sazan balığı yatakları GTIP / HS CODE ✨
- 0301: Canlı balıklar
- 0302: Balıklar (taze veya soğutulmuş)
- 0303: Balıklar (dondurulmuş)
- 0304: Balık filetoları ve diğer balık etleri (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 030549: Diğer balıklar (tütsülü)
- 030559: Diğer balıklar (kuru/tütsüsüz)
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 160413: Sardalya/palatika/çaça balıkları-müstahzar ve konserve (bütün/parça)
- 160419: Diğer balık; müstahzar ve konserve (bütün/parça)
- 160420: Hazırlanmış/konserve edilmiş diğer balıklar
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Domates soslu konserve balık: Domates sosunda kızartılmış kaya balığı, Domates sosunda kızartılmış sazan balığı, Domates sosunda kızartılmış Crucian sazan balığı, Domates sosunda kızartılmış sazan balığı, Domates sosunda kızartılmış gümüş sazan balığı, Kı
|
|
||
Yarı mamul balık ürünleri: turna balığı, sazan balığı, turna levreği, havuz sazanı kıyması, turna balığı, sazan balığı, turna levreği, havuz sazanı filetosu, turna balığı, sazan balığı, turna levreği, havuz sazanı keki, vakumlu ambalajda paketlenmiş
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Soğuk tütsülenmiş balıklar: uskumru, yayın, çipura, saury, kırmızı göz, istavrit, pisi balığı, yağ, asp, ide, gümüş sazan, vomer, savorin, pisi balığı, cupid, mavi mezgit, uskumru, sazan, sazan balığı, pollock, balık iğnesi (ağırlık ve paket
|
|
||
Dondurulmuş balık: yayın balığı, turna balığı, sazan balığı, turna levreği, havuz balığı, çipura, kadife balığı, kızılkanat, levrek, asp, gümüş sazan, ot sazanı, ide, bersh, trifle 2 gr. (gustera (koç), çipura (sopa), kılıç balığı, 19 cm'den küçük kızılka
|
|
||
Füme balık: uskumru, vomer, asp, havuz sazanı, yayın balığı, çipura, kılıç balığı, gümüş sazan, trifle, turna balığı, levrek, sazan balığı, turna levreği, pembe somon, kapelin, saury, ringa balığı, istavrit, uskumru, ringa balığı, ide, tesha: pembe sa
|
|
||
Kurutulmuş balıklar: turna balığı, turna levreği, sazan balığı, sazan, havuz sazanı, hamam balığı, sopa, kızılkanat, levrek, çipura, koç, yayın balığı, vobla balığı, tombul vendace, beyaz balık, sabrefish, yabani çörek, peled, peynir, omul, kokarca, saury
|
.
|
|
|
Fileto balık dondurması: turna balığı, yayın balığı, sazan balığı, turna levreği, çipura, kadife balığı, levrek, havuz balığı, kızılkanat, gümüş sazan bloklar halinde, tek tek sırlanmış ve a
|
|
||
Jöle içinde konserve balık: 1. Jöle içinde muksun 2. Jöle içinde şerefe 3. Jöle içinde peynir 4. Jöle içinde turna balığı Jöle içinde Pyzhyan 5. Jöle içinde beyazlatılmış turna balığı 6. Jöle içinde Omul Jöleli Omul 7. Jöleli Sazan Jöleli sazan balığı 8.
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş balık, çeşitli Assorti-ürün markası: Pisi balığı karkası 1 kg Defrost Bağırsağı alınmış sazan balığı 1 kg Okhl Pollock pirzola 1 kg Soğutulmuş Pollock defrost capelin defrost Sazan balığı çorbası için set soğutulmuş set fo
|
|
||
SOĞUK Tütsülenmiş Balıklar: Uskumru, Sardalya, Kuzu, Yağlı, Yağlı Tilapia, Pisi Balığı, Kefal, Deniz Levreği, Deniz İğnesi, Vomer, Barbunya, Kambur, Turna, Pelengas, Tekir, Sazan, Sazan Balığı, Putas
|
|
||
Taze dondurulmuş balık (kesilmiş ve kesilmemiş): Çipura, koç, kızılkanat, hamamböceği, gümüş çipura, levrek, sopa, havuz sazanı, turna levreği, hamamböceği, kılıç balığı, çaça balığı, yayın balığı, sazan balığı, turna balığı, kadife balığı, vb. m. Fishpro
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: - kızarmış morina balığı, parça halinde kızarmış morina balığı, kızarmış pisi balığı, beşamel soslu fırında sazan balığı, kızarmış kokarca, kızarmış pollock, kızarmış capelin, akvaryum balığı krepleri, hamurda pangasi
|
|
||
Balıktan elde edilen mutfak ürünleri: kızarmış pembe somon (chum somon), kızarmış pembe somon fileto, kızarmış pisi balığı, kızarmış çaça balığı, kızarmış kapelin, kızarmış ringa balığı, kafası kızarmış sazan balığı, kızarmış mezgit balığı, kızarmış morin
|
|
||
Dondurulmuş balık filetosu: yayın balığı, turna balığı, sazan balığı, levrek balığı, kızılkanat balığı, havuz sazanı, bloklar halinde, parça halinde sırlanmış ve u
|
|
||
Domates soslu konserve balık, çeşitler: Domates soslu pembe somon balığı - "L78" çeşit işareti, Domates soslu sazan balığı - "F71" çeşit işareti, Domates soslu kaya balığı - "21B" çeşit işareti, Çaça balığı
|
|
||
Konserve balık: "Jöle içinde Atlantik ringa balığı", "Jöle içinde yayın balığı", "Jöle içinde Atlantik uskumrusu", "Jöle içinde Saira karkası", "Jöle içinde sazan balığı", "Jöle içinde nehir yılan balığı"
|
|
||
Balık (somon, chum somon, sima, sockeye somon, coho somon, chinook somon, beyaz balık, char, grayling, taimen, törpü, kahverengi alabalık, uskumru, pembe somon, omul, alabalık, levrek, morina balığı, sazan balığı, benekli yayın balığı, ringa balığı, herri
|
|
||
Kurutulmuş balık gıda ürünleri, baharat ilavesi dahil, baharatlar: turna balığı, çipura balığı, sazan balığı, kızılkanat balığı (kesilmemiş, kafası kesilmiş, kafası kesilmemiş) : polimer mattan yapılmış kesici uçlu torbalar
|
|
||
BALIK MUTFAK ÜRÜNLERİ: domatesli balık haşlama, hamurda balık kızartma, domates ve soğanla doldurulmuş sazan balığı; berlam balığı, folyoda pişirilmiş pembe somon balığı; mantarla pişirilmiş pembe somon balığı, deniz hamburgeri, miri ile kızartılmış turna
|
|
||
Mutfak ürünleri: kızarmış Bravyi kok (tencerede pişirilmiş); deniz ürünleri julienne; kızarmış pisi balığı; canlı pişmiş sazan balığı (baklalı veya kafalı); mantar ve peynirle pişirilmiş somon balığı; usulüne uygun pişmiş havuz balığı
|
|
||
Som balığı, morina balığı, sazan balığı, mersin balığı ve diğer familyalardan, cinslerden ve türlerden canlı balık, çiğ balık ve soğutulmuş balıklardan yapılan soğutulmuş yarı mamul balık ürünleri aşağıdaki kesim ve paketleme türleri
|
|
||
Domates soslu konserve balık: Domates sosunda kızartılmış kaya balığı; Domates sosunda kızartılmış sazan balığı; Domates sosunda kızartılmış kesilmemiş Baltık çaça balığı; Domates sosunda kızartılmış kesilmemiş Karadeniz çaça balığı
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve balık, ürün yelpazesinde: Tereyağı eklenmiş doğal pisi balığı (adet); Yağ eklenmiş doğal sazan balığı (adet); Yağ eklenmiş doğal çipura balığı (adet); Yağ eklenmiş doğal pollock balığı
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: ringa balığı, somon balığı, morina balığı, sazan balığı ve aşağıdaki kesim türlerine sahip diğer familyalar, cinsler ve balık türleri - kesilmemiş, solungaçlı, kafası kesilmiş, kafası kesilmiş, kafası kesilmiş
|
|
||
Balık filetosu dondurması: turna balığı, yayın balığı, sazan balığı, turna levreği, havuz sazanı, kadife balığı, vakumlu paketlenmiş ve paketlenmemiş
|
|
||
Yayın balığı, sazan balığı, somon ve mersin balığı için karma yem. (İki sayfalık Ek No. 1'e bakınız.)
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Verona LLC markalı hazır balık yemekleri: Kızarmış barbunya, Jöleli turna levreği, Kalamar dolması, Sıcak pisi balığı füme, kızarmış pisi balığı, kızarmış sazan balığı, kızarmış kokarca, kızarmış balık pirzola, karides
|
|
||
Balık konservesi: Domates soslu kaya balığı, Domates soslu Karadeniz çaça balığı, Domates soslu gümüş sazan balığı, Domates soslu kesilmemiş tül, Domates soslu kesilmemiş hamsa.
|
|
||
Mersin balığı, somon, morina, yassı balık, beyaz balık, sazan balığı, ringa balığı, uskumru, istavrit, kapelin, kayabalığı yağ, mayonez, soslar ile tuzlanmış havyar.
|
|
||
Konserve balık: Domates sosunda kızartılmış mersin balığı, Domates sosunda kızartılmış sazan balığı, Metal kutuda domates sosunda kızartılmış yayın balığı
|
|
||
Balıklar için pelet ve kırıntı şeklinde karma yem: - yayın balığı için (başlangıç, üretim); - sazan balığı için (başlangıç, üretim); - somon ve mersin balığı için (başlangıç, üretim, anaç için)
|
|
||
Domates sosunda sterilize edilmiş konserve balıklar Domates sosunda kızartılmış doğranmış kaya balığı (072 numaralı ürün çeşidi), domates sosunda havuz balığı (U34 numaralı ürün çeşidi), domates sosunda kızartılmış sazan balığı (072 numaralı ürün çeşidi)
|
|
||
Gıda aromaları: "Gammarus Aroması 444001", "Yeşil Ot 444002", "Kenevir 444003", "Kenevir 444006", "Egzotik 444004", "Kan kurdu 444005", "Kan kurdu 444007", "Peskozhil 444008", "Sazan balığı için 444009", "Turp balığı için 4440
|
|
||
Konserve Balık. Yağ ilaveli doğal konserve: Yağ ilaveli doğal sazan balığı (ürün yelpazesi işareti I97); Yağ ilaveli doğal çipura balığı (ürün yelpazesi işareti C05); Orijinal Avrupa sebzeli
|
|
||
Balık mutfak ürünü: Balık pirzola, Jöleli balık, Fırında sazan balığı, Fırında mersin balığı, İhale balık topları, Marine altında kızarmış balık, Meyilli morina biftek, Eski Rus tarzında pişmiş turna levrek, Sem biftek
|
|
||
Balık ve deniz ürünlerinden mutfak ürünleri: Balık pirzola, Kızarmış notalar, Izgara balık, Hamurda kızartılmış kızarmış balık, Cumbar balığı, Kızarmış hake (marine edilmiş), Fırında sazan balığı, Balıklı krep,
|
|
||
Domates soslu konserve balık: Domates soslu sazan balığı, domates soslu turna balığı. Ambalaj: kapaklı kutular ve dilli kolay açılır kapaklar.
|
|
||
Konserve balık: Domates sosunda kızartılmış mersin balığı , Domates sosunda kızartılmış sazan balığı
|
|
||
Yağda beyazlatılmış, kurutulmuş veya kurutulmuş balık konservesi, tip: yağ , Yağda beyazlatılmış pisi balığı, Yağda beyazlatılmış sazan balığı, Aromada beyazlatılmış Hazar çaçası
|
|
||
İkinci öğünler balık bazlı: kızarmış capelin, kızarmış hake, kızarmış pollock, fırında uskumru, fırında alabalık, balık şiş, hamurda dil balığı, balık keki, kızarmış sazan balığı
|
|
||
Pasta Balık Mutfak Ürünleri: Deniz Ürünleri Kokteyl Sandviç; somon, pembe somon, sockeye somon, chum somon, pollock, morina, mezgit, navaga, alabalık, turna, turna levreği, sazan balığı dolgulu turtalar, turtalar, turtalar, kanepeler;
|
.
|
|
|
Yarı mamul balık ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş (bağırsağı alınmış balık, bağırsağı alınmış başsız balık, başsız balık, karkas, derili veya derisiz fileto, fileto parçası, sırt, parça (biftek), balık parçaları, kıyma) sazan balığı
|
|
||
Konserve balık. Domates sosunda kızarmış sazan balığı
|
|
||
Kakao ürünleri: %1012 alkalize edilmiş kakao tozları, kağıt torbalarda paketlenmiş, net ağırlık: 25 kilogram, S7, S75 sazan balığı solungaçları işaretli. Paketleme oranı: 0.02, 0.05
|
Olam Cocoa Deutschland GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Soğuk tütsülenmiş balık: asp, pisi balığı, crucian sazan, sazan, çipura, kadife balığı, nehir levreği, levrek, pilengas, sazan, hamamböceği, yayın balığı, turna levreği, gümüş sazan, kılıç balığı, turna balığı, beyaz balık, mavi mezgit, karagöz uskumru, t
|
|
||
Dondurulmuş balık mutfak yarı mamulü: balık köfteleri: havuz sazanı, sazan, gümüş sazan, sazan, turna balığı, turna levreği, kefal, levrek, sürgün, mersin balığı, Pirzola ve balık külçeleri (havuz sazanı, sazan, gümüş sazan, sazan, turna balığı,
|
|
||
FİLET BALIKLARI ICE-CREAM: turna levreği, Azak-Karadeniz kefali (pelengas), Hazar kefali, gümüş sazan, sazan, havuz sazanı, koç, yayın balığı, turna balığı, sazan, kadife balığı, morina balığı, somon balığı, pembe somon, pisi balığı, hake, mezgit balığı,
|
-2
|
|
|
Kıyılmış balık yemi dondurması: sazan, yayın balığı, turna levreği, kadife balığı, çipura, turna balığı, levrek, havuz balığı, kızılkanat, asp, hamamböceği, kılıç balığı, gümüş sazan, sazan, ot sazanı, pollock, mavi mezgit, pisi balığı, pisi balığı, yayın
|
|
||
tuzlu balık havyarı: alabalık, pembe somon, chum somon, sockeye somon, coho somon, beyaz balık, chinook somon, mersin balığı, sterlet, beluga, yıldız mersin balığı, turna balığı, gümüş sazan, hamamböceği, crucian sazan, sazan, yayın balığı, sazan, turna b
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş balık: pembe somon, ringa balığı, ringa balığı, saury, uskumru, istavrit, kapelin, butterfish, diş balığı, levrek, yayın balığı, morina balığı, chum somon, turna balığı, turna levreği, çipura, sazan, ot sazanı, gümüş sazan, sazan, kadife
|
|
||
Balık filetosu - pollock, burbot, sazan, pike levrek, kefal, loban, somon, alabalık, chum somon, pembe somon, kırmızı somon, coho somon, yağ balığı, sazan, gümüş sazan, beyaz sazan, morina balığı, pollock, mezgit balığı, pisi balığı, til
|
|
||
soğutulmuş balık: sazan, yayın balığı, çipura, crucian sazan, kadife balığı, asp, pike levrek, gümüş sazan, çim sazan, turna balığı, kızılkanat, roach, gümüş çipura, levrek, bersh, sazan.
|
|
||
KURU BALIK: sazan, gümüş sazan, pisi balığı, asp, beyaz sazan, pollock, sazan, çipura, crucian sazan, Kuril uskumru, pisi balığı, roach, capelin, vobla, dil balığı, beyaz gözlü, bersh, dace, rudd, tench, ram, ide, gümüş çipura, h , tilki
|
|
||
Soğutulmuş balık, ticari marka IP Yushchak TN: mersin balığı, sterlet, alabalık, sazan, aynalı sazan, KOI sazanı, gümüş sazan, ot sazanı, yayın balığı, turna balığı, sazan, crucian sazan, turna levreği, levrek
|
|
||
Kurutulmuş balık (bütün, çubuk, fileto, sırt) pembe somon, Asya smelt, küçük ağız smelt, yayın balığı smelt, lakedra, hindi, morina balığı, navaga, pisi balığı, pollock, morina balığı, kaya balığı, sazan, crucian sazan, sazan, yayın balığı, pike levrek, g
|
|
||
Balık fileto dondurma çeşitleri: pollock, burbot, crucian sazan, pelingas, pike levrek, kefal, somon, alabalık. buz gibi soğuk, asp. kadife balığı, sazan, gümüş sazan, beyaz sazan, morina balığı, mezgit balığı, pollock, pisi balığı, halibut, levrek (deniz
|
|
||
soğuk tütsülenmiş balık: uskumru, kokarca, yayın balığı, gümüş sazan, turna balığı, çipura, sazan, sazan, yağ, pisi balığı, asp, ton balığı, saury, kılıç balığı, marlin
|
|
||
Kurutulmuş balık gıda ürünleri. Kurutulmuş balıklar: pisi balığı, pisi balığı, kapelin, somon, turna levreği, berber, levrek, turna, asp, yayın balığı, kadife balığı, ide, gümüş çipura, kılıç balığı, gümüş sazan, ot sazanı, sazan, sazan, çipura, havuz saz
|
|
||
Her türlü soğuk tütsülenmiş balık hazırlama: havuz balığı, sazan, sazan, yayın balığı, çipura, ide, levrek, levrek, pollock, turna balığı, roach, kızılkanat, uskumru, yayın balığı, pisi balığı, gümüş sazan, smelt, turna levreği. Vakum altında paketlenmişt
|
.
|
|
|
Balıklardan elde edilen mutfak ürünleri (morina, turna levreği, somon, mersin balığı, pollock, crucian sazan, tilapia, sazan, ton balığı, uskumru, kaya balığı, istavrit, pisi balığı, yayın balığı, levrek, sazan, levrek, dori, dorada, buz, navaga, mavi whi
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: uskumru, pisi balığı, saury, savorin, dil balığı, çipura, hamamböceği, çhon, ide, gümüş sazan, sazan, havuz sazanı, kızılkanat, hamamböceği, istavrit, asp, yılan balığı, ton balığı, sazan, greenling, kefal, diş balığı, pelamida, y
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: uskumru, pisi balığı, saury, savorin, dil balığı, çipura, karagöz, kılıç balığı, ide, kefal, crucian sazan, kızılkanat, karagöz, istavrit, asp, yılan balığı, ton balığı, sardinella, sazan, yeşil ot, sazan, palamut, yağlı balık
|
|
||
Crucian sazan, kızılkanat, pisi balığı, mavi mezgit, kokarca, çipura, kadife balığı, capelin, nehir levreği, sazan, yayın balığı, turna levreği, gümüş sazan, turna balığı, roach, roach, gümüş çipura, mavi çipura, kokarca, balık, kasvetli, koç, kaya balığı
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık, kesilmemiş ve ürün yelpazesindeki her türlü kesim: çipura, gümüş sazan, ot sazanı, yayın balığı, sazan, crucian sazan, sazan, koç, shemaya, vimets, kızılkanat, sabrefish, turna, asp, pisi balığı, yasaklı, yayın balığı, gümüş bre
|
|
||
Kurutulmuş balıklar: kılıç balığı, çipura, hamamböceği, saury, asp, sazan, gümüş çipura, hamamböceği, gümüş sazan, yayın balığı, turna balığı, sazan, greenling, trifle I, II, III grupları, kızılkanat, crucian sazan, turna levreği, pollock, mavi mezgit, mo
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balıklar: ot sazanı, gümüş çipura, dace, asp, crucian sazan, sazan, kızılkanat, çipura, kadife, morina balığı, roach, podust, sazan, yayın balığı, pike levrek, gümüş sazan, kasvetli, sabrefish, turna, ide, kefal, dorada , pisi balığı, po
|
|
||
Canlı balık: sterlet, mersin balığı, beluga, yıldız mersin balığı, bester, sazan, sazan, sazan, cupid, gümüş sazan, yayın balığı, turna levreği, işaretli: Dinskoy balık kuluçkahanesi.
|
|
||
mutfak ürünleri: kızarmış balık: capelin, sazan, crucian sazan, gümüş sazan, smelt, pollock, navaga, lemonema, pisi balığı, pylengas, yayın balığı, pike levrek, sazan, kadife balığı, hake, levrek, Azov-Karadeniz kayabalığı, barbunya, mavi whiti
|
|
||
Soğutulmuş balık: çipura, havuz sazanı, sazan, sazan, vybets, turna levreği, kılıç balığı, yayın balığı, hamam böceği, gümüş sazan, turna balığı, gümüş çipura, berş, levrek, ot sazanı, çipura, sazan, pelengas, hamam böceği, kesilmiş (kafası ile birlikte b
|
|
||
İkinci öğle yemeği balık ve deniz ürünleri yemekleri: kızarmış balık (pollock, morina, mezgit, levrek, pisi balığı, mavi mezgit, beyaz balık, yayın balığı, pembe somon, çipura, pisi balığı, sazan, gümüş sazan, crucian sazan, burbot, alabalık, sazan, somon
|
|
||
Göl ve gölet-nehir balıklarından dondurulmuş balık çorbası için balık setleri: ot sazanı, bester, ruff, crucian sazan, sazan, Lena mersin balığı, çipura, kadife balığı, nehir levreği, vendace, sazan, yayın balığı, sterlet, pike levrek, gümüş sazan, yılan
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık çeşitleri: pisi balığı, havuz sazanı, sazan, kefal, kokarca, çipura, pollock, levrek, omul, pisi balığı, peled, hamamböceği, mavi mezgit, sazan, saury, uskumru, yayın balığı, turna levreği, koç, greenling, gümüş sazan, turna balığı
|
.
|
|
|
Soğuk tütsülenmiş balık, kesilmemiş ve kesilmiş: levrek, pisi balığı, yayın balığı, gümüş sazan, istavrit, uskumru, sardalya, sardinella, asp, pollock, sazan, morina, pisi balığı, dil balığı, sazan, çipura, yağ, törpü, davul
|
Perdomini-IOC S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Kesilmemiş, kafası alınmış, kafası alınmamış balıklar: turna levreği, Azak-Karadeniz kefali (pelengas), kılıç balığı, koç, havuz sazanı, yayın balığı, turna balığı, gümüş sazan, sazan, çipura, levrek, kadife balığı, sazan, ot sazanı, ry
|
|
||
Balık mutfak yarı mamulleri (chum somon, turna levreği, morina balığı, yayın balığı, sazan, somon, alabalık, levrek, pollock, ide, turna balığı, morina balığı, hamamböceği, crucian sazan, sazan, pembe somon, peynir, muksun): derili fileto, derili fileto
|
|
||
Dondurulmuş deniz balığı, tatlı su, sazan, yayın balığı, çipura, turna, asp, rybets, kızılkanat, roach, turna levreği, kutum, crucian sazan, kefal, kadife balığı, levrek, gümüş sazan, ot sazanı, Dolginskaya ringa balığı, Hazar puzanok, büyük gözlü puzano
|
.
|
|
|
Ambalajdaki balık ürünleri: kesilmiş ve kesilmemiş balıklar: somon, alabalık, havuz balığı, sazan, sazan, gümüş sazan, yayın balığı, turna, ot sazanı, turna levreği, kefal, mersin balığı, hake, cumbria, pollock, pollock, mezgit balığı, capelin, floun
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş balık çeşitleri: turna, çipura, turna levreği, levrek, hamamböceği, uskumru, ringa balığı, sazan, havuz sazanı, sazan, yayın balığı, gümüş sazan, ide, kadife balığı, morina balığı.
|
|
||
Kurutulmuş balık: gümüş çipura, çipura, kızılkanat, mavi çipura, kılıç balığı, roach, capelin, roach, bersh, pike levrek, mavi mezgit, gümüş sazan, gümüş sazan, sazan, uskumru, yayın balığı, turna balığı, levrek, pollock, ide, asp, pisi balığı, morina, cr
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş kesilmemiş balık ve her türlü kesim: çipura, kızılkanat, kılıç balığı, mavi mezgit, gümüş sazan, sazan, uskumru, yayın balığı, turna balığı, asp, pisi balığı, crucian sazan, ot sazanı, muz, gümüş çipura, mavi çipura, roach, roach, b
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balıklar: uskumru, istavrit, çipura, mezgit, gümüş sazan, pisi balığı, greenling, yayın balığı, sazan, asp, roach, ram, rudd, sabrefish, yayın balığı, turna balığı, crucian sazan, III grubunun önemsizliği, saury, yağ, pompanita,
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş balık çeşitleri: turna, çipura, turna levreği, levrek, hamamböceği, uskumru, ringa balığı, sazan, havuz sazanı, sazan, yayın balığı, gümüş sazan, ide, kadife balığı, morina balığı.
|
|
||
Kurutulmuş balık: çipura, kızılkanat, çipura (sopa), kapelin, levrek, asp, sazan, gümüş çipura, kılıç balığı, hamamböceği, pisi balığı, hamam böceği, beyaz gözlü, sardinella, greenling, kokarca, sazan, pisi balığı, gümüş sazan, ide, ot sazanı, yayın balığ
|
|
||
Balık gıda ürünlerinden kıyma: somon balığı (chum somon, somon, alabalık, koho somon, kırmızı somon, pembe somon, bisküvi), turna balığı, gümüş sazan, sazan, yayın balığı, sazan, amur, mersin balığı, sterlet, katran köpekbalığı, barbunya, ho
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: levrek, pollock, pisi balığı, pisi balığı, greenling, morina balığı, uskumru, istavrit, sardalya, saury, smelt, çipura, sazan, turna balığı, crucian sazan, gümüş sazan. Ürünler tüketici ve nakliye konteynerlerinde paketlenir.
|
.
|
|
|
Soğuk tütsülenmiş balık (her türlü kesim): çipura, çipura, turna levreği, sazan, kılıç balığı, yayın balığı, hamamböceği, gümüş sazan, turna balığı, asp, ide, havuz sazanı, levrek, ot sazanı, berber, gümüş çipura, vimets, kaya balığı, sazan, kızılkanat
|
|
||
Her türlü kesimden soğuk tütsülenmiş balık gıda ürünleri: pisi balığı, yağ, uskumru, istavrit, diş balığı, greenling, yayın balığı, yayın balığı, sazan, çipura, crucian sazan, burbot, turna, gümüş sazan, beyaz cupid, asp, ku
|
|
||
Dondurulmuş balık, kesilmemiş ve kesilmiş ürün yelpazesinde: koç, sazan, gümüş sazan, çipura, vimba, turna levreği, kılıç balığı, sazan, havuz sazanı, pelengas, kefal, turna balığı, yayın balığı, levrek, berş, gümüş çipura, kızılkanat, vobla, kadife balığ
|
|
||
Dondurulmuş balık: çipura, hamamböceği, gümüş çipura, kılıç balığı, kaya balığı, gümüş sazan, turna balığı, vimets, kızılkanat, levrek, turna levreği, yayın balığı, havuz sazanı, ide, asp, sazan, sazan, kesilmiş dahil (başı kesilmiş, yarı kesilmiş, içi bo
|
|
||
Kurutulmuş balıklar: çipura, karagöz, akgöz, kızılkanat, dil balığı, hamam balığı, kılıç balığı, ide, gümüş sazan, sazan, ot sazanı, levrek, çipura, asp, sardinella, yayın balığı, sazan, greenling, 3. grup önemsiz balık, kefal, gümüş çipura, kapari
|
|
||
Kurutulmuş balık, kurutulmuş: pisi balığı, kalamar, verkhovka, kaya balığı, istavrit, char, hamamböceği, koç, ruff, roach, levrek, sazan, turna balığı, kokarca, çipura, crucian sazan, kızılkanat, vomer, gümüş sazan, pollock, iğne balığı, vendace, vatoz, g
|
|
||
SICAK Tütsülenmiş Balık (pembe somon, chum somon, terebentin, pisi balığı, uskumru, somon, balık sosisleri, capelin, ide, turna balığı, crucian sazan, morina balığı, çipura, levrek, gümüş sazan, sazan, ringa balığı, kafalar, yüzgeçler, sırtlar)
|
|
||
Kurutulmuş balık yemi ürünleri: Kurutulmuş çubuklar, kıyılmış balıktan kurutulmuş çubuklar (halibut, pollock, morina balığı, pisi balığı, navaga, greenling, kızılkanat, crucian sazan, yayın balığı, turna balığı, gümüş sazan, sazan), kıyılmış somondan kuru
|
|
||
SOĞUTULMUŞ BALIK: gümüş sazan, mersin balığı, ot sazanı, sazan, morina balığı, yayın balığı, kızılkanat, ide, çipura, havuz sazanı, turna balığı, sazan. Balık kesme türleri - kesilmemiş, kafası ile birlikte kesilmiş, kafası kesilmiş.
|
|
||
Birinci ve ikinci sınıf dondurulmuş balıklar: beyaz göz, berber, gümüş çipura, asp, çipura, crucian sazan, hamamböceği, levrek, morina balığı, kılıç balığı, sazan, mavi çipura, yayın balığı, turna levreği, turna balığı, gümüş sazan, ide Ambalaj - tepsiler
|
|
||
Soğutulmuş balık: sazan, yayın balığı, turna levreği, çipura, kadife balığı, turna balığı, havuz balığı, kızılkanat, levrek, asp, gümüş sazan, sazan, ot sazanı
|
|
||
Kürlenmiş ve soğuk tütsülenmiş balık ürünleri: yayın balığı, sazan, turna levreği, turna balığı, çipura, kadife balığı, havuz sazanı, asp, levrek, hamamböceği, kızılkanat, hamamböceği, trifle 2 g., gümüş sazan, sazan, ot sazanı, levrek, çaça balığı, kapel
|
|
||
Kurutulmuş balıklar: çipura, karagöz, akgöz, kızılkanat, dil balığı, hamam balığı, kılıç balığı, ide, gümüş sazan, sazan, ot sazanı, levrek, çipura (sopa), asp, yayın balığı, sazan, greenling, 3. grup önemsiz balık, kefal, gümüş çipura, kapelin
|
|
||
Kurutulmuş balık çeşitleri: yayın balığı, sazan, uskumru, gümüş çipura, çipura, kızılkanat, çipura, kılıç balığı, roach, capelin, roach, bersh, pike-levrek, gümüş sazan, sazan, turna, levrek, asp, crucian sazan, çim sazan, yasaklı balık.
|
|
||
Dondurulmuş balık (başsız, parça, karkas) t. Novy Mir: kadife balığı, ot sazanı, sazan, pisi balığı, levrek, mezgit, somon balığı, yayın balığı, çipura, gümüş sazan, havuz sazanı, pisi balığı, ton balığı, morina balığı, pollock, navaga, mersin balığı, kal
|
🇺🇦 Ukraine
|