geyik eti ürünleri GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 021099: Diğer hayvanların sakatatı (tuzlu/salamuralı/kuru/tütsülü)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160300: Et, balık, kabuklu hayvan, yumuşakça vs. hülasa ve sular
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 190220: Makarna (doldurulmuş)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Hoseda-Hardskoye etiketli yarı mamul et ve et içeren doğranmış geyik eti ürünleri PO: Et grubu. Tür - doğranmış Alt türler - ağırlık, paketlenmiş, Kategori B: kıyılmış geyik eti; kıyılmış geyik eti ve sığır eti; farlar
|
|
||
Pişmiş-füme geyik eti ürünleri: Lyubitelskaya boyun, preslenmiş et, Tsarskaya geyik eti, bonfile, Zvezdny rulo, iştah açıcı bacak, Lezzetli kaburga, puf rulo, preslenmiş et Çeşitli, füme fileto
|
|
||
Prefabrik Geyik Eti ürünleri: Et. Topaklı geyik eti, karkas ve yarım karkas halinde
|
|
||
Pişmiş füme geyik eti ürünleri: kaburga, Pastırma, Olenina Volzhskaya, Boyun Lyubitelskaya, Olenina by - Tsarski , Venison Provencal , füme bacak, Knuckle, Geyik etinden domuz eti, Jambon İştah Açıcı , Khlebets
|
|
||
Pişirilmiş-füme geyik eti ürünleri Domuz yağında dil "Şarküteri", geyik eti "Arktik"
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, at eti, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş geyik eti ürünleri: domuz bonfile, geyik bonfile, sığır bonfile
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz ve geyik eti ürünleri: - haşlanmış domuz eti: domuz kulakları; - tütsülenmiş domuz eti - pişmiş - domuz boynu, pirzola, pastroma, domuz göğüs eti, domuz somunu
|
|
||
Sığır etinden çiğ füme et ürünü: sığır bonfile kategori A. Çiğ füme geyik eti ürünleri kategori A: Yamalskaya boynu, ren geyiği bonfile, Kutup Yıldızı fileto, Chubba göğüs eti, Yukola jambonu
|
|
||
Geyik eti ürünleri, kuru kürlenmiş ve pişmemiş füme soğutulmuş: Pişmemiş tütsülenmiş kemiksiz - domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz balyk, sığır eti Gusarskaya, sığır balyk, at balyk
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, at eti, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş geyik eti ürünleri - sığır etinden: Bundners, Tirol sığırı, Nogelholz sığırı, Holstein sığır filetosu, sığır bonfile, Regetzburg Sredstvo boynu
|
|
||
Geyik eti ürünleri: Kuru kürlenmiş, vakumlu torbalarda paketlenmiş ve polimer ve bariyer filmlerden ısıyla daralan, net ağırlığı 0,05 kg'dan 1,0 kg'a kadar olan bira için "Delicacy" et,
|
|
||
Geyik eti ürünleri: "Kuru kürlenmiş ren geyiği basturması", "Bira için kuru kürlenmiş ren geyiği şeritleri", "Çubuk kurutulmuş ren geyiği ", polimer ve bariyer filmlerden yapılmış vakumlu ve ısıyla büzüşen torbalarda paketlenmiş, 0,05 kg ila 1,0 kg ağırlı
|
|
||
Sığır, domuz, dana ve geyik eti ürünleri: kurutulmuş-kurutulmuş, kurutulmuş-kurutulmuş, kurutulmuş (dilimler, cipsler, çubuklar, pipetler, küpler, fileto dilimleri, halkalar, Whip): sarımsaklı, biberli sıcak, kırmızı biberli, hardallı
|
|
||
Yabani etten elde edilen sosis ürünleri ve et ürünleri: A kategorisindeki et ürünleri: kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş karaca eti; kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş ayı eti; kuru işlenmiş yaban domuzu eti; geyik filetosu
|
|
||
Kıyılmış geyik eti içeren yarı mamul et ve et ürünleri: Bavyera geyik eti sosisleri, Derevenskie geyik eti sosisleri, Tundra geyik eti kupatları, Piknik geyik eti kupatları
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kategori A: Barbekü geyik eti, Pilavlık et (geyik eti), Geyik eti gulaşı, Şnitzel D ev yapımı geyik eti, geyik eti köftesi; Kategori B: Tahıllı ızgara dana sosisleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, et içeren kategoriler A, B, C, D, D sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti, keçi eti, at eti, geyik eti (ren geyiği, geyik, karaca, kızıl geyik, maral, kızıl geyik), tavşan, sakatat
|
|
||
Et ürünleri - Sosis ürünleri: geyik, Kanada geyiği, kızıl geyik, karaca, yaban domuzu, kunduz, tavşan, ayı, at etinden pişmiş tütsülenmiş sosisler; geyik, Kanada geyiği, kızıl geyik, karaca, yaban domuzu, kunduz, tavşan, ayı, at etinden yarı tütsülenmiş s
|
|
||
Et ürünleri - yarı tütsülenmiş sosisler: Geyik etinden sosis Krakauer kategori B, ardıçlı geyik etinden sosis kategori B, çam fıstıklı geyik etinden sosis kategori B, cevizli geyik etinden sosis o
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti, kuzu eti, geyik eti, kızıl geyik etinden elde edilen et ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, fırınlanmış, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş Ek No. 1, No. 2, No. 3, No. 4, No. 5, No. 6,
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti, kuzu eti, geyik eti, kızıl geyik eti tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş et ürünleri, dokuz sayfada Ek No. 1'e bakınız
|
|
||
Kuru et ürünleri, ticari marka "IMPERATIV": "Sığır eti aperatif"; At eti aperatif; Geyik eti aperatif; Kurutulmuş Domuz eti, Biberiyeli Kurutulmuş Domuz eti; Kurutulmuş sığır eti; Kurutulmuş Geyik eti; "Kurutulmuş geyik
|
|
||
Yarı mamul parça et ürünleri: geyik etinden büyük parça (kemiksiz, et ve kemik) kategori A - geyik eti bonfile, karbonat; kategori B - kemiksiz jambon, pilaki için geyik eti, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği
|
|
||
Et atıştırmalıkları: Et ürünleri kategorisi A. Kurutulmuş et ürünleri topaklı: Kurutulmuş sığır eti dilimleri, Kurutulmuş domuz eti dilimleri, Kurutulmuş geyik eti dilimleri, Kurutulmuş at eti dilimleri, Kurutulmuş tavşan dilimleri, Kurutulmuş geyik eti
|
|
||
Et ürünleri. Pişmiş ve tütsülenmiş sosisler. Sosisler: Zavidovskaya, Turginovskaya, Başkanlık, Zavidovskaya Lesnaya (yaban domuzu, geyik, geyik eti, ayı etinden), Zavidovskaya, Lesnaya (yaban domuzu, geyik etinden,
|
|
||
Sosis ürünleri - Yarı tütsülenmiş sosisler: Kategori A soğutulmuş yarı tütsülenmiş: Yaban domuzu etinden domuz sucuğu, Geyik etinden geyik sucuğu, Geyik etinden Olenya sucuğu, Karaca etinden Karaca sucuğu,
|
|
||
Geyik etinden elde edilen lezzetli ürünler Çiğ kürlenmiş geyik eti: Kategori A - Ren geyiğinden et lezzeti Çiğ kürlenmiş Kladkin, çiğ kürlenmiş geyik eti köfteleri; Haşlanmış geyik eti: Kategori A - preslenmiş geyik eti Ca
|
380
|
|
|
Dondurulmuş hamur kategorisi B'de yarı mamul et ürünleri: at etinden pasties Tsarskie, geyik etinden pasties Tsarskie. B kategorisinde yarı mamul kıyma ürünleri: geyik eti pirzola, at eti pirzola
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul et ürünleri (kemiksiz): A kategorisi geyik etinden bonfile, A kategorisi ren geyiğinden jambon, A kategorisinden geyik eti filetosu; Yarı mamul topak et ürünleri (et ve kemik)
|
|
||
Et ürünleri. Dondurulmuş sosisler: domuz sosisleri, sığır eti, sığır eti-domuz eti, kuzu eti, koyun eti-sığır eti, sığır eti-kuzu eti, geyik eti, geyik eti-domuz eti, otlu sığır eti, kuzu eti, sebzeli et, et
|
|
||
Et ürünleri. Sığır, domuz, geyik eti mutfak ürünleri: füme sığır jambonu, füme domuz jambonu, Suvid sığır bonfile, Suvid geyik eti bonfile, haşlanmış sığır eti posası, SUVID sığır eti, g
|
|
||
Et ürünleri: geyik eti, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik, deve, tavşan ve at etinden yarı mamul ürünler (pirzola, biftek, kupaty, "Av" sosisleri), sığır, kuzu, domuz, tavşan
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇEREN ETLER: Yarı işlenmiş et küçük boy kemiksiz, porsiyonlanmış - kategori B: Maral etinden pilavlık et, Geyik etinden plovluk et; Geyik etinden yarı işlenmiş et ürünleri;
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti, keçi eti, dana eti, geyik eti, geyik eti, at etinden yarı mamul nuga et ve et ürünleri, topaklanmış ve doğranmış
|
|
||
Dondurulmuş geyik eti yarı mamulleri. A kategorisi kemiksiz büyük topaklar: haşlama için geyik eti, güveç için geyik eti; A kategorisi kemiksiz küçük topaklar: marine edilmiş geyik eti şişleri, geyik eti gulaşı, biftek
|
|
||
Test kasası içinde yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: köfte, büyücüler. Türler: domuz eti sığır eti; sığır eti; kuzu eti sığır eti; kuzu eti; koyun eti; domuz eti; ayı eti; geyik eti; geyik.
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, at eti, geyik eti, kuzu eti, maral etinden, geyik etinden, ayı etinden, tavşan etinden et ürünleri pişmiş, haşlanmış-füme, tütsülenmiş-haşlanmış, pişmemiş füme, kuru-kürlenmiş, kurutulmuş, füme-pişmiş
|
|
||
Dondurulmuş hamur kategorisi B'de yarı mamul et ürünleri: at etinden "Tsarskie" pasties, geyik etinden "Tsarskie" pasties TU 9214-018-58182773-06. B kategorisi yarı mamul kıyma ürünleri: geyik eti pirzola, hors
|
|
||
Dondurulmuş hamur kategorisi B'de yarı mamul et ürünleri: At etinden Tsarskie pasties, geyik etinden Tsarskie pasties TU 9214-018-58182773-06. B kategorisi yarı mamul kıyma ürünleri: geyik eti pirzola, hors
|
|
||
Hamur içinde yarı mamul et ve et içeren ürünler Pelmenyna, Domuz Taiga (geyik eti, domuz eti, sığır eti), Geyik eti posekunchiki, Geyik eti ev yapımı poser, geyik eti mantı, upako
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, doğranmış ve topaklanmış, ekmekli ve ekmeksiz, dondurulmuş ve soğutulmuş, domuz eti, sığır eti, kuzu eti, keçi eti, at eti, geyik eti, silt ilaveli geyik eti
|
|
||
Et ürünleri. Küçük boyutlu mutfak ürünleri: pişmemiş tütsülenmiş geyik eti, pişmemiş tütsülenmiş geyik eti, pişmemiş tütsülenmiş yaban domuzu eti,
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, yaban domuzu, karaca, geyik, geyik füme-haşlanmış et ürünleri. Tütsülenmiş ve haşlanmış yaban domuzu parça et ürünleri: Kategori A Carbonade Orman Domuzu; kategori B (Boyun Orman Domuzu; Koreika Lesno
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler: Büyük parçalar, Kategori A: Sığır etinden - Sığır kürek kemiği; Geyik etinden - Geyik Omuzu, Geyik Pirzolası; Et ve kemik, Kategori D: Pilaki için geyik eti, Pilaki için sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, geyik etinden soğutulmuş ve dondurulmuş, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük topaklar (kemiksiz): kategori A - geyik etinden pirinç eti, geyik eti filetosu, geyik eti bonfile; kate
|
|
||
ET ÜRÜNLERİ. ÇİĞ VE ÇİĞ FÜMELENMİŞ TOPTAN ÜRÜNLER: domuz etinden - pişmemiş füme boyun, pişmemiş füme balyk; sığır etinden - çiğ füme balyk, kuru kürlenmiş basturma; geyik etinden, at etinden, geyik etinden, yaban domuzu etinden -
|
|
||
Yarı mamul ürünler dondurulmuş et. Büyük kemiksiz: -kategori A: Geyik fileto, Geyik bonfile; -kategori B: Geyik boynu Kıyılmış paketlenmiş: -kategori B: kıyılmış geyik eti, kıyılmış geyik eti ve domuz eti,
|
|
||
Topak kuru kürlenmiş et ürünleri (kurutulmuş et): sığır eti, domuz eti, geyik eti, at eti, geyik, kuzu eti, tavşan. Markalar: Rancho Myassuri, Jerky, Karat, Myasnov, Triathlon jerky
|
|
||
Doğal muhafaza içinde tütsülenmiş-pişirilmiş ürünler: geyik eti, geyik eti, ayı eti. Çiğ kürlenmiş ürünler: geyik eti, geyik eti, ayı eti
|
|
||
Kuru kürlenmiş et ürünleri: 100 gramdan 500 grama kadar parçalar halinde marine edilmiş ve kurutulmuş et (sığır eti, domuz eti, geyik eti, geyik eti),
|
SUITSUPPLY BV
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri (sığır eti, geyik eti): pirzola, köfte, köfte, sığır eti köfte, geyik eti köfte, domuz kebabı, sığır eti gulaş, pozharsky pirzola
|
|
||
Tütsülenmiş, kurutulmuş ve salamura et ürünleri: Carpaccio için füme sığır eti; Carpaccio için marine edilmiş sığır eti; Salmonato sığır eti; Füme geyik eti; Carpaccio için marine edilmiş geyik eti; Dana Ossocollo Manzetta
|
Jolanda de Colo S.P.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Kurutulmuş et ürünleri pütürlü: sığır eti, domuz eti, geyik eti, at eti, geyik, kuzu eti, tavşan.
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, keçi eti, geyik eti ve geyikten elde edilen yarı mamul et ürünleri, topaklanmış ve doğranmış, soğutulmuş ve dondurulmuş.
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. -A kategorisi (sığır eti, geyik eti): gulaş, sığır straganof, köfte; B kategorisi (domuz etinden, sığır etinden, geyik etinden): barbekü, pirzola, köfte; -Kategoriler
|
|
||
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
|
|
||
Doğal soğutulmuş ve dondurulmuş geyik etinden yarı mamul ürünler: - Büyük parçalar: Pilaki için geyik eti; Pişirmek için geyik eti; Kızartmak için geyik eti; - Küçük topaklar: Ev usulü ren geyiği kızartması; Et suyu için set; OKP kodu 92140
|
|
||
Geyik etinden elde edilen lezzetli ürünler: -Kurutulmuş: Kategori A - Ren geyiği Kladkin'den et lezzeti, kuru kürlenmiş, geyik etinden köfte, kuru kürlenmiş; - Haşlanmış: Kategori A - preslenmiş geyik eti Sardaana; Kategori B - geyik eti
|
380
|
|
|
Yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden: marine edilmiş sığır filetosu, antrikot, langette, sığır kebabı, ızgara sığır sosisleri, at etinden: marine edilmiş sığır filetosu, geyik etinden: güveçler için geyik eti
|
|
||
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: domuz eti - bel, göğüs eti, kürek kemiği, incik, kulaklar, kaburga, balyk, boyun, sırt kısmı, pastırma; tavşandan - karkas, yarım karkas; geyik etinden - tütsülenmiş geyik eti
|
|
||
Geyik ve Kanada geyiğinden yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Geyik etinden kemiksiz büyük parça et; parça et
|
|
||
Geyik etinden et ürünleri. Pişirilmiş ve tütsülenmiş bütün topaklar; -kategori A: "Preslenmiş" et, "Tsarskaya" geyik eti, "Bonfile", "Zvezdny" rulo, "İştah açıcı" tavuk budu, "Assorti" preslenmiş et, "Puf" rulo; -
|
|
||
Geyik etinden kemiksiz küçük parçalar halinde konserve et: ızgara geyik eti - Norveçliler), Kızarmış geyik eti Subpolyarye, Geyik etinden Gulaş Subpolyarye; bir muhafaza içinde kıyılmış: Kızartma için Derevenskie sosisleri, k
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et: Elit geyik eti gulaşı, otlu haşlanmış geyik eti, otlu ve sarımsaklı haşlanmış geyik eti, kırmızı biberli haşlanmış geyik eti, lacivert makarna sosu, pâté Dachny
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri (sığır etinden, geyik etinden): Pirzola, köfte, köfte, etli köfte, etli köfte, geyik eti köftesi.
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş kıyma ürünleri: kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış geyik eti, kıyılmış geyik eti.
|
|
||
Et ürünleri, kurutulmuş, tütsülenmiş: Kızılcıklı altıncı geyik eti (s w); Geyik eti yukola; Orman tavuğu göğsü (w w); Maral w c; Domuz yağı (w c); Eski İnananların tariflerine göre domuz yağı (w c); Rezerv kurutulmuş et (s v)
|
|
||
Yarı mamul geyik eti doğranmış kalıplanmış dondurulmuş kategori A ürün yelpazesinde: Mantarlı ve soğanlı geyik eti, Tereyağlı ve otlu geyik eti, Yumurtalı ve soğanlı geyik eti, Kızartma için sosisler
|
|
||
Vahşi hayvan etinden yarı tütsülenmiş sosisler: yarı tütsülenmiş sosisler: ayı etinden, geyik etinden, Cervelat "Taezhny": ayı etinden, geyik etinden; yarı tütsülenmiş sosisler: ayı etinden, geyik etinden, sosisler
|
|
||
Geyik eti, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik, deve, tavşan etinin yanı sıra at eti, sığır eti, kuzu eti, domuz eti, tavşan etinden köfte ve mantı;
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri (geyik eti): Çiğ tütsülenmiş geyik eti. Ambalaj: doğal, polietilen ambalaj, net ağırlık 0,1 kilogramdan 5 kilograma kadar
|
Jolanda de Colo
|
🇮🇹 Italy
|
|
Tayga unu hamurunda yarı mamul et ürünleri: et dolgulu kategori B: karaca köftesi, maral köftesi, geyik köftesi, geyik eti köftesi, karaca köftesi, maral köftesi
|
|
||
Karaca, geyik, yaban domuzu, geyikten yarı mamul et ürünleri: bonfile, karbonat, fileto, jambon, kürek kemiği, boyun, gulaş, incik, pirzola eti, kaburga eti, yanak, yürek, ciğer, dil,
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri, TORRO GRILL WINE BAR markası: topaklı: büyük av eti topakları (geyik, yaban domuzu, bobak), küçük av eti topakları (geyik, yaban domuzu, bobak); kalıplanmış: domuz pirzolası, pirzola g
|
|
||
Konserve et: Kızarmış ayı eti, üst sınıf; Kızarmış ayı eti, birinci sınıf; Haşlanmış geyik eti, üst sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Konserve et: Kızarmış ayı eti, birinci sınıf, Ayı eti yahnisi, birinci sınıf; Geyik eti yahnisi, birinci sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Et ürünleri: pate, Pate Grand - Mere ticari markası: Armagnac ile geyik eti pate, Konyak ile yaban domuzu pate, Kestane ile geyik eti pate, Kuru erik ile yaban domuzu pate, L ile domuz ciğeri pate
|
Polca NV
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
|
|
||
Geyik etinden köfte Avcılık, geyik eti ve sığır etinden Polyarnye, geyik eti ve koyun etinden Severnye, Severnye piquant
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et doğranmış: Geyik etinden ev yapımı pirzola, geyik eti kızartması için sosis, geyik etinden çam fıstığı ile kızartma için sosis, nar taneleri ile sığır eti kızartması için sosis, ole'den lahana ruloları
|
|
||
ETTEN PİŞİRME ÜRÜNLERİ sığır eti, geyik eti, kuzu eti, domuz eti Et ürünleri: biftek, doğal doğranmış şnitzel, doğal doğranmış pirzola, gulaş için haşlanmış et Et ürünleri: pirzola, şnitzel, b
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti ve yabani hayvanların etinden elde edilen ürünler - karaca, misk geyiği, kızıl geyik, kokarca, sarlık, yak, maral, yaban domuzu, kunduz, geyik (elk), ayı, porsuk pişmiş-füme, pişmemiş füme, sıcak
|
.
|
|
|
Soğutulmuş işlenmiş et geyik yan ürünleri, dondurulmuş: posalı: geyik ciğeri, geyik kalbi.
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri kategori B: ev yapımı pirzola, sığır, domuz, kuzu, geyik eti pirzola; ev yapımı biftek, domuz, sığır, kuzu, geyik eti biftek; ev yapımı köfte, domuz köfte
|
|
||
Geyik, Kanada geyiği, kızıl geyik, karaca, yaban domuzu, kunduz, tavşan, ayı, soğutulmuş ve dondurulmuş at etinin füme-haşlanmış, füme-pişmiş, füme, pişmemiş füme et ürünleri,
|
|
||
Ren geyiğinden elde edilen yarı mamul et ürünleri: - büyük boy kategori A: Tatil ren geyiği, pişmiş ren geyiği; - porsiyonluk kategori A: doğal geyik bifteği, geyik eti bifteği; - küçük boy kategori A: şiş kebap, hum
|
|
||
Ren geyiği ürünleri: kuru kürlenmiş geyik eti; preslenmiş haşlanmış geyik eti; tütsülenmiş-haşlanmış - sığır filetosu, kürek kemiği, jambon, ceviz, boyun, kaburga, çeşitli fındık kürk mantolar, koyun derisi mantolar), kısa mantolar (kısa kürk mantolar), c
|
|
||
Yabani hayvan etinden yarı mamul et ürünleri (kızıl geyik, geyik, karaca, ayı, yaban domuzu, misk geyiği, tavşan) dondurulmuş:
|
|
||
Sosis ürünleri (kategori A): pişmemiş tütsülenmiş sosis, biberiyeli pişmemiş tütsülenmiş geyik eti sosis, pişmemiş tütsülenmiş domatesli pişmemiş tütsülenmiş geyik eti sosis, Limon, pişmemiş tütsülenmiş sosis Piquant
|
|
||
Et ürünleri (sığır, domuz, at eti, kuzu, yaban domuzu, geyik, geyik, ayı), kurutulmuş, tütsülenmiş-kurutulmuş, kurutulmuş-kurutulmuş, tütsülenmiş (dilimler, cipsler, çubuklar, pipetler, çubuklar, küpler, fileto dilimleri, tabaklar, halkalar)
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et: domuz eti yahnisi (haşlanmış domuz eti), sığır eti yahnisi (haşlanmış sığır eti), kuzu eti yahnisi (haşlanmış kuzu eti), at eti yahnisi (haşlanmış at eti), geyik eti yahnisi (haşlanmış geyik eti), işaretleme
|
|
||
Haşlanmış geyik eti jambonu: En yüksek derece - Preslenmiş geyik eti jambonu; Birinci derece - Assorti geyik eti jambonu.
|
|
||
Ürün yelpazesinde bira atıştırmalıkları: kurutulmuş füme et (pipet) (sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti), et cipsi (domuz eti, sığır eti, at eti, geyik eti) Klasik; sarsıntılı Sudzhuk; baharatlı sarsıntılı et (sığır eti)
|
|
||
et sosisleri: kuru kürlenmiş kuru geyik sosisi; kuru kürlenmiş kuru geyik sosisi; kuru kürlenmiş yarı kuru at eti sosisi; yarı kuru tütsülenmiş sosis Geyik etinden lezzet;
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi Güveç: - Sığır eti (veya domuz eti veya kuzu eti veya at eti veya geyik eti veya tavşan eti) güveç Moskovskaya; - Sığır eti (veya domuz eti veya kuzu eti veya at eti veya geyik eti veya et
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET: Üst sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Kızarmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti
|
|
||
Geyik etinden sterilize edilmiş konserve et ve sebzeler: Ev pirinç lapası, Pokhodnaya karabuğday lapası, Sytnaya inci arpa lapası, Geyik etli Yamalsky pilavı, Bezelye ile kokulu geyik eti, İştah açıcı reinde
|
|
||
KONSERVE ET. Buharda pişirilmiş et Üst sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Kızarmış geyik eti; Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Geyik eti t
|
|
||
Et atıştırmalıkları: A kategorisindeki et ürünleri. Kuru kürlenmiş et ürünleri: Kürlenmiş sığır eti dilimleri, Kürlenmiş domuz eti dilimleri, Güneşte kurutulmuş geyik eti dilimleri, Güneşte kurutulmuş at eti dilimleri, Güneşte kurutulmuş tavşan eti, Domat
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, kuzu eti ve geyik etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul domuz eti doğal et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, 1 sayfadaki Ek No. 1'e uygun olarak
|
|