pişmiş domuz ürünleri GTIP / HS CODE ✨
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 021019: Domuzun diğer etleri (tuzlanmış/salamura/kurutulmuş/tütsü)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 16021000: Hazırlanmış/konserve edilmiş et, sakatat/kan; homojenize
- 160242: Domuz kol ve kol parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Stolichnaya şeklinde pişmiş jambon; pişmiş domuz ürünleri: Slavyansky pastırması, kuru erik içinde pişmiş domuz eti, Prazdnichnaya domuz eti; tütsülenmiş sığır eti ürünleri - haşlanmış: sığır Stolichnaya; domuz ürünleri
|
|
||
Tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: Et somunu, Domuz pişmiş jambon, Kuzey brisket, Moskova bölgesi boyun, Başkent karbonat, Domuz kaburga; Füme haşlanmış sığır eti ürünleri: Sığır eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, fırınlanmış domuz eti ürünleri: tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri - baharatlı domuz kaburgası; tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri - tütsülenmiş domuz yağı; ürünler ve
|
|
||
Tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz ürünleri: Cheek Snack; pişmiş domuz ürünleri: Rus boynu, Rus karbonatı; pişmiş sığır eti ürünleri: Rus sığır eti; kalıplarda sakatattan pişmiş ürünler
|
|
||
Streletskiy Smoke yard işaretli en yüksek dereceli tütsülenmiş pişmiş domuz ürünleri: Derisi tütsülenmiş pişmiş jambon, Derisi tütsülenmiş pişmiş jambon, Derisi tütsülenmiş pişmiş domuz rulosu, Derisi tütsülenmiş pişmiş fileto
|
MAGIRAY COSMETICS LTD
|
🇮🇱 Israel
|
|
et ürünleri - domuz etinden, sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş ürünler; pişmemiş tütsülenmiş domuz ürünleri; pişmiş domuz ürünleri; haşlanmış sakatat; çeşitli tütsülenmiş-haşlanmış sakatat, bkz.
|
|
||
Et ürünleri: pişmiş dondurulmuş pişmiş domuz ürünleri: domuz yağı, göğüs eti, boyun, kürek kemiği, jambon, fileto, domuz pastırması
|
Theo Bauwens
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Gıda ürünleri. Pişirilmiş, tütsülenmiş-haşlanmış ve fırınlanmış et ürünleri: Kabuklu veya formda pişmiş domuz ürünleri: "Lyubitelskaya" jambonu, "Bal" jambonu. Kabuklu ve formda pişmiş domuz ve sığır eti ürünleri
|
|
||
HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI ŞEKLINDE ÜRÜNLER: SMOLENSKAYA JAMBONU, PICK-UP GÖĞÜS, PRESLENMIŞ DOMUZ KAFALARI. PIŞMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: SLAV PASTIRMASI, TATIL BAKONU, PIŞMIŞ DOMUZ ETI.
|
|
||
Gıda ürünleri. "Lüks", "Geleneksel", "Premium", "Ekstra", "Festival" sınıflarında haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Pişmiş domuz ürünleri: preslenmiş domuz eti; Domuz eti ürünleri
|
|
||
Gıda ürünleri. Pişirilmiş, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişirilmiş, fırınlanmış et ürünleri: Kabuklu veya formda pişmiş domuz ürünleri: "Lyubitelskaya" jambonu; Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: domuz eti "Po-do
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Pişirilmiş ve tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş domuz ürünleri. Pişmiş domuz ürünleri, kategori B - preslenmiş domuz kellesi eti; Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri kategori A - balyk Mos
|
|
||
Sığır etinden domuz eti formuna dönüştürülen ürünler: çeşitli pişmiş yan ürünler: preslenmiş domuz kellesi eti Tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: Et fıstığı, amatör rulo, Macar filetosu, boyun
|
|
||
Pişmiş-tütsülenmiş ve tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: Moskovskaya fileto, İhale göğüs eti, Şarküteri dili, Rus karbonatı, Domuz kulakları, domuz kaburga Piquant, Slav yanağı, sığır eti D
|
|
||
Füme pişmiş domuz ürünleri: Domashniy'e göre domuz yağı, tütsülenmiş domuz yağı. Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Domashniy rulosu, domuz bacağı, domuz kulağı.
|
|
||
Tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri çeşitleri: tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri - Fındık eti, boyun Podmoskovnaya, karbonat Rus, balyk Stolichny, domuz Şarküteri, bonfile Okhotnichya, fileto Mos
|
|
||
Pişmiş-tütsülenmiş ve tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: Moskovskaya fileto, İhale göğüs eti, Şarküteri dili, Rus karbonatı, Domuz kulakları, domuz kaburga Piquant, Slav yanağı, sığır eti D
|
|
||
Pişirilmiş preslenmiş domuz ürünleri B kategorisi: Preslenmiş domuz kellesi eti, Ev usulü domuz kellesi eti. Preslenmiş pişmiş domuz ürünleri Preslenmiş domuz kulakları.
|
|
||
Et ürünleri. Vakum altında veya MGA'da paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: domuz boynu Lux, karbonat Lux, domuz pastırması Lux, domuz kulağı Lux, domuz kaburgası Lux, kemiksiz göğüs eti
|
|
||
DOMUZ ETI, SIĞIR ETI ÜRÜNLERI (HAŞLANMIŞ VE TÜTSÜLENMIŞ). PIŞMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: FINDIKTAN JAMBON; TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: OKOROK VELKOMOVSKY, OKOROK PO-TAMBOVSKI; KOPCHE SIĞIR ETI ÜRÜNLERI
|
|
||
Haşlanmış domuz ürünleri, A ve B kategorileri: doğal kılıfta jambon, formda jambon, kahvaltı için jambon, preslenmiş domuz eti. Pişmiş domuz ürünleri B kategorisi: domuz eti Hava, Çikolata, Kum zarfı
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: - Stolichnaya jambonu, - Mikhailovskaya jambonu. Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: - Sıkıştırılmış domuz eti Comupely , - domuz pastırması Slobodskoy, - karbonat Moskovski, - göğüs eti Protvin
|
|
||
tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: jambon, omuz, boyun, fileto, karbonat, göğüs eti, bel, incik, kaburga, yanak, preslenmiş et, et rulo, somun; tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz ürünleri: haşlanmış domuz eti; ko ürünleri
|
|
||
Tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: Baharatlı boyun, Chelsea domuz eti, Başkent jambonu; haşlanmış-füme, haşlanmış, pişmiş ürün - Hodgepodge için set
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri Su-Vid soğutulmuş ve dondurulmuş: kategori A - domuz bonfile; kategori B - baharatlı domuz omuz, Domuz jambon İştah açıcı, Domuz balykovy incelik, Domuz boyun, Carbonade,
|
|
||
Füme-haşlanmış domuz ürünleri: ön jambon, arka jambon, fileto, göğüs eti, sığır filetosu, bonfile, boyun, incik (incik), Tambov haşlanmış domuz eti, Yelets rulo, yumuşak rulo; Füme-pişmiş domuz ürünleri: bonfile
|
|
||
Et şeklinde pişmiş domuz ürünleri: Smolenskaya jambonu; et şeklinde haşlanmış sakatat: Atıştırmalık puf, Ciğer puf, Sıkıştırılmış domuz kafası eti, İşkembeli puf; tütsülenmiş domuz ürünleri
|
|
||
Vakumla paketlenmiş bütün veya porsiyonlanmış kesimler şeklinde lezzetli domuz ürünleri: pişmiş domuz ürünleri - göğüs eti Özel şekilli, domuz şekilli jambon, rulo jambon
|
-95
|
|
|
Serideki pişmiş domuz ürünleri: - Ev usulü boyun; - Fileto; - Ev usulü haşlanmış domuz eti - Ev usulü deri üzerinde haşlanmış domuz eti - Boyarskaya deri üzerinde haşlanmış domuz eti - Brisket - Pastroma - Pastroma Al
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: preslenmiş domuz eti, kahvaltılık jambon, Tambov jambonu, Rostov rulosu, sarılmış jambon, şekillendirilmiş jambon, preslenmiş domuz kellesi eti, preslenmiş domuz pastırması
|
|
||
Et ürünü. Pişmiş domuz ürünleri: preslenmiş baş eti "Selskoe". Et ürünleri. Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Stolichny carbonade, Aromatik fileto, Rus jambonu, Krestyansky pastırması,
|
.
|
|
|
Et ürünleri. Kalıplanmış tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri - Kategori B: Arbatskiy et rulosu, Kievskiy et rulosu; Kategori D: çeşitli Orlovskoe, etli turta Spassky. Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri
|
|
||
Sığır ve domuz eti ürünleri. Tütsülenmiş ve haşlanmış sığır eti ürünleri: Tverskaya sığır eti; tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: balyk Yunan, pastırma Sibirya, karbonat Kardinal, brisket Triada, boyun Şarküteri
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: B kategorisi - "Şekillendirilmiş jambon", "Yağsız jambon"; B kategorisi - "Sıkıştırılmış domuz baş eti"; D kategorisi - "Sıkıştırılmış domuz pastırması"
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: Kategori A: "Kahvaltılık jambon", "Sıkıştırılmış domuz eti"; Kategori B: "Dökme jambon", "Az yağlı jambon", "Şekillendirilmiş jambon"; Kategoriler B: "Sıkıştırılmış domuz baş eti
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: Sıkıştırılmış atıştırmalıklar: "Derevenskaya", "Hunting", "Spicy", "Vologodskaya", "Selskaya" Fırında domuz ürünleri: Ev yapımı karbonat
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: et kategorisi A - "Sıkıştırılmış domuz eti", "Kahvaltı için jambon"; kategori B - "Kabuklu jambon", "Voronezh jambonu "; Cat.B -" Sıkıştırılmış domuz kellesi "
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri kategori A: Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı jambonu, kategori B: Kabuklu jambon, Şekilli jambon, kategori D, Sıkıştırılmış domuz pastırması
|
|
||
ürün yelpazesinde pişmiş domuz ürünleri: - Domuz kafası eti Köy tarzı; - Domuz kafası eti Atıştırmalık; - Biberli jambon; - Selts Village; - Zeltz Ev tarzı - Zeltz Starorussky
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: kaplamalı jambon, kahvaltılık jambon, jambon Lyubitelskaya Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: karbonat, boyun pirzola, Okhotniks balyk, Borisov tarzı balyk, bel, gru
|
|
||
Et ürünleri. Pişmiş domuz ürünleri: A kategorisi - Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon; B kategorisi - Tambov jambonu, Voronezh jambonu, Yağsız jambon, Leningrad rulosu, Rostov rulosu, Jambon
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: A kategorisi: Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon; B kategorisi: Sıkıştırılmış domuz kafaları kasnağı, mod ile İtfaiye departmanlarının taşınması, Shanghai Mitsubishi Elevator Co, Ltd (Çin) tarafından üretilmiştir,
|
|
||
Et ürünleri - pişmiş domuz ürünleri: - A kategorisi: Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon; - B kategorisi: Jambon Tambovsky, Leningradsky rulo, Kabuklu jambon
|
|
||
MARTI markasının tütsülenmiş ve pişmiş domuz ürünleri: Domuz pirzolası, Baharatlı domuz pirzolası
|
|
||
Lezzetli et ürünleri: haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, pişmemiş tütsülenmiş, fırınlanmış ve kızartılmış. Pişmiş domuz ürünleri: orijinal Smolensk jambonu, balykovaya jambonu, Arap jambonu, Don jambonu, domuz jambonu
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: Kupecheskaya jambonu; jambon Kremlin; jambon Stolichnaya; peynirli jambon; preslenmiş jambon; haşlanmış domuz Boyarskaya; haşlanmış domuz Stolichnaya; şekilli pastroma; pastroma Classic; shp
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: göğüs eti, bel, incik, jambon, boyun, karbonat, tütsülenmiş domuz yağı, domuz kaburgası
|
|
||
Et ürünleri. Tütsülenmiş ve pişmiş domuz ürünleri: Sibirya göğüs eti, Stolichny carbonade, Rus jambonu, Kiev yanağı, Taezhny rulosu, haşlanmış domuz Stolichnaya boynu Festival, Delicacy boynu, Lyubitelsky pastırması
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş ve pişmiş domuz ürünleri, ViK ticari markalı, vakumlu, poliamid, proteinli, gazlı yapay muhafaza, doğal muhafaza, karton kutularda, paletler üzerinde, net ağırlık 0.250 ila 5
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, fırınlanmış ürünler. Tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri: Kara Orman Karbonatı, Kara Orman Göğsü, Kara Orman Sallaması, Kara Orman Jambonu, Kara Orman Şankası, Swee
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış tütsülenmiş, tütsülenmiş-fırınlanmış, fırınlanmış. Pişmiş domuz ürünleri şeklinde: Kemiksiz Michurinsky jambonu, Kuzey rulo, Nevsky rulo, Petersburg rulo, Smolensky rulo, V
|
|
||
"Pişmiş domuz ürünleri: Kategori A -" Sıkıştırılmış domuz eti "," "Kahvaltı için jambon". Kategori B - "" Tambov jambonu "" Voronej jambonu "" Yağsız jambon "" Rulo Leningradskiy "" "" "Rulo" büyüme "
|
|
||
pişmiş domuz ürünleri: "Preslenmiş Domuz Eti" A kategorisi, "Kahvaltılık Jambon" A kategorisi, "Kabuklu Jambon" B kategorisi, "Formda Jambon" B kategorisi, "Preslenmiş Pastırma" D kategorisi.
|
-2
|
|
|
"Lux" sınıfı pişmiş domuz ürünleri: preslenmiş domuz eti, Rubinoff işareti, "Reklamsız" ve işaretleme olmadan, vakum veya koruyucu bir atmosfer altında paketlenmiş, net ağırlığı 200 gramdan
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri. Kategori A - Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon; Kategori B - Jambon Tambov, Jambon Voronezh, Az yağlı jambon, Leningradsky rulo, Rostov rulo, Fiğ
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: A kategorisi - preslenmiş domuz eti, kahvaltı için jambon; B kategorisi - tambov jambonu, Voronezh jambonu, yağsız jambon, Leningrad rulosu, Rostov rulosu, kabuklu jambon, ve
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: Kategori A - Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon; Kategori B - Jambon Tambovsky, Voronej Jambonu, Yağsız Jambon, Leningradsky Roll, Rostov Roll, Jambon
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: Klasik domuz eti, etli puf, çeşitli şekilli, preslenmiş yanak, başkent jambonu, barletta jambonu, Napoliten jambonu, sofra jambonu, amatör jambon. Ürünler ve
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: - A kategorisi: - Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon, B kategorisi: - Tambovsky jambonu, Voronezh jambonu, Leningradsky rulosu, Rostov rulosu, Maymun jambonu
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: - A kategorisi: - Sıkıştırılmış domuz eti, Kahvaltı için jambon , B kategorisi: - Tambov jambonu, Voronezh jambonu, Leningradsky rulosu, Rostov rulosu, Yağsız jambon morina, pisi balığı, greenling, lenok, levrek, capelin
|
|
||
Et ürünleri - E262, E325, E326 asitlik düzenleyicileri kullanılmadan yapılan, vakum ve modifiye atmosfer kullanılmadan paketlenen soğutulmuş pişmiş domuz ürünleri,
|
|
||
Vakumlu ambalajlarda, paletler üzerinde karton kutularda, net ağırlığı 0,3 kg'dan 5 kg'a kadar olan tütsülenmiş pişmiş domuz ürünleri: Rulo "Vladimirsky" üst sınıf Rulo "Lux" üst sınıf Jambon "Firmennaya" en üst sınıf
|
V PLUS K KFT
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Vakum altında veya değiştirilmiş atmosferde paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere pişmiş domuz ürünleri:
|
.
|
|
|
Füme pişmiş domuz ürünleri: jambon, jambon, rulo, fileto, göğüs eti, pastırma sermayesi, amatör pastırma, pastroma.
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri:
|
|
||
Tütsülenmiş-pişmiş domuz ürünleri
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: kemiksiz "Gurme" jambon, "Orijinal" jambon, "Sofra" jambonu, Piquant jambon, "Puf" jambon, "Tender" jambon, preslenmiş göğüs eti "Macar"
|
|
||
Füme pişmiş domuz ürünleri: premium; jambon; jambon; rulo; fileto; göğüs eti; başkent pastırması; amatör pastırma; pastrom, ticari marka NOVOVORONEZHSKY et paketleme tesisi
|
№1
|
|
|
Pişmiş domuz ürünleri
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri (5 isim): Ducale jambonu (Prosciutto Ducale); jambon (Prosciutto Cotto); jambon (Cotto Sgrassato); jambon Dzampone Modena (Dzampone Modena); haşlanmış füme göğüs eti (Pance
|
La Felinese Salumi S.р.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
Pişmiş domuz ürünleri
|
|
||
Pişmiş domuz ürünleri: Frankfurt sosisleri (parça, tabaka, küp şeklinde kesme, dilimleme, somun),
|
Mitros Fleischwaren Doo
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Soğutulmuş pişmiş domuz eti ürünleri, A kategorisi: Pişmiş karbonat; Soğutulmuş pişmiş domuz eti ürünleri, B kategorisi: Pişmiş haşlanmış domuz eti, Moskova pişmiş boyun.
|
1022600766319
|
|
|
Pişmiş ve kızarmış domuz eti ürünleri: 1. "Pişmiş domuz eti" 2. "Pişmiş domuz eti" 3. "Moskova pişmiş domuz boynu" 4. "Kızarmış karbonat" 5. "Kızarmış domuz eti"
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: kızarmış doğal domuz pirzola, kürk manto altında pişmiş domuz eti, pişmiş domuz Ural tarzı, pişmiş domuz Fransız, kızarmış domuz şiş, hacimlerde pişmiş köfte
|
|
||
Pişmiş et ürünleri, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş-tütsülenmiş ve tütsülenmiş-pişmiş: pişmiş et ürünleri: Lyubitelskaya jambonu; tütsülenmiş-haşlanmış ve haşlanmış-füme et ürünleri: domuz eti Ev usulü, domuz eti Starosetu
|
|
||
Pişmiş, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-tütsülenmiş, tütsülenmiş-pişmiş ürünler, pişmiş: tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Domuz incik, Domuz incik; Tütsülenmiş-haşlanmış sakatat ürünleri: Pastırma içinde ciğer, Domuz budu n
|
|
||
ET ÜRÜNLERI (SIĞIR, DOMUZ ETINDEN), PIŞMIŞ, TÜTSÜLENMIŞ -PIŞMIŞ: - DOMUZ ETINDEN PIŞMIŞ - BUZHENINA; - SIĞIR ETINDEN TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ - SIĞIR ETI TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ; - DOMUZ ETINDEN TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ - PASTIRMA, KESME,
|
|
||
Pastırma ürünleri: Macar füme pişmiş domuz pastırması, füme pişmiş domuz pastırması, pişmiş domuz pastırması, füme domuz pastırması, Çek domuz pastırması, füme domuz pastırması, Macar domuz pastırması
|
|
||
Pişmiş-füme domuz ürünleri: oryantal pişmiş-füme göğüs eti, pişmiş-füme domuz filetosu, pişmiş-füme jambon, Moskova'ya yakın boyun, pişmiş-füme boyun, pişmiş-füme kaburga, haşlanmış domuz mafsalı
|
|
||
etten sıcak tütsülenmiş mutfak ürünleri: tütsülenmiş domuz yağı, tütsülenmiş domuz göbeği, tütsülenmiş domuz kaburgası, tütsülenmiş-pişmiş domuz budu, tütsülenmiş-pişmiş domuz eklemi, tütsülenmiş-pişmiş domuz filetosu; bl
|
|
||
şeklinde haşlanmış domuz ürünleri: Klasik domuz eti, Preslenmiş yanak parçası. Pişmiş sığır eti ürünleri şeklinde: Başkent sığır eti. Pişmiş domuz eti ve sığır eti ürünleri şeklinde: Etli puf. Domuz eti ürünleri
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri: Baltık jambonu, Onega jambonu. Pişmiş domuz eti ürünleri: baharatlı domuz jambonu. Haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: Ladoga jambonu. Et ürünleri
|
|
||
Domuz eti ve sığır eti ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş. Domuz eti ürünleri haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş: domuz göğüs eti Ekstra, göğüs kemiği
|
|
||
Pişmiş et ürünleri: 1. Haşlanmış domuz ürünleri: Domuz budu, Domuz kulağı, Domuz asp; 2. Pişmiş sığır eti ürünleri: Khash, Baharatlı sığır dili, Sığır asp, Sıkıştırılmış et ürünü 1
|
|
||
Pişmiş, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: Tuzlanmış domuz yağı, tütsülenmiş domuz yağı, Macar domuz yağı, tütsülenmiş pişmiş domuz rulosu, tütsülenmiş domuz jambonu
|
|
||
Et ürünleri. Domuz etinden, sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri; pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri; pişmiş domuz eti ürünleri; yan ürünlerden tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri, et ürünleri ve
|
|
||
En yüksek kalitede pişmiş ve kızarmış domuz ürünleri: pişmiş domuz eti, kızarmış domuz eti, pişmiş karbonat, kızarmış karbonat, pişmiş Moskova boynu.
|
|
||
Soğutulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü pişmiş domuz kaburgası, pişmiş dana eti, pişmiş domuz eti, çorbalar için et seti, üzüm yapraklı dolma, haşlanmış dil, pişmiş domuz dolması,
|
|
||
Soğutulmuş mutfak ürünleri: derisi üzerinde pişmiş göğüs eti, derisiz pişmiş göğüs eti Bahar, derisiz pişmiş göğüs eti kırmızı biber, kraliyet domuz eti, ananaslı domuz eti, kırmızı biberli pişmiş domuz budu
|
|
||
Fırınlanmış ve kızartılmış domuz ürünleri: fırınlanmış domuz ürünleri kategori A: Fırınlanmış karbonat; domuz eti ürün kategorisi A: Kızarmış karbonat; pişmiş domuz eti ürün kategorisi B: Pişmiş haşlanmış domuz eti
|
|
||
Domuz ürünleri, haşlanmış sığır eti, tütsülenmiş pişmiş, haşlanmış-tütsülenmiş, kızartılmış, tütsülenmiş, pişmiş: pişmiş göğüs eti, sarımsaklı göğüs eti, Kore usulü domuz kulağı, pişmiş domuz kuyruğu, buharda köfte, kural
|
|
||
Et ürünleri: Pişmiş, pişmiş-tütsülenmiş, fırınlanmış domuz ürünleri: 1. Kemiksiz pişmiş tütsülenmiş göğüs eti. 2. Kemikli haşlanmış füme göğüs eti. 3. Pişmiş tütsülenmiş karbonat. 4. Haşlanmış ve tütsülenmiş boyun. 5. Domuz kaburga
|
|
||
Pişmiş, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, fırınlanmış ürünler. Pişmiş domuz eti ürünleri şeklinde: Sıkıştırılmış yanak. Pişirilmiş sığır eti ürünleri: Başkent sığır eti. Kabuklu haşlanmış domuz eti ürünleri
|
|
||
A kategorisindeki pişmiş domuz eti ürünleri: Elit haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya haşlanmış domuz eti, Stolichnaya haşlanmış domuz eti, Podrochnaya domuz eti ve kuru kayısı, Hediye domuz eti, Peterburgskaya pişmiş domuz eti, Otbornaya haşlanmış domuz e
|
|
||
soğutulmuş formda pişmiş domuz eti ürünleri: "Domuz klasik", "Preslenmiş yanak parçası"; soğutulmuş formda pişmiş sığır eti ürünleri: "Capital beef"; oh şeklinde haşlanmış domuz eti ve sığır eti ürünleri
|
|
||
Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: Domuz göğüs eti, Kıyılmış domuz göğüs eti banyosu, Domuz karbonatı, Domuz boynu, Domuz budu, Et rulosu, Domuz inciği
|
|
||
Mutfak et ürünleri: Lahana sarması, domuz eti, sığır eti, markalı domuz sarması, tuzlanmış domuz pastırması, domuz pastırması ezmesi, baharat serpilerek haşlanmış domuz pastırması, pişmiş domuz eklemi, pişmiş jambon
|
|
||
Domuz yağı ürünleri: Tuzlanmış füme pişmiş domuz pastırması, Füme pişmiş tuzlanmış göğüs eti, Tuzlanmış domuz pastırması Klasik, Tuzlanmış domuz pastırması Klasik, tuzlanmış domuz pastırması Lyubimy, Tuzlanmış domuz pastırması Lyubimaya, Kahvaltı için tuz
|
|
||
Domuz eti, sığır eti ve sakatat ürünleri: haşlanmış, haşlanmış-pişmiş, fırında, kızartılmış, ızgara çeşit olarak: pişmiş domuz etinden: kategori B: haşlanmış domuz eti Piquant, haşlanmış domuz eti Baharatlı, haşlanmış domuz eti Sarımsak, domuz etinden
|
|