Çavdar Fermente Malt GTIP / HS CODE ✨
- 1107: Malt
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 190190: Süt, peynir vb. ile hububat esaslı karışım ve mamuller
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 220300: Biralar (malttan)
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu ve çavdar fermente malt karışımından Borodinsky ekmeği Çavdar unu ve buğday unu karışımından Riga ekmeği Fırın pervog
|
|
||
Yıllık 6.000 ton kapasiteli çavdar fermente malt üretimi için teknolojik hat ekipmanı (bileşim için bkz. Ek No. 1, 4 sayfa)
|
GONGDA PACKAGING TECHNOLOGY Co., LTD. SHANDONG
|
🇨🇳 China
|
|
Çavdar kuru öğütülmüş fermente malt, ikinci sınıf
|
|
||
Fermente edilmiş çavdar tahılı (malt). Nakliye konteynerlerinde paketlenmiştir.
|
.
|
|
|
Çıtır çıtır ekmek Çavdar ekmeği: Çavdar ezmesi, Çavdar ezmesi malt, Fesleğenli çavdar ezmesi, Dereotlu çavdar ezmesi, Kimyon tohumlu çavdar ezmesi, Kişnişli çavdar ezmesi, Çavdar ezmesi
|
|
||
Çıtır çıtır ekmek Çavdar pedi (Çavdar pedi, Çavdar pedi malt, Fesleğenli çavdar pedi, Dereotlu çavdar pedi, Kimyon tohumlu çavdar pedi, Kişnişli çavdar pedi, Çavdar pedi
|
|
||
Baget, Gözleme Focaccia, Ekmek Günü, Ekmek Gecesi, Çavdar Ekmeği, Malt Ekmeği, Sağlık Ekmeği, Ciabatta, Çörekler, Malt Somun, Baton Ev Yapımı, Somun çavdar, Tandır gözleme, Ekmek çubukları, Pigtails-Hala, Beyaz ekmek baklaları
|
|
||
Çavdar unundan, çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: Çavdar-buğday malt ekmeği; Geliştirilmiş Ukrayna Ekmeği; Borodino Ekmeği; Beyaz Rusya Ekmeği; Monastyrsky Ekmeği; Rus Ekmeği; Step Ekmeği
|
|
||
Soyulmuş çavdar ve buğday unu karışımından elde edilen ekmek: "Çavdar", bir paket içinde dilimlenmiş "Çavdar" (fermente çavdar maltı ilavesiyle), "Oksky new"
|
.
|
|
|
Yem karışımları. Ürün yelpazesindeki tahıl kalıntıları: ayıklama sonrası arpa tahıl atıkları, 2. sınıf ayıklama sonrası arpa tahıl atıkları, ayıklama sonrası çavdar tahılları, malt filizleri, yarı zamanlı işleme sonrası malt atıkları
|
|
||
birinci sınıf kuru fermente malt
|
- 23
|
|
|
Gıda konsantreleri: ekmek ve içeceklerin hazırlanması için starter kültürler: Çavdar, Buğday, Malt, Khmelevaya, Kvas için, Polbyanaya, Pirinç, Karabuğday, Mısır, Soya, Suritsa, Levito-Madre, San Fra
|
|
||
buğday unundan unlu mamuller: ekinezyalı buğday ekmeği, çavdar fermente maltlı buğday ekmeği, tritikale unundan unlu mamuller, havuçlu ekmek, pancarlı ekmek
|
|
||
I sınıfı kuru fermente edilmemiş çavdar maltı, tahıl içinde. Çavdar kuru fermente edilmemiş malt, I-sınıfı, öğütülmüş. Çavdar kuru fermente edilmemiş malt, II-sınıf, tahılda. Fermente edilmemiş kuru çavdar maltı II-sınıf pa
|
|
||
Öğütülmüş çavdar maltı (Rye Malt Powder Light), koyu öğütülmüş çavdar maltı (Rye Malt Powder Dark), yüksek oranda fermente edilmiş öğütülmüş çavdar maltı (Diastatic Rye Malt Powder), yüksek oranda öğütülmüş arpa maltı
|
Laihian Mallas Oy
|
🇫🇮 Finland
|
|
GOST R 52061-2003 Kuru çavdar maltına göre yapılmış dokuma polipropilen torbalarda çavdar kuru öğütülmüş fermente edilmiş ve fermente edilmemiş paketlenmiş malt. Özellikler
|
|
||
Çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: Kimyon tohumlu çavdar ekmeği, fermente süt, Kupecheskiy ekmeği, Malt ekmeği, peynir altı suyu ile malt ekmeği, Boyarsky ekmeği, köy ekmeği, yeni eski Rus ekmeği, ekmek
|
-1
|
|
|
Maltlanmış Çavdar Tanesi, Çavdar Malt Flavo, maltlanmış çavdar tanesi; Öğütülmüş çavdar maltı (Rye Malt Powder Light), koyu çavdar maltı (Rye Malt Powder Dark), arpa maltı
|
Laihian Mallas Oy
|
🇫🇮 Finland
|
|
Tam tahıllı malt, ezilmiş, çavdar, buğday, arpadan öğütülmüş Fermente ve fermente edilmemiş unlu mamuller
|
|
||
Ağırlıkça çavdar kuru öğütülmüş fermente ve fermente edilmemiş malt - dokuma polipropilen torbalarda
|
|
||
MALT: FERMENTE EDİLMİŞ VE FERMENTE EDİLMEMİŞ ÇAVDAR, BREWING BARLEY LIGHT, BREWING BREWING CARAMEL, BREWING 1 , seri numarası 58708, taşıma kapasitesi 320 kg., kabin hızı 0,71 m/s, durak sayısı 9, kaldırma yüksekliği 22,8 m, kurulu
|
2007
|
|
|
Malt: fermente edilmiş ve fermente edilmemiş çavdar maltı BREWING BARLEY LIGHT, CARAMEL, BREWING WHEAT. Ambalaj - polimer filmler, mukavva, oluklu mukavva bazlı birleşik malzemelerden; paketler
|
|
||
MALT, tüketici kaplarında ambalajlanmış: kuru çavdar maltı, fermente edilmiş ve edilmemiş, taneler halinde ve öğütülmüş; kuru arpa maltı, taneler halinde ve öğütülmüş; maltlanmış buğday tanesi; maltlanmış çavdar tanesi,
|
|
||
Fermente edilmiş tahılda çavdar maltı; Fermente edilmiş öğütülmüş çavdar maltı; Fermente edilmemiş tahılda çavdar maltı; Fermente edilmemiş öğütülmüş çavdar maltı; Arpa maltı, tahılda fermente edilmiş; Arpa maltı çiftlikleri
|
|
||
Çavdar maltı, tahıl, fermente edilmemiş (hafif). Çavdar maltı, tahıl, fermente edilmemiş (hafif). Çavdar tahıl maltı, fermente edilmiş (kırmızı) Çavdar tahıl maltı, fermente edilmiş (kırmızı). Çavdar maltı mo
|
|
||
Fermente edilmemiş tahıl çavdar maltı (hafif); Fermente edilmiş tahıl çavdar maltı (kırmızı); Fermente edilmemiş öğütülmüş çavdar maltı (hafif) Fermente edilmiş öğütülmüş çavdar maltı (kırmızı); Fermente edilmemiş yulaf maltı
|
|
||
Makarna: çavdar unu ve çavdar maltından yapılmış 7 numaralı sağlık, spiral; çavdar unu ve çavdar maltından yapılmış 7 numaralı sağlık, boynuz; çavdar unu ve Kudüs enginarından yapılmış 6 numaralı sağlık, koni, ambalaj: 400 gramlık torbalar
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Sıvı malt ekstraktları: Malt Ekstraktı (Koyu Renk) (Leipa Malt (Dark)), Malt Ekstraktı (Koyu Renk-LV) (Leipa Malt (Dark-LV)), Malt Ekstraktı (Açık Renk) (Leipa Malt (Light)), Malt Ekstraktı (Koyu Çavdar) (Leipa Mal
|
Barmalt Malting India Pvt. Ltd
|
🇮🇳 India
|
|
tahıl ürünlerinden elde edilen un duvar kağıdı Eski Rusça: arpa, buğday kaba öğütme duvar kağıdı, bezelye, çavdar, yulaf ezmesi, mısır, karabuğday, pirinç, malt (çavdar maltından, arpa maltından, buğday soyasından
|
|
||
Doğal fermente çavdar kvası: VAN PUR malt içeceği, alc. 0.0-0.5 vol. cam ve PET şişelerde, teneke kutularda, polimer ve metal fıçılarda, hacim 0.2l-50.0l.
|
VAN PUR Sp.zo.o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Ekmek kırıntıları ve fermente çavdar maltından kuru ekmek kvası, tartılmış ve paketlenmiş
|
|
||
Ekmek peksimetinden ve fermente çavdar maltından kuru ekmek kvası, tartılmış ve paketlenmiş
|
|
||
Ekmek kırıntıları ve fermente çavdar maltından kuru ekmek kvası, tartılmış ve paketlenmiştir.
|
|
||
Ürün yelpazesinde çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: çavdar unu ve buğday unu karışımından çavdar malt ekmeği Derevensky; - çavdar ve buğday unu karışımından - çavdar baget.
|
|
||
Est Malt ticari markası altında malt (maltlanmış filizlenmiş tahıl): buğday maltı (maltlanmış filizlenmiş sertleştirilmiş buğday tanesi) Baltic Wheat, çavdar maltı (maltlanmış filizlenmiş çavdar tanesi) Baltic Ry
|
Estonian Malt OU
|
🇪🇪 Estonia
|
|
Est Malt marka malt (maltlanmış tahıl): Baltic Wheat buğday maltı (maltlanmış buğday tanesi) Baltic Rye çavdar maltı (maltlanmış çavdar tanesi) Baltic Rye, karabuğday maltı (maltlanmış karabuğday tanesi) Baltic Buc
|
Estonian Malt OU
|
🇪🇪 Estonia
|
|
Malt ürünleri: fırıncılık için diyastatik malt, fırıncılık için özel malt, fırıncılık için özel şıra, özel koyu malt, koyu çavdar maltı özütü, ekşi maya maltı
|
Aromatic AB
|
🇸🇪 Sweden
|
|
Çavdar unundan ve farklı unların karışımından ekmek: çavdar sade, çavdar-buğday Fitness, buğday-çavdar sade, buğday-çavdar ocak, Karabuğday, kepekli Çavdar, dereotlu Soğanlı, Malt, kuru üzümlü С
|
|
||
Filtrelenmemiş, berraklaştırılmamış kvas Georgievsky: ekmek, yaban turplu ekmek, malt, zencefilli malt, kuş üzümlü malt, kekikli malt, çavdar.
|
|
||
Unlu mamuller: ekmek Çavdar Ardıç ağırlık 500 gram, ekmek Borodino ağırlık 550 gram, ekmek Çavdar İskandinavya 500 gram, çavdar baget 300 gram, çavdar ciabatta 450 gram, çavdar çörek koyu malt 90 gram
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: malt tahıllı ekmek. çekirdekli çavdar-buğday ekmeği, çavdar mucizesi ekmeği, çok tahıllı ekmek, soğanlı ekmek, Helios ekmeği, kuru üzümlü ekmek,
|
|
||
Kızartılmamış arpa maltı, türleri: "Pilsner", "Bayer, Vienna, Pale Ale, Melanoid, Enzyme, Munich, Dark Ale; kavrulmamış çavdar maltı, türleri: "Pot Still Rye malt", "Rye Malt"; malt değil
|
VIKING MALT OY
|
🇫🇮 Finland
|
|
Çavdar ve buğday unu karışımından ekmek: "Karabuğday" ekmeği, "Karabuğday" soğanlı ekmek, "Soğan" ekmeği, "Soğan" dereotlu ekmek, "Malt" ekmeği, "Malt" baharatlı ekmek, "Malt" kuru üzümlü ekmek, "Boyarsky" ekmeği, "Boy
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımı unlu mamuller: ekmek, somun: Çok tahıllı, Tahıllı çavdar, Prag, Tahıl, 7 tahıl, Çavdar, Tahıl ve soğanlı çavdar, 8 tahıl, Malt ve kişnişli
|
|
||
Unlu mamuller çavdar - buğday ve buğday - çavdar: çavdar - buğday: Gourmania; Avcılık; Tarçınlı Süt; Altın Çavdar; Tüccarlar; Prens; Malt; Amber; Prag; Uyarıcı; "Tanrı
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: malt ekmeği, ayçiçeği çekirdekli çavdar-buğday ekmeği, çavdar ekmeği mucizesi, baget Çavdar ekmeği, ekmek Çoklu kesici, ekmek Soğan, ekmek Helios, ekmek
|
|
||
Tam filizlenmiş tahıldan unlu mamuller Tonus: %100 çavdar; %100 mayasız çavdar; buğday; ekşi mayalı çavdar-buğday, çavdar tanesi ve ekşi mayalı malt Ambalaj: polimer torbalar
|
|
||
Kavrulmamış malt arpası Bu tür: Pilsner, Bauer, Vienna, Pale Ale, Melanoid, Enzyme, Munich, Dark Ale; kavrulmamış çavdar maltı, türleri: Pot Still Rye malt, Rye Malt; kavrulmamış buğday maltı (W
|
VIKING MALT OY
|
🇫🇮 Finland
|
|
ÇAVDAR VE KARIŞIK ÇAVDARDAN UNLU MAMULLER Provence, Malt Ekmek Rustik, Ekmek Daugas, Bira için buğday peksimet sarımsak, Bira için çavdar peksimet sarımsak, Çavdar peksimet sarımsak
|
|
||
Fermente çavdar unu RUSHLEB: Kuru çavdar ekşi mayası Classic; Kuru çavdar ekşi mayası Fifth Element; Kuru çavdar çay yaprakları Classic; Kuru çavdar çay yaprakları Fifth Element; Kuru çavdar çay yaprakları Standard; Zav
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, hem kalıplanmış hem de ocakta: "Çavdar", "Çavdar-buğday", "Bavyera", "Dachny", "Malt", "Alpiyskiy", "Kolos", " Sergeevsky", "Darni
|
|
||
Malt ürünleri: çavdar maltı tozu, maltlanmış çavdar gevreği, ezilmiş buğday maltı, ince çavdar maltı tozu
|
Aromatic AB
|
🇸🇪 Sweden
|
|
Soyulmuş çavdar unu ve buğday unu karışımından yapılan ekmek, birinci sınıf, kalıplanmış ve ocaklı fırın: Borodino, Monastyrsky, Çavdar, Zernyshko, Mermer, Rzhanichek, Dachny, Malt, K ile Çavdar
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Çavdar, Kolos, Alpine, Merchant , Malt , Kepekli çavdar-buğday , Darnitsa , 4 tahıl
|
|
||
Ürün yelpazesinde çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: Muhallebi malt ekmeği, Craft, Tatlı ve ekşi çavdar, Sağlık, Minskiy, Delikatesny, Selskiy, Puravito Yedisi için
|
-4
|
|
|
Kavrulmamış arpa maltı, türleri: Pilsner, Bayer, Vienna, Pale Ale, Red Ale Malt, Enzyme, Munich, Dark Ale; kavrulmamış çavdar maltı, türleri: Pot Still Çavdar maltı, Çavdar Maltı, kavrulmamış buğday maltı
|
VIKING MALT OY
|
🇫🇮 Finland
|
|
Çavdar ve buğday unu karışımı unlu mamuller: Ermeni ince lavaşı (çavdar ve susamlı), Ermeni ince lavaşı (çavdar unu, soğan ve dereotlu), Ermeni ince lavaşı (malt ve keten tohumlu)
|
|
||
Çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: Çok tahıllı ekmek, Baharatlı ekmek, Kepekli ekmek, Peynirli ekmek, Malt ekmeği Camdan gece
|
|
||
Gıda konsantreleri: ekmek yapımı için starter kültürler: çavdar ekşi mayası, buğday ekşi mayası, kuru üzümlü çavdar ekşi mayası, malt ekşi mayası, şerbetçiotu ekşi mayası, kvas ekşi mayası, hecelenmiş, pirinç, karabuğday, mikroplardan çavdar
|
|
||
Küçük parçalı ürünler ve ekmek üretimi için fermente arpa maltından un Prazhsky Mix Prague malt.
|
Backaldrin Oesterreich The Kornspitz Company GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Çavdar ve buğday unu karışımından ekmek: Karabuğday ekmeği, Soğanlı karabuğday, Soğanlı soğan, Dereotlu soğan, Baharatlı malt, Kuru üzümlü malt, Haşhaş tohumlu Boyarsky, Baltık sebzesi, Tüccar
|
|
||
"El yapımı bira" etiketli malt birası: açık "Füme", "El yapımı bira" etiketli malt birası: koyu "Çavdar", PET şişelerde paketlenmiştir: 1 litre, fıçı 30 litre, 50 litre
|
|
||
Malt ve tahıl ekstraktları (konsantreleri): arpa maltı ekstraktı, koyu çavdar maltı ekstraktı, malt ekstraktı, açık arpa maltı ekstraktı, koyu arpa maltı ekstraktı, karamel solo ekstraktı
|
|
||
Bira ve gıda endüstrisi için gıda hammaddeleri: konsantreler (ekstraktlar), malt ve tahıl yelpazesi: Malt özütü; Çavdar maltı özütü,
|
|
||
Malt konsantreleri (ekstraktları), şerbetçiotlu ve şerbetçiotsuz: hafif arpa maltı konsantresi (ekstraktı) (KASS), arpa (malt ekstraktı) koyu çavdar maltı konsantresi (ekstraktı) (KRST)
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: çavdar unu ve malt ilaveli 1. sınıf undan ekmek Malt Ekmeği, Borodinsky Ekmeği, patates ve sarımsak ilaveli 1. sınıf undan ekmek G Ekmeği
|
|
||
çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller, ambalajsız ve ambalajlı: siyah teneke ekmek, gri teneke ekmek, malt teneke ekmek, malt ocak ekmeği, muhallebi somunları, gri bagetler
|
|
||
Çavdar unu soyulmuş fırın ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: "Çavdar", "Malt", "Darnitskiy new".
|
|
||
Fırın ürünleri çavdar-buğday ve buğday-çavdar: "Baltic", "Village", "Gourmania", "Hunting", "Dairy with cinnamon", "Golden rye", "Merchants", "Prince", "Malt", "Tea no
|
.
|
|
|
Soyulmuş undan şekillendirilmiş ve ocak ekmeği "Çavdar"; buğday ve çavdar unu karışımından kalıplanmış ve ocak ekmeği: "Özel", "Druzhba", "Yeni Borodinsky", "Vladimirsky", "Çay için", "Darnitsky yeni", "Malt", "Peygamber Çiçeği", "Pr
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf ekmeklik buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: "Dachny", "Malt", "Kutuzovsky", "New Borodinsky", "Lukovy" , "Kişnişli çavdar", "Caraway".
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: Piquant, Marshansky, Malt, Village, Fragrant, Borodino, Wheat-rye, Sunflower, Raisin, Bogatyrsky, Mariinsky, Andrevsky sıcaklık ölçümü için, Siberian
|
|
||
Çavdar-buğday ekmeği, Borodino ekmeği, malt ekmeği (ekşi mayalı), yeni Darnitsky ekmeği, bira için tuzlu çavdar-buğday krutonları,
|
|
||
Soyulmuş fırın çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Rye-p shenichny , Russian new , Darnitsky new , Malt , Kepekli çavdar-buğday , Darnitsa
|
|
||
Ekmek yapımı için başlangıç kültürleri: çavdar ekşi mayası, buğday ekşi mayası, kuru üzümlü çavdar ekşi mayası, malt ekşi mayası, şerbetçiotu ekşi mayası, kvas için ekşi maya,
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: ziyafet ekmeği Borodino, ayçiçeği çekirdekli ekmek Borodino, yeni ekmek Borodino, çavdar-buğday ekmeği Kolosok, demlenmiş ekmek Malt, ekmek Os
|
.
|
|
|
Çavdar unundan ve farklı un çeşitlerinin karışımından, ocakta ve kalıpta, ambalajda, dilimlenmiş, dilimlenmiş ekmek: Malt ekmeği. Homojen ürünler grubu: çavdar unundan ve farklı unların karışımından yapılan ekmek
|
.
|
|
|
ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN YAPILAN UNLU MAMULLER: Malt, Dachny, Derevensky, Kamenka çavdar-buğday ekmeği, Merchant, Kuru üzümlü Merchant, Capital, Borodinsky new, My grain,
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: ekmek - Kokulu, Maryanskiy, İskandinav, Tam tahıllı çavdar unundan ekmek, Tarla , Zernyshko , Tahıllar , Malt , Diyabetik novin
|
|
||
soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından yapılmış ekmek ve tuzlanmış çavdar Delicacy; ocak Vecherny ve Malt Spicy; ekmek Caprice kalıplanmış
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından elde edilen unlu mamuller: Malt ekmeği, Çavdar ekmeği.
|
|
||
Soyulmuş çavdar unundan ekmek, en yüksek veya birinci sınıf buğday unu: Baltık Sebze ekmeği , Malt ekmeği , Boyarsky ekmeği , Çavdar ekmeği
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından yapılan unlu mamuller. EKMEK: Merchant, Sunflower, Borodinka, Mariinsky, Original, Malt, Yielding, Borodinsky baget, Rye hearth, Russian, Field
|
|
||
Çavdar unundan ve farklı un türlerinin karışımından ekmek: kimyon tohumlu ekmek En yüksek dereceli buğday unundan ve çavdar unundan Toscano ocağı, ekmek En yüksek dereceli buğday unundan Malt ocağı
|
-1
|
|
|
ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMLARINDAN UNLU MAMULLER: Provencal Baget, Malt Ekmeği, Rustik Ekmek, Buğday Sarımsaklı Bira Kabuğu, Çavdar Sarımsaklı Bira Kabuğu, Sarımsaklı Bira Kabuğu
|
|
||
Yüksek derecede hazırlıkla dondurulmuş yarı mamul ürünler - ekmek: Beyaz, Otrubnoy, Rus çavdar-buğday, Ciabatta classic, Ciabatta malt, Slavyansky çavdar buğdayı, Borodino Traditions, Münih
|
|
||
Mayasız çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği ve ocağı: kefir ekşi mayası kullanımı, şerbetçiotu ekşi mayası kullanımı, bal ekşi mayası kullanımı, malt ekşi mayası kullanımı
|
|
||
Kavrulmamış çavdar maltı, kavrulmamış karabuğday maltı, kavrulmamış yulaf maltı, kavrulmuş kavrulmuş çavdar maltı, kavrulmuş malt Marka: "Castle Malting". Ambalaj: torbalar, m
|
Malterie du Chateau S.A. Castle Malting S.A.
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Çavdar unundan ve farklı un türlerinin karışımından yapılan ekmek ve dondurulmuş yarı mamulleri: Toscano ekmeği, Merchant ekmeği, Malt ekmeği, Slavyansky ekmeği, Çavdar ekmeği, kimyon tohumlu ekmek
|
.
|
|
|
ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMLARINDAN UNLU MAMULLER: Provencal Baget, Malt Ekmeği, Rustik Ekmek, Daugas Ekmeği, Buğday Sarımsaklı Bira Rokası, Çavdar Sarımsaklı Bira Rokası, Sarımsaklı Rokalar
|
|
||
Birinci sınıf buğday unu ve tahıl karışımından unlu mamuller (buğday unu (çavdar), ayçiçeği tohumu, ezilmiş soya fasulyesi, hafif çavdar malt unu (koyu))
|
|
||
Puratos Malt ticari markasının maltlanmış filizlenmiş tahılı: Maltlanmış filizlenmiş buğday Baltic Wheat (buğday maltı), Maltlanmış filizlenmiş çavdar Baltic Rye (çavdar maltı)
|
Puratos Malt OU
|
🇪🇪 Estonia
|
|
Ağırlıkça fermente edilmiş ve fermente edilmemiş kuru çavdar maltı ve paketlenmiş: lamine kağıt
|
|
||
Maltlanmış fermente edilmiş ve fermente edilmemiş çavdar tahılı:
|
|
||
Fermente buğday unu: Arome Levain Froment F 100 (Arom Levain Froman F 100); Arome Levain Froment F 200 (Arom Levain Froman F 200); fermente çavdar unu Arome Levain Seigle S 400 (
|
Lesaffre International
|
🇫🇷 France
|
|
Kuru fermente edilmiş ve fermente edilmemiş çavdar maltı
|
|
||
kuru çavdar maltı: fermente edilmiş Ι, ΙΙ sınıfı tahıllar ve öğütülmüş; fermente edilmemiş Ι, sınıfı tahıllar ve öğütülmüş
|
|
||
Fermente buğday unu LIVENDO F100 (LIVENDO F100); LIVENDO F200 (LIVENDO F200); fermente çavdar unu LIVENDO S400 (LIVENDO S400).
|
Lesaffre International
|
🇫🇷 France
|
|
ÇAVDAR MALTI, fermente edilmiş, fermente edilmemiş
|
|
||
kuru öğütülmüş fermente ve fermente edilmemiş çavdar maltı taşıma ambalajında paketlenmiştir - dokuma polipropilen torbalarda
|
|