Haşlanmış domuz eti GTIP / HS CODE ✨
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Domuz eti, sığır eti ve sakatat ürünleri: haşlanmış, haşlanmış-pişmiş, fırında, kızartılmış, ızgara çeşit olarak: pişmiş domuz etinden: kategori B: haşlanmış domuz eti Piquant, haşlanmış domuz eti Baharatlı, haşlanmış domuz eti Sarımsak, domuz etinden
|
|
||
A kategorisindeki pişmiş domuz eti ürünleri: Elit haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya haşlanmış domuz eti, Stolichnaya haşlanmış domuz eti, Podrochnaya domuz eti ve kuru kayısı, Hediye domuz eti, Peterburgskaya pişmiş domuz eti, Otbornaya haşlanmış domuz e
|
|
||
Sterilize konserve et: "Haşlanmış domuz eti OVA şirketi", "Haşlanmış domuz eti OVA şirketi "Velikorusskaya", "Haşlanmış domuz eti OVA şirketi" Bogatyrskaya "," Haşlanmış domuz eti OVA şirketi "Polesskaya", "Haşlanmış domuz eti OVA k
|
|
||
Konserve Etler, Haşlanmış Et: Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Domuz eti yahnisi, Haşlanmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti karkasları
|
|
||
Etten "Izgara" mutfak ürünleri, haşlanmış domuz eti; haşlanmış domuz eti "Özel"; havuç ve sarımsaklı haşlanmış domuz eti; kuru erikli haşlanmış domuz eti; ızgara sığır eti; domuz filetosu; dana pirzola "Moskova"; doğranmış pirzola "Ev"; kupaty
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et: konserve et topağı: Haşlanmış domuz eti Smolenskaya, Kendi suyunda domuz yavrusu , Evde haşlanmış domuz eti , Lüks haşlanmış domuz eti , Smolenskaya yahnisi , Petrovskaya haşlanmış domuz eti
|
|
||
Mutfak ürünleri Etten ızgara: haşlanmış domuz eti; haşlanmış domuz eti Özel; havuç ve sarımsaklı haşlanmış domuz eti; kuru erikli haşlanmış domuz eti; ızgara sığır eti; domuz filetosu; dana pirzola Moskova; doğranmış pirzola Ev; kupaty
|
|
||
konserve et kıyma sterilize Haşlanmış et : haşlanmış sığır eti Seçilmiş , haşlanmış domuz eti Seçilmiş , haşlanmış sığır eti Ekstra , domuz eti Ekstra , haşlanmış sığır eti Yubileynaya, haşlanmış domuz eti Yubileyn
|
|
||
KONSERVE ET. BUHARDA ET. Sterilize edilmiş parça konserve et: HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI EN YÜKSEK DERECE, HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI BIRINCI DERECE, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI EN YÜKSEK DERECE, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI BIRINCI DERECE, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI BIRINCI DERECE, HAŞLANMIŞ
|
|
||
Konserve et "Haşlanmış et" Sığır etinden: "Üst sınıf haşlanmış sığır eti", "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti", domuz etinden: "Üst sınıf haşlanmış domuz eti", "Birinci sınıf haşlanmış domuz eti", koyun etinden: "Kuzu kızarmış yüce so
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et çeşitleri: Sığır etinden: Haşlanmış sığır eti, üst sınıf; Haşlanmış sığır eti, birinci sınıf; Domuz eti: Haşlanmış domuz eti, üst sınıf; Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; Kuzu eti: Kuzu güveç
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları (haşlanmış et): üst sınıf: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti, haşlanmış at eti, haşlanmış geyik eti, birinci sınıf: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti,
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: sığır etinden - haşlanmış sığır eti, en üst sınıf, haşlanmış sığır eti, birinci sınıf; domuz etinden - haşlanmış domuz eti, en üst sınıf, haşlanmış domuz eti birinci sınıf; at etinden - haşlanmış at eti, en üst sın
|
|
||
Sterilize edilmiş et içeren konserve topaklar: Alpin haşlanmış sığır eti, Alpin haşlanmış domuz eti, Gusarskaya haşlanmış sığır eti, Gusarskaya haşlanmış domuz eti, Haşlanmış haşlanmış sığır eti Domuz eti yahnisi
|
|
||
Konserve et Haşlanmış et: - sığır etinden: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; - domuz etinden: Haşlanmış domuz eti, en üst sınıf, Haşlanmış birinci sınıf domuz eti; - koyun etinden: En yüksek dereceli kızarmış koyun eti,
|
|
||
Et ürünleri, et içeren tütsülenmiş-haşlanmış, kuru kürlenmiş, pişmemiş tütsülenmiş ürünler ürün yelpazesinde: -domuz eti ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış: Domuz eti, Preslenmiş domuz eti, Jambonlu domuz eti, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: - domuz etinden: domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, pastroma domuz eti, ca
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET: Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Haşlanmış at eti
|
|
||
Konserve et ve et içeren gıdalar: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti, kemikli kuzu eti, haşlanmış geyik eti, haşlanmış at eti, haşlanmış tavşan, haşlanmış geyik eti, haşlanmış yaban domuzu
|
|
||
HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI EV YAPIMI, GULAŞ DOMUZ ETI, BEYAZ SOSLU DOMUZ ETI, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI SOVETSKAYA DOMUZ ETI, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI UVINSKAYA
|
|
||
Konserve et topağı sterilize edilmiş haşlanmış et: sığır etinden - birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti; domuz etinden - birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti.
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Mutfak ürünleri Izgara: haşlanmış domuz eti; haşlanmış domuz eti Özel; havuç ve sarımsaklı haşlanmış domuz eti; kuru erikli haşlanmış domuz eti; ızgara sığır eti; domuz filetosu; dana pirzola Moskova; doğranmış pirzola Ev; ev yapımı kupaty
|
|
||
Et ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş. Domuz etinden: domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, kemiksiz domuz göğüs eti
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et: domuz eti yahnisi (haşlanmış domuz eti), sığır eti yahnisi (haşlanmış sığır eti), kuzu eti yahnisi (haşlanmış kuzu eti), at eti yahnisi (haşlanmış at eti), geyik eti yahnisi (haşlanmış geyik eti), işaretleme
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri, sınıf Geleneksel, soğutulmuş: haşlanmış domuz eti, domuz boynu, fileto, domuz göğüs eti, domuz incik, domuz incik, domuz kaburga, domuz rulo; tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri
|
|
||
Konserve et - haşlanmış et: Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış sığır eti 1. sınıf; Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti 1. sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti, 1. sınıf; En yüksek dereceli at eti yahnis
|
|
||
Konserve et: haşlanmış et (birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, koyun eti tu birinci sınıf kızarmış koyun eti, haşlanmış kuzu eti, haşlanmış at eti
|
|
||
LITRELIK KONSERVE ETLER: - Haşlanmış sığır eti, - Haşlanmış domuz eti, - Et suyu ile haşlanmış sığır eti, - Domuz eti suyu - Domates soslu et suyu ile haşlanmış sığır eti, - Domates soslu domuz gulaşı, - Sığır eti
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz ve geyik eti ürünleri: - haşlanmış domuz eti: domuz kulakları; - tütsülenmiş domuz eti - pişmiş - domuz boynu, pirzola, pastroma, domuz göğüs eti, domuz somunu
|
|
||
Topak et konservesi: Kendi suyu içinde topak konserve: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti; Et suyu ile haşlanmış konserveler: Et suyu ile haşlanmış sığır eti, Et suyu ile haşlanmış domuz eti
|
|
||
Fırında domuz eti ürünü: Fırında pişmiş jambon Elite; Fırında haşlanmış domuz Holiday; Fırında haşlanmış domuz Stolichnaya; Kuru erik ve kuru kayısı ile pişmiş domuz eti; Fırında haşlanmış domuz Hediye; Haşlanmış domuz eti
|
|
||
Konserve et: Haşlanmış et, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti Haşlanmış at eti, üst sınıf , Haşlanmış at eti, birinci sınıf ,
|
|
||
Konserve et yumruları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, üst sınıf haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf haşlanmış koyun eti, haşlanmış at eti
|
|
||
Konserve et. Sığır etinden - Sığır yahnisi, üst sınıf, Sığır yahnisi, birinci sınıf. Domuz eti - Haşlanmış domuz eti en üst sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf. At eti - en yüksek kalitede haşlanmış at eti, birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
Bütün sığır ve domuz eti parçaları, sığır etinden tütsülenmiş ve haşlanmış, bütün tütsülenmiş ve haşlanmış domuz eti parçaları, bütün haşlanmış ve fırınlanmış domuz eti parçaları, bütün haşlanmış domuz eti parçaları, çeşitli şekillerde pişirilmiş jambon
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: kemiksiz büyük parçalar - suda haşlanmış domuz eti, suda haşlanmış dana bonfile, suda haşlanmış kuzu fileto, suda haşlanmış kuzu omuz, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda haşlanmış domuz eti bonfile, suda
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET. Grup kuskustur. Tip - Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et Sığır etinden: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; domuz etinden: Haşlanmış domuz eti, üst sınıf, Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; koyun etinden: Kuzu yahnisi
|
|
||
Konserve et. "Haşlanmış et": birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, kuzu yahnisi
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et: "Üst sınıf haşlanmış sığır eti", "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti", "Üst sınıf haşlanmış domuz eti", "Birinci sınıf haşlanmış domuz eti", "Üst sınıf haşlanmış at eti", "Birinci sınıf haşlanmış at eti"
|
|
||
Konserve et: "Üst sınıf haşlanmış sığır eti", "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti", "Üst sınıf haşlanmış domuz eti", "Birinci sınıf haşlanmış domuz eti", "Üst sınıf haşlanmış kuzu eti", "Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf"
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: "Haşlanmış sığır eti üst sınıf", "Haşlanmış sığır eti birinci sınıf", "Haşlanmış domuz eti üst sınıf", "Haşlanmış domuz eti birinci sınıf", "Haşlanmış kuzu eti, üst sınıf" 838 "Haşlanmış kuzu eti"
|
|
||
Domuz ve sığır etinden elde edilen ürünler: Haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünü: "Slavyansky" jambonu, Pişirilmiş soğutulmuş domuz eti ürünü: Ev usulü haşlanmış domuz eti, Füme haşlanmış domuz eti ürünü hakkında
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
Füme-haşlanmış, haşlanmış domuz eti ve sığır eti ürünleri: füme-haşlanmış domuz eti: Moskovsky jambonu, Habarovsky jambonu, Kıkırdak, Domuz kaburgası, Krestyanskaya göğüs eti , Pastroma, Haşlanmış domuz Prazdnichnaya, Ceviz,
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Haşlanmış et, Haşlanmış sığır eti üst sınıf, Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti birinci sınıf, Koyun
|
|
||
Konserve et topakları. Üst sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti. Haşlanmış domuz eti üst sınıf, haşlanmış domuz eti birinci sınıf. Haşlanmış kuzu eti, üst sınıf, haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf. Kızarmış at eti yüksek
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış koyun eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri. Haşlanmış domuz eti ürün kategorisi B Kasa içinde jambon Haşlanmış domuz eti ürün kategorisi C Sıkıştırılmış domuz kellesi eti Haşlanmış domuz eti ürün kategorisi G
|
|
||
Domuz eti ürünleri Lux - füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmemiş füme: domuz eti, domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, göğüs eti, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti besk
|
|
||
Konserve et: Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Kızarmış at eti
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Haşlanmış at eti 506
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Haşlanmış sığır eti, birinci sınıf; Haşlanmış domuz eti, üst sınıf; Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf; At eti dokunuşu
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Üst sınıf haşlanmış kuzu eti; Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
konserve et sterilize edilmiş topaklar: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET: Üst sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Kızarmış kuzu eti, Kızarmış at eti, Kızarmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti
|
|
||
Konserve et e topaklı sterilize sığır eti: en yüksek dereceli haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti. Sterilize edilmiş domuz eti konservesi: en üst sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti
|
|
||
Konserve et: birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti Elder , birinci sınıf haşlanmış sığır eti Belorusskaya , birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti
|
:
|
|
|
Premium sınıf haşlanmış, tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz eti ürünleri: preslenmiş haşlanmış domuz eti, tütsülenmiş haşlanmış domuz jambonu, tütsülenmiş haşlanmış domuz boynu, tütsülenmiş haşlanmış karbonat, göğüs eti
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış koyun eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları - kendi suyunda: "Haşlanmış sığır eti", "Haşlanmış domuz eti", "Haşlanmış kuzu eti"; et suyu ile: "Et suyu ile haşlanmış sığır eti", "Et suyu ile haşlanmış domuz eti"
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, pişirilmemiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: domuz budu "Geleneksel", haşlanmış domuz eti "Geleneksel", karbonat domuz eti "Geleneksel", kemiksiz domuz göğüs eti "Geleneksel", domuz inciği
|
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş domuz ve sığır eti ürünleri: - pişmiş domuz eti: şekillendirilmiş göğüs eti, preslenmiş baş eti, puf göğüs eti; - tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti: domuz bonfile, Slav incik
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş şarküteri et ürünleri. Domuz eti kategorisinden pişmiş-füme et ürünleri A: Pişmiş-füme domuz eti karbonat, Pişmiş-füme domuz eti göğüs eti, Pişmiş-füme domuz eti haşlanmış domuz eti, Domuz eti haşlanmış
|
|
||
Domuz etinden ürünler, tütsülenmiş ve haşlanmış Domuz etinden ürünler, tütsülenmiş ve haşlanmış Lux: domuz yanağı, domuz inciği Domuz etinden ürünler, tütsülenmiş ve haşlanmış Geleneksel: domuz yanağı, domuz inciği
|
🇱🇧 Lebanon
|
||
KONSERVE ETLER: - Haşlanmış topak sığır eti, - Haşlanmış domuz eti, - Et suyu ile domuz yahnisi, - Et suyu ile haşlanmış domuz eti, - Domates soslu sığır gulaşı, - Domates soslu domuz gulaşı, - Go
|
|
||
Et ürünleri. Füme haşlanmış domuz eti ürünleri: B kategorisi "Rulka", "Göğüs eti", D kategorisi "Füme haşlanmış domuz kaburgası". B kategorisi "Haşlanmış domuz eti" tütsülenmiş-fırınlanmış domuz eti ürünü
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et "Haşlanmış et": "Kızarmış sığır eti", üst sınıf "Haşlanmış sığır eti birinci sınıf", "Haşlanmış domuz eti üst sınıf", "Haşlanmış domuz eti birinci sınıf", "Haşlanmış kuzu eti üstün", "Kuzu yahnisi
|
|
||
Et ürünleri. Konserve et topağı sterilize edilmiş et yahnisi: - sığır etinden: güveç üst sınıf, haşlanmış sığır eti birinci sınıf; - domuz etinden: Haşlanmış domuz eti, üst sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf;
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri Geleneksel: preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, kabuklu domuz balığı, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, fileto. domuz göğüs eti, domuz göğüs eti b
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, domuz lezzeti, domuz boynu, domuz pastırması, karbonat, fileto, domuz göğüs eti,
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Haşlanmış domuz etinden incelikli ürün - domuz kafalarının preslenmiş eti Köylü tarzı; Domuz etinden incelikli ürün füme haşlanmış haşlanmış domuz Stolichnaya; Gurme sığır eti ürünü
|
|
||
Et lezzetleri: Füme haşlanmış domuz jambonu Geleneksel, Füme haşlanmış domuz jambonu Geleneksel, Haşlanmış domuz eti Geleneksel, Füme haşlanmış domuz boynu Geleneksel, Füme haşlanmış domuz böreği Geleneksel
|
|
||
Konserve et (sterilize edilmiş parça): Haşlanmış et. Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti. Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti. Kızarmış koyun eti, üst sınıf, Bar
|
|
||
Domuz eti Lux sınıfı füme - haşlanmış ürünler: domuz jambonu, domuz pastırması, haşlanmış domuz eti, domuz boynu, pirzola, domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz incik, domuz somunu, domuz yanakları, domuz kaburgaları
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Haşlanmış domuz etinden incelikli ürün - domuz kafalarının preslenmiş eti Köylü tarzı; Domuz etinden incelikli ürün füme haşlanmış haşlanmış domuz Stolichnaya; Gurme sığır eti ürünü
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları - haşlanmış et: sığır etinden konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Sığır eti yahnisi, birinci sınıf; konserve domuz eti: Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Domuz karkasları
|
|
||
et ürünleri: haşlanmış domuz eti ürünleri: Köy domuz eti, Ciğerli ekmek; B kategorisi haşlanmış domuz eti ürünleri: "Ev usulü kıyma"; haşlanmış-füme domuz eti ürünleri kategorisi
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Sığır etinden: Haşlanmış sığır eti, birinci sınıf, Sığır eti, birinci sınıf. Sterilize edilmiş parça konserve et: Domuz etinden: Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf
|
|
||
Konserve et. Yahni: Sığır etinden: Üst sınıf güveç, Birinci sınıf güveç; Domuz eti: Haşlanmış domuz eti, üst sınıf, Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; Kuzu eti: Haşlanmış koyun eti, üst sınıf, Koç
|
|
||
Kendi suyunda topak konserve et - "Topak haşlanmış sığır eti", "Topak haşlanmış domuz eti"; Et suyu ile topak konserve et - "Et suyu ile haşlanmış sığır eti", "Et suyu ile haşlanmış domuz eti"; Konserve et
|
|
||
Domuz eti ürünleri ... Kategori A: tütsülenmiş haşlanmış incik. Kategori B: tütsülenmiş haşlanmış domuz yanakları, tütsülenmiş haşlanmış domuz eti "Rossiyskaya", tütsülenmiş haşlanmış et rulo, tütsülenmiş haşlanmış "Stolichny" rulo, karbonat
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Metal kutuda birinci sınıf haşlanmış domuz eti, net ağırlık 250 g, 290 g, 325 g, 338 g, 385
|
|
||
Konserve sığır eti: en yüksek dereceli haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış at eti, teneke kutularda paketlenmiş, ağırlık 525, 32520014, 240 g
|
|
||
Domuz ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş: Balyk: Ryazan, Domuz eti; Belarusça balychok; pastırma: Şenlikli, Domuz eti; haşlanmış domuz eti: Ev, Orijinal; incik İştah açıcı; göğüs eti: В
|
|
||
Domuz etinden GRILL mutfak ürünleri: klasik domuz kebabı, domuz filetosu, domuz kaburgası, sebzelerle marine edilmiş domuz kaburgası, ızgara domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz eti kebabı, havuç ve sarımsaklı haşlanmış domuz eti,
|
|
||
Konserve et - Jöle içinde doğal haşlanmış sığır eti, Jöle içinde doğal haşlanmış domuz eti, Jöle içinde doğal haşlanmış at eti, Haşlanmış sığır eti Slobodskaya, Haşlanmış domuz eti Slobodskaya Slobodskaya , Bevyadi
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et. Üst sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti.
|
|
||
KONSERVE ET STERILIZE KESIM. HAŞLANMIŞ ET: YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI
|
|
||
Sığır etinden sterilize edilmiş konserve et topakları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; domuz etinden: Kızarmış domuz eti üst sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf. Ticari markalar: Dubki, Russ
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et: üst sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti,
|
|
||
Khmelnitskaya fileto Füme haşlanmış domuz eti ürünü, Festival göğüs eti Füme haşlanmış domuz eti ürünü TU 9213-005-42855891-01 Domuz eti, sığır eti, at eti ve haşlanmış geyik etinden elde edilen lezzetli ürünler, k
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Moskovskaya kızarmış domuz eti, Klasik kızarmış domuz eti, Russkaya kızarmış domuz eti, Delikatesnaya kızarmış domuz eti, haşlanmış domuz Elite, Sibirya'da haşlanmış domuz eti, s
|
|
||
Tarım ve av hayvanlarının etinden pişmiş ürünler, kategori A: Haşlanmış domuz eti: Tahta üzerinde markalı, Domuz eti haşlanmış: Shimski, Köyde biberde haşlanmış domuz eti, Folyoda haşlanmış bal, Carbonade Po-Ukrains
|
|
||
Mutfak et ürünleri: Haşlanmış sığır eti, parça; Haşlanmış sığır eti, dilimler; Kızarmış sığır eti, dilimler; Tütsülenmiş sığır eti, dilimler; Fırında sığır eti, dilimler; Haşlanmış domuz eti, parça, Haşlanmış domuz eti, dilimler; St
|
|
||
Etten "Izgara" mutfak ürünleri: "haşlanmış domuz eti", "haşlanmış domuz eti" Osobaya "," havuç ve sarımsaklı domuz eti "," kuru erikli domuz eti "," ızgara sığır eti "," domuz filetosu " , "Moskovskaya dana pirzola", "kıyılmış pirzola" Yukarı
|
|
||
Pişmiş, tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri Domuz eti: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, pastırma presleri
|
|
||
Pişmiş dondurulmuş domuz ve sığır eti ürünleri: Pişmiş dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu dondurulmuş sığır eti; Haşlanmış sulu soğutulmuş sığır eti; Pişmiş dondurulmuş domuz eti; Dondurulmuş sulu haşlanmış domuz eti
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et: Kızarmış geyik eti, birinci sınıf, Kızarmış geyik eti, birinci sınıf, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti
|
|
||
Sterilize edilmiş parça et konservesi: Haşlanmış sığır eti, Salçalı haşlanmış sığır eti, Haşlanmış et (kuzu, dana, domuz), Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış tavşan
|
|