İtalyan Peyniri GTIP / HS CODE ✨
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 040630: Eritme peynirler (rendelenmemiş/toz haline getirilmemiş)
- 040690: Diğer peynirler
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2103: Soslar ve müstahzarları; çeşni/lezzet verici karışımlar; hardal unu, irmiği ve hazır hardal
- 2104: Çorba, et suyu ve karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Ürün yelpazesinde İtalyan tarzı peynirler: İtalyan peyniri; Domatesli ve Provence otlu İtalyan peyniri; Baharatlı yağ dolgulu İtalyan peyniri; İtalyan Dorblu; İtalyan Camembert; Kachiok
|
|
||
Ürün yelpazesinde İtalyan peynirleri: İtalyan peyniri, baharatlı yağ dolgulu İtalyan peyniri; Tam yağlı sütten Buratta, taze; Tam yağlı sütten Gorgonzola; İtalyanca Dorblu, İtalyanca Camembert
|
|
||
Yumuşak peynirler: Kuru maddede %40.0 İtalyan Brynza peyniri, kuru maddede %40.0 domatesli ve Provence otlu İtalyan peyniri, kuru maddede %40.0 baharat-yağ dolgulu İtalyan peyniri
|
|
||
Kuru maddede kütlesel yağ oranı %45 olan kırmızı biberli füme İtalyan peyniri Bocconcini, kuru maddede kütlesel yağ oranı %45 olan füme İtalyan peyniri Treccia, kuru maddede kütlesel yağ oranı %45 olan füme İtalyan peyniri Scamorza mini
|
|
||
Yarı katı peynirler Kuru maddede yağ kütle oranı %40, %45, %50, %55, %60 olan İtalyan peynirleri karışımı Yarı katı peynirler Kuru maddede yağ kütle oranı %40, %45, %50, %55, %6 olan tütsülenmiş İtalyan peynirleri karışımı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
İtalyan peynirleri: - Kuru maddede yağ kütlesi oranı %40 olan peynirler: İtalyan Çedar, tatlandırıcı ve aromatik bileşenler eklenmiş İtalyan Çedar (maydanozlu, kerevizli, dereotlu, sarımsaklı, tarçınlı
|
|
||
Kuru madde bazında yağ kütlesi oranı %32 olan Grancheese Sert İtalyan Peyniri (SERT İTALYAN PEYNİRİ)
|
LATTERIA SOCIALE MANTOVA S.A.C. IT 03642 CE
|
🇮🇹 Italy
|
|
İtalyan peynirleri: Taze ricotta ile doldurulmuş Burrata, Otlu taze ricotta ile doldurulmuş Burrata, Polimer tüketici ambalajında salamura içinde paketlenmiş mini mozzarella; İtalyan peynirleri: Kremalı Straciatella
|
|
||
Yumuşak İtalyan peyniri: Tam yağlı sütten Taleggio; tam yağlı sütten İtalyanca Camembert; tam yağlı sütten İtalyanca Dorblu; Straciatella; tam yağlı sütten genç Rabiolla (Rabiola); Mozzarella
|
|
||
Peynir çeşitleri: Salamura - Çanah, Suluguni, Çeçil, Brynza, Rus peynirleri, İsviçre peynirleri, İtalyan peynirleri
|
|
||
Geleneksel İtalyan peynir mayalı yarı sert peynirler: "Caciotta Morbida", "Caprino", "Tomino" "
|
|
||
Sert peynir: Rendelenmiş sert İtalyan peyniri (Formaggio Duro Italiano grattugiato) vakum, karton kutular dahil olmak üzere birleşik polimer malzemeden bir ambalajda kuru maddede yağın kütle oranı %32
|
CASEIFICIO ALBIERO s.r.l. CE IT 05 394
|
🇮🇹 Italy
|
|
Hazır gıda ürünleri: tatları ile şişirilmiş pirinç (ağırlık 60 gram): ekşi krema ile mantar, horseradish ile jöleli et, dereotu ile kerevit, hardal ile domuz yağı, kızarmış et, tavuk, peynir, İtalyan peyniri, wasabi, pic
|
|
||
Ek 1'e göre İtalyanca peynir çeşitleri
|
|
||
Kuru maddede %35, %40, %45, %50 yağ içeren yumuşak İtalyan peynirleri, Rossini işaretli: Klasik Mozzarella (Mozzarella Fior di latte), Mozzarella Nodino, Pizza için Mozzarella (Mozz
|
|
||
bisküvi-fındıklı kek Alpacho, bisküvi-fındıklı kek İtalyan peyniri, kurabiye keki Meyve sepeti, tatlı Portakal, tatlı Yoğurt, tatlı Pana-kota, tatlı Pina - colada, de
|
|
||
Kompleks gıda takviyesi İtalyan peyniri (+ kapaklar)
|
|
||
Mayonez Klasik %67 yağ, Mayonez Provencal %67 yağ, Mayonez Yumurta %67 yağ, İtalyan peynir sosu %67 yağ, Zeytinsiz Mayon %67 yağ, Mayonez Zeytin %50 yağ, Mayonez Ch
|
|
||
İtalyan peynirleri Ek No. 1, 1 sayfa
|
|
||
Kraker: Fantastik hayvanlar, Yengeç aromalı süper yıldız, Kırmızı havyar aromalı süper yıldız, İtalyan peyniri aromalı süper yıldız, Süper yıldız domates ve yeşillikler, Sarımsaklı krutonlu süper yıldız, Süper yıldızlar
|
|
||
Yumuşak peynirler: İtalyan teknolojisine göre Peynir Mozzarella, Peynir Strakkino, Peynir Ricotta; Yarı sert peynirler: İtalyan teknolojisine göre Caciotta Peyniri, Losevo Peyniri
|
|
||
Kuru madde bakımından yağ kütle oranı %40.0; %45.0 %50.0 olan sert peynirler: İtalyan genç peyniri, İtalyan yaşlı peyniri, Fransız genç peyniri, Fransız yaşlı peyniri, keçi sütlü peynir
|
|
||
İtalyan teknolojisine göre sert peynirler: Yıllanmış Cachiotta, Parmisanino, Yıllanmış Yunkata, Yıllanmış Ricotta, Asiago, Montazio. İtalyan teknolojisine göre yumuşak peynirler: Taze Caciotta, Baharatlı Caciotta, Caciotta Pri
|
|
||
İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Parma jambonlu, İtalyan Pesto soslu, domates ve fesleğenli, Parmesan peynirli, kuru maddede %50 yağ; İşlenmiş peynir Viola çeşitli
|
|
||
İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Kremalı, İtalyan jambonlu, aromatik otlu, sosisli Pepperoni, kuru maddede yağ oranı %50; İşlenmiş peynir Viola çeşitli Fins
|
|
||
Gıda aroması: Gıda aroması doğal tip İtalyan sert peyniri TEG-10326867 Doğal Lezzet, tip İtalyan sert peyniri TEG-10326867. Ambalaj - plastik kutular.
|
TAKASAGO Europe GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Turtalar ve pizzalar: Pastırmalı ve sebzeli ızgara Bruschetta; Pastırmalı ve sebzeli İtalyan usulü Bruschetta; Sebzeli ve peynir turşulu İtalyan usulü Bruschetta; Sebzeli ve hamsili İtalyan usulü Bruschetta
|
|
||
Peynir, yumuşak kremalı Cremalotier (Creamlotier): Krem peynir Orijinal, Otlu krem peynir (İtalyan otlu), Belçika beyaz çikolatalı krem peynir, Krem peynir Belçika çikolatalı crème brлеlée, Erik
|
|
||
Yemek konsantreleri. Serideki ikinci öğle yemeği yemekleri: makarna ve peynir Üç peynir; mantarlı ve çedar peynirli makarna ve peynir; pastırmalı ve çedar peynirli makarna ve peynir; İtalyan peynirli makarna ve peynir
|
|
||
Süzme peynirden işlenmiş peynir "Sabah": kuru maddede yağ kütle oranı %52,0 olan krem peynir; gıda katkı maddeli peynir: "Mantarlı"; "Çikolatalı"; "Jambonlu"; "Karidesli"; "İtalyan t
|
|
||
Peynir Michurinsky Premium, yağ kütle oranı %50. Peynir Michurinsky Premium, trüf mantarlı, yağ kütle oranı %50 Peynir Michurinsky Premium, İtalyan karışımlı, yağ kütle oranı %50. Peynir Michurinsky Pr
|
|
||
Krakerler: Buğday unu, malt ve arpa unundan, sarımsak, tuz ve baharatlar ile doğal aromalar eklenmiş kızarmış krutonlar: İtalyan, Romano Peyniri, İtalyan Sarımsağı, Sarımsak. Paketleme ve
|
T.MARZETTI COMPANY
|
🇺🇸 United States
|
|
İşlenmiş Viola peyniri, kuru maddede yağ oranı %50: haşlanmış domuz eti ile; porçini mantarı ile; Kremalı; çeşitli İtalyan favorileri: Kremalı, İtalyan jambonlu, aromatik otlu, sosisli Peppero
|
|
||
Yarı sert peynirler, yağ kütlesi fraksiyonu %27.0; %30.0: Caciotta peyniri, katkılı Caciotta peyniri (sarımsak, biber karışımı, İtalyan otları karışımı, kırmızı biber, kırmızı biber, karabiber)
|
|
||
Porçini mantarı ile işlenmiş Viola peyniri. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %50; Haşlanmış domuz eti ile işlenmiş peynir Viola. Kuru maddede yağ kütlesi oranı %50; İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Crea
|
|
||
Dolgulu İtalyan yumurtalı makarna (et, jambon, tavuk, pastırma, peynir, sebze, ıspanak, peynir ve ıspanak, mantar, somon, balkabaklı):
|
|
||
Çeşitli tatlarda Bruschette krakerleri (Kızarmış sarımsak, Ekşi kremalı mantar, Ispanak ve peynir, Domates, zeytin ve kekik, Peynir karışımı, Sebze karışımı - baharatlı, Deniz tuzu, Pizza, İtalyan jambonu
|
ITALFOOD INDUSTRY SA
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Süzme peynirden işlenmiş peynir Sabah: kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %52,0 olan ve gıda katkı maddeleri içeren kremsi: Mantarlı; Çikolatalı; Jambonlu; Karidesli; Yağlı İtalyan otlu mas
|
|
||
Süzme peynirden işlenmiş peynir Sabah: kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %52,0 olan ve gıda katkı maddeleri içeren kremsi: Mantarlı; Çikolatalı; Jambonlu; Karidesli; Yağlı İtalyan otlu mas
|
|
||
Bruschette çeşitli tatlarda pişmiş krutonlar (Kızarmış sarımsak, Ekşi kremalı mantar, Ispanak ve peynir, Domates, zeytin ve kekik, Peynir karışımı, Sebze karışımı - baharatlı, Deniz tuzu, Pizza, İtalyan ha
|
ITAL FOOD SA
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Salamura peynirler Ot Palycha paketlenmiş ve paketlenmemiş: - Mozzarella Ot Palycha , Burrata, Feta, Brynza Ot Palycha bileşensiz; - Burrata, İtalyan otlu Feta, Baharatlı Feta, Güneşte kurutulmuş peynir Ot Palycha
|
|
||
Tofu: Klasik, İpek, İtalyan, salamura Peynir, Lor peyniri, Şili, Teriyaki, Tatlı biber, doğal tütsülenmiş, füme, Otlu makarna, Domatesli ve fesleğenli makarna, Tar-Tar makarna, Kuru erikli ve
|
|
||
Sandviçler: Marul, sosis ve İtalyan domatesli sandviç, Marul, sosis, peynir, salatalık ve domatesli sandviç Piknik, Sandviç Yaz, Sosis, peynir ve marullu sandviç Sonbahar, С
|
|
||
İtalyan Manchego peyniri mdzh. kuru madde oranı %40-50, Gaudita peyniri mdzh. kuru madde oranı %35-50, ağırlığı 0,1 kg ila 10 kg arasında, vakumlu shrink veya polipropilen torba içinde, parafin içinde paketlenmiştir,
|
|
||
Cips: otlu kırmızı biber, pastırma, sosisli peynir, dereotlu ekşi krema, mantar, Meksika burritosu, İtalyan pizzası, tütsülenmiş sosis, sarımsak, soğanlı ekşi krema, yaban turplu domuz eti, ketçap, Gruyere peyniri, mantar
|
|
||
Soslar: Geleneksel İtalyan kayısı sosu; Geleneksel İtalyan ayva sosu; Geleneksel İtalyan kiraz sosu; Geleneksel İtalyan armut sosu; Geleneksel İtalyan Ingi
|
Pianetta di Barbieri & C. S.n.c.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Bisküvi pastaları: "İtalyan tatlı bisküvisi + kakao + muz", "İtalyan tatlı bisküvisi + kakao + portakal", "İtalyan tatlı bisküvisi + kakao + çilek", "İtalyan tatlı bisküvisi + kakao + kayısı", "İtalyan tatlı bisküvisi
|
|
||
Uzun süreli depolama fırıncılık ürünleri: İtalyan Ciabatta, Peynirli İtalyan Ciabatta, Soğanlı İtalyan Ciabatta, İtalyan tahıllı Ciabatta, İtalyan çavdarlı Ciabatta, Roma bageti, Fransız bageti, Ba
|
|
||
Ekmek unlu mamulleri: Klasik İtalyan kurutmalık Taralli, Domatesli İtalyan kurutmalık Taralli, Sarımsaklı İtalyan kurutmalık Taralli, Hardallı İtalyan kurutmalık Taralli, İtalyan kurutmalık Taralli
|
|
||
Et içeren mutfak ürünleri (en az %5 et bileşeni içeren): Jambonlu İtalyan atıştırmalığı, pastırmalı ve beşamel soslu İtalyan atıştırmalığı, dana kebaplı ve jalapenli İtalyan mezesi, İtalyan
|
UAB Mantinga
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Zeytinyağlı İtalyan kurutması Cara Nonna Tarallini; rezene tohumlu İtalyan kurutması Cara Nonna Tarallini; biberli İtalyan kurutması Cara Nonna Tarallini; soğanlı İtalyan kurutması Cara Nonna Tarallini;
|
CARA NONNA
|
🇮🇹 Italy
|
|
unlu mamuller: İtalyan Focaccio gözleme, İtalyan Focaccio sebzeli gözleme, İtalyan Focaccio baharatlı gözleme, İtalyan Focaccio sarımsaklı gözleme
|
|
||
DOLMIO® Geleneksel yemekleri pişirmek için İtalyan domates sosu; DOLMIO® Çeşitli Sebzeleri pişirmek için İtalyan domates sosu; DOLMIO® Yemek pişirmek için baharatlı İtalyan domates sosu; İtalya
|
|
||
Ekşi krema ve yeşil soğan aromalı, Akdeniz kırmızı biber aromalı, İtalyan domates ve fesleğen aromalı, peynir ve Provence otları aromalı, soğan aromalı patates cipsi "Chipsletten"
|
The Lorenz Bahlsen Snack-World Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Kuru madde açısından yağ kütlesi fraksiyonu %38-50 olan laktozsuz peynirler: Mazdamer, Rus, Ementaler, Gouda, Gouda, Tilsit, Tilsit, İsviçre, Hollanda, Tilsiter, Poshekhonsky, Kostromskoy, İtalyan
|
AS Limbažu siers
|
🇱🇻 Latvia
|
|
Soslar: İtalyan, Soya, Sezar, İştah Açıcı, Çikolata, Mango, Klukovka, Satsibelli, Peynir, Barbekü, Sarımsak Izgara, Dijon, Provencal
|
|
||
Soslar: "1000 ada"; "Balaniez"; "Balsamik"; "B-B-Q"; "Buffalo"; "Beyaz Sarımsak"; Mavi Peynir; "Gomodari"; "Hardal"; "Yunan"; "Zencefil"; "İtalyan"; "Tatlı ve ekşi"; "Bal"; "Akut"; "Pesto"; "Şehir
|
.
|
|
|
Kuru maddede yağ oranı %40 olan İtalyan yumuşak peyniri Mozzarella classic (Mozzarella Fior di latte) Rossini etiketiyle, net ağırlığı 125 ila 2000 gram arasında
|
|
||
Hamur işleri: Tavuklu, mantarlı ve brokolili kiş; Ahududu, ricotta ve bademli kiş; Kuzukulağı, mavi peynir ve biberli kiş; İncirli ve mavi peynirli kiş; Genç sebzeli kiş; İtalyan kiş
|
|
||
Yarı sert peynirler, katkı maddeleri dahil (sarımsak, biber karışımı, İtalyan otları karışımı, acı biber, kırmızı biber, karabiber, kekik), yağ kütlesi oranı %27 ila %50, plastik ambalajda paketlenmiş, gıda sınıfı fil
|
|
||
Buğday unundan yapılan kekler gibi unlu mamuller: geleneksel lavaş (gözleme), ince lavaş, peynir aromalı ince lavaş, kurutulmuş domatesli ince lavaş, İtalyan otlu ince lavaş, kırmızı biberli ince lavaş
|
Jiangsu Best fashion dress co., Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Kuru maddede yağ oranı %40, "Rossini" işaretli %45, net ağırlığı 125 ila 1000 gram arasında olan İtalyan yumuşak peyniri "Mozzarella mini"
|
|
||
Gıda aromaları: Gıda aroması Füme peynir QG39686 Gıda aroması Bovarskiye sosisleri FM-665-211-7 Gıda aroması İtalyan lazanyası IX-477-782-3 Ambalaj: plastik, metal kutular
|
Givaudan Hungary Kft
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Peynir ve Provence otları tadında, soğan ve ince doğranmış yeşil soğan tadında, İtalyan domatesi ve fesleğen tadında, ekşi krema ve yeşil soğan tadında patates cipsi Chipsletten
|
The Lorenz Bahlsen Snack-World Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Yağ kütlesi oranı %40, %56 olan mayonez sosları: Bavyera, Beşamel, Mantar, Soğanlı Mantar, Sarımsaklı Mantar, İtalyan, Kafkas, Meksika Baharatlı Peynir, Norveç, Rus, Cevizli, Satsivi, Smet
|
|
||
Yarı mamul et içeren doğranmış dondurulmuş - kategori B: Soslu pirzola: İtalyan , Domates , Beşamel , Tartar , Tomas -bazelik , Salatalık-dereotu , Mayonez , Peynir , Mantar , Yaban mersini , P
|
|
||
Kuru madde bakımından yağ kütlesi fraksiyonu %38 - 50 olan peynirler: Mazdamer, Rossiyskiy, Ementaler, Gouda, Gouda, Tilsits cue, Tilsit, İsviçre, Hollanda, Tilsiter, Poshekhonsky, Kostromskoy, İtalyan, Lido La I
|
AS Limbažu siers
|
🇱🇻 Latvia
|
|
MAYONEZ SOS ÇEŞITLERI: İtalyan t. Astoria Hardal t. Astoria Sezar Peynir tz. Astoria
|
|
||
Şekerleme: kurabiyeler: Berlin, biscotti İtalyan, Viyana, ev yapımı, kara, tahıl, kurabie, vanilyalı makarna, yulaf ezmesi, şeker, süzme peynir, Florentine
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: Peynir altı suyu ekmeği, Fransız bageti, Ev yapımı pişirme, İtalyan çöreği, Peynirli çörek, Stolichnaya çöreği, Haşhaş tohumlu salyangoz, Reçelli ekmek, Moskova ekmeği
|
|
||
Yarı sert peynirler: Gouda, Cheddar, Tilsiter, Cachotta, Kırmızı biberli Cachotta , "Provence otlu Caciotta", "İtalyan otlu Caciotta", "Yeşil soğanlı Caciotta", "Dereotlu Caciotta", "Cevizli Caciotta
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri. Kerevizli bezelye püresi çorbası (baz); İtalyan çorbası (baz); Peynir çorbası (baz); Soğan çorbası (baz); Borsch (baz); Kuzukulağı lahana çorbası (baz); Terbiyeli çorbalar; Kerevizli bezelye püresi çorbası
|
|
||
Yumuşak peynir çeşitleri: Fromage Blanc klasik, Provence otlu, İtalyan otlu, 5 biberli, kırmızı biberli, sarımsaklı, kuru maddede yağ oranı %45; Chevre (Chevre
|
|
||
Buğday unundan yapılan yassı kekler gibi unlu mamuller: geleneksel Özbek gözlemesi, geleneksel lavaş, ince lavaş, peynir aromalı ince lavaş, kurutulmuş domatesli ince lavaş, İtalyan otlu ince lavaş, lavaş
|
|
||
Çeşitli lezzetlerde cipsler: otlu kırmızı biber, domuz pastırması, sosisli peynir, dereotlu ekşi krema, mantar, Meksika burritosu, İtalyan pizzası, tütsülenmiş sosis, sarımsak, soğanlı ekşi krema, yaban turplu domuz eti, ketçap,
|
|
||
Ekşi krema ve yeşil soğan aromalı, Akdeniz kırmızı biber aromalı, İtalyan domates ve fesleğen aromalı, peynir ve Provence otları aromalı patates cipsi Chipsletten,
|
The Lorenz Bahlsen Snack-World Sp. z o.o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Mutfak ürünleri, hamur içeren, sebzelerden kıyma, mantar, peynir, tavuk, domuz pastırması, sosis dahil et ile pişirilmiş: Pizza: İtalyan (hamur, ana sos, Bulgar biberi, petrol, füme tavuk
|
|
||
Paketlenmiş ve paketlenmemiş yumuşak peynirler Ot Palycha: - Adige Ot Palycha, Adige Ot Palycha füme, Ricotta, Hallumi, tuzlu ve naneli Hellim, İtalyan otlu Hellim; - beyaz küflü: Camembert, Brie
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller. Ekmek: beyaz, yulaf, kepekli buğday, peynir, irmikli beyaz, Romanov, susamlı İtalyan, Rus, elit, ev, seyahat, sağlık, tahıl, lezzet ve
|
.
|
|
|
Albumin süzme peynir İtalyan Ricotta (kütle i yağ: %2.0; %5.0; %9.0; %12.0; %15.0; %18.0; %19.0; %20.0; %23.0; %26.0; %33.0; %35.0)
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri: Bravissimo çorbası, kremalı mantar çorbası, pancar çorbası, pastırma cipsli kremalı peynir çorbası, et hodgepodge, kuzu shurpa, Uygur lagman, milli takım okroshka, İtalyan deniz ürünleri çorbası, kremalı çorba
|
|
||
İtalyan Pasto Filatto tarzında yumuşak peynirler: mozzarella, stracciella, buratto, skomortsa, roach, ricotta.
|
|
||
İkinci hızlı dondurulmuş öğle yemeği yemekleri: Geleneksel peynir soslu karnabahar graten, Mozzarella peynirli İtalyan sebze graten, Marine edilmiş enginar, Kremalı sarımsak soslu kuşkonmaz, Sebze ızgara
|
Crop’s Vegetables NV
|
🇧🇪 Belgium
|
|
İtalyan usulü peynir çeşitleri:
|
|
||
Hamur kasasında yarı mamul ürünler - patatesli köfte, lahanalı köfte, kirazlı köfte, çiftlik süzme peynirli köfte, güneşte kurutulmuş domatesli İtalyan köfte, krem peynir ve p
|
|
||
unlu mamuller (terbiyeli, terbiyesiz) ambalajsız ve ambalajlı: baget Fransız , susamlı baget Fransız , bar Karabuğday , yassı kek Peynir, İtalyan gözleme Focaccio, susamlı baget
|
|
||
Sert peynir, yarı sert çeşitler: Füme Suluguni, Dolgulu Caciotta (ceviz, antep fıstığı, kahve, badem, nane, İtalyan otları, kurutulmuş kızılcık, çemen, susam, pembe biber, fındık), Kremalı caciotta
|
|
||
İşlenmiş peynir Ashtarak Kat teknolojisi ile üretilen İtalyan yüksek kaliteli hindistan cevizi yağı içeren süt ürünü, yağ oranı %60'tır:
|
🇦🇲 Armenia
|
||
İtalyan usulü peynirler: Yumuşak caciotta; Baharatlı caciotta, kırmızı biberli ve otlu caciotta.
|
|
||
mayonez: Golden Premium, Golden Extra, Golden, Golden NEW, Classic, Royal, Peynir tadı, Kremsi tat, Zeytin tadı; mayonez sosu: Narin, Ev, İtalyan, İspanyol
|
|
||
Bitkisel yağ bazlı soslar: Sibirya mantarı sosu; mantar sosu Portobello; İtalyan kremalı sarımsak sosu; kremalı sarımsak sosu Alfredo; peynir sosu Carbonara; pesto. İşaretleme Uvelka
|
|
||
Sos İtalyan, Soya, Sezar, İştah açıcı, Çikolata, Mango, Klukovka, Satsibelli, Peynir, Barbekü, Sarımsak ızgara, Dijon tarzı 3371375
|
.
|
|
|
Yapı karışımlarının hazırlanması için ekipman: beton karıştırıcılar. modeller: LIDER RMIII-120, LIDER RMIII-140, LIDER RMIII-160, LIDER RMIII-180, BERTONI İtalya RMI-140, BERTONI İtalya RMI-160, BERTONI İtalya RMI-180
|
HUAIAN KINGDIA MACHINERY & EQUIPMENT CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
BAKER HOUSE İtalyan ekmekleri, tüketici ambalajlarında ağırlıklandırılmış ve paketlenmiştir: Kepekli, siyah susamlı ve deniz tuzlu BAKER HOUSE İtalyan ekmekleri; ayçiçeği ve zeytin çekirdekli BAKER HOUSE İtalyan gevrekleri
|
|
||
Kurutulmuş sosisler: "Klasik İtalyan", "Peynirli İtalyan", "Baharatlı İtalyan"
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş kuru kürlenmiş sosisler: "Klasik İtalyan", "Peynirli İtalyan", "Baharatlı İtalyan", "Milan", "İspanyol", "Bavyera", "Avusturya"
|
|
||
Şekerleme - Çikolatalar: İtalyan çikolata seti "Brilliance" Karışık, Çikolata "Brilliance" İtalyan sütü% 32 bar, Çikolata "Brilliance" İtalyan sütü% 32 diskler, Çikolata "Brilliance" И
|
|
||
Hazır yemekler: Fesleğenli İtalyan domates püresi çorbası; Pırasa ve kerevizli İtalyan mercimek çorbası; Baharatlı balkabağı püresi çorbası; İtalyan çorbası Minestrone; Tayland'da hazır yemek Kari; Hazır yemek
|
Windmill Organics Limited
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
BAKER HOUSE İtalyan gevrekleri ağırlık olarak ve tüketici ambalajında paketlenmiştir: BAKER HOUSE kepekli, siyah susamlı ve zeytinyağlı İtalyan gevrekleri; BAKER HOUSE ayçiçeği tohumlu, zeytinli İtalyan gevrekleri
|
|
||
En yüksek dereceli B grubu makarna: yumurtalı erişte, ev yapımı erişte, otlu ev yapımı erişte; kıvırcık: Fiyonklar, Elmaslar, Ev yapımı makarna, İtalyan makarna, İtalyan renkli makarna, İtalyan açık makarna
|
|