İtalyan Peyniri GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Ürün yelpazesinde İtalyan tarzı peynirler: İtalyan peyniri; Domatesli ve Provence otlu İtalyan peyniri; Baharatlı yağ dolgulu İtalyan peyniri; İtalyan Dorblu; İtalyan Camembert; Kachiok
Ürün yelpazesinde İtalyan peynirleri: İtalyan peyniri, baharatlı yağ dolgulu İtalyan peyniri; Tam yağlı sütten Buratta, taze; Tam yağlı sütten Gorgonzola; İtalyanca Dorblu, İtalyanca Camembert
Yumuşak peynirler: Kuru maddede %40.0 İtalyan Brynza peyniri, kuru maddede %40.0 domatesli ve Provence otlu İtalyan peyniri, kuru maddede %40.0 baharat-yağ dolgulu İtalyan peyniri
Kuru maddede kütlesel yağ oranı %45 olan kırmızı biberli füme İtalyan peyniri Bocconcini, kuru maddede kütlesel yağ oranı %45 olan füme İtalyan peyniri Treccia, kuru maddede kütlesel yağ oranı %45 olan füme İtalyan peyniri Scamorza mini
Yarı katı peynirler Kuru maddede yağ kütle oranı %40, %45, %50, %55, %60 olan İtalyan peynirleri karışımı Yarı katı peynirler Kuru maddede yağ kütle oranı %40, %45, %50, %55, %6 olan tütsülenmiş İtalyan peynirleri karışımı
🇧🇾 Belarus
İtalyan peynirleri: - Kuru maddede yağ kütlesi oranı %40 olan peynirler: İtalyan Çedar, tatlandırıcı ve aromatik bileşenler eklenmiş İtalyan Çedar (maydanozlu, kerevizli, dereotlu, sarımsaklı, tarçınlı
Kuru madde bazında yağ kütlesi oranı %32 olan Grancheese Sert İtalyan Peyniri (SERT İTALYAN PEYNİRİ)
LATTERIA SOCIALE MANTOVA S.A.C. IT 03642 CE
🇮🇹 Italy
İtalyan peynirleri: Taze ricotta ile doldurulmuş Burrata, Otlu taze ricotta ile doldurulmuş Burrata, Polimer tüketici ambalajında salamura içinde paketlenmiş mini mozzarella; İtalyan peynirleri: Kremalı Straciatella
Yumuşak İtalyan peyniri: Tam yağlı sütten Taleggio; tam yağlı sütten İtalyanca Camembert; tam yağlı sütten İtalyanca Dorblu; Straciatella; tam yağlı sütten genç Rabiolla (Rabiola); Mozzarella
Peynir çeşitleri: Salamura - Çanah, Suluguni, Çeçil, Brynza, Rus peynirleri, İsviçre peynirleri, İtalyan peynirleri
Geleneksel İtalyan peynir mayalı yarı sert peynirler: "Caciotta Morbida", "Caprino", "Tomino" "
Sert peynir: Rendelenmiş sert İtalyan peyniri (Formaggio Duro Italiano grattugiato) vakum, karton kutular dahil olmak üzere birleşik polimer malzemeden bir ambalajda kuru maddede yağın kütle oranı %32
CASEIFICIO ALBIERO s.r.l. CE IT 05 394
🇮🇹 Italy
Hazır gıda ürünleri: tatları ile şişirilmiş pirinç (ağırlık 60 gram): ekşi krema ile mantar, horseradish ile jöleli et, dereotu ile kerevit, hardal ile domuz yağı, kızarmış et, tavuk, peynir, İtalyan peyniri, wasabi, pic
Ek 1'e göre İtalyanca peynir çeşitleri
Kuru maddede %35, %40, %45, %50 yağ içeren yumuşak İtalyan peynirleri, Rossini işaretli: Klasik Mozzarella (Mozzarella Fior di latte), Mozzarella Nodino, Pizza için Mozzarella (Mozz
bisküvi-fındıklı kek Alpacho, bisküvi-fındıklı kek İtalyan peyniri, kurabiye keki Meyve sepeti, tatlı Portakal, tatlı Yoğurt, tatlı Pana-kota, tatlı Pina - colada, de
Kompleks gıda takviyesi İtalyan peyniri (+ kapaklar)
Mayonez Klasik %67 yağ, Mayonez Provencal %67 yağ, Mayonez Yumurta %67 yağ, İtalyan peynir sosu %67 yağ, Zeytinsiz Mayon %67 yağ, Mayonez Zeytin %50 yağ, Mayonez Ch
İtalyan peynirleri Ek No. 1, 1 sayfa
Kraker: Fantastik hayvanlar, Yengeç aromalı süper yıldız, Kırmızı havyar aromalı süper yıldız, İtalyan peyniri aromalı süper yıldız, Süper yıldız domates ve yeşillikler, Sarımsaklı krutonlu süper yıldız, Süper yıldızlar
Yumuşak peynirler: İtalyan teknolojisine göre Peynir Mozzarella, Peynir Strakkino, Peynir Ricotta; Yarı sert peynirler: İtalyan teknolojisine göre Caciotta Peyniri, Losevo Peyniri
Kuru madde bakımından yağ kütle oranı %40.0; %45.0 %50.0 olan sert peynirler: İtalyan genç peyniri, İtalyan yaşlı peyniri, Fransız genç peyniri, Fransız yaşlı peyniri, keçi sütlü peynir
İtalyan teknolojisine göre sert peynirler: Yıllanmış Cachiotta, Parmisanino, Yıllanmış Yunkata, Yıllanmış Ricotta, Asiago, Montazio. İtalyan teknolojisine göre yumuşak peynirler: Taze Caciotta, Baharatlı Caciotta, Caciotta Pri
İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Parma jambonlu, İtalyan Pesto soslu, domates ve fesleğenli, Parmesan peynirli, kuru maddede %50 yağ; İşlenmiş peynir Viola çeşitli
İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Kremalı, İtalyan jambonlu, aromatik otlu, sosisli Pepperoni, kuru maddede yağ oranı %50; İşlenmiş peynir Viola çeşitli Fins
Gıda aroması: Gıda aroması doğal tip İtalyan sert peyniri TEG-10326867 Doğal Lezzet, tip İtalyan sert peyniri TEG-10326867. Ambalaj - plastik kutular.
TAKASAGO Europe GmbH
🇩🇪 Germany
Turtalar ve pizzalar: Pastırmalı ve sebzeli ızgara Bruschetta; Pastırmalı ve sebzeli İtalyan usulü Bruschetta; Sebzeli ve peynir turşulu İtalyan usulü Bruschetta; Sebzeli ve hamsili İtalyan usulü Bruschetta
Peynir, yumuşak kremalı Cremalotier (Creamlotier): Krem peynir Orijinal, Otlu krem peynir (İtalyan otlu), Belçika beyaz çikolatalı krem peynir, Krem peynir Belçika çikolatalı crème brлеlée, Erik
Yemek konsantreleri. Serideki ikinci öğle yemeği yemekleri: makarna ve peynir Üç peynir; mantarlı ve çedar peynirli makarna ve peynir; pastırmalı ve çedar peynirli makarna ve peynir; İtalyan peynirli makarna ve peynir
Süzme peynirden işlenmiş peynir "Sabah": kuru maddede yağ kütle oranı %52,0 olan krem peynir; gıda katkı maddeli peynir: "Mantarlı"; "Çikolatalı"; "Jambonlu"; "Karidesli"; "İtalyan t
Peynir Michurinsky Premium, yağ kütle oranı %50. Peynir Michurinsky Premium, trüf mantarlı, yağ kütle oranı %50 Peynir Michurinsky Premium, İtalyan karışımlı, yağ kütle oranı %50. Peynir Michurinsky Pr
Krakerler: Buğday unu, malt ve arpa unundan, sarımsak, tuz ve baharatlar ile doğal aromalar eklenmiş kızarmış krutonlar: İtalyan, Romano Peyniri, İtalyan Sarımsağı, Sarımsak. Paketleme ve
T.MARZETTI COMPANY
🇺🇸 United States
İşlenmiş Viola peyniri, kuru maddede yağ oranı %50: haşlanmış domuz eti ile; porçini mantarı ile; Kremalı; çeşitli İtalyan favorileri: Kremalı, İtalyan jambonlu, aromatik otlu, sosisli Peppero
Yarı sert peynirler, yağ kütlesi fraksiyonu %27.0; %30.0: Caciotta peyniri, katkılı Caciotta peyniri (sarımsak, biber karışımı, İtalyan otları karışımı, kırmızı biber, kırmızı biber, karabiber)
Porçini mantarı ile işlenmiş Viola peyniri. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %50; Haşlanmış domuz eti ile işlenmiş peynir Viola. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %50; İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Crea
Dolgulu İtalyan yumurtalı makarna (et, jambon, tavuk, pastırma, peynir, sebze, ıspanak, peynir ve ıspanak, mantar, somon, balkabaklı):
Çeşitli tatlarda Bruschette krakerleri (Kızarmış sarımsak, Ekşi kremalı mantar, Ispanak ve peynir, Domates, zeytin ve kekik, Peynir karışımı, Sebze karışımı - baharatlı, Deniz tuzu, Pizza, İtalyan jambonu
ITALFOOD INDUSTRY SA
🇧🇬 Bulgaria
Süzme peynirden işlenmiş peynir Sabah: kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %52,0 olan ve gıda katkı maddeleri içeren kremsi: Mantarlı; Çikolatalı; Jambonlu; Karidesli; Yağlı İtalyan otlu mas
Süzme peynirden işlenmiş peynir Sabah: kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %52,0 olan ve gıda katkı maddeleri içeren kremsi: Mantarlı; Çikolatalı; Jambonlu; Karidesli; Yağlı İtalyan otlu mas
Bruschette çeşitli tatlarda pişmiş krutonlar (Kızarmış sarımsak, Ekşi kremalı mantar, Ispanak ve peynir, Domates, zeytin ve kekik, Peynir karışımı, Sebze karışımı - baharatlı, Deniz tuzu, Pizza, İtalyan ha
ITAL FOOD SA
🇧🇬 Bulgaria
Salamura peynirler Ot Palycha paketlenmiş ve paketlenmemiş: - Mozzarella Ot Palycha , Burrata, Feta, Brynza Ot Palycha bileşensiz; - Burrata, İtalyan otlu Feta, Baharatlı Feta, Güneşte kurutulmuş peynir Ot Palycha
Tofu: Klasik, İpek, İtalyan, salamura Peynir, Lor peyniri, Şili, Teriyaki, Tatlı biber, doğal tütsülenmiş, füme, Otlu makarna, Domatesli ve fesleğenli makarna, Tar-Tar makarna, Kuru erikli ve
Sandviçler: Marul, sosis ve İtalyan domatesli sandviç, Marul, sosis, peynir, salatalık ve domatesli sandviç Piknik, Sandviç Yaz, Sosis, peynir ve marullu sandviç Sonbahar, С
İtalyan Manchego peyniri mdzh. kuru madde oranı %40-50, Gaudita peyniri mdzh. kuru madde oranı %35-50, ağırlığı 0,1 kg ila 10 kg arasında, vakumlu shrink veya polipropilen torba içinde, parafin içinde paketlenmiştir,
Cips: otlu kırmızı biber, pastırma, sosisli peynir, dereotlu ekşi krema, mantar, Meksika burritosu, İtalyan pizzası, tütsülenmiş sosis, sarımsak, soğanlı ekşi krema, yaban turplu domuz eti, ketçap, Gruyere peyniri, mantar
Soslar: Geleneksel İtalyan kayısı sosu; Geleneksel İtalyan ayva sosu; Geleneksel İtalyan kiraz sosu; Geleneksel İtalyan armut sosu; Geleneksel İtalyan Ingi
Pianetta di Barbieri & C. S.n.c.
🇮🇹 Italy
Bisküvi pastaları: "İtalyan tatlı bisküvisi + kakao + muz", "İtalyan tatlı bisküvisi + kakao + portakal", "İtalyan tatlı bisküvisi + kakao + çilek", "İtalyan tatlı bisküvisi + kakao + kayısı", "İtalyan tatlı bisküvisi
Uzun süreli depolama fırıncılık ürünleri: İtalyan Ciabatta, Peynirli İtalyan Ciabatta, Soğanlı İtalyan Ciabatta, İtalyan tahıllı Ciabatta, İtalyan çavdarlı Ciabatta, Roma bageti, Fransız bageti, Ba
Ekmek unlu mamulleri: Klasik İtalyan kurutmalık Taralli, Domatesli İtalyan kurutmalık Taralli, Sarımsaklı İtalyan kurutmalık Taralli, Hardallı İtalyan kurutmalık Taralli, İtalyan kurutmalık Taralli
Et içeren mutfak ürünleri (en az %5 et bileşeni içeren): Jambonlu İtalyan atıştırmalığı, pastırmalı ve beşamel soslu İtalyan atıştırmalığı, dana kebaplı ve jalapenli İtalyan mezesi, İtalyan
UAB Mantinga
🇱🇹 Lithuania
Zeytinyağlı İtalyan kurutması Cara Nonna Tarallini; rezene tohumlu İtalyan kurutması Cara Nonna Tarallini; biberli İtalyan kurutması Cara Nonna Tarallini; soğanlı İtalyan kurutması Cara Nonna Tarallini;
CARA NONNA
🇮🇹 Italy
unlu mamuller: İtalyan Focaccio gözleme, İtalyan Focaccio sebzeli gözleme, İtalyan Focaccio baharatlı gözleme, İtalyan Focaccio sarımsaklı gözleme
DOLMIO® Geleneksel yemekleri pişirmek için İtalyan domates sosu; DOLMIO® Çeşitli Sebzeleri pişirmek için İtalyan domates sosu; DOLMIO® Yemek pişirmek için baharatlı İtalyan domates sosu; İtalya
Ekşi krema ve yeşil soğan aromalı, Akdeniz kırmızı biber aromalı, İtalyan domates ve fesleğen aromalı, peynir ve Provence otları aromalı, soğan aromalı patates cipsi "Chipsletten"
The Lorenz Bahlsen Snack-World Sp. z o.o.
🇵🇱 Poland
Kuru madde açısından yağ kütlesi fraksiyonu %38-50 olan laktozsuz peynirler: Mazdamer, Rus, Ementaler, Gouda, Gouda, Tilsit, Tilsit, İsviçre, Hollanda, Tilsiter, Poshekhonsky, Kostromskoy, İtalyan
AS Limbažu siers
🇱🇻 Latvia
Soslar: İtalyan, Soya, Sezar, İştah Açıcı, Çikolata, Mango, Klukovka, Satsibelli, Peynir, Barbekü, Sarımsak Izgara, Dijon, Provencal
Soslar: "1000 ada"; "Balaniez"; "Balsamik"; "B-B-Q"; "Buffalo"; "Beyaz Sarımsak"; Mavi Peynir; "Gomodari"; "Hardal"; "Yunan"; "Zencefil"; "İtalyan"; "Tatlı ve ekşi"; "Bal"; "Akut"; "Pesto"; "Şehir
.
Kuru maddede yağ oranı %40 olan İtalyan yumuşak peyniri Mozzarella classic (Mozzarella Fior di latte) Rossini etiketiyle, net ağırlığı 125 ila 2000 gram arasında
Hamur işleri: Tavuklu, mantarlı ve brokolili kiş; Ahududu, ricotta ve bademli kiş; Kuzukulağı, mavi peynir ve biberli kiş; İncirli ve mavi peynirli kiş; Genç sebzeli kiş; İtalyan kiş
Yarı sert peynirler, katkı maddeleri dahil (sarımsak, biber karışımı, İtalyan otları karışımı, acı biber, kırmızı biber, karabiber, kekik), yağ kütlesi oranı %27 ila %50, plastik ambalajda paketlenmiş, gıda sınıfı fil
Buğday unundan yapılan kekler gibi unlu mamuller: geleneksel lavaş (gözleme), ince lavaş, peynir aromalı ince lavaş, kurutulmuş domatesli ince lavaş, İtalyan otlu ince lavaş, kırmızı biberli ince lavaş
Jiangsu Best fashion dress co., Ltd
🇨🇳 China
Kuru maddede yağ oranı %40, "Rossini" işaretli %45, net ağırlığı 125 ila 1000 gram arasında olan İtalyan yumuşak peyniri "Mozzarella mini"
Gıda aromaları: Gıda aroması Füme peynir QG39686 Gıda aroması Bovarskiye sosisleri FM-665-211-7 Gıda aroması İtalyan lazanyası IX-477-782-3 Ambalaj: plastik, metal kutular
Givaudan Hungary Kft
🇭🇺 Hungary
Peynir ve Provence otları tadında, soğan ve ince doğranmış yeşil soğan tadında, İtalyan domatesi ve fesleğen tadında, ekşi krema ve yeşil soğan tadında patates cipsi Chipsletten
The Lorenz Bahlsen Snack-World Sp. z o.o.
🇵🇱 Poland
Yağ kütlesi oranı %40, %56 olan mayonez sosları: Bavyera, Beşamel, Mantar, Soğanlı Mantar, Sarımsaklı Mantar, İtalyan, Kafkas, Meksika Baharatlı Peynir, Norveç, Rus, Cevizli, Satsivi, Smet
Yarı mamul et içeren doğranmış dondurulmuş - kategori B: Soslu pirzola: İtalyan , Domates , Beşamel , Tartar , Tomas -bazelik , Salatalık-dereotu , Mayonez , Peynir , Mantar , Yaban mersini , P
Kuru madde bakımından yağ kütlesi fraksiyonu %38 - 50 olan peynirler: Mazdamer, Rossiyskiy, Ementaler, Gouda, Gouda, Tilsits cue, Tilsit, İsviçre, Hollanda, Tilsiter, Poshekhonsky, Kostromskoy, İtalyan, Lido La I
AS Limbažu siers
🇱🇻 Latvia
MAYONEZ SOS ÇEŞITLERI: İtalyan t. Astoria Hardal t. Astoria Sezar Peynir tz. Astoria
Şekerleme: kurabiyeler: Berlin, biscotti İtalyan, Viyana, ev yapımı, kara, tahıl, kurabie, vanilyalı makarna, yulaf ezmesi, şeker, süzme peynir, Florentine
Buğday unundan unlu mamuller: Peynir altı suyu ekmeği, Fransız bageti, Ev yapımı pişirme, İtalyan çöreği, Peynirli çörek, Stolichnaya çöreği, Haşhaş tohumlu salyangoz, Reçelli ekmek, Moskova ekmeği
Yarı sert peynirler: Gouda, Cheddar, Tilsiter, Cachotta, Kırmızı biberli Cachotta , "Provence otlu Caciotta", "İtalyan otlu Caciotta", "Yeşil soğanlı Caciotta", "Dereotlu Caciotta", "Cevizli Caciotta
Öğle yemeği hazır yemekleri. Kerevizli bezelye püresi çorbası (baz); İtalyan çorbası (baz); Peynir çorbası (baz); Soğan çorbası (baz); Borsch (baz); Kuzukulağı lahana çorbası (baz); Terbiyeli çorbalar; Kerevizli bezelye püresi çorbası
Yumuşak peynir çeşitleri: Fromage Blanc klasik, Provence otlu, İtalyan otlu, 5 biberli, kırmızı biberli, sarımsaklı, kuru maddede yağ oranı %45; Chevre (Chevre
Buğday unundan yapılan yassı kekler gibi unlu mamuller: geleneksel Özbek gözlemesi, geleneksel lavaş, ince lavaş, peynir aromalı ince lavaş, kurutulmuş domatesli ince lavaş, İtalyan otlu ince lavaş, lavaş
Çeşitli lezzetlerde cipsler: otlu kırmızı biber, domuz pastırması, sosisli peynir, dereotlu ekşi krema, mantar, Meksika burritosu, İtalyan pizzası, tütsülenmiş sosis, sarımsak, soğanlı ekşi krema, yaban turplu domuz eti, ketçap,
Ekşi krema ve yeşil soğan aromalı, Akdeniz kırmızı biber aromalı, İtalyan domates ve fesleğen aromalı, peynir ve Provence otları aromalı patates cipsi Chipsletten,
The Lorenz Bahlsen Snack-World Sp. z o.o
🇵🇱 Poland
Mutfak ürünleri, hamur içeren, sebzelerden kıyma, mantar, peynir, tavuk, domuz pastırması, sosis dahil et ile pişirilmiş: Pizza: İtalyan (hamur, ana sos, Bulgar biberi, petrol, füme tavuk
Paketlenmiş ve paketlenmemiş yumuşak peynirler Ot Palycha: - Adige Ot Palycha, Adige Ot Palycha füme, Ricotta, Hallumi, tuzlu ve naneli Hellim, İtalyan otlu Hellim; - beyaz küflü: Camembert, Brie
Buğday unundan unlu mamuller. Ekmek: beyaz, yulaf, kepekli buğday, peynir, irmikli beyaz, Romanov, susamlı İtalyan, Rus, elit, ev, seyahat, sağlık, tahıl, lezzet ve
.
Albumin süzme peynir İtalyan Ricotta (kütle i yağ: %2.0; %5.0; %9.0; %12.0; %15.0; %18.0; %19.0; %20.0; %23.0; %26.0; %33.0; %35.0)
Hazır mutfak ürünleri: Bravissimo çorbası, kremalı mantar çorbası, pancar çorbası, pastırma cipsli kremalı peynir çorbası, et hodgepodge, kuzu shurpa, Uygur lagman, milli takım okroshka, İtalyan deniz ürünleri çorbası, kremalı çorba
İtalyan Pasto Filatto tarzında yumuşak peynirler: mozzarella, stracciella, buratto, skomortsa, roach, ricotta.
İkinci hızlı dondurulmuş öğle yemeği yemekleri: Geleneksel peynir soslu karnabahar graten, Mozzarella peynirli İtalyan sebze graten, Marine edilmiş enginar, Kremalı sarımsak soslu kuşkonmaz, Sebze ızgara
Crop’s Vegetables NV
🇧🇪 Belgium
İtalyan usulü peynir çeşitleri:
Hamur kasasında yarı mamul ürünler - patatesli köfte, lahanalı köfte, kirazlı köfte, çiftlik süzme peynirli köfte, güneşte kurutulmuş domatesli İtalyan köfte, krem peynir ve p
unlu mamuller (terbiyeli, terbiyesiz) ambalajsız ve ambalajlı: baget Fransız , susamlı baget Fransız , bar Karabuğday , yassı kek Peynir, İtalyan gözleme Focaccio, susamlı baget
Sert peynir, yarı sert çeşitler: Füme Suluguni, Dolgulu Caciotta (ceviz, antep fıstığı, kahve, badem, nane, İtalyan otları, kurutulmuş kızılcık, çemen, susam, pembe biber, fındık), Kremalı caciotta
İşlenmiş peynir Ashtarak Kat teknolojisi ile üretilen İtalyan yüksek kaliteli hindistan cevizi yağı içeren süt ürünü, yağ oranı %60'tır:
🇦🇲 Armenia
İtalyan usulü peynirler: Yumuşak caciotta; Baharatlı caciotta, kırmızı biberli ve otlu caciotta.
mayonez: Golden Premium, Golden Extra, Golden, Golden NEW, Classic, Royal, Peynir tadı, Kremsi tat, Zeytin tadı; mayonez sosu: Narin, Ev, İtalyan, İspanyol
Bitkisel yağ bazlı soslar: Sibirya mantarı sosu; mantar sosu Portobello; İtalyan kremalı sarımsak sosu; kremalı sarımsak sosu Alfredo; peynir sosu Carbonara; pesto. İşaretleme Uvelka
Sos İtalyan, Soya, Sezar, İştah açıcı, Çikolata, Mango, Klukovka, Satsibelli, Peynir, Barbekü, Sarımsak ızgara, Dijon tarzı 3371375
.
Yapı karışımlarının hazırlanması için ekipman: beton karıştırıcılar. modeller: LIDER RMIII-120, LIDER RMIII-140, LIDER RMIII-160, LIDER RMIII-180, BERTONI İtalya RMI-140, BERTONI İtalya RMI-160, BERTONI İtalya RMI-180
HUAIAN KINGDIA MACHINERY & EQUIPMENT CO., LTD
🇨🇳 China
BAKER HOUSE İtalyan ekmekleri, tüketici ambalajlarında ağırlıklandırılmış ve paketlenmiştir: Kepekli, siyah susamlı ve deniz tuzlu BAKER HOUSE İtalyan ekmekleri; ayçiçeği ve zeytin çekirdekli BAKER HOUSE İtalyan gevrekleri
Kurutulmuş sosisler: "Klasik İtalyan", "Peynirli İtalyan", "Baharatlı İtalyan"
Soğutulmuş ve dondurulmuş kuru kürlenmiş sosisler: "Klasik İtalyan", "Peynirli İtalyan", "Baharatlı İtalyan", "Milan", "İspanyol", "Bavyera", "Avusturya"
Şekerleme - Çikolatalar: İtalyan çikolata seti "Brilliance" Karışık, Çikolata "Brilliance" İtalyan sütü% 32 bar, Çikolata "Brilliance" İtalyan sütü% 32 diskler, Çikolata "Brilliance" И
Hazır yemekler: Fesleğenli İtalyan domates püresi çorbası; Pırasa ve kerevizli İtalyan mercimek çorbası; Baharatlı balkabağı püresi çorbası; İtalyan çorbası Minestrone; Tayland'da hazır yemek Kari; Hazır yemek
Windmill Organics Limited
🇬🇧 United Kingdom
BAKER HOUSE İtalyan gevrekleri ağırlık olarak ve tüketici ambalajında paketlenmiştir: BAKER HOUSE kepekli, siyah susamlı ve zeytinyağlı İtalyan gevrekleri; BAKER HOUSE ayçiçeği tohumlu, zeytinli İtalyan gevrekleri
En yüksek dereceli B grubu makarna: yumurtalı erişte, ev yapımı erişte, otlu ev yapımı erişte; kıvırcık: Fiyonklar, Elmaslar, Ev yapımı makarna, İtalyan makarna, İtalyan renkli makarna, İtalyan açık makarna