Kemiksiz Sığır Eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Et ürünleri: Kemiksiz sığır eti, üst, 1. sınıf. Kemiksiz omuz sığır eti, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, kalın kenar, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, ince kenarlı, premium, 1. sınıf. Sığır eti
|
|
||
Sığır, domuz etinden paketlenmiş yarı mamul et, soğutulmuş, dondurulmuş: sığır bonfile, kemiksiz sığır omuz, kemiksiz sığır but, kemiksiz sığır incik, kemiksiz sığır eti, butsuz sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, sığır etinden kemiksiz, dondurulmuş: kategori A Haşlanmış sığır eti, kategori B Ev usulü sığır eti; Yarı mamul et küçük boy kemiksiz sığır eti ürünleri, dondurulmuş kedi
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
|
|
||
Et. Sığır etini dilimlere ayırma. Kemiksiz sığır eti; Sığır sırtı; Sığır kaburgası; Kemikli sığır eti; Kemiksiz sığır eti hamuru; Sığır gevreği; Sığır çorbası seti
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, tavşan etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Soğutulmuş sığır eti: - Azu - Antrikot - Bonfile - Kemiksiz sığır eti; Pilaki için sığır eti: - Kemikli göğüs eti - Gulaş - Kemiksiz sığır filetosu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, A kategorisindeki sığır etinden büyük boy kemiksiz: Sığır bonfile, Kavurma için sığır eti, Güveç için sığır eti. Yarı mamul et, küçük boy kemiksiz sığır eti ürünleri, A kategorisi: Azu g
|
-2
|
|
|
soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri - büyük boy kemiksiz sığır eti kategorilerinden B: Kavurma için sığır eti, Ev tipi sığır eti - küçük boy kemiksiz sığır eti kategorilerinden A: Sığır gulaşı değildir
|
|
||
yarı mamul kemiksiz büyük boy sığır eti kategori A: sığır bonfile, pişirmek için sığır eti; yarı mamul küçük parça kemiksiz sığır eti kategori B: sığır kebabı, güveç için sığır eti; yarı mamul ürün
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş sığır eti: Soğutulmuş sığır eti; kemiksiz olmayan sığır etleri; dondurulmuş sığır etleri; kemiksiz sığır etleri
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategori B: kemiksiz sığır eti; küçük boy et ve kemik: kategori D: sığır yahnisi, incik, sığır khash; kategori D: sığır kemiği
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş sığır eti; kemiksiz olmayan sığır eti; dondurulmuş sığır eti; kemiksiz sığır eti,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, ince ve büyük parçalar: A kategorisindeki kemiksiz sığır etinden büyük parçalar - kemiksiz boyun, süsleme, kemiksiz kürek kemiği, pirzola eti; B kategorisindeki kemiksiz sığır etinden büyük parçalar - karbonat
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: kategori A: haşlanmış domuz eti, kemiksiz sığır eti, kemiksiz kuzu eti, sığır bonfile, kıyılmış domuz eti, kıyılmış sığır eti, kıyılmış kuzu eti; kategori B: kuzu kebap,
|
|
||
Yarı mamul kemiksiz dondurulmuş sığır eti: dondurulmuş kemiksiz sığır eti kalça iç kısmı, dondurulmuş kemiksiz sığır eti Kozmetik kürek kemiği.
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
A kategorisi sığır etinden kemiksiz yarı mamul et porsiyonları: langet Bike, antrikot Bike; A kategorisi yarı mamul et küçük parça kemiksiz sığır eti ürünleri: sığır gulaşı, sığır straganof Bike; yarı mamul ürün
|
|
||
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul topak kemiksiz sığır eti, kategori A - sığır bonfile; yarı mamul topak kemiksiz domuz eti ürünleri: kategori A - domuz bonfile, fi
|
|
||
Soğutulmuş kemiksiz ve kemiksiz sığır eti: ince kenarlı Charolais sığır eti, kalın kenarlı Charolais sığır eti, sığır bonfile Charolais, vakum altında polimerik malzemeden yapılmış bir ambalajda paketlenmiş, karton kutularda, i
|
GROUPE BIGARD, France
|
🇫🇷 France
|
|
yarı mamul domuz ve sığır eti ürünleri, ağırlıkça ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük boy kemiksiz sığır eti kategorisi A - kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünü; domuz kabuğundan yarı mamul et ürünü
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük kemiksiz sığır eti, kategori A - bonfile; küçük boyutlu kemiksiz sığır eti kategori A - gulaş; doğranmış kalıplanmamış kategori A - kıyılmış sığır eti;
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - A kategorisi porsiyonlanmış kemiksiz sığır eti: Yağsız sığır eti Tender hattından Myasnov pirzola; - küçük boyutlu kemiksiz sığır eti kategorileri A: Go'dan Myasnov shashlik
|
- 77
|
|
|
Sığır, domuz, kuzu eti, soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - B kategorisindeki küçük boy kemiksiz sığır eti: marine edilmiş sığır kebabı; - B kategorisindeki küçük boy kemiksiz domuz eti: biftek
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: küçük parça et ve kemik kategorisi G Sığır çorbası seti, küçük parça kemiksiz kategori B Kemiksiz sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı pişmiş et çeşitleri: PORSİYON: Kemiksiz sığır eti, A kategorisi: fileto "Mignon"; Kemiksiz (sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti, geyik eti, at eti) A kategorisi: rulo;
|
|
||
Soğutulmuş çiğ tütsülenmiş kemiksiz domuz ürünleri: Domuz boynu, Domuz göğüs eti, Domuz balığı; Çiğ tütsülenmiş soğutulmuş kemiksiz sığır eti ürünü Balyk sığır eti soğutulmuş; Kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş ürün
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: A kategorisinde büyük boy kemiksiz sığır eti - birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti, 2. sınıf sığır eti, kürek kemiği; A kategorisinde kıyılmış sığır eti - kıyılmış sığır eti.
|
|
||
Karkas, yarım karkas, çeyrek, 1. kategori, dondurulmuş, soğutulmuş olarak işlenmiş sığır eti. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti: Ek No. 1'e göre kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri (tilki
|
|
||
Büyük kemiksiz sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et topakları: kategori A - Sığır Jübile, Kavurma için sığır eti, Pilaki için sığır eti; kategori B - Sığır göğüs eti, Sığır eti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, A kategorisindeki büyük boy kemiksiz sığır eti: bonfile, fileto, but; yarı mamul et ürünleri, B kategorisindeki sığır etinden büyük boy kemiksiz: kenar, pirzola eti; yarı mamul et ürünleri
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: 1. Yarı mamul doğal et, kemiksiz boyun-omuz kesim sığır eti. 2. Yarı mamul doğal et, dorsal-lumbar kemiksiz sığır eti kesimi 3. Yarı mamul doğal et ürünü,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: kemiksiz yarı mamul et ürünü, B kategorisi kemiksiz sığır eti; D kategorisi sığır etinden yarı mamul küçük boyutlu et ve kemik ürünleri - jöleli et için set, b için set
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş): büyük boy kemiksiz sığır eti kategorileri A: Sap, Sığır etinden omuz, Haşlanmış sığır eti, Pirinç sığır eti; sığır eti
|
|
||
Et ile dondurulmuş yarı mamul ürünler: mantarlı et (yağsız sığır eti) ile doldurulmuş krepler, et (kemiksiz sığır eti, domuz yağı, kıyılmış tavuk), Ciğer, pirinçli et (yağsız sığır eti), etli (yağsız sığır eti)
|
|
||
A kategorisi dondurulmuş büyük boy kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kürek kemiği Selskaya; B kategorisi dondurulmuş sığır etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri: subscapularis (kürek kemiği
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori sığır eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş olarak: Kemiksiz arka çeyrek; ön çift
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Büyük kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): - Kategori A: sığır omuz, sığır göğüs eti, sığır bonfile, sığır fileto, sığır ekstra
|
|
||
Kemiksiz dondurulmuş sığır eti yarı mamulleri: kemiksiz sığır eti - kürek kemiği, kürek kemiği, but, sığır filetosu, topuk, el
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Soğutulmuş sığır eti yarı mamul ürünler: Kategori A: Dana bonfile, Dana sığır filetosu, Doğal Dana Biftek, Dana Langet, Dana rosto, Dana kemiksiz, Kemiksiz sığır eti Dana oğuz
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: kemiksiz büyük parça sığır eti: Kategori B: Geleneksel but, Geleneksel omuz, Geleneksel boyun, Geleneksel bonfile; kemiksiz sığır etinden
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri. KEMIKSIZ SIĞIR ETI, DONDURMA: KEMIKSIZ SIĞIR ETI: IÇ KALÇA (ÜST TARAFLAR), KOL (MAFSAL), (GÜMÜŞ TARAFLAR) DIŞ
|
FRIGORÍFICO CONCEPCIÓN S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Et. Rubleden sığır eti kesimi. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri - kalça, skapular, dorsal, lumbar, göğüs, kaburga, servikal, subscapularis, yan, kıvrılma, ön ve arka incik, servikal zar
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş yarım karkas ve çeyrek et ve sığır eti. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Dondurulmuş kemiksiz sığır eti, kalın ağızlı; Dondurulmuş kemiksiz sığır eti, omuz,
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - küçük boy kemiksiz sığır eti, kategori A: gulaş Myasnov (1 sınıf) genç boğa, sığır straganof Myasnov Tsarsky genç boğa için; - kemiksiz büyük topaklı dana eti
|
- 77
|
|
|
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et topakları "İmparatorluk". Kemiksiz sığır eti kategorisi "A": güveç için sığır eti; kategori "B" domuz eti: domuz eti Ekstra, boyun, domuz eti d
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: sığır etinden: kemiksiz sığır eti Special, antrikot, biftek, but biftek, langet, doğal zrazy, Duhovaya sığır eti, azure, beefstroganov, sığır rostosu, sığır gulaşı
|
|
||
YARI MAMUL ETLER SMALLKUSKOVYE KEMIKSIZ SIĞIR ETI - KATEGORI A: SIĞIR ETI, ROSTO, GULYASH, AZU, SHASHLIK IÇIN ET, SIVI IÇIN ET; - KATEGORI B PERSONEL IÇIN SIĞIR ETI. YARI MAMUL ET KESME NEFORMOV
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti, at eti, kümes hayvanları ve kümes hayvanları yan ürünlerinden yarı mamul doğal et ürünleri, marine edilmemiş ve marine edilmiş, sığır eti baharatlı ve baharatsız - kemiksiz sığır eti Special, antrikot, biftek, ro
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇEREN soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti: Yarı mamul et küçük parçalı kemiksiz sığır eti A kategorisi: Sığır straganof, Ev usulü rosto. Yarı mamul et ve et içeren ürünler
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti, kümes hayvanlarından soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri: A kategorisinden porsiyonlanmış kemiksiz sığır eti: doğal biftek, pirinç sığır eti; küçük topak, b
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler - kuzu eti ve kemiğinden: Kemikli kuzu jigot; topaklanmış kemiksiz sığır eti: Sığır eti pişirmek için küspe, Sığır eti rulosu; koyun eti
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: sığır ve dana etinden, büyük topak kemiksiz: Sığır eti pişirmek için rulo; sığır ve dana etinden küçük boyutlu et ve kemik: Limon ve otlarla marine edilmiş dana fileto; dana etinden
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük parçalar, kemiksiz sığır eti kategori A: - rosto, gulaş Et ürünleri, küçük parçalar, sığır etinden et ve kemik kategori B: - sığır yahnisi Yarı mamul et ürünleri, doğranmış
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş sığır eti. Soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş kemiksiz ve kemiksiz sığır eti çeşitleri:
|
|
||
Kemiksiz, soğutulmuş, dondurulmuş ve kemiksiz sığır eti, kemiksiz, soğutulmuş, dondurulmuş ve kemiksiz kuzu eti
|
|
||
Kemiksiz sığır eti (kemiksiz sığır eti) dondurulmuş
|
MINERVA SA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri - sığır eti ve doğal domuz eti topaklarından yeni kemiksiz: Sığır eti (kategori A), Sığır eti (kategori A), Karbonat (kategori B), Kürlenmemiş jambon (kategori
|
|
||
Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: inciksiz kemiksiz kalça, kemiksiz dorsal-lumbar, kemiksiz dorsal, kemiksiz subscapularis, kemiksiz göğüs, kemiksiz servikal
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş kemiksiz sığır eti (sığır kemiksiz dondurulmuş 6535, karkasın farklı kısımlarından kırpıntılar)
|
PRIVREDNO DRUŠTVO BIG BULL FOODS BAČINCI
|
🇷🇸 Serbia
|
|
İşlenmiş sığır eti. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri (soğutulmuş ve dondurulmuş).
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: - B kategorisindeki küçük boy kemiksiz sığır eti: marine edilmiş sığır kebabı; - B kategorisindeki domuz etinden topaklanmış et ve kemik: yeniden
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri - küçük boy kemiksiz sığır eti: Yaş olgunlaştırılmış sığır etinin kalın kenarından Ribeye biftek, Kalın kuru olgunlaştırılmış sığır etinden Steak Ribeye; Tondan Steak New York biftek
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul et topak topak kemiksiz, sığır etinden (dana eti, geyik eti): kategori A - kürek kemiği, göğüs eti (sığır eti, geyik eti), kalın kenar, ince kenar, kapak
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: "Orijinal" kızartma için yarı mamul et ve kemikli büyük boy kategori A kaburga; yarı mamul et ürünü, kemiksiz, kategori B, kemiksiz sığır eti; yarı mamul et ürünü
|
|
||
Yarı mamul topak kemiksiz domuz eti ürünleri: B kategorisi pirzola eti, "Geleneksel" B kategorisi pirzola eti; Yarı mamul topak kemiksiz sığır eti ürünleri: B kategorisi pirzola eti, "Tr
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri Et Hit. Topak kemiksiz sığır eti Kategori A - bonfile, Kategori B - pirzola eti; Porsiyonlanmış et ve kemikli sığır eti: Kategori A - kaburga kemiği üzerinde pirzola; Kategori D - göğüs eti üzerinde
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - büyük boy kemiksiz sığır etinden, kategori A: Chuck bıçak kısmı; - büyük boy kemiksiz domuz etinden, kategori B: Domuz karbonatı; - domuz etinden
|
-2
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - A kategorisinden büyük boy kemiksiz sığır eti: Omuz bıçak kısmı; - B kategorisinden domuz etinden büyük topak kemiksiz: Domuz karbonatı; - domuz eti
|
-2
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: B kategorisi küçük boy kemiksiz sığır eti - kebaplık; B kategorisi küçük boy kemiksiz domuz eti - barbekü; B kategorisi küçük boy domuz eti ve kemiği - kebaplık
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; pa ile arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
Et ürünleri. Küçük boy kemiksiz sığır eti kategorisi B Şaşlık Geleneksel'den yarı mamul ürün, Yarı mamul domuz eti küçük boy kemiksiz kategori B Kafkas Şaşlık.
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri. Kemiksiz sığır eti: sırt kısmı, kürek kemiği, boyun-omuz kısmı ve göğüs eti, kemikli sığır eti, polimer ve kombine malzemelerden yapılmış torbalar, tepsiler, kutular içinde paketlenmiştir,
|
, Russian Federation
|
|
|
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri dondurulmuş, kemiksiz, sığır etinden kemiksiz: - büyük parçalar: bonfile, sırt, kalça, omuz, kırpma, pirzola eti, lumbar, s
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri kemiksiz, sığır etinden et ve kemik: boyun, kalın kenar, ince kenar, kürek kemiği, jambon (üst, iç, yan, dış), sığır filetosu, göğüs eti, kırpma, incik, incik, kırpıntılar, güveç, kaburga,
|
|
||
MARİNATLI VE MARİNATSIZ YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Kemiksiz sığır eti porsiyonları kategori A - doğal biftek, langet, bonfile, sığır eti, rom biftek biftek, doğal zrazy, et örgüsü. P
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş et ve kemikli ve kemiksiz: sığır etinden - büyük yüksek kategoriler A - paketlenmiş et (kalça, bel, sırt-skapular), bonfile, A kategorisinin sığır filetosu; porsiyonlar
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri soğutulmuş, dondurulmuş kemiksiz sığır eti: - küçük boyutlu kategori A: sığır straganof Myasnov royally (jambon filetosundan); - porsiyonlu kategoriler A: genç bir boğanın bacağından sığır bifteği Myasnov, siz
|
- 77
|
|
|
Gıda bileşeni Glukuronolakton işlenmiş ürünler: dondurulmuş kemiksiz sığır eti (sığır kemiksiz dondurulmuş 6535, karkasın farklı kısımlarından kırpıntılar)
|
Hubei Yitai Pharmaceutical Co., Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et topakları. B kategorisindeki yarı mamul küçük parçalı kemiksiz sığır eti ürünleri: sirke ile marine edilmiş sığır kebabı, baharatlı domates ile marine edilmiş sığır kebabı, kebap
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: sığır eti, dondurulmuş kemiksiz sığır eti (bacağın iç kısmı, kesilmiş (TOPSIDES), (SILVERSIDES) bacağın dış kısmı, kesilmiş, ookovalok (
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz sığır etinden dondurulmuş porsiyonlar: A kategorisi - biftek (Bonfile, Ribeye kalın kenar, ince kenar Şerit fileto, sığır filetosu; et ve kemik kategorileri
|
|
||
Et ürünleri: Kemiksiz sığır eti, karton ve plastik kutularda, folyolarda, torbalarda, poşetlerde paketlenmiş sığır eti kırpıntıları
|
BARRA MANSA COMERCIO DE CARNES E DERIVADOS LTDA
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Et ürünleri: Dengelenmiş çeyreklerden vakum ambalajında soğutulmuş kemiksiz sığır eti: ön ve arka incikler; kürek kemiği; servikal kısım; kalın boyun kenarı; göğüs eti; antrikot; ince sığır filetosu; paçaların dış kısmı
|
UAB Agrovet
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ SIĞIR VE DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: büyük boy kemiksiz sığır eti: kategori A - bonfile, sırtın en uzun kası (kalın kenar), bel kısmının en uzun kası (ince ila
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, blok halinde haşlanmış, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori B, soğutulmuş ve dondurulmuş: kemiksiz sığır eti, ambalajlanmamış ve polimer veya kombine malzemelerden yapılmış kaplarda veya folyolarda paketlenmiş, c'de pişirilmiş imalat
|
|
||
et - kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kalça, skapular, dorsal, lumbar, torasik, kostal, servikal, subskapularis, yan, kıvrılma, ön ve arka incik, servikal insizyon; soğutulmuş ve gevşetilmiş
|
|
||
Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti etleri, soğutulmuş ve dondurulmuş çeşitler. Tüketici ve nakliye konteynerlerinde paketlenmiştir.
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş ve dondurulmuş:
|
|
||
Soğutulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır etleri HELAL, şeffaf gaz geçirmez filmler veya torbalar içinde, oluklu mukavva kutularda, net ağırlık 0,5 kg ila 15,0 kg arasında paketlenmiştir.
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak, eke bakınız
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş işlenmiş yarı mamul et ürünleri: kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: (bkz. 2 sayfadaki 1 numaralı ek),
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - tabanca, kemik üzerinde pasha noah'dan sırtsız ön çeyrek, sırt
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et: Ek No. 1'e (sayfa 1) göre kemiksiz ve kemiksiz sığır eti çeşitleri,
|
|