kemikli dana göğüs eti GTIP / HS CODE ✨
- 0101: Canlı atlar,eşekler,katırlar ve bardolar
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020312: Domuz eti; but, kol vb. parçaları-kemikli (taze/soğutulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0209: Domuz ve kümes hayvanlarının yağları (taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 021099: Diğer hayvanların sakatatı (tuzlu/salamuralı/kuru/tütsülü)
- 0302: Balıklar (taze veya soğutulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 2104: Çorba, et suyu ve karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Et ürünü - kabuklu ikinci yemekler: soslu dana rosto, soslu ciğer rosto, soslu dana gulaş, Ossobuco için dana incik, kemikli dana göğüs eti, dana kaburga; et içeren ürün -
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemikli dana antrikot; Kemikli dana but; Harço için dana göğüs eti; Kemikli kürek kemiği; Dana incik; Dana göğüs eti; Doğal dana pirzola; Spatula
|
|
||
Soğutulmuş sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri: - etli ve kemikli: sığır kaburga, sığır göğüs eti, dana yahni, dana göğüs eti; - kemiksiz: sığır gulaşı, sığır azu, güveçlik dana eti, ghoul
|
|
||
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kemikli sığır göğüs eti, kaburgalı sığır eti
|
|
||
Koyun ve keçi etinden işlenmiş yarı mamul et: Kemikli bel, Göğüs eti, Kemikli but, Kemiksiz but, Kemikli omuz, Kemiksiz omuz, Kemikli boyun, Kemikli şaft, Kemiksiz şaft, Kaburga
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş veya dondurulmuş: sığır eti kategorisi A'dan parça et ve kemik - kemikli dana döş, kemikli dana jambon, kemikli dana omuz; et krupnokusko
|
|
||
İşlenmiş yarı mamul et ürünleri: Kafa yağı, deride domuz pastırması, et subscapularis kaburga, et şerit kaburga, göğüs etinden et kaburga (yaprak kesim), kemikli domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, sırt yağı
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemikli domuz filetosu; Domuz kaburgası; Kemikli domuz omuzu; Doğal domuz pirzolası; Kemikli domuz göğüs eti; Kemikli domuz budu; Domuz ön budu;
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et ve kemikli yarı mamul domuz eti ürünleri: - porsiyonlanmış kategoriler A: Kemikli Myasnov göğüs eti (domuz eti kategorisi 1), domates-hardal soslu bel Myasnov bifteği; - porsiyonlanmış kategoriler
|
- 77
|
|
|
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Teksas dana göğüs eti, Teksas usulü domuz kaburga, Teksas usulü domuz göğüs eti, Teksas usulü domuz omuz, Teksas usulü dana kaburga
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ DANA ETİ KESİMLERİ: büyük boy kemiksiz kategori A: dana bonfile, güveçlik dana eti; kategori B: dana göğüs eti; porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: dana biftek, dana antrikot;
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz etinden yarı mamul parça et ve kemik: deri kategorisinde kemikli domuz göğüs eti B
|
|
||
Çeşitli et ürünleri Vakumlu ambalajda tütsülenmiş domuz kaburgası Vakumlu ambalajda kemikli tütsülenmiş göğüs eti Tuzlu sosis pişmiş tütsülenmiş vakumlu ambalaj Domuz sosisi
|
|
||
Sıcak füme et ürünleri soğutulmuş: Dana kaburga "Füme Barbekü", Kuzu kaburga "Füme Barbekü", Domuz kaburga Füme Barbekü, Dana göğüs eti "Brisket Füme Barbekü". Paketleme: vakumlu torbalar, net ağırlık 100
|
|
||
Mutfak ürünleri: Soğuk atıştırmalıklar: - Hardallı haşlanmış dana dili, - Yaban turplu dana rosto, - Tuzlanmış dana göğüs eti, - Limonlu az tuzlu somon, - Ringa kavanozu ve krutonlu muksun, - Üç bruschett seti: w
|
|
||
Patlayıcı ortamlarda çalışmak için ekipman: Ek (form No. 0477660) uyarınca patlamaya dayanıklı işaretlere sahip basınç sensörleri EnI-12 (EMIS-BARRO 10) kemikli dana omuz; et krupnokusko
|
|
||
soğutulmuş parça yarı mamul et ürünleri: kemikli incik (dana eti), kemikli göğüs eti (dana eti), kemikli dana eti, kemikli jambon (dana eti), dana pirzola, kemikli bonfile (dana eti), kemiksiz dana eti, ghoul
|
|
||
Soğutulmuş sığır ve dana yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kharcho üzerinde göğüs eti, sığır göğüs eti
|
|
||
Sığır (dana) soğutulmuş et ve kemikli ve kemiksiz yarı mamul et ürünleri: A kategorisinden büyük topaklar - kemikli sığır (dana) filetosu, omuz, bonfile, pirzola eti; B kategorisi - kemikli göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: büyük et ve kemik parçaları: Sığır eti suyu; Kemikli sığır eti (sığır eti); Göğüs eti (sığır eti); Göğüs eti (domuz eti); Kemikli bel (kuzu eti); Kemikli bel (domuz eti); Lopatka
|
|
||
Sığır veya dana eti ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri B kategorisi: "İlk yemekler için sığır veya dana eti - kemikli göğüs eti". Sığır veya dana eti ve kemik kategorisi B'den yarı mamul et ürünleri: "Çorba seti"; "Guo
|
|
||
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, kızarmış domuz kaburga, marine edilmiş pişmiş domuz boynu, haşlanmış domuz yanakları
|
|
||
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı haşlanmış göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, haşlanmış domuz kaburga, marinede pişmiş domuz boynu, domuz yanağı suyu
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri: bonfile, kemikli göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, karbonat, fileto, kemiksiz et, yuvarlak kesim, kemikli omuz, kürek kemiği kemiksiz, jambon kemikli, e
|
|
||
pişmiş-füme ve tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: domuz etinden: kemiksiz bel, kemikli bel, boyun, balyk, rulo, doldurulmuş rulo, kemiksiz göğüs eti, kemikli göğüs eti, doldurulmuş göğüs eti, karbonat, jambon, l
|
|
||
Yarı mamul kuzu eti ürünleri: kemikli soğutulmuş koyun incik, kemikli taze dondurulmuş koyun incik, soğutulmuş koyun incik, kemikli soğutulmuş koyun göğüs, kemikli taze kuzu göğüs eti Baş
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: büyük parçalar: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, dana eti, ceviz, haşlanmış domuz eti, yan, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemikli, kemiksiz dahil; baharatlarda, Mar
|
|
||
et ürünleri: tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri Ülke tarzı: boyun, kemiksiz bel, kemikli bel, balyk, rulo Petrovsky, rulo Firmenny, incik, haşlanmış domuz eti, kemiksiz göğüs eti, kemikli göğüs eti, karbonat
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: büyük parçalar: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, dana eti, ceviz, haşlanmış domuz eti, yan, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemikli, kemiksiz dahil; baharatlarda, Mar
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri, "Miratorg" markası: topaklı et ve kemik kategorileri B: Kemikli incik, Kemikli göğüs eti, "Kare", Fileto, Kemikli fileto 4-5 kaburga, Kemikli fileto 7-8 kaburga, Korey
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti: kemikli kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, kemikli jambon, kemiksiz jambon, karbonat, kemiksiz fileto, kemiksiz fileto, kemiksiz göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, bonfile, kemiksiz boyun, kemiksiz boyun
|
FOOD SERVICE SP. z.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Et. Domuz etini dilimlere ayırma. Kemikli fileto; Kemikli göğüs eti; Kemikli jambon; Kemiksiz jambon; Kemikli domuz incik
|
|
||
Sığır etinden hazır ürünler: Kemikli göğüs eti, Kemikli but, Kemiksiz but, Kemikli kürek kemiği, Kemiksiz kürek kemiği, Kemiksiz boyun, Kemikli şaft, Kemiksiz şaft, Kaburga,
|
|
||
Kızarmış tavuk karkası, füme tavuk karkası, kızarmış göğüs eti filetosu, füme göğüs eti filetosu, ızgara jambon filetosu, füme jambon filetosu, ızgara kemikli jambon, kemikli füme jambon, ızgara kanat
|
|
||
Sığır etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemikli dana incik, kemiksiz dana incik, dana bonfile, dana sığır filetosu, dana kalça, kemikli dana omuz, iblis omuz
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri dondurulmuş et ve et içeren topaklar, doğranmış: Kemikli jambon; Kemikte kesilmiş omuz-boyun; Kemiğe kadar but; Kemikte göğüs eti; Kemikli sığır filetosu; Kaburga; İncik, Jöleli et için set,
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - parça kategorileri D: göğüs eti Myasnov genç kaya balığı, incik Myasnov kemikli genç boğa; - porsiyon kategorileri A: t-bon steak Myasnov et m
|
- 77
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş formda üretilen domuz eti ve domuz yağı ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti, et : Kategori A: "Domuz eti", "Göğüs eti", "Jambon", "Fileto", "Boyun"; Kategori B: "Balyk", "Kemikli göğüs eti
|
Agro Alex Group Co. for Agricultural Industrialization import and export
|
🇪🇬 Egypt
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş formda üretilen domuz eti ve domuz yağı ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş domuz eti, et : Kategori A: "Domuz eti", "Göğüs eti", "Jambon", "Fileto", "Boyun"; Kategori B: "Balyk", "Kemikli göğüs eti
|
|
||
Koyun etinden yarı mamul et ürünleri: büyük kemiksiz: Göğüs eti; topak et ve kemik: Kemikli jambon; Kemikli fileto; Barbekü için kuzu filetosu; Boyun; Kürek kemiği; Kuzu kaburgası; porsiyonlanmış de
|
|
||
domuz ve sığır etinden pişmiş-füme et ürünleri: -domuz etinden: bonfile, jambon, karbonat, kemikli göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, fileto, boyun, kaburga, yanak, kemikler, incik, bacaklar, kulaklar, kuyruklar; -sığır etinden: kesilmiş
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: sığır eti (karbonat, bonfile, bel, boyun, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, sığır filetosu, kemiksiz kürek kemiği, kalça kısmı, kemikli omuz, basturma, biltong, balyk), domuz eti (karbonat, pas
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: dana azu, dana antrikot, dana bonfile, dana döş, dana pirinç, dana pirzola, dana pulp, kemikli dana eti, dana
|
.
|
|
|
DONDURULMUŞ ve SOĞUTULMUŞ yarı mamul küçük kanatlı eti parçaları: tavuk derisi, tavuk kanadı, tavuk boynu, derili tavuk butu, derili tavuk baget, kemikli göğüs, çorba seti, göğüs fileto, göğüs eti, kaz
|
|
||
Yarı mamul et doğal topaklı, küçük topaklı, porsiyonlanmış soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: soğutulmuş topaklı yarı mamul ürünler: - kemiksiz göğüs eti (Kategori B); - kemikli göğüs eti (Ka
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Domuz eti: Kategori A - kırpma 8515, kırpma 9010, karbonat, sığır filetosu; Kategori B - kemiksiz kürek kemiği, kemikli kürek kemiği, göğüs eti, jambon, boyun, kemiksiz göğüs eti
|
|
||
Mutfak et ürünleri, bütün-köfte, büyük-köfte ve küçük-köfte, kemiksiz ve kemiksiz - domuz kaburgası, kemikli domuz yahnisi, kemikli domuz eti, incik, göğüs eti, karbonat, jambon - haşlanmış, haşlanmış, haşlanmış-k
|
|
||
Et ürünleri: Pişmiş, pişmiş-tütsülenmiş, fırınlanmış domuz ürünleri: 1. Kemiksiz pişmiş tütsülenmiş göğüs eti. 2. Kemikli haşlanmış füme göğüs eti. 3. Pişmiş tütsülenmiş karbonat. 4. Haşlanmış ve tütsülenmiş boyun. 5. Domuz kaburga
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş - tavuk parçaları, setler halinde: kanat, but, baget, bacak, göğüs fileto, kemikli göğüs, et suyu için set, net ağırlığa sahip çok bloklu oluklu kutularda
|
|
||
Pişmiş-tütsülenmiş domuz ürünleri: Kategori B: Kemiksiz pişmiş-füme göğüs eti, kemikli pişmiş-füme göğüs eti, pişmiş-füme karbonat, kemiksiz haşlanmış füme jambon, örgüsüz derisiz füme-haşlanmış jambon
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş tavuk parçaları, setler halinde dahil: kanat, but, baget, bacak, göğüs filetosu, tavuk derisi, kemikli göğüs, et suyu için set, oluklu kutularda poli bloklar wei
|
|
||
İşlenmiş ürünler. Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş - tavuk parçaları, setler dahil: kanat, but, baget, tavuk budu, göğüs fileto, tavuk derisi, kemikli göğüs, et suyu seti, oluklu
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul kanatlı eti, dondurulmuş - tavuk parçaları, setler halinde: kanat, but, baget, bacak, göğüs fileto, tavuk derisi, kemikli göğüs, et suyu seti, oluklu kutularda polibloklarla tartılmış
|
|
||
Pişirilmiş tütsülenmiş domuz ürünleri: Haşlanmış-füme kemiksiz göğüs eti (Kategori B); haşlanmış-füme kemikli göğüs eti (Kategori B); haşlanmış-füme karbonat (Kategori B); bütün domuz kaburgası füme - haşlanmış (Kategori 3295578
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul et topak topak kemiksiz, paketlenmiş et ve kemikli et: kategori B - domuz eti: kesilmemiş göğüs eti
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, tavşan etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Soğutulmuş sığır eti: - Azu - Antrikot - Bonfile - Kemiksiz sığır eti; Pilaki için sığır eti: - Kemikli göğüs eti - Gulaş - Kemiksiz sığır filetosu
|
|
||
Delicacies et ürünleri. Pişirilmiş-füme sığır eti ürünleri: sığır Letua, kemikli göğüs eti; Pişirilmiş-füme at eti ürünleri: Sudzhuk, Allure boyun, Baykal kaburga, Batyr at eti, at eti ovma
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri Et Hit. Topak kemiksiz sığır eti Kategori A - bonfile, Kategori B - pirzola eti; Porsiyonlanmış et ve kemikli sığır eti: Kategori A - kaburga kemiği üzerinde pirzola; Kategori D - göğüs eti üzerinde
|
|
||
Mutfak et ürünleri: kemikli SUVI sığır eti; SUVI sığır eti; baharatlı haşlanmış göğüs eti; et suyunda haşlanmış sığır kaburgası; haşlanmış domuz kaburgası; turşuda pişmiş domuz boynu; haşlanmış domuz yanağı
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri: Hazır hindi eti ürünleri (baharatlarda yarı mamul ürün: but fileto, but fileto, kemikli but, kemikli kanat, göğüs fileto) dondurulmuş
|
Suga-Food Kft.
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Yarı mamul et ürünleri, büyük boy et ve kemik: "Fileto" B kategorisi; "Derisiz muşta" B kategorisi; "Baharatlı deride muşta", "Kemikli göğüs eti
|
|
||
Et ürünleri: Domuz eti kırpıntıları, domuz kulakları, domuz dimes, domuz maskesi, yanak, domuz pastırması, yanak; Kemikli domuz eti: jambon, kürek kemiği, göğüs eti, incik, bel, domuz budu, kaburga, kıkırdakta güveç; Kemiksiz domuz eti
|
|
||
TD Pandora etiketli soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: A kategorisindeki topaklanmış sığır eti: kemikli kaburga, sığır eti kırpma, yan, kıyma, küspe (sek, kemik, kalın sığır filetosu, but), göğüs eti
|
|
||
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorisi - blok et (dorsal-lomber kısım, kürek kemiği, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs eti, subskapular kısım, kenar
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri: bonfile, kürek kemiği, kemiksiz kürek kemiği, kemikli kürek kemiği, but eti, göğüs eti. kenar, pirzola eti, doğal biftek, atel. antrikot
|
|
||
füme-pişmiş et ürünleri: domuz etinden bütün parça füme-pişmiş et ürünleri: - A, B kategorileri: jambon, fileto, balyk, karbonat, bonfile, boyun, rulo, barbekü; - B kategorileri: göğüs eti, kemikli kebap, re
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Kemiksiz dondurulmuş sığır eti: sırt, omuz, boyun, bonfile, göğüs kemiksiz kesim, sırt ve ön incik; kemikli dondurulmuş sığır eti, yarım karkas dondurulmuş sığır eti
|
, Russian Federation
|
|
|
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri. Kemiksiz sığır eti: sırt kısmı, kürek kemiği, boyun-omuz kısmı ve göğüs eti, kemikli sığır eti, polimer ve kombine malzemelerden yapılmış torbalar, tepsiler, kutular içinde paketlenmiştir,
|
, Russian Federation
|
|
|
Büyük soğutulmuş ve dondurulmuş geyik eti ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: - Kategori A: kürek kemiği, kürek kemiği, göğüs eti, sırt kısmı, okoro k, böğür; - Kategori B: kaburga, kemikli et, but
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş ... Kemiksiz büyük parça kategorileri A: bonfile, sığır filetosu, boyun, göğüs eti, kürek kemiği, jambon; Yumrulu et ve kemik kategorileri A: kemikli sığır eti, s
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri Domuz etinden Imperial, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük kemiksiz kategoriler B - bonfile, kategori B - göğüs eti; büyük topak et ve kemik kategorileri B - kemikli boyun; küçük
|
|
||
Yarı mamuller, taze dondurulmuş et ve et, soğutulmuş ve dondurulmuş (yaban domuzu, geyik, geyik) : Boyun, Göğüs eti, Fileto, Pirzola eti, Kemiksiz jambon, Kemikli bel, Kemiksiz bel, Omuz, Bonfile, incik
|
|
||
Dondurulmuş tavuktan yarı mamul ürünler: kanat, but, baget, bacak, göğüs fileto, kemikli göğüs, et suyu seti, ambalaj: oluklu kutu, polyblock, net ağırlık 10 ila 20 kilogram
|
|
||
Tuzlanmış domuz ürünleri: tuzlanmış domuz pastırması; ev yapımı domuz pastırması; deride tuzlanmış domuz pastırması filetosu; Polonya'da domuz yağı; tuzlanmış fileto; tuzlanmış göğüs eti; göğüs eti Köyü; evde göğüs eti. Ambalaj: polietilen, folyo, m
|
|
||
Kümes hayvanı etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: kemikli: derili göğüs, derisiz göğüs, sırtlı bacaklar, sırtlı butlar, bagetler, boru kemikler, sırtlar, çerçeveler, çorba setleri, kanatlar, tavuk k
|
, Russian Federation
|
|
|
-haşlanmış: domuz etinden: domuz pastırması, domuz pastırması Baharatlı, jambon Pokrovskaya, İtalyanca domuz eti, Fince domuz eti, Danca domuz eti, domuz eti Şarküteri, Prosciutto, domuz jambonu, göğüs eti, göğüs eti
|
|
||
Et ürünleri: Çiğ kürlenmiş jambon, Göğüs eti, Boyun, kuru kürlenmiş, Kemikli Prosciutto, Kemiksiz Prosciutto, Tütsülenmiş speck, Taze kürlenmiş sığır eti
|
CRUDI D’ITALIA SPA
|
🇮🇹 Italy
|
|
Kemikli geyik eti, dondurulmuş ve vakum altında veya shrink ambalajda paketlenmiş. Yumrulu yarı mamul ürün: Göğüs eti; Kostal kısım; Sırt kısmı; Jambon; Et (sakral kısım); Flank; Gole
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Yarı mamul domuz eti ürünleri: Kemiksiz: Kürek, jambon, kemiksiz göğüs eti, boyun, karbonat, incik, kenar, kemiksiz yanak Kemik üzerinde: Brisket, jambon, kürek, bel, kemikli pirzola
|
|
||
Et topaklı yarı mamul domuz ürünleri: büyük kemiksiz kategori B: Izgara boyun, Izgara fileto; büyük kemiksiz kategoriler B: Izgara göğüs eti; büyük topaklı et ve kemik kategorileri B: Kemikli fileto g
|
,
|
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş domuz eti ürünleri: kemikli fileto Rus, kemiksiz fileto Prazdnichnaya, balyk Zamoskvoretsky, karbonat Boyarsky, domuz pastırması Stolichny, göğüs eti Brezilya, domuz eti Po-Milansk
|
|
||
Ürün yelpazesinde tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: -Domuz etinden: göğüs eti "Klasik", göğüs eti "Ev", göğüs eti "Rus", göğüs eti "Tüccar", göğüs eti "Tsarskaya", göğüs eti çiftliği, sarımsaklı göğüs eti, göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul et doğal parça et ve kemik: Kategoriler A - dana kaburga - domuz göğüs eti - domuz göğüs eti - domuz budu - domuz omuz - incik
|
|
||
Domuz ve sığır et ürünleri - tütsülenmiş-haşlanmış - Kemikli fileto "Russian", Kemiksiz fileto "Holiday", Balyk "Zamoskvoretsky", Karbonat "Boyarsky", Pastırma "Stolichny", Göğüs eti "Brazil", Rulka, Kaburga "Si
|
|
||
Marine edilmiş yarı mamul domuz eti ürünleri: porsiyonlanmış - Biftek, Kemikli pirzola, Kaburga; büyük parçalar - Göğüs eti; küçük parçalar - Gulaş, Podzharka, Şaşlık: Geleneksel, Kafkas
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş domuz eti ve kemik kategorisi B: kemikli göğüs eti
|
|
||
Kemikli domuz eti kesimleri: incik ile kalça kesimi, kanat ile göğüs eti-kaburga kesimi, incik ile omuz kesimi
|
|
||
Tuzlanmış domuz yağından elde edilen ürünler: "Muhteşem" göğüs eti; Füme göğüs eti; "Orijinal" göğüs eti; "Piquant brisket"; "Kafkas" göğüs eti; Sarımsaklı göğüs eti; "Toreador" göğüs eti rulosu; Göğüs eti rulosu
|
|
||
domuz yağı ürünleri: tuzlu: ev yapımı domuz pastırması, özel baharatlı yağ, göğüs eti, göğüs eti Refectory, göğüs eti Kazak göğüs eti, baharatlı göğüs eti, göğüs eti Donskaya, göğüs eti snack bar, aperatif pastırma
|
,
|
|
|
Yarı mamul domuz ürünleri: klasik göğüs eti, yanmış göğüs eti, parşömen üzerinde göğüs eti, sarımsaklı yanmış göğüs eti, küçük göğüs eti. sarımsakla kızartılmış, göğüs eti sosu, sarımsaklı kızarmış göğüs eti, g
|
|
||
Çeşitli işlenmiş et ürünleri: Tuzlanmış göğüs eti, karabiber ile tuzlanmış göğüs eti, kırmızı biber ile tuzlanmış göğüs eti, kırmızı biber ile tuzlanmış göğüs eti, hardal ile tuzlanmış göğüs eti, baharatlı tuzlanmış göğüs eti, göğüs eti
|
|
||
İlk öğle yemeği yemekleri (konsantre dahil) dondurulmuş: Kemikli et suyu (sığır eti), Kemikli et suyu (sığır eti), Sığır eti suyu, Kemikli doğal sığır eti suyu, Doğal
|
|
||
Sığır, domuz, kümes hayvanı etinden çiğ kürlenmiş et ürünleri: kuru kürlenmiş et, sudzhuk, basturma, pastroma; domuz göğüs eti, baharatlı göğüs eti, domuz göğüs eti, av göğüs eti, bira göğüs eti; göğüs k
|
|
||
Domuz eti ürünleri: Tuzlu domuz pastırması, ev tipi tuzlu domuz pastırması, tuzlu domuz pastırması, ev tipi göğüs eti, ev tipi göğüs eti LUX, yazlık göğüs eti, yazlık göğüs eti LUX, Kuban göğüs eti, tuzlu göğüs eti kreması
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: Ev usulü göğüs eti; Tütsülenmiş göğüs eti; Sarımsakta Tütsülenmiş Göğüs eti; Fırında tütsülenmiş göğüs eti; Göğüs eti Yaban domuzu; Göğüs eti Ev; karbonat Special; karbo
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış lezzetler et ürünleri: ____________________________________________ Domuz eti: baharatlı göğüs eti; göğüs eti Masa; göğüs eti Ev; göğüs eti Amber; göğüs eti Bavarochka; Fanny göğüs eti
|
|
||
Pastırmadan tuzlanmış et ürünleri: Kategori D: göğüs eti, göğüs eti Refectory, göğüs eti Cossack, göğüs eti Donskaya, göğüs eti Transcarpathian, baharatlı göğüs eti, pastırma Snack, pastırma Special, pastırma Baharatlı, beko
|
|
||
Tuzlanmış domuz yağı ürünleri. Soğutulmuş ve dondurulmuş: "Muhteşem" göğüs eti; Füme göğüs eti; Göğüs eti "Orijinal"; "Piquant brisket"; Göğüs eti "Kafkas"; Sarımsaklı göğüs eti; Göğüs eti rulosu
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: antrikot, dana straganof, lahana sarması, göğüs eti, gulaş, jöleli et seti, biber dolması, kızartma, çorba seti, Premium kıyma, dana ve domuz kıyması, fa
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş tuzlanmış domuz yağı ürünleri:" Muhteşem "göğüs eti", Füme "göğüs eti", Orijinal "göğüs eti", Piquant "göğüs eti", Po -Caucasian ", sarımsaklı göğüs eti, göğüs eti rulosu"
|
|