haşlanmış yün GTIP / HS CODE ✨
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0306: Kabuklu hayvanlar (canlı, taze, soğutulmuş, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya benzer işlem görmüş)
- 0710: Sebze, (pişirilmemiş veya buharda veya suda kaynatılmış) (dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1605: Hazırlanmış/konserve edilmiş kabuklu hayvanlar, yumuşakçalar ve diğer su omurgasızları
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 2003: Mantar ve domalan (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş)
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Sebzeler, mantarlar, haşlanmış, kızartılmış, haşlanmış, fırınlanmış: Haşlanmış sebzeler: Haşlanmış patates; Haşlanmış havuç; Haşlanmış lahana; Haşlanmış pancar. Haşlanmış sebzeler: Haşlanmış patates; Haşlanmış havuç; Haşlanmış lahana. Zape sebzeler
|
.
|
|
|
Sebzeler: haşlanmış patates, haşlanmış havuç, haşlanmış pancar, haşlanmış balkabağı, haşlanmış bezelye, haşlanmış fasulye, haşlanmış tatlı mısır, haşlanmış tatlı biber, haşlanmış kuşkonmaz, haşlanmış brokoli lahanası, romanesk lahana
|
|
||
Haşlanmış karabuğday, Haşlanmış kinoa, Haşlanmış kılçıksız buğday, Haşlanmış bulgur, Haşlanmış darı, Haşlanmış esmer pirinç, Haşlanmış amarant gevreği, Haşlanmış kuskus, Haşlanmış sebzeli karabuğday, Haşlanmış sebzeli bulgur, Haşlanmış kuskus
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları (haşlanmış et): üst sınıf: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti, haşlanmış at eti, haşlanmış geyik eti, birinci sınıf: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti,
|
|
||
Hazır kümes hayvanı ürünleri: kümes hayvanı Şarküteri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış; haşlanmış ve tütsülenmiş; bacak Vyazemsky haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış; haşlanmış ve tütsülenmiş; but Moskvoretskoye haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış; haşlanmış-ko
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET: Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Haşlanmış at eti
|
|
||
Kümes hayvanları "Delicacy" tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; But "Vyazemsky" tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; But "Rostov" tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; Shin "Appetizing" tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; Кр
|
|
||
Konserve et ve et içeren gıdalar: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti, kemikli kuzu eti, haşlanmış geyik eti, haşlanmış at eti, haşlanmış tavşan, haşlanmış geyik eti, haşlanmış yaban domuzu
|
|
||
Haşlanmış sosis ürünleri. Haşlanmış sosis kategorisi A: haşlanmış sosis Sığır eti, haşlanmış sosis Doktorlar, haşlanmış sosis Lubitelskaya, haşlanmış sosis Dana eti, haşlanmış sosis Stolichnaya, haşlanmış sosis Mosk
|
|
||
İkinci öğle yemeği yemekleri: sebzeli haşlanmış pirinç, haşlanmış pirinç, haşlanmış karabuğday, mantarlı patates, haşlanmış patates, haşlanmış havuç, haşlanmış pancar, patates püresi, haşlanmış lahana, haşlanmış patates
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri haşlanmış, haşlanmış-füme, fırınlanmış: - doğal: Lezzetli kümes hayvanları haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış ve tütsülenmiş; bacak Vyazemsky haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; incik İştah
|
|
||
tuzlanmış-haşlanmış kaburga: tuzlanmış-haşlanmış porçini mantarı; haşlanmış boletus boletus; haşlanmış boletus; haşlanmış ve tuzlanmış chanterelles; tuzlanmış-haşlanmış mantar; tuzlanmış haşlanmış tereyağı; tuzlanmış ve haşlanmış mantar; Sole süt mantarı
|
|
||
haşlanmış sosis Doktor, haşlanmış sosis Çay, haşlanmış sosis Sığır eti, haşlanmış sosis Moskova, haşlanmış sosis Stolichnaya, haşlanmış sosis Krasnodarskaya, haşlanmış sosis Lyubitelskaya, haşlanmış sosis
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş su omurgasızları: haşlanmış-dondurulmuş kalamar; haşlanmış ve dondurulmuş midye; haşlanmış ve dondurulmuş karides; haşlanmış-dondurulmuş ahtapot; haşlanmış-dondurulmuş yengeç; haşlanmış ve dondurulmuş spisula; haşlanmış-dondurulmuş c
|
|
||
Domuz ürünleri haşlanmış, haşlanmış-füme, tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış: Kategori A: Haşlanmış domuz eti Boyarskaya, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; Domuz bonfile, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; Moskvoretski
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Kümes hayvanları lezzetleri. - Doğal: Lezzetli kümes hayvanları (haşlanmış, füme-haşlanmış, haşlanmış-füme); tavuk budu "Vyazemsky" (haşlanmış, füme-haşlanmış, haşlanmış-füme); but "Moskvoretskoye" (haşlanmış, füme
|
|
||
Haşlanmış sebzeler: haşlanmış patates, haşlanmış doğranmış patates, haşlanmış kekikli doğranmış patates, haşlanmış soyulmuş havuç, haşlanmış soyulmuş kesilmiş havuç, Ambalaj: termo haşlanmış polimer
|
KS Baltijas dārzeņi
|
🇱🇻 Latvia
|
|
Konserve et "Haşlanmış et", Haşlanmış sığır eti "Delicacy", Haşlanmış sığır eti "Moscow", Haşlanmış sığır eti "Classic", Haşlanmış sığır eti "Russian", Haşlanmış sığır eti "Elite", Haşlanmış sığır eti "Army-style"
|
|
||
Hazır sterilize sebzeler: haşlanmış lahana; haşlanmış lahana; haşlanmış patates; haşlanmış pancar (bütün, doğranmış); fındıklı haşlanmış pancar; haşlanmış havuç (bütün, kesilmiş); haşlanmış şalgam (bütün, kesilmiş).
|
|
||
Haşlanmış sebze çeşitleri: haşlanmış soyulmamış bütün pancar; haşlanmış soyulmuş bütün pancar; haşlanmış soyulmuş doğranmış pancar, haşlanmış soyulmamış bütün havuç; haşlanmış soyulmuş bütün havuç; haşlanmış soyulmuş havuç
|
|
||
Haşlanmış, sterilize edilmiş sebzeler: haşlanmış bütün patatesler, haşlanmış kesilmiş patatesler, haşlanmış bütün havuçlar, haşlanmış kesilmiş havuçlar, haşlanmış bütün pancarlar, haşlanmış doğranmış pancarlar. Paketleme: vakum
|
|
||
Konserve et: Haşlanmış et, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti Haşlanmış at eti, üst sınıf , Haşlanmış at eti, birinci sınıf ,
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Konserve et yumruları: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, üst sınıf haşlanmış domuz eti, üst sınıf haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf haşlanmış koyun eti, haşlanmış at eti
|
|
||
Haşlanmış jambon: Gran Gourmet haşlanmış jambon, trüf mantarlı haşlanmış jambon, Il Brace haşlanmış jambon, "Il Girasole" haşlanmış jambon, "Il Giglio" haşlanmış jambon, Haşlanmış Prag jambonu, polimer vakum içinde kemiksiz
|
VILLANI SPA, Italy
|
🇮🇹 Italy
|
|
Lezzetli kümes hayvanı eti ürünleri. Doğal: kümes hayvanları Delicacy haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; bacak Vyazemsky haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; but Moskvoretskoye haşlanmış, tütsülenmiş-
|
|
||
Sosis ürünleri: haşlanmış: haşlanmış sosis Doktor GLOBUS, haşlanmış sosis Jambon GLOBUS, haşlanmış sosis Amatör GLOBUS, haşlanmış sosis Süt GLOBUS, haşlanmış sosis Globus , haşlanmış sosis
|
|
||
kasalarda doğranmış haşlanmış jambon ürünleri: Ekstra haşlanmış jambon, Haşlanmış narin jambon, Haşlanmış Tikhoretskaya jambonu, Haşlanmış özel jambon, Tatil haşlanmış jambonu, Baharatlı haşlanmış jambon
|
|
||
Kümes hayvanları etinden şarküteri ürünleri. Doğal: kümes hayvanları Delicacy haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; bacak Vyazemsky haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; but Moskvoretskoye, Rostovskoye haşlanmış
|
|
||
Konserve et - haşlanmış et: Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış sığır eti 1. sınıf; Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti 1. sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti, 1. sınıf; En yüksek dereceli at eti yahnis
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış brokoli, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates; sebze pa
|
|
||
Haşlanmış Altay ulusal ürünleri At sosisleri: haşlanmış ve haşlanmış tütsülenmiş kazy; haşlanmış ve haşlanmış tütsülenmiş chuchuk; haşlanmış ve haşlanmış tütsülenmiş harita.
|
.
|
|
|
Konserve et: haşlanmış et (birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, koyun eti tu birinci sınıf kızarmış koyun eti, haşlanmış kuzu eti, haşlanmış at eti
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış brokoli, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates, sebze pa
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış brokoli, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates, sebze pa
|
|
||
Akşam yemeği yemekleri ve garnitürler: haşlanmış makarna, sebzeli pilav, patates püresi, haşlanmış karabuğday, haşlanmış pirinç, haşlanmış lahana, sebze yahnisi , haşlanmış makarna, haşlanmış makarna, haşlanmış patates, köy usulü patates,
|
|
||
Haşlanmış soyulmuş bütün veya dilimlenmiş sebzeler, bütün haşlanmış patates; garnitür haşlanmış patates; bütün haşlanmış havuç; haşlanmış garnitür havuç; havuç, haşlanmış, doğranmış; havuç, haşlanmış, doğranmış; pancar
|
|
||
KONSERVE ET. HAŞLANMIŞ ET. Grup kuskustur. Tip - Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
A kategorisindeki domuz ve sığır etinden et ürünleri: Domuz Çiftçi haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, Domuz haşlanmış Boyarskaya domuzdan haşlanmış-füme, haşlanmış-pişmiş, Carbona t Yubileiny haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, Sığır eti
|
|
||
Mutfak ürünleri. Dondurulmuş hazır ikinci et ve sebze yemekleri: Haşlanmış pirinç ile haşlanmış sosis, Haşlanmış sosis ve sebzeli pilav, Haşlanmış karabuğday ile haşlanmış sosis, Haşlanmış sosis ve haşlanmış karabuğday
|
-12
|
|
|
Yarı mamul sebze ürünleri: haşlanmış veya haşlanmış soyulmuş bütün havuç, haşlanmış veya haşlanmış soyulmuş doğranmış, haşlanmış veya haşlanmış soyulmuş veya haşlanmış pancar n
|
|
||
Çok pişirilmiş yarı mamul ürünler: haşlanmış sığır eti, haşlanmış tavuk karkası, haşlanmış sığır kalbi, haşlanmış kümes hayvanı filetosu, haşlanmış sığır dili, haşlanmış domuz dili, kızarmış kümes hayvanı eti, fileto tavuk "
|
|
||
Konserve et. "Haşlanmış et": birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, kuzu yahnisi
|
|
||
Pişmiş domuz eti lezzetleri: Tüccarın haşlanmış jambonu; Kahvaltı için Barskaya jambonu, haşlanmış; Haşlanmış piknik jambonu; Hassas haşlanmış jambon; Domuz kafası eti önceden preslenmiş haşlanmış; Haşlanmış Av jambonu.
|
|
||
Yarı mamul sebze ürünleri (tek bileşenli): küp şeklinde haşlanmış havuçlar; ince doğranmış haşlanmış havuçlar; haşlanmış havuçlar; bütün haşlanmış havuçlar; haşlanmış patatesler; haşlanmış patatesler
|
|
||
Füme kümes hayvanı eti: füme haşlanmış tavuk karkası, füme haşlanmış tavuk yarısı, füme haşlanmış tavuk kanadı, füme haşlanmış tavuk budu, füme haşlanmış tavuk göğsü, füme haşlanmış tavuk butu, f
|
|
||
Füme haşlanmış hindi eti ürünleri: Füme haşlanmış hindi göğsü, Füme haşlanmış mermer fikir, Ev yapımı füme haşlanmış hindi, Füme haşlanmış hindi, Kremalı otlu haşlanmış.
|
.
|
|
|
Füme kümes hayvanı eti. Füme haşlanmış tavuk karkası, füme haşlanmış tavuk yarısı, füme haşlanmış tavuk göğsü, füme haşlanmış tavuk butu, füme haşlanmış tavuk baget, füme haşlanmış tavuk kanadı, jambon
|
|
||
Haşlanmış ve haşlanmış tütsülenmiş et ürünleri: 1. Haşlanmış preslenmiş jambon "Selskaya" 2. Domuz ve sığır etinden haşlanmış jambon "Aleksandrovskaya" 3. Haşlanmış jambon "Lyubitelskaya" 4. Domuz etinden haşlanmış füme jambon
|
|
||
Kümes hayvanı etinden sterilize edilmiş konserve et. "Haşlanmış kümes hayvanı eti". "Haşlanmış tavuk göğsü", "Haşlanmış hindi göğsü", "Haşlanmış ördek göğsü", Zerdeçallı haşlanmış tavuk göğsü", Zerdeçallı haşlanmış göğüs ve ndeiki", "Gru
|
|
||
Et ürünleri: Sosisler, sosisler, haşlanmış jambon: haşlanmış sosis "Fransız", haşlanmış sosis "özel", haşlanmış sosis "sebzeli Fransız", haşlanmış sosis "Alpine", haşlanmış sosis
|
.
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Paketlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş tahıllar: haşlanmış karabuğday, "Glutton" mantarlı haşlanmış karabuğday, tereyağlı ve soğanlı haşlanmış karabuğday, haşlanmış pirinç, haşlanmış Asya pirinci, İspanyol pirinci, havuçlu pirinç, haşlanmış pirinç
|
|
||
Sterilize edilmiş parça konserve et: "Üst sınıf haşlanmış sığır eti", "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti", "Üst sınıf haşlanmış domuz eti", "Birinci sınıf haşlanmış domuz eti", "Üst sınıf haşlanmış at eti", "Birinci sınıf haşlanmış at eti"
|
|
||
Topak et konservesi: Kendi suyu içinde topak konserve: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti; Et suyu ile haşlanmış konserveler: Et suyu ile haşlanmış sığır eti, Et suyu ile haşlanmış domuz eti
|
|
||
Konserve et: "Üst sınıf haşlanmış sığır eti", "Birinci sınıf haşlanmış sığır eti", "Üst sınıf haşlanmış domuz eti", "Birinci sınıf haşlanmış domuz eti", "Üst sınıf haşlanmış kuzu eti", "Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf"
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme, fırınlanmış: doğal ürünler: haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme birinci sınıf - Tavuk yarısı, Tavuk budu, Tavuk kanadı, kalça
|
.
|
|
|
Haşlanmış - füme ve fırında haşlanmış domuz eti ürünleri: "Geleneksel" haşlanmış-füme karbonat, kategori A; haşlanmış-füme jambon, kategori B; haşlanmış-füme jambon "Ekstra" kategori B; incik "Lubitelskaya" haşlanmış-k
|
AUTEC Gesellschaft fьr Automationstechnik mbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Sterilize edilmiş konserve et topakları: "Haşlanmış sığır eti üst sınıf", "Haşlanmış sığır eti birinci sınıf", "Haşlanmış domuz eti üst sınıf", "Haşlanmış domuz eti birinci sınıf", "Haşlanmış kuzu eti, üst sınıf" 838 "Haşlanmış kuzu eti"
|
|
||
Domuz ve sığır etinden ürünler: Okhotnichy rulo haşlanmış-füme domuz eti, Boyarskaya haşlanmış-füme domuz etinden pişmiş domuz eti, Özel haşlanmış, füme-haşlanmış sığır eti, füme-haşlanmış domuz kaburgası, füme-haşlanmış incik
|
|
||
Sterilize edilmiş topaklı konserve et: Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Klasik haşlanmış sığır eti, Russkaya haşlanmış sığır eti, Elit haşlanmış sığır eti, Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Moskova haşlanmış sığır eti 628000
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et: domuz eti yahnisi (haşlanmış domuz eti), sığır eti yahnisi (haşlanmış sığır eti), kuzu eti yahnisi (haşlanmış kuzu eti), at eti yahnisi (haşlanmış at eti), geyik eti yahnisi (haşlanmış geyik eti), işaretleme
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Domuz
|
|
||
Dondurularak kurutulmuş et ürünleri: et - haşlanmış sığır eti, et - haşlanmış domuz eti, et - haşlanmış geyik eti, et - haşlanmış at eti, tütsülenmiş ve haşlanmış sığır eti, haşlanmış ciğer
|
|
||
Haşlanmış sebzeler, kızartılmış soğutulmuş: haşlanmış havuç; haşlanmış pancar; haşlanmış patates; haşlanmış patates; çiğden kızarmış patates; haşlanmıştan kızarmış patates; derin yağda kızartılmış patates; kızarmış patates, ka
|
|
||
Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates, sebze güveç, Bulgar sebze güveç, sebze güveç
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti
|
|
||
Yarı mamul sebze ürünleri (tek bileşenli): küp şeklinde haşlanmış havuçlar; ince doğranmış haşlanmış havuçlar; haşlanmış havuçlar; bütün haşlanmış havuçlar; haşlanmış patatesler; bütün haşlanmış patatesler; patates otv
|
|
||
Lezzetli et ürünleri. Füme haşlanmış domuz eti: Kategori B: Füme haşlanmış jambon, Et ceviz, Karbonat, Füme haşlanmış fileto, Füme haşlanmış rulo; Kategori B: Füme haşlanmış incik, Füme haşlanmış göğüs eti
|
|
||
Sterilize edilmiş et içeren konserve topaklar: Alpin haşlanmış sığır eti, Alpin haşlanmış domuz eti, Gusarskaya haşlanmış sığır eti, Gusarskaya haşlanmış domuz eti, Haşlanmış haşlanmış sığır eti Domuz eti yahnisi
|
|
||
Pişirilmiş-kurutulmuş domuz ürünleri ve yan ürünleri ve sığır eti: haşlanmış ve kurutulmuş domuz eti; haşlanmış ve kurutulmuş sığır eti; haşlanmış ve kurutulmuş jambon; haşlanmış ve kurutulmuş sığır ciğeri; haşlanmış ve kurutulmuş sığır kalbi; haşlanmış d
|
|
||
Tahıl ve makarnadan hazır mutfak ürünleri: Haşlanmış pirinç; Mantarlı haşlanmış pirinç; Sebzeli haşlanmış pirinç; Risotto; Tereyağlı haşlanmış makarna; Peynirli haşlanmış makarna; Domatesli haşlanmış makarna; Makaron
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et topakları: Haşlanmış et, Haşlanmış sığır eti üst sınıf, Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti birinci sınıf, Koyun
|
|
||
Üretim Şirketi Rus işaretli konserve et haşlanmış et: haşlanmış sığır eti üstün, haşlanmış domuz eti üstün, haşlanmış kuzu eti üstün, haşlanmış at eti; Haşlanmış sığır eti p
|
|
||
Yüksek oranda hazırlanmış yarı mamuller: haşlanmış patates, haşlanmış patates, kızarmış soğan, haşlanmış havuç, küp haşlanmış havuç, haşlanmış pancar, küp kızarmış petrol, haşlanmış kalamar, tavuk
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış koyun eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Birinci sınıf haşlanmış at eti.
|
|
||
Konserve et topakları. Üst sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti. Haşlanmış domuz eti üst sınıf, haşlanmış domuz eti birinci sınıf. Haşlanmış kuzu eti, üst sınıf, haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf. Kızarmış at eti yüksek
|
|
||
Konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış koyun eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
Haşlanmış domuz ve sığır jambonu: Prima haşlanmış domuz jambonu, Moskovskaya haşlanmış domuz jambonu, Kokulu haşlanmış domuz jambonu, Zakusochnaya haşlanmış domuz jambonu, Zakusochnaya haşlanmış domuz jambonu domuz eti
|
|
||
Haşlanmış ve tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanları ürünleri: Haşlanmış rulo (kemiksiz); Kemikli tütsülenmiş ve haşlanmış tavuk göğsü; Tütsülenmiş ve haşlanmış tavuk budu (kemikli); Tütsülenmiş-haşlanmış tavuk kanadı (kemikli); Tavuk
|
|
||
Kümes hayvanı etinden incelikli ürünler. Doğal: - Kokulu kümes hayvanları tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme, fırınlanmış; kümes hayvanları Lezzet tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme; bacak Vyazemsky tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-füme
|
|
||
Etli patates güveci, Haşlanmış patates, Patates kızartması, Fırında patates, Mantarlı patates kızartması, Haşlanmış mısır, Haşlanmış brokoli, Haşlanmış pancar, Haşlanmış havuç, Haşlanmış karnabahar 16417
|
|
||
Konserve et: Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti, Kızarmış at eti
|
|
||
konserve et kıyma sterilize Haşlanmış et : haşlanmış sığır eti Seçilmiş , haşlanmış domuz eti Seçilmiş , haşlanmış sığır eti Ekstra , domuz eti Ekstra , haşlanmış sığır eti Yubileynaya, haşlanmış domuz eti Yubileyn
|
|
||
Etten yapılan ürünler: baharatlı haşlanmış-füme domuz göbeği, haşlanmış-füme domuz kaburgası, haşlanmış-füme domuz boynu, haşlanmış-füme domuz balykası, haşlanmış domuz jambonu - füme, haşlanmış domuz mafsalı - füme, domuz yağı st
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış at eti, Haşlanmış at eti 506
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Haşlanmış sığır eti, birinci sınıf; Haşlanmış domuz eti, üst sınıf; Haşlanmış domuz eti, birinci sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf; At eti dokunuşu
|
|
||
SoyuzProdukt ticari markasının haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti Teutonskaya, Emmanuel Kant'ın haşlanmış sığır eti tarifi, haşlanmış sığır eti Chukhonski, haşlanmış sığır eti Teutonic, haşlanmış sığır eti Ausfalska
|
|
||
Haşlanmış ve fırınlanmış domuz eti ürünleri: soya sosunda haşlanmış domuz karbonatı, soya sosunda haşlanmış domuz eklemi, soya sosunda haşlanmış domuz boynu, soya sosunda haşlanmış domuz rulosu, haşlanmış domuz karbonatı
|
|
||
Baklagil tahıllarından mutfak ürünleri: haşlanmış bezelye, haşlanmış nohut, kızarmış nohut, haşlanmış beyaz fasulye, haşlanmış kırmızı fasulye, haşlanmış alacalı fasulye, haşlanmış baklagil karışımı, Chef Market markası. Üretilen ürünler
|
|
||
Garnitürler (patates püresi, haşlanmış pirinç, haşlanmış lahana, haşlanmış sebze bezelye, kızarmış patates, haşlanmış baklagiller, taze kıyma ve lahana turşusu, haşlanmış makarna, haşlanmış arpa, karabuğday
|
|
||
KONSERVE ET. BUHARDA ET. Sterilize edilmiş parça konserve et: HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI EN YÜKSEK DERECE, HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI BIRINCI DERECE, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI EN YÜKSEK DERECE, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI BIRINCI DERECE, HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI BIRINCI DERECE, HAŞLANMIŞ
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul sebzeler, IP Khamidullin Rafael Faridovich marka: haşlanmış patates; haşlanmış pancar; haşlanmış havuç; haşlanmış kereviz; tatlı biber; acı biber; haşlanmış karnabahar; haşlanmış lahana
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Üst sınıf haşlanmış sığır eti; Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Üst sınıf haşlanmış domuz eti; Üst sınıf haşlanmış kuzu eti; Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
konserve et sterilize edilmiş topaklar: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti, Üst sınıf haşlanmış domuz eti, Birinci sınıf haşlanmış domuz eti, Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, Birinci sınıf haşlanmış kuzu eti
|
|
||
Konserve Etler, Haşlanmış Et: Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Domuz eti yahnisi, Haşlanmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti karkasları
|
|
||
ÜRÜNLER HAZIR MUTFAK YEMEKLERI. Dana etli haşlanmış köfte, Dana etli özel haşlanmış köfte, Nutria haşlanmış köfte, Tavşan haşlanmış köfte, Domuz haşlanmış köfte, Geyik eti haşlanmış köfte
|
|
||
Garnitürler: haşlanmış pirinç, sebzeli buharda pişirilmiş pirinç, haşlanmış karabuğday, sebzeli haşlanmış karabuğday, haşlanmış yarım tava, bezelye püresi, haşlanmış makarna, sebze yahnisi, taze kızarmış lahana, haşlanmış taze lahana
|
|
||
Tütsülenmiş, haşlanmış, haşlanmış-füme deniz ürünleri: tütsülenmiş kerevit, haşlanmış, haşlanmış-füme, tütsülenmiş karides, haşlanmış, haşlanmış-füme, tek kullanımlık plastik kaplarda, vakumlu torbalarda paketlenmiş, 20 ila 100
|
|
||
Haşlanmış-dondurulmuş deniz ürünleri: Haşlanmış-dondurulmuş yengeç eti birinci falanks; Haşlanmış-dondurulmuş yengeç eti Rose; Haşlanmış-dondurulmuş yengeç eti birinci falanks ekstra; Haşlanmış-dondurulmuş yengeç eti R*; Haşlanmış-dondurulmuş yengeç eti
|
|