Kurşun fraksiyonu GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040410: Peynir altı suyu ve tadil edilmiş peynir altı suyu
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 220600: Fermente edilmiş diğer içkiler (elma, armut, bal şarabı vs.)
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %45,0 olan tel Kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %50,0 olan Caciotta Kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %50,0 olan Tuma Kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %50,0 olan Mozzarella
|
:1075029007844
|
|
|
İşlenmiş peynirler: Tütsülenmiş sosis peyniri kuru madde cinsinden yağ kütle fraksiyonu %30; Sosis peyniri "Av" kuru madde cinsinden yağ kütle fraksiyonu %30; Peynir "Yantar" kuru madde cinsinden yağ kütle fraksiyonu
|
|
||
Paketlenmiş peynirler: Kuru madde cinsinden yağın Rus kütle fraksiyonu %50,0, kuru madde cinsinden yağın Kostroma kütle fraksiyonu %45,0, kuru madde cinsinden yağın Hollanda kabağı kütle fraksiyonu
|
.
|
|
|
Yarı sert az yağlı peynirler: Litvanya kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %30.0, Kaunas kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %30.0, Vyrusky kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %30.0, Pribaltiysky
|
|
||
Protein kütle fraksiyonu %31 tatlı olan yağsız kuru süt karışımı; Protein kütle fraksiyonu %32 tatlı olan yağsız kuru süt karışımı; Protein kütle fraksiyonu %33 tatlı olan yağsız kuru süt karışımı; Süt karışımı
|
№1
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Yumuşak peynir Kefir Peyniri, kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %8,8; Yumuşak peynir Monet, kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %18; Sert peynir Kula Koida, kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %33; Sert peynir Girvas, kütle
|
|
||
Yağ kütle fraksiyonu %2-26 olan klasik lor kütlesi; yağ kütle fraksiyonu %2-26 olan kuru üzümlü lor kütlesi; yağ kütle fraksiyonu %2-26 olan kuru kayısılı lor kütlesi; yağ kütle fraksiyonu %2-26 olan ahududulu lor kütlesi
|
|
||
Şekerli ve kuru üzümlü lor kütlesi, yağ kütlesi fraksiyonu %9.0; Şekerli ve kuru kayısılı lor kütlesi yağ kütlesi fraksiyonu %9.0; Şekerli ve kuru erikli lor kütlesi yağ kütlesi fraksiyonu %9.0; Şekerli ve kirazlı lor kütlesi
|
|
||
Lor ürünleri: yağ kütlesi fraksiyonu %4,5, %8,0 olan kuru üzümlü ve vanilyalı lor kütlesi; yağ kütlesi fraksiyonu %4,5, %8,0 olan vanilyalı lor kütlesi; yağ kütlesi fraksiyonu %4,5, %8,0 olan kuru üzümlü ve vanilyalı tatlı süzme peynir lorları
|
|
||
Lor kitleleri: - Ballı ve cevizli pişmiş süt üzerine Paskalya Myasnov, yağ kütlesi fraksiyonu %7,5; - Kuru üzümlü Paskalya Myasnov, yağ kütlesi fraksiyonu %21; - Myasnov kuru erikli Paskalya, yağ kütlesi fraksiyonu %21; - Paskalya
|
- 77
|
|
|
Rennet peynirleri: Parmesan peyniri (6 ay yaşlandırma) kuru madde bazında yağ kütle fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (1 yıl yaşlandırma) kuru madde bazında yağ kütle fraksiyonu %43; Provolone peyniri yağ kütle fraksiyonu
|
B-I-05187, Remotti S.A
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Yağ kütlesi fraksiyonu %10 olan şekerli ve kuru üzümlü lor kütlesi, Yağ kütlesi fraksiyonu %10 olan şekerli ve vanilyalı lor kütlesi, Yağ kütlesi fraksiyonu %20 olan şekerli ve kuru üzümlü lor kütlesi Moskovskaya, Lor kütlesi
|
|
||
Sert peynirler: Parmesan peyniri (6 ay yaşlandırma), kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (12 ay yaşlandırma), kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (4 ay yaşlandırma), kütle fraksiyonu
|
Remotti S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Lor kütlesi Şeker ve kuru üzüm (kuru kayısı) ile özel - yağ kütlesi fraksiyonu %23; şeker ve kuru üzüm (kuru kayısı) ile lor peyniri - yağ kütlesi fraksiyonu %8.0. TU 9222-398-00419785-05
|
|
||
Lor ürünleri. Şekerli lor kütlesi: - Kuru üzüm, kuru kayısı, şekerlenmiş meyveler ile %23 yağın özel kütle fraksiyonu; - Şeker, kuru üzüm, kuru kayısı, şekerlenmiş meyveler ile %16,5 yağın lor kütle fraksiyonu; - Lor kütlesi
|
.
|
|
|
Demineralize peynir altı suyu: - demineralizasyon seviyesi %25 olan demineralize peynir altı suyu: %18-20 kuru madde kütle fraksiyonu ile yoğunlaştırılmış; kuru madde kütle fraksiyonu ile kuru
|
|
||
Peynir Rus kuru maddede yağ kütle fraksiyonu, TI BY 200030514.158-2009; Peynir Rus genç kuru maddede yağ kütle fraksiyonu, TI BY 200030514.158-2009; Peynir Poshekhonsky kuru matta yağ kütle fraksiyonuna göre
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Kuru maddede asil küf yağ kütle fraksiyonu %50 olan laktozsuz peynir Rozenberg (Rosenberg), kuru maddede asil küf yağ kütle fraksiyonu %60 olan laktozsuz peynir Lowenburg (Leuvenburg), po
|
.s
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
İşlenmiş peynir Milkana ® Kidz Milky Snack çilek aromalı Kuru maddede %45-%55 yağ kütlesi fraksiyonu İşlenmiş peynir Milkana® Kidz Milky Snack vanilya aromalı Kuru maddede %45-%55 yağ kütlesi fraksiyonu
|
FROMAGERIE DE VIHIERS
|
🇫🇷 France
|
|
Paketlenmiş peynirler: - Kostroma özel kütle fraksiyonu kuru maddedeki yağ oranı %45; - Hollanda özel kütle fraksiyonu kuru maddedeki yağ oranı %45.
|
|
||
Süzme peynirden işlenmiş peynir, tuzlanmış kütle fraksiyonu kuru madde cinsinden yağ %35,0 Tuzlanmış süzme peynirden işlenmiş peynir, otlu kütle fraksiyonu kuru madde cinsinden yağ %35,0 Süzme peynirden işlenmiş peynir
|
|
||
Laktozsuz peynir Emmental francais yağ kütlesi fraksiyonu kuru maddede %40-%50 Laktozsuz peynir Emmental francais sandviçler için yağ kütlesi fraksiyonu kuru maddede %40-%50 Laktozsuz peynir Mozzarella yağ kütlesi f
|
Compagnie des Fromages et Richesmonts
|
🇫🇷 France
|
|
Laktozsuz yumuşak peynir MILKANA® Montaver Kremalı dilimler yağ kütle fraksiyonu kuru maddede %55-65 Laktozsuz peynir yağ kütle fraksiyonu kuru maddede %45-%55: Laktozsuz peynir Fol Epi dilimleme Laktozsuz peynir
|
FROMAGERIES PERREAULT
|
🇫🇷 France
|
|
Sert peynirler: Parmesan peyniri (6 aylık yaşlandırma), kuru madde bazında yağ kütlesi fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (12 aylık yaşlandırma), kuru madde bazında yağ kütlesi fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (4 aylık yaşlandırma)
|
Remotti S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Yarı sert peynirlerin kuru madde bazında yağ kütle fraksiyonu %45.0'dır: Kostroma, Yaroslavl, Estonya, step, Uglich, Letonya, Hollanda küresel; yarı sert peynirler kuru bazda yağ kütle fraksiyonu
|
C
|
|
|
Yumuşak peynirler: Yumuşak peynir Brie, kuru madde bazında yağ kütle fraksiyonu %50; Yumuşak peynir Camembert Delice De Alpes kuru madde bazında yağ kütle fraksiyonu %50; Yumuşak peynir Camembert Etual De Neige kütle
|
FROMITAL
|
🇲🇦 Morocco
|
|
Paketlenmiş sert peynirler: Gojus sert peyniri, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %40; Parmesan sert peyniri, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %40; Gran Mizzano sert peyniri, kütle
|
|
||
Paketlenmiş peynirler: Alpitaler yarı sert peynir, kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %48; Grunberger sert peynir, kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %50; Maasdam yarı sert peynir (Maasdam Maasd
|
|
||
Alkollü ürünler: Kırmızı sofra şarabı kuru hacim fraksiyonu etil alkol %16,5 ticari marka Amarone della Valpolicella DOCG Classico 2009; Kırmızı sofra şarabı kuru hacim fraksiyonu etil alkol %16,5, pazarlık
|
Azienda Agricola Quintarelli Giuseppe
|
🇮🇹 Italy
|
|
Düşük alkollü gazlı içecekler, gazsız - Elma şarabı: gazlı elma şarabı, kuru, etil alkol hacim fraksiyonu %5,0; gazlı kuru elma şarabı Rowan Fire, etil alkol hacim fraksiyonu %4,5; gazsız tohum
|
|
||
Elma şarabı yarı kuru pastörize edilmemiş köpüklü elma şarabı VP alkol hacmi fraksiyonu %4,7; Köpüklü yarı kuru filtrelenmiş pastörize edilmemiş elma şarabı Köpüklü siyah elma şarabı alkol hacmi fraksiyonu %4,7; Poiret maytapları
|
|
||
Demineralize peynir altı suyu: %25 demineralizasyon seviyesi ile %18 - %20 kuru madde kütle fraksiyonu ile yoğunlaştırılmış, en az %18 - %20 demineralizasyon seviyesi ile %18 - %20 kuru madde kütle fraksiyonu ile yoğunlaştırılmış
|
|
||
Yarı sert peynir: Yarı sert Gouda peynir mayası, kuru madde bazında yağ kütle fraksiyonu, %48; Yarı sert Maasdam peynir mayası kuru madde bazında yağ kütle fraksiyonu %45; Yarı sert Edam peynir mayası
|
UnieKaas Kaatsheuvel B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Şekerli ve vanilyalı lor peyniri, yağ kütlesi fraksiyonu %4,5; Şekerli ve vanilyalı lor peyniri yağ kütlesi fraksiyonu %8; Şekerli ve vanilyalı lor peyniri yağ kütlesi fraksiyonu %16,5; Şekerli ve kuru üzümlü lor peyniri
|
|
||
Kuru çay içecekleri, hazır (özel bir gıda veya ilaç değil): Chaga çayı 0,5 cm'ye kadar fraksiyon, Chaga Parçası, 0,5 cm'den 20 cm'ye kadar fraksiyon. Chaga Başı 70 cm'ye kadar fraksiyon Chaga özü,
|
|
||
Lor kütlesi %23,0 yağ kütle fraksiyonu ile şeker ve kuru üzüm ile; şeker ve kuru kayısı ile; şeker ve kuru erik ile; şeker ve marmelat ile; şeker ve şekerlenmiş meyveler ile; şeker, kuru üzüm ve kuru kayısı ile özel
|
|
||
Vinoteka serisinin belirtildiği ve serinin belirtilmediği sofra şarapları (etil alkolün hacim fraksiyonu %8,5 ila %15): KURU BEYAZ ŞARAP kuru beyaz; ORTA KURU BEYAZ ŞARAP yarı kuru beyaz
|
LOEL LTD
|
🇨🇾 Cyprus
|
|
ekstrüzyon teknolojisinin kuru ürünleri: FUNTEX F-30 (öğütülmüş şişirilmiş pirinç - küçük fraksiyon), FUNTEX F-50 (öğütülmüş şişirilmiş pirinç - büyük fraksiyon), FUNTEX F-100 (şişirilmiş pirinç 1- 3 mm), FUNTEX F-100C (havalı çikolata pirinç
|
|
||
Ekstrüzyon teknolojisinin kuru ürünleri: Kırıntı: karabuğday, mısır, buğday, pirinç, arpa, FUNTEX F-30 (şişirilmiş pirinç öğütme - ince fraksiyon), FUNTEX F-50 (şişirilmiş pirinç öğütme - kaba fraksiyon), FUNTEX F-100 (
|
|
||
Tatlandırıcı bileşenler içeren tereyağı: - tatlı: "Tereyağı Çilek VKUSNYASHKA Myasnov yağ kütle fraksiyonu %70.0 ve kuru madde çilek kütle fraksiyonu %2.2", "Tereyağı Badem Myasnov kütle
|
- 77
|
|
|
Yoğurt "Vyatushka "Ürün yelpazesinde: %4 yağ kütlesi ile; %4 yağ kütlesi fraksiyonu ile çilek ve şeker ile; %4 kütle fraksiyonu ile şeftali ve şeker ile; %4 yağ kütlesi ile kuru erik ve şeker ile; yaban mersini ve şeker ile
|
|
||
Süzme peynirden elde edilen kütle ve şeker ve vanilya ile süt yağı ikamesi, yağ kütle fraksiyonu %4.5; %8.0; %15.0; %23.0. Süzme peynirden elde edilen kütle ve şeker ve kuru kayısı ile süt yağı ikamesi, yağ kütle fraksiyonu %4
|
|
||
Hazır kuru tam yağlı süt, yağ kütlesi fraksiyonu %26, nem kütlesi fraksiyonu: 3%, 4%, 5%
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Çedarizasyon ve peynir kütlesinin termomekanik işlenmesi ile yarı sert katmanlı peynirler Assorti domuz kuyruğu (peynir seti: kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %40 olan domuz kuyruğu; kütle fraksiyonu o
|
|
||
"Özel" olarak işaretlenmiş fermente süt ürünleri: Ürün yelpazesinde lor kütlesi: çikolata parçaları, karamel parçaları, şeftali, kiraz , kuru kayısı, kuru erik, yaban mersini, kuru üzüm, en az 2 yağ kütlesi fraksiyonu
|
|
||
Lor yağı fraksiyonu, ağırlıkça %4, %4, %0, %4,5, %5,0 bileşensiz ve bileşenli: kuru üzüm; kuru kayısı; kuru meyve karışımı
|
|
||
Lor kütlesi Vyatushka Çeşitli dolgu maddeleri ile% 15 yağ kütle fraksiyonu ile: şeker ve vanilya ile, şeker ve çikolata parçaları ile, şeker ve kuru kayısı ile, şeker ve kuru üzüm ile, şeker ve kuru erik ile, suga ile
|
|
||
Şekerli lor kütlesi, yağ kütlesi fraksiyonu %4,5, %8, %9, %16,5, %17: kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik, şekerlenmiş meyveler, hindistan cevizi gevreği, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, çikolata parçaları, vanilya, fındık, kakao. Kütle
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
SÜT YAĞI KATKILI TATLI LOR ÜRÜNÜ %16.0 yağ kütlesi fraksiyonu, %23.0 şeker ve: vanilinli, kuru kayısılı, kuru üzümlü, müsli, kuru erikli, meyve ve meyve dolgulu, haşlanmış cond
|
|
||
Lor kütlesi Kubanskaya kütle fraksiyonu yağ ile %5.0, %9.0, %18.0, %23.0: dolgusuz, vanilyalı, kuru üzümlü, kuru kayısılı, kuru erikli, şekerlenmiş meyveli, limonlu, meyveli, çilekli, nu
|
|
||
Lor ürünleri yağ kütlesi fraksiyonu: az yağlı, %4,5 ila %17,0. Şekerli lor MASS (kuru üzümlü, şekerlenmiş meyveli, kakaolu, vanilyalı, kabuklu, kuru kayısılı, kuru erikli), tatlı lor makarnası, lor ezmesi sl
|
|
||
SÜT YAĞI KATKILI TATLI LOR ÜRÜNÜ %16.0 yağ kütlesi fraksiyonu, %23.0 şeker ve: vanilinli, kuru kayısılı, kuru üzümlü, müsli, kuru erikli, meyve ve meyve dolgulu, haşlanmış cond
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %4,5; %8; %9 olan lor kütlesi, şeker ve kuru üzüm ile; şeker ve kuru kayısı ile; şeker ve kuru erik ile; şeker ve vanilya ile
|
|
||
Lor ürünleri: kütleler, kremler, macunlar, kekler ve hamur işleri. Lor kütlesi Özel, yağ kütlesi fraksiyonu %23.0: şekerli ve kuru üzümlü, şekerli ve kuru kayısılı, şekerli ve kuru erikli; süzme peynir kütlesi Moskovskaya, ma
|
|
||
Tatlı lor peyniri yağ kütlesi fraksiyonu: 5.0%, 9.0%, 16.0% dolgusuz veya dolgulu (kuru kayısılı, kuru üzümlü, kuru erikli, şekerlenmiş meyveli, kakaolu, meyve ve meyve dolgulu, haşlanmış yoğunlaştırılmış
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %2.0, %5.0; %8.0; %16.5, %18.0, %23.0; %26.0 olan lor kütlesi: vanilyalı, kuru üzümlü, kuru erikli, incirli, kuru kayısılı, keten tohumlu ve şeftalili, marmelatlı, konserveli
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %5.0, %9.0, %18.0, %23.0 olan lor kütlesi Kubanskaya: dolgusuz, vanilinli, tahıllı, kuru üzümlü, kuru kayısılı, kuru erikli, meyve şekerli, limonlu, meyveli, berrili
|
|
||
Lor kütleleri: - şeker ve çeşitli gıda aromaları ile (kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik, mandalina uçları, şekerlenmiş meyveler, fındık, kiraz, çikolata parçaları, meyve ve dut ve diğerleri): yağsız, yağ kütle fraksiyonu 4
|
|
||
Kefir: yağ kütle fraksiyonu %0,1, yağ kütle fraksiyonu %1,0, yağ kütle fraksiyonu %2,5, yağ kütle fraksiyonu %3,2; Kefir: yağ kütle fraksiyonu %0,1, yağ kütle fraksiyonu %1,0, yağ kütle fraksiyonu %2,5, yağ kütle fraksiyonu %3
|
|
||
Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %10; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %12; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %14; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %15; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %17; Ekşi krema yağ kütlesi fraksiyonu %19; Ekşi krema yağ m
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %9,0 olan süt yağı ikameli lor ürünü; %18,0 "Present", "Lady-madam", "Province", "Smetanin" dolgusuz ve dolgulu tatlı: vanilyalı; kuru üzümlü; kuru kayısılı; çikolatalı
|
|
||
Kuru madde açısından yağ kütlesi fraksiyonu %38 olan peynir çeşitleri: "Romi", "Zeytun". Peynirin kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %45: "Gouda", "Gouda", "Edam", "Maasdam", "Tilsiter", "Mazdamer", "Rossiys
|
Al Mansur Co. For Trade & Distribution - Seclam
|
🇪🇬 Egypt
|
|
Peynir" Genç Kaymak "ticari markalar" Başkan "," Dukat "kuru maddede yağ kütle oranı% 80, ambalaj net ağırlığı 250g, 500g. Peynir" Ev Molodoy "marka" Başkan "kuru maddede kütle fraksiyonu yağ 2
|
Somboled d.o.o. RS 579
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Hala elma şarabı (etil alkolün hacim fraksiyonu% 6): kuru (şekerlerin kütle konsantrasyonu 4 g / dm3'ten fazla değil): "Turners Dry Cider"; yarı kuru (4 g / dm3 ila 30 g / dm3 arasında kütle şeker konsantrasyonu): "Turners Elderflow
|
Turners Cider Ltd. .
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Peynir "Dutch Express" kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %30, %40, %45. Peynir "Holland Express" LIGHT kuru maddedeki yağ kütle oranı %30, %40, %45
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Hala elma şarabı (etil alkolün hacim fraksiyonu% 4 ila% 6 arasında): kuru (4 g / dm3'ten fazla olmayan şekerlerin kütle konsantrasyonu): "Dry Hex Sider"; yarı kuru (4 g / dm3 ila 30 g / dm3 arasında şeker kütle konsantrasyonu): "Kingston B
|
Hecks Farmhouse Cider
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Elma şarabı: kuru, yarı kuru, yarı tatlı, tatlı, filtrelenmiş ve filtrelenmemiş, pastörize edilmiş ve pastörize edilmemiş, karbonatsız, karbonatlı, karbonatlı inci, köpüklü, hacim fraksiyonu etil olan köpüklü inci
|
|
||
Bitkisel yağ ürünü: Yağ kütlesi fraksiyonu %17.0; %23.0; %26.0; %30.0 olan tatlı kütlesi, çeşitler: vanilyalı tatlı; kuru üzümlü tatlı; şekerlenmiş meyveli tatlı; kuru kayısılı tatlı; çikolatalı tatlı c
|
|
||
Korumalı Coğrafi İşaret, Korumalı Menşe Adı denia kuru, yarı kuru %10 -15 hacim fraksiyonu etil alkol (bkz. 1 sayfadaki Ek)
|
Kangarilla Road Vineyard and Winery
|
🇦🇺 Australia
|
|
Yarı sek kırmızı sofra şarabı Montana yedi-kuru (MONTANA YARI KURU KIRMIZI) %10,0 -13 etil alkol hacim fraksiyonu
|
St. Antoniuskellerei A. Biroth
|
🇩🇪 Germany
|
|
Kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonuna sahip protein-yağ ürünleri: 25.0%, 30.0%, 35.0%, 40.0%, 45.0%, 50.0%, 53.0% , 55.0%. Kuru maddede pişmiş süt yağı kütle fraksiyonu aromalı protein ve yağ ürünleri: 25.0
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Lor ağırlığı kütle fraksiyonu yağ %8: şekerli ve kuru üzümlü, şekerli ve çikolata parçacıklı, şekerli ve vanilyalı, şekerli ve kuru kayısılı
|
|
||
Yumuşak çiftlik peynirleri: kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %45,0; %50,0: Primo Sale, Mozzarella, Casatella; kuru maddede yağ kütle oranı %8.0; %12.0: Ricotta tuzlu ve tuzsuz, kurutulmuş dereotlu
|
|
||
Lor ürünleri: - lor ve şekerli az yağlı lor kütlesi, yağ kütlesi fraksiyonu %16.0; %8.0: vanilya, kuru kayısı, kuru üzüm, şekerlenmiş meyveler, meyve ve dut, aromalı; - lor ve lor kütlesi
|
|
||
Şekerli lor kütlesi: kuru üzümlü; kuru kayısılı; şekerlenmiş meyveli, yağ kütlesi fraksiyonu %4,5; %9,0.
|
|
||
Peynir "Dutch Express" kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %30, %40, %45. Peynir "Holland Express" LIGHT kuru maddedeki yağ kütle oranı %30, %40, %45
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Lor kütlesi Special şekerli ve kuru üzümlü, Lor kütlesi Special şekerli ve kuru kayısılı, yağ kütlesi fraksiyonu %23, net ağırlığı 4 olan dikdörtgen polimer kapta (şeffaf polipropilen) paketlenmiş
|
|
||
Lor kütlesi Şeker ve kuru üzüm ile özel yağ kütlesi fraksiyonu %23 ticari marka B.Yu.Aleksandrov, ticari marka işareti Sovyet gelenekleri. Lor kütlesi Şeker ve kuru kayısı ile özel yağ kütlesi oranı %23 ticari marka B.Yu
|
|
||
Köpüklü yarı kuru elma şarabı - Cidre Bouche Cider Bouche etil alkol hacim fraksiyonu %1,5-6,0, şeker. 4.0-30.0 g dm3, 3672 şişe, şişeleme tarihi 23.03.2013; Yarı-kuru köpüklü inci elma şarabı - Cidre Bouche Brut
|
SARL Domaine Familial Louis Dupont
|
🇫🇷 France
|
|
1) Koyun peyniri PECORINO TOSCANO DOP sert, kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %50, Helal. 2) Koyun peyniri PECORINO TOSCANO DOP yaşlandırılmış katı, kuru maddede yağ kütle oranı %52, Helal
|
Caseificio Sociale Manciano Società Agricola Cooperativa
|
🇮🇹 Italy
|
|
Peynir Hochland işlenmiş parçalar Bistro Cheddar. Kuru maddedeki yağ oranı %45'ten az olmayan kütle fraksiyonu. Hochland Peyniri baharat ve pastırma aroması ile işlenmiş pütürlü. Kuru maddedeki yağ oranı en az %40
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %4.0, %8.0, %23.0 olan şekerli lor kütlesi: vanilyalı, kuru üzümlü, kuru kayısılı, siyah eşekli
|
|
||
Peynir Belarus altın kütlesi kuru maddede yağ oranı %40, %45, %50, %55. Beyaz Rusya Altın Peyniri yaşlandırılmış kuru maddede %40, %45, %50, %55 yağ oranı. Beyaz Rusya Altın Peyniri hafif kütle fraksiyonu
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %60. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru yağ kütle fraksiyonunda dolgu maddesi ile baharatlı
|
.
|
🇧🇾 Belarus
|
|
İşlenmiş peynir Hochla nd İsviçre peyniri ile klasik peynir. Kuru maddedeki yağ oranı %50'den az olmayan kütle fraksiyonu. İşlenmiş peynir HOCHLAND kremalı. Kuru maddedeki yağ oranı %55'ten az olmamalıdır. İşlenmiş peynir
|
|
||
Süt endüstrisi ürünleri: lor kütlesi, kuru üzüm, kuru kayısı, kiraz, vanilya, yağ kütle fraksiyonu %9, %18, %23, işaretleme m
|
|
||
Lor kütlesi tatlı Osobaya, %23 yağ kütlesi fraksiyonu, çeşitler: kuru üzümlü, vanilyalı, kuru kayısılı, meyve ve dut dolgulu: şeftali, yaban mersini, çilek, ahududu, kiraz, kayısı, elma, yaban mersini-ahududu
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %4.0, %8.0, %23.0 olan şekerli lor kütlesi: vanilyalı, kuru üzümlü, kuru kayısılı, siyah eşekli
|
|
||
Gıda aroması dolgu maddeleri (kuru üzüm, kiraz, kuru kayısı, çikolata, şekerlenmiş meyveler, otlar - sarımsak, vanilin, vb.) içeren süt yağı ikameli lor kütlesi, yağ kütlesi fraksiyonu: %9, %18, %23; ambalaj: polietilen kova
|
|
||
Lor ürünleri: 1 Tatlı lor peyniri ve tatlı lor kütlesi yağsız ve yağ kütlesi fraksiyonu %4.5, %3.0: vanilya aromalı, kakao ve vanilya aromalı, kuru kayısı ve vanilya aromalı, kuru üzüm ve vanilya aromalı,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Peynir Parmisano de Lux kuru maddedeki yağ kütle oranı: 40, %45, %50; Parmisano de Lux peyniri kuru maddedeki yağın ekstra kütle fraksiyonu: 40, %45, %50; Parmisano de Luxe peynirinde yağın kütle oranını korudunuz
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %4.0, %8.0, %23.0 olan şekerli lor kütlesi: vanilyalı, kuru üzümlü, kuru kayısılı, siyah eşekli
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %60, %50, %40 olan işlenmiş hamurlu peynir. Kırmızı biberli sürülebilir işlenmiş peynir, kuru maddede yağ kütle oranı %60, %50, %40. Yağ kütlesi fraksiyonu aroması ile işlenmiş peynir
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Lor kütlesi Yağ kütlesi fraksiyonu en az %23,0 olan özel: vanilya, vanilya aroması, vanilya aroması, kuru kayısı, kuru üzüm, şekerlenmiş meyveler.
|
|
||
Süt yağı ikameli eritilmiş peynir mercimekli ürünler: parçalar: - kuru maddede yağ kütle fraksiyonu olan işlenmiş peynir ürünü: 40.0%; 45.0%; 50.0%; - kuru maddede yağ kütle oranı: %40.0; %45.0; %50.0 olan işlenmiş sosis peyniri içeren bir ürün
|
|
||
Kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu olan yumuşak peynir (baharatlı, otlu, çemenli, tütsülenmiş): 30%, 35 %, 40%, 45%, 55%, 65%. Yumuşak hafif peynir (baharatlı, otlu, çemenli, biberli, tütsülenmiş), kuru maddede yağ kütle oranı: %30, %40, %65
|
|
||
Rom beyaz Cabo Bay Cabo Bay Beyaz Rom; Rom koyu Cabo Bay Cabo Bay Kahverengi Rom; Harmanlanmış viski Dunstone Dunstone Blend Viski; Cin kuru Earl Brown Earl Brown Kuru Cin; Etil cn hacim fraksiyonu
|
Wilhelm Braun Erben GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Yağ kütlesi fraksiyonu %18 olan süt yağı ikameli lor ürünü: - Şeker ve çeşitli gıda aromaları içeren Domashnyaya kütlesi: kuru üzüm, vanilin, kiraz, kuru kayısı, şeftali ve armut, armut, kavun ve mango, şeftali
|
|