et ve kemik unu GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0511: Başka yerde belirtilmeyen hayvansal ürün ve (yenmeyen) cansız hayvan
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2301: Et, sakatat, deniz hayvanı vs. (yemeye uygun olmayan) unu, pelleti, kıkırdakları (donyağı tortusu)
- 2309: Hayvan gıdası olarak kullanılan müstahzarlar
- Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles 2x50ml | 2.Ürün Hediye
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
TU 10.13.16-001-0133436020-2017 "Et ve kemik unu "na göre üretilen kümes hayvanları, sığırlar, şaraptan, köpeklerden, 888 numaralı üründen beslenmeye yönelik et ve kemik unu. Teknik koşullar
|
|
||
Hayvansal kaynaklı yem unu: et ve kemik unu (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf), kemik unu.
|
|
||
Et ve kemik unu, kemik unu, ISTRADE işareti
|
|
||
Hayvansal kökenli yem unu: domuz eti unu, domuz eti ve kemik unu. İşaretleme "ELPOZO ALIMENTACION S.A."
|
ELPOZO ALIMENTACION S.A.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Polimerik ve kombine malzemelerden yapılmış torbalarda paketlenmiş hayvansal kökenli yem unu: Et ve kemik unu - birinci, ikinci ve üçüncü sınıflar.
|
|
||
HAYVANSAL KÖKENLI YEM UNU. YEMLIK ET VE KEMIK UNU
|
|
||
Hayvansal kökenli yem unu: verimsiz hayvanlar için yem üretimi için tavşan eti ve kemik unu, FARPROMODENA markası.
|
FARPROMODENA S.p.a.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Hayvansal kökenli yem unu: ördek eti ve kemik unu, verimsiz hayvanlar için yem üretimi için, FARPROMODENA markası.
|
FARPROMODENA S.p.a.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Hayvansal kökenli yem unu: tavuk eti ve kemik unu SOLEVAL, verimsiz hayvanlar için yem üretimi için.
|
SOLEVAL FRANCE
|
🇫🇷 France
|
|
Tavuk eti ve kemik unu "STANDART %100". Paketleme Büyük torbalar, Temiz, kuru ve karanlık bir yerde, güneş ışığından uzakta, ortam sıcaklığında saklayınız. Raf ömrü - Hermetik olarak kapatılmış ambalajında üretim tarihinden itibaren 6 aydır.
|
FarmFood AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
AOKS sıvı - çiftlik hayvanları için yem, yem katkı maddeleri, yem hammaddeleri ve et ve kemik unundaki yağların ve yağda çözünen vitaminlerin oksidasyonunu önlemek için sıvı formda bir yem katkı maddesi, p
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: protein geri kazanımı, domuz eti ve kemik unu üretimi, yağ, bileşenlerle birlikte komple tesisler,
|
HAARSLEV INDUSTRIES, S.A.U.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Et ve kemik unu plaseri (birinci sınıf, ikinci sınıf, üçüncü sınıf)
|
|
||
Domuz eti ve kemik unu, ATEV JSC işaretli
|
ATEV Fehérjefeldolgozó
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Et ve kemik unu : katkı maddeleri ile ekstrüde edilmiş yem, paket. 1.0kg, 1.5kg, 5kg, 10kg ağırlığında plastik torbalarda, 25kg ağırlığında kağıt torbalarda
|
|
||
Hayvansal kökenli yem küspesi: Yemlik et ve kemik unu, ALT-NORD
|
|
||
Hayvansal kaynaklı yem küspesi: Kanatlı eti ve kemik unu İşaretleme SP Z-NI-10
|
GePro Geflugel-Protein Vetriebsgesellschaft mbH & CO. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Üretken olmayan hayvanlar için yem: Yemlik et ve kemik unu, ticari marka Jean Schaap GmbH
|
Jean Schaap GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Hayvan yemi unu, işaretleme: LLC Agro-plus: et ve kemik sınıf 1; et ve kemik 2 sınıfları; et ve kemik 3 sınıfları; et; kan; kemik; hidrolize tüyden
|
|
||
hayvan yemi unu: et ve kemik; hidrolize tüylerden et ve kemik; et; kan; kemik; hidrolize tüylerden Ob-bölgesi, Surgut kümes hayvanları çiftliği, Beloyar ticari markası
|
|
||
Hayvansal kaynaklı yem unu: et ve kemik, et, kan, kemik, hidrolize tüyden
|
|
||
Hayvansal kaynaklı yem unu: et ve kemik, et, kan, kemik, hidrolize tüylerden.
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikte domuz filetosu, kaburgada domuz eti, kemikte domuz boynu, kemikte domuz omuzu, kemikte domuz göbeği, kemikte domuz göğüs eti n
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul et ürünleri: büyük boy et ve kemik, büyük boy marine edilmiş et ve kemik, büyük boy imp kemik, marine edilmiş büyük topak kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış
|
|
||
Domuz eti A kategorisinin yarı mamul parça et ve kemik yarı mamul ürünü Carbonade, Domuz eti B kategorisinin yarı mamul parça et ve kemik et ürünü Kemikli kemik, Yarı mamul parça et ve kemik yarı mamulü
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul et ürünleri: büyük boy et ve kemik, büyük boy marine edilmiş et ve kemik, büyük boy imp kemik, marine edilmiş büyük topak kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu, Kemik üzerinde domuz omuzu, Kemik üzerinde domuz omuzu
|
|
||
Topaklanmış domuz eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: jambon, omuz, fileto, kemikte domuz eti, kemikte domuz eti Delicacy, kemikte kavurma için domuz eti, domuz Dukhovaya. Domuz etinden yarı mamul ürünler
|
|
||
Buğday unundan yapılan fırıncılık ürünleri: Birinci sınıf buğday unundan yapılmış Moskova çörekleri, birinci sınıf buğday unundan Vyborg kekleri, sıradan buğday hamur işleri: topaklanmış et ve kemik, topaklanmış kemiksiz, porsiyonlanmış kemiksiz, porsiyon
|
|
||
Ürün yelpazesindeki et ve kemik yarı mamul ürünler: sığır çorbası seti, et ve kemik sofrası yarı mamul sığır eti ürünü - kategori G; Gıda sığır bulyon kemikleri - kategori -D; Yarı mamul et ve kemik sofrası
|
.
|
|
|
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: doğal pütürlü et ve kemik: tavuk kemikleri; doğal pütürlü et ve kemik marine edilmiş: İtalyan kanatları, tavuk şiş; doğal pütürlü et ve kemik pane edilmiş: mini şnitzel
|
|
||
D dondurulmuş sığır eti kategorisinden yarı mamul et topaklı et ve kemik ürünleri: kemik yemeği; B dondurulmuş sığır eti kategorisinden yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik ürünleri: çorba seti, kharcho için göğüs eti; üzerinde
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde domuz filetosu, Deri üzerinde kemik üzerinde domuz filetosu, Kemik üzerinde domuz incik (ön ve arka), Kaburga üzerinde domuz eti, Kemik üzerinde domuz boynu
|
|
||
Yarı mamuller soğutulmuş kümes hayvanı eti: - et ve kemik büyük kaz eti parçaları: kızartma için kaz MYASNOV; - ördek etinden porsiyonlanmış et ve kemik: ördek bacağı MYASNOV; - et ve kemik küçük ördek eti parçaları: wi
|
-77
|
|
|
1. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Jöleli et için set 2. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Sığır kaburgası 3. Sığır etinden yarı mamul, küçük boy et ve kemik, kategori G Domuz tebeşirinden yarı mamul e
|
|
||
Koyun ve kuzu etinden soğutulmuş yarı mamul et mutfak ürünleri: büyük parça et ve kemik, büyük parça et ve kemik marine edilmiş, büyük parça kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış kemiksiz, porsiyonlanmış b
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, topak et ve kemik, kategori A: deri üzerinde kemik üzerinde jambon; kategori B: deri üzerinde kemik üzerinde kürek kemiği, pilaki için kaburga; kategori B: deri üzerinde kemik üzerinde göğüs eti, şan
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri, topaklanmış et ve kemik ve kemiksiz, küçük topaklanmış et ve kemik, tartılmış veya paketlenmiş, soğutulmuş veya dondurulmuş kategoriler A, B, C, G, D - topaklanmış et ve kemik: Korece
|
|
||
hayvansal kökenli yem unu - et ve kemik: (tavuk, tavuk ve domuz eti, domuz eti)
|
|
||
MGS'de paketlenmiş yarı mamul topak et ve kemik ve kemiksiz domuz eti: Büyük topak et ve kemik: Deri içinde kemik üzerinde domuz omuzu Deri içinde kemik üzerinde domuz filetosu Deri içinde domuzların derisi n
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER VE ET İÇERİKLERİ: VENİN-MARALA ETİNDEN - Biftek, Kemik-kemik, Küçük parçalar - Şaşlık, Et ve kemik - Bel, Göğüs eti, Kaburga, İncik jöleli et için, Harço için set, Bu için set
|
|
||
sığır etinden porsiyonlanmış kemiksiz et yarı mamulleri kategori A - antrikot, küçük boy et ve kemik kategorileri B - et suları için et ve kemik seti, kategori G - et ve kemik sofralık yarı mamul; yarı fin
|
|
||
At etinden yarı mamul mutfak et ürünleri, soğutulmuş: büyük topaklanmış et ve kemik, topaklanmış kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış kemiksiz, küçük topaklanmış kemiksiz, küçük topaklanmış et ve kemik, doğranmış fo
|
|
||
Koyun ve kuzu etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: - büyük parça et ve kemik kategorileri A: Kemik üzerinde kuzu incik, Koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, Kemik üzerinde kuzu but (inciksiz), Kemik üzerinde kuzu fileto
|
|
||
At eti nye'den yarı mamul et mutfak ürünleri: büyük topaklanmış et ve kemik, büyük topaklanmış kemiksiz, porsiyonlanmış et ve kemik, porsiyonlanmış kemiksiz, küçük topaklanmış kemiksiz, küçük topaklanmış et ve kemik, doğranmış
|
|
||
Soğutulmuş kuzu eti yarı mamulleri: - topak et ve kemik: Kemik üzerinde kuzu incik, Koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, Kuzu eyeri, Kemik üzerinde kuzu boynu, Kemik üzerinde kuzu göğüs eti (bunklar dahil)
|
|
||
SIĞIR ETİ VE KEMİĞİNDEN YARI İŞLENMİŞ ÜRÜNLER: D kategorisi et suyu yemek kemikleri, B kategorisi et ve kemik tabağı. DOMUZ ETİ: B kategorisi domuz kaburgası, B kategorisi domuz yahnisi, D kategorisi et ve kemik tabağı.
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, büyük et ve kemik parçaları: Kategori B - deri üzerinde kemik üzerinde domuz kökü, deri üzerinde kemik üzerinde domuz omuzu, deri üzerinde kemik üzerinde domuz bacağı; Kategori D - domuz göğüs eti
|
|
||
Soğutulmuş kuzu ve kuzu yarı mamul et ürünleri: - Topaklanmış et ve kemik: Kemik üzerinde kuzu incik, Koyun kemiği üzerinde kalça kısmı, Kuzu eyeri, Kemik üzerinde kuzu boynu, Kemik üzerinde kuzu göğüs eti
|
|
||
Soğutulmuş kuzu yarı mamul ürünler: - büyük et ve kemik: kemikte kuzu incik, kemikte kalça kısmı kuzu eyeri, kemikte kuzu boynu, kemikte kuzu göğüs eti (tahta yataklar dahil)
|
|
||
Sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş: - büyük et ve kemik parçaları: Kemik üzerinde sığır incik (halkalarla kesilmiş), Jöle için sığır etinden yarı mamul ürün, Kemik üzerinde sığır boynu, Omuz bıçağı
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş kuzu yan ürünleri: Birinci kategori et ve kemik - et ve kemik kuyrukları; İkinci kategori et ve kemik - derisiz kuzu başları; Birinci kategori posa - beyin, dil, karaciğer
|
|
||
dondurulmuş et yarı mamulleri: küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B: Sığır eti çorba seti, Masa yarı mamul domuz eti ürünü; topaklı kemik Sığır Kemik Suyu Seti;
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti ve kuzu etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Topaklanmış et ve kemik. Kategori B: Kemikli sığır eti posası Küçük boyutlu et ve kemik. Kategoriler D: Et suyu, pancar çorbası sosu, güveç için set
|
|
||
Domuz etinden soğutulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: - porsiyonlanmış et ve kemik kategorisi B: marine edilmiş kemik pirzola, marine edilmiş kemikte boyun biftek; - küçük parça kemiksiz kategori B: kızartma için domuz eti.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et. - büyük et ve kemik parçaları: Sığır kalça kategorisi B kemikler; Helal kemik kategorisi B üzerinde sığır omuz; Kemik ka üzerinde sığır sırt kısmı
|
|
||
Yarı mamul kuzu eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz: koyun sırtı küspesi, kuzu omuz küspesi; Et ve kemik: kemik üzerinde sırt, kemik üzerinde boyun, kemik üzerinde kürek kemiği, bel, 8 kaburgalı bel, bel
|
|
||
hayvanlar için lezzet: kıyılmış et ve kemik tavuk; kıyılmış et ve kemik hindi; kıyılmış et ve kemik ördek
|
|
||
Tavşandan soğutulmuş, dondurulmuş, yarı mamul doğal et ve kemik eti ürünü: - kategori A: tavşan bacağı Myasnov; - kategori B: Myasnov tavşanının ön bacakları; tavşan Myasnov'un sırtı; - kategori
|
- 77
|
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri kemiksiz, et ve kemik sığır eti kategorisi A: bonfile; Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et ve kemik sv
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul et ve kemik parçaları, kategori A (sığır eti kesimi). Yarı mamul et ve kemik büyük domuz eti parçaları kategori B (domuz eti kesimi)
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, kemiksiz, kategori A: but, kürek kemiği, boyun, fileto, bonfile, but; büyük parça et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde but, kemik üzerinde kürek kemiği, kemik üzerinde kalın kenar, ince kenar n
|
|
||
Domuz etinden küçük parçalardan yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - kemiksiz kategori A: rosto, gulaş; - et ve kemik kategorileri G: jöleli et için set, pilavlık et, barbekü için et; - et ve kemik kedi
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: bonfile. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori D: yenilebilir sığır kemiği , Porsiyonlanmış tavuk ke
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, kemiksiz, kategori A: but, kürek kemiği, boyun, fileto, bonfile, but; büyük parça et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde but, kemik üzerinde kürek kemiği, kemik üzerinde kalın kenar, ince kenar n
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük boy et ve kemik, kategori B - Pilaki için sığır eti, kharcho için göğüs eti. Yarı mamul et küçük parça et ve kemik kategori B - Sığır eti çorba seti. Yarı mamul küçük parça et
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul et topakları: D kategorisinin et ve kemik küçük topakları - pancar çorbası için bir set, jöleli et için bir set, shurpa için bir set; et ve kemik topaklı kate
|
|
||
Ürün yelpazesinde dondurulmuş domuz etinden yarı mamul ürünler: - kemiksiz et kategorileri B: domuz pastırması, domuz göbeği; - et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde karbonat, deri içinde kemik üzerinde karbonat, jambon
|
|
||
Domuz eti B kategorisinden yarı mamul et topaklı et ve kemik ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz boynu, Domuz bacağı; Domuz eti kategorisi D'nin yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik ürünleri soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük parçalar halinde topaklanmış et ve kemik - borsch, shurpa, jöleli et için bir set; domuz yahnisi; topaklanmış et ve kemikler - kavurma için domuz filetosu ve
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ve et ürünleri: (et ve kemik) küçük parçalar: borsch için set; (et ve kemik) büyük parçalar: kızartma için kaburga Orijinal; (kemiksiz) küçük parçalar: domuz kebabı; kebap
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET İÇEREN. YARI İŞLENMİŞ ETLER: SMALKOSKOVYE (et ve kemik): borsch için set - kategori D, domuz yahnisi - kategori D; BÜYÜK HIZLI (et ve kemik) paketlenmiş: sığır eti (kalça, açık
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, et ve kemik küçük parçalar halinde ağırlıkça ve paketlenmiş olarak: 1. Yarı mamul ürünler topaklı B kategorileri: sığır pirzola eti, domuz pirzola eti 2. Küçük parçalar halinde yarı mamul et ve kemik eti ürünleri
|
|
||
Geyik ve Kanada geyiğinden elde edilen yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: topak (et ve kemik) küçük boyutlu kategori D-setleri-güreş için, şurpa için, jöleli et için; topak (et ve kemik) topak kategorileri
|
|
||
Sığır eti ürünleri: Yarım karkas ve 1. ve 2. kategorilerin çeyreklerinde dondurulmuş sığır eti, et ve kemik (küçük parçalar) - borsch için bir set, shurpa için bir set, jöleli et için bir set, Et ve kemik (büyük parçalar) -
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (sığır etinden), küçük boyutlu et ve kemik ambalajlı kategori B dondurulmuş: sığır kaburga, sığır yahnisi. Yarı mamul et ürünleri (sığır etinden) küçük boy et ve kemik ambalajlı kategoriler G zam
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti: Et ve kemik küçük parçalar: çorba ve et suyu için set, borsch için set, jöleli et için set, domuz yahnisi, ızgara et ve kemik için çeşitli, etin bel kısmından biftek
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: - yarı mamul ürünler: büyük et ve kemik parçaları: domuz etinden; sığır etinden; kızartma için kaburga Orijinal; küçük boyutlu et ve kemik: doğal pirzola Yuzhnye; pirzola
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri büyük kemiksiz ve et ve kemik, küçük kemiksiz ve et ve kemik, kalıplanmış sığır etinden kıyılmış (pane edilmiş ve kaplanmamış), bir kabuk içinde kıyılmış, A kategorileri,
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - et ve kemik büyük topaklar sığır eti (dana eti) kategori A: Dorsal-lomber kısım, çentik (lomber-iliak kas), - et ve kemik küçük topaklar kategori D: Çorba seti ve
|
|
||
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Yumrulu yarı mamul domuz ürünleri. Büyük boy et ve kemik: kategori B - Geleneksel domuz filetosu. Et ve kemik porsiyonları: kategori B -
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler. Yarı mamul et ürünleri topak et ve kemik kategorisi B: - tavuk budu; G kategorisinin yarı mamul et topak et ve kemik ürünleri: - tavuk kanatları; - Barbekü tavuk kanatları; -
|
|
||
Sığır eti kategorisi D soğutulmuş yarı mamul et içeren topaklı et ve kemik ürünleri: borsch için set, shurpa için set, et suyu için set, güveç, et ve kemik seti, kaburga, çorba seti, güveç için set, güveç için set,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri kemiksiz parça ve soğutulmuş et ve kemik. Yarı mamul et porsiyonları, kemiksiz, A kategorisi: Domuz Escalope, Domuz Schnitzel; Yarı mamul et porsiyonları et ve kemik kategorileri
|
|
||
Et ve kemik, posa, yün ve sümüksü yan ürünler (dondurulmuş) Sığır etinden: Et ve kemik: sığır kuyrukları Küspe: diller, karaciğer, böbrekler, kalp, akciğerler, meme Mukus: Yara izleri Domuz eti: Et posası: diller, karaciğer,
|
|
||
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et topakları: Büyük kemiksiz ve et ve kemik - Kemiksiz et ve kemik - A kategorisi dikenler, kemiksiz , skapular, servikal-skapular,
|
|
||
Koyun etinden (kuzu) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri - topaklanmış: küçük boy kemiksiz Kategoriler B: pilavlık kuzu eti; topaklanmış et ve kemik Kategoriler B: bütün karkas, yarım karkas; porsiyonlanmış et ve kemik
|
|
||
Yarı mamul sığır eti topakları B kategorisi et ve kemik ürünleri: çorba seti. Yarı mamul domuz eti topakları: - kemiksiz, küçük topak kategorileri B: barbekü için et, - et ve kemik kategorileri D: çorba seti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri. Doğal pütürlü et ve kemik: kümes hayvanı veya tavuk karkası, kümes hayvanı veya tavuk yarım karkası. Doğal küçük et ve kemik parçaları: kümes hayvanı eti çorba seti, kanatlı eti
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET DOMUZ ETİ, porsiyonlanmış et ve kemik, kategori B KUZGUR ETİ; küçük boy kemiksiz kategori B DOMUZ ŞAŞLIK; küçük boy et ve kemik, kategori D ÇORBA SETİ.
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz ve kuzu etinden (keçi eti) topaklanmış, porsiyonlanmış, küçük topaklanmış imp kemik ve et ve kemik yarı mamul et ürünleri (1, 2 numaralı sayfalardaki 1, 2 numaralı Eklere göre).
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri. Kanatlı etinden doğal yarı mamul ürün: ördek göğüs kemiği. Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürün doğal topaklı et ve kemik: ördek göğsünden yarı mamul et ve kemik ürünü
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, büyük topak kemiksiz kategoriler B: boyun, kürek kemiği, karbonat, bel, kalça kısmı. Büyük parça et ve kemik kategorileri B: göğüs eti. Porsiyon et ve kemik kategorileri B: incik. M
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren topak gıdalar: Dana etinden: - Büyük kemiksiz: bonfile kategori A, jambon kategori A, omuz kategori B; - Büyük topak et ve kemik: kategori B antrikot, kemik üzerinde kürek kemiği
|
|
||
yarı mamul kümes hayvanı eti topak et ve kemik: tavuk suyu, sırt (alt sırt, üst sırt) için set; kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler topak et ve kemik marine edilmiş: tavuk chakhokhbili, shashlik
|
|
||
yarı mamul et pütürlü et ve kemik kategorileri B: domuz kaburgası, kuzu kaburgası; yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B: domuz yahnisi
|
|
||
Mutfak ürünleri. Et ve sakatattan ikinci öğle yemeği et yemekleri: Et ve kemik küçük parçalar: ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga; Topaklı et ve kemik: pişmiş domuz incik; Doğranmış kalıplanmış: o
|
|
||
yarı mamul kümes hayvanı eti topak et ve kemik: tavuk suyu, sırt (alt sırt, üst sırt) için set; kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler topak et ve kemik marine edilmiş: tavuk chakhokhbili, shashlik
|
|
||
Sığır eti Kategori A'dan yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - but; Sığır eti Kategori B'den yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - omuz (kürek kemiği); - servikal kısım (boyun);
|
,
|
|
|
Domuz eti dondurulmuş et ve kemikten yarı mamul ürünler büyük boyutlu kategoriler B: sıradan kaburga, incik, incik; Yarı mamul domuz eti dondurulmuş et ve kemik küçük yumru kategorisi B: ragout
|
|