kebap yemekleri GTIP / HS CODE ✨
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 16: Et, balık, kabuklu hayvanlar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızlarının müstahzarları
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 16021000: Hazırlanmış/konserve edilmiş et, sakatat/kan; homojenize
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 6102: Kadınlar ve kız çocukları için manto, kaban, kolsuz ceket, anorak (kayak ceketi dahil), rüzgarlık vb.(örme veya kroşe)
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Hazır et ürünleri: ilk yemekler: Barbekü hodgepodge, lagman, pancar çorbası, etli okroshka, ikinci yemekler: domuz kebabı, dana kebabı, kuzu kebabı, dil kebabı (çeşitli kebaplar dahil), konaklama
|
|
||
Et bazlı hazır yemekler: domuz gerdan kebabı, domuz kaburga, domuz fileto, kuzu etinden, kuzu gerdandan; kuzu tohumu; domuz lula kebabı, kuzu kebabı, dana lula kebabı; çeşitli kebaplar
|
|
||
Hazır mutfak yemekleri, et ve et içeren dondurulmuş: etli pişmiş sebzeler, Dolma, Lyulya kebabı (Sığır eti), Lyulya Kebabı (kuzu eti), Tava Kebabı (sığır eti), Tava Kebabı (koç eti)
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: -Doğal, küçük et parçalarından yemekler: Kafkas kebabı, Gürcü kebabı, oryantal kebap, rustik kebap, Av barbeküsü, Peynirli ve otlu barbekü, Marine edilmiş barbekü,
|
|
||
İkinci yemekler aşağıdaki çeşitlerde üretilmektedir: kızarmış et: kızarmış kebap; güveç: gulaş, pilav; kıyma yemekleri: ev yapımı pirzola, yumurtalı doğranmış zrazy, kebap, lahana dolması
|
🇧🇾 Belarus
|
||
İkinci yemekler aşağıdaki çeşitlerde üretilmektedir: kızarmış et: kızarmış kebap; güveç: gulaş, pilav; kıyma yemekleri: ev yapımı pirzola, yumurtalı doğranmış zrazazy, lula kebabı, etli ve pirinçli lahana sarması, pe
|
|
||
Bir ana yemek, bir garnitür ve bir sostan oluşan ikinci yemekler: garnitürlü kuzu kebabı; pilav ve soslu kuzu kebabı; garnitürlü azu bifteği; Dana Gulaş; patates püreli tatlı ve ekşi et
|
|
||
Bir ana yemek, bir garnitür ve bir sostan oluşan ikinci yemekler: garnitürlü tavuk escalope; garnitürlü tavuk kebabı; garnitürlü hindi kebabı; patates püreli tavuk şnitzel (yumurta içinde); garnitürlü pargyot
|
|
||
İkinci yemekler aşağıdaki çeşitlerde üretilmektedir: kızarmış et: kızarmış şiş kebap; güveç: gulaş, pilav; kıyma yemekleri: ev yapımı pirzola, yumurtalı doğranmış zrazazy, kebap, etli ve pirinçli lahana sarması, kelle
|
|
||
Etli ikinci yemekler: sığır etli pilav. Sous vide etli ikinci öğle yemekleri: domuz biftek, sığır biftek, biftek, rosto için domuz eti, sığır rosto sığır eti, domuz boyun kebabı, şeften domuz kebabı, holly pirzola
|
.
|
|
|
Etten ikinci öğle yemeği yemekleri: yaban mersini turşusunda ızgara domuz şiş, ızgara domuz şiş, Gürcü turşusunda ızgara domuz kebabı, baharatlı ızgara turşusunda domuz kebabı, ev yapımı domuz kebabı
|
|
||
Piliç etinden doğal yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve / veya dondurulmuş: fileto, güveç seti, yemek kemikleri seti, lezzetli kebap, kanatlardan kebap, kebaplar için yarı mamul ürün
|
XXI
|
|
|
İkinci öğle yemeği yemekleri: - karabuğday lapalı geleneksel kebap; - pilavlı geleneksel lula kebabı; - makarnalı geleneksel lula kebabı; - etli geleneksel pilav; - ev usulü lahana dolması; - biber dolması; -
|
|
||
Et ve et-sebze ikinci öğle yemeği yemekleri: fırında güveç, ızgara çeşitleri, sebze kebabı, tandır kebabı, kuzu şaşlama, et ve mantar kavurma, et kavurma, rosto, et kavurma, kebap tas, et kızartma
|
|
||
ETLİ VE ET İÇEREN DOLGULU İKİNCİ YEMEKLER: lahana sarması, biber dolması, dana etli Özbek pilavı, Fransız eti, lazanya, dana kebabı, domuz kebabı,
|
|
||
İkinci öğle yemeği yemekleri: azu, gulaş, haşlanmış et, pirzola, köfte, dana etinden stroganoff, antrikot, ev usulü rosto, kebap, tavuk kebabı, kızarmış tavuk eti, tavuk pirzola, tavuk köfte, biftek
|
|
||
Çeşitli kümes hayvanları ürünleri: - kızartılmış, haşlanmış, haşlanmış pişmiş kümes hayvanları yemekleri: ızgara tavuk but, ızgara tavuk but, ızgara tavuk göğsü kebabı, ızgara hindi fileto kebabı, tavuk göğsü
|
N. G. Trading Corp.
|
🇮🇳 India
|
|
Gıda ürünleri. Akşam yemeği yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: boyar lahana çorbası, Onar çorbası, sebze okroshka. İkinci öğle yemekleri: etten - doğranmış pirzola, lula-kebap, etli ve pirinçli lahana ruloları, sebzeli dolma
|
|
||
Mutfak ürünleri: kümes hayvanları etinden ikinci akşam yemeği yemekleri: tavuk fileto ile rulo; tavuk sosisleri; tavuk kebabı; tavuk kebabı; ızgarada tavuk kanatları.
|
25
|
|
|
Etli ikinci öğle yemeği yemekleri; sakatat yemekleri: fırında ciğer krep, kızarmış ciğer krep. Doğranmış et yemekleri: buharda köfte, haşlanmış köfte, köfte, kebap, et kirpi, et
|
+
|
|
|
Kümes hayvanı etli ikinci öğle yemeği yemekleri: kıyılmış kümes hayvanı etinden yemekler, sakatat: tavuk pirzola, buharda pişirilmiş tavuk pirzola, fırında tavuk pirzola, kebap; Doğal kümes hayvanı eti ve sakatat porsiyonlarından yemekler
|
+
|
|
|
Mutfak ürünleri, yemeye hazır - yemekler ve mutfak ürünleri: - et ve et ürünlerinden: Soğanlı kızarmış ciğer; - kümes hayvanları ve tavşandan: Brizol, Tavuk-tütün, Tavuk fileto kebabı, Tavuk kebabı
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri: et pirzola, biftek, şiş kebap, pirzola, pilav, köfte, gulaş, kebap, shawarma, köfte, mantı, khinkali, nuggets, chebupel; balık - kızarmış balık filetosu, pirzola
|
|
||
Konserve et ve sebzeler. Garnitürlü et yemekleri: Provence soslu köfte, peynir soslu pirzola, patatesli pirzola, mantar soslu köfte, baharatlı soslu lula kebabı, pilavlı lula kebabı, f
|
|
||
İkinci yemekler: Domashnyaya pirzola, İştah açıcı lahana ruloları, balık, tavuk, köfte, domuz antrikot, tavuk kanadı kebabı, domuz etinden kebap, haşlanmış kerevit, fırında patates, patates püresi, haşlanmış boynuz, karabuğday
|
|
||
City Food Service işaretli et yemekleri: marine edilmiş domuz fileto kemikli biftek Piknik Biftek, barbekü için marine edilmiş tavuk Pik tavuk kebap Piknik-Tavuk, domuz kebap
|
|
||
Kanatlı et yemekleri: şiş kebap, rulo, sakatat rulosu, börek, pirzola, kupaty, köfte, köfte, kebap, lahana sarması, biber dolması, zrazy, kabab, kirpi, Ambalaj: tepsiler, kovalar, polimerik torbalar
|
|
||
İkinci öğle yemeği yemekleri ve garnitürler: Ev usulü pirzola, İhale dana yahnisi, İhale domuz pirzolası, Doğranmış domuz eti, Domuz etli lavaş, Izgaradan yağ ızgarasında ciğer, Domuz kebabı, Domuz antrikot kebabı,
|
|
||
Soğutulmuş et ve et içeren mutfak ürünleri ve dondurulmuş: - ikinci yemekler: garnitürlü kuzu kebabı; pilav ve soslu kuzu kebabı; garnitürlü azu bifteği; Dana gulaş; tatlı ve ekşi
|
|
||
Gıda konsantreleri. MAGGI®. Izgara ve tavuk kebabı için kuru baharat; MAGGI®. Izgara ve et kebabı için kuru baharat; MAGGI®. Kızartma için. İlk yemekleri pişirmek için kuru sebze karışımı; MAGGI®. Salata tacı. Acil karışım
|
|
||
Kümes hayvanı etinden, soğutulmuş ve dondurulmuş mutfak ürünleri: - ikinci yemekler: garnitürlü tavuk escalope; garnitürlü tavuk kebabı; garnitürlü hindi kebabı; patates püreli tavuk şnitzel (yumurta içinde); nohut
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Ev yapımı pirzola; Stanitsa pirzola; Ambalaj: yemek tepsileri, ağırlık 450 gram, 900 gram. Sert kebap; Şeften şiş kebap. Ambalaj: plastik kovalar, ağırlık 45
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et bazlı yemekler: Patates püreli dana gulaş; Pirinçli dana gulaş; Karışık et; Soğan soslu dana biftek; Dana etinden Chivapchichi; Dana kebap; Kebap
|
|
||
Ürün yelpazesindeki ikinci öğle yemeği yemekleri: hamurda kızarmış domuz eti, domuz kebabı, pirzola, köfte, domuz şnitzel, ciğer krep, lula kebabı, ev yapımı pirzola, mantarlı fırında domuz eti, fırında domuz eti
|
|
||
Yemekler, garnitürler soğutulmuş, dondurulmuş: Tavuklu krep dolması, Tavuk pirzola, Tavuk lula kebabı, Kebaplar, bambu şişlerde şişler: tavuk, Asya tavuğu, tavuk göbekleri ve kalpleri, tavuk
|
|
||
Bağımlılık yapıyor. İkinci yemekler: Haşlanmış kümes hayvanları; Kızartma; Mantarlı Zrazy; Gulaş; Escalope; Kebap; Dana straganof; Antrikot; Tavuk göğsü; Tavuk kebabı; Kümes hayvanlarından pilav; Sebze güveç; Patates suyu
|
|
||
Sac alüminyumdan yapılmış tek kullanımlık ev yemekleri tm. SOYUZGRİL: tepsiler, ızgara tepsileri, fırın tepsileri, kızartma için ızgara tepsileri, kapaklı tepsiler, kebap servis tabakları, kebap servis tabakları, tabak-tars
|
СX-Outdoor Products Co., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Marshmallow: Cadılar Bayramı, Üç Kalp Kebap, Şekilli Kebap, Kalp Kebap, Spiral Kebap, Tatlı Kebap, Büyük Kebap, Büyük Zig-Zag Kebap, Burun Kebabı, Palyaço Kebabı, Lokum Kebabı, Çilek Kebabı, Şa'lı Zig-Zag Kebap
|
Alquimia Murcia, S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Tribal Kebmallow: Cadılar Bayramı kalp, Kebap figürlü, Kebap kalp, Kebap spiral, Kebap tatlı, Kebap büyük, Kebap zig-zag büyük, Kebap Burun, Kebap Palyaço, Kebap Lokum, Kebap çilek, Kebap zig-z
|
Alquimia Murcia, S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Etlik piliç etinden doğal yarı mamul ürünler: kemikli iştah açıcı kebap, kanat (bütün), ilk yemekler için set, yemek kemikleri seti.
|
|
||
Süzme peynir ve peynir bazlı yemekler: - Soğuk atıştırmalıklar (peynir tabağı, peynir kebabı, peynir çubukları); - Süzme peynir bazlı yemekler (lor keki, süzme peynirli güveç, kuru kayısılı süzme peynirli kek, çökelek
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri. Balık yemekleri ve / veya çeşitli balık yemekleri: balıklı pilav; balık kızartma; soslu balık filetosu; balık kebabı; balık köftesi; balık topları; balık ve sebzelerden pirzola; balıklı levrek pirzola
|
|
||
Süzme peynir ve peynir bazlı yemekler: - Soğuk atıştırmalıklar (peynir tabağı, peynir kebabı, peynir çubukları); - Süzme peynir bazlı yemekler (peynirli kek, süzme peynirli güveç, kuru kayısılı süzme peynirli kek, cotta
|
|
||
öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Azu Tatar, Hindi etinden Azu Ukraynaca lahana dolması, Tencerede sığır eti, Kızarmış domuz Macar, Kızarmış sığır eti, Kebap, Tavuk Asya, Tavuk
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş ikinci yemekler. Etli ana yemekler: dana gulaş, etli ve pirinçli lahana sarması, kuru erikli kızarmış domuz eti, etli rosto, mantarlı fırında domuz eti, soğanlı kızarmış kebap, et
|
|
||
Hazır mutfak ikinci yemekleri (kızarmış, haşlanmış, haşlanmış): -küçük et parçalarından elde edilen ürünler (gulaş, şiş kebap, pilav, chalagach); - balık yemekleri (bütün balık, pirzola); - kümes hayvanı etinden elde edilen ürünler (kanat, but, okoro
|
|
||
Balık mutfak ürünleri: balık yemekleri - kızarmış balık, balık biftek, hamurda kızarmış balık, balık kebabı, balık Po tüccarları ", balık" Caprice ", marine altında kızarmış balık; balık pirzola kütlesinden yemekler - balık kıyılmış konturlu (2)
|
|
||
Garnitürlü ve garnitürsüz hazır balık yemekleri. Balık ve deniz ürünleri yemekleri: haşlanmış balık, kızarmış balık, derin yağda kızartılmış balık, hamurda kızarmış balık, balık kızartması, balık kebabı, marine edilmiş balık, balık
|
|
||
Füme-pişmiş kümes hayvanı eti ürünleri: kümes hayvanı fileto kebabı, kümes hayvanı kebabı, hindi kebabı, piliç but kebabı, Kafkas kebapları, kümes hayvanı kebapları, kümes hayvanı kebabı, hindistan kebabı
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Küçük kemiksiz domuz eti, A kategorisi - Domuz kebabı, B kategorisi - Av kebabı, Marine edilmiş piknik kebabı, Kafkas kebabı, Kremalı kebap, Baltika kebabı, Baltık kebabı,
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et, et içeren ürünler: sığır kebabı, kuzu kebabı, beyaz şarapta domuz kebabı, domatesli domuz kebabı, kefirli domuz kebabı, Kafkas usulü şiş kebap, şiş kebap
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et topakları. Yarı mamul domuz eti topak gıdalar kategori B: Domuz kebabı, av kebabı, piknik kebabı, Kafkas kebabı, barbekü kebabı, Meksika kebabı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: B kategorisi domuz kebabı "Geleneksel", "Ev usulü" domuz kebabı, marine edilmiş domuz budu kebabı, marine edilmiş domuz filetosu kebabı, Piquant domuz kebabı, domuz kebabı
|
Fabbri 1905 S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Karmaşık gıda katkı maddeleri: yarı mamul ürünler için baharatlı karışımlar: Kafkas usulü şiş kebap, Piknik şiş kebap, Dachny şiş kebap, Mayonezli şiş kebap, Rus şiş kebap, Oryantal şiş kebap, Domuz sa
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri (ağırlıkça ve ambalajlı) Klasik kebap; Gürcü usulü şiş kebap; Kafkas usulü şiş kebap; Piquant şiş kebap; Mayonezli domuz şiş kebap; Junipe şiş kebap
|
|
||
yarı mamul domuz eti porsiyonları kemiksiz soğutulmuş ve dondurulmuş: - B kategorisi: mayonezli domuz kebabı, Creole soslu kebap, Krasnodar kebabı, Barselona kebabı, Santa Fe kebabı, kebap
|
|
||
Soğutulmuş dahil olmak üzere kümes hayvanı etli mutfak unu ürünleri: Lavaş içinde tavuk kebabı, Lavaş içinde hindi kebabı, Pide içinde ördek kebabı, Pide içinde tavuk kebabı, Pide içinde hindi kebabı, Pide içinde ördek kebabı, Shawarma ve
|
|
||
Yarı mamul tavuk eti çeşitleri: Olimpiyskiy tavuk kebap, Provence tavuk kebap, Barbekü tavuk kebap, Gurme tavuk kebap, Baharatlı tavuk kebap, Marine tavuk but, Golen
|
|
||
Etten "Izgara" mutfak ürünleri: - doğranmış pirzola "Ev"; - domuz kaburga; - "Torres" kebap; - turşuda domuz kebabı; - Alabama turşusunda domuz kebabı; - klasik domuz kebabı; - kebap
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri küçük boy kemiksiz B kategorisi: Domuz kebabı, Kamsky kebabı, Ev usulü kebap, Geleneksel kebap, Delicatesky kebap, K
|
|
||
YARI TERBİYE EDİLMİŞ ET: KATEGORİ B: Domuz ve sığır etinden Lula Kebabı, Domuz etinden Lula Kebabı, Lula Kebabı için kıyma, Geleneksel Lula Kebabı, Klasik Lula Kebabı
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER KEMİKSİZ Grup. Türler kemiksizdir. Kategori A: Piliç kebap, Marine edilmiş piliç kebap, Mayonezli piliç kebap; Kategori B: Piliç kebap, Marine edilmiş piliç kebap, Şaşlık k
|
|
||
Et ürünleri: Lula kebabı, Lavaş içinde lula kebabı, Domuz kebabı, Kuzu kebabı, Lavaş içinde kebap (domuz eti), Lavaş içinde sosis (sosisli), Pide içinde pirzola (hamburger)
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - domuz etinden - küçük parçalar - kemiksiz - B kategorisi: Kafkas kebabı, Westfald kebabı, Geleneksel kebap, Delikatesny kebabı, Yuzhny kebabı. Yarı mamul kıyma ürünleri - kedi
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş: tavuk kebabı, hindi kebabı, limonlu ördek kebabı, tavuk kebabı (but, but, fileto) mayonezli tavuk kanadı, tavuk fileto kebabı.
|
|
||
STK işareti ile marine edilmiş yarı mamul balıklar: yabani levrek kebap, mersin balığı kebap, somon kebap, kılıç balığı kebap, Şili levrek kebap, plastik gıda ile marine edilmiş dağ dere alabalığı
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri küçük boy kemiksiz kategori B - Domuz boyun kebabı, Premium domuz kebabı, Premium domuz kebabı, Luxe domuz kebabı, Luxe domuz kebabı, Şaşlık
|
|
||
Tavuk etinden yarı mamul ürünler - soğutulmuş ve dondurulmuş piliçler: - doğal pütürlü et ve kemik: sarımsak soslu kebap, soğanlı kebap, kebap "royally", kebap "royally", kebap "piknik için", s
|
.
|
|
|
Parça et yarı mamul ürünler. Yarı mamul domuz eti küçük boy et ürünleri, kategori B: domuz kebabı, mayonezli domuz kebabı, marine edilmiş geleneksel domuz kebabı, Kafkas usulü domuz kebabı, kebap
|
|
||
Yarı mamul et küçük boyutlu soğutulmuş ve dondurulmuş kategoriler B: barbekü için domuz eti, jambondan domuz kebabı, omuzdan domuz kebabı, boyundan domuz kebabı, domuz bacağından geleneksel kebap, şiş kebap
|
|
||
İçme suyunun hazırlanması ve arıtılması için ekipmanlar: mobil su arıtma tesisleri (sistemleri), turşusu: mayonezli domuz kebabı, limonlu kebap, domuz kaburga kebabı, marine edilmiş domuz kebabı
|
Hyundai Wacortec Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Marine edilmiş yarı mamul et ve et içeren doğal ürünler: mayonezli domuz kebabı, limonlu barbekü, domuz kaburga kebabı, sirke ile marine edilmiş domuz kebabı, baharatlı domates ile marine edilmiş domuz kebabı
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük et ve kemik parçaları: marine edilmiş domuz incik; - küçük boyutlu kemiksiz - kebap: domuz kebabı "Rusça", klasik domuz kebabı (boyun), domuz kebabı k
|
|
||
Vakumlu ambalajda odun kömüründe pişirilmiş etten dondurulmuş yarı mamul ürünler: domuz kebabı (boyun kısmı, kaburga kısmı, bonfile), kuzu kebabı (kuzu ka), dana kebabı (elma), dana kebabı
|
|
||
yarı mamul küçük parçalı kemiksiz kategori "В" soğutulmuş: sebzeli mayonezli dana kebap; yarı mamul porsiyon kemiksiz kategori "B" soğutulmuş: kefirde domuz kebap, domuz eti kebap, kebap
|
|
||
B kategorisi yarı mamul et ürünleri: domuz kebabı "Ekstra", domuz boynundan "Ekstra" kebap, barbekü kebabı, Kafkas kebabı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz ve et ve kemik soğutulmuş ve dondurulmuş ürün yelpazesinde: domuz etinden - av kebabı, piknik kebabı, Kafkas kebabı, domuz kebabı, Ural tarzı barbekü
|
|
||
yarı mamul küçük boy kemiksiz et soğutulmuş, dondurulmuş: domuz kebap kategorisi B, "Ev usulü" kebap kategorisi B, "Geleneksel" kebap kategorisi B, domuz kellesi kebap kategorisi B, pilavlık et
|
|
||
Et ve sakatattan pişmiş ürünler: Domuz kebabı, Dana kebabı, Lyulya kebabı, Bulgar biberli fırında domuz eti, kızarmış dolma, Domuz etli pilav, Pilav, Domuz kebabı
|
Koopman International b.v.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri "Akdeniz tadında domuz boyun kebabı" turşusu, "Provence turşusunda domuz kebabı "", "Kubansky turşusunda domuz kebabı", "Turşuda domuz kebabı"
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş kayısı: Marine edilmiş sığır kebabı; Marine edilmiş domuz kebabı; Marine edilmiş kuzu barbekü; Sığır lula kebabı; Lula kebabı Ekstra; Sosisler; Sığır sosisleri; Ev yapımı sosisler
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri - küçük kemiksiz: Biber turşusunda domuz boyun kebabı, Biber turşusunda domuz kebabı, Klasik turşuda domuz kebabı, Domuz boyun kebabı
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren parça gıdalar: Domuz kebabı, Geleneksel domuz kebabı, Klasik domuz kebabı, marine edilmiş şiş kebap 1-3 kilogram; MK M işaretli
|
.
|
|
|
Mutfak et ürünleri: İtalyan sosisleri, lula kebabı, et düeti, soğanlı kızarmış ciğer, lavaş içinde domuz kebabı, domuz kebabı Prestige, domuz kebabı. Et içeren mutfak ürünleri: kızarmış lula, p
|
|
||
Kümes hayvanları etinden yarı mamul ürünler, kemiksiz doğal topaklı dondurulmuş ve soğutulmuş: marine edilmiş kümes hayvanları kebapları, yaban mersini marine edilmiş kümes hayvanları kebapları, klasik marine edilmiş kümes hayvanları kebapları et kebabı
|
|
||
Soğutulmuş ve/veya dondurulmuş yarı mamul et ürünleri Küçük boy kemiksiz kategori B: domuz kebabı Kafkas, domuz kebabı Piknik için, domuz kebabı Avcı, domuz kebabı Geleneksel
|
|
||
Et içeren yarı mamuller: marine edilmiş domuz kebabı, domuz kebabı, baharatlı kuzu kebabı, kebaplar, ızgara sosisler (Ev, Kuzu), Ev pirzolaları
|
|
||
Küçük kemiksiz domuz etinden yarı mamul ürünler, kategori B soğutulmuş: domuz kebabı (marine edilmiş jambon), domuz kebabı (marine edilmiş omuz), domuz kebabı (marine edilmiş boyun), domuz omuz kebabı
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Tavuk budu kebabı, Tavuk kanadı kebabı, Tavuk göğsü fileto kebabı, Tavuk kebabı
|
|
||
Mutfak ürünleri et: domuz eti kebabı (et, boyun, antrikot, kaburga, iç bonfile), domuz eti kebabı, sığır eti kebabı (et, iç bonfile), sığır eti kebabı, sığır eti dolma, khashlama ve
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: tavuk şiş (fileto, göğüs, but, but, kanat); hindi kebap (fileto, but, but); bıldırcın kebap; tavuk kebap, hindi kebap, ızgara tavuk, tsy
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B: boyun kesiminden kebap, bel kesiminden kebap uba, bel kebabı, kaburga kebabı; kategoriler G-ragout; küçük parça kemiksiz: kategoriler A sha
|
|
||
Yarı mamul et küçük boy kemiksiz soğutulmuş domuz eti kategorileri B: Mayonezli domuz budu kebabı, Mayonezli domuz omuzu kebabı, Mayonezli domuz boynu kebabı, Domuz budu kebabı
|
|
||
Mutfak ürünleri: - Et ürünleri: Domuz incik, Domuz dili, Sığır dili, Haşlanmış sosis, Domuz kebabı, Lyulya - domuz kebabı, dana lula kebabı, kuzu kebabı; - et içeren: Sosisli sandviç, Bu
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri: teriyaki soslu tavuk kebapları, ballı hardallı marine edilmiş tavuk kebapları, marine edilmiş tavuk kebapları, tavuk kebapları, marine edilmiş tavuk kanatları, tavuk kanatları B
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri: - Topak kemiksiz: Kanatlı eti kebabı marine edilmiş Etekler, Tavuk göğsü fileto kebabı Etekler, Hindi göğsü kebabı Etekler, Pekin ördeği kebabı Tamam
|
|
||
Et ürünleri. Tavuk, hindi, piliç, etlik piliçlerden dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: tavuk kebabı, hindi kebabı, tavuk eti kebabı, piliç eti kebabı.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, küçük parçalar A kategorisi marine edilmiş veya baharatlı domuz etinden, soğutulmuş ve dondurulmuş : şiş kebap, Kafkas usulü şiş kebap, şiş kebap Yuzhny, şiş kebap Village.
|
.
|
|
|
Soğutulmuş dahil olmak üzere mutfak et ürünleri: - küçük parçalar: ızgara domuz kaburgası, peynirli etli rulo, mantarlı rulo, domuz kebabı, dana kebabı, kuzu kebabı, domuz kebabı n
|
|
||
Balık ve deniz ürünlerinden yemeye hazır mutfak ürünleri: ızgarada balık kebabı: somon, somon, uskumru, levrek, alabalık; deniz ürünleri kebabı; somon kebabı; ızgarada pişirilmiş deniz ürünleri kebabı
|
|