domuz omuz GTIP / HS CODE ✨
- 02: Etler ve yenilen sakatat
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020322: Domuz eti; but, kol vb. parçaları-kemikli (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 021019: Domuzun diğer etleri (tuzlanmış/salamura/kurutulmuş/tütsü)
- 1003: Arpa
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 9021: Ortopedik cihazlar; cebireler, kırıklar için cihazlar vb; protez organlar; işitme cihazları, vücut içi ve dışı cihazları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
DONDURULMUŞ KEMİKSİZ DERİSİZ DOMUZ OMUZ DONDURULMUŞ kemiksiz, derisiz; DONDURULMUŞ KEMİKSİZ DOMUZ OMUZ DONDURULMUŞ KEMİKSİZ DOMUZ OMUZ. Ambalaj: karton kutular
|
490 SEARA ALIMENTOS LTDA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Küçük kemiksiz domuz etinden yarı mamul ürünler, kategori B soğutulmuş: domuz kebabı (marine edilmiş jambon), domuz kebabı (marine edilmiş omuz), domuz kebabı (marine edilmiş boyun), domuz omuz kebabı
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz boyun, bel, domuz kalça, domuz omuz, domuz deri üzerinde domuz brisket, domuz incik, domuz incik, domuz yağı, domuz kaburga, domuz kemik, domuz davul
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz kalça, domuz omuz, domuz boyun, domuz brisket, domuz pirzola et, domuz
|
800016744
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Domuz etinden paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: - kemiksiz topak kategori B: domuz bonfile, kemiksiz domuz budu, pirinç domuz eti, domuz baget hamuru, domuz omuz hamuru, kıyılmış domuz eti; - besko
|
|
||
yarı mamul kemiksiz pütürlü gıdalar, kategori A - domuz bonfile, domuz fileto; kategori B - domuz boyun; kategori D - domuz göğüs eti; kategori B - domuz omuz, domuz bacak; kategori D - domuz yağı (
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
|
|
||
Ürün yelpazesinde domuz etinden tütsülenmiş ve yarı tütsülenmiş ürünler: tütsülenmiş domuz kupaty, tütsülenmiş domuz kaburga, tütsülenmiş domuz boyun, tütsülenmiş domuz omuz, tütsülenmiş ev yapımı sosis, tütsülenmiş domuz jambon, incik
|
|
||
Yarı mamul doğal et parça kemiksiz domuz eti: Kategori A: İhale domuz fileto; Kategori B: Domuz omuz İhale, Domuz jambon İhale, Domuz boyun İhale. Kategori D: Domuz göğüs eti İhale
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri Su-Vid soğutulmuş ve dondurulmuş: kategori A - domuz bonfile; kategori B - baharatlı domuz omuz, Domuz jambon İştah açıcı, Domuz balykovy incelik, Domuz boyun, Carbonade,
|
|
||
orijinal işleme Su-vid soğutulmuş ve dondurulmuş et mutfak ürünleri: domuz eti - pirinç domuz Vyatski, domuz omuz, domuz göbek Baconnaya, domuz incik; sığır eti - dana Kukhovaya
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük boy kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz jambonu, Kemiksiz domuz omuz, Kavurma için domuz eti; - porsiyonlanmış kemiksiz kategori
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - marine edilmiş büyük et ve kemik: marine edilmiş domuz incik, baharatlı domuz kaburga, Teksas tarzı domuz kaburga; - marine edilmiş büyük kemiksiz topaklar: marine edilmiş domuz omuz
|
|
||
Domuz, sığır, tavşan ve kümes hayvanı etinden yarı mamul et ve et ürünleri: Domuz etinden yarı mamul ürünler topaklı kemiksiz soğutulmuş, dondurulmuş: Domuz bonfile - kategori A; Domuz omuz - kategori
|
|
||
Yarı mamul et ve domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A: domuz budu bifteği; kategori B: domuz omuz bifteği, domuz bifteği
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz kategoriler A: domuz kalçası, kemiksiz domuz budu, domuz omuz 24482, bonfile
|
57
|
|
|
Yarı mamul et doğal parça et ve kemik: Kategoriler A - dana kaburga - domuz göğüs eti - domuz göğüs eti - domuz budu - domuz omuz - incik
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz domuz eti sos, marinat, serpme ve bunlar olmadan B kategorisi soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz karbonat, Domuz omuz; Yarı mamul et ürünü, kemiksiz, domuz eti
|
|
||
Hazır et ürünleri, kuru kürlenmiş, "5J" markalı: kemiksiz domuz omuz, biberle kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico", kemiksiz kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico" biberli domuz budu, domuz budu
|
SANCHEZ ROMERO CARVAJAL, JABUGO S.A
|
🇪🇸 Spain
|
|
Yarı mamul et ürünleri e ve doğranmış. Grup et. Tür-pütürlü. Alt türler - büyük topak kemiksiz: Kategori A- Domuz omuz, Derisiz domuz kalça (jambon), Domuz fileto; Kategori B - Lot
|
.
|
|
|
Kemiksiz dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: Domuz omuz, Domuz boyun.
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Teksas dana göğüs eti, Teksas usulü domuz kaburga, Teksas usulü domuz göğüs eti, Teksas usulü domuz omuz, Teksas usulü dana kaburga
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, ticari marka .Hutorok. Domuz kebabı (domuz omuz, soğan, tuz, biber, sirke, su)
|
|
||
Et, kümes hayvanları ve sakatattan soğutulmuş mutfak ürünleri. Et mutfak ürünleri: domuz omuz (sous-vide) kategori B; sığır ciğeri (sous-vide) kategori D; rozbif (sous-vide) kategori A; haşlanmış sığır dili kategori
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: escalo p, şnitzel, omuz bifteği, İngiliz pastırması, omuz (omuz), kalça (jambon), domuz dy
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz parça et yarı mamulleri: kategori B - soyulmuş sığır eti (omuz), soyulmuş domuz eti (omuz), pirzola için domuz eti, m
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - porsiyonlanmış kemiksiz kategoriler A: escalope, şnitzel, omuz bifteği, kürek kemiği (omuz), kalça (jambon), pirinç domuz eti, karbonat, kesilmiş
|
|
||
Et ürünleri. Vakumlu paketlenmiş olanlar dahil tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: omuz jambonu, jambondan jambon, domuz göğüs eti, domuz omuzu, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pirzolası, domuz filetosu,
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - pütürlü et ve kemik: kemikli domuz filetosu, deri üzerinde kemikli domuz filetosu, kaburga üzerinde domuz eti, kemik üzerinde domuz boynu, omuz üzerinde domuz eti
|
|
||
Topaklanmış domuz eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: jambon, omuz, fileto, kemikte domuz eti, kemikte domuz eti Delicacy, kemikte kavurma için domuz eti, domuz Dukhovaya. Domuz etinden yarı mamul ürünler
|
|
||
Büyük boy kemiksiz domuz ürünleri, kategori A: domuz bonfile, sırt-bel kısmından domuz eti, kalça kısmından domuz eti, omuz kısmından domuz eti. Topak ürünler b
|
-2
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük kemiksiz: A kategorisi - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Fırında domuz eti, Haşlanmış domuz eti; B kategorisi - boyun, domuz boynu; büyük
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - büyük parçalar: kategori B: bel (domuz eti), omuz (domuz eti), boyun (domuz eti), karbonat (domuz eti), kızartma için domuz eti; - küçük parçalar
|
|
||
Domuz eti kategorisi A'dan bebek maması için kemiksiz parça et yarı mamulleri: domuz bonfile, sırt-bel kısmından domuz eti, kalça kısmından domuz eti, omuz kısmından domuz eti. Yarı mamul küp et
|
-2
|
|
|
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ VE SIĞIR ETI ÜRÜNLERI: Domuz eti: Kemiksiz göğüs; Bonfile, Boyun, Karbonat, İncik, Kaburga, Jambon, Omuz, Yağ, Emici domuz, Pastırma; Domuz filetosu, Bel, Domuz balığı. Sığır eti: Tols
|
|
||
YARI MAMUL DOMUZ ETI. BÜYÜK KÜMELİ KEMİKSİZ: bonfile kategori A, domuz bonfile kategori A, kızartma için domuz eti kategori B, domuz göbeği kategori B, jambon kategori B, omuz kategori B, domuz boynu
|
|
||
DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL PARÇALAR. BÜYÜK-BÜYÜK KEMİKSİZ: bonfile kategori A, domuz filetosu kategori A, kızartmalık domuz eti kategori B, domuz göbeği kategori B, jambon kategori B, omuz
|
|
||
Gıda ARPA TAHIL, hasat 2018 - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Domuz eti, haşlanmış domuz eti; kategori B - boyun, domuz boynu; krupnok
|
|
||
Domuz etinden dekoratif karışımlı ve marine edilmiş yarı mamul ürünler: Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı kategori B: Piknik kavurma için domuz eti (jambon), Piknik pişirme için domuz eti (omuz), boyun Piknik
|
|
||
Tuzlanmış domuz eti ürünü Provencal fileto, soğutulmuş; Tuzlanmış domuz eti ürünü Viyana boynu, soğutulmuş; Tuzlanmış domuz eti ürünü Parmskaya omuz, soğutulmuş; Domuz eti ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş olarak soğutulmuş / kesilmiş olarak dondurulmuş domuz eti: Karbonat, Jambon, Omuz, Boyun, Domuz eti yağsız 80/20, Domuz eti yarı yağlı 50/50, Derili göğüs eti, kaburgasız, Derisiz göğüs eti,
|
|
||
tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: jambon, omuz, boyun, fileto, karbonat, göğüs eti, bel, incik, kaburga, yanak, preslenmiş et, et rulo, somun; tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz ürünleri: haşlanmış domuz eti; ko ürünleri
|
|
||
Et ürünleri. Haşlanmış et ürünleri: jambon: Doğranmış, Mermer, Domuz etinden Papa konservesi. Et ürünleri. Haşlanmış et ürünleri: jambon: Omuz-blade, Domuz eti ihale, Ostankino tarzı domuz eti ihale.
|
|
||
Füme-haşlanmış domuz ürünleri: bonfile, boyun, jambon, omuz, göğüs eti, karbonat, göğüs eti, rulo, domuz eti, incik, kaburga, domuz pastırması üretici Formula Vkusa Limited Liability Company
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - A kategorisinden büyük boy kemiksiz sığır eti: Omuz bıçak kısmı; - B kategorisinden domuz etinden büyük topak kemiksiz: Domuz karbonatı; - domuz eti
|
-2
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Paketlenmiş yarı mamul topak et ürünleri: domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz kenarlı kısım, kenarlı göğüs eti, boğum, domuz budu, kavurma için domuz filetosu), shp
|
|
||
Domuz etinden, sığır etinden lezzetli ürünler: - tütsülenmiş ve haşlanmış et - Premium karbonat, Rus karbonatı, domuz yağında balyk, Premium boyun, Rus boynu, Yubileynaya boynu, Premium omuz, Rus omuzu, domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kupaty; Izgara mixet; Domuz biftek; Antrikot biftek; Biftek için kıyma; Domuz kebabı; Milanese şnitzel; Sığır Souvide Omuz; Kuzu etinden Lula Kebap; Domuz bonfile
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: domuz etinden - kemiksiz büyük parçalar (kızartma için kaburga Orijinal kategori A, bonfile kategori A, omuz a kategori B, domuz boynu kategori B, domuz jambonu kategori B); m
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Kategori B: Domuz eti kır tarzı, Lezzetli domuz eti; Kategoriler B: Omuz.
|
.
|
|
|
Gıda ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: bonfile, boyun, jambon, omuz, bel, pirzola, göğüs eti, rulo, haşlanmış domuz eti, incik, kaburga, domuz pastırması
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: kemiksiz büyük parçalar - suda haşlanmış domuz eti, suda haşlanmış dana bonfile, suda haşlanmış kuzu fileto, suda haşlanmış kuzu omuz, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: yarı mamul domuz eti: kıyılmış domuz eti, fileto, boyun, boyun-omuz kesimi, kaburga, kemik üzerinde kürek kemiği, kürek kemiği posası, sırt jambonu posası, kemik üzerinde jambon, bonfile, incik, bacaklar, domuz tr
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz topak domuz eti: Bonfile, kategori A, Kemiksiz domuz jambonu (sığır filetosu), kategori A, Omuz, kategori A, Karbonat, kategori A, Boyun, kategori B, Yağlı domuz yağı, kategori D,
|
|
||
yarı mamul Soğutulmuş ve dondurulmuş et ikatları. Yarı mamul domuz ürünleri büyük boy kemiksiz: jambon kategori B, jambon "Geleneksel" kategori B, jambon "Klasik" kategori D, omuz kategori B, omuz "
|
|
||
At, sığır, kuzu, domuz, tavşan etinden kurutulmuş ve tütsülenmiş ürünler; soğuk tütsüleme; sıcak tütsüleme; kurutulmuş; haşlanmış ve tütsülenmiş; kesim türüne göre: kemiksiz et, kemikli omuz, kemiksiz omuz, göz
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - domuz eti - iri parçalı - kemiksiz - A kategorisi: Karbonat, Bonfile, Kızartma için marine edilmiş karbonat; B kategorisi: Jambon, Omuz, Boyun, Fileto, Orman Tavuğu, Pirzola eti, Boyun-omuz kısmı
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: soğutulmuş domuz eti, bonfile, kemik, triseps, ekstra kaslar (omuz eti - omuz kesimi); servikal kısım (servikal-subskapular kesim et posası)
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Paketlenmiş et: sığır eti (kalça, sırt, bel, omuz, göğüs, boyun, incik, incik kategori A), domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - domuz etinden - büyük topaklar - kemiksiz - kategori A: Karbonat, Bonfile; kategori B: Jambon, Omuz, Boyun, Fileto, Pirzola eti; Kategori B: Göğüs; et ve kemik - kategoriler B: Omuz, Okor
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Paketlenmiş et: sığır eti (kalça, sırt, bel, omuz, göğüs, boyun, incik, incik kategori A), domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz
|
|
||
1. Ameliyat masası OM, uygulamalar: OM-3F, OM-5F, OM-7S, OM-8P 2. Aksesuarlar: - Anestezik çerçeve OM-100. - OM-110 sistemi için stand. - Eşleştirilmiş kolçaklar OM-120. - Eşleştirilmiş omuz desteği OM-130. - Alt işaret
|
UZUMCU Tibbi Cihaz ve Medikal Gaz Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
|
|
||
HASSAS ET ÜRÜNLERI. TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI: PASTIRMA "MOSCOW", BALYK "STRELETSKY", OMUZ VE RULO "BAVARSKIE", ET SOMUNU; PIŞMIŞ DOMUZ ETI: BOUZHENINA "DE LUXE"; PRESLENMIŞ HAŞLANMIŞ: BE
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri - büyük kemiksiz A kategorisi: bonfile, domuz jambonu; B kategorisi: kalça, omuz, serviko-subskapularis, jambon, boyun, bel, kürek
|
|
||
Et, kümes hayvanları ve sakatattan yarı mamul ürünler: bonfile, fileto, karbonat, göğüs eti, escalope, sığır filetosu, rulo, jambon, omuz, boyun, pirzola et, porsiyonlanmış domuz eti, pirinç domuz eti, çorba
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünü, domuz eti, soğutulmuş domuz eti: Bel, Omuz, Şinka.
|
|
||
ET. ÇEŞİTLİ KESİMLER: YARI İNCELTİLMİŞ KÜÇÜK ETLER soğutulmuş, hafif dondurulmuş: DOMUZ ETİNDEN: Kategori A - Bonfile, Kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; Kategoriler B - Kanatlar, Omuz, Sırt filetosu, Göğüs
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz: kategori A: domuz eti: omuz; kategori B: sığır etinden: pirzola eti; domuz etinden: bel (kemiksiz), göğüs eti (g
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - domuz etinden - büyük boy - kemiksiz - kategori A: Bonfile, Karbonat, Domuz pirzolası, Dil; kategori B: Omuz, Göğüs eti, Boyun, Kızarmış jambon, Köy usulü boyun, Göğüs eti, Pirzola
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET BÜYÜK DOMUZ ETİ VE DOMUZ eti, tartılmış ve dondurulmuş olarak paketlenmiş: KATEGORİ B: Deri içinde kemikli but (parça), Deri içinde omuz (kemikli) (parça)
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dondurulmuş çeşitler: Sığır eti kategorisi B'den: Omuz kısmı Ekstra; Kemiksiz sığır filetosu Ekstra; Domuz eti kategorisi B: Karbonad Ekstra; Domuz budu arı
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul kemiksiz büyük boyutlu topaklar: sığır, domuz, kuzu bonfile; sığır, domuz, kuzu fileto; sığır boyun, sığır kanat, omuz: sığır, kuzu; sığır jambon (üst, yan
|
|
||
Domuz etinden kurutulmuş ve tütsülenmiş ürünler: Boyun, Karbonat, Omuz, Et kaburga, Göğüs eti, Rulo, İncik, Et somunu, Zencefilli kurabiye adam, Fileto, Yanak, Domuz fıçısı, Kesik, Jambon, Balık, Kemiksiz jambon, Kemiksiz jambon,
|
|
||
Soğutulmuş domuz ve sığır eti ürünleri: Yeni omuz jambonu, Ekstra domuz jambonu
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz büyük parça domuz eti: karbonat, kemiksiz omuz, kemiksiz jambon, kemiksiz boyun, göğüs eti, yağ dokusu %20'den fazla olmayan et blokları, omurga domuz yağı, spi
|
|
||
Vakum altında paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamul ürünleri, HMS'de: B kategorisinden yarı mamul kemiksiz küçük boy domuz eti ürünleri: boyun ve omuz), domuz kebabı (jambon); yarı fabrika
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et parça et ve kemik kategorileri B - kemikli jambon; yüksek kaliteli domuz eti kesimi: birinci sınıf - omuz, jambon, ikinci sınıf - incik. çeşitli domuz eti kesimi: birinci sınıf - lop
|
|
||
Domuz eti ürünleri. - Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: - Kategori A: Geleneksel Karbonat, Stolichny Karbonat, Prazdnichnaya Shinka, Tirol Jambonu, Ballı Omuz; - Kategori B - Bel Prov
|
|
||
Domuz eti ürünleri ve tütsülenmiş haşlanmış sığır eti Domuz etinden: Kemiksiz göğüs eti, Fıçı, Karbonat, Sarımsaklı boyun, Ağda boyun, Jambon, Izgarada incik, Rulo Litvanya, İncikten rulo, Omuz, Pastırma, Pastırma Klaipeda
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri topak topak kemiksiz: Kategori A: sığır astar, domuz fileto, sığır omuz, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır jant
|
-1
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Yarı mamul domuz eti ürünleri: Yarı mamul kemiksiz büyük boy domuz eti ürünü: Jambon, Omuz, Göğüs eti, Karbonat, Boyun, Bonfile, Pirzola eti, Yağ. Brai için yumrulu yarı mamul ürün
|
|
||
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: Kuzu şiş (kuzu karkas, marine), Dana şiş (dana omuz, marine), Kaburga kebabı (domuz kaburga orta miktarda et, marine), Izgara kaburga şiş (domuz kaburga, büyük kol
|
|
||
OM 904 LA motorlu U400 modifikasyonlu Unimog tipi Mercedes-Benz araçları. V / 3, OM 904 LA. V / 2, OM 904 LA. V / 4, OM 906 LA. V / 3, OM 906 LA. V / 1, OM 904 LA motorları ile U4000 modifikasyonları. V / 3, OM
|
Daimler AG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Resanta ticari markalı hava ısıtıcıları, modeller: TVS-1, TVS-2, TVK- 1, TVK-2, OMM-7N, OM-5N, OMPT-5N, OM-7N, OMPT-7N, OM-9N, OMPT-9N, OM-12N, OMPT-12N, OM-7NV, OM-9NV, OK-1000, OK-1600, OK-1700, OK-2000. Üretilen ürünler
|
SIA RESANTA
|
🇱🇻 Latvia
|
|
Anatomik Omuz endoprotezleri - omuz bacakları Tıbbi bir üründe Anatomik Omuz endoprotezleri - omuz bacakları aşağıdaki versiyonlarda: 1. Omuz bacağı Anatomik Omuz Ø
|
, Zimmer GmbH
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Fertika gübre karışımı, marka: A (OMU FERTIKA Universal), V (OMU FERTIKA Vegetable), S (OMU FERTIKA Çilek ve çilek için; OMU FERTIKA Çim. Sonbahar), D (OMU FERTIKA Soğan ve sarımsak için), E (OMU FERTIKA
|
|
||
Değiştirilebilir panelli genel cerrahi masası OM-Sigma aksesuarlı: uygulama seçenekleri: ОМ -Sigma, OM-Sigma-01, OM-Sigma-02, OM-Sigma-03, OM-Sigma-04, OM-Sigma-05. Aksesuarlar: 1. Güç kablosu. 2. Uzak havuz
|
🇧🇾 Belarus
|
||
TU 9396 -007-03151372-2014'e göre omuz protezleri: Kozmetik omuz protezi PR4-23; Fonksiyonel-kozmetik omuz protezi PR4-34; Aktif omuz protezi PR4-22; Çalışan omuz protezi PR4-28.
|
|
||
Omuz, köprücük kemiği ve önkol için ortezler: 1. Omuz için ortez-immobilizasyon bandajı 2. Omuz için ortez Omuz için ortez 3. Ortez - 101530 derece sabitleme açısına sahip omuz için abdüksiyon desteği
|
🇮🇹 Italy
|
||
Anatomik Omuz endoprotezleri - proksimal bileşenler Tıbbi bir cihazda Omuz endoprotezleri eklem Anatomik Omuz - proksimal bileşenler: versiyonlarda: 1. Omuz başı
|
, Zimmer GmbH
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Omuz, köprücük kemiği ve önkol için ortezler: 1. Ortez - omuz için immobilizasyon bandajı. 2. Omuz korsesi. 3. Ortez - 101530 derece sabitleme açısına sahip omuz için abdüksiyon desteği. 4. Ortez
|
. RO + TEN S.R.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
OM-5 (OM-5S), OM-9, OM-18 çalışma mikroskopları ve aksesuarları: İçindekiler: 1. Yatay hareket ünitesi. 2. Aydınlatıcı. 3. Fiber ışık kılavuzu. 4. Halojen lamba 15V 150W - 2 adet. 5. Kullanım kılavuzu
|
Takagi Seiko Co., ltd
|
🇯🇵 Japan
|
|
Anatomik Omuz endoprotezleri Tıbbi bir cihaz için Anatomik Omuz endoprotezleri: 1. Çimentolu omuz sapı A.S., 7 ila 14 arası boyutlarda, uzun (tip - 129090). 2. Omuz ayağı c
|
, Zimmer Inc.
|
🇺🇸 United States
|
|
Öğle yemeği hazır et yemekleri: haşlanmış sığır eti; domuz yahnisi; ızgara Münih sosisleri; ızgara Nürnberg sosisleri; ızgara Thüringen sosisleri; fırında kuzu omuz; kızarmış koyun eti lyulya; sığır eti krepleri
|
|
||
Et ürünleri: Kemiksiz domuz eti: dondurulmuş omuz
|
06-02 FAENADORA LO MIRANDA LTDA.
|
🇨🇱 Chile
|
|
YARI İNCELTİLMİŞ ET YIĞINLARI soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ: et ve kemik Kategoriler B - Sapsız kalça kesimi, Omuz incik kesimi
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, büyük topaklar, kemiksiz, ürün yelpazesinde dondurulmuş: Sığır etinden: kemiksiz sığır filetosu Ekstra kategori A, omuz kısmı Ekstra kategori A; Domuz eti: karbonat Ekstra kategori A; Jambon
|
|
||
DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ETLER LARGEKUSKOVY: DERİ İÇİNDE KEMİKSİZ KARBONAT Kategori B, DERİ İÇİNDE KEMİKSİZ OMUZ Kategori C, DERİ İÇİNDE KEMİK ÜZERİNDE KABUK Kategori G, DERİ İÇİNDE KEMİK Kategori G
|
|