Domuz Kesimi GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020312: Domuz eti; but, kol vb. parçaları-kemikli (taze/soğutulmuş)
- 020319: Diğer domuz etleri (taze/soğutulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 030549: Diğer balıklar (tütsülü)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Soğutulmuş kemiksiz domuz boyun kesimi; Domuz kesimi kalça dış kısmı kemiksiz soğutulmuş; Soğutulmuş kemiksiz dorsal-lumbar domuz kesimi; Domuz kesimi kemik üzerinde incik soğutulmuş
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti: jambon ve bunlardan elde edilen kesimler, kemiksiz olmayan yerli domuzlar, kürek kemiği ve kürek kemiği domuzundan elde edilen kesimler, ön domuz kesimi şankolatnoy, ön domuz kesimi bonfile, bel ve kesimler ve
|
🇧🇾 Belarus
|
||
YARI BİTMİŞ ET ŞEKİLLENDİRİLMİŞ: DOMUZ KESİMİ kategori B; DANA KESİMİ kategori B; EV KESİMİ kategori B; KÖY KESİMİ kategori B; FRANSIZ KESİMİ kategori B, B BİTOKS kategorileri
|
|
||
LÜKS TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: DOMUZ ETI, DOMUZ BUDU, DOMUZ BOYNU, KAYA, DOMUZ GÖĞSÜ, DOMUZ KESIMI, DOMUZ SOMUNU, DOMUZ KABURGASI
|
|
||
Gıda (et işleme) endüstrisi için teknolojik ekipman: LU tipi sığır kesim hattı, aşağıdakilerden oluşur: domuz bağırsaklarını işleme hattı, domuz kesimi için pnömatik kutu, slabın arkasında alıcı masa
|
PEK-MONT Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Soğutulmuş et ürünleri: jambon, karbonat, domuz pastırması, boyun, göğüs eti, pişmiş domuz eti - haşlanmış-füme, füme-füme, füme-fırında, pişmiş dilimlenmiş. Soğutulmuş et ürünleri: jambon - domuz kesimi
|
|
||
Tütsülenmiş, tütsülenerek haşlanmış, kurutulmuş et ürünleri: tütsülenmiş domuz kulakları, tütsülenerek haşlanmış domuz kulakları; kürlenmiş, tütsülenmiş domuz kesimi; sığır dilimleme, kürlenmiş, tütsülenmiş.
|
|
||
NARIN DOMUZ ÜRÜNLERI. PIŞMIŞ: MERMER JAMBON, STOLICHNAYA JAMBONU, KÖY JAMBONU, ÇEŞITLI ETLER, IŞTAHLI DOMUZ KESIMI, DOMUZ DILI; TÜTSÜLENMIŞ HAŞLANMIŞ RULO EV, RULO PRAZDN
|
|
||
Et işleme endüstrisi için teknolojik ekipman: domuz kesimi ve domuz karkaslarının ileri işlemler için hazırlanması için hat
|
CIA ITALIA SRL, Italy
|
🇮🇹 Italy
|
|
Et işleme endüstrisi için teknolojik ekipman BANSS: saatte 240 domuza kadar kapasiteli domuz kesim hattı.
|
BANSS Schlacht- und Fördertechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Et işleme endüstrisi için teknolojik ekipman Banss: saatte 240 başa kadar kirli bir alanda domuz kesimi için hat.
|
BANSS Schlacht- und Fordertechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipman: domuz kesimi için teknolojik modüler kompleks
|
L.ROVANI SRL
|
🇨🇳 China
|
|
Et işleme endüstrisi için BANSS işaretli teknolojik ekipman: Saatte 200 başa kadar domuz kesimi için hat.
|
BANSS Schlacht- und Fördertechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Domuz kesim hattının zincirli konveyörleri için zincirler: Poz. 1.1. Taşıma zinciri 90m - 1 adet Poz. 3.4. Sürüş kardan zinciri 165m - 1 adet Poz. 8.1. Sürüş kardan zinciri 80m - 1 adet Poz. 9.1. Tahrik kardan zinciri 110m - 1 adet P
|
Banss Schlacht-und Fö rdertechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Et işleme endüstrisi için teknolojik ekipman: domuz kesimi ve kasaplık domuzlar için kurulum,
|
UAB LEVOSA
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Et işleme endüstrisi için ekipman: elektrikle domuz kesimi için cihaz (elektrikli susturucu),
|
JWE-Baumann GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: domuz kesimi ve işlenmesi için hat, tip marka model YAZIN
|
GMN TECHMET SP Z.O.O.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kesimleri: kemik üzerinde incik (domuz incik), kemik üzerinde kalça kesimi (domuz bacak), kemiksiz kalça kesimi (domuz hamuru) ), kemik üzerinde sırt-bel kesimi (bel),
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Et içeriği %10 ila %90 arasında olan dondurulmuş domuz eti kesimi; et içeriği %10 ila %90 arasında olan dondurulmuş domuz başı kesimi, dondurulmuş domuz başı eti, domuz dimes.
|
|
||
DOMUZ ETİ. KESIMLERE AYIRMA. Bacak, uzun kesim (dış, iç, yan, üst, arka incik). Orta kesim (göğüs kesimi, kanat kesimi, sırt-bel kesimi, kaburga kesimi, boğum arası
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET İÇEREN ÜRÜNLER. A KATEGORİSİNDEN YARI İŞLENMİŞ ET BAZLI BÜYÜK KUSKOVY SIĞIR ETİ (KESİLMİŞ SIĞIR ETİ). B KATEGORİSİ DOMUZ ETİNDEN YARI MAMUL ET VE BÜYÜK DOMUZ ETİ (KESİLMİŞ DOMUZ ETİ). YARI FABRİKA
|
|
||
Kurutulmuş etler: kurutulmuş sığır eti (her türlü kesim), kurutulmuş dana eti (her türlü kesim), güneşte kurutulmuş at eti (her türlü kesim), kurutulmuş geyik eti (her türlü kesim), kurutulmuş domuz eti (her türlü kesim)
|
|
||
İşlenmiş domuz sakatatı: domuz kafaları, domuz kafası kesimi (domuz kafası eti), domuz yağı, domuz kulakları, domuz dimes, domuz dili, domuz kafası derisi (domuz kafası maskesi), domuz kaltyk, kalp
|
|
||
Kesilmiş taze domuz ve sığır eti: sırt incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım, üst kısım, dorsal-lumbar kesim, meme ucu kesimi, yan, göğüs kesimi, kaburga kesimi, alt
|
CO.ME.S. SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
KESİME HAZIRLANMIŞ ET ÜRÜNLERİ KESİM (porsiyon kesimi (bütün parça), servis kesimi): Sosisler, doldurulmuş sosisler dahil - haşlanmış sosisler, sosisler, domuz sosisleri; Sosisler
|
|
||
Domuz eti kesimleri, etli ve kemiksiz soğutulmuş, dondurulmuş ve dondurulmuş: sırt-bel kesimi, sternum-kaburga kesimi, subscapular kesim, boyun kesimi, incik, bonfile
|
|
||
Domuz eti ürünleri, kemiksiz ve kemikli, dondurulmuş: kalça kesimi; orta kesim, ön kesim, incik, dış, yan, iç; üst kısım; dorsal lumbar kesim; budaklar arası h
|
|
||
Dondurulmuş sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler: - büyük et ve kemik parçaları: ön kesim, kalça kesimi, kaburga kesimi, boyun kesimi, bel, göğüs eti, incik; - topak kemiksiz: fileto, karbonat
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul et ve kemik parçaları, kategori A (sığır eti kesimi). Yarı mamul et ve kemik büyük domuz eti parçaları kategori B (domuz eti kesimi)
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır ve domuz sakatatı: - 1. kategori: kalp, diller, karaciğer, böbrekler, her türlü kesim hayvanının kuyrukları, domuz yanağı; - Kategori 2: her türlü kesim hayvanının kafaları, akciğerleri,
|
|
||
Et ürünleri: Sıcak tütsülenmiş domuz yağı, Pişmiş tütsülenmiş domuz yağı, Sıcak tütsülenmiş domuz yağı, Pişmiş tütsülenmiş domuz yağı, Tuzlanmış domuz yağı, Tuzlanmış domuz yağı, Sıcak tütsülenmiş domuz yağı kesimi, M
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul ürünler: Sığır eti kesimi, domuz eti kesimi, sığır eti, domuz eti, Kesilmiş sığır eti blokları, dondurulmuş: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, w
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et parça et ve kemik kategorileri B - kemikli jambon; yüksek kaliteli domuz eti kesimi: birinci sınıf - omuz, jambon, ikinci sınıf - incik. çeşitli domuz eti kesimi: birinci sınıf - lop
|
|
||
KEMİKSİZ VE KEMİKLİ OLARAK DOMUZ ETİ KESİMİ VARLIK İÇİNDEKİ KESİMLER: kalça kesimi, dahil: dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım, arka incik; orta kesim dahil: göğüsten
|
|
||
Kemik üzerinde dondurulmuş domuz eti (bir kesimin ön kısmı, bir kesimin orta kısmı, kesimin arka kısmı),
|
3655 Frigorifico La Pompeya SACIFYA
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Üç parça halinde dondurulmuş domuz yarım karkasları (ön kesim, orta kesim, arka kesim), 1974 işaretlemesi
|
1974 AMANCAY S.A.I.C.A.F.I.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Soğutulmuş büyük parçalı yarı mamul domuz ürünleri: kalça kesimi (incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım, üst kısım); orta kesim (dorsal-lumbar kesim, meme başı, yan kısım, göğüs
|
|
||
Et endüstrisinde işlenmiş ürünler: soğutulmuş domuz eti kesimleri - kalça kesimi: dış, iç, yan, üst, incik; orta kesim: göğüs kesimi, yan, sırt-bel
|
|
||
Et: Kemiksiz ve kemiksiz domuz eti kesimleri - kalça (dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım, arka incik); orta (göğüs kesimi, yan kısım, sırt-bel kesimi, kaburga kesimi, me
|
|
||
Yarı mamul topak kemiksiz kategori B soğutulmuş ve dondurulmuş et: sığır eti kesimi, domuz eti kesimi, kuzu eti kesimi; yarı mamul küçük topak kemiksiz kategori D soğutulmuş ve dondurulmuş: damar
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş domuz eti: incikli kemikli kalça kesimi, kemikli arka incik, kemiksiz arka incik, inciksiz kalça kesimi, inciksiz kalça kesimi
|
|
||
OOO SKhP Yugrosprom işaretli domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: kalça kesimi, orta kesim; ön kesim: incik; dış kısım; yan kısım; iç kısım; üst kısım; sırt
|
|
||
Kemikli domuz eti kesimleri: incik ile kalça kesimi, kanat ile göğüs eti-kaburga kesimi, incik ile omuz kesimi
|
|
||
Kemiksiz soğutulmuş domuz eti kesimleri, vakumlu paketlenmiş: Kemiksiz kalça kesimi, kemiksiz boyun kesimi, kemiksiz dorsal-lumbar çenesiz kesim
|
|
||
Taze domuz ve sığır eti, kesilmiş, dondurulmuş, paketlenmiş: kemiksiz boyun kesimi; kemiksiz göğüs kesimi; kemiksiz kalça kesimi; bacağın alt kısmı, kesilmiş, kemiksiz; dış kısım
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları. Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük topaklı kemiksiz kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği, dorsal kesim, pelvis
|
|
||
Premium sınıf domuz ve sığır eti ürünleri, tütsülenmiş ve haşlanmış, vakumla paketlenmiş bütün veya porsiyonlar halinde kesim çeşitleri dahil: tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri - domuz eti Premium;
|
-95
|
|
|
İşlenmiş yarı mamul et ürünleri: Kafa yağı, deride domuz pastırması, et subscapularis kaburga, et şerit kaburga, göğüs etinden et kaburga (yaprak kesim), kemikli domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, sırt yağı
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - Kategori A: Kemiksiz dorsal ve kasap kesimi (karbonat); Domuz bonfile et bloğu (sığır filetosu), tip II; Kütle oranı yağ dokusu içermeyen kesilmiş domuz eti et bloğu
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: Domuz eti: - Pancetta Moser pastırma rulosu, Moser domuz jambonu (Shpek), domuz jambonu (Shpek), Antipasto Duo, bir dizi kesim (speck, pancetta), Füme Pancetta boynu
|
TIROLINGER S.r.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
İşlenmiş et ürünleri: yarı mamul domuz eti: kıyılmış domuz eti, fileto, boyun, boyun-omuz kesimi, kaburga, kemik üzerinde kürek kemiği, kürek kemiği posası, sırt jambonu posası, kemik üzerinde jambon, bonfile, incik, bacaklar, domuz tr
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET YIĞINLARI soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ: et ve kemik Kategoriler B - Sapsız kalça kesimi, Omuz incik kesimi
|
|
||
Et ürünleri: Domuz eti, kesilmiş: Bacak, kesilmiş, dahil: dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım, arka incik, orta kesim, dahil: göğüs kesimi, bel kanadı
|
|
||
YARI TÜTSÜLENMIŞ SOSISLER: LIPETSK ÖZEL, EV YAPIMI ÖZEL, DOMUZ ÖZEL, KENTSEL ÖZEL, OZERNAYA TAPERSEAN OSPAYENIK, PO-ZHEAD JAMBON KESIM, JAMBON KESIM SOSISLER
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: soğutulmuş domuz eti, bonfile, kemik, triseps, ekstra kaslar (omuz eti - omuz kesimi); servikal kısım (servikal-subskapular kesim et posası)
|
|
||
YARI MAMUL KÜÇÜK KESİM KEMİKSİZ DOMUZ ETİ KAKASYA ŞAŞLIK kategori B, BARBEKÜ KÜÇÜK KESİM KEMİKSİZ DANA ŞAŞLIK: DANA ŞAŞLIK kategori B. YARI BİTMİŞ
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri, MEGACENTR ITALY markası: domuz etinden: omuz, sırt-bel kesimi, kalça kesimi, kebap; tavşan etinden: sırt, bacak, kürek kemiği, güveç, barbekü, güveç tavşanı,
|
|
||
Kuru kürlenmiş domuz eti ürünleri: "Jambon Crudo", "Parma boyun", "Domuz jambonu (Shpek)", "Coppa" boyun; "Antipasto Classic"; jambon ve boyun kesim seti
|
SALUMIFICIO FRATELLI BERETTA S.p.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
ET ÜRÜNLERI. PIŞMIŞ SOSIS ÜRÜNLERI. SOSISLER: KATEGORI A - "SIĞIR ETI", "DOKTOR", "JAMBON KESIMI", "AMATÖR", KATEGORI B - "AMATÖR DOMUZ ETI", "SÜT", "AYRI KUZU", "RUS", "24 DOMUZ"
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET KESİMİ BİÇİMSİZ: Kategori A- Sığır Eti, Kategori B- Domuz Eti, Domuz Eti
|
|
||
yarı mamul et topaklı topaklı kemiksiz A kategorisi: sığır eti kesimi, domuz filetosu, sığır omzu, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır kenarı, kalça g
|
|
||
GOST R 53221-2008 Kesim için domuzlar. Karkas ve yarım karkas halinde domuz eti. Özellikler: Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş karkas ve yarım karkas domuz eti.
|
|
||
Domuz eti kesim ürünü: pişmemiş tütsülenmiş domuz boynu. Ambalaj: polimer paketler, net ağırlık 80 gramdan 250 grama kadar.
|
\ Zlatiborac d.o.o.
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Yarı mamul domuz eti topakları, soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul büyük parça kemiksiz ürünler: kategori A yüksek kaliteli kesim 1 sınıf yanaklı bel kısmı, kategori B - domuz eti kırpıntıları, yanak parçası (tanklar), kedi
|
|
||
Kesim hayvanlarının soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: Kategori I sığır eti, domuz eti: diller; karaciğer; böbrekler; bir kalp; et ve kemik kuyrukları; diyafram; beyin; et kesimleri; II kategori: sığır eti, domuz eti trakea; kaltyki sığır eti
|
|
||
KONSERVE ET STERILIZE KESIM. HAŞLANMIŞ ET: YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET TUTAN KESİM, MİNCİRLENMİŞ DOMUZ ETİ, SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ DANA ETİ ürün yelpazesinde: büyük topaklı kemiksiz B kategorisi: haşlanmış domuz eti; porsiyonlanmış kemiksiz A kategorisi: g'dan
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri - Kategori B: Kıkırdak eti, Domuz eti kesimi, Şiş kebap, Şerit kaburga, Lezzet kaburga; Kategori B: Premium kaburga; Kategori D: Güveç premium
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş domuz yağı mezbahası DOMUZ YAĞI DONDURULMUŞ KESİM
|
SEARA ALIMENTOS LTDA.-MATADOURO FRIGORIFICO
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Konserve et: Domuz göğüs eti, Kırsal kesim kılçığı, Domuz yağı
|
|
||
Kuzu ve oğlak etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Bacak kesimi, Omuz kesimi, Sırt kesimi, Bel kesimi, Göğüs kesimi, Kaburga kesimi, Boyun kesimi, Chuck kesimi, Flank kesimi
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş at eti: sırt incik, kalça kesimi, bonfile, bel kesimi, yan, sırt kesimi, kaburga kesimi, kıvırma, göğüs kesimi, omuz kesimi, boyun kesimi, sokma, boyun kesimi,
|
.
|
|
|
Dondurulmuş işlenmiş et ürünleri (sığır eti): sırt incik, kalça kesimi, bonfile, sırt-bel kesimi, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi, omuz kesimi, boyun kesimi, boyun kesimi
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri. Soğutulmuş sığır eti: kesimler: incik, kalça kesimi, bonfile, bel kesimi, sırt kesimi, yanak, kıvrım, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi, omuz kesimi
|
|
||
Dondurulmuş, işlenmiş dana eti: arka incik, inciksiz kalça kesimi, yan, bel kesimi, bonfile, kaburga kesimi, sırt kesimi, göğüs kesimi, ayna kesimi, ön incik, boyun kesimi, omuz
|
.
|
|
|
Aşındırıcı alet: kesme diski, marka SOLGA DIAMANT, modeller: ISLAK KESİM LAR ASFALT, ISLAK KESİM SERAMİK MERMER CAM, KURU KESİM SERAMİK, KURU KESİM SERAMİK KARO, KURU KESİM SERT MALZEME, ISLAK KESİM SERT SERAMİK GRES, SERT SERAMİK
|
SOLGA DIAMANT S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Kemikli sığır eti kesimleri, soğutulmuş, vakum altında paketlenmiş: kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi, kemik üzerinde boyun kesimi, kemik üzerinde subskapular kesim, göğüs kesimi
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde inciksiz kalça kesimi, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde kaburga kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi
|
|
||
Kurutulmuş kümes hayvanları: kurutulmuş tavuk (tüm kesim türleri), kurutulmuş tavuk (tüm kesim türleri), kurutulmuş ördek (tüm kesim türleri), güneşte kurutulmuş hindi (tüm kesim türleri), güneşte kurutulmuş kaz (tüm kesim türleri) ilave
|
|
||
Kesilmiş taze kuzu eti: sırt incik, bacağın alt kısmı, kesilmiş, bacağın üst kısmı, kesilmiş, ekilebilir arazi, bel kesimi, sırt kesimi, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, parça et ve kemik: B kategorisi: boyun kesimi n a; boyun n a; sırt-bel kesimi n a; sırt kesimi n a; bel kesimi n a; kaburga kesimi; kürek kemiği n a; ayna n
|
|
||
Aromatik tuzlar ve banyo bileşimleri: Tuz yağı kese Okyanus, tuz yağı kese Süt ve Bal, tuz yağı kese Nar, tuz yağı kese Limon otu, vücut kese, van için Ölü Deniz tuzu
|
E.L.ERMAN LTD
|
🇮🇱 Israel
|
|
Metal işleme makineleri: gazlı kesim, plazma kesim, lazer kesim, su jeti kesim, elektrik deşarjlı kesim makineleri
|
|
||
Kozmetik ürünleri: Ardıç Ovma; Zencefil ve Narenciye Ovma; Ovma macunu. Ayurvedik; Kese Çikolata; Kese Limon ve vanilya; Biber kese; Çiçek kese; Kese Kahve,
|
|
||
Balık ve sıcak tütsülenmiş balık ürünleri: kalamar, chum somon, her türlü kesim, pembe somon her türlü kesim, koho somon her türlü kesim, kahverengi alabalık her türlü kesim, sockeye somon her türlü kesim, törpü
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş domuz ürünleri: göğüs eti (pastırma), polimer malzemelerden yapılmış vakumlu ambalaj, koruyucu atmosfer (gaz), net ağırlığı 50 g ila 10 kg arasında olan kesim dahil.
|
DAUTORE FOOD S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
ET. DOMUZ ETİNİN KESİLMESİ
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: kalp, dil, karaciğer, böbrekler, her türlü kesim hayvanının kuyrukları; akciğerler, ağlı yara izleri, domuz kulakları ve bacakları, sığır bacakları ve fetlock; ağlı mukoza yara izleri
|
|
||
MGA kategori B'de paketlenenler dahil YARI İŞLENMİŞ ET KESİMİ: kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, Norovsky kıyması; Kategori B: "Köy" pirzolaları, "Ev" pirzolaları. TESTTE YARI MAMUL
|
.
|
|
|
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER, BÜYÜK-BİT, soğutulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B - Flank, Kategori A - Bacak kesimi (arka incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım
|
|
||
Kuru kürlenmiş domuz eti ürünleri: - Antipasto "klasik" dilimleme; - Antipasto "Trio" dilimleme; - bir dizi kesim (jambon, boyun ve pancetta)
|
Salumificio Fratelli Beretta s.p.a.
|
🇮🇹 Italy
|
|
ET. DOMUZ ETİNİN KESİLMESİ. Tek bir sayfada Ek No. 1'e uygun ürün yelpazesi.
|
|
||
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: "AMBER" GÖĞÜS, "VIENNA" BALYK, "EXTRA" BOYUN, "PARMSKAYA" JAMBON, "OAK GRAND" FILETO DANUBE"; ÇIĞ FÜME SIĞIR ETI ÜRÜNLERI: "AVUSTURYA" FILETO, "ALPINE" KESIM,
|
|
||
YARI MAMUL ET KESIMI: B KATEGORİSİ IZGARA, LULYA-KEBAP, KUPATA, ET RULO, ET RULO, YERLİ PIRZOLA, MOSKOVA PIRZOLA, DANA PIRZOLA, DOMUZ PIRZOLA, CORDON BLUE. D KATEGORİLERİ -
|
|
||
YARI MAMUL ET KESIMI. - "A" KATEGORISI KIYMALAR - SIĞIR ETI, "B" KATEGORISI KIYMALAR - DOMUZ ETI, EV
|
|
||
Et ürünleri: soğutulmuş domuz eti - a. Bacak kesimi (kemik üzerinde arka incik, kemiksiz kalça kesiminin dış kısmı, kemiksiz kalça kesiminin yan kısmı, iç saat
|
|
||
Füme-haşlanmış ve haşlanmış-füme domuz ve sığır eti ürünleri: "Moskovsky" jambon, w / c "Moskovsky" jambon "Piknik" kısa kesim, jambon "Piknik" w / c, rulo "Moskvoretsky" w / c, rulo "Moskvoretsky" w / c, göğüs eti "Ce
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER BÜYÜK KÜÇÜK soğutulmuş: DOMUZ ETİ: Kategori A - Bonfile, Kategori B -yüzgeç, Kategori A-Bacak kesimi (arka incik, dış, yan, iç, yan
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK KESİM ETLER soğutulmuş, dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ ETİ : Kategori A - Bonfile, yan, Kategori A - Bacak, kesilmiş (iç kısmın arka inciği, yan kısım) - Omuzdan
|
|
||
Tuzlanmış domuz eti ürünleri: Şenlikli fileto, fileto "Şenlikli - lüks", balyk "Stolichny", boyun "Slav", boyun "Slav - lüks", bel "Vyaskovaya", bel "Vyaskovaya - lüks", yanak "Snack", kesim
|
🇧🇾 Belarus
|