brizol; Sebzeli fırında tilapia; Elmalı tilapia; Domatesli pembe somon; Leningradsky soslu balık; Sebzeli fırında pembe somon; Hake filetosu b
|
|
||
Kurutulmuş balıklar ve kurutulmuş balıklardan elde edilen ürünler: çipura, kızılkanat, turna, yayın balığı, sazan, levrek, havuz sazanı, trifle 2 gr. (beyaz çipura (ram), çipura (sopa), kılıç balığı, 19 cm'den küçük kızılkanat), asp, turna levreği ile bir
|
|
||
Un ve tahıl endüstrisi ürünleri: Toz halinde bademden elde edilen ince un, GDO içermez, biyolojik olarak aktif bir katkı maddesi değildir, şekerleme üretiminde kullanılmak üzere tasarlanmıştır
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Rus usulü pişirilmiş balık, karidesli somon madalyon ve Shofrua soslu kuşkonmaz, turna levreği dolması
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Konserve veya taze balık ile doldurulmuş tereyağı, puf veya kısa hamurlu hamur işlerinden yapılmış pişmiş turtalar: saury, hake, pollock, chum somon, pembe somon, coho somon, morina balığı, pollock, ringa balığı, alab
|
|
||
Kurutulmuş kesilmemiş balık ve kurutulmuş balıktan elde edilen ürünler: pembe somon, hamamböceği, açık ve kapalı
|
|
||
Balık konserveleri. Bitkisel yağlar, dolgular, soslar, garnitürler eklenerek veya eklenmeden kesilmiş balıklardan elde edilen konserveler.
|
|
||
Balık gıda ürünleri - kabuklu deniz hayvanları, kesilmiş kabuklular (kalamar ve ahtapot dokunaçları, kalamar halkaları, kalamar ve ahtapot dilimleri, kalamar ve ahtapot şeritleri, midye eti, karides boyunları) ve balıklardan elde edilen konserveler
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Hazır sos: Net ağırlığı 50 gramdan 15 kilograma kadar olan polimer, cam kutular, şişeler, karton kutularda paketlenmiş balık sosu.
|
Rayong Fish Sauce Industry Ltd..
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Karışık Balık (Kendi tuzlama somonu, tereyağı balığı, yılan balığı, kireç, zeytin, yeşillik); Patatesli Karışık Ringa Balığı (Baharatlı tuzlanmış ringa balığı, haşlanmış patates, zeytin, limon, yeşillik); Kan
|
|
||
Balık konserveleri. Bitkisel yağlar, dolgular, soslar, garnitürler eklenerek veya eklenmeden kesilmiş balıklardan elde edilen konserveler. Tüketici ve taşıma kaplarında paketlenmiştir.
|
|
||
1, 2, 3 sınıf otların yıllık ve çok yıllık bitkilerinden elde edilen yem granülleri.
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri, bkz. 3 sayfadaki Ek No. 1
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: - sebzeli ve deniz mahsullü karabuğday eriştesi (yaki-soba); - sebzeli ve deniz mahsullü pirinç eriştesi (yaki-udon); - deniz mahsullü Udon eriştesi; - deniz mahsullü Çin böreği
|
|
||
Yulaftan elde edilen kaba un. Ambalaj: plastik variller, net ağırlık 20 kilogram.
|
S.A.S GERM’LINE
|
🇫🇷 France
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Buharda pişmiş somon pirzola, Şili levreği, Somon ve morina terrine, somon kebabı
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: kızarmış pisi balığı, buharda pişirilmiş Çin levreği topları
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: kızarmış capelin, kızarmış morina, kızarmış sazan, kızarmış pisi balığı, kızarmış morina filetosu, kızarmış pembe somon biftek
|
|
||
Bitkisel yağlar, dolgular, soslar ve garnitürler eklenerek veya eklenmeden kesilmiş balıklardan elde edilen konserveler:
|
|
||
Balıktan elde edilen yenilebilir yağ: - Limon aromalı somon yağı, - Nane aromalı somon yağı, - Sarımsak aromalı somon yağı, - Hardal aromalı somon yağı, - Akdeniz otları aromalı somon yağı.
|
NUTRILO GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Yağlı tohumlardan elde edilen gıda unu: keten, susam, deve dikeni ticari isimlerle, ticari markalarla veya bunlar olmadan.
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: Derili Atlantik uskumru filetosu, haşlanmış (buharda pişirilmiş).
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: soğan turşulu ringa balığı; soğan ve patates turşulu ringa balığı
|
|
||
Yenilebilir kenevir tohumlarından elde edilen kaba un, SMART ORGANIC marka, torbalarda, karton kutularda paketlenmiş, net ağırlık 50 gramdan 50.000 grama kadar
|
Energia Eko OOD
|
🇷🇴 Romania
|
|
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: - kapelin, bütün kızarmış; - kızarmış navaga, kızarmış morina, kızarmış pisi balığı; - kızarmış somon sütü; - pişmiş uskumru.
|
|
||
Pasifik somon balıklarından elde edilen ve yağ ilave edilmiş doğal konserve: pembe somon, chum somon, koho somon, sockeye somon, kundzha, alabalık
|
|
||
Isıl işlem görmemiş balıklardan elde edilen mutfak ürünleri: Vakum ve modifiye atmosfer kullanılarak paketlenmiş olanlar dahil, polimerik malzemelerden yapılmış kaplar, torbalar içinde sossuz Salata Nicoise-Tunetler, net ağırlık
|
|
||
Durum buğdayından elde edilen buğday unu: Semola di grano duro, Semolino di grano duro, Semola rimacinata di grano duro. Ambalaj: kağıt torbalar, çuvallar, polimer, kombine ambalaj, net ağırlık 0,2 kg ila 50
|
Molino Rossetto S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Durum buğdayından elde edilen kaba un. Ambalaj: kağıt torbalar, net ağırlık 0,2 kg. ile 3 kg. arasında; kağıt torbalar, net ağırlık 3 kg. ile 30 kg. arasında.
|
Molino Pasini S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Mayalı ve mayasız hamurdan elde edilen mutfak unu ürünleri (sıcak, soğutulmuş, dondurulmuş)
|
|