bifidobakteriler GTIP / HS CODE ✨
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş, yağ kütle oranı %1,0 olan biyokefir ürünü "Sloboda". Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş, yağ kütle oranı %0,1 olan biyokefir ürünü "Sloboda".
|
.
|
|
|
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir, "Bifidok"
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir, yağ oranı %2,5 olan "Bifidok".
|
|
||
Bifidobakteriler, laktuloz, meyve ve dut bileşenleri ve C vitamini ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünü" Lazetel-Pro "yaban mersini, frenk üzümü, yaban mersini, kızılcık, yağ oranı %3,2
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir "Bifidok®", kütlesel yağ oranı %0,1'den fazla olmayan ve kütlesel yağ oranı %1,0, %2,5, %3,2'den az olmayan, kapalı tüketici kaplarında ambalajlanmış
|
|
||
BIFIDOBAKTERILER ILE ZENGINLEŞTIRILMIŞ YUMUŞAK SÜT ÜRÜNÜ "BIOKEFIR, YAĞSIZ, %1.0 , %2.5, %3.2
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir "Bifidok" ® yağsızlaştırılmış, kütlesel yağ oranı %0,1'den fazla olmayan ve kütlesel yağ oranı %1,0, %2,5, %3,2'den az olmayan, kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş.
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir "Bifido + kefir"
|
|
||
Zenginleştirilmiş yoğurt: diyet lifi, süt proteini, laktuloz, vitaminler, bifidobakteriler, - tatlı, tahıllı, müsli, dihidrokuersetinli, meyve ve meyve dolgulu (Ananas, Ab
|
|
||
Probiyotik mikroorganizmalar-bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir, "Biokefir", kütlesel yağ oranı %3,2, plastik filmden yapılmış tüketici ambalajında paketlenmiş
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünü, "Bifidok meyvesi": Ananas, Kayısı, Muz, Armut, Kavun, Elma, Yaban Mersini
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir, Bifidok.
|
|
||
Erkekler ve kadınlar için dış giyim: sentetik yalıtımlı olanlar da dahil olmak üzere kolsuz ceketler (yelekler), ceketler - bifidobakteri yağ kütlesi fraksiyonu 3 ile zenginleştirilmiş pamuk bifidobakteriden yapılmış rüzgarlıklar
|
Columbia Brands International Sàrl
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünü. Ticari markaların biyokefiri: Prosto Azbuka, Sağımımızın sütünden, Sabah sağımının sütünden, Bir sayfada Ek No. 1'e göre Khutorok.
|
.
|
|
|
Yoğurt Asidofilik bakterilerle pişirilmiş, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, yağ kütle oranı %1,5, %2,5. Yoğurt Asidofilik, bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş, yağ kütle oranı %1,5, %2,5;
|
|
||
Bifidobakteriler ve vitaminlerle zenginleştirilmiş biyokefir, yağ kütle oranı %1,0, ticari marka Bio-Max; Bifidobakterilerle zenginleştirilmiş biyokefir, yağ kütle oranı %2,5, ticari marka Bio-Max
|
|
||
Kütlece %1,5, %2,5 yağ oranına sahip asidofilik fermente süt içeceği. Kütlece %1,5, %2,5 yağ oranına sahip bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş asidofilik bakterili fermente sütlü yoğurt içeceği. Fermente süt yoğurdu
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir
|
|
||
Fermente süt biyo ürünü kefir Novokubansky, daha zengin bifidobakteriler, yağsız, yağ kütle fraksiyonu% 0.5'ten az. Fermente süt kefiri biyo-ürünü Novokubansky, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, kütle fraksiyonu w
|
🇨🇺 Cuba
|
||
bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş biyoyoğurtlar, kütle oranı %1,5, %1,7, %2,4, %3,5 yağ içeren düşük laktozlu, dolgu maddeleri: kuru kayısı ve tahıllar, müsli ve hindistan cevizi ve doğal
|
|
||
Bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş kefir biyo-ürünü. Yağ kütle oranı %1,4. Ambalaj: İç contalı bir kapak ile kapatılmış PET şişe. Net ağırlık 200 g ila 500 g arasındadır.
|
|
||
Probiyotik mikroorganizmaların (bifidobakteriler ve propiyonik asit bakterileri) yetiştirilmesi için süt bazlı kuru kültür ortamı
|
|
||
- Bifidobakteriler ve vitaminlerle zenginleştirilmiş Biokefir, Hafif, yağ kütle oranı %1, ticari marka BioMax; - Prebiyotiklerle zenginleştirilmiş Biokefir, Yağ kütle oranı %2,5, ticari marka BioMax; -
|
|