Domuz kuyruğu peyniri GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 040690: Diğer peynirler
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 190410: Hububat/hububat ürünlerinden kabartılmış/kavrulmuş gıda mamulleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Suluguni peyniri ürünü, füme suluguni peyniri ürünü, domuz kuyruğu peyniri ürünü, füme domuz kuyruğu peyniri ürünü, peynir ürünü peynir çubukları, peynir ürünü füme peynir çubukları, suluguni peyniri ürünü krep,
|
|
||
Peynir: Kaçokovallo peyniri, Domuz kuyruğu peyniri, Çörek otlu domuz kuyruğu peyniri, Çeçil peyniri , Kızartma için peynir, polimerik ambalajda, net ağırlık 0,01 kg ila 5 kg
|
Aynes Food Industry And Trade Inc.Aynes Gida SANAYI VE TICARET. A.S
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Kuru maddedeki yağ oranı %30, %45 olan Tepedeki Peynir Çiftliği: peynir çubuğu, füme peynir çubuğu, domuz kuyruğu, füme domuz kuyruğu, peynir çemberi, füme peynir çemberi.
|
|
||
Çedarizasyon ve peynir kütlesinin termomekanik işlenmesi ile yarı sert katmanlı peynirler Assorti domuz kuyruğu (peynir seti: kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %40 olan domuz kuyruğu; kütle fraksiyonu o
|
|
||
Füme peynirler: Domuz kuyruğu peyniri (füme klasik), Suluguni peyniri (füme klasik), Kiprskiy füme peyniri , Balychki füme peyniri , Strachatella peyniri (füme klasik).
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan peynirler: Sarımsaklı Khinkali peyniri, dereotlu Khinkali peyniri, tütsülenmiş suluguni, tütsülenmiş domuz kuyruğu peyniri, tütsülenmiş çubuk peyniri, net ağırlığı 4 ila 6 k arasında olan kovalarda paketlenmiş
|
|
||
Peynirli gıda ürünleri: Çeçil, Suluguni, Solomka, Spagetti, Balykovy, Teller, Domuz kuyruğu, Peynir çubukları, Süt yağı ikameli peynir rulosu Ekolakt %99,9, peynirin kuru maddesindeki yağın kütle fraksiyonu
|
|
||
Peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün: Domuz kuyruğu füme Köydeki ev (Ppmw %45), Domuz kuyruğu füme vakumlu Köydeki ev (ppmw %45), Domuz kuyruğu füme
|
|
||
Peynir "Moskalensky": Domuz kuyruğu, Spagetti, Balyk, Snopiki, Peynirli trifle; Füme Moskalensky peyniri: Domuz kuyruğu, Spagetti, Balyk, Snopiki, Peynirli trifle.
|
|
||
Peynir "Moskalensky": Domuz kuyruğu, Spagetti, Balyk, Snopiki, Peynirli trifle; Füme Moskalensky peyniri: Domuz kuyruğu, Spagetti, Balyk, Snopiki, Peynirli trifle.
|
|
||
Tüketici ve taşıma kaplarında paketlenmiş peynir mayası salamura peynirleri: Suluguni, Domuz kuyruğu sütü, Domuz kuyruğu füme, Şenlikli örgü, Çeçil şenlikli, Çeçil baharatlı av sütü
|
|
||
Salamura Çeçil tütsülenmiş peynir (domuz kuyruğu), kuru maddedeki yağ kütle oranı %45, salamura Çeçil peyniri (domuz kuyruğu), kuru maddedeki yağ kütle oranı %30,
|
|
||
Ürün yelpazesinde kuru maddede yağ kütle oranı %45,0 olan salamura peynirler: "Suluguni"; "Saman"; Tütsülenmiş "samanlar"; "Domuz kuyruğu"; Tütsülenmiş "Domuz kuyruğu"; "Plaitenka"; "Plaid" tütsülenmiş; "Baharatlı Çeçil avı"; "Çeçil
|
|
||
Kafkasya'nın peynir çeşitleri: "Suluguni", "Suluguni" füme, "Domuz kuyruğu", "Domuz kuyruğu" füme, "Baharatlı saman", "Balykovy", "Balykovy" füme, "Baharatlı rulo"
|
|
||
Rennet salamura peynirleri: Domuz kuyruğu füme, Domuz kuyruğu sütü (kremalı), Süt eriştesi (kremalı), Baharatlı erişte, Süt örümcek ağı (kremalı) , Baharatlı ağ, Süt ipliği (kremalı), İplikli
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: Süzme peynirli tarak, Paskalya keki, Puf döndürücü, Kuru üzümlü domuz kuyruğu, Tereyağlı boynuz, Kayısı dolgulu domuz kuyruğu, Haşhaş dolgulu domuz kuyruğu, Limon dolgulu domuz kuyruğu, Sdo
|
|
||
Salamura peynirler: Füme Peynir Örümcek Hattı, Füme Peynir Fıçısı, Füme Peynir Pipeti, Füme Peynir Domuz Kuyruğu, Füme Peynir, Füme Peynir Khvorost, Füme Peynir Khrustiki,
|
|
||
Peynir Domashny Suluguni yuvarlak beyaz; Peynir Domashny Suluguni yuvarlak füme; Peynir Ev figürlü - Balykovy, Bobinler, Taraklar, Bira için atıştırmalık, Domuz kuyruğu, Mısır, Küp, Beyaz halkalar, Füme halkalar, Erişte, P
|
|
||
Mutfak sosları: "Barbekü", "Sarımsak", "Ketchenez" , "Parmesan peyniri", "Tartar", "Domatesli ördek", "Mantar", "Füme peynir" Domuz kuyruğu "," Domates pastırması "," Domates "," Hardal "," Yeşillikli "," Keskin ",
|
|
||
Taze yarı katı peynir ürünü Kachkaval özel: Suluguni, Brynza, Cheddar, Slav, Çiftçi, Arman, Mozzarella, Scamorza, Füme domuz kuyruğu, Füme matruşka, Beyaz peynir, Füme küpler, Chechi
|
|
||
Ürün yelpazesinde ticari markalı Peynir tabağı ile peynir: Domuz kuyruğu füme, Chechil Pigtail, Chechil Pigtail füme, Chechil Sticks , Chechil Sticks füme, Chechil Spaghetti , Chechil Spaghetti with adjik
|
|
||
Gıda tatlandırıcı dolgu maddeleri içeren salamura peynirler: baharatlar, baharatlar, çeşniler, otlar, kuruyemişler, tatlandırıcılar, boyalar ve bunlar olmadan, ürün yelpazesinde paketlenmiş ve paketlenmemiş: Peynir; Suluguni; Domuz Kuyruğu; Örgü; Chechi
|
|
||
Peynirli Kuban. Adıge, Suluguni, Pletenka, Domuz kuyruğu, Çeçil, Peynirli rulo, Bira için, Spagetti; füme: Adıge, Suluguni, Pletenka, Domuz kuyruğu, Çeçil, Peynirli rulo, Bira için, Spagetti
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: Domuz kuyruğu çöreği, Kuru üzümlü domuz kuyruğu çöreği, Buğday ekmeği, Fransız bageti, Alman bageti, Ciabatta İtalyan, Bretzel Alman,
|
|
||
Peynir Kaçkaval Domuz kuyruğu, kütlece %45 yağ oranı ile tütsülenmiş, polietilen filmden yapılmış tüketici kaplarında paketlenmiş
|
|
||
Süt ürünleri: kuru maddede yağ kütlesi oranı %10, %15, %20, %25, %30, %35, %40, %45, %50 olan peynirler: Mozzarella (pizza için mozzarella); Suluguni (domuz kuyruğu, klasik, iplik, çubuk, yuva, mantar (tütsülenmiş ve
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %40, %45, %100 süt yağı ikamesi ile bitkisel yağ içeren peynir mayası ürünü. Füme domuz kuyruğu Bogdanovskaya
|
|
||
Peynir salamura tabakalı tütsülenmiş ve tütsülenmemiş ürünler, kuru maddede yağın kütle oranı %45 olan Alliance olarak işaretlenmiştir: Domuz kuyruğu, Örgü, Katkılı örgü, Avcılık, Katkılı avcılık, Saman,
|
|
||
Kıvırcık peynirler Kaçkaval (füme dahil): Mısır, Çeçil, Domuz kuyruğu, Örgü, Çubuklar, Teller, Spagetti, Küpler, Toplar.
|
🇨🇺 Cuba
|
||
Salamura peynirler: Osetya'ya özel taze, Osetya'ya özel olgun, Domuz kuyruğu, Çeçilya yeşillikleri, Taze mozzarella, Otlu Mozzarella, Sarımsaklı ve otlu rulo - kitleler
|
|
||
Salamura peynirler, katmanlı tütsülenmiş ve tütsülenmemiş, kuru maddede yağ kütle oranı %40 ila %50 arasında, Domuz kuyruğu , B alyk , Suluguni , Straws , Mozzarella , Feta , Brynza , Gossamer Spaghetti , Roll
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
Salamura peynirler: Osetya özel taze, Osetya özel olgun, Domuz kuyruğu, Otlu çeçil, Suluguni özel, Yunan Feta, Yağda baharatlı Feta, Yağda sarımsaklı Feta, Otlu Feta, Yeşillikli ve sarımsaklı Feta,
|
|
||
Çedar peyniri teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli gıda ürünü Vintage, Provolone, Füme domuz kuyruğu, Renoir, Farmer kuru maddede yağ kütle oranı %45,0 paketlenmiş
|
|
||
Peynir salamura tabakalı tütsülenmiş ve tütsülenmemiş ürünler, kuru maddede yağın kütle oranı %40 ila %50 arasındadır: Domuz kuyruğu, Pletenka, Katkı maddeli örgü, Okhotnichy, Katkı maddeli Okhotnichy, Payet, Payet
|
|
||
Salamura kıvırcık peynir Kuru madde içinde yağ kütle oranı %45,0 olan domuz kuyruğu
|
|
||
Tuzlanmış ve tütsülenmiş et: domuz göbeği, domuz karnı, domuz göbeği, domuz kuyruğu, domuz inciği, domuz kaburgası. Ticari marka: OOO Vkus meatsya
|
|
||
Domuz sakatat turşusu: marine edilmiş domuz bacağı; domuz kulağı turşusu; domuz kuyruğu turşusu; domuz derisi
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri: Kategori B: Ev usulü jöle; Kategori B: Domuz kulaklı jöle; domuz derili jöle; domuz yaması jöle; domuz kuyruğu jöle; domuz derisi jöleli et; jöleli
|
|
||
DENİZ ÜRÜNLERİ: domuz budu, domuz kuyruğu, domuz derisi, domuz kulağı, tavuk budu, tavuk tarağı, tavuk midesi.
|
|
||
"Mozhozh" işlenmiş et yan ürünlerinden elde edilen lezzetli ürünler: marine edilmiş domuz budu, marine edilmiş domuz kulağı, marine edilmiş domuz kuyruğu
|
|
||
Domuz ürünleri, haşlanmış sığır eti, tütsülenmiş pişmiş, haşlanmış-tütsülenmiş, kızartılmış, tütsülenmiş, pişmiş: pişmiş göğüs eti, sarımsaklı göğüs eti, Kore usulü domuz kulağı, pişmiş domuz kuyruğu, buharda köfte, kural
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: porsiyonlanmış, kategori A - domuz etinden domuz kuyruğu; doldurulmuş, kategori B - markalı et tüpleri; et ve kemik, kategori B - bakanlık filetosu; doldurulmuş, kategori
|
|
||
Domuz yağından elde edilen ürünler. Füme pastırma Klasik, Füme pastırma Şarküteri, Rus geleneklerinde füme pastırma, Ev tarzı füme pastırma, Haşlanmış Mirovoy Zakuson, İştah açıcı domuz kuyruğu füme-haşlanmış pastırma, Füme pastırma ile
|
|
||
YARI MAMUL ETLER, DOĞRANMIŞ VEYA DONDURULMUŞ: RULO BIFTEK + DOMUZ ETI, BIFTEK RUBLES PEYNIR DOMUZ ETI + PEYNIR VEYA PEYNIR SOSLU SIĞIR ETI, PEYNIR BIFTEK DOMUZ ETI + MANTARLI SIĞIR ETI, BIFTEK OVMA
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, doğal kemiksiz porsiyonlanmış: Kızılcık ve biberiye ile ardıç domuz bifteği; Peynir ve mantar ile doldurulmuş domuz bifteği; Domates ve peynir ile pişirilmiş domuz Lyons; Kruch
|
|
||
Eesti Pagar ticari markasının dondurulmuş un şekerlemeleri: Elmalı ve karamelli puf; Siyah frenk üzümlü domuz kuyruğu; Süzme peynirli ve erikli puf; Muhallebili Danimarka çöreği; Badem ezmeli çörek
|
AS Eesti Pagar
|
🇪🇪 Estonia
|
|
Buğday unundan unlu mamuller: "Tykvita" tahıl ekmeği, "Polyushko" ekmeği, peynirli rulo, İngiliz rulosu "Chelsea", hamburger rulosu, "Meyveli sepet" rulosu, "Süzme peynirli domuz kuyruğu" rulosu, reçelli rulo, oplu rulo
|
|
||
Oryantal un tatlıları: "Peri Masalı", "Tuk-tuk", "Haşhaş çubukları", "Şekerlenmiş meyveli domuzcuk", "Kuru üzümlü domuzcuk", "Çilekli domuzcuk", "Portakallı domuzcuk", "Domuz kuyruğu", "Mutluluk", "Çıtır çaydanlık", "Kremalı halka
|
|
||
Şekerleme unu ürünleri: Kurabiye çeşitleri: Domuz kuyruğu kurabiye, Tatlı çift kurabiye, Halka kurabiye, Yoğunlaştırılmış sütlü Puf Tubule, Kurabiye Kurabie, Sandviç p
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Rennet salamura Domuz kuyruğu füme hermetik tüketici ambalajında (paketleme)
|
|
||
M 55-23 tipi birinci sınıf buğday unu ve genel amaçlı buğday unundan unlu mamuller: Domuz kuyruğu somunu, Fransız somunu, haşhaşlı hasır, susamlı hasır, papatya çöreği, Dorozh çöreği
|
|
||
Buğday unundan yapılan unlu mamuller: Çörekler Domuz kuyruğu, Beyaz ekmek, Patates.
|
|
||
Unlu mamuller: Çörekler (Elmalı Çörek, Elma Reçelli Çörek, Kayısı Reçelli Çörek, Kiraz Reçelli Çörek, Kuru Kirazlı Çörek, Süzme Peynirli ve Fındıklı Çörek, Süzme Peynirli ve Kuru Üzümlü Çörek, Domuz Kuyruğu
|
|
||
BUĞDAY UNUNDAN UNLU MAMULLER: Haşhaşlı Toka, Papatya, Susamlı Vituşka, Susamlı Domuz Kuyruğu
|
|
||
Unlu mamuller: Etli börek, etli turta, etli lezzetler ve mozzarella ile domuz kuyruğu, Hamurda sosis, Vac-balish. Puf böreği ürünleri: Jambonlu ve peynirli puf, Sosisli puf.
|
|
||
Dondurulmuş unlu mamul, mesafe markası BRIDOR: Tarçınlı salyangoz, Sütlü çikolatalı domuz kuyruğu, Badem dolgulu kruvasan, Ahududulu kruvasan, ECLAT DU TERROIR kruvasan, Müsli ve blueb ile Boo güveç
|
BRIDOR
|
🇫🇷 France
|
|
Unlu mamuller: Etli börek, etli turta, etli lezzetler ve mozzarella ile domuz kuyruğu, Hamurda sosis, Vac-balish. Puf böreği ürünleri: Jambonlu ve peynirli puf, Sosisli puf.
|
|
||
Tereyağlı unlu mamuller: Etli börek, etli turta, et lezzetleri ve mozzarella ile domuz kuyruğu, hamur içinde sosis.
|
|
||
Macaroshka makarnası: B grubu, ürün çeşitliliğinde birinci sınıf: erişte, erişte, figürlü ürünler (domuz kuyruğu, tarak, yılan, gramofon), boynuzlar; B grubu, ürün çeşitliliğinde birinci sınıf: erişte, erişte, kıvırcık ürünler
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: Çörek Spike, Çörek Spiral, Kepekli somun, Peynirli somun, Seyahat çöreği, Çörek, Domuz kuyruğu, Perma çöreği, Haşhaşlı rulo çörek, Kuru kayısılı çörek
|
.
|
|
|
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: kurutulmuş dana balyk, kurutulmuş domuz balyk, kurutulmuş domuz bonfile, kurutulmuş dana bonfile, av balyk, kurutulmuş domuz boynu pişmemiş domuz pastırması, domuz boynu peyniri
|
|
||
Sakatat et ürünleri. Sakatattan tuzlanmış bütün parça et ürünleri: - B kategorisi: sığır dilleri, peynir altı suyunda tuzlanmış domuz eti; - D kategorisi: sığır ciğeri, domuz ciğeri, peynir altı suyunda tuzlanmış. Sakatattan elde edilen et ürünleri
|
|
||
IP Arakelyan işaretli ikinci hazır yemekler: Domuz pirzolası, Peynir ve domatesli domuz pirzolası, Haşlanmış domuz eti, Hudson eti, Et Sürprizi, Sebzeli et, Arnavut eti, Domuz jölesi, Jöleli dil, Kural
|
|
||
Mutfak et ürünleri: kraliyet domuz eti, peynir hamurunda domuz eti, Meksika eti, etli krep, mantarlı fırında domuz eti, elma ve kuru erik soslu sığır eti, a
|
|
||
Et ve et ürünlerinden mutfak ürünleri: hamurda domuz eti, peynir kabuğunda et, et dolması, tencerede domuz eti, kızarmış Macar kaburga, orijinal domuz eti, sarımsaklı soğan turşusunda göğüs eti, göğüs
|
-2
|
|
|
Fırın peksimetleri: ekşi krema ve yeşillik aromalı sarımsaklı tuzlu buğday krakerleri, kırmızı havyar, somon füme, tavuk, domates, soğan, mantar, tavuk, barbekü, domuz pastırması, peynir, baharatlı otlar, jambon, haşlanmış domuz eti,
|
|
||
Et ve et ürünlerinden mutfak ürünleri: hamurda domuz eti, peynir kabuğunda et, et dolması, kızarmış Macar kaburgası, orijinal domuz eti, sarımsaklı soğan turşusunda göğüs eti, soğanla marine edilmiş göğüs eti
|
-3
|
|
|
Et ve et ürünlerinden mutfak ürünleri: Hamur içinde domuz eti, Peynir kabuğunda et, Kızarmış et, Macar kızarmış kaburga, Orijinal domuz eti, Sarımsaklı soğan turşusunda göğüs eti, Lu içinde göğüs eti
|
|
||
Et ve et ürünlerinden mutfak ürünleri: Hamurda domuz eti, Peynir kabuğunda et, Kızarmış et, Macar kızarmış kaburga, Orijinal domuz eti, Sarımsaklı soğan turşusunda göğüs eti, Soğanda göğüs eti
|
|
||
Hazır unlu şekerleme ürünleri: krakerler, çubuk krakerler, çubuklar, baharat ve tuzla ekstrüde edilmiş olanlar dahil, aromalı: pizza, peynir, domuz pastırması, peynir - soğan, haşhaş tohumu, susam tohumu, tuz,
|
S.C. Tymbark Maspex Romania S.R.L.
|
🇷🇴 Romania
|
|
Kurutulmuş balık: turna, turna levreği, sazan, sazan, havuz sazanı, hamam böceği, kızılkanat, levrek, çipura, koç, vobla, gümüş sazan, ide, yayın balığı, morina balığı, vendace, beyaz balık, kılıç balığı, yaban domuzu, peled, peynir, omul, kokarca, saury,
|
.
|
|
|
Patates cipsi Lezzetli ev: karides, yaban turpu ile jöleli et, domates ve otlar, ekşi krema ve soğan, kızarmış mantar, domuz pastırması, peynir, doğal baharatlar ve çeşnilerle Meksika,
|
|
||
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri, ticari marka Nesse: Salam aroması NR, Domuz aroması, Kızarmış soğan aroması Plus, Domuz aroması N3, Domuz aroması N5, Krema aroması, Peynir aroması, Parmesan peyniri aroması, Kovalanmış peynir aroması, Parmesan peyniri aroma
|
FRUTAROM Production GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
DOMUZ ETLERI, TÜTSÜLENMIŞ VE HAŞLANMIŞ. PRESLENMİŞ DOMUZ ETİ, PRESLENMİŞ BACON, DOMUZ BOYNU, DOMUZ PASTOMASI, KARBONAT, RULO, DOMUZ RULO, DOMUZ FISTIĞI, DOMUZ PEYNİRİ, DOMUZ RULO, DOMUZ BAŞI, DOMUZ BAŞI, BUĞDAY sınıf 14
|
.
|
|
|
Yenilebilir deniz ürünleri: Kabuklu başsız taze dondurulmuş karides, kuyruğu soyulmuş taze dondurulmuş karides, kuyruğu soyulmuş pişirilmiş dondurulmuş karides, kuyruğu soyulmuş beyazlatılmış dondurulmuş karides, karides
|
BEIHAI TIANWEI AQUATIC FOOD CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Kabuklu başsız taze dondurulmuş karides, kuyruğu soyulmuş taze dondurulmuş karides, kuyruğu soyulmuş haşlanmış dondurulmuş karides, kuyruğu soyulmuş beyazlatılmış dondurulmuş karides, tam dondurulmuş karides
|
Ms Sandhya Marines Limited
|
🇮🇳 India
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış, soğutulmuş kümes hayvanı ürünleri: kümes hayvanı göğsü, tavuk kuyruğu, tavuk fileto, hindi fileto, kümes hayvanı kebabı, domuz eti Hindi etinden Tender, bacak dolması Keyif; pişmiş et ürünleri
|
|
||
PİŞMİŞ ET ÜRÜNLERİ, DUMANLANMIŞ-PİŞİRİLMİŞ, DUMANLANMIŞ-FIRINLANMIŞ, FIRINLANMIŞ, ÇİĞ DUMANLANMIŞ, PEYNİR: DOMUZ ETİ preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, balykovas lezzeti
|
|
||
Dolgulu unlu mamuller. Sandviç ekmeği: füme et - haşlanmış tavuk ve peynir ile; füme pişmiş et ve peynir ile; tavuk pirzola ile; domuz eti ve dana pirzola ile; "Klasik Domuz eti" ile; "Roll sla" ile
|
|
||
Dondurulmuş köfte: çiğ patates, soğan ve domuz pastırması ile; süzme peynir ile; taze lahana ile; patates ile; fasulye ile; peynir ile; patates ve kraker ile; lahana turşusu, soğan ve domuz yağı ile; mantar ile; pota
|
Hangzhou baishi cardboard box factory
|
🇨🇳 China
|
|
Fırın ürünleri: Sandviç ekmeği: füme haşlanmış tavuk ve peynir ile; füme haşlanmış et ve peynir ile; tavuk pirzola ile; domuz eti ve dana pirzola ile; "Klasik Domuz eti" ile; "Slav rulosu" ile; i
|
_
|
|
|
Sandviç ekmeği: füme haşlanmış tavuk ve peynir ile, füme haşlanmış et ve peynir ile, tavuk pirzola ile, domuz eti ve dana pirzola ile, "Klasik domuz eti" ile, "Slav rulosu" ile, et suyu dili ile
|
|
||
SANDVİÇ BUN: füme haşlanmış tavuk ve peynir ile; füme haşlanmış et ve peynir ile; tavuk pirzola ile; domuz eti ve dana pirzola ile; "Klasik Domuz eti" ile; "Slav rulosu" ile; haşlanmış dil ile (gov
|
|
||
Patates Cipsi tadı: yaban turpu; tavuk; kırmızı havyar; dereotlu ekşi krema; soğanlı ekşi krema; ekşi kremalı peynir; B-B-Q; yaban turplu jöleli et; domuz pastırması; sarımsaklı domuz yağı; tütsülenmiş sosis; peynir; hafif tuz
|
|
||
Fırın ürünleri. Sandviç ekmeği: füme haşlanmış tavuk ve peynir ile, - füme haşlanmış et ve peynir ile, tavuk pirzola ile, domuz eti ve dana pirzola ile, "Klasik domuz eti" ile, Vital PS anti-pigmentasyon mezosolüsyonu
|
|
||
Sandviç ekmeği: füme haşlanmış tavuk ve peynir ile, füme haşlanmış et ve peynir ile, tavuk pirzola ile, domuz pirzola - sığır eti ile, "Klasik domuz eti" ile, "Slav rulosu" ile, haşlanmış dil ile (gov
|
|
||
Sandviç ekmeği: füme - haşlanmış tavuk ve peynir ile; füme-pişmiş et ve peynir ile; tavuk pirzola ile; domuz eti ve dana pirzola ile; "Klasik Domuz eti" ile; "Slav rulosu" ile; dil ile; jambonlardan
|
|
||
Karmaşık gıda tatlandırıcı katkı maddeleri: Av sosisleri LA38, Baharatlı fırında domuz eti LA39, Rulka LA40, Krem peynir LA41, Çedar peyniri LA42, Gravyer peyniri LA43, Parmesan peyniri LA44, Gouda peyniri
|
|
||
Krutonlar, buğday unundan tatlı; buğday-çavdar krakerleri; jöleli et ve yaban turpu aromalı buğday-çavdar krutonları, kırmızı biber, pizza, domuz pastırması, haşlanmış domuz eti, ketçap, salam, peynir, füme peynir, ekşi krema ve soğan, mantar
|
|
||
Ambalajlı unlu mamuller - Sandviç ekmeği: füme haşlanmış tavuk ve peynir ile; füme haşlanmış et ve peynir ile; tavuk pirzola ile; domuz eti ve dana pirzola ile; Klasik domuz eti ile; Slav rulosu ile
|
|
||
Haşlanmış füme tavuk ve peynir ile EKMEK Haşlanmış et ve peynir, tavuk pirzola ile, domuz eti ve dana pirzola ile, Klasik Domuz eti ile, Slav rulosu ile, dil, jambon ve genç grupları ile, set halinde ve ayrı ayrı ürünler
|
|
||
Etten elde edilen mutfak ürünleri. Domates ve peynirle pişirilmiş domuz eti, domuz bozkırı, -Uralski'ye göre domuz eti, sığır jölesi, ev tarzı jöle, pişmiş yanak, pişmiş domuz kulakları, ev tarzı tuzlu domuz yağı,
|
|
||
Et içeren un ürünleri: Hamurda meme uçları, Etli turta (domuz eti, sığır eti), sosisli pizza, peynirli domates, jambonlu pizza, peynir, domatesli mantar, pizza Jambon, pişmemiş domuz pastırması, yarı tütsülenmiş sosis, Mozar peyniri
|
|
||
Krakerler - tadı ve aroması buğday ekmeğinden peksimet: dereotu ve sarımsak, kırmızı biber, Cheddar peyniri, domuz pastırması; tadı ve aroması çavdar-buğday ekmeğinden peksimet: dereotu ve sarımsak, kırmızı biber, Cheddar peyniri, domuz pastırması
|
|
||
TAM TAHIL ÜRÜNLERI: Patlamış mısır; tuzlu patlamış mısır; tadlandırılmış tuzlu patlamış mısır (acıka, füme lezzet, kuzu eti, barbekü, domuz pastırması, beyaz peynir, haşlanmış domuz eti, wasabi, jambon, jambon ve peynir, hardal, mantar, ekşi kremalı manta
|
.
|
|
|
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: - domuz etinden: Çiğ tütsülenmiş mermer domuz eti, birinci kalite tütsülenmiş domuz pastırması, birinci kalite tütsülenmiş Tsaritsynskaya göğüs eti, birinci kalite kemiksiz pişmemiş fileto, peynir kazıcı boynu
|
|
||
Manikür ve pedikür için kozmetik ürünler, Cuccio Naturale ticari markası, setler dahil: Cuccio Naturale, At kuyruğu özü ile tırnak güçlendirici Cuccio Naturale, Forte At Kuyruğu Otu Tırnak Güçlendirici.
|
Star Nail International, Inc.
|
🇺🇸 United States
|
|
Aşındırıcı aletler, ARDEN marka: Düz kesici, TCT düz, Üst yataklı zıvana açma, Gömme trim, Kesme meleği ile gömme trim, Eğimli trim, V Oluk, Karot kutusu, Yuvarlak burun, HSS Kırlangıç kuyruğu, Kırlangıç kuyruğu, Boncuk, Ovolo, Pierc
|
WEST COAST TRADING CO LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Aşındırıcı aletler, ARDEN marka: Düz kesici, TCT düz, Üst yataklı zıvana açma, Gömme trim, Kesme meleği ile gömme trim, Eğimli trim, V Oluk, Karot kutusu, Yuvarlak burun, HSS Kırlangıç kuyruğu, Kırlangıç kuyruğu, Boncuk, Ovolo, Pier
|
WEST COAST TRADING CO LTD
|
🇨🇳 China
|