Ryazhenka GTIP / HS CODE ✨
- 0401: Süt ve krema (konsantre edilmemiş, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı madde içermeyen)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040310: Yoğurt (konsantre edilmiş)
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 040490: Diğer peynir altı suyu
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 160420: Hazırlanmış/konserve edilmiş diğer balıklar
- 300290: İnsan ve hayvan tedavisi için insan ve hayvan menşeli maddeler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka, yağ kütle oranı %3,2 olan Ryazhenka, yağ kütle oranı %4,0 olan Ryazhenka, yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka Pershinskaya, yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka Pershinskaya, yağ kütle oranı
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka, Yağ kütle oranı %3,2 olan Ryazhenka, Yağ kütle oranı %4,0 olan Ryazhenka, Yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka Pershinskaya, Yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka
|
|
||
Ryazhenka yağ kütlesi fraksiyonu %2,5; Ryazhenka yağ kütlesi fraksiyonu %3,2; Ryazhenka yağ kütlesi fraksiyonu %4
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %2,5; %3,0; %3,2; %3,4; %3,5; %3,6; %3,7; %4,0 olan Ryazhenka Elma-Tarçın. Ryazhenka Armut-Karamel, yağ kütle oranı %2,5; %3,0; %3,2; %3,4; %3,5; %3,6; %3,7; %4,0. Ryazhenka Uygulaması
|
|
||
RYAZHENKA yağ kütle oranı %2,5, RYAZHENKA yağ kütle oranı %4,0
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %2,5 olan fermente pişmiş süt. Yağ kütlesi %2,7 olan Ryazhenka. Yağ kütlesi oranı %3,0 olan Ryazhenka. Yağ kütlesi oranı %3,2 olan fermente pişmiş süt. Yağ kütlesi oranına sahip fermente pişmiş süt
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan Ryazhenka, Köydeki Ev ticari markası (TN VED TS Kodu 0403906100); Yağ kütle oranı %3,2 olan Ryazhenka, Köydeki Ev ticari markası (TN VED TS Kodu 0403906300)
|
|
||
Süt ürünleri: BIO fermentli kefir %3,5-4,5, BIO fermentli kefir, yağsız %1-1,5, BIO fermentli kesilmiş süt %3,5-4,5, BIO fermentli keçi sütü kefiri %4-5, BIO fermentine dayalı Ryazhenka %3,5-4,5, Ryazhenka
|
|
||
RYAZHENKA Ryazhenka (yağın kütle oranı ambalaj üzerinde belirtilmiştir)
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Ryazhenka, yağ kütle oranı %0,5'ten az (yağsız); Ryazhenka, yağ kütle oranı %1,0 ila %6,0 arasında,
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Ryazhenka
|
.
|
|
|
Ryazhenka %2,7, tüketici ambalajında paketlenmiş %3,0 kütle payı ile.
|
|
||
Kütle oranı %1,0; %2,5; %4,0 olan Ryazhenka, tüketici ambalajlarında: Tetra Pack, polietilen tereftalat kaplar, polietilen filmler, 0,2 ila 1,5 litre hacim
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu ile Ryazhenka: 3.2%; 4,0%
|
|
||
YAĞ KÜTLESİ %4 OLAN RYAZHENKA GOST 31455-2012
|
.
|
|
|
Kapalı tüketici kaplarında paketlenmiş %2,5, %3,2, %4,0, %6,0 yağ kütle oranına sahip Ryazhenka
|
|
||
Fermente süt ürünü ulusal - fermente ryazhenka "Home "Yağ kütle oranı %2,7; %3,2; %3,5; %4,0 tüketici kaplarında paketlenmiştir: polietilen film dolu torbalar net ağırlık
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre liyofilize bakteri kültürü (starter kültür): "Yoğurt", "Bifimax", "Bifinorm", "Narine", "Ryazhenka", "Kefir", "Ekşi krema", "Tvorog",
|
|
||
Dondurularak kurutulmuş süt ürünleri: Yağ kütlesi oranı %10.0; %11.0; %12.0 olan dondurularak kurutulmuş biyokefir;. Yağ kütlesi oranı %22.0; %23.0; %24.0; %25.0 olan dondurularak kurutulmuş kefir. Ryazhenka dondurularak kurutulmuş s
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Ryazhenka "Slavyanskaya" yağ kütlesi fraksiyonunun bifidokültürleri ile en az: %1.5, %2.5, %3.2 , %4
|
|
||
Fermente süt ürünleri. Ryazhenka, yağ kütlesi fraksiyonu %2.5, %3.5, %4.0, %4.5, %6.0, saf paketlenmiş, şişeler, plastik torbalar, polistiren kaplar, PET şişeler, polipropilen kaplar, 0 ağırlığında ambalajlar,
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Farklı yağ içeriğine sahip Ryazhenka, kefir, varenets, yoğurt (hepsi inek veya keçi sütünden yapılır)
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Ryazhenka, dökme yağ içeriği %2.5, %3.5, %4.0, %4.5, %6.0, saf paket, şişeler, plastik torbalar, polistiren kaplar, PET şişeler, polipropilen kaplar, ağırlıkça %0'dan başlayan ambalajlar,
|
|
||
Ryazhenka, yağ kütle oranı %1,0, %2,5, %3,5, %4,0, "Ivmolokoprodukt" işaretli Ambalaj: polimerik malzemelerden yapılmış sızdırmaz ve sızdırmaz olmayan tüketici ve nakliye ambalajları Net ağırlık: 0,100 kg ila 1,
|
|
||
Ryazhenka ve biyoreaktör "Slavyanskaya" yağ kütle oranı %0.5; %1.5; %2.5; %3.2; %4.0; %6.0; %8.0
|
|
||
Fermente pişmiş sütten elde edilen lor: - kütlesel yağ oranı %1,8'den az olan yağı alınmış; - kütlesel yağ oranı %2, 0, 3,0, 3,8, 4,0, 5,0, 7,0, 9,0, 12,0, 15,0, 18,0, 19,0, 20,0, 23,0 olan; - ryazhenka f
|
|
||
Ryazhenka, yağ kütle oranı %2,5, %3,2, %4,0, net ağırlığı 0,18 kilogramdan 1,0 kilograma kadar olan PET şişelerde paketlenmiş; net ağırlığı 0,4 kilogramdan 1,0 kilograma kadar olan polietilen film
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %3,2 olan Ryazhenka, Köydeki Ev ticari markası
|
|
||
Fermente süt ürünü: Yağ kütle oranı %2.0; %2.5; %2.7; %3.2; %4.0; %4.5; %4.7; %5.0 olan normalize sütten Ryazhenka, karton bazlı kombine malzemelerden yapılmış torbalarda paketlenmiş, net ağırlığı 0.45 ila
|
|
||
Fermente süt ürünleri: "Nikolskaya Sloboda" olarak işaretlenmiş, yağ oranı %2,5 ila 4,5 arasında olan çiftçi ryazhenka,
|
Yangjiang Weibang Electrical Appliance Co., Ltd.WEBO
|
🇨🇳 China
|
|
Dondurma: - Süt: Sütlü Çikolatalı dondurma; Ryazhenka dondurması; Balkabağı dondurması; Helva dondurması. - Kremalı: Amaretto Dondurma; Vanilyalı Dondurma; Vanilyalı-Kirazlı Dondurma; Venedik Dondurması; Gorg Dondurması
|
|
||
Ryazhenka Divo mdzh. %0,5 ila %8,9 arasında paketlenmiştir: net ağırlığı: 450g., 500g., 900g. olan Pyur-Pak içinde, net ağırlığı: 100g., 200g., 370g., 400g., 500g. olan polipropilen kaplarda ve net ağırlığı 330ml, 450ml olan PET şişede, 93
|
|
||
RYAZHENKA yağ kütle fraksiyonu: %2.0, %2.5, %3.0, %3.2, %3.5, %4.0
|
|
||
Ryazhenka; tahıllı, müsli, meyve ve meyve dolgulu fermente pişmiş süt (şeftali, kayısı, ananas, armut, mango, elma, muz, kavun, ahududu, kiraz, deniz topalak, kuşburnu, çilek, s
|
|
||
RYAZHENKA. Ambalaj: polietilen film, lamine karton, polistiren cam, polipropilen cam, net ağırlık 200 ila 500 gram
|
|
||
Ürün yelpazesinde DOĞAL KONSERVE BALIK: Pasifik saury natürel, Pasifik sardalya (Iwashi) natürel, Pasifik ringa natürel, Kuril uskumru natürel Ryazhenka 781453 yağ içeriği %2.5, %3.2, %4.0, %6.0, seale içinde paketlenmiş
|
|
||
Ryazhenka Slavyansk i kütlesel yağ oranı %2,5
|
|
||
Ryazhenka yağ kütle oranı %2.5, %3.2, %3.5, %4.0, %4.5. Paketleme: PET şişe (polietilen şişe), net ağırlık 250 g, 330 g, 450 g, 500 g, 900 g, 930 g, polietilen film, net ağırlık 450 g, 500 g, 900 g, 10
|
|
||
Ryazhenka Slavyanskaya yağ kütle oranı %2,5; %3,2; %4 : aksesuarlı silolar,
|
|
||
Süt ürünleri: Ryazhenka yağ kütle oranı %2,5
|
|
||
Ürün yelpazesindeki Ryazhenka: - %0,5'ten daha az yağ kütle oranı ile yağdan arındırılmış - %0,5 yağ kütle oranı ile; %1,0; %1,5; %2,0; %2,5; %2,7; %3,0; %3,2; %3,5; %4,0
|
|
||
Kütle oranı %2,5, %3, %2, %4,0 olan fermente pişmiş süt, ambalaj kartonları ton, polietilen torbalar, net ağırlık 200 gramdan 1000 grama kadar. Ürünler GOST 31455- 2012 Ryazhenka'ya uygun olarak üretilmiştir. S
|
|
||
1 yağ kütlesi fraksiyonlu Ryazhenka, %1.5, %2.5, %2.7, %3.0, %3.2, %3.5, %4.0, yağı alınmış - tüketici kaplarında
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ oranı %1,5 ila %4 arasında olan fermente pişmiş süt. Ambalajlama: PET şişeler, cam şişeler, 0,3 l ila 1 l. Ürünler GOST 31455-2012 Ryazhenka'ya uygun olarak üretilmiştir. Sp
|
|
||
Bakteriyel liyofilize kuru starter kültürler (fermente süt ürünleri üretimi için): YOĞURT, BİFİDUM, VİTALAKT, KEFİR, SMETANA, TV OROG, RYAZHENKA, net ağırlığı 1.0 gram olan vakumlu ambalajda paketlenmiş
|
Lactina OOD, Bulgaria
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
SUCUK ÜRÜNLERİ HAŞLANMIŞ KÜMES HAYVANLARI (TAVUK, BROILER TAVUK): - BİRİNCİ SINIF PİŞMİŞ SUCUKLAR - YOĞURTLU PREMIUM LIGHT, RYAZHENKA'LI PREMIUM LIGHT, PRIMA ORIGINAL; - PRIMA SUCUKLARI
|
.
|
|
|
Dondurularak kurutulmuş süt ürünleri: Yağ kütlesi %10 olan dondurularak kurutulmuş biyokefir; %11; %12;. Yağ kütlesi %22 olan dondurularak kurutulmuş kefir; %23; %24; %25. Ryazhenka kütle fraksiyonu ile dondurularak kurutma
|
|
||
Yağ kütle oranı %1.5, %2.5, %3.2, %4.0, %6.0 olan Ryazhenka
|
|
||
Fermente pişmiş süt yağ kütle oranı %2,5; Ryazhenka yağ kütle oranı %4,0.
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Liyofilize konsantre starter kültür: RYAZHENKA IÇIN BAKTERIYEL KURU KONSANTRE, BAKTERIYEL KONSANTRE KONSANTRE EKŞI KREMA IÇIN BAKTERIYEL KURU SSK, BAKTERIYEL KONSANTRE
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Ryazhenka. tatlandırıcı ve aromatik katkı maddeleri içermeyen ve meyve, fındık veya kakao eklenmeyen, şeker veya diğer tatlandırıcı maddeler eklenmeyen, yağ içeriği ağırlıkça %6'dan fazla olmayan fermente süt ürünleri
|
|
||
Bifidobakterilerle zenginleştirilmiş Ryazhenka, yağ kütle oranı %2,5, %3,2, %4,0, tam yağlı sütten %3,2- 4,6, Ambalaj: cam kaplar, net ağırlık 0,1 l ila 1,0 l, polimerik malzemelerden yapılmış kaplar (şişeler
|
|
||
RYAZHENKA (yağın kütle oranı ambalaj üzerinde belirtilmiştir)
|
|
||
Ryazhenka, yağ kütlesi oranı %0,5'ten az (yağsız), %2,5, %3,2, %4,0. Ambalajlama: PET şişeler, Pure-Pak ambalajlar, 0,25 l'den 1 l'ye kadar hacim.
|
|
||
Ryazhenka, yağ kütle oranı %2,5
|
|
||
Ryazhenka Kubanskaya Kütlesel yağ oranı %4,0 ile seçilmiştir, ticari marka Kubanskaya Burenka
|
|
||
Dondurma: doğal sundae, Dondurulmuş hindi, Dondurulmuş somon, Peynir füme, Dondurulmuş komposto, Dondurulmuş hurma, Buz avokado, Dondurulmuş ryazhenka, Dondurulmuş domates,
|
|
||
Bakteriyel starter kültürler EKO BIO - CS Ekşi krema, EKO BIO - BB Bifidum, EKO BIO - CK Kefir ürünü, EKO BIO - CR Ryazhenka, EKO BIO - CC Lor, EKO BIO - SY Yoğurt,
|
EKOKOM Group Ltd
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Yağ kütlesi oranı %4,0, %4,5 olan RYAZHENKA
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Ryazhenka, tüketici kaplarında paketlenmiştir: - yağ kütle oranı %3,4 ila %6,0 arasında olan tam yağlı fermente pişmiş süt; - yağ kütle oranı %2,5, %3,2 olan normalize sütten fermente pişmiş süt. 4,0%
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Vitalakt (yağ kütle oranı %3,8-4,2), Bifidok Yunost (yağ kütle oranı %3,8- 4,2), Ryazhenka (yağ kütle oranı %3,8-4,2), Matsoni (yağ kütle oranı %3,8-4,2), Yoğurt (yağ kütle oranı
|
|
||
Normalize edilmiş sütten Ryazhenka
|
|
||
Ryazhenka yağ kütle oranı %2,5. Ambalaj: 0,5 litrelik polimer şişe. net ağırlık 1 kg.
|
|
||
Pişmiş sosisler: pişmiş et sosisleri - Sütlü, Kremalı, Semilukskaya, Samarskaya, Sandviç, Hannover sosisleri, Samarskie sosisleri, Dana sosisleri, Ryazhenka ile sosisler, sar
|
|
||
Ryazhenka. 4'lük yağ kütlesine sahip fermente pişmiş süt
|
|
||
Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan Ryazhenka. Kütlesel yağ oranı %0,5 ila %8,9 arasında olan fermente pişmiş süt
|
|
||
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5, %3,2 olan RYAZHENKA
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %1,0; %2,5; %4,0 olan Ryazhenka, Tetra Pack, Pure-Pak, polietilen tereftalat kaplar, polietilen filmler, 0,2 ila 1,5 litre hacimli tüketici ambalajlarında paketlenmiştir,
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan fermente pişmiş süt; yağ kütle oranı %4,0 olan. GOST 31455-2012 Ryazhenka. Teknik Özellikler
|
|
||
Kapaklı polimer kovalarda paketlenmiş %2,5, %4,0 yağ kütle fraksiyonları ile işleme için fermente süt ürünü Ryazhenka
|
|
||
Zakvasov markalı fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Lor mayası, BIO Kefir mayası, Kefir mayası, Yoğurt mayası, Ekşi krema mayası, Ryazhenka mayası
|
|
||
Yağ kütle oranı %3,2 olan fermente pişmiş süt, Opolye ticari markası; Every day ticari markası; Billa ticari markası; Rus süt ticari markası; Lakomo ticari markası; Yağ kütle oranı %4,0 olan Ryazhenka, t
|
|
||
Süt yağı ikameli süt içeren ürün, ryazhenka teknolojisi kullanılarak üretilmiş, hermetik olarak kapatılmış tüketici ambalajında paketlenmiş, net ağırlık 180 g ila 500 g, ürün yelpazesi:
|
|
||
Yağ kütlesi fraksiyonu %3, 2 olan Ryazhenka, Opolye ticari markası; Every day ticari markası; Billa ticari markası; Rus süt ticari markası; Lakomo ticari markası; Romanov Lug ticari markası; Red c ticari markası
|
|
||
Polietilen tereftalat (PET) şişelerde ve polietilen poli BSLi-04'ten yapılmış diğer tüketici ambalajlarında paketlenmiş, kütle oranı %0,5'ten az (yağsız), %2,5, %0,5'ten %10'a kadar olan Ryazhenka (Katyk)
|
|
||
RYAZHENKA (yağın kütle oranı ambalaj üzerinde belirtilmiştir)
|
|
||
RYAZHENKA yağ kütle oranı %4,0
|
|
||
Ryazhenka
|
|
||
Ryazhenka, yağ kütlesi fraksiyonu %4,0
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Vitalact (yağ kütle oranı %3,8), Bifidok Yunost (yağ kütle oranı %3,8), Ryazhenka (yağ kütle oranı %3,8), Matsoni (yağ kütle oranı %3,8), Yoğurt (yağ kütle oranı %3,8)
|
|
||
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre bakteri kültürü (ekşi maya): KEFIR starter kültürleri, KEFIRNAYA, YOGHURT, BIOYOGURT, RYAZHENKA, Tvorog, BIFIMAX yoğurdu, BIFINORM yoğurdu, NA
|
.
|
|
|
RYAZHENKA, yağ kütlesi fraksiyonu %2,5, %3,2, %4,0. Homojen ürün grubu: fermente pişmiş süt.
|
|
||
Ryazhenka, kefir, varenets, yağ kütlesi oranı %2,5 ila %35 arasında olan ekşi krema, net ağırlığı 150 gr. ila 1 kg. arasında, plastik torbalarda paketlenmiş, sızdırmazlık için plastik kaplar
|
|
||
Gıda aromaları: Kavun 11.01.217, Zencefilli kurabiye 11.02.392, Ryazhenka 11.01.232 , Sulu kavun 11.01.218 , Melissa 11.01.460 .
|
|