domuz kafası eti GTIP / HS CODE ✨
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020690: Diğer hayvanların diğer sakatatı (dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020910: Domuzun deri altı yağı (lard); taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
İşlenmiş domuz sakatatı: domuz kafaları, domuz kafası kesimi (domuz kafası eti), domuz yağı, domuz kulakları, domuz dimes, domuz dili, domuz kafası derisi (domuz kafası maskesi), domuz kaltyk, kalp
|
|
||
STO 87178264-003-2013 Sığır ve domuz kafalarından kemiksiz ürünler. Özellikler. Kemiksiz domuz kafası ürünleri: Haşlanmış: Sıkıştırılmış domuz kafası eti Ev; domuz kafası eti Baharatlı. Tütsülenmiş -var
|
|
||
STO 87178264-003-2013 Sığır ve domuz kafalarından kemiksiz ürünler. Özellikler. Kemiksiz domuz kafası ürünleri: Haşlanmış: Sıkıştırılmış domuz kafası eti Ev; domuz kafası eti Baharatlı. Tütsülenmiş -var
|
|
||
ürün yelpazesinde pişmiş domuz ürünleri: - Domuz kafası eti Köy tarzı; - Domuz kafası eti Atıştırmalık; - Biberli jambon; - Selts Village; - Zeltz Ev tarzı - Zeltz Starorussky
|
|
||
Et ürünleri: tütsülenmiş ve haşlanmış domuz eti lezzetleri domuz kaburgası; domuz eti preslenmiş domuz kafası eti şeklinde pişmiş lezzetler
|
|
||
Soğutulmuş işlenmiş yan ürünler: Domuz kafası eti, Et ve kemikli domuz kuyrukları, Domuz dilleri, Domuz kalbi, Domuz böbrekleri, Domuz karaciğeri, Domuz kırpıntıları, Domuz diyaframı, Domuz yanağı, Deri içinde yanak, Deri
|
|
||
Lezzetli domuz ve sığır eti ürünleri. Domuz eti ürünleri: haşlanmış - preslenmiş domuz kafası eti Köylü tarzı, et atıştırmalık Sürpriz, domuz Stolichnaya; füme haşlanmış - karbonat Özel, boyun Rusya
|
|
||
Domuz yağı ve domuz etinden elde edilen ürünler: tuzlanmış domuz pastırması, tütsülenmiş haşlanmış domuz pastırması, Macar pastırması, ev yapımı domuz pastırması, tütsülenmiş haşlanmış amatör domuz pastırması, preslenmiş domuz kafası eti, domuz pastırması
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti işlenmiş sığır eti yan ürünleri: etli diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, sığır trakeası, domuz trakeası, yemek borusu eti, domuz kafası eti,
|
|
||
domuz eti ve domuz yağı ürünleri. Domuz eti ürünleri: Haşlanmış: jambon, kasada kemiksiz jambon, Petrovskaya jambonu, domuz kafası et rulosu. Haşlanmış-preslenmiş: preslenmiş jambon, preslenmiş çeşitli. Füme va
|
|
||
Et şeklinde pişmiş domuz ürünleri: Smolenskaya jambonu; et şeklinde haşlanmış sakatat: Atıştırmalık puf, Ciğer puf, Sıkıştırılmış domuz kafası eti, İşkembeli puf; tütsülenmiş domuz ürünleri
|
|
||
Pişirilmiş soğutulmuş domuz ürünleri: Sıkıştırılmış domuz kafası eti Köylü tarzı Domuz etinden tütsülenmiş ve soğutulmuş olarak pişirilmiş ürünler: Domuz bonfile Ekstra , karbonat Özel , incik Tveretskaya , boyun Rossi
|
|
||
Et ve sakatattan pişirilmiş, tütsülenmiş-haşlanmış ve fırınlanmış ürünler. Pişirilmiş sakatat ürünleri: preslenmiş domuz kafası eti. Sakatattan tütsülenmiş ve haşlanmış ürünler: domuz pastırması içinde domuz dilleri, domuz kulakları
|
|
||
Tütsülenmiş-pişmiş et ürünü B kategorisi: Ev usulü domuz eti. Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünü Kategori A: Stolichnaya jambonu. Pişirilmiş kalıplanmış et ürün kategorisi B: preslenmiş domuz kafası eti
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş domuz yan ürünleri: aort, yemek borusu eti, kesilmiş domuz kafası eti, akciğerler, dil altı etli kaltyk, kaltyk, kuyruk, domuz kafalarının kemiklerinin çıkarılmasından elde edilen kas bezi.
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri: - Jöle içinde et ürünleri: Jöle içinde çeşitli ev yapımı; Jöle içinde sığır dili; Jöle içinde domuz dili; Jöle içinde tütsülenmiş ürünler; Jöle içinde domuz kafası eti; Jöle içinde tavuk göğsü; Poultr
|
|
||
Pişmiş domuz eti lezzetleri: Tüccarın haşlanmış jambonu; Kahvaltı için Barskaya jambonu, haşlanmış; Haşlanmış piknik jambonu; Hassas haşlanmış jambon; Domuz kafası eti önceden preslenmiş haşlanmış; Haşlanmış Av jambonu.
|
|
||
Jöle içinde et içeren ürünler: incik, jöle içinde domuz inciği, jöle içinde domuz kafası eti. Ambalaj: poliamid kılıflar, doğal kılıflar, geçirgen yapay kılıflar, termoform film, vakum veya modifikasyon
|
|
||
TU 10.13.14-175-01597945-2018 Domuz eti ürünleri. Özellikler. Pişmiş: jambon, kabuklu kemiksiz jambon, domuz kafası et rulosu. Tütsülenmiş-haşlanmış: ön jambon, sırt jambonu, Lipetsk jambonu, fileto
|
|
||
Et ürünleri - domuz kafası eti, incik, jöle içinde domuz incik, lezzetli atıştırmalık jöle, jöle özel atıştırmalık, atıştırmalık geleneksel jöle, orijinal atıştırmalık jöle, ev yapımı jöle, ho
|
|
||
Formda pişirilmiş yan ürünler: Amatör puf, Sıkıştırılmış domuz kafası eti; Füme haşlanmış domuz ürünleri: Kemiksiz Michurinsky Jambonu, Kasap Somunu, Amatör Rulo, Lipetsk Bacağı, Domuz İnciği, Golya
|
.
|
|
|
Et ürünleri. "Amatör puf", "Sıkıştırılmış domuz kafası eti" şeklinde pişmiş sakatat. "Ev usulü sığır eti" şeklinde pişmiş sığır eti ürünü. Haşlanmış jambon - "Jambon kaleydoskop". Su ürünleri
|
|
||
Pişmiş ürünler - preslenmiş domuz kafası eti Köylü tarzı. Füme-pişmiş-karbonat Special, boyun Rus, yanak Stanichnaya, göğüs eti Petersburg, kemiksiz göğüs eti Stolichnaya, jambon Pete
|
|
||
Yan ürünlerden elde edilen pişmiş et ürünleri: Ciğer pufu, Sıkıştırılmış domuz kafası eti, formda pişmiş et ürünleri: Rouen jambonu,
|
|
||
Sakatattan elde edilen pişmiş ürünler: Sıkıştırılmış domuz kafası eti; Sakatattan elde edilen ürünler: Vakum altında veya değiştirilmiş bir atmosferde plastik torbalarda paketlenmiş bira için tütsülenmiş domuz kulakları
|
|
||
pişmiş sığır eti ürünleri: Rouen jambonu formunda; sakatattan pişirilmiş ürünler formunda: Amatör puf, Atıştırmalık puf, Ciğer pufu, Sıkıştırılmış domuz kafası eti; sudan tütsülenmiş-haşlanmış ürünler
|
|
||
Haşlanmış: preslenmiş domuz kafası eti Köylü stili. Füme haşlanmış: Ekstra bonfile, Özel karbonat, Tveretskaya incik, boyun Rus , pastroma Gorskaya , yanak Stanichnaya , bel Petersburg , gru
|
|
||
Yan ürünlerden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Sığır ve dana etinden: sığır memesi, sığır bacakları, sığır kuyrukları, sığır kaltyk, sığır testisleri; Domuz eti: domuz derisi, domuz bacakları, domuz kafası, domuz kaltyk,
|
|
||
Et ürünü - haşlanmış domuz eti ve soğutulmuş yan ürünler: Mozart şeklinde jambon, Mermer şeklinde rulo, ev usulü domuz eti, ciğer pufu, domuz kafası şeklinde atıştırmalık; et içeren ürün
|
|
||
Domuz, sığır, davul, at eti sakatatı: akciğer, kalp, karaciğer, karaciğer dilimleri, domuz kafası, lobaş, dil, kulaklar, bacaklar
|
|
||
Domuz eti ürünleri Lux - füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmemiş füme: domuz eti, domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, göğüs eti, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti besk
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri Sous-Vid, Sous-Vid Lux: Domuz eti; Domuz jambonu; Haşlanmış domuz eti; Domuz pastırması; Balykovy lezzeti domuz eti; Domuz boynu; Karbonat; Fileto; Domuz göğüs eti; Kemiksiz domuz göğüs eti; Kural
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, fileto, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz göğüs eti rulo, domuz bonfile, domuz somunu, domuz yanakları, muşta
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - et ve kemik: Teksas usulü domuz eti, kaburga, domuz eti, domuz göğüs eti; - kemiksiz: escalope, gulaş, rosto, pirinç domuz eti, domuz gulaşı; - doğranmış: kıyılmış domuz eti.
|
|
||
Et ürünleri. Pişmiş ve tütsülenmiş haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri - Domuz göğüs eti, Doldurulmuş domuz göğüs eti, Domuz karbonatı, Domuz jambonu, Domuz boynu, Et rulosu, Domuz mafsalı, Sığır eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, domuz lezzeti, domuz boynu, domuz pastırması, karbonat, fileto, domuz göğüs eti,
|
|
||
Domuz eti Lux sınıfı füme - haşlanmış ürünler: domuz jambonu, domuz pastırması, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz incik, domuz somunu, domuz yanakları, domuz kaburgaları
|
|
||
Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: Domuz göğüs eti, Kıyılmış domuz göğüs eti banyosu, Domuz karbonatı, Domuz boynu, Domuz budu, Et rulosu, Domuz inciği
|
|
||
Yarı mamul domuz eti küçük boy et ürünleri, kategori B: domuz pirzola eti; domuz kebabı; ana yemekler için çeşitli domuz eti. Küçük boy domuz eti yarı mamul et ürünleri, kategori D: domuz eti yarı mamul ürünleri
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri Geleneksel: preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, kabuklu domuz balığı, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, fileto. domuz göğüs eti, domuz göğüs eti b
|
|
||
Domuz eti ürünleri: Haşlanmış: preslenmiş domuz eti, preslenmiş domuz pastırması, puf domuz eti, domuz başı eti, domuz rulosu, doldurulmuş domuz rulosu, pastırma rulosu, Mozaik preslenmiş et; Füme-haşlanmış Pr
|
|
||
Et ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş. Domuz etinden: domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, kemiksiz domuz göğüs eti
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri, sınıf Geleneksel, soğutulmuş: haşlanmış domuz eti, domuz boynu, fileto, domuz göğüs eti, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga, domuz rulo; tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş Domuz bonfile; Domuz karbonat Ekstra; Domuz fileto; Domuz boyun Lux; Domuz göğüs eti; Domuz bacak; Domuz eti
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz ve geyik eti ürünleri: - haşlanmış domuz eti: domuz kulakları; - tütsülenmiş domuz eti - pişmiş - domuz boynu, pirzola, pastroma, domuz göğüs eti, domuz somunu
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ tütsülenmiş ürünler: Domuz budu; Domuz boynu; Fileto; Kemiksiz domuz göğüs eti; Domuz balyk, Hussar sığır eti; Sığır somunu; At eti somunu
|
|
||
Sığır eti, at eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş çiğ füme et ürünleri: Domuz budu , Domuz boynu , Fileto , Kemiksiz domuz göğüs eti , Domuz balyk , Hussar sığır eti , Sığır balyk , Balyk
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikte domuz filetosu, kaburgada domuz eti, kemikte domuz boynu, kemikte domuz omuzu, kemikte domuz göbeği, kemikte domuz göğüs eti n
|
|
||
çiğ füme et ürünleri - domuz etinden: çiğ füme domuz bonfile, çiğ füme domuz boyun, çiğ füme domuz jambon, çiğ füme domuz pirzola ny, çiğ füme domuz göğüs eti, Andreevskaya domuz göğüs eti
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş et ürünleri: Fırında tütsülenmiş domuz jambonu, Fırında tütsülenmiş domuz pirzolası, Fırında tütsülenmiş domuz filetosu, Füme tütsülenmiş domuz filetosu, Ciğer tütsülenmiş domuz eti, Ciğer tütsülenmiş domuz eti Fırında domuz göğüs eti
|
|
||
PİŞİRİLMİŞ ET ÜRÜNLERİ (DOMUZ ETİNDEN): kategori A- KAHVALTILIK DOMUZ ETİ, PRESLENMİŞ DOMUZ ETİ, kategori B- KASETTE DOMUZ ETİ, kategori B- PRESLENMİŞ DOMUZ BAŞI ETİ
|
|
||
Domuz etinden pişirilmiş-füme et ürünleri, kategori A - Carbonade Classic, Domuz budu, Domuz bonfile; kategori B - Domuz boynu, Domuz göğüs eti, İspanyol eti, Domuz kaburgası, Domuz incik; Pr
|
|
||
Garnitürlü ve garnitürsüz hazır ve et içeren mutfak ürünleri: etli lahana ruloları, pişmiş domuz eti, baharatlı domuz eti, tüccar domuz eti, yumurtalı domuz eti, domuz rulosu, et zrazy, Mezhvezhya paw, Ladin w
|
|
||
Pişirilmiş-füme domuz eti ürünleri: kategori A - domuz jambonu, kategori B - domuz göğüs eti, domuz kaburgası, domuz kulağı; pişmiş et ürünleri: kategori A- haşlanmış domuz eti; Birinci batında kümes hayvanı ürünleri
|
|
||
Gıda ürünleri. Et ürünleri - çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti, sığır eti, at eti: Çiğ tütsülenmiş kemiksiz ürünler: Domuz budu, Domuz boynu, Fileto, kemiksiz domuz göğüs eti, Domuz filetosu, Carpaccio
|
|
||
Domuz etinden lezzetli et ürünü, tütsülenmiş ve haşlanmış Kemiksiz ev brisketi; Tütsülenmiş haşlanmış domuz eti ürünü Bira için domuz kaburga; Fırında domuz eti ürünü Domuz mikhailovskaya; Et ürünleri
|
|
||
Sığır ve domuz etinden elde edilen et ürünleri: - jöle içinde çeşitli domuz eti içine dil; - domuz dilinden et jölesi; - sığır dilinden et jölesi, - domuz ürünlerinden et jölesi, - sığır ürünlerinden et jölesi; - jöleler: D
|
|
||
soğutulmuş domuz etinden pişmiş-füme et ürünleri: domuz Holiday , kırmızı biberli fileto, puf domuz eti, domuz İştah açıcı , domuz Kokulu , et fındık Özel , fındık Piquant , domuz Viennese
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri kuru kürlenmiş et: kategori A: sığır eti Breazola, domuz pirzolası Filetto; kategori B: domuz boynu Koppa, domuz bacağı Prosciutto, domuz bacağı Speck; kategori B: domuz göğüs eti
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri. Haşlanmış domuz eti ürün kategorisi B Kasa içinde jambon Haşlanmış domuz eti ürün kategorisi C Sıkıştırılmış domuz kellesi eti Haşlanmış domuz eti ürün kategorisi G
|
|
||
Haşlanmış-füme domuz eti ürünleri: A kategorisi - Domuz jambonu, Domuz balığı, Wenceslas karbonatı, Domuz bonfile; B kategorisi - Domuz incik, Domuz kaburga, Domuz göğüs eti, Domuz göğüs eti
|
|
||
Sığır ve domuz eti ürünleri: - çiğ füme: kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; kemiksiz domuz göğüs eti; balyk domuz eti; Gusar sığır eti; sığır balyk; sığır carpaccio; domuz carpaccio; çeşitli in o
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş et ürünleri: pişmemiş tütsülenmiş domuz eti: güveç, pirzola, şarküteri pirzolası, Friedland sığır filetosu, domuz filetosu, domuz göğüs eti, Boyarskaya göğüs eti, Piquant göğüs eti Extra, domuz pastırması, domuz
|
|
||
Yarı mamul et ürünü: kıyılmış: kategori D: yağlı domuz eti; - Yarı mamul et ürünü: doğranmış: kategori B: kıyılmış domuz eti ve sığır eti; - Yarı mamul domuz eti ürünü: küçük parça: kemiksiz: kategori B: domuz baş eti zekası
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: sığır gulaşı, domuz gulaşı, sığır etinden stroganoff, kızarmış domuz eti, escalopes kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış Home (domuz + sığır eti), et pirzola, köfte, ucube
|
|
||
Lux sınıfı tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz eti ürünleri: domuz boynu, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz jambonu, pirzola, domuz kaburgası, haşlanmış domuz eti, domuz inciği, domuz somunu.
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, pişirilmemiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: domuz budu "Geleneksel", haşlanmış domuz eti "Geleneksel", karbonat domuz eti "Geleneksel", kemiksiz domuz göğüs eti "Geleneksel", domuz inciği
|
|
||
Pişirilmiş, soğutulmuş çeşitli domuz eti ürünleri: Kategori A - "Preslenmiş domuz eti"; Kategori B - "Preslenmiş domuz baş eti"; Kategori D - "Preslenmiş domuz pastırması". Pişirilmiş domuz eti ürünleri
|
|
||
Domuz eti, domuz sakatatından elde edilen lezzetli et ürünleri: Pişirilmiş tütsülenmiş domuz karbonatı, Pişirilmiş tütsülenmiş domuz göğüs eti, Pişirilmiş tütsülenmiş domuz inciği, Pişirilmiş tütsülenmiş domuz kaburgası, Kuru kürlenmiş domuz filetosu, Gru
|
|
||
Domuz eti ürünleri: Lüks sınıf - tütsülenmiş ve haşlanmış: domuz kulakları; - sınıf Geleneksel: tütsülenmiş-haşlanmış: domuz jambonu, kabuklu domuz balığı, pirzola, fileto, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti rulosu, domuz fıstığı,
|
|
||
Et, kümes hayvanları, domuz pastırması ürünleri Tuzlu domuz pastırması ürünleri: Tuzlu domuz pastırması, et katmanları ile tuzlu domuz pastırması, Macar domuz pastırması, et katmanları ile Macar domuz pastırması, ev tarzında tuzlu domuz pastırması, evde t
|
5401281005540101001
|
|
|
Spig tuzlanmış ve tütsülenmiş domuz eti: tuzlanmış domuz pastırması, et katmanları ile tütsülenmiş tuzlanmış domuz pastırması, ev tarzı tuzlanmış domuz yağı, et katmanları ile ev tarzı tuzlanmış domuz yağı, Macar tuzlanmış domuz yağı, tuzlanmış domuz past
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ürünler: domuz etinden: kemiksiz: Kemiksiz domuz göğsü, Domuz balyk, Domuz carpaccio; et ve kemik: Domuz kaburgası; sığır etinden: kemiksiz: sığır carpaccio; kümes hayvanı etinden: kemiksiz
|
|
||
Yarı mamul domuz topak et ürünleri - porsiyonlanmış - kategori B: pirinç domuz eti, ızgara domuz eti; kategori B: baharatlarda ızgara için domuz kaburga, pirzola; küçük parçalar - kategori B: kızartma, barbekü için domuz eti
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş et ürünleri: domuz sosisi, domuz ve sığır sosisi, sığır sosisi, domuz ve tavuk sosisi, karbonat, jambon, domuz göğüs eti, domuz kaburgası, domuz eti ruloları, domuz boynu,
|
|
||
Domuz etinden kemiksiz ve kemiksiz yarı mamul et ürünleri Izgara Domuz eti: kemiksiz: kategori A: ızgara domuz kebabı, ızgara domuz jambonu; kategori B - ızgara domuz boynu; et ve kemik: kategoriler B: kabuk
|
|
||
Ürün yelpazesinde A, B domuz ve sığır eti kategorilerinden pişmiş-füme soğutulmuş et ürünleri: carbonade Classic , Domuz bonfile, domuz boynu, domuz göğüs eti, domuz filetosu, haşlanmış-füme sığır eti,
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş ve pişirilmiş Premium sınıf: domuz jambonu; domuz pastırması Ekstra; kemiksiz domuz göğüs eti; domuz göğüs eti rulosu; domuz fıstığı; domuz yanakları; - haşlanmış: jambon Standart
|
|
||
Domuz eti ürünleri Lux ": Tütsülenmiş-haşlanmış - domuz kulağı, domuz yanağı, domuz göğüs eti dolması, domuz kaburgası, domuz rulosu dolması; haşlanmış - domuz kellesi eti
|
|
||
KONSERVE ETLER: - Haşlanmış topak sığır eti, - Haşlanmış domuz eti, - Et suyu ile domuz yahnisi, - Et suyu ile haşlanmış domuz eti, - Domates soslu sığır gulaşı, - Domates soslu domuz gulaşı, - Go
|
|
||
ET ÜRÜNLERİ: JÖLELİ ÜRÜNLER - çeşitli, ev yapımı çeşitli, sığır dilleri, domuz dilleri, sığır kalbi, domuz kalbi, füme etler, jambon, sosis, jelatin kek, domuz incik, domuz incik, domuz kafa eti, sığır eti
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz topak: kategori A: Kavurmalık sığır eti, Kavurmalık domuz eti, Domuz antrikot; kategori B: domuz boynu; Küçük parça domuz göğüs eti
|
|
||
Domuz eti kategorisi G'den yarı mamul küçük boyutlu et ve kemik eti ürünleri: jöle için yarı mamul domuz ürünü, et suyu için yarı mamul domuz ürünü, domuz kıkırdağı, domuz damarı
|
|
||
Et ürünleri. Vakumlu paketlenmiş olanlar dahil tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: omuz jambonu, jambondan jambon, domuz göğüs eti, domuz omuzu, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pirzolası, domuz filetosu,
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, yaban domuzu, karaca, geyik, geyik füme-haşlanmış et ürünleri. Tütsülenmiş ve haşlanmış yaban domuzu parça et ürünleri: Kategori A Carbonade Orman Domuzu; kategori B (Boyun Orman Domuzu; Koreika Lesno
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz yağı ürünleri - tuzsuz: "Et", Yanal domuz yağı "et", Yağ kırpıntıları "et", Domuz yarım karkaslarının kemiksiz göğüs-kaburga kısmı "et", Domuz göğüs eti "et; tuzlu:
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Domuz yağı ürünleri: Tuzlanmış domuz yağı Et katmanları ile geleneksel; Et katmanları ile defne yaprakları ile tuzlanmış domuz pastırması; Et katmanları ile biber karışımı ile tuzlanmış domuz pastırması; Et katmanları ile sarımsak ile tuzlanmış domuz past
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler - sığır ve domuz etinden, doğal küçük boyutlu kemiksiz: Domuz rostosu, Domuz barbekü eti, Sığır etinden azu, Sığır etinden kızartma, Domuz kebabı
|
|
||
Sığır, domuz, kümes hayvanı etinden çiğ kürlenmiş et ürünleri: kuru kürlenmiş et, sudzhuk, basturma, pastroma; domuz göğüs eti, baharatlı göğüs eti, domuz göğüs eti, av göğüs eti, bira göğüs eti; göğüs k
|
|
||
Yarı mamul doğal et parça kemiksiz domuz eti: Kategori A: İhale domuz fileto; Kategori B: Domuz omuz İhale, Domuz jambon İhale, Domuz boyun İhale. Kategori D: Domuz göğüs eti İhale
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: et kategorisi A - kıyılmış sığır eti; et kategorisi B - kıyılmış domuz eti ve sığır eti, Ev sosisleri, Domuz sosisleri, İhale sosisleri, domuz kebabı; et
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Et içeriği %10 ila %90 arasında olan dondurulmuş domuz eti kesimi; et içeriği %10 ila %90 arasında olan dondurulmuş domuz başı kesimi, dondurulmuş domuz başı eti, domuz dimes.
|
|
||
Lüks, Geleneksel, Premium sınıf domuz eti ürünleri: füme haşlanmış domuz jambonu, füme haşlanmış domuz boynu, füme haşlanmış domuz pirzolası, füme haşlanmış domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti 1664558
|
|
||
Kuru kürlenmiş et ürünleri: kuru kürlenmiş sığır eti; kuru kürlenmiş sığır bonfile; kuru kürlenmiş sığır göğüs eti; kuru kürlenmiş domuz eti; kuru kürlenmiş domuz jambonu; kuru kürlenmiş domuz boynu; kuru kürlenmiş domuz göğüs eti; kırpma s
|
|
||
Domuz etinden pişirilmiş et ürünleri: A kategorisi: "Sıkıştırılmış domuz eti", "Kahvaltı için jambon"; B kategorisi: "Kabuklu jambon"; B kategorisi: "Sıkıştırılmış domuz başı eti"; D kategorisi: "Sıkıştırılmış domuz pastırması".
|
|
||
Soğutulmuş tuzlanmış et ürünleri: "Tuzlanmış domuz pastırması", "Baharatlı göğüs eti", "Beyaz Rusya domuz yağı", "Tuzlanmış domuz pastırması", "Ev yapımı domuz pastırması"; soğutulmuş füme domuz pastırması et ürünü" Spi
|
|
||
Et ve sakatattan mutfak ürünleri (et, et içeren) doğal (porsiyonlanmış, küçük parçalar): ızgara domuz göğüs eti, ızgara domuz fileto, ızgara domuz biftek, sarımsak soslu incik, domuz incik "B
|
|
||
Et, domuz eti, sığır eti, kuzu eti, sakatat içeren yemekler (garnitürlü ve garnitürsüz) soğutulmuş, dondurulmuş: domuz jöleli et, sığır jöleli et, ev usulü jöleli et (sığır, domuz), var
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri - Karışık, Karışık ev yapımı , Sığır dilleri, Domuz dilleri, Sığır kalbi, Domuz kalbi, Füme etler, İncik, domuz incik, Domuz kafa eti, Sığır eti, Neşeli kaleydoskop, Zeltz Amatör, Dil
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ve et ürünleri: Domuz pirzolası; Kemikli sığır butu; Kuzu boynu; Kuzu incik; JUBILEE sosisleri; Domuz eti SPICIOUS; Kavurma için domuz filetosu
|
|