sığır eti yarı mamulleri GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
1. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Jöleli et için set 2. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Sığır kaburgası 3. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Domuz tebeşirinden yarı mamul e
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler, pütürlü, doğranmış (soğutulmuş ve dondurulmuş) Yarı mamul sığır eti ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, porsiyonlanmış, kategori A: pirinçli sığır eti, kavurmalık sığır eti. Yarı mamul
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri. Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: Sığır eti "Ekstra", gulaş "Ekstra", sığır eti kategorisi B'den doğranmış yarı mamul et ürünleri: biftek "Özel", şnitzel "Ekstra",
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Sığır etinden: Yarı mamul ürünler, küçük boyutlu, kemiksiz, kategori B: sığır gulaşı; azu sığır eti; Yarı mamul et ve kemik ürünleri, küçük parçalar, kategori B: sığır yahnisi. Domuz eti: Yarı gıda
|
|
||
yarı mamul kemiksiz büyük boy sığır eti kategori A: sığır bonfile, pişirmek için sığır eti; yarı mamul küçük parça kemiksiz sığır eti kategori B: sığır kebabı, güveç için sığır eti; yarı mamul ürün
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri. Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: Sığır eti "Ekstra", gulaş "Ekstra", sığır eti kategorisi B'den doğranmış yarı mamul et ürünleri: biftek "Özel", şnitzel "Ekstra",
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Ribeye sığır eti otla beslenmiş mermerleşmiş sığır etinden yarı mamul ürün küçük, kemiksiz, yarı mamul sığır eti ürünü Striploin mermerleşmiş sığır eti
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Et ürünleri: sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış, tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş - sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kategori A, kıyılmış sığır eti, yarı mamul et ürünleri, kıyılmış S
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: sığır etinden yarı mamul et ve kemik eti, kategori A: kesilmiş sığır eti; yarı mamul kıyma ürünü, kategori B: kıyılmış sığır eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: köfte; dana etinden yarı mamul et ürünleri: barbekü, khinkali; yarı mamul domuz eti ürünleri: shashlik, Ukrayna sosisleri; domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri:
|
|
||
Ürün yelpazesinde soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et topakları: yarı mamul et ürünleri topak porsiyonları A kategorileri: biftek, fileto, langette, antrikot, pirinç sığır eti, ızgara sığır eti; yarı mamul et
|
|
||
A kategorisi sığır etinden yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile; yarı mamul kıyma ürünleri, A kategorisi: sığır kıyma; B kategorisi yarı mamul kıyma ürünleri: şnitzel Selskiy; yarı mamul et
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır ve domuz etinden kıyılmış yarı mamul et ürünleri, kategori B: Kıyılmış ev yapımı; sığır etinden yarı mamul kıyma ürünleri ca
|
|
||
yarı mamul domuz ve sığır eti ürünleri, ağırlıkça ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük boy kemiksiz sığır eti kategorisi A - kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünü; domuz kabuğundan yarı mamul et ürünü
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Sığır etinden kesilmiş yarı mamul A eti; A kategorisi sığır etinden yarı mamul kıyma; Yarı mamul kıyma
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: kıyma Sığır eti, kıyılmış et Domashny, sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: et but biftek, et biftek, köfte; yarı fin
|
|
||
Yarı mamul et topakları. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topak et ve kemik: kategori B - kaburga; kategori D - sığır bacağı. Yarı mamul sığır eti ürünleri, topak kemiksiz: kategori A - boyun w c
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, A kategorisindeki sığır etinden büyük boy kemiksiz: Sığır bonfile, Kavurma için sığır eti, Güveç için sığır eti. Yarı mamul et, küçük boy kemiksiz sığır eti ürünleri, A kategorisi: Azu g
|
-2
|
|
|
Yarı mamul ürünler: Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğal büyük porsiyonlu kemiksiz: arka kısım (kategori B); Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğal porsiyonlu kemiksiz: sığır antrikotu (kategori A); karınca
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. B kategorisi yarı mamul kıyma ürünleri: Kıyılmış sığır eti; Yarı mamul et ürünleri, küçük boyutlu kemiksiz, A kategorisi: sığır gulaşı; Kemiksiz yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış (domuz eti, sığır eti) soğutulmuş ve dondurulmuş ürün yelpazesinde: - Yarı mamul doğranmış et kategorisi A: kıyılmış sığır eti; - yarı mamul et ürünleri r
|
|
||
Ek 1'e uygun çeşitlilikte domuz, sığır etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler. Ek 1. Domuz, sığır etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul domuz eti ürünleri: -Porti
|
.
|
|
|
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇEREN soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti: Yarı mamul et küçük parçalı kemiksiz sığır eti A kategorisi: Sığır straganof, Ev usulü rosto. Yarı mamul et ve et içeren ürünler
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Büyük kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): - Kategori A: sığır omuz, sığır göğüs eti, sığır bonfile, sığır fileto, sığır ekstra
|
|
||
Yarı mamul et ve işlenmiş et ürünleri: Sığır etinden yarı mamul topak et ve kemik ürünleri: incikli boyun-omuz sığır eti, sığır etinin sırt-kaburga kısmı, incikli sığır etinin kalça kısmı, cn
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul parça et: Sığır etinden yarı mamul kemiksiz, et ve kemik (büyük parça yarı mamuller). Kategori A: göğüs eti; kalça kısmı; güveçlik sığır eti; sığır filetosu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, tuzlamada kemiksiz: Yarı mamul domuz eti; sığır etinden yarı mamul ürünler; kesilmiş et: domuz eti, sığır eti,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı: kategori A - ookovalok, sığır kürek kemiği, sığır bonfile, sığır fileto, sığır özleri, go
|
Svetomir Neskovic
|
🇷🇸 Serbia
|
|
yarı mamul et, et içeren kıyma soğutulmuş ve dondurulmuş: B kategorisindeki sığır ve domuz etinden yarı mamul et - Yağ ağında Bavyera bifteği, sığır etinden yarı mamul et kate
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, sığır etinden kemiksiz, dondurulmuş: kategori A Haşlanmış sığır eti, kategori B Ev usulü sığır eti; Yarı mamul et küçük boy kemiksiz sığır eti ürünleri, dondurulmuş kedi
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: kemiksiz yarı mamul et ürünü, B kategorisi kemiksiz sığır eti; D kategorisi sığır etinden yarı mamul küçük boyutlu et ve kemik ürünleri - jöleli et için set, b için set
|
|
||
sığır etinden yarı mamul topak et ürünü (kategori A): bonfile, domuz etinden yarı mamul kemiksiz topak et ürünü (kategori A): bonfile, sığır etinden yarı mamul küçük topak et ürünü (kategori A)
|
|
||
kemiksiz küçük parça et Sığır etinden yarı mamul ürünler kategori A dondurulmuş: sığır straganof, sığır rosto, sığır gulaş; yarı mamul kıyılmış et kategori A dondurulmuş: kıyılmış sığır eti, kıyılmış g
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: "Sığır" kıyması, "Ev" kıyması; sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: et but biftek, et biftek, patates kızartması
|
|
||
Ürün yelpazesinde sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri: sığır etinden yarı mamul et ürünleri: topak kemiksiz yarı mamul et ürünleri kategori A: kalçanın üst kısmı, taşımada iç cu ve tüketici c
|
|
||
YARI MAMUL ETLER SMALLKUSKOVYE KEMIKSIZ SIĞIR ETI - KATEGORI A: SIĞIR ETI, ROSTO, GULYASH, AZU, SHASHLIK IÇIN ET, SIVI IÇIN ET; - KATEGORI B PERSONEL IÇIN SIĞIR ETI. YARI MAMUL ET KESME NEFORMOV
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti, B kategorisi: kıyılmış sığır eti, kıyılmış Ev; sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti B kategorisi: biftek, but biftek, köfte, kupaty Week-en
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış şekil verilmemiş domuz eti kategorisi B: Sığır kıyması, Ev kıyması; sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış domuz eti kalıplanmış kategoriler B: et biftek, et but biftek, f
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kıyma içeren soğutulmuş ve dondurulmuş kıyma: B kategorisindeki sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünü - Yağ ağında Bavyera bifteği, sığır etinden yarı mamul et ürünü kedi
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş - kıyma (Kategori B ): sığır eti, domuz eti, domuz eti ve sığır etinden; - yarı mamul kıyılmış dondurulmuş et ürünleri (Kategori B):
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış ağırlık ve paketlenmiş et: kategori A - kıyılmış Sığır eti, kategori B - kıyılmış Domuz eti, kıyılmış Domuz ve sığır etinden. Yarı mamul kıyılmış kalıplanmış et: kategori B - kızartma için sosisler. Yarı mamul
|
|
||
Sığır, dana ve domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler, paketlenmiş ve ağırlık olarak. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklanmış dana eti: kemiksiz kategori A - Ekstra bonfile, dana eti, sığır bonfile
|
.
|
|
|
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş - kıyma (Kategori B ): sığır eti, domuz eti, domuz eti ve sığır etinden; - yarı mamul kıyılmış dondurulmuş et ürünleri (Kategori B):
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, OOO Vkusnoe Vremya etiketli: sığır etinden yarı mamul et ve kemik eti, kategori A: sığır eti kesimi; yarı mamul kıyma ürünü, kategori B: fa
|
|
||
Et suyu için set Yarı mamul sığır eti yarı mamul ürün, et ve kemik, kategori D, dondurulmuş TU 10.13.14-345-00419779-2006 Sığır etinden yarı mamul et ürünleri. Özellikler.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. 1. A kategorisinden yarı mamul sığır eti porsiyonları: antrikot, langette, biftek, but biftek 2. B kategorisi sığır etinden yarı mamul kemiksiz et ürünleri:
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, B kategorisi kıyılmış domuz eti: "Sığır" kıyması, "Ev" kıyması; sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış domuz eti, B kategorisi: köfte, şnitzel "Muhafızlar"; n
|
|
||
-Kemiksiz topak et yarı mamul ürünler kategori A soğutulmuş sığır eti: 1. Kızartma için sığır eti 2. Haşlama için sığır eti Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori A, soğutulmuş domuz eti: 3.
|
|
||
Yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, marine edilmiş doğal topaklı kategori - sığır eti); Yarı mamul domuz eti ürünleri, doğal büyük topaklı kemiksiz -
|
|
||
Yarı mamul doğranmış domuz eti, dondurulmuş sığır eti: - yarı mamul et, kalıplanmış kategori B: sığır pirzolası; - yarı mamul et içeren ürün, kalıplanmış, kategori D: klasik pirzola, klasik pirzola
|
|
||
Sığır eti, topak et ve kemikten yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: Ön kısım, Arka kısım, Özelleştirilmiş sığır eti. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz, dondurulmuş ve soğutulmuş
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul sığır eti ve kemiği Ön kısmı soğutulmuş dondurulmuş, Sığır etinden yarı mamul büyük boy et ve kemik soğutulmuş dondurulmuş, Yarı mamul et ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş: - büyük et ve kemik parçaları: Kemik üzerinde sığır incik (halkalarla kesilmiş), Jöle için sığır etinden yarı mamul ürün, Kemik üzerinde sığır boynu, Omuz bıçağı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: pabuçlar - kategori A, sığır omuzu - kategori A; yarı mamul domuz eti ürünleri, pütürlü: domuz omuzu - kategori B, karbonat
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri: 1. A, B, C, D kategorilerinde yarı mamul sığır eti ürünleri: - kemiksiz büyük parçalar: sığır ön omuz omuz, sığır ön boyun, sığır ön
|
|
||
yarı mamul et topak kemiksiz B kategorisi soğutulmuş ve dondurulmuş Imperial sığır eti: sığır bonfile, kavurma için sığır eti; Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz etinden Imperial
|
|
||
Yarı mamul et doğal topak kemiksiz dondurulmuş: Premium sığır eti; Yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış kemiksiz, dondurulmuş: Birinci sınıf sığır eti, İkinci sınıf sığır eti, G
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır etinden yarı mamul et topakları: karneyle - sığır eti, rüzgar kategorisi A, küçük boyutlu - sığır straganof, kategori A, kavurma, kategori A, azu kategorisi A, gulaş, kategori A; yarı mamul et topakları ve
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Doğal sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz kategoriler A: Sığır bonfile, Kalça, Boyun, 1773 Kişisel koruyucu ekipmanlar
|
|
||
B kategorisi dondurulmuş domuz ve sığır eti yarı mamul kıyma ürünleri: kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış Special, kıyılmış Domashny. Domuz ve sığır eti kategorisinden oluşan yarı mamul kıyma ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: "Orijinal" kızartma için yarı mamul et ve kemikli büyük boy kategori A kaburga; yarı mamul et ürünü, kemiksiz, kategori B, kemiksiz sığır eti; yarı mamul et ürünü
|
|
||
Gıda ürünleri. Yarı mamul et ve et içeren kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş D kategorisi yarı mamul et içeren ürünler: Köylü pirzolaları; Yarı mamul et ürünleri kategorileri sığır eti; yarı mamul ürün
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: biftek, but biftek, köfte, köfte , zrazy "Princely"; sığır etinden yarı mamul et içeren ürünler, doğranmış domuz eti, kategori D: pirzola
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: sığır eti kategorisi A'dan - bonfile, longissimus kası, kalça kısmı; B kategorisi domuz eti - bel, kalça kısmı; Sığır etinden yarı mamul et içeren ürünler: kategoriler
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz eti ve sığır eti Yarı mamul kıyılmış kalıplanmış et: lula-kebap (tarif No. 1, No. 2, No. 3), ızgara için çiğ bistro sosisleri, peynirli sosis
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - A kategorisindeki sığır etinden yarı mamul et ürünleri: bıçak kısmı (kürek kemiği), kalça , boyun kısmı (boyun
|
|
||
Yarı mamul domuz eti, dondurulmuş sığır eti: - yarı mamul kıyma kalıplanmış kategori B: Angus burger, burger, sığır burger, ızgara burger, mermer sığır köftesi, Angus sığır burger 20618
|
|
||
Yüksek derecede hazır yarı mamul ürünler: Haşlanmış sığır eti (yarı mamul), Sığır cipsi (yarı mamul), Hazır domuz eti (cips)
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sığır etinden büyük boy kemiksiz, OKP kodu 92 1461: kategoriler A: "Sığır bonfile", "Jübile sığır eti", "Kavurma için sığır eti", "Sığır eti için
|
.
|
|
|
Ürün yelpazesindeki yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: kategori A - kıyılmış sığır eti, kategori B - kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz eti ve sığır eti; Yarı mamul kıyma kalıplanmış: kategori Vlyulya-kebap (tarif No. 1, No. 2, No. 3), şişe
|
SANTONI S.P.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: topaklı, kemiksiz, kategori B - pirzola eti Yarı mamul ürünler küçük boyutlu et ve kemik, kategori G-sığır eti suyu için set
|
|
||
B kategorisi sığır etinden yarı mamul kemiksiz et porsiyonu Barbekü turşusunda pirinç sığır eti; B kategorisi sığır etinden yarı küçük parça kemiksiz et ürünleri: Hardal turşusunda sığır straganof
|
-2
|
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük, kemiksiz, dondurulmuş: sığır eti Köylü stili 1 sınıfı, sığır eti Köylü stili 2 sınıfı, sığır eti Köylü stili 3 çeşitleri, sığır pirzola eti, sığır eti Jubilee
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul et ürünü: kıyılmış: kategori D: yağlı domuz eti; - Yarı mamul et ürünü: doğranmış: kategori B: kıyılmış domuz eti ve sığır eti; - Yarı mamul domuz eti ürünü: küçük parça: kemiksiz: kategori B: domuz baş eti zekası
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, A kategorisi sığır etinden büyük boy kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: pirzola eti, bonfile, kürek kemiği; A kategorisi sığır etinden yarı mamul parça et ve kemik okhla
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş): Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Topak kemiksiz: Kategori A: 1. "Kemiksiz dana rosto"; 2. "Ribeye"; 3. "Dış dana jambon
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, longissimus kası (sığır filetosu), kalça; domuz etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, kalça
|
|
||
Yarı mamul parça et" Imperial "soğutulmuş veya dondurulmuş: Sığır etinden yarı mamul parça et: Topak kemiksiz kategori A: bonfile "Lux". Büyük boy kemiksiz kategori B: damızlık sığır eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul ürünler: sığır etinden A kategorisi kalça, A kategorisi kürek kemiği, A kategorisi bonfile, A kategorisi en uzun kas, A kategorisi göğüs eti; yarı mamul et ürünleri
|
|
||
A kategorisi dondurulmuş büyük boy kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kürek kemiği Selskaya; B kategorisi dondurulmuş sığır etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri: subscapularis (kürek kemiği
|
|
||
Yarı mamul parça et. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz: Bonfile kategori A; Kepçe bıçak, kategori A; Göğüs b c kategori B; Fileto kategori A; Kavurma için sığır eti b c kategori B; D
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük topak kemiksiz kategori A, soğutulmuş ve dondurulmuş: kalça kısmı, sığır eti Ekstra. Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri:
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş GOURMET ürün yelpazesinde: Yarı mamul et ve kemik, kemiksiz, büyük boy kategoriler A, B, C, D: Sığır eti . Yarı mamul et kemiksiz tebeşir
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler Bozkır: 1 Sığır etinden yarı mamul et ürünleri (at eti) 1.1 Büyük boy yarı mamul ürünler (kemiksiz, etli ve kemikli) - A kategorileri: bonfile, dorsal-lumbar pa
|
|
||
koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif
|
|
||
koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif
|
|
||
koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif
|
|
||
Koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, küçük parçalı kemiksiz, A kategorisi: sığır straganof Ekstra, gulaş Ekstra, domuz etinden yarı mamul et ürünleri, küçük parçalı, kemiksiz B kategorileri: Ekstra domuz gulaşı,
|
|
||
Kupaty Domashnye Sığır etinden yarı mamul et ürünü, kıyılmış, kalıplanmış, kategori B, soğutulmuş, TU 9214-345-00419779- 06 Sığır etinden yarı mamul et ürünleri. teknik özellikler.
|
|
||
Ürün yelpazesinde sığır etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: Yarı mamul et ürünleri topak porsiyonlar A kategorisi: biftek, langet, antrikot, ızgara dana fileto. Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kemikli sığır göğüs eti, kaburgalı sığır eti
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: - Sığır eti topak kemiksiz: kategori A - sığır balyk, sığır bonfile, sığır sırtı (kalça kısmı b / c), sığır boynu; kategori B - güveç için et.-sığır eti
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul ürünler A kategorisi sığır eti: bonfile, antrikot, rosto, gulaş, dana kıyma. B kategorisi sığır etinden yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: "Beef" çorba seti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, marine edilmiş kategori A - marine edilmiş sığır eti; yarı mamul et ürünleri kemiksiz marine edilmiş kategori B - marine edilmiş domuz eti; yarı mamul ürünler mya
|
|
||
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ETLER: Büyük kemiksiz kategori A - bonfile "Ekstra" sığır eti, sığır eti "Pişirme için", kategori B - sığır eti "Ev tarzı", sığır eti "Jöle için"); Porsiyonlar
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul sığır eti ürünleri. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış kemiksiz, kategori A, soğutulmuş: beef Extra, bishtex Extra, langette Extra, entrecote Extra
|
|
||
Yarı mamul et topakları Imperial soğutulmuş veya dondurulmuş: Sığır etinden yarı mamul parça ürünler: Topak kemiksiz kategori A: bonfile Lux. Topak kemiksiz kategori B: jöle için sığır eti.
|
|