Kemiksiz et GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020329: Diğer domuz etleri (dondurulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020726: Hindilerin parçalanmış et ve sakatatı (taze/soğutulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 190230: Diğer makarnalar
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı mamul parça et ürünleri: geyik etinden büyük parça (kemiksiz, et ve kemik) kategori A - geyik eti bonfile, karbonat; kategori B - kemiksiz jambon, pilaki için geyik eti, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş kümes hayvanlarından (etlik piliç) elde edilen yarı mamul ürünler: kemiksiz et, derili karkas eti, buttan elde edilen kemiksiz et, buttan elde edilen kemiksiz et, göğüsten elde edilen kemiksiz et.
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz bonfile; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz fileto; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et, domuz eti
|
|
||
Dondurulmuş, kemiksiz ve kemiksiz işlenmiş domuz eti kesimleri: inciksiz kemiksiz kalça, kemikli arka incik, kemiksiz arka incik, inciksiz kemiksiz kalça, kemiksiz etin dış kısmı
|
|
||
Et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamuller : doğal kemiksiz hindi eti (soğutulmuş ve dondurulmuş): but fileto, but fileto (küçük), kemiksiz but, kemiksiz but, kemiksiz et
|
|
||
Etlik piliç etinden yarı mamul ürünler, doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük fileto, büyük fileto, derisiz kemiksiz but, derili kemiksiz but, derisiz kemiksiz et, derili kemiksiz et, l
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri: bonfile, kemikli göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, karbonat, fileto, kemiksiz et, yuvarlak kesim, kemikli omuz, kürek kemiği kemiksiz, jambon kemikli, e
|
|
||
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et topakları: Büyük kemiksiz ve et ve kemik - Kemiksiz et ve kemik - A kategorisi dikenler, kemiksiz , skapular, servikal-skapular,
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dana etinden kemiksiz kategori A, soğutulmuş: Dana antrikot, Dana but biftek, Dana langet, Dana biftek; Yarı mamul et topak kemiksiz et ürünleri
|
|
||
Domuz eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik): - bonfile, - kemiksiz domuz bacağı (sığır filetosu), - karbonat, - bel kısmı. Yarı mamul topaklı et ürünleri (kemiksiz, etli
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI MAMUL TAVUK ETI: KARKASIN DOĞAL PARÇALARI: ARMUTLAR, BACAKLAR, BACAKLAR, AYAKLAR KÜÇÜK KEMIKSIZ: GÖĞÜS FILETOSU, KEMIKSIZ BACAK, KEMIKSIZ BUT, KEMIKSIZ ET
|
🇨🇺 Cuba
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: bonfile. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori D: yenilebilir sığır kemiği , Porsiyonlanmış tavuk ke
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri kemiksiz, et ve kemik sığır eti kategorisi A: bonfile; Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et ve kemik sv
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: Kemiksiz topak et kategorisi B - pirzola eti; küçük boy kemiksiz et kategorisi A - sığır straganof, rosto, gulaş; et ve kemik topağı kategorileri
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: kemiksiz et porsiyonları B kategorisi - ekmekli venedik pirzolası; kemiksiz et porsiyonları B kategorisi - Gurme but biftek, ekmekli; et içeren
|
|
||
yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden kemiksiz küçük boyutlu kemiksiz et kategori A Amatör kebap; domuz eti: topak et ve kemik kategorileri G kaburga Dikenler için
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori A - Dana etinden kızartma Küçük topak kemiksiz et kategorilerinden yarı mamul ürünler B - Domuz etinden kızartma Yarı mamul ürünler
|
|
||
Soğutulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, sığır eti: pilavlık et, barbekü için et, pirzola eti, sığır straganof, azu, kızartma, kıyma (dmashny, 9010, 8020, 70
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: KEMİKSİZ ET: Büyük kemiksiz: Kategori A: "Jubilee" sığır eti, Ekstra sığır bonfile, Kavurmalık sığır eti, Sığır omuz, Ev tipi sığır eti, G
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş formda yarı mamul et ve et içeren ürünler. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik): -Kategori A: bonfile, kemiksiz kürek kemiği,
|
|
||
yarı mamul, kemiksiz et parçaları, büyük topaklar nelerdir kategori A: (92 1465) bonfile: sığır eti, geyik eti, sığır pirzola eti. Yarı mamul et ürünleri topaklı kemiksiz küçük topaklı kategoriler A:
|
|
||
Gıda ürünleri. Ürün yelpazesinde helal yarı mamul et ürünleri: B kategorisinde at etinden yapılmış küçük boyutlu kemiksiz yarı mamul et ürünü marine "Helal at eti kebabı", yarı mamul kemiksiz et ürünü
|
|
||
Dondurulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kesimler, kemiksiz, kemiksiz et, sığır eti: pilavlık et, barbekülük et, pirzola, dana stroganoff, azu, kızartma, kıyma (dmashny, 9010 , 8020, 7
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Taze, soğutulmuş, dondurulmuş, kıyılmış ve topaklanmış domuz eti, kemiksiz ve kemiksiz; et ve et içeren yarı mamul ürünler (domuz etinden), (bkz. Ek No. 1, dört sayfa)
|
|
||
B kategorisi sığır etinden yarı mamul kemiksiz et porsiyonu Barbekü turşusunda pirinç sığır eti; B kategorisi sığır etinden yarı küçük parça kemiksiz et ürünleri: Hardal turşusunda sığır straganof
|
-2
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul marine edilmiş domuz eti ürünleri: boyun, kaburga, bel, kemiksiz et. Yarı mamul marine edilmiş koyun eti: bel, kaburga, kemiksiz et; Yarı mamul doğranmış ürünler
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, longissimus kası (sığır filetosu), kalça; domuz etinden yarı mamul kemiksiz et (kategori A): bonfile, kalça
|
|
||
Soğutulmuş et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kesimler, kemiksiz, kemiksiz et, dana eti: pilavlık et, süt danasından bonfile, süt danasından jambon, süt danasından ossobuco, pranga
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, et içeren topaklar, kemiksiz, et ve kemik (büyük topaklar), doğranmış, şekillendirilmiş soğutulmuş, dondurulmuş domuz eti: kemiksiz yarı mamul domuz budu (sığır filetosu); spatulalardan yarı mamul
|
|
||
Kümes hayvanları etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: yarı mamul doğal topak et ve kemiksiz et ve galeta unu içinde kemiksiz et, marine edilmiş kabuklu tavuk, tavuk göğsü
|
Magneti Marelli After Market Parts and Services S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Etlik piliç "Farmers" etinden yarı mamul ürünler: topak et ve kemik: "Izgara karkas", "Barbekü seti", "Güveç seti", "Et suyu seti", "Çorba seti"; topak kemiksiz: "Kemiksiz et"
|
RAPISCAN SYSTEMS SDN BHD
|
🇲🇾 Malaysia
|
|
Piliç etinden yarı mamul ürünler, doğal kemiksiz ve kemikli et: kemiksiz et: marine edilmiş pirzola, göğüs fileto kebabı; kemikli et: marine edilmiş incik kebabı, kebap ve
|
JSC Volfas Engelman
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Yarı mamul kemiksiz et porsiyonu A kategorisi: domuz eti, Fetaxa peynirli hindi Ki, kızarmış mantar ve biberden yapılmış royally Myasnov rulosu. Yarı mamul domuz eti porsiyonu kemiksiz G kategorisi: ballı göğüs eti
|
- 77
|
|
|
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ: büyük boy kemiksiz et kategorileri A - sığır bonfile, domuz bonfile; küçük boy kemiksiz et kategorileri A - domuz kebap; isim
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA: Et porsiyonları kemiksiz: Domuz Escalope; Küçük boy kemiksiz et: Klasik Şaşlık; Perviy Kavkazski Şaşlık; ; Şaşlık
|
|
||
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: - Büyük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul ürün: Bonfile; Fileto; Rulo; Jambon; İncik; Kare. - Küçük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul ürün: Bonfile; Biftek; Biftek;
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul kemiksiz et parçası, G kategorisi Kemiksiz domuz eti Myasnov
|
|
||
Marine edilmiş, dondurulmuş veya soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: - büyük kemiksiz (et ve kemik) yarı mamul: bonfile, fileto, rulo, jambon, incik, kare; - küçük parça kemiksiz (et ve kemik) n
|
|
||
Kanatlı etinden (tavuklar, piliçler, hindiler) soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul ürünler: kemiksiz topak - barbekü, yumuşak fileto, büyük fileto, fileto, deri, kemiksiz et, escalope; et ve kemik topağı
|
|
||
Yarı mamul ürünler: pişirmeye hazır karkas, göğüs, but, bacak, baget, kuyruk, yumuşak fileto, büyük fileto, Stolichny biftek, Gurme madalyon, escalope, but eti, kemiksiz baget eti, deri, kemiksiz et
|
|
||
Yarı mamul ürünler ve mutfak ürünleri: yarı mamul et küçük boy kemiksiz et kategori B: marine edilmiş kebap kebap domuz lyk Köyü; yarı mamul doğal küçük topaklı kemiksiz ve et-kemik
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler) dondurulmuş : kemiksiz topak: yumuşak fileto, büyük fileto, fileto, kemiksiz et, deri; topak et ve kemik: but, göğüs, baget, kanat, bacak, set
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Domuz etinden kemiksiz, et ve kemik: - A kategorisi: bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; - B kategorisi: bel, kürek kemiği, domuz jambonu
|
|
||
Kümes hayvanları etinden yarı mamul ürünler, doğal ve doğranmış Lumpy (kemiksiz, et ve kemik): - döner kebap için yarı mamul, - tavuk budu, tavuk, ördek, hindi, kaz) kemiksiz,
|
|
||
KÜMES HAYVANI ETİNDEN DOĞAL YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER: - KÜÇÜK KEMİKSİZ (MARİNADLARDA PÜSKÜRTÜLMÜŞ VEYA PÜSKÜRTÜLMEMİŞ) KEMİKSİZ ET TAVUK
|
|
||
İşlenmiş yarı mamul kümes hayvanı ürünleri: doğal - Etlik piliç eti; Etlik piliçlerin yarım karkası; Kemiksiz et; Kemiksiz but; Etlik piliç butları; Etlik piliç butları; Etlik piliç bagetleri; Н
|
.
|
|
|
At, sığır, kuzu, domuz, tavşan etinden kurutulmuş ve tütsülenmiş ürünler; soğuk tütsüleme; sıcak tütsüleme; kurutulmuş; haşlanmış ve tütsülenmiş; kesim türüne göre: kemiksiz et, kemikli omuz, kemiksiz omuz, göz
|
|
||
Kanatlı etinden soğutulmuş işlenmiş yarı mamul ürünler: karkas, kanat, but, but, kemikli but, pilaki için set, deri, kuyruk, kemiksiz et, kemiksiz but, kemikli göğüs, göğüs fileto
|
|
||
Et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, kuzu (kuzu), bonfile kesilmiş, 4 kaburga üzerinde bel, bel 4 kaburga kesilmiş, kemik üzerinde bel 4-5 kaburga kesilmiş, kabuk
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler, piliçler) soğutulmuş, dondurulmuş: topaklı (kemiksiz, et ve kemik): kemiksiz tavuk budu, tavuk çorbası seti, tavuk fileto, barbekü için tavuk, tavuk göğsü
|
|
||
Su kuşu etinden yarı mamul ürünler: göğüs, but, uyluk, bacak, omuz, kuyruk, paketlenmiş et, et yahnisi, et suyu seti, beyaz et filetosu, kırmızı et filetosu, kemiksiz et, mekanik et
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: Topak, kemiksiz, et ve kemik, kategori A: - Bonfile; - Göğüs eti; - IVR'li göğüs eti, - Göğüs eti n / w, - Göğüs eti b / w, - Göbek göğüs eti; - Kar
|
. Zentis Polska Sp.z.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
A kategorisi kemiksiz et topakları - kavrulmuş domuz eti dolması, sığır etinden, Selyanskiy eti sığır etinden, B kategorisi - Selyanskiy eti domuz etinden; Doğranmış kategori B: kalıplanmış - çanak çömlek K o
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. (ağırlıkça ve ambalajlı), Kategori A (küçük boy kemiksiz et): - domuz kebap eti. Kategori A (kıyılmış et): kıyılmış sığır eti. Kedi eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. - küçük boy kemiksiz et kategorileri A - gurme barbekü; - kıyılmış et kategorileri B - kıyılmış sığır eti; - kıyılmış et kategorileri B - biftek "B
|
|
||
Yarı mamul et, et içeren topaklanmış, kemiksiz, et ve kemik (büyük topaklanmış), doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş, dondurulmuş koyun etinden: koyun pirzola eti; kuzu göğüs eti; set için
|
🇹🇯 Tajikistan
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri. 1. Yarı mamul kemiksiz et A kategorisi: bonfile, sığır etinin kalça kısmı, domuz etinin kalça kısmı, sığır etinin sırt kaburga kısmı, sırt kısmı (kalın
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş ambalajlar: - domuz etinden etsiz kemiksiz et: kategori B - marine edilmiş barbekü için et, barbekü kaburga; kategori G - Ermeni kebabı; - et melkokusu
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: Grup - yarı mamul et ürünleri Tip - parça Alt türler - kemiksiz, et ve kemik (büyük parça yarı mamuller -) koyun etinden. pirzola eti; - gigo (kuzu fo
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş topaklar, IP Zhemchugov NV işaretli: Dana etinden yarı mamul kemiksiz et topağı kategori A: soğutulmuş genç kaya balığı eti bonfile, genç kaya balığı eti o
|
|
||
sığır etinden porsiyonlanmış kemiksiz et yarı mamulleri kategori A - antrikot, küçük boy et ve kemik kategorileri B - et suları için et ve kemik seti, kategori G - et ve kemik sofralık yarı mamul; yarı fin
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul parça et: Sığır etinden yarı mamul kemiksiz, et ve kemik (büyük parça yarı mamuller). Kategori A: göğüs eti; kalça kısmı; güveçlik sığır eti; sığır filetosu
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et: A kategorisi - blok et - bonfile, dorsal-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, subskapularis, göğüs eti, kenar, pirzola eti, g
|
|
||
Yarı mamul et, et içeren topaklı, kemiksiz, et ve kemikli (büyük topaklı), doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş sığır eti: sığır bonfile; yarı mamul sığır kürek kemiği; sığır pirzola eti
|
🇹🇯 Tajikistan
|
||
Yarı mamul et ürünleri ve sığır eti içeren topaklar, soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük topak kemiksiz et Kategori A - Sığır straganof; küçük topak et ve kemik Kategori B - Göğüs eti (göğüs)
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş küçük parça kemiksiz et B kategorisi: Şişte dana etinden döner; Şişte kuzu etinden döner; Şişte dana ve kuzu etinden döner; Yapraklı etten döner
|
|
||
Kemiksiz et. Yağ dokusunun kütle oranı %10'u geçmeyen kesilmiş domuz etinden dondurulmuş et blokları; - Yağ dokusunun kütle oranı %15'i geçmeyen kesilmiş domuz eti; - Yağ dokusunun kütle oranı %10'u geçmeyen kesilmiş domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul topaklanmış ve doğranmış et: küçük topak kemiksiz et kategori B: turşuda piknik barbeküsü; ağırlıkça kıyılmış ve paketlenmiş et: kategori A - kıyılmış sığır eti; kategori B - kıyılmış domuz eti, evde kıyma
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Sığır eti kategorisi A'dan yarı işlenmiş parça et, kemiksiz, et ve kemik: 1 sınıf - kalça (sığır filetosu, but, sağrı), bel (karınca
|
|
||
Domuz etinden soğutulmuş ve dondurulmuş kemiksiz et yarı mamulleri: - porsiyonlanmış kategoriler B: pirinç domuz eti; - porsiyonlanmış kategoriler B: marine edilmiş porsiyonlanmış domuz eti; - küçük boyutlu kategoriler B: gulaş, rosto, domuz eti
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN DONDURULMUŞ VE SOĞUTULMUŞ: küçük boy kemiksiz et kategorileri B - dana gulaş; küçük boy et ve kemik kategorileri G - çorba seti; et kategorileri B doğranmış-
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul sığır eti ürünleri. A kategorisi yarı mamul topak et ve kemik ürünleri: boyun, kürek kemiği, köşeler, pişirme için et. A kategorisi yarı mamul topak kemiksiz et ürünleri: bonfile, fırınlık et
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanı etinden (tavuklar, piliçler) mutfak ürünleri: en yüksek dereceli et ve kemik - pişmiş bütün karkaslar, pişmiş göğüs eti; topaklı kemiksiz et, ekstra kalite - haşlanmış domuz eti; kabuklu doğranmış в
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et topağı, büyük topak (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: sığır bonfile; sırtın en uzun kası (kalın veya ince kenar) sığır eti; kalça kısmı (üst, iç
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et ve et içeren yarı mamul ürünler: Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - sığır etinden kemiksiz, et ve kemik (topaklı yarı mamul ürünler). Kategori A: be
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. 1. A kategorisinden yarı mamul sığır eti porsiyonları: antrikot, langette, biftek, but biftek 2. B kategorisi sığır etinden yarı mamul kemiksiz et ürünleri:
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş. - yarı mamul kemiksiz et: kategori A - sığır filetosu, domuz filetosu, yumuşak domuz bonfile. - yarı mamul et porsiyonları
|
,
|
|
|
Ek No. 1'e (sayfa 1) göre domuz etinden yarı mamul et ve et içeren topaklı, kemiksiz, et ve kemik (büyük topaklı yarı mamuller), vakum veya modifiye gaz ortamında paketlenmiş
|
|
||
Hafif tuzlanmış dondurulmuş et blokları: Kesilmiş etten - belirli bir kas, bağ ve yağ dokusu oranına sahip kemiksiz et: - sığır eti - premium, birinci, ikinci sınıf , yağlı, sosis, pirzola
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Doğal yarı mamul et ürünleri: Domuz etinden dondurulmuş turşuda paketlenmiş yumrulu et ve kemik: Kategori B - incik. Marine edilmiş kemiksiz et porsiyonları ve baharatlar zamor
|
|
||
At eti kategorisi A'dan bebek maması için yarı mamul kemiksiz et ürünleri: kalçadan at eti, bıçak kısmından at eti.
|
-2
|
|
|
Ürün yelpazesinde yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş topaklar. Ürün yelpazesindeki yarı mamul sığır eti ürünleri: - Küçük boyutlu kemiksiz et: kategori A - sığır straganofu, sığır gulaşı; Kategori B: sha
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri Helal soğutulmuş ve dondurulmuş: - yarı mamul topaklı sığır eti topaklı kemiksiz et kategorileri A: Tender Helal sığır bonfile, Helal sığır fileto; - yarı fabrika
|
|
||
Soğutulmuş ve stokta dondurulmuş yarı mamul et parçaları. 1. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - sığır etinden kemiksiz, et ve kemik (topaklı yarı mamul ürünler). Kategori A: kesilmiş
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren yumru, soğutulmuş ve dondurulmuş, kemiksiz, et ve kemik (büyük yumru yarı mamuller), vakumda veya modifiye atmosferde paketlenmiş, gıda polietileninde
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER Kanatlı eti ve etlik piliçler: yarım karkas, tavuk budu, but, fileto, kızartma kanadı, baget, et suyu seti, kıyılmış kanatlı eti, kemiksiz et, marine edilmiş kanatlı şiş, tavuk sırtı. YARIM
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, çeşitler halinde dondurulmuş. Yarı mamul et ürünleri, topaklanmış, porsiyonlanmış (kemiksiz, et ve kemik) kategori A: sığır bonfile, domuz bonfile, sığır sığır filetosu (t
|
|
||
Ren geyiği etinden yarı mamul ürünler, dondurulmuş, OASIS marka: et topakları, A kategorisi bonfile; et ve kemik büyük topaklar: B kategorisi - kemikli fileto, B kategorisi omuz; küçük kemiksiz et kategorileri B:
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş kemiksiz et ve kemik ürünleri: dana balyk, dana carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu. domuz boynu, köy inciği, domuz kaburgası, der incik
|
|
||
Yarı mamul kemiksiz et ürünleri, A, B kategorileri: Kemikli fileto (cassler) Globe; Kemiksiz fileto (kassler) Globus.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri. Sığırların kemiksiz eti, dondurulmuş: dondurulmuş sığır etinin boyun-omuz kısmı (CHUCK BLADE)
|
FRIGORIFICO SAN ANTONIO FRISA S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul kıyılmış ve küçük boyutlu dondurulmuş et: Yarı mamul doğranmış et: ev yapımı kupaty, kategori G; Yarı mamul küçük boy kemiksiz et kategorileri B: domuz kebabı, sığır kebabı üniter işletme
|
|
||
Kümes hayvanlarından yarı mamul et kategorisi A (soğutulmuş, dondurulmuş): fileto, göğüs, tavuk budu, kemiksiz et, et suyu seti, kanat, sırt, boyun, karkas, bacaklar, baş, kebaplık
|
|
||
Ürün yelpazesinde dondurulmuş domuz etinden yarı mamul ürünler: - kemiksiz et kategorileri B: domuz pastırması, domuz göbeği; - et ve kemik kategorileri B: kemik üzerinde karbonat, deri içinde kemik üzerinde karbonat, jambon
|
|
||
Yarı işlenmiş sığır eti ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: Topak, kemiksiz, et ve kemik, kategori A: - Bonfile; - Karbonat; - Pirzola eti; - Omuz, - Jambon; - Kalça kısmı; - Boyun altı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, sığır etinden, topaklı, topaklı, küçük, blok halinde, kemiksiz, et ve kemik dondurulmuş,
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş gıda: - küçük boy kemiksiz et kategorileri A Domuz şnitzel - kıyma içeren kalıplanmış kategoriler D Kargopol pirzola - kıyılmış et kategorileri B Kıyılmış ev yapımı et
|
|
||
Et yarı mamulleri topak, sığır etinden büyük topaklar (kemiksiz, et ve kemik). Ek No. 1'e bakınız.
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul kıyma kategori B Kıyma; yarı mamul küçük boy kemiksiz et kategori A Dana gulaş; yarı mamul et kategori G Çorba seti;
|
|