bıldırcın karkası GTIP / HS CODE ✨
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020744: Ördek eti (taze veya soğutulmuş); parça halinde, kemikli ya da kemiksiz
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 0302: Balıklar (taze veya soğutulmuş)
- 0303: Balıklar (dondurulmuş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 030559: Diğer balıklar (kuru/tütsüsüz)
- 0307: Yumuşakçalar (canlı, taze, soğutulmuş, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış vs.)
- 0407: Kuş ve kümes hayvanlarının kabuklu yumurtaları
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160231: Hindiden hazırlanmış madde ve konserveler
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Kümes hayvanı etinden elde edilen ürünler: füme-haşlanmış bıldırcın karkası 1. sınıf, kurutulmuş bıldırcın karkası 1. sınıf, kuru kürlenmiş bıldırcın karkası 1. sınıf, füme-haşlanmış bıldırcın göğsü 1. sınıf, kuru kürlenmiş bıldırcın göğsü 1. sınıf, kurut
|
|
||
Doğal kümes hayvanı etinden derin dondurulmuş mutfak yarı mamulleri: Baharatlarla marine edilmiş ördek karkası, Baharatlarla marine edilmiş hindi karkası, Baharatlarla marine edilmiş beç tavuğu karkası, Baharatlarla marine edilmiş bıldırcın karkası
|
|
||
Dobraya çiftliğinin kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: bıldırcın karkası, bıldırcın bacakları, bıldırcın göğsü, tavuk karkasları.
|
+
|
|
|
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı etinden elde edilen ürünler: - bıldırcın etinden: Bıldırcın karkası; - Tavuk etinden: Göğüs fileto, ekstra kalite; Kemiksiz tavuk but, premium kalite; Tavuk budu, birinci kalite; Tavuk kanadı, s
|
|
||
İşlenmiş et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler: kaz karkası; hindi karkası; kapalı alan karkası; çorba horozu karkası; ördek karkası; beç tavuğu karkası; etlik piliç karkası; bıldırcın; tavuk
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler, doğal: - Karkaslar ve karkas parçaları: Bütün tavuk karkası (tavuk, etlik piliç); Bütün karkas (ördek, kaz, hindi, bıldırcın); Tavuk karkası (tavuk, etlik piliç)
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Doğal topaklanmış et ve kemik: Karkaslar (bıldırcın), Tavuk budu, but, bacak, kanat (tavuk), Tavuk tütünü, Pekin ördeği, Manşon içinde marine edilmiş ördek karkası (kavurma için), Karkas
|
|
||
STK işaretli kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: ev yapımı tavuk ve tavşan sosisleri, fırınlanmış marine edilmiş gine tavuğu karkası, elma ile doldurulmuş hindi filetosu, çiftçi kemiksiz bıldırcın, barbekü
|
|
||
Bıldırcın etinden yarı mamul ürünler, doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: Yarım bıldırcın; Derili bıldırcın göğsü; Derisiz bıldırcın göğsü; Bıldırcın budu; Bıldırcın but; Bıldırcın fileto; Dolmalık karkas; Kebap
|
|
||
Doğal yarı mamuller: - Bıldırcın yarısı; - Derili bıldırcın göğsü; - Derisiz bıldırcın göğsü; - Bıldırcın bacağı; - But bıldırcın; - Bıldırcın fileto; - Doldurma için karkas; - Şişte bıldırcın eti kebabı
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et ezmesi "Bıldırcın ezmesi": 1. Ev yapımı bıldırcın ezmesi 2. Bıldırcın ezmesi 3. Kahvaltı için bıldırcın ezmesi 4. Lüks bıldırcın ezmesi 5 Lezzetli bıldırcın ezmesi
|
|
||
Yerli bıldırcın etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: Yarım bıldırcın; Ev yapımı derili bıldırcın göğsü; Ev yapımı derisiz bıldırcın göğsü; "Ev bıldırcını bacakları"; Bıldırcın but; Doğal yarı
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti çeşitleri: Kesilmiş kaz karkası Baharatlı kesilmiş kaz karkası Baharatlı ördek karkası Broiler tavuk karkası Baharatlı tavuk karkası Hindi karkası
|
|
||
haşlanmış soğutulmuş bıldırcın yumurtası: Salamura bıldırcın yumurtası; Marine edilmiş bıldırcın yumurtası: Salamura, İştah açıcı, Avcılık; Marine edilmiş pastörize bıldırcın yumurtası Favori; Bütün bıldırcın yumurtası
|
|
||
Yarı mamul doğal karkaslar ve parça karkaslar - "Tavuk karkası", "Yarım tavuk", "Tavuk tütünü", "Tavuk karkasının ön çeyreği", "Tavuk karkasının arka çeyreği", "Tavuk karkasının bacağı", "Tavuk karkasının uyluğu
|
|
||
Ev tavuğu: karkas parçaları, kemikli, dondurulmuş: Tavuk karkası, 1. sınıf etlik piliç karkası, 2. sınıf etlik piliç karkası, 1. sınıf tavuk karkası, 2. sınıf tavuk karkası, etlik yarım tavuk, ön çeyrek
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş kümes hayvanı ürünleri: ördek karkası, tavuk karkası, kaz karkası; ördek filetosu, tavuk filetosu, kaz filetosu; ördek budu, tavuk budu, kaz budu; kümes hayvanı etinden kuru kürlenmiş ürünler: ördek karkası, tavuk karkası,
|
|
||
Kaz karkası 1. sınıf, kaz karkası 2. sınıf, kaz yavrusu karkası 1. sınıf, kaz yavrusu karkası 2. sınıf; Kaz karkasının parçaları: yarım, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kanat, but, but; Parça
|
|
||
Ördek karkası 1. sınıf, Ördek karkası 2. sınıf, Ördek yavrusu karkası 1. sınıf, Ördek yavrusu karkası 2. sınıf; Ördek karkasının parçaları: yarım ördek, ön ördek çeyreği, arka ördek çeyreği, ördek göğsü, ördek bacağı, ördek
|
|
||
MAYONEZCE: "Bıldırcın yumurtalı" t. Ryaba "Bıldırcın yumurtalı" t. Astoria "Bıldırcın yumurtalı Provencal" t. Ryaba "Bıldırcın yumurtalı Provencal" t. Astoria
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: Izgara bıldırcın; Izgara bıldırcın; Gürcü turşusunda ızgara bıldırcın; Füme bıldırcın ızgara; Elma ve kuru kayısı ile pişmiş kaz; Peynir ve baharatlı tr ile doldurulmuş tavuk fileto
|
|
||
Et ve kümes hayvanları sakatatından ürünler, tütsülenmiş ve soğutulmuş ve dondurulmuş: bıldırcın karkasları, bıldırcın karkaslarının parçaları, bıldırcın sakatatları, kupaty, bira için sosisler, marine edilmiş bıldırcın karkasları
|
|
||
Tavuk eti (tavukların karkasları, tavuklar, etlik piliçler ve bunların parçaları): - 1. sınıf tavuk karkası; 2. sınıf tavukların karkası; - 1. sınıf etlik piliç karkası; 2. sınıf etlik piliçlerin karkası
|
|
||
Kümes hayvanlarının etinden ve yenilebilir sakatatından elde edilen yarı mamuller Çiftçiler: büyük boy et ve kemik Kızartma için hindi karkası, Izgara için hindi karkası, Kızartma için hindi yarım karkası, Izgara için hindi yarım karkası
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı lezzetleri: Kaz karkası, Yarım kaz karkası, Ördek karkası, Yarım ördek karkası
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş balık: berlam balığı karkası (merluccius hubbsi), hokey karkası (macruronus magellanicus). Üretim tarihleri: 052017 (berlam balığı karkası (merluccius hubbsi); 032017, 052017 (berlam balığı karkası (macruronus magellanicus).
|
2806 PESCARGEN IV PESCARGEN S.A
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Kurutulmuş balık yemi ürünleri: yassılaştırılmış sarı çizgili karkas; yassılaştırılmış gümüş balığı karkası; yayılmış levrek karkası; yassılaştırılmış gümüş çupra karkası; hamsi karkası
|
SG TAM TAM JSC
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Konserveler: baharat-tuz dolgulu çaça karkası, tuz dolgulu çaça karkası, baharat-tuz dolgulu uskumru karkası, tuz dolgulu uskumru karkası, baharat-tuz dolgulu uskumru parçası, tuz dolgulu uskumru parçası
|
|
||
Dondurulmuş balık, 2810 işaretli: Hokey karkası (Macruronus Magellanicus); Patagonya diş balığı karkası (Dissostichus Eleginoides); Brotola karkası (Salilota Australis); Grenadier karkası (Coelorhynchus Fasciatus); Nototenia c
|
CENTURION DEL ATLANTICO ESTREMAR S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Balık, dondurulmuş, bağırsakları çıkarılmış, başsız: notothenia, Patagonotothen Ramsayi karkası; hake, Merluccius Hubbsi karkası; Congrio, Congrio karkası, Genypterus Blacodes karkası, ZV49 işaretli, karton kutularda
|
BP ATLANTIC JANE
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Tuzlanmış ve kurutulmuş balık: yassılaştırılmış sarı minke balinası; yassılaştırılmış gümüş balığı karkası, yassılaştırılmış levrek karkası, yassılaştırılmış gümüş şarlatan karkası, hamsi karkası, "ANH LONG SEAFOOD PROCESSING" işaretli
|
ANH LONG SEAFOOD PROCESSING., PTE Code HK 136.
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Kesilmiş balıklardan konserveler: pembe somon yağında, chum somon, somon, somon; hardal dolgusunda yağlı capelin karkası, domates sosunda yağlı capelin karkası, mayonezde yağlı capelin karkası, hardal sosunda saury karkası
|
|
||
Füme bıldırcın karkasları - amatör füme bıldırcın karkasları - füme baharatlı bıldırcın karkasları
|
.
|
|
|
Et ve et içeren ürünler: sterilize edilmiş konserve ezmeler, B kategorileri: Çiftçi bıldırcını klasik ezmesi, Orijinal bıldırcın çiftçi ezmesi, Bıldırcın çiftçi ezmesi "kuru erikli",
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı eti ürünleri: Bıldırcın karkasları, Bıldırcın karkaslarının parçaları, Bıldırcın eti.
|
|
||
Dondurulmuş bıldırcın etinden yarı mamul ürünler: bıldırcın - tütün, bir turşuda şiş üzerinde kızartmak için barbekü bıldırcın
|
|
||
"Üretim Şirketi" Rus " işareti ile kümes hayvanı etinden sterilize edilmiş konserve et: kendi suyunda bıldırcın (topak); bıldırcın Sibirya tarzı (topak); bıldırcın Mantarlı akşam yemeği için (p
|
|
||
Yumurta işleme ürünleri: haşlanmış bıldırcın yumurtası, salamura bıldırcın yumurtası, füme bıldırcın yumurtası, füme tavuk yumurtası paketi, tepsi, plastik kova.
|
|
||
Doğal kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: - karkaslar: Tavuk; Ekmekli tavuk; Baharatlı tavuk; Bıldırcın; Ekmekli bıldırcın, Baharatlı bıldırcın; Çiftlik tavuğu; - Topaklanmış et ve kemik: Tavuk butu; But k
|
.
|
|
|
Kümes hayvanları (bıldırcın) etinden elde edilen şarküteri ürünleri haşlanmış - tütsülenmiş: karkaslar, yarım karkaslar, tavuk budu, göğüs; sakatat: yürek; pişmemiş tütsülenmiş: budu, göğüs, bıldırcın filetosu; kuru kürlenmiş: bıldırcın filetosu
|
|
||
Piliç etinden elde edilen ürünler, tütsülenmiş ve haşlanmış: piliç karkası; piliç yarım karkası; piliç çeyrek karkası; piliç göğüs eti; piliç but eti; piliç but eti; incik eti
|
|
||
Kümes hayvanı etinden (tavuk, piliç), tütsülenmiş ve haşlanmış, vakum altında veya modifiye atmosferde paketlenmiş ürünler: piliç karkası, piliç yarım karkası, piliç çeyrek karkası - piliç, piliç
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen lezzetli ürünler: Haşlanmış ürünler: kümes hayvanı rulosu; Pişirilmiş ve tütsülenmiş ürünler: tavuk budu, tavuk karkası, yarım tavuk karkası, tavuk karkası, etlik piliç göğsü.
|
|
||
Kümes hayvanları eti (tavuk karkasları, etlik piliçler ve bunların kesilmiş parçaları) BEBEK MAMASI İÇİN: tavuk karkası, 1. sınıf etlik piliç karkası, etlik piliç karkası, 2. sınıf
|
|
||
Doğal kalamar konservesi: "Doğal derisiz kalamar karkası", "Doğal derili kalamar karkası", "Doğal derisiz parçalanmış kalamar", "Doğal derisiz porsiyonlanmış kalamar karkası (fileto)"
|
|
||
Tavuk etinden soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul ürünler: tavuk karkası (tavuk), yarım tavuk (tavuk), tavuk karkasının göğüs kısmı (tavuk), tavuk karkasının but kısmı (tavuk), tavuk göğsü (tavuk)
|
|
||
Kurutulmuş balık gıda ürünleri: kurutulmuş ve tuzlanmış balık, tuzlanmış ve kurutulmuş, tuzlanmış: düzleştirilmiş sarı çizgili karkas; düzleştirilmiş gümüş balığı karkası; yayılmış levrek karkası; düzleştirilmiş gümüş şarlatan karkası
|
ANH LONG SEAFOOD PROCESSING., PTE. CODE HK 136
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler, doğal: karkaslar ve karkas parçaları - tavuk karkası (tavuk, tavuk - broyler); tavuk karkası (tavuk, tavuk - broyler) yarısı; tavuk karkası (tavuk, tavuk - b
|
|
||
Pompalama ekipmanı: pompalar, kümes hayvanlarının et ve yenilebilir yan ürünlerinin tek kademeli santrifüj öğütülmesi Çiftlik: kızartma için büyük boy et ve kemik Hindi karkası, ızgara için Hindi karkası, kızartma için Hindi yarım karkası
|
EVAC OY
|
🇫🇮 Finland
|
|
Yarı mamul doğal kanatlı eti: soğutulmuş ve dondurulmuş - karkaslar ve karkas parçaları - tavuk karkası (tavuk, etlik piliç), tavuk karkası (tavuk, etlik piliç) yarısı, tavuk karkası (tavuk, etlik piliç)
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti: - tavuk karkası, yarım karkas tavuk, kümes hayvanı budu, but, baget, kuyruk, kanat, ızgara kanat, karkas sırtı, göğüs, tavuk tütünü, tavuk karkası, kızartma için tavuk karkası ve g
|
|
||
Kümes hayvanları etinden tütsülenmiş ve haşlanmış ürünler: tavuk karkası Klushka, tavuk karkası göğüs Caprice, tavuk karkası but Golden, tavuk kanatları Flight, tavuk budu Honey, tavuk rulo
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanlarından elde edilen ürünler: tavuk, piliç karkası; tavuk, piliç yarım karkası; tavuk, piliç çeyrek karkası; tavuk, piliç butu; tavuk, piliç butu; tavuk, piliç kanadı
|
-3
|
|
|
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler: tavuk karkası, ızgara kanat, tavuk-tütün, kızartma için tavuk karkası, ızgara için tavuk karkası, kümes hayvanı çorbası seti, et suyu seti, chakhokhbili seti, et ste seti
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanları ve tütsülenmiş yan ürün çeşitleri: tavuk karkası, tavuk karkası, hindi karkası, tavuk yarısı, tavuk yarısı, hindi yarısı, tavuk baget, tavuk baget, hindi baget
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti: Doğal: Tavuk karkası, Tavuk yarım karkası, Baharatlı kümes hayvanı karkası, Izgara için marine edilmiş tavuk, Tavuk budu, Tavuk butu, Tavuk baget, Kry
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler Tavşan etinden yarı mamul ürünler: Yumrulu doğal et ve kemik kategorileri B: Tavşan yarım arka karkası, Tavşan yarım ön karkası, Tavşan karkası, Tavşan bacağı; Topaksız na
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, doğal topaklı et ve kemik: etlik piliç karkasının ön kısmı, etlik piliç karkasının arka çeyreği, etlik piliç karkasının yarısı
|
-3
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri Doğal: piliç karkası, ızgara tavuk karkası, tütün tavuğu karkası, tavuk yarım tavuk, piliç kanadı, pilaki tavuk kanadı, kanatlar
|
|
||
Doğal kalamar konservesi: Derisiz doğal kalamar karkası, Derili doğal kalamar karkası, Derisiz porsiyonlanmış kalamar karkası (fileto), Derisiz karkas ve filetolardan porsiyonlanmış kalamar
|
-2000
|
|
|
Dondurulmuş balık: sardalya karkası (Sardina Pilchardus), sardinella karkası (Sardinella Aurita), uskumru karkası (SCOMBER SCOMBRUS, SCOMBER JAPONICUS)
|
Sargafrigo, Reg: 3437
|
🇲🇦 Morocco
|
|
Dondurulmuş balık: brotola karkası (Salilota australis), grenadier karkası (Coelorhynchus fasciatus), mavi mezgit (polaka) karkası (Micromesistius australis), 4025 işaretli, net ağırlığı 10 olan karton kutularda paketlenmiş
|
BP SAN ARAWA II SAN ARAWA S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanlarından yarı mamul ürünler: 1. sınıf tavuk karkası, 2. sınıf tavuk karkası, 1. sınıf broyler karkası, 2. sınıf broyler tavukları. Piliçlerin, tavukların karkas parçaları (Yarım karkas,
|
|
||
HAŞLANMIŞ-DONMUŞ her türlü deniz ürünü (kalamar karkası; falanks yengeç eti; deniz tarağı filetosu; bütün botan karidesi; soyulmuş midye; ahtapot karkası; deniz trompetçisi karkası):
|
|
||
Salamura dahil olmak üzere her türlü kesimden deniz ürünlerinden (kalamar karkası; falanks yengeç eti; deniz tarağı filetosu; kesilmemiş karides Botan; soyulmuş midye; ahtapot karkası; deniz trompetçisi karkası) elde edilen ürünler,
|
|
||
Balık ve ondan soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: başsız balık, yarım bağırsaklı balık, bağırsaklı balık, başsız bağırsaklı balık, balık karkası, yarım bağırsaklı balık karkası, özel olarak kesilmiş balık karkası, kuskus
|
|
||
Kurutulmuş balık gıda ürünleri: kurutulmuş balık, tuzlanmış ve kurutulmuş, kurutulmuş tuzlu: yassılaştırılmış sarı minke balinası; yassılaştırılmış gümüş balığı karkası; yayılmış levrek karkası; yassılaştırılmış gümüş şarlatan karkası
|
SAI GON FOOD IMPORT EXPORT JOINT STOCK COMPANY
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Konserve balık: derisiz parçalanmış kalamar, doğal; derisiz doğal kalamar karkası; derisiz doğal kalamar karkası (fileto); derili doğal kalamar karkası (fileto); doğal başlı ve derili kalamar
|
|
||
439 işaretli dondurulmuş balık: Vomer karkası (Selena Peruviana), Balık İğnesi karkası (Fistularia Corneta), Berlam Karkası (Merluccius Gayi Gayi) Ambalaj: karton kutular, net ağırlık 10 kg'dan 20 kg'a kadar.
|
Gondi S.A.
|
🇪🇨 Ecuador
|
|
Dondurulmuş balık: Orfoz karkasları (Polyprion Oxygeneios), Balık Tavşanı karkası (Hydrolagus Bemisi), Dil karkası (Pelotretis Flavilatus), Deniz Dili Yeni Zelanda karkasları (Peltorhamphus Novaezeelandiae), Balık K-Devil karkası
|
Talleys Group Limited
|
🇳🇿 New Zealand
|
|
endüstriyel işleme için 1. ve 2. sınıf yarı bağırsağı alınmış veya bağırsağı alınmış kümes hayvanları, kümes hayvanı yarısı, kümes hayvanı karkasının ön kısmı, kümes hayvanı karkasının arka kısmı, göğüs, kümes hayvanı karkasının bacağı, kümes hayvanı kark
|
|
||
Konserve kalamar çeşitleri: doğal kalamar; derisiz doğal kalamar karkası; derisiz doğal parçalanmış kalamar; doğal derili kalamar karkası; derisiz porsiyonlanmış kalamar karkası (fileto)
|
|
||
Tavuk eti (tavukların karkasları, tavuklar, etlik piliçler ve bunların parçaları, dondurulmuş ve soğutulmuş. Tavuk göğüs fileto, derisiz, dondurulmuş Tavuk karkası 1. sınıf Tavuk karkası 2. sınıf Tavuk karkası Piliçler 1-
|
|
||
Mayonez ve mayonez sosları. MAYONEZLER: Provencal mdzh. 67, Limon suyu ile Provencal mdzh. 67, Bıldırcın yumurtası üzerine Provencal mdzh. 67, Bıldırcın yumurtası üzerine Provencal mdzh. 56, Provencal m.dzh. 56, Provence
|
|
||
Kanatlı etinden pişirilen ürünler "Su-Vid", "Su-Vid Lux": etlik piliç, tavuk, hindi, ördek, kaz, bıldırcın, keklik, beç tavuğu göğsü; etlik piliç, tavuk, hindi, ördek, kaz, bıldırcın, keklik budu,
|
|
||
Bıldırcın eti, bıldırcın karkasları
|
|
||
Kümes hayvanı etinden ev usulü lezzetler: Tütsülenmiş ve haşlanmış: tavuk, piliç, kaz, ördek, bıldırcın karkasları; tavuk, piliç, kaz, ördek, bıldırcın yarım karkasları; tavuk, piliç, kaz, ördek çeyrekleri
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul bıldırcın eti: bıldırcın karkasları
|
|
||
Mayonez: Provencal ORGANİK - yağın kütle oranı %67, Bıldırcın yumurtası üzerinde ORGANİK - yağın kütle oranı %67, Zeytin ORGANİK - yağın kütle oranı %67, Bıldırcın yumurtası üzerinde - yağın kütle oranı %67, Zeytin - ma
|
|
||
Izgara için yarı mamul kümes hayvanı eti: - tavuk, piliç, ördek, kaz, beç tavuğu, hindi, bıldırcın karkasları; - tavuk, piliç, ördek, kaz, beç tavuğu, hindi, bıldırcın yarım karkasları; - tavuk, piliç bacakları,
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ: Tavuk Şaşlık, Hindi Şaşlık, Bıldırcın Şaşlık; Tavuk Şaşlık (Lula-Kebap), Hindi Şaşlık (Lula-Kebap), Bıldırcın Şaşlık (Lula-Kebap)
|
|
||
Kümes hayvanlarının sterilize edilmiş konserve et ve sakatatları: Hindi güveç eti, Tavuk güveç, Kendi suyunda bıldırcın eti, Ekşi krema soslu bıldırcın eti, Kuru erikli kaz, Elmalı kaz, Ördek
|
.
|
|
|
Doğal yarı mamuller: tavuk, tavuk, ördek, kaz, beç tavuğu, hindi, bıldırcın karkasları, tavuk, tavuk, ördek, kaz, beç tavuğu, hindi, bıldırcın yarım karkasları, tavuk budu, tavuk, ördek, go
|
|
||
Izgara için kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: - tavuk, piliç, ördek, kaz, beç tavuğu, hindi, bıldırcın karkasları; - tavuk, piliç, ördek, kaz, beç tavuğu, hindi, bıldırcın karkasları, doldurulmuş. - h
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, fırınlanmış, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş. Kümes hayvanları ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş: Bıldırcın, Bıldırcın Royal
|
|
||
Kümes hayvanları etinden lezzetler, (tavuk, ördek, kaz, hindi, beç tavuğu, bıldırcın), tütsülenmiş-haşlanmış: - tütsülenmiş-haşlanmış karkas (tavuk); - tütsülenmiş-haşlanmış karkas (bıldırcın); - rulo; Vakumda paketlenmiş, ambalajsız, ağırlık
|
|
||
Bıldırcın eti (karkas), GRILL bıldırcın
|
|
||
Konserve kümes hayvanları ezmesi: Kızılcıklı Tsarsky pate, Bıldırcın ve kızılcık pate, Bıldırcın etli pate, Imperial pate, Tsarsky pate, Royal pate
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti (karkas) soğutulmuş ve dondurulmuş doğal doldurulmuş: - Elma ile doldurulmuş kaz, Kuru erik ile doldurulmuş kaz; - Mandalina ve ananas ile doldurulmuş bıldırcın, Bıldırcın doldurulmuş
|
|
||
Yumurta (tavuk, bıldırcın) haşlanmış, salamurada soyulmuş; Yumurta (tavuk, bıldırcın), haşlanmış, salamurada soyulmuş.
|
|
||
Tütsülenmiş tavuk yumurtası, Tütsülenmiş bıldırcın yumurtası, Salamura tavuk yumurtası, Salamura bıldırcın yumurtası,
|
|
||
Soğutulmuş tavşan yarı mamul et ürünleri: - büyük boy et ve kemik kategorileri A: "Tavşan karkası", "Tavşan yarım karkası", - porsiyonlanmış kemiksiz kategori B: "Tavşan köftesi", - porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri
|
|
||
Kanatlı etinden elde edilen yarı mamuller ve mutfak ürünleri: Kanatlı etinden elde edilen doğal yarı mamul ürünler: Tavuk karkası, tavukların yarım karkası, tavuklar, tavuk çeyrekleri, tavuklar; tavukların bacakları, tavuklar; t
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş kümes hayvanı ürünleri: etlik piliç karkası, yarım etlik piliç karkası, etlik piliç budu, etlik piliç göğsü, etlik piliç kanadı, etlik piliç baget, etlik piliç
|
|
||
soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul tavşan eti: doğal - tavşan karkası, tavşan yarım karkası, kalça, bel kısmı, kürek kemiği, kızartma ve haşlama için küçük boyutlu yarı mamul, tavşan filetosu
|
|
||
Kızarmış tavuk karkası, füme tavuk karkası, kızarmış göğüs eti filetosu, füme göğüs eti filetosu, ızgara jambon filetosu, füme jambon filetosu, ızgara kemikli jambon, kemikli füme jambon, ızgara kanat
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri: haşlanmış: piliç tavuğun preslenmiş eti; tütsülenmiş-haşlanmış: piliç tavuğun karkası, yarım karkası; göğüs, but, but, kanat, piliç fileto, hindi; piliç - tütün; rulo
|
.
|
|
|
Kümes hayvanı etinden tütsülenmiş-haşlanmış ve fırınlanmış ürünler: 1. Tütsülenmiş-haşlanmış: piliç karkası; piliç yarım karkası; piliç tavuk kanadı; piliç tavuk budu; piliç tavuk butu;
|
|
||
Pişmiş kümes hayvanları ürünleri: İhale jambonu, hindi karkası, hindi budu, tavuk budu, but, kanat, tavuk karkası, Moskovsky rulosu.
|
|
||
Ördek eti (karkasları ve parçaları): sakatatlı ördek karkası, sakatatsız ördek karkası, ördek göğsü, ördek göğsü filetosu, ördek butu, ördek but filetosu, ilk yemekler için ördek parçaları, ördek kanatları, ne
|
|