devekuşu ve sakatat GTIP / HS CODE ✨
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020713: Horoz ve tavukların parçalanmamış etler (taze/soğutulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Devekuşu eti ve sakatatı, devekuşu eti ve sakatatından yarı mamul ürünler
|
|
||
Topak devekuşu eti, yarı mamuller ve sakatat: küçük parçalar, porsiyonlanmış: biftek, kıyma: kıyma (et), et gulaşı, boyun, kanat, yürek, karaciğer
|
|
||
Konsantre yem premiksleri: Damızlık yumurta tavukları, ördekler, hindiler, kazlar, beç tavukları, bıldırcınlar, devekuşları için PKK 1-1; endüstriyel yumurta tavukları, hindiler, ördekler, kazlar, beç tavukları, bıldırcınlar, devekuşları ve gençler için P
|
|
||
Konsantre yem premiksleri: Damızlık yumurta tavukları, ördekler, hindiler, kazlar, beç tavukları, bıldırcınlar, devekuşları için PKK 1-1; endüstriyel yumurta tavukları, hindiler, ördekler, kazlar, beç tavukları, bıldırcınlar, devekuşları ve gençler için P
|
|
||
Et ve sakatattan pişirilmiş, tütsülenmiş-haşlanmış ve fırınlanmış ürünler. Pişirilmiş sakatat ürünleri: preslenmiş domuz kafası eti. Sakatattan tütsülenmiş ve haşlanmış ürünler: domuz pastırması içinde domuz dilleri, domuz kulakları
|
|
||
Et, et ürünleri ve sakatat içeren ikinci akşam yemeği yemekleri, soğutulmuş kümes hayvanı eti ve sakatat içeren yemekler, bkz. 4 sayfadaki Ek No. 1.
|
|
||
Et ve et ürünleri. Termal olarak işlenmiş malzemelerden yapılan sosisler. Aspik et, jöleli et atıştırmalıkları, et ve sakatattan et içeren jöleler: Aspik et: et ve sakatattan ev usulü aspik
|
|
||
Füme-haşlanmış domuz sakatat et ürünü Bira için füme domuz kulakları TU 9213-361-01597945-05 Haşlanmış, füme-haşlanmış ve fırınlanmış et ve sakatat ürünleri Özellikler.
|
|
||
Etlik piliç eti ve sakatatından elde edilen yarı mamul ürünler. Karkaslar, karkas parçaları ve yenilebilir sakatat (pane edilmiş, kaplanmamış): tavuk, karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, butsuz
|
|
||
Et ve kümes hayvanları sakatatından yarı mamul ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş). Etlik piliç eti ve sakatatından yarı mamuller, doğal kemiksiz: tavuk budu, but filetosu, fileto, pilaki için et, kemiksiz karkas
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Tavuk eti, sığır eti ve sakatat Smolenskaya'dan güveç. Gelenekleri sürdürelim Tavuk eti, domuz eti ve sakatattan güveç Smolenskaya. Gelenekleri sürdürelim
|
|
||
Et ve kümes hayvanı sakatatından yarı mamul ürünler (soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş) Etlik piliç eti ve sakatatından yarı mamul ürünler doğal kemiksiz: kemiksiz but, but fileto, fileto, derili fileto,
|
|
||
Üretken hayvanların kıyma ve sakatatlarından kurutulmuş, pişirilmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş gurme ürünler. Kanatlı etinden, et ve sakatatın baharatlarla karışımından elde edilen kurutulmuş, pişirilmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler
|
|
||
Et ve sakatattan elde edilen mutfak ürünleri: sığır aspik, kümes hayvanları aspik, dil aspik, sığır asp, domuz asp, ev yapımı asp, et ve kümes hayvanları sakatatından yapılan asp, haşlanmış et, kızarmış et, et
|
|
||
Sürüngen, balık, devekuşu ve geyik derileri de dahil olmak üzere doğal cilasız ve zımparalanmış ön yüzeye sahip giysi ve şapkalar için deri
|
Conceria Reptilis s.r.l
|
|
|
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Sınıf B - sakatat
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Sınıf B - sakatat
|
|
||
Ön yüzeyi kompozit ve hakiki deriden (dana, timsah, kertenkele, yılan, köpekbalığı, vatoz, devekuşu) ve tekstil malzemelerinden (saten, naylon) yapılmış deri eşyalar, ek parça dahil
|
Pulse Time Watch Company
|
🇨🇳 China
|
|
Kümes hayvanı etli ikinci öğle yemeği yemekleri: kıyılmış kümes hayvanı etinden yemekler, sakatat: tavuk pirzola, buharda pişirilmiş tavuk pirzola, fırında tavuk pirzola, kebap; Doğal kümes hayvanı eti ve sakatat porsiyonlarından yemekler
|
+
|
|
|
Domuz ve sığır etinden elde edilen pişmiş-kurutulmuş ürünler ve sakatatlar: pişmiş-kurutulmuş domuz eti; haşlanmış ve kurutulmuş sığır eti; haşlanmış ve kurutulmuş jambon; haşlanmış ve kurutulmuş sığır ciğeri; haşlanmış-kurutulmuş sığır kalbi
|
|
||
Kümes hayvanları etinden haşlanmış ve kurutulmuş ürünler ve sakatatlar: haşlanmış ve kurutulmuş tavuk (piliç) eti; MMO ilavesiyle haşlanmış-kurutulmuş tavuk (piliç) eti; haşlanmış ve kurutulmuş hindi eti; MMO ilavesiyle haşlanmış-kurutulmuş hindi eti
|
|
||
Dondurulmuş kümes hayvanı eti ve sakatat dolgulu hamur içinde yarı mamul ürünler. Pelmeni: tavuklu - "Fileto"; "Çoban"; "Baharatlı"; "Dev"; "Yetersiz"; ve mantarlı; ve lahanalı; ve kalpler; ve peynirli; "Yaz"; "
|
|
||
Üretken hayvanların kıyma ve sakatatlarından kurutulmuş, pişirilmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş gurme ürünler. Sığır etinden, at etinden, maral (geyik eti) etinden, koyun ve keçi etinden kurutulmuş, pişirilmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler.
|
|
||
Et ve sakatat ile doldurulmuş buğday unundan kısa süreli depolama fırın ürünleri: patates ve etli beyazlar, lahana ve domuz etli beyazlar, domuz eti, lahana eti, hamurda pirzola, etli ve patatesli kulebyaka
|
|
||
Yarı konserve et ve et içeren gıdalar: - et ve sakatattan ikinci öğle yemeği hazır et ve sebze yemekleri: sığır straganof, tatlı ve ekşi soslu sığır yahnisi, sığır paprikaş, sığır gulaş; - içinde
|
|
||
Fonksiyonel kaplarda sıcak ve tüketici kaplarında paketlenmiş soğutulmuş PİŞİRME ÜRÜNLERİ: Soğuk atıştırmalıklar (salatalar ve vinaigretler), Kümes hayvanları ve sakatatlarından ikinci yemekler, Garnitürler ve sebze yemekleri, Varenik
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır ve domuz pirzolaları, sığır ve geyik pirzolaları, yaban mersinli sığır ve geyik pirzolaları, kızılcıklı sığır ve geyik pirzolaları,
|
|
||
Modifiye atmosferde paketlenmiş et ve et içeren mutfak ürünleri. Hazır yemekler: garnitürlü ve soslu ve garnitürsüz ve sossuz et ve sakatattan ikinci öğle yemekleri
|
|
||
Mutfak ürünleri. Salatalar ve atıştırmalıklar. Et ve sakatat ilaveli salatalar ve atıştırmalıklar: Jambon ruloları, Kore havuçlu ve jambonlu lavaş ruloları, Berlin salatası, İlham salatası, Jambon salatası
|
|
||
İkinci öğünler, Et ve sakatattan hazır mutfak ürünleri, Atıştırmalıklar, Kore sıcak atıştırmalıkları, Salatalar ve salata sosu: Sarımsaklı Borodino krutonları, Kore lahanası, Kore havuçları, okroshka tabanı
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş kesilmiş domuz eti, sığır eti ve sakatat blokları
|
|
||
Hindi eti ve sakatatından kas etli, tuzlu ve ciğerli sosisler: kas etli - Ev Yapımı, Köy; tuzlular - Ev, Köy; ciğerli sosisler - Ev, Köy.
|
|
||
Et ve sakatat ürünleri, pişmiş ve tütsülenmiş haşlanmış soğutulmuş: preslenmiş haşlanmış domuz başı eti, haşlanmış diyet jambon, haşlanmış kaleydoskop jambon, tütsülenmiş haşlanmış yanak atıştırmalık.
|
|
||
Domuz eti ve sakatatından tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler: domuz pastırması
|
|
||
Kanatlı eti ve sakatatından elde edilen yarı mamuller, soğutulmuş ve dondurulmuş: (1. sayfadaki Ek No. 1)
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: kuzu, dana, sığır, domuz kebabı; kızarmış antrikot; kızarmış but biftek; kızarmış escalope; kızarmış domuz pirzola; örgü üzerinde fileto
|
|
||
Kıyma ve sakatattan elde edilen mutfak ürünleri, et ve et içeren ürünler.
|
|
||
Mutfak ürünleri. Et ve sakatattan ikinci öğle yemeği et yemekleri: Et ve kemik küçük parçalar: ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga; Topaklı et ve kemik: pişmiş domuz incik; Doğranmış kalıplanmış: o
|
|
||
Pastörize kümes hayvanı eti ve sakatatından konserve et ezmesi: Tavşan ciğeri ve sedir fıstığı ezmesi, Tavuk ciğeri ezmesi, Hindi ciğeri ezmesi
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri: el yapımı köfte Ural; dana eti ve kremalı el yapımı köfte.
|
|
||
Fonksiyonel kaplarda sıcak ve tüketici kaplarında soğutulmuş olarak paketlenmiş mutfak ürünleri: Et ve sakatattan oluşan ikinci yemek çeşitleri (haşlanmış köfte, buharda mantı dahil)
|
|
||
Et ve sakatat ürünleri (domuz eti, sığır eti, dana eti, at eti, maral eti), pişmiş-tütsülenmiş, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş.
|
CHANGZHOU SAIOU FLOOR СO.,LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Dondurulmuş, hafif dondurulmuş, soğutulmuş ve sıcak formda et ve sakatattan hazır mutfak ürünleri. Paketleme: dondurulmuş, hafif dondurulmuş ve soğutulmuş ürünler için - paketler, tepsiler, kaplar, bardaklar, n
|
|
||
et ürünleri ve sakatat içeren atıştırmalıklar: garnitürlü haşlanmış dil; soğuk etler; ton balığı soslu haşlanmış dil; kuru erikli et rulosu; Uralskiy rulo atıştırmalık; et dolması; sarımsak ve yaban turpu ile tuzlanmış domuz yağı
|
|
||
Kanatlı eti ve sakatatından hazır mutfak ürünleri: 2 yaprak üzerinde Ek No. 1'e göre. Ambalaj: kağıttan ve birleşik ve polimerik malzemelerden yapılmış torbalar, filmden yapılmış iç torbaları olan ısı ile kapatılmış olanlar dahil
|
JIANGYIN KEYU ELECTRIC CO.,LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Küçük çocuklara yönelik gıda ürünlerinin üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat: Sınıf A - grup 1 sığır eti - alt grup 1.1 bağ ve yağ dokusunun kütle oranı daha fazla olmayan sığır eti
|
|
||
Fonksiyonel kaplarda sıcak ve tüketici kaplarında soğutulmuş olarak paketlenmiş mutfak ürünleri: İlk yemekler (çorbalar, et suları); Et ve sakatattan oluşan ikinci yemekler (haşlanmış köfte, mantı, et suyu, et suyu, et suyu, et suyu, et suyu, et suyu, et
|
Anhui Zhongke Optic-electronic Color Sorter Machinery Co., ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Kore salataları ve atıştırmalıkları. Kümes hayvanı eti ve sakatat salataları:
|
.
|
|
|
Tavuk - piliçlerin et ve sakatatından yarı mamul doğal ve doğal doldurulmuş dondurulmuş:
|
.
|
|
|
Et ve sakatattan elde edilen ürünler, ağırlık olarak ve gıda ürünleri için polimer ve kombine malzemelerden tüketici ambalajlarında (kaplar, polietilen shrink film, polipropilen film torbalar, vb.
|
.
|
|
|
Soğutulmuş domuz, sığır, kuzu ve tavşan eti ve sakatatından elde edilen mutfak ürünleri (Ek No. 1, 5 sayfa)
|
|
||
Kasaplık hayvanların etinden ve sakatatından jölelenmiş et ve et içeren ürünler - jöleler, jöleler, jöleli atıştırmalıklar, soğutulmuş çeşitler
|
|
||
Fonksiyonel kaplarda sıcak ve tüketici kaplarında soğutulmuş olarak paketlenmiş mutfak ürünleri: İlk yemekler (çorbalar, et suları); Et ve sakatattan oluşan ikinci yemekler; Çeşitli tavşan ana yemekleri
|
|
||
Fonksiyonel kaplarda sıcak ve tüketici kaplarında soğutulmuş olarak paketlenmiş mutfak ürünleri: Kümes hayvanları ve sakatatlarından elde edilen ikinci yemekler; Yumurta yemekleri
|
|
||
Et ve sakatattan salatalar ve Kore atıştırmalıkları:
|
.
|
|
|
Yarı işlenmiş et ve sakatat, soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Sığır, domuz ve sakatattan elde edilen yarı mamul et ve et ürünleri (bkz. Ek 1, 6 sayfa)
|
|
||
Tavuk eti ve sakatatından doğal ve natürel doldurulmuş yarı mamuller, etlik piliç cm. Ek No. 1 1 sayfada
|
|
||
Et ve sakatattan yapılan mutfak ürünleri: Tatarca Azu; et ve domatesle pişirilmiş patlıcan Mavro; patlıcan dolması Boat; bigos; ev yapımı biftek; domuz boynundan pişirilmiş jambon; börek; öküz
|
|
||
Kanatlı eti ve sakatatından dondurulmuş, hafif dondurulmuş, soğutulmuş ve sıcak mutfak ürünleri: Sebzeli tavuk yahnisi, Milföy hamurunda mantarlı tavuk, Tavuk sürprizi, Omlet krepinde tavuk. Eq g
|
|
||
Et ve sakatattan gastronomik ve mutfak ürünleri üretimi için gıda katkı maddeleri: kolza tohumu ağzı, gevşek
|
RAPS GmbH & CO. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Domuz, sığır, kuzu eti ve sakatatından yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş:
|
|
||
Et ve sakatattan gastronomik ve mutfak ürünlerinin üretimi için kompleks gıda katkı maddeleri: tat-aromatik karışımları MERGEZ, madde 1000533 - ***, MUNICH, madde 1000540 - ***, KNOBLAUH EXTRA, a
|
RAPS GmbH & CO. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler ve sakatat Ilovaiskiye soğutulmuş ve dondurulmuş ürün yelpazesi: yarım karkas piliç, tavuk kafaları, tavuk bacakları, tavuk ciğeri, tavuk mideleri, tavuk kalbi, pep dolması
|
|
||
Ürün yelpazesinde haşlanmış ve tütsülenmiş haşlanmış et ve sakatat ürünleri: Smolenskaya jambonu şeklinde pişmiş domuz eti ürünleri, tütsülenmiş haşlanmış sığır eti ürünleri: Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Sığır eti
|
|
||
Kümes hayvanı etinden ürünler. Et ve sakatat için güveçler. 1. sınıf ürünler: Et güveç, Peynirli et güveç, Patatesli ve mantarlı et güveç, Mantarlı et güveç, Etli güveç
|
|
||
et, füme et, jambon ve sakatat ilaveli soğutulmuş salatalar: dilli salata, fasulyeli ve jambonlu salata, petrollü ve jambonlu salata
|
|
||
Domuz, sığır, kuzu eti ve sakatatından yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş:
|
|
||
Salatalar, et, kümes hayvanları ve sakatattan mutfak ürünleri: tembel lahana sarması, et ve pirinçle doldurulmuş lahana sarması, ev yapımı pirzola, Moskova pirzola, ateş topu pirzola, kızarmış domuz kupaty, bar kupaty
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri Izgara: domuz eti, özel domuz eti, havuçlu ve sarımsaklı domuz eti, kuru erikli domuz eti, ızgara dana eti, domuz filetosu, dana Moskovskaya pirzola, ruble pirzola
|
|
||
Et ürünleri - ciğer ve kan sosisleri, domuz, sığır, kümes hayvanları ve sakatattan kas etleri, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak:
|
|
||
Sığır eti, domuz eti ve sakatattan yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş GURME İÇİN: Yarı mamul kıyılmış sığır eti kategorileri A: kupaty Yarı mamul kıyılmış et ürünleri kategorisi B
|
|
||
Et ürünleri ve sakatat içeren atıştırmalıklar: garnitürlü haşlanmış dil; tavuk ve kuru erikli rulo; kuru erikli etli rulo; et dolması; sarımsaklı ve yaban turpu hardallı tuzlu domuz yağı;
|
|
||
Et ve sakatat ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış ve fırında soğutulmuş - pastırma içinde ciğer tütsülenmiş-haşlanmış, Rus fırında sığır eti.
|
|
||
mutfak ürünleri: et, sosis, jambon ve sakatat ilaveli salatalar: Bahar havası, Anastasia, Dil ile kraliyet salatası, Kurnazlık ve aşk, Olivier, Fantezi, Diyet, Okroshka
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri: patates güveci Şerit; dilden et jölesi; büyükanneler pirzola; şenlik tabağı; soğan ve yumurtalı şenlikli rulo; Smak sığır eti rulosu; Meksika et rulosu; domuz eti
|
|
||
haşlanmış ve tütsülenmiş domuz eti ve sakatat ürünleri: sırt jambonu, fileto, göğüs eti, pirzola, kaburga, pastırma içinde dil, pastırma içinde ciğer, ciğer ezmesi, tuzlama
|
|
||
et ve sakatattan mutfak ürünleri (sığır eti, dana eti, domuz eti, koyun eti, keçi eti) - et ve et içeren çeşitler
|
|
||
Et ve sakatattan yarı mamul ürünler ve hazır mutfak ürünleri.
|
|
||
Yarı mamul doğal et küçük ve büyük parçalar halinde sığır eti, domuz eti ve sakatat soğutulmuş ve dondurulmuş olarak:
|
|
||
Et ve sakatat, et ve et içeren mutfak ürünleri: kıyılmış kızarmış biftek, lahana sarması, ev yapımı lahana sarması, biber dolması, kızarmış domuz göbeği, marine edilmiş ev usulü rosto, ızgara domuz sosisleri w
|
|
||
Kanatlı eti ve sakatatından dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul ürünler: karaciğer, yürek, mide ki, derisiz boyun, derili boyun, baş, pençeler, tavuk derisi, boru kemiği, omurga kemiği, çerçeve, sırt, sırt, kemikler, çorba n
|
|
||
Kümes hayvanı eti ve sakatatından soğutulmuş ve dondurulmuş mutfak ürünleri: kümes hayvanı kebabı; doğal doğranmış kızarmış kümes hayvanı pirzolaları; kızarmış tavuk budu, kanadı, butu; kızarmış tavuk, ördek, hindi filetosu,
|
|
||
Domuz eti ve sakatat ürünleri tütsülenmiş ve haşlanmış soğutulmuş: Ev yapımı rulo, Slav yanağı, Hassas dil
|
|
||
YEMEK PIŞIRME ÜRÜNLERI: Et ve sakatat: sığır ve domuz jölesi; etli ve pirinçli lahana dolması; pirzola, köfte, et şnitzel; karaciğerden roka; Kümes hayvanları yemekleri: soslu haşlanmış kümes hayvanları; tu
|
.
|
|
|
Jöleler, jöleler, soğutulmuş et ve sakatat jöleleri: sığır jölesi; sığır ve tavuk jölesi Karışık; jöleli sığır dili; jöleli et mezesi Elite; jöleli et mezesi Festive; go
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri: Etli ratatouille, Lula-domuz kebabı, Kızarmış domuz kebabı, Ciğerli krep, Pirinç ve et ile doldurulmuş biber, Baharatlı domuz kaburga, Ev usulü domuz eti, B
|
|
||
Domuz eti, sığır eti ve sakatattan et ürünleri - karaciğer ve kan sosisleri, Tari'den gıda katkı maddelerinin kullanımıyla kaslar ürün yelpazesinde soğutulur: karaciğer sosisleri - Ev , Hepatik; kan şişesi
|
|
||
mutfak et ürünleri ve sakatat (sığır, dana, domuz, kuzu, keçi eti) - et ve et içeren ürünler (bkz. Ek No. 1)
|
|
||
Kümes hayvanları etinden ve sakatatından kurabiyeler, hazır ve dondurulmuş, hafif dondurulmuş, soğutulmuş: Ek 1, No. 2'ye göre. Ambalaj: torbalar, tepsiler, kaplar, kaplar, polimerik malzemelerden yapılmış alt tabakalar, ukl
|
|
||
Mutfak ürünleri. Garnitürlü veya garnitürsüz, soslu, soğutulmuş ve dondurulmuş et ve sakatattan ikinci öğle yemeği yemekleri, MK MaestroKlass ticari markası: Domuz eti, sığır eti, ciğer, dil, yürek: haşlanmış, haşlanmış
|
|
||
Yarı mamul et ve sakatat doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: yarı mamul sığır eti ürünleri: büyük kemiksiz, kategori A kemiksiz yarı mamul sığır eti Özel, bonfile, sığır filetosu zorunluluğuna göre
|
|
||
et, kümes hayvanları ve sakatattan yapılan konserve et (et ve kümes hayvanları) - B kategorisi ezmeler: ciğer ezmesi, tavşan ezmesi, petrollü ezme, Delicacy ezmesi, kırmızı biberli ezme, ezme
|
|
||
Etlik piliç eti ve sakatatından test kasası içinde yarı mamul ürünler: tavuk sakatatlı köfte, kümes hayvanı ciğerli köfte (etlik piliç), sakatatlı ve patatesli köfte, patatesli köfte a
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, kümes hayvanları, tavşan ve nutria soğuk tütsülenmiş et ve sakatat ürünleri: Domuz eti ürünleri: Jambon, But, Fileto, Tambov usulü jambon, İngiliz usulü jambon, В
|
|
||
Kanatlı eti ve sakatatından hazır mutfak ürünleri: Ek 1'e göre 3 yaprakta; tepsilerde, tabaklarda, kaplarda, fincanlarda, bardaklarda, plastik alt tabakalarda ve kapaklı polistiren kutularda paketlenmiş
|
|
||
Et ve sakatat türlerinden sebze ve diğer malzemelerden mutfak ürünleri: kızarmış tavuk but, tavuk göğsü, jülyen, Parmaklarınızı yalayın meze, tavuk pirzola, Kiev pirzola, kızarmış kanat, ızgara tavuk,
|
|
||
Et ve sakatattan yapılan mutfak ürünleri: Tatarca Azu; et ve domatesle pişirilmiş patlıcan Mavro; patlıcan dolması Boat; bigos; ev yapımı biftek; domuz boynundan pişirilmiş jambon; börek; öküz
|
|
||
Et ve sakatattan elde edilen mutfak ürünleri: Tatlı ve ekşi soslu domuz etli funchoza, tatlı ve ekşi soslu domuz etli pirinç eriştesi
|
|
||
Kümes hayvanı eti ve sakatatından elde edilen kurutulmuş ürünler. Yumrulu kümes hayvanı eti: tavuk dilimleri. Kümes hayvanları sakatatı: tavuk boynu. Polimer ve kombine malzemelerden yapılmış ambalaj torbaları, polietilen film, polipropilen
|
|