parmesan peyniri GTIP / HS CODE ✨
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 040630: Eritme peynirler (rendelenmemiş/toz haline getirilmemiş)
- 040690: Diğer peynirler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Peynir ve peynir bazlı yemekler: EX Parmesan peyniri, EX Parmesan peyniri tozu, EX Parmesan peyniri talaşı, EX Mozzarella peyniri, EX Mozzarella Fiore de Latte, EX Peynirli Mozzarella rendesi, Kızarmış Mozzarella peyniri, EX Che
|
|
||
"Parme" olarak etiketlenmiş sert peynirler: "Parmesan" peyniri (6 aylık yaşlandırma), kuru maddedeki yağ oranı %43; Parmesan peyniri (12 aylık yaşlandırma), kuru maddedeki yağ kütlesi oranı %43; "Parmesan" peyniri (4 aylık yaşlandırma)
|
Remotti S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Sert peynirler: Parmesan peyniri (6 aylık yaşlandırma), kuru madde bazında yağ kütlesi fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (12 aylık yaşlandırma), kuru madde bazında yağ kütlesi fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (4 aylık yaşlandırma)
|
Remotti S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Sert peynirler: Parmesan peyniri (6 ay yaşlandırma), kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (12 ay yaşlandırma), kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (4 ay yaşlandırma), kütle fraksiyonu
|
Remotti S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Sert peynirler, Parme markası: Parmesan peyniri (6 aylık yaşlandırma), kuru maddede yağ kütlesi oranı %43; Parmesan peyniri (12 aylık yaşlandırma), kuru maddede yağ kütlesi oranı %43; Parmesan peyniri (4 aylık yaşlandırma),
|
Remotti S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Peynir: Schönfeld ticari markası altında sert Parmesan peyniri. Kuru maddedeki yağ oranı %43; Schönfeld ticari markalı sert peynir Parmesan. Kuru maddedeki yağ oranı %43; Sert peynir Parmesan
|
REMOTTI S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Paketlenmiş peynirler ve peynir ürünleri (porsiyonluk kesim - parça, servislik kesim - dilim, rendelenmiş): DOLCE PARMESAN peyniri; FREEDER İLE CHEEZZI CHIZANO peyniri; MONCASA GOURMET PARMESAN peyniri; MONCASA GOURMET MAASDAM peyniri
|
|
||
Paketlenmiş Parmesan peyniri, Parmesan Dolce, Parmesan DELUX, Dolce Granto markalı rendelenmiş Parmesan ve kuru maddedeki yağ oranı %34 ila %40 arasında olan markasız Parmesan
|
|
||
Rennet peynirleri: Parmesan peyniri (6 ay yaşlandırma) kuru madde bazında yağ kütle fraksiyonu %43; Parmesan peyniri (1 yıl yaşlandırma) kuru madde bazında yağ kütle fraksiyonu %43; Provolone peyniri yağ kütle fraksiyonu
|
B-I-05187, Remotti S.A
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Süt ürünleri - peynirler: - Kuru maddedeki yağ oranı %40'tan az olmayan Goya peyniri (Parmesan tipi); - Kuru maddedeki yağ oranı %36'dan az olmayan rendelenmiş Parmesan peyniri; - Reggiani peyniri
|
MOLFINO HNOS S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Kompleks gıda katkı maddeleri, ticari marka Nesse: Salam aroması NR, Domuz aroması, Kızarmış soğan aroması Plus, Domuz aroması N3, Domuz aroması N5, Krema aroması, Peynir aroması, Parmesan peyniri aroması, Kovalanmış peynir aroması, Parmesan peyniri aroma
|
FRUTAROM Production GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Gıda aromaları: Butter-Aroma (Tatlandırıcı yağ aroması); Käse-Aroma, Typ Parmesan (Peynir aroması, parmesan); Käse-Aroma, Typ Butterkäse (Peynir aroması, Kremalı peynir
|
Silesia Gerhard Hanke GmbH&Co.KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
MELINCUE markalı peynir mayaları: Kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %43 olan parmesan peyniri (6 aylık yaşlandırma); Kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %43 olan parmesan peyniri (1 yıllık yaşlandırma)
|
Remotti S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Gıda katkı maddesi: Parmesan peyniri aroması P-208853, Doğal gıda aroması tipi Parmesan P-208853, Peynir aroması P-169377, Emmentaler peyniri aroması
|
Givaudan Schweiz AG
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Rendelenmiş sert peynirler: kuru maddedeki yağ kütle oranı %40, %43 olan rendelenmiş Parmesan peyniri (2 aylık yaşlandırma); kuru maddedeki yağ kütle oranı %40, %43 olan rendelenmiş Parmesan peyniri (4 aylık yaşlandırma); rendelenmiş
|
|
||
Schönfeld markası altında 2 aylık olgunlaşma süresine sahip sert Parmesan peyniri. Kuru maddede yağ kütle oranı %43. Schönfeld markası altında 6 aylık olgunlaşma süresine sahip sert Parmesan peyniri. Kütle oranı
|
REMOTTI S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Gıda aromaları: Gıda aroması Parmesan peyniri 1211504263 1211504263 Silarom Peynir, Parmesan Tipi, Aroma; Gıda aroması Amaretto 1200408156 1200408156 Silarom Amaretto, Aroma; Aroma p
|
Silesia Gerhard Hanke GmbH & Co.KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Çeşitler halinde paketlenmiş peynirler: Tilsiter peyniri. Parmesan peyniri. Maasdam peyniri. Keçi peyniri. Sulguni peyniri. Gouda peyniri. Edam peyniri. Kostroma peyniri. Poshekhonsky peyniri. Hollanda peyniri. Adige peyniri. Brynza peyniri.
|
|
||
Sert peynirler: Çedar peyniri; Parmesan peyniri; Yarı sert peynirler: Rus peyniri, Carfilli peyniri, Gouda peyniri, Colby peyniri, Tom peyniri, Caciotta peyniri; Yumuşak peynirler: Camembert peyniri, Dor-blue peyniri
|
|
||
Paketlenmiş peynirler: Rendelenmiş Parmesan peyniri, rendelenmiş Mozzarella peyniri, rendelenmiş Mozzarella Alti peyniri, rendelenmiş Maasdam peyniri, rendelenmiş ekşi krema peyniri, rendelenmiş Gouda peyniri, üç rendelenmiş peynirin karışımı.
|
|
||
Sert, yarı sert peynirler: rendelenmiş Parmesan peyniri, rendelenmiş Mozzarella peyniri, rendelenmiş Mozzarella Alti peyniri, rendelenmiş Maasdam peyniri, rendelenmiş Ekşi krema peyniri, rendelenmiş Gouda peyniri, üç rendelenmiş peynir karışımı (Ekşi krem
|
|
||
Paketlenmiş peynirler: rendelenmiş Parmesan peyniri, rendelenmiş Mozzarella peyniri, rendelenmiş Mozzarella Alti peyniri, rendelenmiş Maasdam peyniri, rendelenmiş ekşi krema peyniri, rendelenmiş Gouda peyniri, üç rendelenmiş peynir karışımı, rendelenmiş M
|
|
||
Gıda ürünleri seti - TATLI PEYNİR TABAĞI -1 (mavi küflü mavi peynir, Parmesan peyniri, Gouda peyniri , bal, fıstık, kuru üzüm, grissini, kabak çekirdeği), TATLI PEYNİR TABAĞI -2 (çedar peyniri, grana peyniri, fındık
|
|
||
Protein ürünü: Gouda peyniri, Çedar peyniri, Hollanda peyniri, Parmesan peyniri, Sosis peyniri, Otlu pizza yağsız peynir, kuru maddedeki yağın kütle oranı %25, kuru maddedeki bitkisel yağların kütle oranı
|
|
||
Peynir tabağı Premium Set: Gravyer peyniri, Parmesan peyniri, Raclette peyniri, Emmentaler peyniri, Bal, Kuru ceviz, Kavrulmuş badem, Kavrulmuş fındık, Kavrulmuş kaju fıstığı, Ekmek çubukları, upa
|
|
||
Peynir çeşitleri: Mozzarella peyniri (ağırlık 1000gr-10000gr), Mascarpone peyniri (ağırlık 500gr-10000gr, Parmesan peyniri 150gr-1000gr, krem peynir (yağ içeriği %69 - ağırlık 1000gr-10000gr, (yağ içeriği %74 - ağırlık 1000g
|
MEH GCC FZCO Company,UAE
|
🇮🇷 Iran
|
|
Karmaşık gıda tatlandırıcı katkı maddeleri: Av sosisleri LA38, Baharatlı fırında domuz eti LA39, Rulka LA40, Krem peynir LA41, Çedar peyniri LA42, Gravyer peyniri LA43, Parmesan peyniri LA44, Gouda peyniri
|
|
||
Kuru maddede yağ oranı %40 olan "Parmesan" peyniri (Parmesan)
|
REMOTTI S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Edam peyniri "kuru maddedeki yağ kütle oranı %50,0 - 2103,36 kg Gouda peyniri kuru maddedeki yağ kütle oranı %50,0 - 3514,04 kg Peynir" Maasdam "kuru maddedeki yağ kütle oranı %46,0 - 6999,86 kg Parmesan peyniri
|
C.A.L.C.A.R. Cooperativa Agraria de Resp. Ltda. Carmelo
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Krem - Kuru maddede yağ kütle oranı %55 olan Parmesan peyniri; kuru maddede yağ kütle oranı %55 olan krem peynir Chevre Blanche; kuru maddede yağ oranı %55 olan krem peynir Sante Bleu; Camembertli krem peynir
|
|
||
Paketlenmiş peynir Rendelenmiş peynir karışımı (kırmızı Cheddar peyniri kuru maddede %50 yağ ve Parmesan peyniri kuru maddede %32 yağ) kuru maddede yağın kütle oranı %40
|
|
||
Çıtır çıtır kabuklu kuruyemişler lezzetle paketlenmiştir: barbekü, barbekü, pastırma, salam, wasabi, peynir, Parmesan peyniri, Çedar peyniri, yaban turpu ile jöleli et, ekşi kremalı mantar, otlu soğan, kırmızı havyar, to
|
🇧🇬 Bulgaria
|
||
Kuru maddede kütlece yağ oranı %35 olan yarı sert Light peynir, Kuru maddede kütlece yağ oranı %45, %50 olan Genç Parmesan peynir, Kuru maddede kütlece yağ oranı %45 olan Maasdam peynir
|
|
||
Rendelenmiş ve dilimlenmiş peynirler: kuru maddede yağ oranı %40-50 olan sert Parmesan peyniri; yarı sert peynirler: Altay, Gouda, Hollanda, Kostromskoy, Maasdam, Mozzarella, Palermo pizza için Mozzarella,
|
|
||
Sebze bazlı ürünler Vitaminlerle zenginleştirilmiş sebze bazlı ürünler Parmesan peyniri aromalı vegan ürün; Mavi peynir aromalı vegan ürün; Peynir aromalı vegan ürün
|
ARIVIA S.A.
|
🇬🇷 Greece
|
|
Gouda peyniri tadında nişasta bazlı bitmiş gıda ürünü, Mozzarella peyniri tadında nişasta bazlı bitmiş gıda ürünü, Parmesan peyniri tadında nişasta bazlı hazır gıda ürünü,
|
GRISTIREN LIMITED
|
🇬🇷 Greece
|
|
Mutfak sosları: "Barbekü", "Sarımsak", "Ketchenez" , "Parmesan peyniri", "Tartar", "Domatesli ördek", "Mantar", "Füme peynir" Domuz kuyruğu "," Domates pastırması "," Domates "," Hardal "," Yeşillikli "," Keskin ",
|
|
||
Mutfak sosları: Barbekü, Sarımsak, Ketçenez, Parmesan peyniri, Tartar, Domatesli ördek, Mantar, Füme peynir Pigtail, Domates pastırması, Domates, Hardal, Yeşillikli, Baharatlı, Peynirli, Orijinal
|
|
||
Mayonez sos çeşitleri: Kütlece %40 yağ oranına sahip Ryaba markalı Provencal N Kütlece %67 yağ oranına sahip Astoria markalı Provencal N ve %40 Sezar Peyniri, Parmesan peyniri
|
|
||
Mısır ürünleri: patlamış mısır: bademli kremalı şekerleme, karamel, sütlü çikolata ve tuzlu karamel, parmesan peyniri ve sarımsak, Cascade Mix, Rogue Blue peyniri, Chicago, çikolata, karamel ve m
|
, Russian Federation
|
|
|
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %45, %50 olan Genç Parmesan Peyniri; kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan Maasdam Peyniri.
|
|
||
Aromalı krutonlar: karides, krem peynir, parmesan peyniri, kebap k, yeşillik, tavuk, domates, peynirli somon, tütsülenmiş sosis, kızarmış soğan, yaban turplu jöleli et, hardal, acıka, kırmızı biber, acı kırmızı biber (Şili
|
|
||
ÇABUK PEYNİR, ürün yelpazesinde kuru maddede yağ oranı %50 olacak şekilde pastörize edilmiştir: Kremalı, mantarlı, jambonlu, sarımsaklı ve otlu Parmesan peyniri tadında.
|
|
||
Parmesan peyniri, kuru maddedeki yağ oranı %45. La Paulina ticari markası. Ambalaj için peynirin menşe ülkesi Arjantin
|
|
||
PASTACILIK ÜRÜNLERI: Marshmallow: Çilek, Ahududu, Yaban mersini, Çikolata, Siyah kuş üzümü, Çikolata ve portakal, Kiraz, Gorgonzola peyniri, Antep fıstığı, Lavanta, Parmesan peyniri, Acı biber, Fesleğen, Baileys,
|
:
|
|
|
Süt ürünleri: sert parmesan peyniri. Ambalaj: plastik film, karton kutular, net ağırlık 100 g ila 1 kg, 1 ila 10 kg, 10 ila 30 kg
|
NOAL S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Kuru maddede yağ oranı %40.0, %45.0, %50.0 olan paketlenmiş parmesan peyniri. Ticari marka "LAIME" (Laime).
|
|
||
Süt ve süt bileşimli ürünler - Parmesan peyniri, rendelenmiş, kuru maddedeki yağ oranı en az %3-5 olan. Ambalaj: polimer ambalaj, net ağırlık 0,1 kilogramdan 25 kilograma kadar.
|
MOLFINO HNOS S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
"İsviçre Parmesan" peyniri kuru maddedeki yağ oranı %46 - 50, "le Superbe" ticari markası, net ağırlığı 100 gram ila 10 kilogram arasında olan polimerik malzemelerden yapılmış bir ambalaj içinde
|
Lustenberger und Durst AG
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Parmesan peyniri, kuru maddede yağ kütlesi oranı %40, daireler halinde plastik ambalajda paketlenmiş, 4 ila 10 kilogram ağırlığında bloklar,
|
REMOTTI S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri: Myasnov kuru erikli tavuk ruloları, Myasnov mantarlı tavuk ruloları, Parmesan peyniri ve fındıklı Myasnov ruloları, "Kiev Tavuğu", "Polutushka" tavuğu", "Pekin Myasnov Ördeği" P
|
- 77
|
|
|
Ketçap aromalı patates atıştırmalıkları, "King's shrimp" aromalı patates atıştırmalıkları, "Grilled ribs" aromalı patates atıştırmalıkları, Parmesan peyniri aromalı patates atıştırmalıkları, Deniz tuzlu patates atıştırmalıkları ve
|
|
||
Düşük nemli unlu mamuller: Krutonlar, Buğday krutonları, Malt krutonları, Lavaş cipsleri, Çekirdekler, Fırça odunu: "Sarımsak", "Parmesan peyniri", "Ketçap", "Sprats", "Mantarlar", "Kırmızı havyar", "Hafif tuzlu salatalıklar",
|
|
||
Gıda aroması "Parmesan peyniri 100340008". Ambalaj: Polimerik malzemelerden yapılmış torbalar (çok katmanlı kombine ve metalize dahil), oluklu kutu içinde paketlenmiş; oluklu kutu veya polietilenli kraft torbalar
|
|
||
Paketlenmiş parmesan peyniri, kuru maddede yağın kütle oranı %40, %45, %48, %50, LAIME (Lime) ticari markalı, termoform, bariyer film, polimerik malzemelerden yapılmış shrink film ve veya kombi şeklinde paketlenmiş
|
|
||
Patates cipsi: domuz kebabı, parmesan peyniri, biber ve ananas (Grill Party), ekşi krema ve soğan aromalı (CREAMY ONION), San Diego (SAN DIEGO), ekşi krema aromalı ve soğanlı (S.CREAM ONION CHIPS), sy tadında
|
AS LATFOOD
|
🇱🇻 Latvia
|
|
Çavdar ve buğday unu karışımından yapılan unlu mamuller: çavdar-buğday krutonları, pastırma, ekşi krema yeşillikleri, parmesan peyniri, yaban turpu jöleli et, fırınlanmış mantar, tütsülenmiş tavuk, Borinski etiketi
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri Arostar Booster madde 7595, Aroma Mediteran madde 59216, Tirol aroması madde 59907, Parmesan peyniri aroması madde 59980
|
MOGUNTIA FOOD GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Kuru madde bakımından yağ kütle oranı %38 olan parmesan peyniri; ticari marka yoktur; polimer, karton, folyo kaplı, net ağırlığı 0,2-110 kg olan birleşik ambalajlarda
|
NOAL S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Buğday unundan unlu mamuller: Lezzetli fırça ağacı: Tuzlu klasik , Pudra şekerli , Yadryonaya adjika , Meksika karışımı , Parmesan peyniri , Babushkino lechO , Soğan büyücüsü , Sarımsak biber , Dob
|
|
||
Kuru maddedeki yağ oranı %40 olan parmesan peyniri Neva Milk HoReCa.
|
Cooperativa Nacional de Productores de Leche Conaprole
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Parmesan peyniri, 6 ay dinlendirilmiş, kuru madde cinsinden yağ oranı %41 Moncasa Gourmet
|
C.A.L.C.A.R. UY - 108
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Parmesan peyniri, kuru maddede yağ kütle oranı %38, polimer, karton, folyo astarlı, kombine ambalajlarda, net ağırlık 0,2-80 kg ...
|
Kalleh Dairyproduction
|
🇮🇷 Iran
|
|
Paketlenmiş peynir ve peynir ürünleri (porsiyon kesimler - bir parça, porsiyon kesimler - dilimler, rendelenmiş): DOLCE Peynir PARMESAN; CHEEZZI Peynir FREEDER İLE CHIZANO; MONCASA GOURMET Peynir PARMESAN; MONCASA GOURMET Peynir MAASDAM; MO
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan peynirler: 1001 gece yaşlandırılmış sert peynir; Şarapla terbiye edilmiş Parmesan; Şampanya ile yaşlandırılmış Parmesan; Yaşlandırılmış keçi peyniri; Yaşlandırılmış koyun peyniri; Konyak üzerine peynir; Peynir
|
|
||
Süt ürünleri. Peynir, sert, yumuşak, salamura: - sert peynir Asiago; - sert peynir Grana Padano; - sert peynir Montazio; - sert peynir Parmesan (9 ay yaşlandırılmış); - sert peynir Parmesan (12 ay yaşlandırılmış); - sy
|
|
||
Peynir çeşitleri: Yumuşak peynir, kremsi ticari marka Kalleh, Kuru maddedeki yağ kütle oranı %69; Peynir Parmesan ticari marka Kalleh, Kuru maddedeki yağ kütle oranı %35, sert; Peynir Parmesan ticari marka
|
Kalleh Dairyproduction
|
🇮🇷 Iran
|
|
Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %35, %40, %45, %50 olan peynirler: Parmesan, Parmesan Parmigiano Reggiano, Parmigiano Reggiano Parmesan, Parmesan de Lux , Parmesano , Reggianito , Goya Goy
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Kuru maddede %17, %20, %25, %30, %40, %45, %48, %50, %51, %55 yağ içeren ambalajlı peynirler: Baltic, Light, Parmesan, Genç Parmesan, Poshekhonsky, Peynirlerin Kralı, Pişmiş süt aromalı peynirlerin kralı
|
|
||
"Schönfeld" markası altında 2 aylık olgunlaşma süresine sahip sert peynir "Parmesan". Kuru maddede yağın kütle oranı %43; 6 aylık olgunlaşma süresine sahip sert peynir "Parmesan" markası "Schönfeld" Dökme
|
REMOTTI S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Peynir "Parmesan classic", peynir "Parmesan classic" olgunlaştırılmış, ticari marka "Algerd",
|
№ 30
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Peynir çeşitleri içinde paketlenmiştir: Parmesan DZIUGAS (Dziugas), kuru maddede yağ kütle oranı %40; Parmesan, kuru maddede yağ kütle oranı %40, ticari marka Laime; Parmesan, kuru maddede yağ kütle oranı
|
|
||
Sert peynirler: Lombardo (Lombardo), Keçi sütlü Lombardo, Formaggio (Peynir), Keçi sütlü Formaggio, Gouda (Gouda), Sardo (Sardo), Reggianito (Reggianito), Parmesan Ricrem (Parmesan
|
|
||
Paketlenmiş peynirler: peynir Rendelenmiş parmesan, rendelenmiş Mozzarella peyniri, rendelenmiş Mozzarella Alti peyniri, rendelenmiş Maasdam peyniri, rendelenmiş ekşi krema peyniri, rendelenmiş Gouda peyniri, üç rendelenmiş peynir karışımı
|
|
||
Peynir: Yumuşak peynirler: Adyghe, Adyghe füme, yeşillikli ve sarımsaklı Adyghe Brynza , Hellenik, Mascarpone, Ricotta; mavi peynirler: Camembert; mavi peynirler: Dorblu; Sert peynirler: Parmesan, Cheddar;
|
|
||
Peynirler: Yumuşak peynirler: Adyghe, Adyghe füme, otlu ve sarımsaklı Adyghe Brynza, Ellinsky, Mascarpone, Ricotta; Mavi peynirler: Camembert; Mavi peynirler: Dorblu; Sert peynirler: Parmesan, Chedd
|
|
||
Paketlenmiş peynirler: - PARMESAN (PARMESAN) 2 aylık olgunlaşma süresi ile kuru maddede yağ kütle oranı %43; - RUS genç, kuru maddede yağ kütle oranı %40, %45, %50 pazarlanabilir zeka altında
|
|
||
Süt ürünleri: kuru maddede en az %40 yağ içeren süper sert peynirler Goya (Parmesan tipi), Reggianito (Parmesan tipi). Ambalaj: polimer ambalajlar, karton kutular, net ağırlık 1 kg'dan 25 kg'a kadar
|
MOLFINO HNOS S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Paketlenmiş peynirler: Kuru maddede yağ kütle oranı %48,0 olan Emmentaler; Kuru maddede yağ kütle oranı %40,0 olan Reggianito; %42,0; %45,0; Kuru maddede yağ kütle oranı %40,0 olan Parmesan Dolce (Parmesan Dolce)
|
|
||
Paketlenmiş sert peynirler: Gojus sert peyniri, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %40; Parmesan sert peyniri, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %40; Gran Mizzano sert peyniri, kütle
|
|
||
Sert peynir mayası PARMESAN Parmesan, Tirolez ticari markasının kuru maddede% 30-40 yağ kütle fraksiyonu, net ağırlığı 100 gramdan 10 kilograma kadar olan polimerik malzemelerden oluşan bir pakette.
|
Laticinios Tirolez Ltda
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Sert peynir Parmesan Louis Philippe Kuru maddedeki yağ oranı %42 olan Parmesan Louis Philippe.
|
LA MUCCA SA-S-I-04775.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Peynir sütü içeren toz ürün Lactomilk + tat Cheddar, tat Grana, tat Kremalı, tat Emmental, tat Parmesan, tat Olgun mavi peynir, tat 4 peynir, tat Danbo, tat Paplı peynir
|
|
||
Kuru maddedeki yağ oranı %17 ila %55 arasında olan peynirler: Baltic, Light, Parmesan, Young Parmesan, Poshekhonsky, King of cheeses, King of cheeses with baked milk flavor, Gouda, Edam, Maazdam, Marble, Creamy,
|
|
||
Süt ve süt ürünleri: kuru maddedeki yağ oranı %40'tan az olmayan sert Goya peyniri (Parmesan tipi) kuru maddedeki yağ oranı %42'den az olmayan Mozzarella peyniri peynir t
|
MOLFINO HNOS S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Patates ve mısır cipsi lezzetleri: ızgara biftek, peynir-soğan, tuz, kırmızı biber, yoğurt dereotu, kırmızı biber-ekşi krema, tuz-tereyağı, peynir, klasik, Meksika, mantar-ekşi krema, mantar, domates-peynir, parmesan, ızgara, gree
|
The Lorenz Bahlsen Snack – World Sp.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Kuru maddede yağ kütle oranı %50-67 olan mavi küflü peynir Gorgonzola (Queijo tipo Gorgonzola); kuru maddede yağ kütle oranı %37-44 olan sert peynir Parmesan (Queijo Parmesão); yarı sert peynir E
|
Laticinios Tirolez Ltda
|
🇧🇷 Brazil
|
|
SERT, YARI SERT, YUMUŞAK, KALIPLI PEYNİRLER Sert peynirler: Gruyer, Parmesan, Sbrinz, Cheddar. Yarı sert peynirler: Caciotta, Belper, Kachokovallo, Mozzarella, Buratta, Morbier, Maasdam, Edam, Tomm, M
|
|
||
"Schönfeld" ("Parmesan") markası altında sert peynir "Reggianito". Kuru maddede yağın kütle oranı - %32. "Schönfeld" markalı sert peynir "Reggianito". Kuru maddedeki yağ kütle oranı - %32, vakum ünitesinde
|
INDUSTRIA LÁCTEA SALTEÑA S.A. INDULACSA
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
İşlenmiş peynir Viola çeşitli İtalyan favorileri: Parma jambonlu, İtalyan Pesto soslu, domates ve fesleğenli, Parmesan peynirli, kuru maddede %50 yağ; İşlenmiş peynir Viola çeşitli
|
|
||
Peynir tabağı 1: Mavi küflü peynir, Camembert (beyaz küflü), Emmental, Parmesan, Sıvı bal, Ceviz, Fındık, Ekmek çubukları, net ağırlığı 185 gram olan plastik bir tabakta paketlenmiştir
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %35 ila %70 arasında olan sert peynirler, Evde Peynir Yapımı ticari markası: Parmesan, Sarhoş Keçi, Chedr, Cheshire, Asiago, Jugas, Gruyere, Kachokovallo, Red Windsor, Belper Knolle, Provolone, Montazio,
|
|
||
Keçi sütünden sert peynirler: Edam tipi, Gruyere tipi, Parmesan tipi, kuru maddede yağ kütle oranı %0-50; keçi sütünden yarı katı peynirler: Rus tipi, Hollanda tipi, İsviçre tipi, Caciotta tipi, kütle
|
|
||
Pişmiş sosis Sosisler: Cheddar peynirli ve Parmesan peynirli dana ve hindi PREMI sosisleri, Cheddar ve Parmesan peynirli dana ve hindi PREMI sosisleri, Cheddar ve Parmesan peynirli dana ve hindi Premi sosisleri
|
|
||
Polimerik ambalajlarda, karton kutularda, net ağırlığı 1 kilogramdan 25 kilograma kadar olan, kütlece yağ oranı %40'tan az olmayan Goya Sert Peyniri (Parmesan tipi). Ticari markalar: "La Paulina", "Saputo", "Ricrem". Mar
|
MOLFINO HNOS S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Süt ürünleri : Rendelenmiş ve dilimlenmiş peynir: "Maasdam", "Emmental", "Swiss", "Altai", "Soviet", "Gouda", "Parmesan", "Kostromskoy", "Poshekhonsky", "Russian", "Edam" , "Mozzarella", "Gollandskiy", "Cheddar be
|
|
||
Kuru peynir "Çıtır" tadı ile: ekşi krema ve dereotu; parmesan; biber; tobasco; domates; satsibeli; sarımsak; somon; kırmızı havyar; pastırma
|
|
||
Kuru madde bakımından yağ kütle oranı %45,0'dan az olmayan Sibirya'nın zanaatkar peynirleri, çeşitler: Cremosso, Antep fıstıklı Ricotta, Fırında Ricotta, Sibirya parmesanı, Monastyrsky, Novinka Lyubitelsky,
|
.
|
|
|
Kuru maddede yağ kütle oranı %40, %45, %48, %50 olan süper sert peynir "Parmesan deLuxe"
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sert peynir paketlenmiş İsviçre Parmesanı, kuru maddede yağ kütle oranı %47. Ambalaj: termoform, bariyer film, polimer malzemelerden yapılmış shrink film, kombine malzemeler, net ağırlık
|
|