Kemiksiz et GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Yarı mamul parça et ürünleri: geyik etinden büyük parça (kemiksiz, et ve kemik) kategori A - geyik eti bonfile, karbonat; kategori B - kemiksiz jambon, pilaki için geyik eti, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği
Dondurulmuş ve soğutulmuş kümes hayvanlarından (etlik piliç) elde edilen yarı mamul ürünler: kemiksiz et, derili karkas eti, buttan elde edilen kemiksiz et, buttan elde edilen kemiksiz et, göğüsten elde edilen kemiksiz et.
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz bonfile; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz fileto; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et, domuz eti
Dondurulmuş, kemiksiz ve kemiksiz işlenmiş domuz eti kesimleri: inciksiz kemiksiz kalça, kemikli arka incik, kemiksiz arka incik, inciksiz kemiksiz kalça, kemiksiz etin dış kısmı
Et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamuller : doğal kemiksiz hindi eti (soğutulmuş ve dondurulmuş): but fileto, but fileto (küçük), kemiksiz but, kemiksiz but, kemiksiz et
Etlik piliç etinden yarı mamul ürünler, doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük fileto, büyük fileto, derisiz kemiksiz but, derili kemiksiz but, derisiz kemiksiz et, derili kemiksiz et, l
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri: bonfile, kemikli göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, karbonat, fileto, kemiksiz et, yuvarlak kesim, kemikli omuz, kürek kemiği kemiksiz, jambon kemikli, e
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et topakları: Büyük kemiksiz ve et ve kemik - Kemiksiz et ve kemik - A kategorisi dikenler, kemiksiz , skapular, servikal-skapular,
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dana etinden kemiksiz kategori A, soğutulmuş: Dana antrikot, Dana but biftek, Dana langet, Dana biftek; Yarı mamul et topak kemiksiz et ürünleri
Domuz eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik): - bonfile, - kemiksiz domuz bacağı (sığır filetosu), - karbonat, - bel kısmı. Yarı mamul topaklı et ürünleri (kemiksiz, etli
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI MAMUL TAVUK ETI: KARKASIN DOĞAL PARÇALARI: ARMUTLAR, BACAKLAR, BACAKLAR, AYAKLAR KÜÇÜK KEMIKSIZ: GÖĞÜS FILETOSU, KEMIKSIZ BACAK, KEMIKSIZ BUT, KEMIKSIZ ET
🇨🇺 Cuba
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: bonfile. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori D: yenilebilir sığır kemiği , Porsiyonlanmış tavuk ke
Yarı mamul et ve et içeren ürünler soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri kemiksiz, et ve kemik sığır eti kategorisi A: bonfile; Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et ve kemik sv
Sığır etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: Kemiksiz topak et kategorisi B - pirzola eti; küçük boy kemiksiz et kategorisi A - sığır straganof, rosto, gulaş; et ve kemik topağı kategorileri
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: kemiksiz et porsiyonları B kategorisi - ekmekli venedik pirzolası; kemiksiz et porsiyonları B kategorisi - Gurme but biftek, ekmekli; et içeren
yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden kemiksiz küçük boyutlu kemiksiz et kategori A Amatör kebap; domuz eti: topak et ve kemik kategorileri G kaburga Dikenler için
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori A - Dana etinden kızartma Küçük topak kemiksiz et kategorilerinden yarı mamul ürünler B - Domuz etinden kızartma Yarı mamul ürünler
Soğutulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, sığır eti: pilavlık et, barbekü için et, pirzola eti, sığır straganof, azu, kızartma, kıyma (dmashny, 9010, 8020, 70
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: KEMİKSİZ ET: Büyük kemiksiz: Kategori A: "Jubilee" sığır eti, Ekstra sığır bonfile, Kavurmalık sığır eti, Sığır omuz, Ev tipi sığır eti, G
Soğutulmuş ve dondurulmuş formda yarı mamul et ve et içeren ürünler. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik): -Kategori A: bonfile, kemiksiz kürek kemiği,
yarı mamul, kemiksiz et parçaları, büyük topaklar nelerdir kategori A: (92 1465) bonfile: sığır eti, geyik eti, sığır pirzola eti. Yarı mamul et ürünleri topaklı kemiksiz küçük topaklı kategoriler A:
Gıda ürünleri. Ürün yelpazesinde helal yarı mamul et ürünleri: B kategorisinde at etinden yapılmış küçük boyutlu kemiksiz yarı mamul et ürünü marine "Helal at eti kebabı", yarı mamul kemiksiz et ürünü
Dondurulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kesimler, kemiksiz, kemiksiz et, sığır eti: pilavlık et, barbekülük et, pirzola, dana stroganoff, azu, kızartma, kıyma (dmashny, 9010 , 8020, 7
İşlenmiş et ürünleri: Taze, soğutulmuş, dondurulmuş, kıyılmış ve topaklanmış domuz eti, kemiksiz ve kemiksiz; et ve et içeren yarı mamul ürünler (domuz etinden), (bkz. Ek No. 1, dört sayfa)
B kategorisi sığır etinden yarı mamul kemiksiz et porsiyonu Barbekü turşusunda pirinç sığır eti; B kategorisi sığır etinden yarı küçük parça kemiksiz et ürünleri: Hardal turşusunda sığır straganof
-2
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul marine edilmiş domuz eti ürünleri: boyun, kaburga, bel, kemiksiz et. Yarı mamul marine edilmiş koyun eti: bel, kaburga, kemiksiz et; Yarı mamul doğranmış ürünler
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, longissimus kası (sığır filetosu), kalça; domuz etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, kalça
Soğutulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kesimler, kemiksiz, kemiksiz et, dana eti: pilavlık et, süt danasından bonfile, süt danasından jambon, süt danasından ossobuco, pranga
Yarı mamul et ürünleri, et içeren topaklar, kemiksiz, et ve kemik (büyük topaklar), doğranmış, şekillendirilmiş soğutulmuş, dondurulmuş domuz eti: kemiksiz yarı mamul domuz budu (sığır filetosu); spatulalardan yarı mamul
Kümes hayvanları etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: yarı mamul doğal topak et ve kemiksiz et ve galeta unu içinde kemiksiz et, marine edilmiş kabuklu tavuk, tavuk göğsü
Magneti Marelli After Market Parts and Services S.p.A.
🇮🇹 Italy
Etlik piliç "Farmers" etinden yarı mamul ürünler: topak et ve kemik: "Izgara karkas", "Barbekü seti", "Güveç seti", "Et suyu seti", "Çorba seti"; topak kemiksiz: "Kemiksiz et"
RAPISCAN SYSTEMS SDN BHD
🇲🇾 Malaysia
Piliç etinden yarı mamul ürünler, doğal kemiksiz ve kemikli et: kemiksiz et: marine edilmiş pirzola, göğüs fileto kebabı; kemikli et: marine edilmiş incik kebabı, kebap ve
JSC Volfas Engelman
🇱🇹 Lithuania
Yarı mamul kemiksiz et porsiyonu A kategorisi: domuz eti, Fetaxa peynirli hindi Ki, kızarmış mantar ve biberden yapılmış royally Myasnov rulosu. Yarı mamul domuz eti porsiyonu kemiksiz G kategorisi: ballı göğüs eti
- 77
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ: büyük boy kemiksiz et kategorileri A - sığır bonfile, domuz bonfile; küçük boy kemiksiz et kategorileri A - domuz kebap; isim
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA: Et porsiyonları kemiksiz: Domuz Escalope; Küçük boy kemiksiz et: Klasik Şaşlık; Perviy Kavkazski Şaşlık; ; Şaşlık
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: - Büyük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul ürün: Bonfile; Fileto; Rulo; Jambon; İncik; Kare. - Küçük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul ürün: Bonfile; Biftek; Biftek;
Domuz etinden yarı mamul kemiksiz et parçası, G kategorisi Kemiksiz domuz eti Myasnov
Marine edilmiş, dondurulmuş veya soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: - büyük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul: bonfile, fileto, rulo, jambon, incik, kare; - küçük parça kemiksiz (et ve kemik) n
Kanatlı etinden (tavuklar, piliçler, hindiler) soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul ürünler: kemiksiz topak - barbekü, yumuşak fileto, büyük fileto, fileto, deri, kemiksiz et, escalope; et ve kemik topağı
Yarı mamul ürünler: pişirmeye hazır karkas, göğüs, but, bacak, baget, kuyruk, yumuşak fileto, büyük fileto, Stolichny biftek, Gurme madalyon, escalope, but eti, kemiksiz baget eti, deri, kemiksiz et
Yarı mamul ürünler ve mutfak ürünleri: yarı mamul et küçük boy kemiksiz et kategori B: marine edilmiş kebap kebap domuz lyk Köyü; yarı mamul doğal küçük topaklı kemiksiz ve et-kemik
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler) dondurulmuş : kemiksiz topak: yumuşak fileto, büyük fileto, fileto, kemiksiz et, deri; topak et ve kemik: but, göğüs, baget, kanat, bacak, set
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Domuz etinden kemiksiz, et ve kemik: - A kategorisi: bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; - B kategorisi: bel, kürek kemiği, domuz jambonu
Kümes hayvanları etinden yarı mamul ürünler, doğal ve doğranmış Lumpy (kemiksiz, et ve kemik): - döner kebap için yarı mamul, - tavuk budu, tavuk, ördek, hindi, kaz) kemiksiz,
KÜMES HAYVANI ETİNDEN DOĞAL YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER: - KÜÇÜK KEMİKSİZ (MARİNADLARDA PÜSKÜRTÜLMÜŞ VEYA PÜSKÜRTÜLMEMİŞ) KEMİKSİZ ET TAVUK
İşlenmiş yarı mamul kümes hayvanı ürünleri: doğal - Etlik piliç eti; Etlik piliçlerin yarım karkası; Kemiksiz et; Kemiksiz but; Etlik piliç butları; Etlik piliç butları; Etlik piliç bagetleri; Н
.
At, sığır, kuzu, domuz, tavşan etinden kurutulmuş ve tütsülenmiş ürünler; soğuk tütsüleme; sıcak tütsüleme; kurutulmuş; haşlanmış ve tütsülenmiş; kesim türüne göre: kemiksiz et, kemikli omuz, kemiksiz omuz, göz
Kanatlı etinden soğutulmuş işlenmiş yarı mamul ürünler: karkas, kanat, but, but, kemikli but, pilaki için set, deri, kuyruk, kemiksiz et, kemiksiz but, kemikli göğüs, göğüs fileto
Et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, kuzu (kuzu), bonfile kesilmiş, 4 kaburga üzerinde bel, bel 4 kaburga kesilmiş, kemik üzerinde bel 4-5 kaburga kesilmiş, kabuk
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler, piliçler) soğutulmuş, dondurulmuş: topaklı (kemiksiz, et ve kemik): kemiksiz tavuk budu, tavuk çorbası seti, tavuk fileto, barbekü için tavuk, tavuk göğsü
Su kuşu etinden yarı mamul ürünler: göğüs, but, uyluk, bacak, omuz, kuyruk, paketlenmiş et, et yahnisi, et suyu seti, beyaz et filetosu, kırmızı et filetosu, kemiksiz et, mekanik et
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: Topak, kemiksiz, et ve kemik, kategori A: - Bonfile; - Göğüs eti; - IVR'li göğüs eti, - Göğüs eti n / w, - Göğüs eti b / w, - Göbek göğüs eti; - Kar
. Zentis Polska Sp.z.o.o.
🇵🇱 Poland
A kategorisi kemiksiz et topakları - kavrulmuş domuz eti dolması, sığır etinden, Selyanskiy eti sığır etinden, B kategorisi - Selyanskiy eti domuz etinden; Doğranmış kategori B: kalıplanmış - çanak çömlek K o
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. (ağırlıkça ve ambalajlı), Kategori A (küçük boy kemiksiz et): - domuz kebap eti. Kategori A (kıyılmış et): kıyılmış sığır eti. Kedi eti
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. - küçük boy kemiksiz et kategorileri A - gurme barbekü; - kıyılmış et kategorileri B - kıyılmış sığır eti; - kıyılmış et kategorileri B - biftek "B
Yarı mamul et, et içeren topaklanmış, kemiksiz, et ve kemik (büyük topaklanmış), doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş, dondurulmuş koyun etinden: koyun pirzola eti; kuzu göğüs eti; set için
🇹🇯 Tajikistan
Yarı mamul et ve et ürünleri. 1. Yarı mamul kemiksiz et A kategorisi: bonfile, sığır etinin kalça kısmı, domuz etinin kalça kısmı, sığır etinin sırt kaburga kısmı, sırt kısmı (kalın
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş ambalajlar: - domuz etinden etsiz kemiksiz et: kategori B - marine edilmiş barbekü için et, barbekü kaburga; kategori G - Ermeni kebabı; - et melkokusu
Dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: Grup - yarı mamul et ürünleri Tip - parça Alt türler - kemiksiz, et ve kemik (büyük parça yarı mamuller -) koyun etinden. pirzola eti; - gigo (kuzu fo
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş topaklar, IP Zhemchugov NV işaretli: Dana etinden yarı mamul kemiksiz et topağı kategori A: soğutulmuş genç kaya balığı eti bonfile, genç kaya balığı eti o
sığır etinden porsiyonlanmış kemiksiz et yarı mamulleri kategori A - antrikot, küçük boy et ve kemik kategorileri B - et suları için et ve kemik seti, kategori G - et ve kemik sofralık yarı mamul; yarı fin
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul parça et: Sığır etinden yarı mamul kemiksiz, et ve kemik (büyük parça yarı mamuller). Kategori A: göğüs eti; kalça kısmı; güveçlik sığır eti; sığır filetosu
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et: A kategorisi - blok et - bonfile, dorsal-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, subskapularis, göğüs eti, kenar, pirzola eti, g
Yarı mamul et, et içeren topaklı, kemiksiz, et ve kemikli (büyük topaklı), doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş sığır eti: sığır bonfile; yarı mamul sığır kürek kemiği; sığır pirzola eti
🇹🇯 Tajikistan
Yarı mamul et ürünleri ve sığır eti içeren topaklar, soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük topak kemiksiz et Kategori A - Sığır straganof; küçük topak et ve kemik Kategori B - Göğüs eti (göğüs)
Yarı mamul dondurulmuş küçük parça kemiksiz et B kategorisi: Şişte dana etinden döner; Şişte kuzu etinden döner; Şişte dana ve kuzu etinden döner; Yapraklı etten döner
Kemiksiz et. Yağ dokusunun kütle oranı %10'u geçmeyen kesilmiş domuz etinden dondurulmuş et blokları; - Yağ dokusunun kütle oranı %15'i geçmeyen kesilmiş domuz eti; - Yağ dokusunun kütle oranı %10'u geçmeyen kesilmiş domuz eti.
Yarı mamul topaklanmış ve doğranmış et: küçük topak kemiksiz et kategori B: turşuda piknik barbeküsü; ağırlıkça kıyılmış ve paketlenmiş et: kategori A - kıyılmış sığır eti; kategori B - kıyılmış domuz eti, evde kıyma
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Sığır eti kategorisi A'dan yarı işlenmiş parça et, kemiksiz, et ve kemik: 1 sınıf - kalça (sığır filetosu, but, sağrı), bel (karınca
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş kemiksiz et yarı mamulleri: - porsiyonlanmış kategoriler B: pirinç domuz eti; - porsiyonlanmış kategoriler B: marine edilmiş porsiyonlanmış domuz eti; - küçük boyutlu kategoriler B: gulaş, rosto, domuz eti
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ: küçük boy kemiksiz et kategorileri B - dana gulaş; küçük boy et ve kemik kategorileri G - çorba seti; et kategorileri B doğranmış-
Dondurulmuş yarı mamul sığır eti ürünleri. A kategorisi yarı mamul topak et ve kemik ürünleri: boyun, kürek kemiği, köşeler, pişirme için et. A kategorisi yarı mamul topak kemiksiz et ürünleri: bonfile, fırınlık et
Soğutulmuş kümes hayvanı etinden (tavuklar, piliçler) mutfak ürünleri: en yüksek dereceli et ve kemik - pişmiş bütün karkaslar, pişmiş göğüs eti; topaklı kemiksiz et, ekstra kalite - haşlanmış domuz eti; kabuklu doğranmış в
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et topağı, büyük topak (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: sığır bonfile; sırtın en uzun kası (kalın veya ince kenar) sığır eti; kalça kısmı (üst, iç
Soğutulmuş ve dondurulmuş et ve et içeren yarı mamul ürünler: Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - sığır etinden kemiksiz, et ve kemik (topaklı yarı mamul ürünler). Kategori A: be
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. 1. A kategorisinden yarı mamul sığır eti porsiyonları: antrikot, langette, biftek, but biftek 2. B kategorisi sığır etinden yarı mamul kemiksiz et ürünleri:
Yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş. - yarı mamul kemiksiz et: kategori A - sığır filetosu, domuz filetosu, yumuşak domuz bonfile. - yarı mamul et porsiyonları
,
Ek No. 1'e (sayfa 1) göre domuz etinden yarı mamul et ve et içeren topaklı, kemiksiz, et ve kemik (büyük topaklı yarı mamuller), vakum veya modifiye gaz ortamında paketlenmiş
Hafif tuzlanmış dondurulmuş et blokları: Kesilmiş etten - belirli bir kas, bağ ve yağ dokusu oranına sahip kemiksiz et: - sığır eti - premium, birinci, ikinci sınıf , yağlı, sosis, pirzola
🇧🇾 Belarus
Doğal yarı mamul et ürünleri: Domuz etinden dondurulmuş turşuda paketlenmiş yumrulu et ve kemik: Kategori B - incik. Marine edilmiş kemiksiz et porsiyonları ve baharatlar zamor
At eti kategorisi A'dan bebek maması için yarı mamul kemiksiz et ürünleri: kalçadan at eti, bıçak kısmından at eti.
-2
Ürün yelpazesinde yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş topaklar. Ürün yelpazesindeki yarı mamul sığır eti ürünleri: - Küçük boyutlu kemiksiz et: kategori A - sığır straganofu, sığır gulaşı; Kategori B: sha
Yarı mamul et ve et ürünleri Helal soğutulmuş ve dondurulmuş: - yarı mamul topaklı sığır eti topaklı kemiksiz et kategorileri A: Tender Helal sığır bonfile, Helal sığır fileto; - yarı fabrika
Soğutulmuş ve stokta dondurulmuş yarı mamul et parçaları. 1. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - sığır etinden kemiksiz, et ve kemik (topaklı yarı mamul ürünler). Kategori A: kesilmiş
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren yumru, soğutulmuş ve dondurulmuş, kemiksiz, et ve kemik (büyük yumru yarı mamuller), vakumda veya modifiye atmosferde paketlenmiş, gıda polietileninde
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER Kanatlı eti ve etlik piliçler: yarım karkas, tavuk budu, but, fileto, kızartma kanadı, baget, et suyu seti, kıyılmış kanatlı eti, kemiksiz et, marine edilmiş kanatlı şiş, tavuk sırtı. YARIM
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, çeşitler halinde dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri, topaklanmış, porsiyonlanmış (kemiksiz, et ve kemik) kategori A: sığır bonfile, domuz bonfile, sığır sığır filetosu (t
Ren geyiği etinden yarı mamul ürünler, dondurulmuş, OASIS marka: et topakları, A kategorisi bonfile; et ve kemik büyük topaklar: B kategorisi - kemikli fileto, B kategorisi omuz; küçük kemiksiz et kategorileri B:
Çiğ tütsülenmiş kemiksiz et ve kemik ürünleri: dana balyk, dana carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu. domuz boynu, köy inciği, domuz kaburgası, der incik
Yarı mamul kemiksiz et ürünleri, A, B kategorileri: Kemikli fileto (cassler) Globe; Kemiksiz fileto (kassler) Globus.
İşlenmiş et ürünleri. Sığırların kemiksiz eti, dondurulmuş: dondurulmuş sığır etinin boyun-omuz kısmı (CHUCK BLADE)
FRIGORIFICO SAN ANTONIO FRISA S.A.
🇵🇾 Paraguay
Yarı mamul kıyılmış ve küçük boyutlu dondurulmuş et: Yarı mamul doğranmış et: ev yapımı kupaty, kategori G; Yarı mamul küçük boy kemiksiz et kategorileri B: domuz kebabı, sığır kebabı üniter işletme
Kümes hayvanlarından yarı mamul et kategorisi A (soğutulmuş, dondurulmuş): fileto, göğüs, tavuk budu, kemiksiz et, et suyu seti, kanat, sırt, boyun, karkas, bacaklar, baş, kebaplık
Ürün yelpazesinde dondurulmuş domuz etinden yarı mamul ürünler: - kemiksiz et kategorileri B: domuz pastırması, domuz göbeği; - et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde karbonat, deri içinde kemik üzerinde karbonat, jambon
Yarı işlenmiş sığır eti ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: Topak, kemiksiz, et ve kemik, kategori A: - Bonfile; - Karbonat; - Pirzola eti; - Omuz, - Jambon; - Kalça kısmı; - Boyun altı
Yarı mamul et ürünleri, sığır etinden, topaklı, topaklı, küçük, blok halinde, kemiksiz, et ve kemik dondurulmuş,
Yarı mamul dondurulmuş gıda: - küçük boy kemiksiz et kategorileri A Domuz şnitzel - kıyma içeren kalıplanmış kategoriler D Kargopol pirzola - kıyılmış et kategorileri B Kıyılmış ev yapımı et
Et yarı mamulleri topak, sığır etinden büyük topaklar (kemiksiz, et ve kemik). Ek No. 1'e bakınız.
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul kıyma kategori B Kıyma; yarı mamul küçük boy kemiksiz et kategori A Dana gulaş; yarı mamul et kategori G Çorba seti;