Et ve Kemik Bloğu GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikte domuz filetosu, kaburgada domuz eti, kemikte domuz boynu, kemikte domuz omuzu, kemikte domuz göbeği, kemikte domuz göğüs eti n
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul et ürünleri: büyük boy et ve kemik, büyük boy marine edilmiş et ve kemik, büyük boy imp kemik, marine edilmiş büyük topak kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış
Domuz eti A kategorisinin yarı mamul parça et ve kemik yarı mamul ürünü Carbonade, Domuz eti B kategorisinin yarı mamul parça et ve kemik et ürünü Kemikli kemik, Yarı mamul parça et ve kemik yarı mamulü
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul et ürünleri: büyük boy et ve kemik, büyük boy marine edilmiş et ve kemik, büyük boy imp kemik, marine edilmiş büyük topak kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu, Kemik üzerinde domuz omuzu, Kemik üzerinde domuz omuzu
Topaklanmış domuz eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: jambon, omuz, fileto, kemikte domuz eti, kemikte domuz eti Delicacy, kemikte kavurma için domuz eti, domuz Dukhovaya. Domuz etinden yarı mamul ürünler
Ürün yelpazesindeki et ve kemik yarı mamul ürünler: sığır çorbası seti, et ve kemik sofrası yarı mamul sığır eti ürünü - kategori G; Gıda sığır bulyon kemikleri - kategori -D; Yarı mamul et ve kemik sofrası
.
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: doğal pütürlü et ve kemik: tavuk kemikleri; doğal pütürlü et ve kemik marine edilmiş: İtalyan kanatları, tavuk şiş; doğal pütürlü et ve kemik pane edilmiş: mini şnitzel
D dondurulmuş sığır eti kategorisinden yarı mamul et topaklı et ve kemik ürünleri: kemik yemeği; B dondurulmuş sığır eti kategorisinden yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik ürünleri: çorba seti, kharcho için göğüs eti; üzerinde
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kemik üzerinde domuz incik (ön ve arka), Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu
Yarı mamuller soğutulmuş kümes hayvanı eti: - et ve kemik büyük kaz eti parçaları: kızartma için kaz MYASNOV; - ördek etinden porsiyonlanmış et ve kemik: ördek bacağı MYASNOV; - et ve kemik küçük ördek eti parçaları: wi
-77
Hayvan yemi unu, işaretleme: LLC Agro-plus: et ve kemik sınıf 1; et ve kemik 2 sınıfları; et ve kemik 3 sınıfları; et; kan; kemik; hidrolize tüyden
1. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Jöleli et için set 2. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Sığır kaburgası 3. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Domuz tebeşirinden yarı mamul e
Koyun ve kuzu etinden soğutulmuş yarı mamul et mutfak ürünleri: büyük parça et ve kemik, büyük parça et ve kemik marine edilmiş, büyük parça kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış kemiksiz, porsiyonlanmış b
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, topak et ve kemik, kategori A: deri üzerinde kemik üzerinde jambon; kategori B: deri üzerinde kemik üzerinde kürek kemiği, pilaki için kaburga; kategori B: deri üzerinde kemik üzerinde göğüs eti, şan
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, topaklanmış et ve kemik ve kemiksiz, küçük topaklanmış et ve kemik, tartılmış veya paketlenmiş, soğutulmuş veya dondurulmuş kategoriler A, B, C, G, D - topaklanmış et ve kemik: Korece
MGS'de paketlenmiş yarı mamul topak et ve kemik ve kemiksiz domuz eti: Büyük topak et ve kemik: Deri içinde kemik üzerinde domuz omuzu Deri içinde kemik üzerinde domuz filetosu Deri içinde domuzların derisi n
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER VE ET İÇERİKLERİ: VENİN-MARALA ETİNDEN - Biftek, Kemik-kemik, Küçük parçalar - Şaşlık, Et ve kemik - Bel, Göğüs eti, Kaburga, İncik jöleli et için, Harço için set, Bu için set
sığır etinden porsiyonlanmış kemiksiz et yarı mamulleri kategori A - antrikot, küçük boy et ve kemik kategorileri B - et suları için et ve kemik seti, kategori G - et ve kemik sofralık yarı mamul; yarı fin
At etinden yarı mamul mutfak et ürünleri, soğutulmuş: büyük topaklanmış et ve kemik, topaklanmış kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış kemiksiz, küçük topaklanmış kemiksiz, küçük topaklanmış et ve kemik, doğranmış fo
Koyun ve kuzu etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: - büyük parça et ve kemik kategorileri A: Kemik üzerinde kuzu incik, Koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, Kemik üzerinde kuzu but (inciksiz), Kemik üzerinde kuzu fileto
At eti nye'den yarı mamul et mutfak ürünleri: büyük topaklanmış et ve kemik, büyük topaklanmış kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış kemiksiz, küçük topaklanmış kemiksiz, küçük topaklanmış et ve kemik, doğranmış
Soğutulmuş kuzu eti yarı mamulleri: - topak et ve kemik: Kemik üzerinde kuzu incik, Koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, Kuzu eyeri, Kemik üzerinde kuzu boynu, Kemik üzerinde kuzu göğüs eti (bunklar dahil)
SIĞIR ETİ VE KEMİĞİNDEN YARI İŞLENMİŞ ÜRÜNLER: D kategorisi et suyu yemek kemikleri, B kategorisi et ve kemik tabağı. DOMUZ ETİ: B kategorisi domuz kaburgası, B kategorisi domuz yahnisi, D kategorisi et ve kemik tabağı.
Yarı mamul domuz eti ürünleri, büyük et ve kemik parçaları: Kategori B - deri üzerinde kemik üzerinde domuz kökü, deri üzerinde kemik üzerinde domuz omuzu, deri üzerinde kemik üzerinde domuz bacağı; Kategori D - domuz göğüs eti
Soğutulmuş kuzu ve kuzu yarı mamul et ürünleri: - Topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde kuzu incik, Koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, Kuzu eyeri, Kemik üzerinde kuzu boynu, Kemik üzerinde kuzu göğüs eti
Soğutulmuş kuzu yarı mamul ürünler: - büyük et ve kemik: kemikte kuzu incik, kemikte kalça kısmı kuzu eyeri, kemikte kuzu boynu, kemikte kuzu göğüs eti (tahta yataklar dahil)
Sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş: - büyük et ve kemik parçaları: Kemik üzerinde sığır incik (halkalarla kesilmiş), Jöle için sığır etinden yarı mamul ürün, Kemik üzerinde sığır boynu, Omuz bıçağı
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş kuzu yan ürünleri: Birinci kategori et ve kemik - et ve kemik kuyrukları; İkinci kategori et ve kemik - derisiz kuzu başları; Birinci kategori posa - beyin, dil, karaciğer
dondurulmuş et yarı mamulleri: küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B: Sığır eti çorba seti, Masa yarı mamul domuz eti ürünü; topaklı kemik Sığır Kemik Suyu Seti;
Sığır eti, domuz eti, at eti ve kuzu etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Topaklanmış et ve kemik. Kategori B: Kemikli sığır eti posası Küçük boyutlu et ve kemik. Kategoriler D: Et suyu, pancar çorbası sosu, güveç için set
Domuz etinden soğutulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış et ve kemik kategorisi B: marine edilmiş kemik pirzola, marine edilmiş kemikte boyun biftek; - küçük parça kemiksiz kategori B: kızartma için domuz eti.
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et. - büyük et ve kemik parçaları: Sığır kalça kategorisi B kemikler; Helal kemik kategorisi B üzerinde sığır omuz; Kemik ka üzerinde sığır sırt kısmı
Yarı mamul kuzu eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz: koyun sırtı küspesi, kuzu omuz küspesi; Et ve kemik: kemik üzerinde sırt, kemik üzerinde boyun, kemik üzerinde kürek kemiği, bel, 8 kaburgalı bel, bel
hayvanlar için lezzet: kıyılmış et ve kemik tavuk; kıyılmış et ve kemik hindi; kıyılmış et ve kemik ördek
Yarı mamul et ve et içeren ürünler soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri kemiksiz, et ve kemik sığır eti kategorisi A: bonfile; Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et ve kemik sv
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul et ve kemik parçaları, kategori A (sığır eti kesimi). Yarı mamul et ve kemik büyük domuz eti parçaları kategori B (domuz eti kesimi)
Yarı mamul sığır eti ürünleri, kemiksiz, kategori A: but, kürek kemiği, boyun, fileto, bonfile, but; büyük parça et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde but, kemik üzerinde kürek kemiği, kemik üzerinde kalın kenar, ince kenar n
Domuz etinden küçük parçalardan yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - kemiksiz kategori A: rosto, gulaş; - et ve kemik kategorileri G: jöleli et için set, pilavlık et, barbekü için et; - et ve kemik kedi
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: bonfile. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori D: yenilebilir sığır kemiği , Porsiyonlanmış tavuk ke
Yarı mamul sığır eti ürünleri, kemiksiz, kategori A: but, kürek kemiği, boyun, fileto, bonfile, but; büyük parça et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde but, kemik üzerinde kürek kemiği, kemik üzerinde kalın kenar, ince kenar n
Yarı mamul et ürünleri, küçük boy et ve kemik, kategori B - Pilaki için sığır eti, kharcho için göğüs eti. Yarı mamul et küçük parça et ve kemik kategori B - Sığır eti çorba seti. Yarı mamul küçük parça et
hayvan yemi unu: et ve kemik; hidrolize tüylerden et ve kemik; et; kan; kemik; hidrolize tüylerden Ob-bölgesi, Surgut kümes hayvanları çiftliği, Beloyar ticari markası
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul et topakları: D kategorisinin et ve kemik küçük topakları - pancar çorbası için bir set, jöleli et için bir set, shurpa için bir set; et ve kemik topaklı kate
Ürün yelpazesinde dondurulmuş domuz etinden yarı mamul ürünler: - kemiksiz et kategorileri B: domuz pastırması, domuz göbeği; - et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde karbonat, deri içinde kemik üzerinde karbonat, jambon
Domuz eti B kategorisinden yarı mamul et topaklı et ve kemik ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz boynu, Domuz bacağı; Domuz eti kategorisi D'nin yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik ürünleri soğutulmuş ve dondurulmuş
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük parçalar halinde topaklanmış et ve kemik - borsch, shurpa, jöleli et için bir set; domuz yahnisi; topaklanmış et ve kemikler - kavurma için domuz filetosu ve
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ve et ürünleri: (et ve kemik) küçük parçalar: borsch için set; (et ve kemik) büyük parçalar: kızartma için kaburga Orijinal; (kemiksiz) küçük parçalar: domuz kebabı; kebap
YARI MAMUL ET VE ET İÇEREN. YARI İŞLENMİŞ ETLER: SMALKOSKOVYE (et ve kemik): borsch için set - kategori D, domuz yahnisi - kategori D; BÜYÜK HIZLI (et ve kemik) paketlenmiş: sığır eti (kalça, açık
Yarı mamul et ürünleri, et ve kemik küçük parçalar halinde ağırlıkça ve paketlenmiş olarak: 1. Yarı mamul ürünler topaklı B kategorileri: sığır pirzola eti, domuz pirzola eti 2. Küçük parçalar halinde yarı mamul et ve kemik eti ürünleri
Geyik ve Kanada geyiğinden elde edilen yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: topak (et ve kemik) küçük boyutlu kategori D-setleri-güreş için, şurpa için, jöleli et için; topak (et ve kemik) topak kategorileri
Sığır eti ürünleri: Yarım karkas ve 1. ve 2. kategorilerin çeyreklerinde dondurulmuş sığır eti, et ve kemik (küçük parçalar) - borsch için bir set, shurpa için bir set, jöleli et için bir set, Et ve kemik (büyük parçalar) -
Yarı mamul et ürünleri (sığır etinden), küçük boyutlu et ve kemik ambalajlı kategori B dondurulmuş: sığır kaburga, sığır yahnisi. Yarı mamul et ürünleri (sığır etinden) küçük boy et ve kemik ambalajlı kategoriler G zam
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti: Et ve kemik küçük parçalar: çorba ve et suyu için set, borsch için set, jöleli et için set, domuz yahnisi, ızgara et ve kemik için çeşitli, etin bel kısmından biftek
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: - yarı mamul ürünler: büyük et ve kemik parçaları: domuz etinden; sığır etinden; kızartma için kaburga Orijinal; küçük boyutlu et ve kemik: doğal pirzola Yuzhnye; pirzola
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri büyük kemiksiz ve et ve kemik, küçük kemiksiz ve et ve kemik, kalıplanmış sığır etinden kıyılmış (pane edilmiş ve kaplanmamış), bir kabuk içinde kıyılmış, A kategorileri,
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - et ve kemik büyük topaklar sığır eti (dana eti) kategori A: Dorsal-lomber kısım, çentik (lomber-iliak kas), - et ve kemik küçük topaklar kategori D: Çorba seti ve
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Yumrulu yarı mamul domuz ürünleri. Büyük boy et ve kemik: kategori B - Geleneksel domuz filetosu. Et ve kemik porsiyonları: kategori B -
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler. Yarı mamul et ürünleri topak et ve kemik kategorisi B: - tavuk budu; G kategorisinin yarı mamul et topak et ve kemik ürünleri: - tavuk kanatları; - Barbekü tavuk kanatları; -
Sığır eti kategorisi D soğutulmuş yarı mamul et içeren topaklı et ve kemik ürünleri: borsch için set, shurpa için set, et suyu için set, güveç, et ve kemik seti, kaburga, çorba seti, güveç için set, güveç için set,
Yarı mamul et ürünleri kemiksiz parça ve soğutulmuş et ve kemik. Yarı mamul et porsiyonları, kemiksiz, A kategorisi: Domuz Escalope, Domuz Schnitzel; Yarı mamul et porsiyonları et ve kemik kategorileri
Et ve kemik, posa, yün ve sümüksü yan ürünler (dondurulmuş) Sığır etinden: Et ve kemik: sığır kuyrukları Küspe: diller, karaciğer, böbrekler, kalp, akciğerler, meme Mukus: Yara izleri Domuz eti: Et posası: diller, karaciğer,
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et topakları: Büyük kemiksiz ve et ve kemik - Kemiksiz et ve kemik - A kategorisi dikenler, kemiksiz , skapular, servikal-skapular,
Koyun etinden (kuzu) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri - topaklanmış: küçük boy kemiksiz Kategoriler B: pilavlık kuzu eti; topaklanmış et ve kemik Kategoriler B: bütün karkas, yarım karkas; porsiyonlanmış et ve kemik
Yarı mamul sığır eti topakları B kategorisi et ve kemik ürünleri: çorba seti. Yarı mamul domuz eti topakları: - kemiksiz, küçük topak kategorileri B: barbekü için et, - et ve kemik kategorileri D: çorba seti
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri. Doğal pütürlü et ve kemik: kümes hayvanı veya tavuk karkası, kümes hayvanı veya tavuk yarım karkası. Doğal küçük et ve kemik parçaları: kümes hayvanı eti çorba seti, kanatlı eti
YARI İNCELTİLMİŞ ET DOMUZ ETİ, porsiyonlanmış et ve kemik, kategori B KUZGUR ETİ; küçük boy kemiksiz kategori B DOMUZ ŞAŞLIK; küçük boy et ve kemik, kategori D ÇORBA SETİ.
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz ve kuzu etinden (keçi eti) topaklanmış, porsiyonlanmış, küçük topaklanmış imp kemik ve et ve kemik yarı mamul et ürünleri (1, 2 numaralı sayfalardaki 1, 2 numaralı Eklere göre).
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri. Kanatlı etinden doğal yarı mamul ürün: ördek göğüs kemiği. Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürün doğal topaklı et ve kemik: ördek göğsünden yarı mamul et ve kemik ürünü
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, büyük topak kemiksiz kategoriler B: boyun, kürek kemiği, karbonat, bel, kalça kısmı. Büyük parça et ve kemik kategorileri B: göğüs eti. Porsiyon et ve kemik kategorileri B: incik. M
Yarı işlenmiş et ve et içeren topak gıdalar: Dana etinden: - Büyük kemiksiz: bonfile kategori A, jambon kategori A, omuz kategori B; - Büyük topak et ve kemik: kategori B antrikot, kemik üzerinde kürek kemiği
yarı mamul kümes hayvanı eti topak et ve kemik: tavuk suyu, sırt (alt sırt, üst sırt) için set; kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler topak et ve kemik marine edilmiş: tavuk chakhokhbili, shashlik
yarı mamul et pütürlü et ve kemik kategorileri B: domuz kaburgası, kuzu kaburgası; yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B: domuz yahnisi
Mutfak ürünleri. Et ve sakatattan ikinci öğle yemeği et yemekleri: Et ve kemik küçük parçalar: ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga; Topaklı et ve kemik: pişmiş domuz incik; Doğranmış kalıplanmış: o
yarı mamul kümes hayvanı eti topak et ve kemik: tavuk suyu, sırt (alt sırt, üst sırt) için set; kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler topak et ve kemik marine edilmiş: tavuk chakhokhbili, shashlik
Sığır eti Kategori A'dan yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - but; Sığır eti Kategori B'den yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - omuz (kürek kemiği); - servikal kısım (boyun);
,
Domuz eti dondurulmuş et ve kemikten yarı mamul ürünler büyük boyutlu kategoriler B: sıradan kaburga, incik, incik; Yarı mamul domuz eti dondurulmuş et ve kemik küçük yumru kategorisi B: ragout
Yarı mamul et ve et ürünleri çeşitleri: doğranmış, parça et ve kemik, küçük parça et ve kemik, parça kemiksiz, küçük parça kemiksiz
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri, küçük et ve kemik parçaları: kategori D - domuz yahnisi, pancar çorbası için set; büyük topaklı et ve kemik: kategori B - pişirme için bel, kenarlı jambon, boyun
Yarı işlenmiş dondurulmuş et: Porsiyon et ve kemik kategorileri Sığır jöleli et, Sığır kaburga için G Seti; Küçük topaklı et ve kemik kategorisi Sığır suyu için G Seti.
MUTFAK ÜRÜNLERİ. ET VE YAN ÜRÜNLERINDEN IKINCI ÖĞLE YEMEĞI ET YEMEKLERI: Et ve kemik küçük parçalar - ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga. Topak topak et ve kemik - fırında domuz incik. Doğranmış kalıplanmış
Tavşandan elde edilen yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları (karkaslar, yarım karkaslar): Tavşan karkası; - topaklanmış et ve kemik: Pişirme için tavşan; Tavşan Yeni Yılı; Tavşan Şenliği; - küçük parça et
Yarı mamul et ürünleri, ince ve pütürlü. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Topaklanmış et ve kemik kategorileri A - Omuz (kesilmiş), Boyun kesimi, Sırt kesimi; Topaklanmış et ve kemik kategorileri B - Kalça
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük topaklı et ve kemik kategorileri A - kızartma için kaburga Orijinal; büyük topaklı et ve kemik kategorileri B - paketlenmiş et: jambon, kürek kemiği.
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş halde yarı mamul et ürünleri ve et içeren topaklar: büyük topak kemiksiz kategoriler B: (boyun, jambon, kürek kemiği), büyük topak et ve kemik kategorileri B :( kemik üzerinde bel,
Yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri: 1. Tavuklardan, piliçlerden, etlik piliçlerden elde edilen yumru yarı mamul ürün (et ve kemik): kanatlı etinden kemik kalıntısı; 2. Kanatlı etinden doğranmış yarı mamul ürün: kıyılmış kanatlı eti
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: 1. Büyük et ve kemik parçaları: - B kategorisi: kürek kemiği; kemik üzerinde boyun; kalça; göğüs eti; - B kategorisi: incik (ön, arka); 2. Krupnokus
Yarı mamul domuz eti yarı mamul ürün, topaklanmış et ve kemik, kategori B. Pişirme için baharatlı hardal soslu incik ... Soğutulmuş ürün. Yarı mamul domuz eti ürünü küçük boyutlu et ve kemik kategorisi B. Biftek fro
Hazır çorbalar, soğutulmuş ve dondurulmuş, çeşitler: Çeşitli et solyanka; Evde solyanka; Çorba kharcho; Kemik suyu; Kemik kahverengi suyu; Et ve kemik suyu.
Ürün yelpazesinde et suyu için yarı mamul kuş kemiği: yarı mamul kuş kemiği, kemik kalıntısı (tavuk, hindi, kaz, ördek), boru şeklinde kemik (tavuk, hindi, kaz, ördek), et ve kemik yarı mamul
Yarı mamul et ve kemik et ve kemik küçük parçalar, büyük parçalar, kemiksiz büyük parçalar sığır eti ve domuz eti
Tamamlanmamış yem ... Dondurulmuş hayvan yemi için setler (yarı mamul ürünler) et ve kemik (domuz eti): tamamlanmamış yem. Hayvan yemi için setler (yarı mamul ürünler) et ve kemik (domuz eti), dondurulmuş, tamamlanmamış yem.
Dondurulmuş yarı mamul ürünler: büyük kemiksiz B kategorileri: domuz etinden - jambon; kuzu etinden - güveçlik kuzu eti; büyük topaklanmış et ve kemik kategorileri A: sığır etinden - kemik üzerindeki kürek kemiği; küçük parçalar
dondurulmuş marine içinde kümes hayvanları (etlik piliçler) etinden yarı mamul doğal et ve kemik ürünleri: Kümes hayvanları barbeküsü için set; marine edilmiş kümes hayvanları etinden (etlik piliçler) yarı mamul doğal et ve kemik ürünleri
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, küçük boy et ve kemik, soğutulmuş veya dondurulmuş: Kategori D: Yarı mamul et ve kemik ürünü Tsaritsyno'dan ev; Kategori D: Ev usulü güveç.
.
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - pütürlü et ve kemik: kemikli domuz filetosu, deri üzerinde kemikli domuz filetosu, kaburga üzerinde domuz eti, kemik üzerinde domuz boynu, omuz üzerinde domuz eti
Yarı mamuller dekoratif marinatlar ve serpmeler ile domuz eti, soğutulmuş, dondurulmuş: büyük boyutlu et ve kemik kategorileri B - bel; büyük topaklı et ve kemik kategorileri G - incik, incik, kaburga, su
DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL ET, PORSIYONLANMIŞ ET VE KEMIK KATEGORI B - KEMIK ÜZERINDE DOMUZ ETI RULOSU.
Yarı mamul domuz eti ürünleri Ekstra soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük boy et ve kemik - soslu ve sossuz domuz yahnisi kategori G; porsiyonlanmış et ve kemik - doğal pirzola kategori B, doğal pirzola c
Yarı mamul kuzu eti ürünleri: küçük boyutlu et ve kemik kategorisi B. Fesleğen turşusunda kuzu kaburga, soğutulmuş ve dondurulmuş, paketlenmiş ve paketlenmemiş; küçük topaklı et ve kemik kategorileri G. Koyun yahnisi