domuz omuz GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
DONDURULMUŞ KEMİKSİZ DERİSİZ DOMUZ OMUZ DONDURULMUŞ kemiksiz, derisiz; DONDURULMUŞ KEMİKSİZ DOMUZ OMUZ DONDURULMUŞ KEMİKSİZ DOMUZ OMUZ. Ambalaj: karton kutular
490 SEARA ALIMENTOS LTDA
🇧🇷 Brazil
Küçük kemiksiz domuz etinden yarı mamul ürünler, kategori B soğutulmuş: domuz kebabı (marine edilmiş jambon), domuz kebabı (marine edilmiş omuz), domuz kebabı (marine edilmiş boyun), domuz omuz kebabı
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
Yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz boyun, bel, domuz kalça, domuz omuz, domuz deri üzerinde domuz brisket, domuz incik, domuz incik, domuz yağı, domuz kaburga, domuz kemik, domuz davul
Soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz kalça, domuz omuz, domuz boyun, domuz brisket, domuz pirzola et, domuz
800016744
🇧🇾 Belarus
Domuz etinden paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: - kemiksiz topak kategori B: domuz bonfile, kemiksiz domuz budu, pirinç domuz eti, domuz baget hamuru, domuz omuz hamuru, kıyılmış domuz eti; - besko
yarı mamul kemiksiz pütürlü gıdalar, kategori A - domuz bonfile, domuz fileto; kategori B - domuz boyun; kategori D - domuz göğüs eti; kategori B - domuz omuz, domuz bacak; kategori D - domuz yağı (
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
Ürün yelpazesinde domuz etinden tütsülenmiş ve yarı tütsülenmiş ürünler: tütsülenmiş domuz kupaty, tütsülenmiş domuz kaburga, tütsülenmiş domuz boyun, tütsülenmiş domuz omuz, tütsülenmiş ev yapımı sosis, tütsülenmiş domuz jambon, incik
Yarı mamul doğal et parça kemiksiz domuz eti: Kategori A: İhale domuz fileto; Kategori B: Domuz omuz İhale, Domuz jambon İhale, Domuz boyun İhale. Kategori D: Domuz göğüs eti İhale
Pişmiş domuz ürünleri Su-Vid soğutulmuş ve dondurulmuş: kategori A - domuz bonfile; kategori B - baharatlı domuz omuz, Domuz jambon İştah açıcı, Domuz balykovy incelik, Domuz boyun, Carbonade,
orijinal işleme Su-vid soğutulmuş ve dondurulmuş et mutfak ürünleri: domuz eti - pirinç domuz Vyatski, domuz omuz, domuz göbek Baconnaya, domuz incik; sığır eti - dana Kukhovaya
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük boy kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz jambonu, Kemiksiz domuz omuz, Kavurma için domuz eti; - porsiyonlanmış kemiksiz kategori
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - marine edilmiş büyük et ve kemik: marine edilmiş domuz incik, baharatlı domuz kaburga, Teksas tarzı domuz kaburga; - marine edilmiş büyük kemiksiz topaklar: marine edilmiş domuz omuz
Domuz, sığır, tavşan ve kümes hayvanı etinden yarı mamul et ve et ürünleri: Domuz etinden yarı mamul ürünler topaklı kemiksiz soğutulmuş, dondurulmuş: Domuz bonfile - kategori A; Domuz omuz - kategori
Yarı mamul et ve domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A: domuz budu bifteği; kategori B: domuz omuz bifteği, domuz bifteği
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz kategoriler A: domuz kalçası, kemiksiz domuz budu, domuz omuz 24482, bonfile
57
Yarı mamul et doğal parça et ve kemik: Kategoriler A - dana kaburga - domuz göğüs eti - domuz göğüs eti - domuz budu - domuz omuz - incik
Yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz domuz eti sos, marinat, serpme ve bunlar olmadan B kategorisi soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz karbonat, Domuz omuz; Yarı mamul et ürünü, kemiksiz, domuz eti
Hazır et ürünleri, kuru kürlenmiş, "5J" markalı: kemiksiz domuz omuz, biberle kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico", kemiksiz kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico" biberli domuz budu, domuz budu
SANCHEZ ROMERO CARVAJAL, JABUGO S.A
🇪🇸 Spain
Yarı mamul et ürünleri e ve doğranmış. Grup et. Tür-pütürlü. Alt türler - büyük topak kemiksiz: Kategori A- Domuz omuz, Derisiz domuz kalça (jambon), Domuz fileto; Kategori B - Lot
.
Kemiksiz dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: Domuz omuz, Domuz boyun.
🇧🇾 Belarus
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Teksas dana göğüs eti, Teksas usulü domuz kaburga, Teksas usulü domuz göğüs eti, Teksas usulü domuz omuz, Teksas usulü dana kaburga
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, ticari marka .Hutorok. Domuz kebabı (domuz omuz, soğan, tuz, biber, sirke, su)
Et, kümes hayvanları ve sakatattan soğutulmuş mutfak ürünleri. Et mutfak ürünleri: domuz omuz (sous-vide) kategori B; sığır ciğeri (sous-vide) kategori D; rozbif (sous-vide) kategori A; haşlanmış sığır dili kategori
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: escalo p, şnitzel, omuz bifteği, İngiliz pastırması, omuz (omuz), kalça (jambon), domuz dy
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz parça et yarı mamulleri: kategori B - soyulmuş sığır eti (omuz), soyulmuş domuz eti (omuz), pirzola için domuz eti, m
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - porsiyonlanmış kemiksiz kategoriler A: escalope, şnitzel, omuz bifteği, kürek kemiği (omuz), kalça (jambon), pirinç domuz eti, karbonat, kesilmiş
Et ürünleri. Vakumlu paketlenmiş olanlar dahil tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: omuz jambonu, jambondan jambon, domuz göğüs eti, domuz omuzu, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pirzolası, domuz filetosu,
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - pütürlü et ve kemik: kemikli domuz filetosu, deri üzerinde kemikli domuz filetosu, kaburga üzerinde domuz eti, kemik üzerinde domuz boynu, omuz üzerinde domuz eti
Topaklanmış domuz eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: jambon, omuz, fileto, kemikte domuz eti, kemikte domuz eti Delicacy, kemikte kavurma için domuz eti, domuz Dukhovaya. Domuz etinden yarı mamul ürünler
Büyük boy kemiksiz domuz ürünleri, kategori A: domuz bonfile, sırt-bel kısmından domuz eti, kalça kısmından domuz eti, omuz kısmından domuz eti. Topak ürünler b
-2
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük kemiksiz: A kategorisi - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Fırında domuz eti, Haşlanmış domuz eti; B kategorisi - boyun, domuz boynu; büyük
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: - büyük parçalar: kategori B: bel (domuz eti), omuz (domuz eti), boyun (domuz eti), karbonat (domuz eti), kızartma için domuz eti; - küçük parçalar
Domuz eti kategorisi A'dan bebek maması için kemiksiz parça et yarı mamulleri: domuz bonfile, sırt-bel kısmından domuz eti, kalça kısmından domuz eti, omuz kısmından domuz eti. Yarı mamul küp et
-2
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ VE SIĞIR ETI ÜRÜNLERI: Domuz eti: Kemiksiz göğüs; Bonfile, Boyun, Karbonat, İncik, Kaburga, Jambon, Omuz, Yağ, Emici domuz, Pastırma; Domuz filetosu, Bel, Domuz balığı. Sığır eti: Tols
YARI MAMUL DOMUZ ETI. BÜYÜK KÜMELİ KEMİKSİZ: bonfile kategori A, domuz bonfile kategori A, kızartma için domuz eti kategori B, domuz göbeği kategori B, jambon kategori B, omuz kategori B, domuz boynu
DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL PARÇALAR. BÜYÜK-BÜYÜK KEMİKSİZ: bonfile kategori A, domuz filetosu kategori A, kızartmalık domuz eti kategori B, domuz göbeği kategori B, jambon kategori B, omuz
Gıda ARPA TAHIL, hasat 2018 - Domuz bonfile, Bonfile, Karbonat, Omuz, Jambon, Domuz eti, haşlanmış domuz eti; kategori B - boyun, domuz boynu; krupnok
Domuz etinden dekoratif karışımlı ve marine edilmiş yarı mamul ürünler: Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı kategori B: Piknik kavurma için domuz eti (jambon), Piknik pişirme için domuz eti (omuz), boyun Piknik
Tuzlanmış domuz eti ürünü Provencal fileto, soğutulmuş; Tuzlanmış domuz eti ürünü Viyana boynu, soğutulmuş; Tuzlanmış domuz eti ürünü Parmskaya omuz, soğutulmuş; Domuz eti ürünü
🇧🇾 Belarus
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş olarak soğutulmuş / kesilmiş olarak dondurulmuş domuz eti: Karbonat, Jambon, Omuz, Boyun, Domuz eti yağsız 80/20, Domuz eti yarı yağlı 50/50, Derili göğüs eti, kaburgasız, Derisiz göğüs eti,
tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: jambon, omuz, boyun, fileto, karbonat, göğüs eti, bel, incik, kaburga, yanak, preslenmiş et, et rulo, somun; tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz ürünleri: haşlanmış domuz eti; ko ürünleri
Et ürünleri. Haşlanmış et ürünleri: jambon: Doğranmış, Mermer, Domuz etinden Papa konservesi. Et ürünleri. Haşlanmış et ürünleri: jambon: Omuz-blade, Domuz eti ihale, Ostankino tarzı domuz eti ihale.
Füme-haşlanmış domuz ürünleri: bonfile, boyun, jambon, omuz, göğüs eti, karbonat, göğüs eti, rulo, domuz eti, incik, kaburga, domuz pastırması üretici Formula Vkusa Limited Liability Company
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - A kategorisinden büyük boy kemiksiz sığır eti: Omuz bıçak kısmı; - B kategorisinden domuz etinden büyük topak kemiksiz: Domuz karbonatı; - domuz eti
-2
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Paketlenmiş yarı mamul topak et ürünleri: domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz kenarlı kısım, kenarlı göğüs eti, boğum, domuz budu, kavurma için domuz filetosu), shp
Domuz etinden, sığır etinden lezzetli ürünler: - tütsülenmiş ve haşlanmış et - Premium karbonat, Rus karbonatı, domuz yağında balyk, Premium boyun, Rus boynu, Yubileynaya boynu, Premium omuz, Rus omuzu, domuz eti
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kupaty; Izgara mixet; Domuz biftek; Antrikot biftek; Biftek için kıyma; Domuz kebabı; Milanese şnitzel; Sığır Souvide Omuz; Kuzu etinden Lula Kebap; Domuz bonfile
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: domuz etinden - kemiksiz büyük parçalar (kızartma için kaburga Orijinal kategori A, bonfile kategori A, omuz a kategori B, domuz boynu kategori B, domuz jambonu kategori B); m
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Kategori B: Domuz eti kır tarzı, Lezzetli domuz eti; Kategoriler B: Omuz.
.
Gıda ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: bonfile, boyun, jambon, omuz, bel, pirzola, göğüs eti, rulo, haşlanmış domuz eti, incik, kaburga, domuz pastırması
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: kemiksiz büyük parçalar - suda haşlanmış domuz eti, suda haşlanmış dana bonfile, suda haşlanmış kuzu fileto, suda haşlanmış kuzu omuz, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda
İşlenmiş et ürünleri: yarı mamul domuz eti: kıyılmış domuz eti, fileto, boyun, boyun-omuz kesimi, kaburga, kemik üzerinde kürek kemiği, kürek kemiği posası, sırt jambonu posası, kemik üzerinde jambon, bonfile, incik, bacaklar, domuz tr
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz topak domuz eti: Bonfile, kategori A, Kemiksiz domuz jambonu (sığır filetosu), kategori A, Omuz, kategori A, Karbonat, kategori A, Boyun, kategori B, Yağlı domuz yağı, kategori D,
yarı mamul Soğutulmuş ve dondurulmuş et ikatları. Yarı mamul domuz ürünleri büyük boy kemiksiz: jambon kategori B, jambon "Geleneksel" kategori B, jambon "Klasik" kategori D, omuz kategori B, omuz "
At, sığır, kuzu, domuz, tavşan etinden kurutulmuş ve tütsülenmiş ürünler; soğuk tütsüleme; sıcak tütsüleme; kurutulmuş; haşlanmış ve tütsülenmiş; kesim türüne göre: kemiksiz et, kemikli omuz, kemiksiz omuz, göz
Yarı mamul et ürünleri - domuz eti - iri parçalı - kemiksiz - A kategorisi: Karbonat, Bonfile, Kızartma için marine edilmiş karbonat; B kategorisi: Jambon, Omuz, Boyun, Fileto, Orman Tavuğu, Pirzola eti, Boyun-omuz kısmı
İşlenmiş et ürünleri: soğutulmuş domuz eti, bonfile, kemik, triseps, ekstra kaslar (omuz eti - omuz kesimi); servikal kısım (servikal-subskapular kesim et posası)
Yarı mamul et ürünleri. Paketlenmiş et: sığır eti (kalça, sırt, bel, omuz, göğüs, boyun, incik, incik kategori A), domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz
Yarı mamul et ürünleri - domuz etinden - büyük topaklar - kemiksiz - kategori A: Karbonat, Bonfile; kategori B: Jambon, Omuz, Boyun, Fileto, Pirzola eti; Kategori B: Göğüs; et ve kemik - kategoriler B: Omuz, Okor
Yarı mamul et ürünleri. Paketlenmiş et: sığır eti (kalça, sırt, bel, omuz, göğüs, boyun, incik, incik kategori A), domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz
1. Ameliyat masası OM, uygulamalar: OM-3F, OM-5F, OM-7S, OM-8P 2. Aksesuarlar: - Anestezik çerçeve OM-100. - OM-110 sistemi için stand. - Eşleştirilmiş kolçaklar OM-120. - Eşleştirilmiş omuz desteği OM-130. - Alt işaret
UZUMCU Tibbi Cihaz ve Medikal Gaz Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi
🇹🇷 Turkey
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
HASSAS ET ÜRÜNLERI. TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI: PASTIRMA "MOSCOW", BALYK "STRELETSKY", OMUZ VE RULO "BAVARSKIE", ET SOMUNU; PIŞMIŞ DOMUZ ETI: BOUZHENINA "DE LUXE"; PRESLENMIŞ HAŞLANMIŞ: BE
Yarı mamul domuz eti ürünleri - büyük kemiksiz A kategorisi: bonfile, domuz jambonu; B kategorisi: kalça, omuz, serviko-subskapularis, jambon, boyun, bel, kürek
Et, kümes hayvanları ve sakatattan yarı mamul ürünler: bonfile, fileto, karbonat, göğüs eti, escalope, sığır filetosu, rulo, jambon, omuz, boyun, pirzola et, porsiyonlanmış domuz eti, pirinç domuz eti, çorba
Çiğ tütsülenmiş et ürünü, domuz eti, soğutulmuş domuz eti: Bel, Omuz, Şinka.
ET. ÇEŞİTLİ KESİMLER: YARI İNCELTİLMİŞ KÜÇÜK ETLER soğutulmuş, hafif dondurulmuş: DOMUZ ETİNDEN: Kategori A - Bonfile, Kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; Kategoriler B - Kanatlar, Omuz, Sırt filetosu, Göğüs
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz: kategori A: domuz eti: omuz; kategori B: sığır etinden: pirzola eti; domuz etinden: bel (kemiksiz), göğüs eti (g
Yarı mamul et ürünleri - domuz etinden - büyük boy - kemiksiz - kategori A: Bonfile, Karbonat, Domuz pirzolası, Dil; kategori B: Omuz, Göğüs eti, Boyun, Kızarmış jambon, Köy usulü boyun, Göğüs eti, Pirzola
YARI İNCELTİLMİŞ ET BÜYÜK DOMUZ ETİ VE DOMUZ eti, tartılmış ve dondurulmuş olarak paketlenmiş: KATEGORİ B: Deri içinde kemikli but (parça), Deri içinde omuz (kemikli) (parça)
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dondurulmuş çeşitler: Sığır eti kategorisi B'den: Omuz kısmı Ekstra; Kemiksiz sığır filetosu Ekstra; Domuz eti kategorisi B: Karbonad Ekstra; Domuz budu arı
A kategorisindeki yarı mamul kemiksiz büyük boyutlu topaklar: sığır, domuz, kuzu bonfile; sığır, domuz, kuzu fileto; sığır boyun, sığır kanat, omuz: sığır, kuzu; sığır jambon (üst, yan
Domuz etinden kurutulmuş ve tütsülenmiş ürünler: Boyun, Karbonat, Omuz, Et kaburga, Göğüs eti, Rulo, İncik, Et somunu, Zencefilli kurabiye adam, Fileto, Yanak, Domuz fıçısı, Kesik, Jambon, Balık, Kemiksiz jambon, Kemiksiz jambon,
Soğutulmuş domuz ve sığır eti ürünleri: Yeni omuz jambonu, Ekstra domuz jambonu
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz büyük parça domuz eti: karbonat, kemiksiz omuz, kemiksiz jambon, kemiksiz boyun, göğüs eti, yağ dokusu %20'den fazla olmayan et blokları, omurga domuz yağı, spi
Vakum altında paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamul ürünleri, HMS'de: B kategorisinden yarı mamul kemiksiz küçük boy domuz eti ürünleri: boyun ve omuz), domuz kebabı (jambon); yarı fabrika
Yarı mamul dondurulmuş et parça et ve kemik kategorileri B - kemikli jambon; yüksek kaliteli domuz eti kesimi: birinci sınıf - omuz, jambon, ikinci sınıf - incik. çeşitli domuz eti kesimi: birinci sınıf - lop
Domuz eti ürünleri. - Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: - Kategori A: Geleneksel Karbonat, Stolichny Karbonat, Prazdnichnaya Shinka, Tirol Jambonu, Ballı Omuz; - Kategori B - Bel Prov
Domuz eti ürünleri ve tütsülenmiş haşlanmış sığır eti Domuz etinden: Kemiksiz göğüs eti, Fıçı, Karbonat, Sarımsaklı boyun, Ağda boyun, Jambon, Izgarada incik, Rulo Litvanya, İncikten rulo, Omuz, Pastırma, Pastırma Klaipeda
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri topak topak kemiksiz: Kategori A: sığır astar, domuz fileto, sığır omuz, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır jant
-1
İşlenmiş et ürünleri: Yarı mamul domuz eti ürünleri: Yarı mamul kemiksiz büyük boy domuz eti ürünü: Jambon, Omuz, Göğüs eti, Karbonat, Boyun, Bonfile, Pirzola eti, Yağ. Brai için yumrulu yarı mamul ürün
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: Kuzu şiş (kuzu karkas, marine), Dana şiş (dana omuz, marine), Kaburga kebabı (domuz kaburga orta miktarda et, marine), Izgara kaburga şiş (domuz kaburga, büyük kol
OM 904 LA motorlu U400 modifikasyonlu Unimog tipi Mercedes-Benz araçları. V / 3, OM 904 LA. V / 2, OM 904 LA. V / 4, OM 906 LA. V / 3, OM 906 LA. V / 1, OM 904 LA motorları ile U4000 modifikasyonları. V / 3, OM
Daimler AG
🇩🇪 Germany
Resanta ticari markalı hava ısıtıcıları, modeller: TVS-1, TVS-2, TVK- 1, TVK-2, OMM-7N, OM-5N, OMPT-5N, OM-7N, OMPT-7N, OM-9N, OMPT-9N, OM-12N, OMPT-12N, OM-7NV, OM-9NV, OK-1000, OK-1600, OK-1700, OK-2000. Üretilen ürünler
SIA RESANTA
🇱🇻 Latvia
Anatomik Omuz endoprotezleri - omuz bacakları Tıbbi bir üründe Anatomik Omuz endoprotezleri - omuz bacakları aşağıdaki versiyonlarda: 1. Omuz bacağı Anatomik Omuz Ø
, Zimmer GmbH
🇨🇭 Switzerland
Fertika gübre karışımı, marka: A (OMU FERTIKA Universal), V (OMU FERTIKA Vegetable), S (OMU FERTIKA Çilek ve çilek için; OMU FERTIKA Çim. Sonbahar), D (OMU FERTIKA Soğan ve sarımsak için), E (OMU FERTIKA
Değiştirilebilir panelli genel cerrahi masası OM-Sigma aksesuarlı: uygulama seçenekleri: ОМ -Sigma, OM-Sigma-01, OM-Sigma-02, OM-Sigma-03, OM-Sigma-04, OM-Sigma-05. Aksesuarlar: 1. Güç kablosu. 2. Uzak havuz
🇧🇾 Belarus
TU 9396 -007-03151372-2014'e göre omuz protezleri: Kozmetik omuz protezi PR4-23; Fonksiyonel-kozmetik omuz protezi PR4-34; Aktif omuz protezi PR4-22; Çalışan omuz protezi PR4-28.
Omuz, köprücük kemiği ve önkol için ortezler: 1. Omuz için ortez-immobilizasyon bandajı 2. Omuz için ortez Omuz için ortez 3. Ortez - 101530 derece sabitleme açısına sahip omuz için abdüksiyon desteği
🇮🇹 Italy
Anatomik Omuz endoprotezleri - proksimal bileşenler Tıbbi bir cihazda Omuz endoprotezleri eklem Anatomik Omuz - proksimal bileşenler: versiyonlarda: 1. Omuz başı
, Zimmer GmbH
🇨🇭 Switzerland
Omuz, köprücük kemiği ve önkol için ortezler: 1. Ortez - omuz için immobilizasyon bandajı. 2. Omuz korsesi. 3. Ortez - 101530 derece sabitleme açısına sahip omuz için abdüksiyon desteği. 4. Ortez
. RO + TEN S.R.L.
🇮🇹 Italy
OM-5 (OM-5S), OM-9, OM-18 çalışma mikroskopları ve aksesuarları: İçindekiler: 1. Yatay hareket ünitesi. 2. Aydınlatıcı. 3. Fiber ışık kılavuzu. 4. Halojen lamba 15V 150W - 2 adet. 5. Kullanım kılavuzu
Takagi Seiko Co., ltd
🇯🇵 Japan
Anatomik Omuz endoprotezleri Tıbbi bir cihaz için Anatomik Omuz endoprotezleri: 1. Çimentolu omuz sapı A.S., 7 ila 14 arası boyutlarda, uzun (tip - 129090). 2. Omuz ayağı c
, Zimmer Inc.
🇺🇸 United States
Öğle yemeği hazır et yemekleri: haşlanmış sığır eti; domuz yahnisi; ızgara Münih sosisleri; ızgara Nürnberg sosisleri; ızgara Thüringen sosisleri; fırında kuzu omuz; kızarmış koyun eti lyulya; sığır eti krepleri
Et ürünleri: Kemiksiz domuz eti: dondurulmuş omuz
06-02 FAENADORA LO MIRANDA LTDA.
🇨🇱 Chile
YARI İNCELTİLMİŞ ET YIĞINLARI soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: DOMUZ: et ve kemik Kategoriler B - Sapsız kalça kesimi, Omuz incik kesimi
Yarı mamul et ürünleri, büyük topaklar, kemiksiz, ürün yelpazesinde dondurulmuş: Sığır etinden: kemiksiz sığır filetosu Ekstra kategori A, omuz kısmı Ekstra kategori A; Domuz eti: karbonat Ekstra kategori A; Jambon
DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ETLER LARGEKUSKOVY: DERİ İÇİNDE KEMİKSİZ KARBONAT Kategori B, DERİ İÇİNDE KEMİKSİZ OMUZ Kategori C, DERİ İÇİNDE KEMİK ÜZERİNDE KABUK Kategori G, DERİ İÇİNDE KEMİK Kategori G