sığır eti kesimleri GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020220: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020610: Sığır sakatatı (taze/soğutulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Karkas, yarım karkas, çeyrek, 1. kategori, dondurulmuş, soğutulmuş olarak işlenmiş sığır eti. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti: Ek No. 1'e göre kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri (tilki
|
|
||
Et. Rubleden sığır eti kesimi. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri - kalça, skapular, dorsal, lumbar, göğüs, kaburga, servikal, subscapularis, yan, kıvrılma, ön ve arka incik, servikal zar
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş yarım karkas ve çeyrek et ve sığır eti. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri.
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
Çiğ füme sığır eti ürünleri: "Bresaola" sığır eti kesimleri
|
SALUMIFICIO FRATELLI BERETTA S.p.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
Sığır eti: kemiksiz ve kemikli sığır eti kesimleri (1. sayfadaki Ek No. 1'e bakınız)
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori sığır eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş olarak: Kemiksiz arka çeyrek; ön çift
|
|
||
İşlenmiş sığır eti. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri (soğutulmuş ve dondurulmuş).
|
|
||
İşlenmiş sığır eti ürünleri: dondurulmuş sığır eti kesimleri: Kalça, Skapular, Dorsal, Lomber, Torasik, Kaburga, Servikal, Subskapularis, Flank, Curl, İncik ön ve arka, Boyun pili alkalin nikel-kadmiyum mühürlü silindirik, ticari mar
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Kemiksiz ve kemikli etler. Sığır eti kesimleri: Kemikli Hindquarter, Kemikli Forequarter, Hindquarter - kemikli tabanca, Pash ile arka kısmı olmayan Forequarter
|
|
||
Et ürünleri. Et ürünleri. Sığır etinin kesimlere ayrılması: arka but, kalça kesimi, alt kısım, dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım, bonfile, dorsal-lumbar kesim, lumbar kısım, cn
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, blok halinde haşlanmış, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş.
|
|
||
et - kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kalça, skapular, dorsal, lumbar, torasik, kostal, servikal, subskapularis, yan, kıvrılma, ön ve arka incik, servikal insizyon; soğutulmuş ve gevşetilmiş
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş ve dondurulmuş:
|
|
||
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
|
|
||
Et. Sığır eti kesimleri, kemiksiz ve kemikli, soğutulmuş, dondurulmuş ve dondurulmuş, ambalajsız, vakumlu ambalajlı, vakumsuz ambalajlı.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri. Soğutulmuş sığır eti: kesimler: incik, kalça kesimi, bonfile, bel kesimi, sırt kesimi, yanak, kıvrım, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi, omuz kesimi
|
|
||
soğutulmuş et - sığır eti kesimleri: kemiksiz ve kemiksiz, skapular, dorsal, lomber, torasik, kostal, servikal, subskapularis, flank, kıvrılma, ön ve arka incik, servikal insizyon; Ön
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz ve kemikli sığır eti kesimleri
|
|
||
Et - sığır eti kesimleri, kemiksiz ve kemikli, MYASKOM-product ticari markası altında soğutulmuş ve dondurulmuş Ambalaj: net ağırlığı 10 kg'a kadar olan polimerik malzemelerden yapılmış kutular
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak, eke bakınız
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş işlenmiş yarı mamul et ürünleri: kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: (bkz. 2 sayfadaki 1 numaralı ek),
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - tabanca, kemik üzerinde pasha noah'dan sırtsız ön çeyrek, sırt
|
|
||
Etler. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca kemiği, kemik üzerinde yanak ile sırt kemiği olmadan ön çeyrek, arka bacak
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
Et ürünleri: Kuzey Burenka işaretli kemiksiz ve kemikli sığır eti kesimleri. Ambalaj: plastik film, net ağırlık 0,1 kg'dan 80,0 kg'a kadar
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; pa ile arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Et. Soğutulmuş ve dondurulmuş kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri:
|
|
||
Et. Sığır eti kesimleri, kemiksiz ve kemikli, soğutulmuş, dondurulmuş ve dondurulmuş, ambalajsız, vakumlu ambalajlı, vakumsuz ambalajlı.
|
|
||
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri (buharda, soğutulmuş, soğutulmuş, dondurulmuş)
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde inciksiz kalça kesimi, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde kaburga kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi
|
|
||
Vakum altında paketlenmiş soğutulmuş sığır eti kesimleri: kemiksiz - "Bacağın dışı, kesilmiş", "Bacağın yan tarafı, kesilmiş", "Bacağın içi, kesilmiş", "Flank", "Bonfile"; kemikli: -
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: inciksiz kemiksiz kalça, inciksiz kemiksiz skapular, kemiksiz servikal, kemiksiz göğüs, kemiksiz arka incik, kemiksiz dorsal-lumbar, kanat,
|
|
||
kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş, perakende ağında ve halka açık catering ağında satışa yönelik: kalça, skapular, dorsal, lumbar, göğüs, kaburga, servikal, alt
|
|
||
Kemiksiz ve kemikli sığır eti kesimleri.
|
|
||
Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, işlenmiş: but, omuz, sırt, bel, göğüs, kaburga, boyun, ayna, yan, kıvrık, incik
|
|
||
perakende ve catering zincirlerinde satılması amaçlanan kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş: kalça, omuz, dorsal, lomber, torasik, kostal , servikal, subscapularis
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde incikli kalça, kemik üzerinde inciksiz kalça, kemik üzerinde dorsal-lumbar, kemik üzerinde lumbar, kemik üzerinde dorsal, yan, bel
|
|
||
İşlenmiş kemiksiz ve kemiksiz işlenmiş sığır eti kesimleri
|
|
||
Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: inciksiz kemiksiz kalça, kemiksiz dorsal-lumbar, kemiksiz dorsal, kemiksiz subscapularis, kemiksiz göğüs, kemiksiz servikal
|
|
||
Sığır eti kesimleri: kemikli arka bacak, kemiksiz arka bacak incik, inciksiz kemikli kalça kesimi, inciksiz kemiksiz kalça kesimi, lumbar-iliak kas (bonfile), dorsal-lumbar kesim
|
|
||
İşlenmiş kemiksiz ve kemiksiz işlenmiş sığır eti kesimleri: (bkz. Ek No. 1 sayfa 1-2),
|
|
||
1'inci sayfadaki Ek No. 1'e göre ticari ve halka açık catering ağlarında satılması amaçlanan kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Dondurulmuş sığır eti kesimleri: Kalça, Skapular, Dorsal, Lomber, Torasik, Kostal, Servikal, Subskapularis, Flank, Curl, İncik anterior ve posterior, Servikal insizyon, Serviko-skapular, Dorsal-lomber. Thor
|
|
||
1'inci sayfadaki Ek No. 1'e göre ticari ve halka açık catering ağlarında satılması amaçlanan kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Soğutulmuş işlenmiş sığır eti kesimleri: Kalça, Omuz, Dorsal, Lomber, Torasik, Servikal, Subskapularis, Flank, Curl, Şaft ön ve arka, Servikal insizyon. Ambalaj: oluklu kutu, ağırlık
|
|
||
Kemikli sığır eti kesimleri, soğutulmuş, vakum altında paketlenmiş: kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi, kemik üzerinde boyun kesimi, kemik üzerinde subskapular kesim, göğüs kesimi
|
|
||
Kemiksiz soğutulmuş sığır eti kesimleri, vakumlu paketlenmiş: bacağın iç kısmı, kemiksiz, bacağın yan kısmı kemiksiz, kalçanın dış kısmı kemiksiz (Rus hacimsel
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş işlenmiş et kesimleri, kemiksiz kesimler veya kemikli kesimler: sığır eti, domuz eti, kuzu eti.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: sığır eti, domuz eti, kuzu sakatatı, at, deve, tavşan: beyin, kalp, dil, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruklar; kafalardan et ve dilden, yanaktan et kesimleri dahil olmak üzere et kesimleri
|
|
||
Kesim hayvanlarının soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: Kategori I sığır eti, domuz eti: diller; karaciğer; böbrekler; bir kalp; et ve kemik kuyrukları; diyafram; beyin; et kesimleri; II kategori: sığır eti, domuz eti trakea; kaltyki sığır eti
|
|
||
Paketlenmiş işlenmiş sığır sakatatı: - birinci kategori: beyinler, diller, karaciğer, diyafram, böbrekler, kuyruklar, et kesimleri, kafa eti, dilden et kesimleri, kalp; - ikinci kategori: kafalar, kaltikler, akciğerler, s
|
|
||
Soğutulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, sığır eti: pilavlık et, barbekü için et, pirzola eti, sığır straganof, azu, kızartma, kıyma (dmashny, 9010, 8020, 70
|
|
||
Et sığır eti, taze, kesimler: sığır eti: incik, bonfile, New York bifteği (omurga kemikli sığır filetosu), boyun, Delmonico rulosu (iple bükülmüş çiğ boyun parçası), rosto, kasap bifteği (ku
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Et - yarım karkas sığır eti, et ve sığır eti çeyrekleri, sırt kesimi, lomber kesim, lomber-iliak kas (bonfile), kalça kesiminin üst kısmı, subscapular kesim
|
|
||
Çiğ yağlı sığır eti ve işlenmiş domuz eti Çiğ yağlı sığır eti: Birinci grup epiploon, perineal, mezenterik, sonda, deri altı yağı, karaciğer yağı, kuyruk, meme, baş, genç hayvanların yağlı memeleri, yağlı kesimlerdir. İkinci grup
|
|
||
İşlenmiş sığır, kuzu ve keçi yan ürünleri ambalajlı ve ambalajsız olarak ürün yelpazesinde: posa - et kesimleri, kalp, diller, karaciğer, böbrekler, akciğerler; et ve kemik - kuyruklar; mukoza - sığır ağları ile yara izleri,
|
|
||
Sığır eti, at eti, domuz eti, kuzu eti, kemiksiz kesimlerde ve kemikte geyik eti yarı mamul et ürünleri: Pelmeni Domashnye; Rustik köfte; Manty Home; Pelmeni Tyva Mancha; 360 ila 5 ağırlığında etli krepler
|
|
||
Dondurulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kesimler, kemiksiz, kemiksiz et, sığır eti: pilavlık et, barbekülük et, pirzola, dana stroganoff, azu, kızartma, kıyma (dmashny, 9010 , 8020, 7
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri insins, at eti, domuz eti, kuzu eti, kemiksiz kesimlerde ve kemikli geyik eti. 100 ila 25.000 gram ağırlığındaki ürünler polietilen kılıflı oluklu kutularda paketlenir
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş sığır ve kuzu eti yan ürünleri: Et yan ürünleri: dil, beyin; karaciğer; böbrekler; bir kalp; diyafram; meme meme bezleri; baş eti; et kesimleri; dillerden et kesimi, karaciğer; hafif
|
|
||
Yarı işlenmiş et topakları: Topaklı sığır eti (boyun, omuz, kalça, sırt-bel, kaburga kesimleri); Bağ dokusu %6'dan fazla olmayan et blokları; Bağ dokusu %6'dan fazla olmayan et blokları
|
|
||
Et. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinin çeşitli kemiksiz ve kemiksiz kesimlere kesilmesi: kalça, skapular, dorsal, lumbar, torasik, kaburga, servikal, subscapular, yan, kıvrılma, ön incik
|
.
|
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: - büyük kemiksiz ve kemiksiz kesimler: servikal, skapular, serviko-skapular, kaburga, subskapular, göğüs, kalça (dış, yan, iç
|
|
||
Sığır eti, domuz eti kesimleri. Ek No. 1'e göre çeşitler
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: karkasın arka kısmından yapılan kemikli sığır etinin dondurulmuş kesimleri,
|
+
|
|
|
dondurulmuş: kasaplık hayvanların beyinleri, dilleri, kalpleri, karaciğerleri, diyaframları, böbrekleri, kuyrukları; et kesimleri, kelle etleri, dil kesimleri; kelleler, kalçalar, akciğerler, dalaklar, trakea, yemeklik etler
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori kesimlerinde sığır eti
|
|
||
Kesimler için birinci ve ikinci kategorideki sığır eti: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek-pistol, kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek, arka incik
|
|
||
Çeşitli kesimlerde soğutulmuş sığır eti: incik, kalça, kemiksiz kalça, kemiklere kesilmiş sırt-bel, kaburga kesimi, omuz-kemik kesimi, chuck-off
|
|
||
Dondurulmuş kemiksiz sığır eti: kalça kesiminin dış kısmı
|
SIF 1751, MARFRIG GLOBAL FOODS SA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Vakumlu ambalajda 1. sınıf form kesimlerinde soğutulmuş sığır eti:
|
|
||
Yarı mamul domuz ve sığır eti, yarım karkaslar, çeyrekler ve ürün yelpazesinde nemi geri kazanılmış kesimler.
|
|
||
İşlenmiş, soğutulmuş, net ağırlığı 3 kilogramdan 30 kilograma kadar olan kesimlerde yüksek kaliteli kuru olgunlaştırılmış sığır eti, Ticari Marka Russian Marble (bkz. Ek No. 1)
|
|
||
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
|
|
||
Tuzlanmış somon: hafif tuzlanmış pembe somon parçaları, birinci sınıf; pembe somon, başsız, bağırsağı alınmış, hafif tuzlanmış; somon balığının omur kemikleri et kesimleriyle birlikte, tuzlanmış; alabalığın omur kemikleri et kesimleriyle birlikte, tuzlanm
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
|
.
|
|
|
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: domuz etinden - Domuz eti çubukları, Domuz eti bira çubukları, Domuz eti Jerky; sığır etinden - Sığır eti çubukları, Sığır eti bira çubukları, Jerky sığır eti, Sığır eti madalyonları, Sığır eti madalyonları
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul ürünler: dondurulmuş köfte sığır eti, domuz eti ve sığır eti, domuz eti; dondurulmuş sığır mantısı, sığır eti-koyun eti, taze sığır eti, taze kabaklar, salata
|
|
||
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
|
|
||
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
|
|
||
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
|
|
||
Sakatat: Bonfile eti; Kuzu eti (karkas); Kuzu eti (Salamura); Sığır eti (Lyashka); Sığır eti (küspe); Sığır eti (kurutulmuş); Sığır eti (karkas); Sığır eti (kemikli); Sığır eti (
|
|
||
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
|
|
||
Et ürünleri. Dondurulmuş sosisler: domuz sosisleri, sığır eti, sığır eti-domuz eti, kuzu eti, koyun eti-sığır eti, sığır eti-kuzu eti, geyik eti, geyik eti-domuz eti, otlu sığır eti, kuzu eti, sebzeli et, et
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy, paketlenmiş kategori A: bonfile sığır eti: Sığır filetosu Ekstra sığır eti. Kategori B: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti Sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|