kütle karşılaştırıcıları GTIP / HS CODE ✨
- 040120: Süt, krema (katı yağ oranı % 1'i geçen %6'yı geçmeyen)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040310: Yoğurt (konsantre edilmiş)
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 0405: Sütten elde edilen yağlar, sürülerek yenilen süt ürünleri
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 040690: Diğer peynirler
- 1517: Margarin
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Laboratuvar ekipmanları, tıbbi olmayan, AC 220 Volt besleme gerilimi: MC kütle karşılaştırıcıları, modeller (modifikasyonlar): MC-10K, MC-30K, MC-1000, MC-6100, MC-100KS.
|
A&D Company, Limited.
|
🇯🇵 Japan
|
|
Ticari yağ akışı UDVN-30ep referans nem ölçerler (karşılaştırıcılar)
|
|
||
Sensör sinyallerinin dijital programlanabilir karşılaştırıcıları, 50 volttan daha az çalışır,
|
|
||
Laboratuvar ekipmanı: karşılaştırıcılar
|
Projectina AG, Switzerland
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Evrensel karşılaştırıcılar-kalibratörler
|
|
||
Video spektral karşılaştırıcısını ayarlayın
|
|
||
Mekanik değerleri ölçmek için kullanılan aletler: teraziler, ağırlık kontrol cihazları, ağırlıklar, ağırlık karşılaştırıcıları,
|
East High Measurement Co. Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Laboratuvar ekipmanı: karşılaştırıcılar
|
Finnish Geospatial Research Institute National Land Survey of Finland
|
🇫🇮 Finland
|
|
Serinin otomatik olmayan terazileri ve ağırlık karşılaştırıcıları: XPE, XP, XSE, XVE, XS, MS, ML, ME, TLE, JE, MCP, AX
|
Mettler-Toledo AG
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
UDVN-1ep akan ticari yağın referans nem ölçerleri (karşılaştırıcılar)
|
|
||
VPIS gerilim varlığı göstergeleri, ürünler: VPI62xxx, BBV14xxx, BBV17xxx, BBV42xxx, BBV43xxx, aksesuarlarla birlikte: fazlama cihazları (faz karşılaştırıcılar), ürünler: VPI62421, EMS58432; kablo demetleri ve kablolar, ürünler: BBV
|
Schneider Electric Industries SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Kefir: yağ kütle fraksiyonu %0,1, yağ kütle fraksiyonu %1,0, yağ kütle fraksiyonu %2,5, yağ kütle fraksiyonu %3,2; Kefir: yağ kütle fraksiyonu %0,1, yağ kütle fraksiyonu %1,0, yağ kütle fraksiyonu %2,5, yağ kütle fraksiyonu %3
|
|
||
Kefir yağ kütle oranı %1,0; Kefir yağ kütle oranı %1,2; Kefir yağ kütle oranı %1,5; Kefir yağ kütle oranı %2,0; Kefir yağ kütle oranı %2,5; Kefir yağ kütle oranı %2,7; Kefir yağ kütle oranı %3,0
|
|
||
Pastörize içme sütü: yağ kütle oranı %1,5, yağ kütle oranı %2,5, yağ kütle oranı %3,2, yağ kütle oranı %3,5, yağ kütle oranı %6,0; Pişmiş içme sütü: yağ kütle oranı %2,5, yağ kütle oranı
|
|
||
Yağ kütle oranı %82,5 olan "Geleneksel", yağ kütle oranı %80,0 olan "Amatör", yağ kütle oranı %72,5 olan "Krestyanskoye", yağ kütle oranı %61,5 olan "Sandviç", yağ kütle oranı %61,5 olan "Çay", yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Matsun yağ kütle oranı %3,4, Matson yağ kütle oranı %3,4, Ayran yağ kütle oranı %0,5, Ayran yağ kütle oranı %0,8, Ayran yağ kütle oranı %1, Ayran yağ kütle oranı %1.
|
|
||
Ultra pastörize içme sütü: - yağ kütle oranı %1,5; - yağ kütle oranı %2,5; - yağ kütle oranı %3,2; - yağ kütle oranı %3,5; - yağ kütle oranı %4,0; - yağ kütle oranı
|
.
|
|
|
PEYNİR: - %1,8'den daha az yağ kütlesine sahip yağsız; - %2 yağ kütle fraksiyonuna sahip; - %3 yağ kütle fraksiyonuna sahip; - %5 yağ kütle fraksiyonuna sahip Light; - %9 yağ kütle fraksiyonuna sahip Klasik; - %2 yağ kütle fraksiyonuna sahip
|
|
||
Süzme peynir: %1,8'den az yağ kütlesine sahip yağsız; yağ kütle oranı %3; yağ kütle oranı %5 Light; yağ kütle oranı %9 Classic; yağ kütle oranı %18 Krestyansky; yağ kütle oranı
|
|
||
Şekerleme dekorları için dekorlar: Portakal dekorasyonu için kütle; Çikolata dekorasyonu için kütle; Kivi dekorasyonu için kütle; Hindistan cevizi dekorasyonu için kütle; Limon dekorasyonu için kütle; Ahududu dekorasyonu için kütle; Yumuşak
|
ZPO i W VORTUMNUS Sp.z.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Ekşi krema ticari markası B.Yu. Aleksandrov, Sovyet Gelenekleri ticari markası yağ kütle oranı %10, yağ kütle oranı %15, yağ kütle oranı %20, yağ kütle oranı %25, yağ kütle oranı %30, yağ kütle oranı %35
|
|
||
Salamura peynirler: Peynir kütle yağ oranı %30, Brynza Bulgar kütle yağ oranı %40, Oset kütle yağ oranı %40, Chanakh kütle yağ oranı %40, Koyun kütle yağ oranı %40, Fetalina kütle yağ oranı
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka, yağ kütle oranı %3,2 olan Ryazhenka, yağ kütle oranı %4,0 olan Ryazhenka, yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka Pershinskaya, yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka Pershinskaya, yağ kütle oranı
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız KEFIR; yağ kütle oranı %1,0 olan KEFIR; yağ kütle oranı %1,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %2,5 olan KEFIR; yağ kütle oranı %3,2 olan KEFIR.
|
|
||
Puding" PANNA KOTTA "ticari marka" B.Yu. Aleksandrov "yağ kütle oranı %1.5, yağ kütle oranı %3.0, yağ kütle oranı %3.5, yağ kütle oranı %5.0, yağ kütle oranı %9.5: vanilyalı, çikolatalı, vanilyalı, mil
|
|
||
Tereyağı Geleneksel yağ kütle oranı %82,5, Amatör yağ kütle oranı %80, Köylü yağ kütle oranı %72,5, Sandviç yağ kütle oranı %61,5, çay yağ kütle oranı %50, tatlı dahil
|
|
||
Milkshake: Macchiato, yağ kütle oranı %3, Swiss Chocolate, yağ kütle oranı %2,5, Banana, yağ kütle oranı %1,5, Van silky, yağ kütle oranı %1,5, Cappuccino, yağ kütle oranı %1,5, Pi
|
Innoprax GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Tyazhin ticari markasının UHT içme sütü: - yağsız; - yağ kütle oranı %1,5; - yağ kütle oranı %1,5; - yağ kütle oranı %2,5; - yağ kütle oranı %3,2; - yağ kütle oranı
|
.
|
|
|
Kefir: yağ kütle oranı %0,5'ten az (yağsız), yağ kütle oranı %1,0; yağ kütle oranı %2,5; yağ kütle oranı %3,2; yağ kütle oranı %3,5.
|
|
||
Yağ kütle oranı %1 olan kefir, yağ kütle oranı %1,5 olan kefir, yağ kütle oranı %2,0 olan kefir, yağ kütle oranı %2,5 olan kefir, yağ kütle oranı %3,2 ila %4 arasında olan kefir,
|
|
||
Yağ kütle oranı %15.0 olan ekşi krema; Yağ kütle oranı %20.0 olan ekşi krema; Yağ kütle oranı %25.0 olan ekşi krema; Yağ kütle oranı %30.0 olan ekşi krema; Yağ kütle oranı
|
|
||
Lor lorları sırlı marka B.Yu.Aleksandrov yağın kütle oranı %5, yağın kütle oranı %15, yağın kütle oranı %20, yağın kütle oranı %23, yağın kütle oranı %26 bitter çikolatada, sütlü çikolatada
|
|
||
Bitkisel yağlı sürülebilir ürünler: yağ kütle oranı %82,5 Present; yağ kütle oranı %82,5 Lady madam, yağ kütle oranı %82,0 Province, yağ kütle oranı %72,5 Dodelnitsa, yağ kütle oranı
|
|
||
PEYNİR: - %1,8'den az yağ kütlesi ile yağı alınmış; - %2 yağ kütle fraksiyonu ile; - %3 yağ kütle fraksiyonu ile; - %5 yağ kütle fraksiyonu ile Light; - %9 yağ kütle fraksiyonu ile Klasik; - kütle fraksiyonu ile
|
|
||
Tatlı tereyağı, tuzlu değil: kütle yağ oranı %82,5 olan geleneksel, kütle yağ oranı %80 olan amatör, kütle yağ oranı %72,5 olan köylü, kütle yağ oranı %61,5 olan sandviç, kütle yağ oranı
|
|
||
Yoğurt yağ kütle oranı %3,5, orman meyveli yoğurt yağ kütle oranı %3,5, armutlu yoğurt yağ kütle oranı %3,5, kirazlı yoğurt yağ kütle oranı %3,5, ananaslı yoğurt yağ kütle oranı %3
|
|
||
Bitkisel yağlı sürülebilir ürünler: Köy kenarı yağ kütle oranı %65, Çikolata yağ kütle oranı %62, Lugovoye yağ kütle oranı %72,5, Polevoy yağ kütle oranı %72,5, Orlovskoe-10 yağ kütle oranı
|
|
||
Paketlenmiş peynirler: Gouda peyniri (yağ kütle fraksiyonu %45), Hollanda peyniri (yağ kütle fraksiyonu %45), Kostromskoy peyniri (yağ kütle fraksiyonu %45), Lambert peyniri (yağ kütle fraksiyonu %50)), Rus peyniri (yağ kütle fraksiyonu %5)
|
|
||
Mayonezler: Yağ kütle oranı %78 olan Gold Standard, yağ kütle oranı %67 olan Provencal, yağ kütle oranı %56 olan Standard. Mayonez sosları: Yağ kütle oranı %49 olan Omega, yağ kütle oranı %49 olan Table w
|
|
||
Tereyağı: Yağ kütle oranı %82,5 olan geleneksel, Yağ kütle oranı %80,0 olan amatör, Yağ kütle oranı %72,5 olan köylü, Yağ kütle oranı %61,5 olan sandviç, Yağ kütle oranı %61,5 olan çay
|
, Russian Federation
|
|
|
Şekerleme yarı mamulleri, şeker terbiyesi. Şekerleme ürünlerini süslemek için kütleler: beyaz kütle - hindistan cevizi aromalı, sarı kütle - limon aromalı, turuncu kütle - portakal tadında, pembe kütle -
|
Vortumnus Ltd
|
🇵🇱 Poland
|
|
Krem peynir Mascarpone kuru maddede yağ kütle oranı %60, kuru maddede yağ kütle oranı %70, kuru maddede yağ kütle oranı %75, kuru maddede yağ kütle oranı %80, kuru maddede yağ kütle oranı
|
|
||
Margarinler: Yağ kütle oranı %40 olan sofralık Yağ kütle oranı %65, %72, %75 olan fırıncılık için Yağ kütle oranı %30 olan kremalı Yağ kütle oranı %75 olan çörekler ve puflar için Yağ kütle oranı %75 olan ev tipi
|
|
||
Tereyağı Geleneksel yağ kütle oranı %82,5, Amatör yağ kütle oranı %80, Köylü yağ kütle oranı %72,5, Sandviç yağ kütle oranı %61,5, Çay yağ kütle oranı %50, tatlı gıdalar dahil
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Vitalakt (yağ kütle oranı %3,8-4,2), Bifidok Yunost (yağ kütle oranı %3,8- 4,2), Ryazhenka (yağ kütle oranı %3,8-4,2), Matsoni (yağ kütle oranı %3,8-4,2), Yoğurt (yağ kütle oranı
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'in altında olan yağsız kefir; yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %2,5 olan kefir; yağ kütle oranı %3,2 olan kefir; yağ kütle oranı %3,5 olan kefir
|
|
||
Puding PANNA COTTA ticari marka B.Yu.Aleksandrov, ticari marka Sovyet gelenekleri yağ kütle oranı %1.5, yağ kütle oranı %3.0, yağ kütle oranı %3.5, yağ kütle oranı %5.0, yağ kütle oranı %9.5: van
|
|
||
Kefir: yağ kütle oranı %0,5'ten az (yağsız), yağ kütle oranı %1,0; yağ kütle oranı %2,5; yağ kütle oranı %3,2; yağ kütle oranı %3,5.
|
|
||
Lor: yağ kütle oranı %29, yağ kütle oranı %30, yağ kütle oranı %31, yağ kütle oranı %32, yağ kütle oranı %33.
|
|
||
milkshake: muz, yağ kütle oranı %3.0; vanilya, yağ kütle oranı %8.0; çilek, yağ kütle oranı %4.5; çikolata, yağ kütle oranı %5.0; süt, yağ kütle oranı
|
|
||
Yağ kütle oranı %3,5 olan yoğurt; yağ kütle oranı %3,5 olan yaban meyveli yoğurt; yağ kütle oranı %3,5 olan armutlu yoğurt; yağ kütle oranı %3,5 olan ananaslı yoğurt; yağ kütle oranı %3,5 olan str
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka, Yağ kütle oranı %3,2 olan Ryazhenka, Yağ kütle oranı %4,0 olan Ryazhenka, Yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka Pershinskaya, Yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir, yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %1,5 olan kefir; yağ kütle oranı %2,0 olan kefir; yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Vitalact (yağ kütle oranı %3,8), Bifidok Yunost (yağ kütle oranı %3,8), Ryazhenka (yağ kütle oranı %3,8), Matsoni (yağ kütle oranı %3,8), Yoğurt (yağ kütle oranı %3,8)
|
|
||
Süt ürünleri: Yağ kütle oranı %1 olan ayran, yağ kütle oranı %2 olan ayran, yağ kütle oranı %1 olan ayran, yağ kütle oranı %2 olan ayran, yağ kütle oranı %2 olan ayran, ayran
|
|
||
Dondurma: Kremalı: Yağ kütle oranı %8.0 olan meyve; Yağ kütle oranı %8.0 olan meyve; Yağ kütle oranı %8.0 olan narenciye; Yağ kütle oranı %8.7 olan vanilya, Yağ kütle oranı %8.7 olan kahve
|
|
||
Süt yağı ikameli krema ve kuru süt: yağ kütle oranı %15, yağ kütle oranı %20, yağ kütle oranı %25, yağ kütle oranı %30, yağ kütle oranı %40,
|
|
||
Paketlenmiş süzme peynir: yağ kütle oranı %1.8 -4.0 Student, yağ kütle oranı %5.0, %9.0 Derevensky, yağ kütle oranı %12.0 Tarusa, yağ kütle oranı %20.0 Special, yağ kütle oranı
|
|
||
Bitkisel yağ bazlı soslar: Yağ kütle oranı %20 olan peynir; Yağ kütle oranı %20 olan mantar; Yağ kütle oranı %20 olan kremalı sarımsak; Yağ kütle oranı %28 olan peynir; Yağ kütle oranı %20 olan mantar
|
|
||
Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %1, Kefir Yeni köy yağ kütle oranı %2,5, Kefir Çaban yağ kütle oranı %1, Kefir Çaban yağ kütle oranı %2,5, Kefir Goryanka yağ kütle oranı %2,5, Kefir
|
|
||
Kiraz ve vişneli lor kütlesi, yağ kütle oranı %8; Kızılcıklı lor kütlesi, yağ kütle oranı %8; Kuru üzümlü lor kütlesi, yağ kütle oranı %8; Limonlu lor kütlesi, yağ kütle oranı %8
|
- 77
|
|
|
Yağ kütle oranı %0-18 olan lor peyniri, yağ kütle oranı %23 olan lor peyniri, yağ kütle oranı %4,5 olan kuru üzümlü lor peyniri, yağ kütle oranı %4,5 olan vanilyalı lor peyniri
|
|
||
Tuzsuz tatlı krema tereyağı: Yağ kütle oranı %82,5'ten az olmayan geleneksel; Yağ kütle oranı en az %80,0 olan amatör, Yağ kütle oranı en az %72,5 olan köylü; Yağ kütle oranı en az %72,5 olan sandviç
|
|
||
margarinler: yağ kütle oranı %82 olan "Süt" tablosu, yağ kütle oranı %72 olan "Solnechny" tablosu, yağ kütle oranı %82 olan "Fırıncı" tablosu, yağ kütle oranı %82 olan "Kısa hamur işi için" tablosu
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Sebze kremalı sürülebilir ürünler: "Presidential" LUX, toplam yağın kütle oranı %82,5 (yağ fazındaki süt yağının kütle oranı %20,0 dahil); "Presidential", toplam yağın kütle oranı %72,5 (yağ fazındaki süt yağının kütle oranı
|
|
||
Belçika çikolatası içinde sırlı lor peynirleri: vanilya ile, yağ kütle oranı %23,1; jöle şeker parçaları ile, yağ kütle oranı %19,8; çikolata parçaları ile, yağ kütle oranı %22,8; yoğunlaştırılmış süt ile, kütle oranı
|
🇱🇹 Lithuania
|
||
Kremalı sebze sürmesi "Kaliningradsky" bloklar halinde ve ambalajlı: - %72 yağ kütle oranı (ürünün yağ fazında süt yağının kütle oranı %50); - %60 yağ kütle oranı (ürünün yağ fazında süt yağının kütle oranı %50)
|
|
||
Pastörize içme sütü, yağ kütle oranı %1,5; Pastörize içme sütü, yağ kütle oranı %2,5; Pastörize içme sütü, yağ kütle oranı %3,2; Pastörize içme sütü kütle oranı
|
|
||
Dilimler (dilimler, küpler), rendelenmiş, rendelenmiş dahil olmak üzere paketlenmiş peynirler: "Kostroma" yağ kütle oranı %45, "Monastyrsky Dvor" yağ kütle oranı %45, "Poshekhonsky" yağ kütle oranı %45, "Rossiyskiy" yağ kütle oranı
|
|
||
Yarı sert peynirler. Çeşitler: Yağ kütle oranı %50 olan "Sovyet" peyniri; Yağ kütle oranı %50 olan "İsviçre" peyniri; Yağ kütle oranı %50 olan "Altayskiy" peyniri; Yağ kütle oranı %50 olan "Rus" peyniri; Peynir
|
|
||
Tereyağı: tuzsuz tatlı tereyağı: Kütle yağ oranı %82,5 olan geleneksel, kütle yağ oranı %72,5 olan köylü, kütle yağ oranı %80,0 olan amatör, tuzlu tatlı krema: Geleneksel ve kütle
|
|
||
Varenets: yağ kütle oranı %2,5, yağ kütle oranı %3,2; Varenets: yağ kütle oranı %2,5, yağ kütle oranı %3,2; "Dobryana", "36 kopecks", "Romashkino", "Trading House Smetanin", "Prosto" ticari markaları ile
|
|
||
Edam peynirinin kuru maddedeki yağ kütle oranı %45, Gouda peynirinin kuru maddedeki yağ kütle oranı %45, "Tilsiter" peynirinin kuru maddedeki yağ kütle oranı %45, "Maasdam" peynirinin kuru maddedeki yağ kütle oranı
|
|
||
Meyveli yoğurt "Çilek" yağ kütle oranı %2,5, Meyveli yoğurt "Yaban mersini" yağ kütle oranı %2,5, Meyveli yoğurt "Elma-muz" yağ kütle oranı %2,5, Vitaminli yoğurt "Kayısı" aromalı yağ kütle oranı
|
|
||
Şeker ve çeşitli gıda dolgu maddeleri içeren, yağsız ve yağ kütle oranı %4,5, %8,0, %9,0, %16,5, %23,0 olan lor kütleleri; yağ kütle oranı %9 olan lorlar ve tuz içeren lor kütleleri.
|
|
||
Yoğurt ev tipi termostatik yağ kütle oranı %3,8; Ev yapımı Yunan yoğurdu, yağ kütle oranı %11; Yoğurt içilebilir rezervuar yağ kütle oranı %2,5; Bioyoğurt yağ kütle oranı %2,5; Termo zenginleştirilmiş yoğurt
|
|
||
Paketlenmiş peynirler: Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan Maasdam; Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan Tilsiter Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan Gouda; Kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan Edam
|
|
||
Sterilize içme kreması, Domik v Derevny ticari markası: yağ kütle oranı %10, yağ kütle oranı %20, yağ kütle oranı %33; yağ kütle oranı %10 olan pastörize içme kreması, ticari
|
|
||
Bitkisel tereyağı: toplam yağın kütle oranı %72,5, süt yağının kütle oranı %30,0, toplam yağın kütle oranı %82,5, süt yağının kütle oranı %7,0'den az olmayan bitkisel tereyağı, sıvı yağ p
|
|
||
Pastörize tam yağlı içme sütü: Yağ kütle oranı %1,2 ila %2,5 arasında olan az yağlı, Yağ kütle oranı %2,7 ila %4,5 arasında olan klasik, Yağ kütle oranı %2,5 ila %6,0 arasında olan, Yağ kütle oranı
|
|
||
Serideki yumuşak peynirler: ECO Ricotta kuru maddedeki yağ kütle oranı %10; ECO Pigtail kuru maddedeki yağ kütle oranı %45; ECO Mozzarella Ciliegini kuru maddedeki yağ kütle oranı %45; ECO Valance kütle oranı
|
|
||
Stabilizatörsüz yoğurt: yağ kütle oranı %1,5 olan yoğurt; yağ kütle oranı %2,5 olan yoğurt; yağ kütle oranı %3,5 olan yoğurt; yağ kütle oranı %6 olan yoğurt; az yağlı meyveli yoğurt; meyveli
|
|
||
Yağsız yoğurt (yağ kütle oranı %0,5'ten az). Yoğurt (yağ kütle oranı %0,5 ile %10,0 arasında). Tatlı yağsız yoğurt (yağ kütle oranı %0,5'ten az). Tatlı yoğurt (yağ kütle oranı %0,5 ila %10,0 arasında). Y
|
|
||
Yumuşak peynirler: Kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan bıçak peyniri, kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan Adige, kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan Ostankino, kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan Amatör
|
|
||
Lor: - yağsız; - yağ kütle oranı %2.0; - yağ kütle oranı %5.0; - yağ kütle oranı %9.0; - yağ kütle oranı %9.0 ila %14.0 arasında olan tam yağlı sütten
|
.
|
|
|
Süt yağı ikameli lor ürünü: - yağ kütlesi %1,8'den az olan yağı alınmış; - yağ kütle oranı %2 olan; - yağ kütle oranı %3 olan; - yağ kütle oranı %5 Light olan; - yağ kütle oranı
|
|
||
Bitkisel yağlar içeren kremalı bitkisel sürülebilir ürünler: Kakao kütle oranı %60 olan Orlovskoe çikolatası; Kakao kütle oranı %60 olan Orlovskoe; Orlovskoe kütle oranı %65, %72,5; Şehir kütlemiz t
|
|
||
Tuzsuz tatlı tereyağı: - Geleneksel, yağ kütle oranı %82,5; - Amatör, yağ kütle oranı %80; - Köylü, yağ kütle oranı %72,5; - Sandviç, yağ kütle oranı %61,5; - Çay, dökme
|
|
||
Ayran çeşitleri: - yağsız (yağ kütle oranı %0,5'ten az); - yağ kütle oranı %2,5; %3,2; - yağ kütle oranı %2,8 - %6,0 olan tam yağlı sütten. Tam yağlı sütten elde edilen ayran için yağ kütle oranı i
|
|
||
Pastörize içme sütü, yağ kütle oranı %1,5; Pastörize içme sütü, yağ kütle oranı %2,5; Pastörize içme sütü, yağ kütle oranı %3,2; Pastörize içme sütü yağ kütle oranı
|
|
||
Kayısı aromalı yoğurt, yağ kütle oranı %2,5; meyveli yoğurt Çilek, yağ kütle oranı %2,5; meyveli yoğurt Şeftali-tutku meyvesi, yağ kütle oranı %2,5; meyveli yoğurt Yaban mersini, yağ kütle oranı
|
|
||
Kayısılı meyveli yoğurt, yağ kütle oranı %2,5, yaban mersinli meyveli yoğurt, yağ kütle oranı %2,5, kayısılı meyveli yoğurt, yağ kütle oranı %3,2, yaban mersinli meyveli yoğurt, yağ kütle oranı %3,2.
|
|
||
Süzme peynir: yağsız süzme peynir, süzme peynir yağ kütle oranı %5, süzme peynir yağ kütle oranı %9, süzme peynir yağ kütle oranı %18, süzme peynir yağ kütle oranı %9 dondurulmuş
|
|
||
Ürün yelpazesindeki margarinler: Yağ kütle oranı %40 olan sofralık Yağ kütle oranı %65 olan fırınlık Yağ kütle oranı %30 olan kremalı Yağ kütle oranı %75 olan muffin ve puflar için Domashny
|
|
||
Yarı sert peynir: Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan Edam; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan Gouda; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan Maasdam; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan Tilsiter
|
🇦🇲 Armenia
|
||
KREMA TEREYAĞI: tatlı-kremsi tuzsuz veya tuzlu (Geleneksel yağ kütle oranı %82,5, Love Lske yağ kütle oranı %80,0, Köylü yağ kütle oranı %72,5, Sandviç yağ kütle oranı %61,5)
|
|
||
kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan yarı sert salamura peynir Lori; kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan yarı sert salamura peynir Oktyabrsky; kuru maddede yağ kütle oranı %45 olan yarı sert salamura peynir Oktyabrsky; kuru maddede yağ kütle oranı
|
|
||
Süt ürünleri: Beyaz peynir, yağ kütle oranı %31,5, krem peynir, yağ kütle oranı %24, pastörize geleneksel peynir, yağ kütle oranı %30, labne peyniri, yağ kütle oranı %18,6
|
PaoodParsian Dairy Company Introduction
|
🇮🇷 Iran
|
|
İşlenmiş peynirler: tütsülenmiş sosis kuru maddede yağ kütle oranı %30, tütsü aromalı sosis kuru maddede yağ kütle oranı %30, çikolata kuru maddede yağ kütle oranı %30, Cheddar kütle oranı
|
|
||
Yarı sert peynir Edam (yağın kütle oranı %45 yağ) Gouda (kuru maddedeki yağın kütle oranı %45) Maasdam (kuru maddedeki yağın kütle oranı %45) Tilsiter (kuru maddedeki yağın kütle oranı %45),
|
🇦🇲 Armenia
|