kıyılmış domuz ve sığır eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- IV: GIDA SANAYİİ MÜSTAHZARLARI; MEŞRUBAT, ALKOLLÜ İÇKİLER VE SİRKE; TÜTÜN VEYA TÜTÜN YERİNE GEÇEN İŞLENMİŞ MADDELER
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı mamul kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri (Kategori B): kıyılmış domuz ve sığır eti %10, kıyılmış domuz ve sığır eti C, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz ve sığır eti, kıyılmış domuz ve sığır eti Piquant, sığır pirzola
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış ağırlık ve paketlenmiş et: kategori A - kıyılmış Sığır eti, kategori B - kıyılmış Domuz eti, kıyılmış Domuz ve sığır etinden. Yarı mamul kıyılmış kalıplanmış et: kategori B - kızartma için sosisler. Yarı mamul
|
|
||
Etli mutfak un ürünleri: Etli krepler (un, süt, yumurta, kıyılmış domuz ve sığır eti, soğan, bitkisel yağ, buğday ekmeği, tuz); Etli turtalar (un, süt, yumurta, maya, şeker, tuz, kıyılmış domuz ve sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş kıyma yarı mamul ürünler: Soğutulmuş kıyılmış domuz ve sığır eti, Soğutulmuş kıyılmış sığır eti, Service DM LLC işaretlemesi
|
|
||
Yarı mamul et topakları, kıyılmış, dondurulmuş kategoriler A, B, C, D, D (kıyılmış domuz ve sığır eti, domuz kebabı)
|
|
||
Dondurulmuş et dolgulu mutfak ürünleri: Karaciğer ile doldurulmuş krepler, Kıyılmış domuz ve sığır eti ile doldurulmuş krepler, IP Gennady Alekseevich Gavrilov markalama
|
|
||
Kıyılmış domuz ve sığır eti içeren mutfak ürünleri: Pelmeni
|
|
||
Kıyılmış domuz ve sığır eti (A, B kategorileri) soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN ETLER: Kıyma: paketlenmiş ağırlık kategorileri B-kıyılmış sığır eti, kıyılmış kuzu ve sığır eti, kıyılmış domuz eti ve sığır eti, kıyılmış dana eti ve domuz eti ve sığır eti, farlar
|
|
||
B kategorisi dondurulmuş domuz ve sığır eti yarı mamul kıyma ürünleri: kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış Special, kıyılmış Domashny. Domuz ve sığır eti kategorisinden oluşan yarı mamul kıyma ürünleri
|
|
||
Konserve et: kıyma: domuz eti: baharatlı domuz eti, yağlı domuz eti, kıyılmış domuz pastırması; sığır etinden: Kıyılmış sığır eti; sığır ve domuz etinden: Jöle içinde kıyma, Atıştırmalık et;
|
|
||
Aşağıdaki ürün yelpazesinde soğutulmuş yarı mamul domuz ve sığır eti ürünleri: kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış Domashny, Domashny domuz pastırması, domuz pastırması Selskiy, tuzlanmış göğüs eti, porsiyonlanmış domuz eti, ekspres yağ, shas
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kıyma kategorisi B Kıyılmış domuz ve sığır pirzola eti, sığır pirzola kıyması, doğal sığır kıyması, Premium kıyılmış sığır ve domuz eti,
|
|
||
Yarı mamul et içeren kıyılmış küçük parçalar dondurulmuş olarak doldurulur: Domuz ve sığır etinden pirzola, domuz eti, sığır eti ve domuz eti, domuz ve sığır mantarından sığır ve domuz pirzolası, domuz ve sığır lahana ruloları
|
KOROLE FRUKT GEORGIA
|
🇬🇪 Georgia
|
|
Domuz ve sığır etinden kıyma, dondurulmuş kategori A, B. A kategorisi kıyılmış sığır eti - Sığır eti; kıyılmış sığır eti ve domuz eti, B kategorisi - Ana Sayfa
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Hamur içinde doğranmış yarı mamul et ürünleri: ev yapımı domuz ve sığır köfteleri, ev yapımı sığır köfteleri, tavşan etli köfte, soğanlı kıyılmış domuz ve sığır mantısı, domuz ve sığır mantısı
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren kıyılmış dondurulmuş ürünler Ticari Marka Povaras Hut: domuz ve sığır eti kupaty, domuz eti kupaty, sıcak ki için sosisler Sığır etinden, kızartma için sosisler Kokulu, sosisler
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış dondurulmuş et - köfte - domuz ve sığır etinden; sığır etinden; at etinden; sığır ve tavuk etinden (sığır eti% 80, tavuk% 20),
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Burada ticari markası olan ve olmayan kıyılmış pastörize et içeren konserve yiyecekler: Domuz ve sığır etinden aspic Village; Domuz ve tavuk asp; Sığır asp; Sığır aspic Domashny; Aspic Domashn
|
|
||
Dondurulmuş hamurda yarı mamul ürünler, et: kıymalı köfte: sığır ve domuz eti, sığır eti; kıymadan khinkali: sığır ve domuz eti, sığır, kuzu ve sığır eti, kuzu ve domuz eti; mantı: domuz ve sığır eti
|
|
||
DOMUZ VE SIĞIR ETİNDEN LEZZETLİ ET ÜRÜNLERİ Füme-haşlama ve haşlama-füme: Domuz filetosu, Domuz balyk, Domuz bonfile, Domuz boyun, Domuz eti, Sığır eti, Lezzet sığır eti, Derevenskaya sığır eti
|
|
||
Haşlanmış sosisler: doktor sosisleri kategori A, amatör domuz ve sığır eti kategori A, süt sosisleri kategori B, domuz ve sığır eti sosisleri kategori B, domuz ve sığır eti domuz sosisleri, kategori B, at eti-sığır eti sosisleri kedi
|
|
||
Hamur kılıfı içinde yarı mamul et ürünleri: Domuz ve sığır etli köfte, Sığır etli köfte ... Domuz etli köfte, Kuzu etli köfte, Domuz ve sığır etinden mantı, Kuzu etinden mantı, Domuz ve sığır etinden Chebureks, Bl
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: soğutulmuş ve dondurulmuş sığır kıyması, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz ve sığır kupatları, domuz etli khinkali, dondurulmuş sığır eti, domuz etli köfte, dondurulmuş sığır eti
|
|
||
Konserve et ve et içeren gıdalar (domuz ve sığır eti): haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, sığır etli karabuğday lapası, domuz etli karabuğday lapası, domuz etli pirinç lapası, sığır etli pirinç lapası, cam ambalajlı
|
|
||
Domuz ve sığır etinden ürünler: - "Hodgepodge et seti" (tütsülenmiş haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri); - "Pizza seti" (tütsülenmiş haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri); - "Atıştırmalık seti" (domuz eti ürünleri
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri, kuru kürlenmiş ve pişmemiş tütsülenmiş ürün yelpazesi: kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri - domuz budu, domuz boynu, domuz balığı, kemiksiz pişmemiş sığır eti ürünleri - balyk sığır eti
|
|
||
Et ürünleri. Pişmiş ve tütsülenmiş haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri - Domuz göğüs eti, Doldurulmuş domuz göğüs eti, Domuz karbonatı, Domuz jambonu, Domuz boynu, Et rulosu, Domuz mafsalı, Sığır eti
|
|
||
Pişmiş dondurulmuş domuz ve sığır eti ürünleri: Pişmiş dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu soğutulmuş sığır eti; Pişmiş dondurulmuş domuz eti; Dondurulmuş sulu haşlanmış domuz eti
|
|
||
Ürün yelpazesinde domuz ve sığır etinden incelikli ürünler: boyun Lux, balyk Lux, sığır eti Lux, sığır etinden bira Lux çubukları, domuz etinden bira Lux çubukları, domuz etinden Lux cipsleri, sığır etinden Lux cipsleri
|
.
|
|
|
Domuz ve sığır etinden pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: DOMUZ PERSHUTA, DOMUZ BOYNU, SIĞIR RAMSTEK, SIĞIR RAMSTEK DOMUZ FILETO, SIĞIR PERSHUTA, DOMUZ FIL EY , GOVEDINA PRSHUTA , DOMUZ FILETO 1885 , SIĞIR
|
🇷🇸 Serbia
|
||
Ürün yelpazesinde domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Domuz etli pirzola, Sığır etli pirzola, Sığır ve domuz etli pirzola, Sığır ve domuz etli köfte Sığır ve domuz etli köfte, Köfte
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri (pişmiş, tütsülenmiş -haşlanmış ve peynir tütsülenmiş). - Haşlanmış sığır eti ürünleri: preslenmiş sığır eti, sığır jambonu. - Haşlanmış domuz ürünleri: preslenmiş domuz kellesi eti, jambon
|
|
||
"Chertanovskie" domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: - sığır etinden: "Sığır eti", "Sığır eti" Ekstra ", Sığır eti" Ekstra "preslenmiş; - domuz etinden: "Bonfile", "Göğüs eti", "Göğüs eti" Ekstra "," Carbonad ","
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri Essentukskie dondurulmuş ürün yelpazesi: domuz ve sığır eti karışımından köfte, domuz köftesi, sığır köftesi, domuz etinden khinkali, sığır khinkali, domuz mantısı
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, domuz balığı, hafif süvari sığır eti, sığır balığı, köy inciği, incik kır tarzı, domuz kaburgası
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren kıyma ürünleri, dekoratif marinatlar ve serpintiler ile: Domuz ve sığır etinden ev usulü pirzola, Domuz ve sığır etinden klasik pirzola, Domuz ve sığır etinden doğranmış et şnitzel
|
|
||
Domuz ve sığır etinden pişirilmiş et ürünleri: 1. Sığır eti ürünleri: "Sığır jambonu"; "Güney Jambonu"; 2. Domuz eti ürünleri: "Domuz jambonu"; "Domuz jambonu"; "Klasik Jambon"; "
|
|
||
Hamur içinde dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: toplanmış khinkali: kıyılmış domuz ve sığır etli khinkali; kıyılmış kuzu etli khinkali
|
|
||
Doldurulmuş sebzeler (yarı mamul ürünler) soğutulmuş ve dondurulmuş aralıkta: Kategori B. Et içeren yarı mamul ürünler, kıyılmış - yarı mamul domuz ve sığır eti dolması : et ve sebze ile doldurulmuş biber; ба
|
|
||
Kıyılmış et ve et içeren yarı mamul ürünler: MOSKOVA pirzola; Doğal doğranmış biftek; POLTAVSKIE pirzola; Doğranmış doğal şnitzel; Ev yapımı pirzola; Ev yapımı sosis; Domuz ve sığır etinden kupaty;
|
|
||
Çiftçi Galkins dükkanı işaretli sosis ürünleri: Tütsülenmiş sosis (domuz, sığır, domuz ve sığır eti), Kan sosisi (domuz), Ciğer sosisi (domuz, sığır, domuz ve sığır eti), ambalaj: karton kutular, tartım
|
|
||
Domuz ve sığır eti Chertanovskie'den et ürünleri: domuz eti Chertanovskie'den haşlanmış - Sıkıştırılmış domuz pastırması, Az yağlı jambon, Domuz eti, Sıkıştırılmış domuz eti, Varshavskiy rulo; sığır eti Chertanovskie
|
|
||
Hamurunda et içeren yarı mamuller, dondurulmuş: domuz ve sığır eti köfteleri, domuz köfteleri, sığır köfteleri, kuzu köfteleri, tavuk ilaveli domuz ve sığır köfteleri, domuz ve sığır köfteleri, kuzu ma
|
.
|
|
|
Haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: 1. Sığır eti ürünleri: Sığır jambonu, Güney Jambonu; 2. Domuz eti ürünleri: Ve domuz jambonu, domuz jambonu, klasik jambon, ruble jambonu
|
|
||
Domuz ve sığır etinden ürünler: Okhotnichy rulo haşlanmış-füme domuz eti, Boyarskaya haşlanmış-füme domuz etinden pişmiş domuz eti, Özel haşlanmış, füme-haşlanmış sığır eti, füme-haşlanmış domuz kaburgası, füme-haşlanmış incik
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri kuru kürlenmiş et: kategori A: sığır eti Breazola, domuz pirzolası Filetto; kategori B: domuz boynu Koppa, domuz bacağı Prosciutto, domuz bacağı Speck; kategori B: domuz göğüs eti
|
|
||
Et ürünleri. Pişmiş-tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: A kategorisindeki pişmiş-tütsülenmiş sığır eti ürünleri - mermer sığır eti, Premium sığır eti; B kategorisindeki haşlanmış-tütsülenmiş domuz eti ürünleri - oko
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri: haşlanmış: Brisket şeklinde; Sıkıştırılmış baş eti; Puf brisket; Sığır eti yeni; tütsülenmiş ve haşlanmış: Slav incik; Mikhailovskaya domuz eti; Jubilee domuz eti; Aromatik domuz eti;
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: çiğ tütsülenmiş sığır eti ürünleri: amatör sığır eti, sığır filetosu, basturma; pişmemiş tütsülenmiş domuz ürünleri: domuz balyk, incelik, jambon, pirzola, brisket, bira için set, kabuk
|
|
||
Dondurulmuş domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: Kıyılmış kalıplanmış ekmeklenmiş ağırlık ve paketlenmiş et: Kategoriler G - şnitzeller: Sibirya usulü, Öğle yemeği; Biftek: Sağlığınıza, Sevgilim; Lula kebabı Doğu; Kategori
|
|
||
Et ürünleri. Domuz ve sığır eti ürünleri. Et ürünleri - haşlanmış: domuz kafalarının preslenmiş eti Köylü tarzı, et aperatif Domuzdan sürpriz, domuz Stolichnaya, puf brisket Peterburgskaya, sığır eti
|
|
||
Domuz ve sığır etinden po dondurulmuş et ürünleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: domuz pirzolası, domuz budu, sığır omuzu, domuz omuzu; kategori B: domuz boynu; kategori B: sığır yanağı, yanak
|
|
||
Ürün yelpazesinde A, B domuz ve sığır eti kategorilerinden pişmiş-füme soğutulmuş et ürünleri: carbonade Classic , Domuz bonfile, domuz boynu, domuz göğüs eti, domuz filetosu, haşlanmış-füme sığır eti,
|
|
||
Domuz ve sığır etinden kıyma, dondurulmuş kategori A, B. Sığır etinden kıyma kategori A - Sığır eti, sığır ve domuz etinden kıyma kategori B - Ana Sayfa
|
|
||
Yarı mamul et doğranmış, kalıplanmış, soğutulmuş: Domuz ve sığır etinden kupaty, Kupaty sığır eti, Kupaty domuz eti, Lula domuz eti, Ev yapımı pirzola (domuz eti), Köfte, Lahana dolması, Köfte
|
|
||
Domuz, sığır ve at etinden tütsülenmiş ve haşlanmış ürünler. Tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz ve sığır eti ürünleri. Tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, özel domuz rulosu, özel fileto, özel göğüs eti
|
|
||
Pişmiş domuz ve sığır eti ürünleri. Domuz eti: domuz eti "Lux", domuz eti "Geleneksel", domuz eti "İştah açıcı", preslenmiş domuz eti "Tüccar", preslenmiş domuz eti "Aromatik", domuz eti presleri
|
|
||
Domuz ve sığır etinden elde edilen pişmiş-kurutulmuş ürünler ve sakatatlar: pişmiş-kurutulmuş domuz eti; haşlanmış ve kurutulmuş sığır eti; haşlanmış ve kurutulmuş jambon; haşlanmış ve kurutulmuş sığır ciğeri; haşlanmış-kurutulmuş sığır kalbi
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Küçük boyutlu et ve kemik - kategori B "kaburga üzerinde barbekü" ev "domuz eti" gibi, "kaburga üzerinde barbekü" Kafkas "domuz eti; kategori D "sığır gulaş
|
|
||
Konserve et: Domuz ciğeri ezmesi (JETRENA PASTETA); Sığır eti ezmesi (GOVEDA PASTETA); Domuz ve sığır eti kahvaltısı (MESNI NAREZAK); Sığır eti kahvaltısı (GOVEDI NAREZAK); Sığır gulaşı (Gulas go)
|
Yuhor a.d.
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Domuz ve sığır eti ürünleri - tütsülenmiş-haşlanmış ve haşlanmış-füme - Çingene usulü sığır eti, ev usulü domuz eti, Starosetun domuz eti, et somunu, Kamador jambonu, az yağlı jambon, Kamador boynu, podmo boynu
|
|
||
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ VE SIĞIR ETI ÜRÜNLERI: Domuz eti: Kemiksiz göğüs; Bonfile, Boyun, Karbonat, İncik, Kaburga, Jambon, Omuz, Yağ, Emici domuz, Pastırma; Domuz filetosu, Bel, Domuz balığı. Sığır eti: Tols
|
|
||
Füme-haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri (haşlanmış-füme): preslenmiş sığır eti, sığır eti Rozbif, preslenmiş domuz eti, Viyana jambonu, Rus jambonu, Sığır jambonu
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış ve dondurulmuş birinci ve ikinci sınıf domuz eti, sığır eti Domuz ve sığır etinden, 1. sınıf kupaty "Peynirli Bavyera"; domuz kupatı; kupatas Piknik için; kupaty Elitn
|
|
||
Hamur içinde dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri: DOMUZ VE SIĞIR ETI KÖFTELERI; MERMER SIĞIR ETLI KÖFTE; KUZU MANTS; SIĞIR MANTS; SIĞIR VE DOMUZ MANTS
|
.
|
|
|
yarı mamul domuz ve sığır eti ürünleri, ağırlıkça ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük boy kemiksiz sığır eti kategorisi A - kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünü; domuz kabuğundan yarı mamul et ürünü
|
|
||
Dondurulmuş domuz ve sığır eti mutfak ürünleri: - et içeren kıyılmış kalıplanmış: peynir soslu hamburger, hardal soslu Angus burger, BeefChick Burger, Beef Bif B, XXL
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul domuz ve sığır eti ürünleri: - et içeren kıyılmış kalıplanmış kategoriler G: Black Jack Burger (Black Jack Burger), Black Jack Burger, Black Burger, dana pirzola, klasik pirzola. Yarı mamul
|
|
||
Et ürünleri Domuz ve sığır eti ürünleri - haşlanmış ve tütsülenmiş-haşlanmış - kategori A: domuz eti Lyubitelskaya, karbonat Şarküteri, sığır eti Özel, sığır eti dolması Egzotik; kategori B: bacak Mos
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (domuz ve sığır eti), kıyılmış: kalıplanmış, pane edilmemiş, B kategorisi - Chevapchichi Izgara , Piquant ızgara için sosisler , Izgara için sosisler , D kategorisi - Bar ızgara için sosisler
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış ve dondurulmuş birinci ve ikinci sınıf domuz eti, sığır eti Domuz ve sığır etinden, 1. sınıf kupaty "Peynirli Bavyera"; domuz kupatı; kupatas Piknik için; kupaty Elitn
|
|
||
Dondurulmuş hamur içinde yarı mamul et ürünleri: Kategori B: Domuz ve sığır eti köfteleri; kuzu köfteleri; bebek köfteleri; deniz köfteleri; khinkali; domuz ve sığır eti hamurunda et çubukları; sığır etli krepler; börekler
|
|
||
En yüksek dereceli domuz ve sığır etinden çiğ tütsülenmiş et ürünleri: - domuz eti, mermer domuz eti: Tsaritsynskaya, kemiksiz fileto, boyun, balyk, Exquisite jambon; - sığır etinden: Türk Basturma,
|
|
||
Birinci ve ikinci et yemekleri: Pirzola (domuz ve sığır eti) pilavlı; Köfteli çorba pilavı; Karabuğdaylı et pirzola (domuz ve sığır eti); Patates püreli domuz gulaşı, Etli ekşi kremalı pancar çorbası; Çorba moun
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Domuz ve sığır etinden IP Vorotyntseva markası: A kategorisi sığır eti - A kategorisi domuz pirzolası Porsiyon et ve kemik: - kemikli domuz pirzolası
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri. Domuz etinden: "Derevenskaya" göğüs eti, "Krestyansky" karbonat, "Amatör" jambon, "Stolichnaya" fileto, kürek kemiği, "Mikhailovskaya" boyun. Sığır eti: sığır eti Lyubitelskaya
|
|
||
Kanatlı eti hamurunda yarı mamul ürünler: tavuk tavuk, tavuk ve hindi ile wak-belyash, tavuk ve sığır eti ile uchpochmak, tavuk, domuz ve sığır eti ile wak-belyash, tavuk, domuz ve sığır eti ile uchpochmak.
|
|
||
A kategorisindeki domuz ve sığır etinden et ürünleri: Domuz Çiftçi haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, Domuz haşlanmış Boyarskaya domuzdan haşlanmış-füme, haşlanmış-pişmiş, Carbona t Yubileiny haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, Sığır eti
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: - Sığır eti topak kemiksiz: kategori A - sığır balyk, sığır bonfile, sığır sırtı (kalça kısmı b / c), sığır boynu; kategori B - güveç için et.-sığır eti
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış Kemiksiz ev bacağı; Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünü Lezzetli sığır eti TU 9213-521-00419779-10 Domuz ve sığır eti ürünleri. Özellikler.
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: Rus A kategorisi sığır eti, A kategorisi domuz eti: Holiday karbonat, Elite balyk, B kategorisi: Petersburg incik, Petrovskaya domuz eti, boyun Onega, ceviz
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri, kuru kürlenmiş kategori A: Domuz eti ürünleri: Brandenburg jambonu, Friedland karbonatı; Sığır eti ürünleri: Jerky, Zakheim karbonat, Ausfalskaya sığır eti
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: Macar pastırması, Bavyera göğüs eti, Klaipeda domuz eti, Prusskaya domuz eti, Tyrolskaya domuz eti, Bavyera domuz eti
|
|
||
Domuz ve sığır etinden mutfak ürünleri A kategorisi: sığır eti "Exquisite", karbonat "Stolichny", fileto "Piquant"; B kategorisi: sığır eti "Spicy", karbonat "Holiday", ceviz "Original", incik "Petersburg", domuz
|
|
||
Pişmiş domuz ve sığır eti ürünleri ("Almi" şirketinin gıda katkı maddeleri ile): - Pişmiş domuz ve sığır eti ürünleri: "Trapeznaya" jambonu; - haşlanmış domuz eti: Viyana jambonu, Kokulu jambon, Almi jambonu, jambonlar
|
|
||
Soğutulmuş domuz ve sığır eti ürünleri: Haşlanmış: Kokulu jambon, Sığır jambonu, Jambon "Viyana", Jambon "Ev", Jambon "Refectory"; Füme haşlanmış: Domuz eti "Ukrayna", Sığır eti
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri: Jöleli et: B kategorisi et ürünü: domuz ve sığır etinden - "Ev", "Geleneksel"; sığır etinden - "Zastolny", "Et"; domuz eti - "Tsarskiy", "Sibirskiy", "Ukrains"
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: köfte; dana etinden yarı mamul et ürünleri: barbekü, khinkali; yarı mamul domuz eti ürünleri: shashlik, Ukrayna sosisleri; domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri:
|
|
||
Domuz ve sığır etinden lezzetli tütsülenmiş haşlanmış soğutulmuş et ürünleri: domuz incik "Imperial", et somun "Imperial", boyun "Imperial", Brisket "Özel Imperial", Sığır fileto "Imperial", Sığır Otborn
|
PRADA Spa
|
🇮🇹 Italy
|
|
Domuz ve sığır etinden et ürünleri: tütsülenmiş ve pişirilmiş: Aromatik sığır eti, Baharatlı sığır eti, Ekstra sığır eti, Macar göğüs eti, Kazak göğüs eti, Admiralteysky carbonade, Pastırmalı Admiralteysky carbonade
|
|
||
domuz ve sığır etinden pişmiş-füme et ürünleri: -domuz etinden: bonfile, jambon, karbonat, kemikli göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, fileto, boyun, kaburga, yanak, kemikler, incik, bacaklar, kulaklar, kuyruklar; -sığır etinden: kesilmiş
|
|
||
Soğutulmuş domuz ve sığır eti ürünleri: Haşlanmış: "Şekilli jambon", "Sıkıştırılmış et", "Şarküteri domuz eti", "Boyarsky rulo"; Füme-haşlanmış: Lux Bacon, Geleneksel sığır eti, Delhi göğüs eti, Göğüs eti
|
|
||
Chertanovskiye domuz ve sığır eti ürünleri: "Varshavsky" rulosu şeklinde domuz etinden pişirilmiş, preslenmiş domuz pastırması; tütsülenmiş haşlanmış domuz eti - bonfile, domuz eti, pirzola, boyun, incik, göğüs eti, "Ekstra" göğüs eti; St.
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, tütsülenmiş-pişmiş, fırınlanmış ürünler. Grup - et ürünleri. - Domuz etinden pişirilmiş formda: Klasik domuz eti. - Domuz ve sığır etinden pişirilmiş: Klasik domuz eti: Etli puf. - haşlanmış domuz eti
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et içeren kıyma dolması: domuz ve sığır etinden lahana sarması; sığır lahana sarması; sığır ve tavuk lahana sarması (sığır %80, tavuk %20), domuz etli biber dolması
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Haşlanmış et ürünleri: - Domuz etinden: Köy mezesi, Avcı mezesi, Sıkıştırılmış baş eti; - domuz ve sığır etinden: Et tabağı atıştırmalığı; - sığır etinden: iştah açıcı et atıştırmalığı, Posolsk jambonu
|
|
||
Sığır etinden köfte, Domuz ve sığır etinden köfte, Domuz ve hindi etinden köfte, Dana etinden köfte, Kuzu etinden köfte, şekilsiz bir torba içinde paketlenmiş, plastik kap, ağırlıkça.
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri. Haşlanmış domuz ve sığır eti - Mikhailovskaya jambonu, Klasik jambon, Piknik jambonu veya Piknik jambon sosisleri, Şenlikli preslenmiş göğüs eti, Kolomensk preslenmiş göğüs eti
|
|
||
Domuz ve sığır etinden elde edilen ürünler: Haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünü: "Slavyansky" jambonu, Pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünü: Ev usulü haşlanmış domuz eti, Füme haşlanmış domuz eti ürünü hakkında
|
🇺🇦 Ukraine
|