Buğday Sınıfı GTIP / HS CODE ✨
- 0101: Canlı atlar,eşekler,katırlar ve bardolar
- 0713: Kuru baklagiller (kabuksuz) (taneleri ikiye ayrılmış)
- 1001: Buğday ve mahlut
- 100191: Buğday (makarnalık durum buğdayı hariç) ve mahlut; tohumluk
- 1003: Arpa
- 1101: Buğday unu/mahlut unu
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- Color and Soin Saç Boyası 8N Buğday Sarısı
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Buğday tanesi: yumuşak buğday, 3. sınıf; yumuşak buğday sınıf 4; durum buğdayı, sınıf 3; durum buğdayı sınıf 4; yumuşak buğday sınıf 5; durum buğdayı sınıf 5
|
|
||
Buğday tanesi: yumuşak buğday, sınıf 3; yumuşak buğday, sınıf 4; yumuşak buğday, sınıf 5. 2018 yılı hasadı.
|
|
||
Buğday sınıfı 5. 2015 hasadı Balkabağı "buğday-çavdar, unlu mamuller" Balkabağı "
|
+
|
|
|
Buğday sınıfı 5. 2015 hasadı Balkabağı "buğday-çavdar, unlu mamuller" Balkabağı "
|
.
|
|
|
YUMUŞAK BUĞDAY SINIF 4 HASAT SINIFI 2013 BANYO
|
|
||
yemlik buğday, sınıf 3. 2013 hasadı 0,6 kg ağırlığında ikinci sınıf 0,6 kg
|
|
||
yemlik buğday, sınıf 3. 2013 hasadı 0,6 kg ağırlığında ikinci sınıf 0,6 kg
|
|
||
Gıda buğday sınıfı Trizo 4. sınıf, hasat 2015 yağda, - Mathieu ringa balığı aromatik otlar ile yağda, - Mathieu ringa balığı sarımsak ile yağda, - Mathieu ringa balığı baharatlar ile yağda, - Mathieu ringa balığı tütsülenmiş
|
|
||
kışlık buğday, sınıf 3.4, dökme olarak Hasat 2015
|
|
||
Tahıl yumuşak buğday sınıf 3
|
|
||
kışlık buğday sınıf 4, hasat 2015
|
|
||
Kışlık buğday, sınıf 3. 2015 hasadı.
|
|
||
Kışlık buğday, sınıf 3
|
-2000
|
|
|
Buğday sınıfı 4. Hasat 2015 yağın kütle oranı %10, %15, %20, %30 net ağırlığı 1 kg'dan 20 kg'a kadar olan kombine ambalajlarda
|
№24
|
|
|
YUMUŞAK BUĞDAY SINIF 3, devlet rezervine tedarik edilir
|
|
||
Buğday sınıfı 3, hasat 2013
|
|
||
Çavdar ekmeği - buğday sınıfı 1. Ambalaj: polietilen torbalar, net ağırlık 500 gramdan 900 grama kadar.
|
|
||
Buğday sınıfı 4, hasat 2013
|
|
||
Buğday sınıfı 5, 2017 hasadı, dökme, ticari marka Özel tarımsal işletme AGROFIRM "DONBASS"
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Buğday sınıfı 4. 2017 hasadı dondurulmuş: B kategorisi pelmeni: sığır eti, ev yapımı, Tatar, gurme, Rus. B kategorisi köfte: domuz eti ve sığır eti,
|
|
||
Gıda amaçlı buğday sınıfı 4. 2018 hasadı coğrafi işaret kuru beyaz Marlborough bölgesi (etil alkol hacim oranı %8,5 ila %15): SANDHILLS SAVIGNON BLANC
|
|
||
Yemlik ve teknik amaçlı buğday, sınıf 5, tip I, alt tip 3, 2017 mahsulü.
|
.
|
|
|
Gıda amaçlı buğday, sınıf: Ermak. Setten 2018 köpük hasadı Duş için köpük sünger, marka Foamie
|
|
||
Buğday, sınıf 4, dökme, Hasat 2018. marka: IP köylü çiftliği başkanı Eliseev Alexander Vladimirovich
|
|
||
Kışlık buğday, sınıf 4. Çeşit karışımı - Corundum, Zentos, Toras Hasat 2015
|
|
||
Buğday sınıfı 2 (hecelenmiş, hecelenmiş), hasat 2015
|
|
||
Tahıl yumuşak buğday sınıf 3
|
|
||
Tahıl yumuşak buğday sınıf 3
|
|
||
GIDA KATKI MADDESİ SOLVA GS81 (SOLVA GS81, SODYUM SİTRAT) GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIM İÇİN 1 İLE 50 KG ARASI TORBALARDA, kışlık buğday sınıfı 1225947
|
BK GIULINI GMBH
|
🇩🇪 Germany
|
|
DOMUZ ETLERI, TÜTSÜLENMIŞ VE HAŞLANMIŞ. PRESLENMİŞ DOMUZ ETİ, PRESLENMİŞ BACON, DOMUZ BOYNU, DOMUZ PASTOMASI, KARBONAT, RULO, DOMUZ RULO, DOMUZ FISTIĞI, DOMUZ PEYNİRİ, DOMUZ RULO, DOMUZ BAŞI, DOMUZ BAŞI, BUĞDAY sınıf 14
|
.
|
|
|
Buğday Sınıf 3, hasat 2014
|
|
||
Yem amaçlı tedarik edilen yumuşak BUĞDAY sınıf 5, 2015 hasadı GOST R 52554 -2006
|
|
||
Buğday sınıfı 4. Hasat 2016.
|
|
||
Buğday Sınıfı 5, sert amaçlar için.
|
|
||
yumuşak buğday, sınıf 3, gıda amaçlı, 2018 hasadı, 02142018'den itibaren devlet rezervinin ekmek ürünlerinin sorumlu depolanmasına ilişkin XP 33 sayılı Devlet sözleşmesi kapsamında devlet rezervine serilmek üzere. Skl
|
|
||
BUĞDAY SINIFI 3
|
:
|
|
|
Ekmek - Buğday sınıfı 1, Kokulu, Davydovsky, Davydovsky yeni; ekmek - Sarımsaklı Archedinsky, Archedinsky kepek, Posolsky, Fitness; unlu mamuller - dilimlenmiş somun, büyük somun, Fransız baget somun, bu
|
.
|
|
|
Tahıllar: yemeklik buğday, sınıf 4, hasat 2018, marka IP Head of farm Kamyshev V.P. denim dahil), karışık kumaşlar: pantolon, marka LIAM HODGES
|
|
||
İşaretli tahıllar: TK RIVIERA: yemlik buğday sınıf 5, hasat 2018. Ambalaj: dökme olarak.
|
|
||
Buğday sınıfı 4. Vintage 2018.
|
№39
|
|
|
Tahıllar: kışlık buğday, sınıf 3, hasat 2019
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
Gıda amaçlı kışlık buğday. Sınıf: Volgogradskaya 84. Bağbozumu 2017.
|
|
||
Gıda ürünleri. Tahıllar. Gıda amaçlı kışlık yumuşak buğday sınıfı Malakit. Hasat 2019
|
|
||
Buğday sınıfı 4. 2019 hasadı.
|
|
||
Gıda amaçlı yumuşak buğday, Sınıf 3, 2019 hasadı, devlet rezervinin ekmek ürünlerinin sorumlu depolanması için XP 24 sayılı Devlet Sözleşmesi kapsamında yenileme sırasına göre devlet rezervine yerleştirmek için
|
|
||
BUĞDAY UNU EKMEĞI: YÜKSEK DERECELI BUĞDAY UNU EKMEĞI, BIRINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, BIRINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, IKINCI SINIF BUĞDAY UNU, IKINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, IKINCI SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞI, BUĞDAY BUĞDAYI TOZU
|
|
||
BUĞDAY UNU EKMEĞİ: YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, BİRİNCİ SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, SARATOVSKY BUĞDAY UNU, İKİNCİ SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, POWEER ET YAĞI, BORU YAĞI 69 rafine prina yağı ile t
|
|
||
buğday unu ekmeği: birinci sınıf undan kalıplanmış buğday ekmeği, birinci sınıf undan buğday şekilli ekmek, ikinci sınıf undan buğday şekilli ekmek, birinci sınıf undan buğday ocağı ekmeği, buğday ekmeği
|
|
||
Buğday unu ekmeği: Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği; Birinci sınıf buğdaydan Matnakash; Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği; Birinci sınıf buğday unundan yapılan Matnakash; Kalach Saratov; Buğday ekmeği ve
|
|
||
Fırıncılık ürünleri: buğday unundan örgüler, birinci sınıf; buğday unundan basit somunlar, birinci sınıf; buğday unundan dilimlenmiş somunlar, en yüksek sınıf; buğday unundan özel somunlar, birinci sınıf; buğday fırıncılığı
|
|
||
Unlu mamuller: birinci sınıf buğday unundan beyaz somun, birinci sınıf buğday unundan baget, birinci sınıf buğday unundan Baltık somunu, birinci sınıf buğday unundan mini rulo, buğday unundan rulo
|
|
||
Buğday unundan yapılan unlu mamuller: Buğday ekmeği 1. sınıf, buğday ekmeği 2. sınıf, kepek ekmeği, tahıl ekmeği, birinci sınıf buğday unu rulosu, dilimlenmiş buğday unu 1. sınıf somun, pshe'den unlu mamuller
|
|
||
BUĞDAY UNUNDAN UNLU MAMULLER. YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, BİRİNCİ SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, İKİNCİ SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, İKİNCİ SINIF BUĞDAY UNU EKMEĞİ, CAPITAL BAR, SPECIAL BATON, kadınlar için sentetik iplik
|
|
||
Unlu mamuller: Ekmek Buğday kalıplanmış 1 sınıf, Buğday kalıplanmış 2 sınıf, Buğday ocağı 2 sınıf, çavdar-buğday kalıplanmış Slavyansky, çavdar-buğday Zhito, çavdar-buğday ocağı Bahar, çavdar-pshe
|
|
||
ambalajlı unlu mamuller: birinci sınıf buğday unundan dilimlenmiş somunlar, Moskova bölgesi birinci sınıf buğday unundan somunlar, birinci sınıf buğday unundan başkent somunları, birinci sınıf buğday unundan başkent ruloları
|
|
||
Unlu mamuller: birinci sınıf buğday unundan dilimlenmiş somunlar, birinci sınıf buğday unundan özel somunlar, birinci sınıf buğday unundan örgüler, birinci sınıf buğday unundan kekler, Yaroslavl çöreği ve
|
|
||
ambalajlı unlu mamuller: birinci sınıf buğday unundan dilimlenmiş somunlar, Moskova bölgesi birinci sınıf buğday unundan somunlar, birinci sınıf buğday unundan başkent somunları, birinci sınıf buğday unundan başkent ruloları
|
|
||
KOMPLEKS GÜNLÜK DİYET (RPK-S): 1. 1. sınıf buğday unundan ordu bisküvisi veya 1. sınıf buğday unundan bisküvi veya 1. sınıf buğday unundan sade bisküvi 2. 1. sınıf buğday unundan sade bisküvi Konserve et 3. Konserve et ve sebze
|
|
||
Buğday tanesi: 3 sınıf yumuşak buğday; 4 sınıf yumuşak buğday; 4 sınıf durum buğdayı; 5. sınıf yumuşak buğday. Hasat 2019.
|
|
||
Buğday unu ekmeği: Birinci sınıf buğday unundan ekmek, kalıplanmış ve ocak, Birinci sınıf kalıplanmış buğday unundan ekmek, Khoperskiy kalıplanmış, Birinci sınıf kalıplanmış buğday unundan beyaz ekmek, Buğdaydan beyaz ekmek
|
№ 5
|
|
|
Buğday unlu ekmek: Birinci sınıf undan buğday ekmeği, İkinci sınıf undan buğday ekmeği, Birinci sınıf undan Kalach Uralsky, Birinci sınıf undan Matnakash, Krestyanskaya Bulka, Birinci sınıf undan papatya ekmeği
|
Zephyr Technology Corporation
|
🇺🇸 United States
|
|
Birinci sınıf undan buğday ekmeği, 1. sınıf undan buğday ekmeği, 2. sınıf undan buğday ekmeği, Aromatik ekmek, Susamlı buğday ekmeği, Tost ekmeği, Çavdar-buğday ekmeği, Çavdar ekmeği, C
|
|
||
1. sınıf buğday unundan ekmek, M 75-23 tipi buğday unundan ekmek, 2. sınıf buğday unundan ekmek; M100-25 tipi buğday unundan ekmek; 2. sınıf kepekli buğday unundan ekmek;
|
|
||
Buğday unundan unlu mamul çeşitleri: En yüksek dereceli buğday unundan ekmek; Birinci sınıf buğday unundan ekmek; Birinci sınıf buğday unundan lavaş; Birinci sınıf buğday unundan lavaş; Butte çöreği
|
|
||
Fırın ürünleri: Birinci sınıf buğday unundan dilimlenmiş somunlar, birinci sınıf buğday unundan örgüler, birinci sınıf buğday unundan özel somunlar, buğday unundan kuru üzümlü Saiki; buğday unundan Yaroslavl çöreği 1c, Tereyağlı ho
|
|
||
Birinci sınıf undan yapılmış buğday ekmeği, 1. sınıf undan yapılmış buğday ekmeği, 2. sınıf undan yapılmış buğday ekmeği, birinci sınıf undan yapılmış papatya ekmeği, 1. sınıf undan yapılmış papatya ekmeği, ramen ekmeği, ev yapımı ekmek
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: Buğday ekmeği, üst sınıf, Buğday ekmeği birinci sınıf, Buğday ekmeği ikinci sınıf, lavaş, yassı kek, çörek, serpme, tıraş fırçası, papatya, somun, dolgusuz çörekler
|
|
||
Unlu mamuller: birinci sınıf buğday unundan dilimlenmiş somunlar, birinci sınıf buğday unundan öğrenci somunları, birinci sınıf buğday unundan unlu mamuller, buğday unundan hasır challah
|
|
||
Unlu mamuller: birinci sınıf buğday unundan haşhaş tohumlu hasır sepet; birinci sınıf undan serpme çörek; 1. ve 2. sınıf buğday unu karışımından rustik ekmek; birinci sınıf buğday unundan Vitushka Mishkinskaya
|
|
||
Buğday unu çeşitleri: Buğday pişirme unu: ekstra sınıf; üst sınıf; üzüm çeşidi; birinci sınıf; ikinci sınıf; duvar kağıdı çeşidi. Genel amaçlı buğday unu: M 45-23; M 55-23; MK 55-23; M 75-23; М
|
|
||
Gıda ürünleri. Buğday unundan unlu mamuller, paketlenmiş ve paketlenmemiş: birinci sınıf buğday unundan şehir ekmekleri, birinci sınıf buğday unundan şehir ekmekleri, dilimlenmiş buğday unu somunları, birinci sınıf
|
|
||
BUĞDAY UNLU EKMEK: Birinci sınıf undan buğday ekmeği, Birinci sınıf undan buğday ekmeği, İkinci sınıf undan buğday ekmeği, Kişinev Ekmeği, Krasnoselsky Ekmeği, Bozkır Ekmeği, Kiev Arnaut Ekmeği, Darı Ekmeği
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: birinci sınıf undan buğday ekmeği, birinci sınıf undan buğday ekmeği, ikinci sınıf undan buğday ekmeği, Kişinev ekmeği, ev yapımı ekmek, papatya ekmeği, matnakaş, kırmızı ekmek
|
|
||
birinci sınıf fırın unundan buğday ekmeği, şekilli, ocak; birinci sınıf fırın buğday unundan yapılmış Ural ocak kalach; birinci sınıf fırın buğday unundan yapılmış matnakash; birinci sınıf fırın unundan ev yapımı ocak ekmeği
|
|
||
Birinci sınıf fırın unundan buğday ekmeği, şekillendirilmiş ve ocak. Birinci sınıf buğday unundan yapılmış Matnakash. Birinci sınıf buğday unundan yapılmış Kalach Uralsky, ocak. Undan yapılmış buğday ekmeği
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: Birinci sınıf buğday unundan ekmek Onyx, Sarımsak; Kepek ilaveli birinci sınıf buğday unundan ekmek - Kalachi Vostok; İkinci sınıf buğday unundan ekmek
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: birinci sınıf buğday unundan ekmek; ikinci sınıf buğday unundan ekmek; birinci ve ikinci sınıf buğday unu ile kepek karışımından ekmek
|
|
||
Basit bisküviler Birinci sınıf buğday unundan başlayın, bisküviler İkinci sınıf buğday unundan basit başlayın, bisküviler Buğday duvar kağıdından basit başlayın, bisküviler İkinci sınıf buğday unundan geliştirilmiş başlayın
|
|
||
Buğday unundan ekmek: birinci sınıf buğday; 1. sınıf buğday; 2. sınıf buğday; tost, kepekli süt
|
|
||
Krutonlar: çavdar, çavdar-buğday; birinci sınıf buğday unundan veya genel amaçlı buğday unundan yapılmış buğday yağı, M55-23 tipi; birinci sınıf buğday unundan veya genel amaçlı buğday unundan buğday ty
|
|
||
Kepekli buğday unu (kepekli buğday unu): premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, duvar kağıdı; Birinci sınıf undan genel amaçlı kepekli Kişinev buğday unu, ikinci sınıf undan Kişinev ekmeği, c
|
|
||
buğday unundan ekmek, kalıplanmış ve ocak: birinci sınıf undan buğday ekmeği, birinci sınıf undan buğday ekmeği, ikinci sınıf undan buğday ekmeği, hediyelik somun, ambalajsız, ambalajda, pakette (kesilmiş
|
|
||
Birinci sınıf undan buğday ekmeği, İkinci sınıf undan buğday ekmeği, Buğday unu ve soyulmuş çavdar karışımından ekmek. Ağırlık 720 gram. Ambalajsız. İkinci sınıf buğday unundan ekmek, kalıplanmış; un karışımı
|
.
|
|
|
Zencefilli şekerleme: İkinci sınıf buğday unundan çiğ zencefilli kurabiye, Birinci sınıf buğday unundan çiğ zencefilli kurabiye, En yüksek dereceli buğday unundan çiğ zencefilli kurabiye, Birinci sınıf buğday unundan muhallebi
|
|
||
Zencefilli şekerleme ürünleri Ham zencefilli kurabiye: - ikinci sınıf buğday unundan; - birinci sınıf buğday unundan; - en yüksek sınıf buğday unundan; - buğday ve çavdar unu karışımından Demlenmiş g
|
.
|
|
|
Birinci sınıf undan buğday ekmeği, birinci sınıf undan buğday ekmeği, ikinci sınıf undan buğday ekmeği, tatlı buğday ekmeği, şehir ekmeği, hardallı ekmek, kuru üzümlü elek ekmeği, papatya ekmeği, ramen ekmeği,
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller. İkinci sınıf undan yapılmış buğday ekmeği, kalıplanmış, 0,5-0,7 kg ağırlığında. Birinci sınıf undan yapılmış buğday ekmeği, ocak, 0,5-0,7 kg ağırlığında. Birinci sınıf undan buğday ekmeği Tablet
|
|
||
Tereyağlı fırın ürünü: Birinci sınıf undan buğday ekmeği, kalıplanmış, 1. sınıf undan buğday ekmeği, kalıplanmış, 2. sınıf undan buğday ekmeği, kalıplanmış, Çavdar ekmeği, buğday unundan çörekler,
|
Қ
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
BİRİNCİ SINIF BUĞDAY FIRIN UNUNDAN EKMEK, İKİNCİ SINIF BUĞDAY FIRIN UNUNDAN EKMEK - GOST 27842-88 2. BUĞDAY FIRIN UNUNDAN UNLU MAMULLER, YÜKSEK SINIF ev tipi kanepe: 2688 YÜKSEK SINIF ev tipi kanepe
|
|
||
Buğday unundan ekmek: üst sınıf - hardal ekmeği, buğday ekmeği, hatıra somunu, matnakash; birinci sınıf - buğday ekmeği; ikinci sınıf - buğday ekmeği.
|
|
||
Buğday unundan ekmek: Yüksek dereceli undan yapılan buğday ekmeği, Yüksek dereceli undan yapılan buğday ekmeği, Ocak, Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği, Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği ocak çeşitleri, Buğday Ekmeği
|
№ 4
|
|
|
Buğday unu: yüksek dereceli fırıncı buğday unu, birinci sınıf fırıncılık buğday unu, ikinci sınıf fırıncılık buğday unu, genel amaçlı buğday unu tip M 55-23, genel amaçlı buğday unu
|
|
||
BUĞDAY UNU: BUĞDAY UNU FIRIN VARYETESİ EKSTRA BUĞDAY UNU FIRIN EN YÜKSEK SINIF BELGELER BUĞDAY UNU FIRIN VARYETESİ YAĞLAYICI BUĞDAY FIRIN UNU BİRİNCİ SINIF BUĞDAY UNU FIRIN
|
|
||
Fırıncılık ürünlerinden peksimet (kruton): çavdar; ikinci sınıf undan buğday unu; birinci sınıf undan buğday; premium undan buğday; M 125-20 tipi undan buğday; M 75-23 tipi undan buğday; buğday
|
.
|
|
|
Hamur: mayalı birinci sınıf, mayalı birinci sınıf, mayalı çavdar-buğday, mayasız birinci sınıf, mayasız birinci sınıf, mayasız tereyağlı birinci sınıf, mayasız çavdar-buğday, birinci sınıf ekmek için, ekmek için n
|
|
||
Buğday unu: fırınlık buğday unu, ekstra sınıf, fırınlık buğday unu, premium buğday unu, gritty un, buğday unu birinci sınıf, fırınlık buğday unu ikinci
|
|
||
Buğday krakerleri, körili buğday krakerleri, baharatlı buğday krakerleri, sarımsaklı krakerler, birinci sınıf buğday unundan zengin buğday krakerleri; çavdar krakerleri, birinci sınıf buğday unu karışımından tahıl krakerleri
|
-1
|
|
|
Buğday unu ekmeği: birinci sınıf undan yapılmış buğday ekmeği; birinci sınıf undan buğday ekmeği; ev yapımı ekmek; kepekli buğday unu ekmeği; susamlı buğday ekmeği; buğday unu vys'den Derevensky ekmeği
|
|
||
En yüksek dereceli buğday unundan ekmek, birinci sınıf buğday unundan ekmek, ikinci sınıf buğday unundan ekmek, buğday unundan ekmek, buğday unundan ekmek Kalach Donskoy, buğday unundan ekmek
|
|
||
3. sınıf buğday. 4. sınıf buğday. 5. sınıf buğday. Hasat 2015.
|
|