hazırlanmış et ürünleri, yarı mamuller GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 190220: Makarna (doldurulmuş)
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Unlu mamullerin üretimi için kıyılmış et ürünleri (yarı mamuller). Kıyılmış domuz eti, kıyılmış sığır eti ve kümes hayvanları (samsa için), doğranmış pirzola için kıyılmış, beyazlar için kıyılmış, chebureks için kıyılmış, kıyılmış sığır eti
|
|
||
Yarı hazırlanmış et ürünleri, sığır eti, domuz eti, at eti, marine edilmiş kuzu eti (ve onsuz) soğutulmuş veya dondurulmuş çeşitler, bkz. ek No. 1
|
|
||
Kıymalı yarı mamul un ürünleri, dondurulmuş. Et dolgulu yarı mamuller, kategori B: Sofra köfteleri; Et dolgulu yarı mamuller, kategori G: Piquant mantı.
|
|
||
dondurulmuş fırıncılık yarı mamulü: sandviçler için yarı mamul çörekler, özel ve dondurulmuş yarı hazırlanmış et ürünleri
|
|
||
Hamur içinde et içeren yarı mamuller, dondurulmuş: - B kategorisi et dolgulu yarı mamuller: Klasik köfte, Elite dumplings Milyutinskie; - B kategorisi et dolgulu yarı mamuller: çöplük
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamuller: - doğal yarı mamuller: büyük boy et ve kemik: kavurma için fileto: domuz etinden; sığır etinden; kızartma için kaburga Orijinal; - paketlenmiş et: - sığır eti: tazabedren
|
|
||
Hamur, et ve et içeren dondurulmuş yarı mamul ürünler: Et dolgulu yarı mamuller B kategorisi: köfte Klasik; Et dolgulu yarı mamuller B kategorisi: köfte Rus, köfte
|
|
||
Et ve kuzu eti ürünlerinden yarı mamuller: ızgara koyun eti sosisleri (500 gr), av ızgara sosisleri (500 gr), özel ızgara sosisler (500 gr) , at eti ürünleri: yarı tütsülenmiş sosis (500 gr), av ızgara sau
|
Assi Innovative
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Kanatlı etinden dondurulmuş yarı mamuller: - Kanatlı etinden yarı mamuller doğal porsiyonlanmış et ve kemik ekmek içinde veya ekmeksiz dondurulmuş: karkas, yarım karkas, bacak, but, baget, kanat; - yarı fin
|
|
||
TEST DONDURULMUŞ ET DOLGULU YARI MAMULLER B KATEGORİSİ: KÖFTE TSARSKIE, KÖFTE SIBIRYA, KÖFTE POKROVSKYE, KÖFTE ET VE PATATES; ET TOZU İLE GEÇİŞLİ DONDURULMUŞ YARI MAMULLER
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamuller: - B kategorisi et, parça et, et ve kemik yarı mamulleri: Kemikli marine edilmiş domuz filetosu; -Et, küçük parça et, kemiksiz yarı mamul kategorisi
|
|
||
Hamur içinde dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: B kategorisi Rus standart köfteleri, B kategorisi Sibirya standart köfteleri, G kategorisi atıştırmalık köfteleri, G kategorisi sofra köfteleri; Et içeren yarı mamuller
|
|
||
Dondurulmuş hamur içinde yarı mamul et ürünleri: Kategori B: mini köfte. C Kategorileri: İştah açıcı köfte, Derevenskie köfte. D Kategorileri: Müslüman köfteleri, Uralskiye köfteleri. Et içeren yarı mamuller
|
|
||
piliç etinden doğal pane kemiksiz ve doldurulmuş yarı mamuller: Kiev pirzola, doğal şnitzel; etlik piliç etinden kıyılmış yarı mamuller: ateş pirzola, özel pirzola, frika
|
|
||
Dondurulmuş köfte (yarı mamuller): taze lahanalı köfte, patatesli köfte, patatesli ve mantarlı köfte; - et içeren filli hamurla kalıplanmış hamurda et içeren yarı mamuller
|
|
||
Yarı mamul et ve kıyılmış et içeren ürünler 2 sayfalık Ek No. 1'e bakınız Ek No. 1 sayfa 1: Yarı mamul et ve kıyılmış et içeren ürünler: Grup - et ve yarı mamuller Tip - doğranmış Alt tip - ağırlık,
|
|
||
Doldurulmuş sebzeler (yarı mamuller), soğutulmuş ve dondurulmuş: et içeren yarı mamuller, kıyılmış, doldurulmuş, et dolgulu, kategori B - etli biber dolması, etli lahana sarması; kategori B - mi
|
|
||
Hamur içinde yarı mamul et ve et içeren ürünler, dondurulmuş: - B kategorisindeki dondurulmuş et yarı mamulleri: Tsarskie köfteleri; - B kategorisindeki dondurulmuş et içeren yarı mamuller: Tatil adamı
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren kıyılmış yarı mamul ürünler, kıyılmış şekillendirilmemiş et (kıyma). Test muhafazası içinde et içeren yarı mamuller 1 sayfadaki Ek'e bakınız. Ambalaj: torbalarda, polimerik kutularda
|
.
|
|
|
Et ve et içeren yarı mamuller: küçük boyutlu et ve kemik yarı mamulleri: kategori D - pancar çorbası için set, şurpa için set, jöleli et için set; yarı mamul küçük parçalı kemiksiz gıdalar: kategori B
|
|
||
Dondurulmuş hamur içinde yarı mamul et ve et içeren ürünler: Hamur içinde et yarı mamulü, kategori B: - hamur işleri Sulu. Hamur işinde et içeren yarı mamuller, kategori D: - börekler Ap
|
|
||
DONDURULMUŞ ETLİ VE ET İÇEREN HAMUR İÇİNDE YARI MAMUL ÜRÜNLER: Kalıplanmış hamur içinde etli yarı mamul ürünler. Kategori B: Sığır eti beyazları. Kalıplanmış hamur içinde et içeren yarı mamuller. Kategori B: ma
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri (yarı mamul parça et ürünleri kategori B: - pirinç domuz eti, yarı mamul parça et ürünleri kategori C: - sirke ile marine edilmiş domuz şiş kebabı, yarı mamul et kuzenleri Д: -
|
|
||
Et içeren yarı mamuller ve dondurulmuş. 1. Sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler, kategori A: gulaş, sığır straganof, antrikot, sığır barbekü eti, domuz barbekü eti.
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamuller: hamur içinde dondurulmuş et yarı mamulleri - B kategorisi: köfte - "Sığır etinden"; "Büyükanneler"; "Ostankinskie"; "Lezzet"; mantı "Ermak";
|
|
||
Gıda ürünleri. Yarı mamuller Sağlık et ve et içeren doğal ve kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş (Ek No. 1 tek sayfada)
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamuller ve mutfak ürünleri
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamuller ve mutfak ürünleri
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamuller ve mutfak ürünleri
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamuller ve mutfak ürünleri çeşitleri
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamuller ve mutfak ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et küçük boy et ve kemik marine edilmiş kategori G: ızgara için kaburga. Yarı mamul kıyma ürünleri, kategori B: kıyılmış domuz eti. Yarı mamul kıyma ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri: Kıyılmış kalıplanmış kategoriler B: - Et pirzola; - Et biftek; - Köfte Et; - köfte Et. Et içeren yarı mamul ürünler: Kıyılmış pho
|
|
||
Derin dondurulmuş et ve et içeren yarı mamuller - choux hamurundan köfte ve mantılar: kıymalı (yarı mamul et ürünü kategorisi B); mayasız hamurdan yapılan köfte ve mantılar: kıymalı
|
|
||
Domuz etinden hazırlanmış et ürünleri:" Ördek ciğerli domuz ciğeri ekmeğinde pişmiş ezme "," Antep fıstıklı domuz ciğeri ekmeğinde pişmiş ezme ", ticari marka "Mauriac".
|
Salaisons Mauriac
|
🇫🇷 France
|
|
et ve et içeren yarı mamuller, kıyılmış, soğutulmuş ve Et yarı mamulleri kıyılmış kalıplanmış (bir muhafaza içinde): kategori B - Bavyera sosisleri, Fitness sosisleri, Chorizo sosisleri; kategoriler B - k
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: yarı mamul topak et ve kemik ürün kategorisi B: çorba seti; yarı mamul domuz eti ürünleri: yarı mamul küçük topak kemiksiz ürün kategorisi B: barbekü için et, gulaş, yarı mamul pr
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. - Yarı mamul et kategorisi B: kıyma: sığır eti, ev yapımı, domuz eti kategorisi G kıyma: özel sığır eti, özel domuz eti, özel ev yapımı. Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Tavuk etinden doğal yarı mamuller, soğutulmuş veya dondurulmuş karkas parçaları: tavuk kanadı, tavuk butu. Tavuk etinden yarı mamul, doğal pütürlü et ve kemik, soğutulmuş veya dondurulmuş: tavuk çorbası
|
|
||
Hazırlanmış et ürünleri: Bresaola kurutulmuş dana eti, polimer vakumlu ambalajda paketlenmiş, net ağırlık 0,1 ila 25 kilogram,
|
Salumificio Bordoni S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul marine edilmiş domuz eti ürünleri: boyun, kaburga, bel, kemiksiz et. Yarı mamul marine edilmiş koyun eti: bel, kaburga, kemiksiz et; Yarı mamul doğranmış ürünler
|
|
||
Hamur içinde et içeren yarı mamuller, ağırlıklandırılmış, dondurulmuş: köfte (sığır eti), köfte (domuz eti, sığır eti), khinkali (sığır eti), khinkali (domuz eti, sığır eti),
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler, pütürlü, doğranmış (soğutulmuş ve dondurulmuş) Yarı mamul sığır eti ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, porsiyonlanmış, kategori A: pirinçli sığır eti, kavurmalık sığır eti. Yarı mamul
|
|
||
Hazırlanmış et ürünleri, jambon ürünleri: Markalı kümes hayvanları ürünü: Kümes hayvanı jambonu, poliamid kılıf içinde paketlenmiş, net ağırlık 400 ila 1500 gram,
|
|
||
Ürün yelpazesindeki yarı mamul et ve et ürünleri: yarı mamul büyük boy kemiksiz B kategorisi sığır eti: pirzola eti; domuz etinden G kategorisinin yarı mamul topak kemiksiz ürünleri: pirzola eti; cinsiyet
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul parça et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, topaklı, A kategorisindeki topaklı sığır eti: but, omuz, boyun, sığır filetosu, bonfile, but, rozbif. Yarı mamul et ürünleri, kemikli
|
|
||
Almi şirketinin gıda katkı maddeleri içeren yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, A kategorisi: domuz bonfile; B kategorisi yarı mamul et ürünleri: Macar usulü domuz şiş kebabı, domuz gulası
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul topak kemiksiz sığır eti, kategori A - sığır bonfile; yarı mamul topak kemiksiz domuz eti ürünleri: kategori A - domuz bonfile, fi
|
|
||
Kanatlı etinden doğal yarı mamuller: but, tavuk budu, fileto, kanat, baget, soğutulmuş ve dondurulmuş karkaslar. Kıyılmış kümes hayvanı etinden yarı mamul: soğutulmuş ve dondurulmuş kıyılmış tavuk
|
|
||
Yarı mamul et hamuru, kalıplanmış, dondurulmuş, paketlenmiş: Kategori G: Köfte Soğuk; Hamur içinde et içeren yarı mamuller, kalıplanmış, dondurulmuş, ambalajlanmış: Kategori D: Sulu köfte İlk şey
|
|
||
Hamurda et içeren yarı mamuller: köfte (Etli, Klasik, Sibirya, Sofra, Küçük, Mini), Sibirya mantısı, Soçi khinkali, chebureks. Hamurda et içeren yarı mamul ürünler: köfte (Etli lahana,
|
.
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Yarı mamul domuz eti ürünleri: Yarı mamul kemiksiz büyük boy domuz eti ürünü: Jambon, Omuz, Göğüs eti, Karbonat, Boyun, Bonfile, Pirzola eti, Yağ. Brai için yumrulu yarı mamul ürün
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, kuzu eti ve geyik etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı mamul domuz eti doğal et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, 1 sayfadaki Ek No. 1'e uygun olarak
|
|
||
Pastacılık mutfak ürünleri. Yarı mamuller ve bitmiş ürünler: pizza Baharatlı, pizza 4 peynirli, pizza Jambon + Mantar, pizza Milano, pizza Pepperoni, pizza Hunter, pizza Et, pizza Barbekü, pizza Veni
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz parça et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış et ve kemik: kategori B kaburga; kategori D: Geleneksel kaburgalar. Kemiksiz küçük parça et yarı mamul ürünler: k
|
|
||
Et içeren yarı mamuller: lahana yaprağında dolma (kategori D, doldurulmuş yarı mamul); domates dolması (kategori D, doldurulmuş yarı mamul); biber dolması (kategori D, doldurulmuş yarı mamul)
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul kıyma ürünleri, ağırlık kategorileri A: sığır kıyması, at kıyması. Yarı mamul et ürünleri, küçük boy kemiksiz kategori B: sığır kebabı. Yarı mamul
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, küçük boy kemiksiz: -kategori B: ev tarzı şiş kebap. Yarı mamul kıyılmış kalıplanmış et: -B kategorisi: köfte Yalch
|
|
||
ET ÜRÜNLERI (ET IÇEREN). YARI TÜTSÜLENMIŞ SOSIS, HAŞLANMIŞ-TÜTSÜLENMIŞ ÜRÜNLER: ET ÜRÜNLERI - YARI TÜTSÜLENMIŞ SOSISLER (SOSISLER), HAŞLANMIŞ-TÜTSÜLENMIŞ SOSISLER (SOSISLER); ET IÇEREN ÜRÜNLER- YARI TÜTSÜLENMIŞ SOSISLER (SOSISLER)
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: yarı mamul sığır eti Sütle beslenen dana eti. Ribeye eti küçük boy kemiksiz soğutulmuş, yarı mamul sığır eti Sütle beslenen dana eti. Striploin eti küçük boyutlu cihaz 220 V: hırsızlık önleyici standlar, modeller: Spectra,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy, paketlenmiş kategori A: bonfile sığır eti: Sığır filetosu Ekstra sığır eti. Kategori B: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti Sığır eti
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul kıyma ürün kategorisi A: sığır kıyması. Yarı mamul kıyma ürün kategorisi B: sığır ve domuz etinden kıyma. Yarı mamul
|
|
||
yarı mamul soğutulmuş sığır eti ve dondurulmuş soğutulmuş sığır eti ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz ve topak et ve kemik: Kategori A: Blok et - Bel kısmı; Blok et - Kalça
|
|
||
Hazırlanmış et ürünleri: Kemiksiz ve kemiksiz Emiliano domuz jambonu, kemiksiz kalıplanmış jambon, kemiksiz ve kemiksiz Parma jambonu, karton kutularda paketlenmiş, vakum altında plastik ambalajda, net ağırlık 2
|
VILLANI S.P.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Et içeren yarı mamuller: lahana yaprağı dolması (kategori D, doldurulmuş yarı mamul); domates dolması (kategori D, doldurulmuş yarı mamul); biber dolması (kategori D,
|
|
||
Paketlenmiş dilimleme halinde hazırlanmış et ürünleri (porsiyon dilimleme halinde (bütün parça) ve servis dilimleme halinde): sosisler, doldurulmuş olanlar dahil: haşlanmış sosisler, sosisler, küçük sosisler, domuz sosisleri; sosisler ve
|
|
||
Dilimlenmiş ambalajlı (porsiyonluk (bütün parça) ve porsiyonluk kesilmiş) hazırlanmış et ürünleri: sosisler, doldurulmuş olanlar dahil: haşlanmış sosisler, sosisler, küçük sosisler, domuz sosisleri
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri. Yarı mamul kıyılmış şekillendirilmemiş kanatlı eti: kıyılmış tavuk, sığır eti ile kıyılmış tavuk, domuz eti ile kıyılmış tavuk, kıyılmış "Tender". Kanatlı eti hamurunda yarı mamul ürünler
|
.
|
🇨🇳 China
|
|
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Yarı mamul et ürünleri, büyük boy et ve kemik: "Fileto" B kategorisi; "Derisiz muşta" B kategorisi; "Baharatlı deride muşta", "Kemikli göğüs eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri küçük boy kemiksiz: Kategori B Piknik için Şaşlık, Kategori B Kuzu Şaşlık Helal, Kategori B Domuz Şaşlık Ekstra; Yarı et
|
|
||
kümes hayvanı etinden doğal yarı mamuller, soğutulmuş ve dondurulmuş, yarı mamul doğal büyük parçalar, kemiksiz - tavuk göğsü filetosu, tavuk göğsü filetosu kemiksiz; yarı mamul doğal pütürlü
|
|
||
Dilimler halinde hazırlanmış et ürünleri, 1 (bir) yaprak üzerinde Ek No. 1'e göre ürün yelpazesinde paketlenmiş (porsiyonlanmış kesim (bütün parça) ve servis dilimleri halinde).
|
|
||
Paketlenmiş dilimlemede hazırlanmış et ürünleri:
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul topak et ürünleri - kemiksiz, kategori A: kalça kısmından sığır eti (arka); omuzdan sığır eti (omuz); kesilmiş tek dereceli sığır eti; but; sığır bonfile;
|
|
||
Et içeren yarı mamuller (sığır eti, domuz eti, domuz yağı): etli ve patatesli mantı, etli ve patatesli mantı, etli ve patatesli mantı, etli ve lahanalı mantı, kabaklı mantı, mantı, oryantal etli mantı, mantı
|
|
||
Et içeren yarı mamuller: kıyılmış doldurulmuş kaplanmamış kategori D: domuz eti, sığır etinden: Domashny Biber Dolması, Piquant Biber Dolması; kalıplanmış kaplanmamış kategori D: Biftek
|
|
||
Aşağıdaki uydurma isimlerle hazırlanmış et ürünleri: domuz kaburgası-He, domuz kulağı-He
|
|
||
Hazırlanmış et ürünleri: haşlanmış jambon, tütsülenmiş jambon, doğal kılıfta tütsülenmiş sosis, haşlanmış sosis, doğal kılıfta haşlanmış sosis, doğal kılıfta kuru kürlenmiş sosis, ızgara sosis, faso
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş olarak paketlenmiş yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul kıyılmış şekil verilmemiş et kategorisi A: Ev usulü kıyılmış koyun eti. Yarı mamul doğranmış şekilsiz et kategorileri B: fa
|
|
||
KESİME HAZIRLANMIŞ ET ÜRÜNLERİ KESİM (porsiyon kesimi (bütün parça), servis kesimi): Sosisler, doldurulmuş sosisler dahil - haşlanmış sosisler, sosisler, domuz sosisleri; Sosisler
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri: Yarı mamul topaklı, kemiksiz, kategori B: pişmiş domuz eti. B kategorisinin kemiksiz porsiyonlanmış yarı mamul ürünleri: domuz pirzolası Tender
|
|
||
Et ürünleri. Yarı füme sosis ürünleri, haşlanmış-füme, sıcak füme: yarı füme sosisler, haşlanmış-füme, sıcak füme et (sığır eti, domuz eti, geyik eti, sosis, karaca, misk geyiği, yaka, mara
|
.
|
|
|
Soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul parça et ve kemik: -kategori A: sığır etinden: incik, incik; -kategori B: domuz etinden: incik, incik. Yarı mamul ürün
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: - yarı mamul et ürünleri, küçük boy kemiksiz: Kategori A: dana gulaş, barbekü için dana eti, dana straganof, Kategori B: domuz gulaş, barbekü için domuz eti, sıralı domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, sığır etinden büyük topak kemiksiz, kategori A: sığır balyk, sığır bonfile, sığır göz kası, pirinç sığır eti, premium sığır eti. Tarafından
|
|
||
et ürünleri: - yarı mamul kıyma ürünleri, şekillendirilmemiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: kıyma (kategori A), kıyılmış domuz eti (kategori B), kıyılmış domuz eti ve sığır eti (kategori B), kıyılmış ev eti (kategori B); - yarı mamul
|
|
||
Hazırlanmış et ürünleri: Pişirilmiş tütsülenmiş sosisler: Bavyera ekmeği, pişmiş-füme jambon, pişmiş-füme Ascona sosis, pişmiş-füme Vysochina sosis, Tirol pişmiş-füme sosis, haşlanmış-füme cabanossi sosis
|
|
||
Paketlenmiş dilimlemede hazırlanmış et ürünleri:
|
.
|
|
|
PORSİYON (BÜTÜN PARÇA) HALİNDE HAZIRLANMIŞ ET ÜRÜNLERİ VE SERVİS: SUCUK KUPASI İÇİNDE doldurulmuş olanlar dahil: haşlanmış sosisler, sosisler, küçük sosisler, pastırma; ısıl işlem görmüş sosisler
|
.
|
|
|
Geyik etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ve kemikli ve kemiksiz ürünler 1 kategori - büyük parça kesilmiş et, küçük parça kesilmiş et. Kemiksiz topak et yarı mamul ürünler162
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul kuzu eti ürünleri: - Kategori A: Kemiksiz kuzu jambonu, Kuzu pirinç, Kuzu Escalop, Kuzu şnitzel, Pilavlık kuzu eti, Barbekü için kuzu eti, Kuzu azu; - kategoriler
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul kıyma kategori B Kıyma; yarı mamul küçük boy kemiksiz et kategori A Dana gulaş; yarı mamul et kategori G Çorba seti;
|
|
||
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul sığır etinden parça gıdalar. Büyük boy kemiksiz: kategori A - Sığır bonfile, Jübile sığır eti, Kavurmalık sığır eti, Karkas için sığır eti
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul sığır parça et ve kemik yarı mamul ürün kategori B: çorba seti; yarı mamul domuz parça et ve kemik, kategori D: çorba seti; yarı mamul cate kıyma ürünü
|
|
||
Sığır eti, at eti, domuz eti, kuzu eti ve soğutulmuş geyik etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı işlenmiş sığır eti parçaları, porsiyonlanmış, kemiksiz: A kategorisi antrikot, but biftek, langette, pirzola, biftek; B kategorisi
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri: domuz kebabı - küçük kemiksiz kategori B; kıyılmış domuz eti - doğranmış şekilsiz kategori B; ev yapımı sosisler - doğranmış
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul parça et ürünleri. Sığır eti: Topak kemiksiz kategori A - bonfile, en uzun kas (kalın kenar, ince kenar, fileto), pirzola eti (yanak), spatula
|
|
||
Sığır, kuzu, at etinden dondurulmuş yarı mamul et ürünleri; yarı mamul kemiksiz parça ürünler, yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler, KH Mambet işaretli doğranmış yarı mamul ürünler,
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Domuz ve sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - yarı mamul et ürünleri, doğal et ve kemikli ve kemiksiz A kategorisi: domuz gulaşı; B kategorisi: domuz kebabı
|
|