damarlı domuz eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Sığır eti, domuz eti, at eti, dondurulmuş kuzu etinden kesilmiş et blokları. Bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %3'ü geçmeyen damarlı sığır eti: 3%, 6%, 10%, 12%, 14%, 20%, 35%. Yığın halinde canlı domuz eti
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş tuzlanmış ve tütsülenmiş domuz eti: tuzlanmış domuz pastırması, damarlı domuz pastırması gerskiy, ev usulü tuzlanmış domuz pastırması, Belarus tuzlanmış domuz pastırması, Belarus etli tuzlanmış domuz pastırması, etli domuz pastır
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş blok kesilmiş et çeşitleri: 1. Kütlesel bağ ve yağ dokusu oranı %3'ü geçmeyen damarlı sığır eti 2. Kütle oranı bağ ve yağ dokusu içeren damarlı sığır eti
|
|
||
Ürün yelpazesinde domuz yağından tuzlanmış, tütsülenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler: Ürün yelpazesinde paketlenmiş, ağırlıkça tuzlanmış domuz pastırması, tütsülenmiş, soğutulmuş, dondurulmuş ürünler: Tütsülenmiş domuz pastırması, Damarlı domuz past
|
|
||
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
|
.
|
|
|
Domuz etinden tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: A kategorisi - domuz eti Zauralskaya, domuz eti Sarımsakta, domuz eti Hassasiyet; B kategorisi - domuz eti Kokulu, domuz eti Ev, domuz eti Baharatlı, domuz eti Firmennaya, p
|
|
||
Pişmiş domuz ve sığır eti ürünleri. Domuz eti: domuz eti "Lux", domuz eti "Geleneksel", domuz eti "İştah açıcı", preslenmiş domuz eti "Tüccar", preslenmiş domuz eti "Aromatik", domuz eti presleri
|
|
||
İKİNCİ SICAK YEMEKLER Kızarmış karbonat %100 domuz eti, Escalope %100 domuz eti, Doğal şnitzel %100 domuz eti, Sığır Stroganoff %100 domuz eti, Kızarmış domuz eti %100, Gulaş %100 domuz eti, Azu %100 domuz eti, sığır eti, Pilav 1
|
,
|
|
|
Domuz eti ürünleri Lux - füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmemiş füme: domuz eti, domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, göğüs eti, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti besk
|
|
||
Mutfak et ürünleri: Mantarlı fırında domuz eti, Fasulyeli fırında domuz eti, Peynirli domuz eti, Brokolili fırında domuz eti, Sebzeli fırında domuz eti, Ispanaklı fırında domuz eti, Galeta unlu domuz eti, Gulaş ve
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri Sous-Vid, Sous-Vid Lux: Domuz eti; Domuz jambonu; Haşlanmış domuz eti; Domuz pastırması; Balykovy lezzeti domuz eti; Domuz boynu; Karbonat; Fileto; Domuz göğüs eti; Kemiksiz domuz göğüs eti; Kural
|
|
||
-haşlanmış: domuz etinden: domuz pastırması, domuz pastırması Baharatlı, jambon Pokrovskaya, İtalyanca domuz eti, Fince domuz eti, Danca domuz eti, domuz eti Şarküteri, Prosciutto, domuz jambonu, göğüs eti, göğüs eti
|
|
||
A kategorisindeki pişmiş domuz eti ürünleri: Elit haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya haşlanmış domuz eti, Stolichnaya haşlanmış domuz eti, Podrochnaya domuz eti ve kuru kayısı, Hediye domuz eti, Peterburgskaya pişmiş domuz eti, Otbornaya haşlanmış domuz e
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, fileto, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz göğüs eti rulo, domuz bonfile, domuz somunu, domuz yanakları, muşta
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - Sebzeli domuz eti, kabuğu çıkarılmış domuz eti - makarnalı domuz eti - makarnalı ve sebzeli domuz eti - erişteli domuz eti - erişteli ve sebzeli domuz eti - sebzeli sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri: Domuz eti yarı mamulleri: Domuz gulaşı, Domuz şnitzeli, Domuz boynu, Şiş kebaplık domuz eti, Kızartmalık domuz eti, Domuz kaburgası, Domuz yahnisi, Domuz bonfile, Karbonat sv
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kupaty kuzu eti, Kupaty sığır eti, Kupaty domuz eti ve sığır eti, Koyun etinden Lula kebabı, Domuz biftek, Kıyılmış domuz eti, Kıyılmış sığır eti, Kıyılmış koyun eti, Kıyılmış domuz eti ve sığır eti, Kıyılmış tavuk, Şaşlık domuz et
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş şarküteri et ürünleri. Domuz eti kategorisinden pişmiş-füme et ürünleri A: Pişmiş-füme domuz eti karbonat, Pişmiş-füme domuz eti göğüs eti, Pişmiş-füme domuz eti haşlanmış domuz eti, Domuz eti haşlanmış
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - et ve kemik: Teksas usulü domuz eti, kaburga, domuz eti, domuz göğüs eti; - kemiksiz: escalope, gulaş, rosto, pirinç domuz eti, domuz gulaşı; - doğranmış: kıyılmış domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kupaty (1 tip: domuz eti, 2 tip domuz eti sığır eti), kıyma, köfte (1 tip: domuz eti, 2 tip domuz eti sığır eti), pirzola (tip 1: domuz eti, tip 2 sığır eti domuz eti), kebap, jöle, biber dolması, lahana rulo
|
|
||
Sığır eti, dana eti, domuz etinden yarı mamul et ürünleri; domuz eti ve sığır etinden; domuz eti ve dana etinden; dana eti ve domuz etinden; sığır eti ve domuz etinden, soğutulmuş ve dondurulmuş (baharatlar, otlar, özler kullanılarak
|
|
||
Sığır eti, dana eti, domuz etinden yarı mamul et ürünleri; domuz eti ve sığır etinden; domuz eti ve dana etinden; dana eti ve domuz etinden; sığır eti ve domuz etinden, soğutulmuş ve dondurulmuş (baharatlar, otlar, özler kullanılarak
|
|
||
Mutfak et ve et ürünleri: etli gulaş (sığır eti, domuz eti), rosto (kızarmış domuz eti, sığır eti), haşlanmış (domuz eti, sığır eti), et pirzola (domuz eti, sığır eti), kızarmış ciğer (domuz eti),
|
|
||
1. B KATEGORİSİ DOMUZ ETİNDEN YARI MAMUL ET LİMANLARI: "CORDEN BLUE", NAPOLITAN DOMUZ ETİ. 2. DOMUZ ETİ KATEGORİSİ B'DEN PORTLAR İÇEREN YARI MAMUL ET: MANTARLI DOMUZ ETI, BİBERLİ DOMUZ ETİ, PEYNİRLİ DOMUZ ETİ VE
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş et ürünleri: Derisiz domuz eti yan yağı, Deri üzerinde domuz eti yan yağı, Derisiz domuz eti sırt yağı, Deri üzerinde domuz eti sırt yağı, Derisiz domuz eti karışımı yağı, Deri üzerinde yağlı domuz eti karışımı
|
|
||
Yarı mamul et ve domuz eti: Büyük kemiksiz kategori A: domuz bonfile "Ekstra", domuz eti "Ekstra", domuz eti "Kavurma için"; kategori B: domuz boynu, domuz eti "Pilaki için"; kategori B: domuz eti "Kavurma için
|
|
||
Yarı mamul domuz eti (kesme) ısıl işlem (düşük sıcaklık - 25 C), Yarı mamul domuz eti (yanak), Yarı mamul domuz eti (baş kesme), yarı mamul domuz eti (parça), yarı mamul domuz eti, domuz eti (et)
|
|
||
etten mutfak ürünleri Et bahçesinden: pişmiş sığır eti domuz eti, pişmiş domuz eti domuz eti, domuz eti kebabı, kemikli domuz eti kebabı, Domashnye pirzola, kebap, Et parmakları, et
|
|
||
Et ürünleri. Pişirilmiş-füme et ürünleri: göğüs nervürlü et 2 sn, ön et 1c, orta kesilmiş et 1c, Çeşitli et, haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya domuz eti, iştah açıcı domuz eti, domuz dili, domuz eti,
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: topak - sığır bifteği, domuz eti; sığır eti langet, yumurtalı domuz eti; sığır eti antrikot, domuz eti escalope; sığır eti but biftek, domuz eti; sığır eti, domuz eti biftek
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et içeren ürünler: etli köfte (sığır eti + domuz eti), etli patates köftesi (sığır eti + domuz eti), etli lahana köftesi (sığır eti + domuz eti) (sığır eti + domuz eti), köfte + domuz eti)
|
|
||
Parçalar ve dilimler halinde çiğ füme domuz eti ürünleri: domuz boynu, Pshuta domuz eti, Pshuta 1885 domuz eti, domuz filetosu, domuz filetosu 1885, domuz eti brisket, domuz eti brisket 1885. Ambalaj: polimer ambalaj, v
|
Zlatiborac D.O.O. .
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, domuz lezzeti, domuz boynu, domuz pastırması, karbonat, fileto, domuz göğüs eti,
|
|
||
Et mutfak ürünleri: Yakitori domuz eti; Vonta domuz eti; Vonta Domuz eti; Domuz eti (mini); Tatlı ve ekşi soslu sebzeli domuz eti; Tatlı ve ekşi soslu sebzeli domuz eti (mini); Amerikan rulo; Amerikan pişmiş rulo, Dana eti
|
6
|
|
|
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
|
|
||
Et ürünleri: Domuz eti kırpıntıları, domuz kulakları, domuz dimes, domuz maskesi, yanak, domuz pastırması, yanak; Kemikli domuz eti: jambon, kürek kemiği, göğüs eti, incik, bel, domuz budu, kaburga, kıkırdakta güveç; Kemiksiz domuz eti
|
|
||
Domuz eti Lux sınıfı füme - haşlanmış ürünler: domuz jambonu, domuz pastırması, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz incik, domuz somunu, domuz yanakları, domuz kaburgaları
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Baharatlı domuz eti, Shekovina (tanklar), Bira için füme domuz kaburga, Tikhoretski domuz eti, Domuz kebabı, Rulki, Köy domuz eti, Baharatlı kaburga, Domuz eti
|
|
||
Et ürünleri. Domuz etinden mutfak ürünleri: Kulaklar Ostrenkie, Smak incik, s v, Bira için kaburga (domuz eti), pişmiş domuz eti, füme domuz eti, sıcak füme domuz eti, domuz eti
|
.
|
|
|
Domuz eti, sığır eti ve sakatat ürünleri: haşlanmış, haşlanmış-pişmiş, fırında, kızartılmış, ızgara çeşit olarak: pişmiş domuz etinden: kategori B: haşlanmış domuz eti Piquant, haşlanmış domuz eti Baharatlı, haşlanmış domuz eti Sarımsak, domuz etinden
|
|
||
Et ürünleri, et içeren tütsülenmiş-haşlanmış, kuru kürlenmiş, pişmemiş tütsülenmiş ürünler ürün yelpazesinde: -domuz eti ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış: Domuz eti, Preslenmiş domuz eti, Jambonlu domuz eti, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş
|
|
||
Köfte (Çin Jiaozi, Kore Mandu ve Japon Gyoza) dolgu çeşitleriyle; domuz eti, domuz eti ve kereviz, domuz eti ve lahana, kuzu eti, sığır eti, domuz eti ve ıspanak, domuz eti ve dereotu domuz tofu pirinç patileri
|
|
||
Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: Domuz göğüs eti, Kıyılmış domuz göğüs eti banyosu, Domuz karbonatı, Domuz boynu, Domuz budu, Et rulosu, Domuz inciği
|
|
||
konserve et ve sebze: Topak domuz eti yahnisi, Köy usulü domuz eti yahnisi, Rus usulü domuz eti yahnisi, Köy usulü topak domuz eti yahnisi, Av domuz eti yahnisi, Çayır domuz eti yahnisi, Haşlanmış et Evet
|
|
||
Yarı mamul domuz eti küçük boy et ürünleri, kategori B: domuz pirzola eti; domuz kebabı; ana yemekler için çeşitli domuz eti. Küçük boy domuz eti yarı mamul et ürünleri, kategori D: domuz eti yarı mamul ürünleri
|
|
||
Domuz etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri Kategori B: Ekstra, kavurmalık domuz eti, bonfile domuz eti, güveçlik domuz eti, domuz boynu; Kategori D: domuz yanağı. Domuz etinden yarı mamul pütürlü ürünler
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: - domuz etinden: domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, pastroma domuz eti, ca
|
|
||
et ve et ürünlerinden mutfak ürünleri: Domuz eti ile ev usulü rosto, Kaburga üzerinde iştah açıcı domuz filetosu, Domuz pirzola, Mucize domuz pirzola, Bigus, Aromatik et, Hamurda domuz eti, Şişte domuz eti,
|
|
||
Pişmiş-füme domuz eti ürünleri: haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, kuzey inca göğsü, kemiksiz güney göğüs eti, Moskova bölgesi boynu, doğu karbonatı, gurme domuz eti, chelsea domuz eti, ev yapımı domuz papası, domuz bacağı, 15 kiloya kadar araba
|
|
||
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
|
|
||
Konserve et: kıyma: domuz eti: baharatlı domuz eti, yağlı domuz eti, kıyılmış domuz pastırması; sığır etinden: Kıyılmış sığır eti; sığır ve domuz etinden: Jöle içinde kıyma, Atıştırmalık et;
|
|
||
Mutfak et ve et ürünleri: domuz kebabı, domuz şnitzeli, domuz köftesi, domuz pirzolası, domuz rostosu, domuz gulaşı, domuz pilavı, lula kebabı (domuz eti), köfte (domuz eti), çıplak
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri Geleneksel: preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, kabuklu domuz balığı, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, fileto. domuz göğüs eti, domuz göğüs eti b
|
|
||
Yarı mamul et topakları, kemiksiz, dondurulmuş, aşağıdaki aralıkta: - kategori A: sığır eti, domuz eti, domuz omzu, domuz jambonu, domuz karbonatı; - kategori B: sığır eti, domuz eti, domuz omzu, göğüs eti
|
|
||
Sterilize kıyılmış konserve et: domuz etinden: Baharatlı domuz eti, Yağlı domuz eti, Doğranmış domuz pastırması; sığır etinden: Kıyılmış sığır eti; sığır ve domuz etinden: Jöle içinde kıyma, Atıştırmalık et.
|
|
||
HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI EV YAPIMI, GULAŞ DOMUZ ETI, BEYAZ SOSLU DOMUZ ETI, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI SOVETSKAYA DOMUZ ETI, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI UVINSKAYA
|
|
||
Domuz etinden GRILL mutfak ürünleri: klasik domuz kebabı, domuz filetosu, domuz kaburgası, sebzelerle marine edilmiş domuz kaburgası, ızgara domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz eti kebabı, havuç ve sarımsaklı haşlanmış domuz eti,
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, balykovy incelik, boyun, pastroma, karbonat, bel, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, rulo g
|
|
||
DOMUZ VE SIĞIR ETİNDEN LEZZETLİ ET ÜRÜNLERİ Füme-haşlama ve haşlama-füme: Domuz filetosu, Domuz balyk, Domuz bonfile, Domuz boyun, Domuz eti, Sığır eti, Lezzet sığır eti, Derevenskaya sığır eti
|
|
||
Sterilize kıyılmış konserve et: - domuz etinden: baharatlı domuz eti, yağlı domuz eti, doğranmış domuz pastırması; - sığır etinden: doğranmış sığır eti; - sığır ve domuz etinden: jöle içinde kıyma, atıştırmalık et.
|
|
||
Domuz eti ürünleri: Haşlanmış: preslenmiş domuz eti, preslenmiş domuz pastırması, puf domuz eti, domuz başı eti, domuz rulosu, doldurulmuş domuz rulosu, pastırma rulosu, Mozaik preslenmiş et; Füme-haşlanmış Pr
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren küçük parçalar ve kıyılmış soğutulmuş: Beef Stroganoff, Izgara domuz eti, Marine edilmiş domuz eti, Marine edilmiş domuz eti, Domuz rostosu, Domuz rostosu, Asya usulü domuz eti, Lula-kebap
|
|
||
Topaklanmış domuz eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: jambon, omuz, fileto, kemikte domuz eti, kemikte domuz eti Delicacy, kemikte kavurma için domuz eti, domuz Dukhovaya. Domuz etinden yarı mamul ürünler
|
|
||
Soğutulmuş etten pişirilmiş et ürünleri: Domuz eti, Ev yapımı domuz eti, Orijinal domuz eti, Stolichnaya jambonu, Tatil jambonu, Stolichnaya jambonu, Su-vid domuz kaburgası, Sous-vid domuz jambonu domuz eti C
|
|
||
Mutfak ürünleri et, et içeren domuz eti, sığır eti, soğutulmuş veya dondurulmuş - ikinci Sous-Vid öğle yemeği yemekleri: domuz eti; domuz kaburgası; domuz balyk lezzeti; domuz boynu; Bologna soslu domuz eti
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünleri: göğüs-kaburga eti 2 sn, ön et 1c, orta kesilmiş et 1c, Karışık et, haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya domuz eti, İştah açıcı domuz eti, domuz dili, etli
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: et mutfak ürünleri yumru: dana biftek, domuz eti; sığır eti langet, yumurtalı domuz eti; sığır eti, domuz eti antrikot; domuz escalope; sığır eti, domuz eti but biftek
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: Macar pastırması, Bavyera göğüs eti, Klaipeda domuz eti, Prusskaya domuz eti, Tyrolskaya domuz eti, Bavyera domuz eti
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, işlenmiş kategori A, B, C, IP Chagrina VV işaretli: domuz bonfile; domuz eti Ev usulü; domuz eti shawarma; fileto (domuz eti); derili domuz filetosu; cor
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Moskovskaya kızarmış domuz eti, Klasik kızarmış domuz eti, Russkaya kızarmış domuz eti, Delikatesnaya kızarmış domuz eti, haşlanmış domuz Elite, Sibirya'da haşlanmış domuz eti, s
|
|
||
Sığır etinden A kategorisindeki yarı mamul topak etsiz et ürünleri: 1. Kavurma için sığır eti 2. Domuz eti Domuz buğulama için sığır eti: 3. Domuz bonfile 4. Ekstra domuz karbonat 5. Domuz budu Domuz boynu Lux 6. Domuz bacağı OK kodu
|
|
||
Etten "Izgara" mutfak ürünleri: domuz eti, domuz eti "Osobaya", havuç ve sarımsaklı domuz eti, kuru erikli domuz eti, ızgara sığır eti, domuz filetosu, sığır etinden "Moskovskaya" pirzola, doğranmış pirzola "Ev",
|
|
||
Et ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş. Domuz etinden: domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, kemiksiz domuz göğüs eti
|
|
||
Pişmiş, tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri Domuz eti: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, pastırma presleri
|
|
||
Yarı mamul et içeren kıyılmış küçük parçalar dondurulmuş olarak doldurulur: Domuz ve sığır etinden pirzola, domuz eti, sığır eti ve domuz eti, domuz ve sığır mantarından sığır ve domuz pirzolası, domuz ve sığır lahana ruloları
|
KOROLE FRUKT GEORGIA
|
🇬🇪 Georgia
|
|
Etten kıyılmış yarı mamul ürünler, domuz sakatatı, soğutulmuş / dondurulmuş sığır eti: Kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz eti posası, kıyılmış domuz eti ve sığır eti, elit kıyma, kıyılmış sığır eti, kıyılmış ciğer, kıyılmış domuz yağı, kıyılmış tavuk-
|
GROUPE SEB
|
🇫🇷 France
|
|
Domuz etinden tütsülenmiş ve pişirilmiş et ürünleri: Balyk Nikolaevsky, Yubileiny Carbonade, Rus usulü göğüs eti, Kazak boynu, Biberli domuz eti, Sarımsaklı domuz eti, Rus jambonu, Domuz dili, Domuz kulağı, Domuz kaburgası
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - büyük parçalar: kategori B: bel (domuz eti), omuz (domuz eti), boyun (domuz eti), karbonat (domuz eti), kızartma için domuz eti; - küçük parçalar
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri (Kategori B): kıyılmış domuz ve sığır eti %10, kıyılmış domuz ve sığır eti C, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz ve sığır eti, kıyılmış domuz ve sığır eti Piquant, sığır pirzola
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri, sınıf Geleneksel, soğutulmuş: haşlanmış domuz eti, domuz boynu, fileto, domuz göğüs eti, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga, domuz rulo; tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - doğal yarı mamuller: büyük kemiksiz: - sığır filetosu: domuz etinden; sığır etinden; - boyun: domuz eti; sığır eti; - göğüs eti: domuz eti; sığır eti; - kürek kemiği; domuz eti; sığır eti; - jambon ve
|
|
||
Mutfak ürünleri Etten ızgara: fırında domuz eti; fırında domuz eti Özel; havuç ve sarımsaklı fırında domuz eti; kuru erikli fırında domuz eti; ızgara sığır eti; domuz filetosu; sığır etinden Moskovskaya pirzola; doğranmış pirzola Ev; ku
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kategori B: mayonezli domuz etinden barbekü; Domuz etinden porsiyonlanmış yarı mamul et ürünleri kategori B: domuz etinden doğal şnitzel, kategori C: domuz etinden pirzola
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; Domuz fileto; Domuz boyun Lux; Domuz göğüs eti; Domuz bacak; Domuz eti
|
|
||
B kategorisi domuz eti kemiksiz topak et yarı mamulleri, dondurulmuş, ürün yelpazesinde: karbonat, domuz jambonu, domuz boynu, ev yapımı haşlanmış domuz eti, Meksika turşusunda kavurma için domuz eti, domuz eti için
|
|
||
Domuz eti B kategorisinden kemiksiz yarı mamul et porsiyonları: domuz bifteği; domuz eti B kategorisinden kemiksiz yarı mamul et porsiyonları: domuz şnitzel, marine edilmiş baharatlı domuz şnitzel, d'ye göre domuz eti
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: domuz etinden - Domuz eti çubukları, Domuz eti bira çubukları, Domuz eti Jerky; sığır etinden - Sığır eti çubukları, Sığır eti bira çubukları, Jerky sığır eti, Sığır eti madalyonları, Sığır eti madalyonları
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz bonfile; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz fileto; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et, domuz eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, sığır eti, domuz eti, domuz eti ve sığır eti, kıyılmış hızlı dondurulmuş: kategori A: pirzola Urban - Premium, Dana eti, kıyılmış Domuz eti ve sığır eti , Sosisler (ızgara için) Domuz eti, sosisler Ba
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş : et topakları: kemiksiz: kategori A - domuz eti bonfile Ekstra, domuz eti Ekstra, domuz eti Kavurma için; kategori B - domuz boynu,
|
.
|
|
|
Et ve et içeren mutfak ürünleri. Yan yemekler de dahil olmak üzere etten ikinci öğle yemeği yemekleri: Şnitzel (domuz eti, sığır eti), Karabuğdaylı şnitzel (domuz eti, sığır eti), Pirinçli şnitzel (domuz eti, sığır eti), Şnitzel (domuz eti
|
|
||
Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ füme ürünler: kemiksiz - domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, balyk domuz eti, Gusarskaya sığır eti, sığır balyk, at eti balyk, sığır carpaccio, k
|
.
|
|
|
Et ürünleri. Lux sınıfının tütsülenmiş-haşlanmış lezzetleri: Domuz jambonu, Haşlanmış domuz eti, Domuz pastırması, Domuz boynu, Karbonat, Domuz yağı rulosu, Domuz kaburgası, Sığır eti, Sığır eti rulosu, Sıkıştırılmış et çeşitleri.
|
|
||
Et ürünleri: sığır eti, domuz eti, kuzu eti. Sığır, domuz, kuzu pirzolaları; domuz pirzolası, sığır eti; domuz kebabı, kuzu, sığır eti; sığır ve domuz eti ile doldurulmuş biberler; sığır köftesi.
|
|
||
Dondurulmuş hamur kategorisinde yarı mamul ürünler D: "Ev" köfteleri (domuz eti, sığır eti), dondurulmuş turtalar (domuz eti, sığır eti), börekler (domuz eti, sığır eti), posikunchiki (domuz eti, sığır eti), mark
|
|
||
Etten "Izgara" mutfak ürünleri: "haşlanmış domuz eti", "haşlanmış domuz eti" Osobaya "," havuç ve sarımsaklı domuz eti "," kuru erikli domuz eti "," ızgara sığır eti "," domuz filetosu " , "Moskovskaya dana pirzola", "kıyılmış pirzola" Yukarı
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz ve geyik eti ürünleri: - haşlanmış domuz eti: domuz kulakları; - tütsülenmiş domuz eti - pişmiş - domuz boynu, pirzola, pastroma, domuz göğüs eti, domuz somunu
|
|
||
Mutfak ürünleri et domuz pirzolası; peynirli ve domatesli domuz pirzolası; haşlanmış domuz eti; Hudson eti; et "Sürpriz"; sebze altında et; Arnavut eti; domuz jölesi; dilden et jölesi; yumurtalı et rulosu; pechen
|
|
||
etten mutfak ürünleri: domuz eti göğüs eti "İştah açıcı", meyilli et, Fransız eti, et rulo, jöle "Dachny", Kazak escalope, domuz eti ile mantı, kürk manto altında domuz eti, domuz eti şnitzel
|
|
||
Sterilize konserve et: "Haşlanmış domuz eti OVA şirketi", "Haşlanmış domuz eti OVA şirketi "Velikorusskaya", "Haşlanmış domuz eti OVA şirketi" Bogatyrskaya "," Haşlanmış domuz eti OVA şirketi "Polesskaya", "Haşlanmış domuz eti OVA k
|
|