Sığır Tendonu GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 2309: Hayvan gıdası olarak kullanılan müstahzarlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Mutfaklık et küçük parçalar, kemiksiz pişirilmiş dondurulmuş: Kürek kemiğinden sığır tendonu, Arka bacaktan sığır bağ dokusu, Ön incikten sığır bağ dokusu.
|
|
||
Sığır tendonu, kesilmiş sığır eti blokları dondurulmuş
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul işlenmiş et ürünleri: blok halinde sığır damarı (sığır tendonu),
|
|
||
Haşlanmış sığır kesim ürünleri: sığır aortu, sığır Aşil tendonu, sığır memesi, sığır dudakları, sığır diyaframı, sığır Kaltyki, sığır kitabı, sığır ışığı, sığır diyafram zarı, kas
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: sığır sakatatı (tendon, damar, diyafram parçaları, karaciğer, dil, kalp, böbrekler, kafa kırpıntıları) dondurulmuş
|
FRIGORIFICO SAN ANTONIO FRISA S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Et endüstrisinde işlenmiş ürünler: dondurulmuş sığır sakatatı (kalp, dil, karaciğer, böbrek, tendon, damar, diyafram, diyafram parçaları)
|
Madeka S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Singing Rock, TENDON işaretli tekstil malzemelerinden yapılmış deri eşyalar: çantalar, çuvallar-çantalar
|
LANEX a.s.
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
Geri iten tıbbi aletler: 1. Tendon kaskı için kancalar. 2. Kanca KILNER, FRAZIER, KLEINERT-KUTS, OCJNNOR, GRAEFE, CUCHING, MOLDESTAD, JOSEPH, GUTHRIE, ROLLET, KNAPP, GILLIES, KLEINSASSER. 3. Fistu için kanca
|
, Nopa instruments Medizintechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Peritendinöz enjeksiyon ve eklem boşluğuna giriş için sodyum hiyalüronat OST TENDON viskoelastik çözeltisi
|
TRB Chemedica AG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Sporcuların hareket gücünü artırmak için egzersiz makinesi TENDO, ev kullanımı için değil, aksesuarlarla birlikte,
|
TENDO SPORTS MACHINES
|
🇸🇰 Slovakia
|
|
Geri iten tıbbi aletler: 1. Tendon kaskı için kancalar. 2. Kanca KILNER, FRAZIER, KLEINERT-KUTS, OCJNNOR, GRAEFE, CUCHING, MOLDESTAD, JOSEPH, GUTHRIE, ROLLET, KNAPP, GILLIES, KLEINSASSER. 3. Yumruk için kanca
|
Nopa instruments Medizintechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Geri iten tıbbi aletler: Geri iten tıbbi aletler: 1. Tendon kaskı için kancalar. 2 . KANCA KILNER, FRAZIER, KLEINERT-KUTS, OCJNNOR, GRAEFE, CUCHING, MOLDESTAD, JOSEPH, GUTHRIE, ROLLET, KNAPP, GILL
|
Nopa instruments Medizintechnik GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Soğutulmuş yarı mamul yan ürünler. Sığır etinden: sığır ciğeri, sığır böbrekleri, sığır kalbi, sığır dili, sığır memesi, hafif sığır eti, sığır işkembesi, sığır kuyrukları, sığır bacakları ve popo eklemi, sığır damarları
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünleri: sığır eti, preslenmiş sığır eti, sığır balykovy incelik, sığır sığır filetosu, sığır bonfile, sığır somunu, sığır boynu, sığır balyk, sığır rulo
|
|
||
Sığır sakatatı: sığır kafası; sığır beyni; sığır kulağı; sığır dili; sığır kaltyks; sığır karaciğeri; sığır kalbi; sığır ciğerleri, trakea, diyafram; sığır memesi; sığır yara izleri, abomasumlar, kitaplar; sığır böbreği;
|
|
||
Et ürünleri: Ürün yelpazesinde soğutulmuş sığır eti yan ürünleri: Sığır bacağı, sığır damarları, soğutulmuş sığır böbrekleri, light sığır eti, sığır kuyrukları, sığır dili, sığır beyni, sığır memeleri, sığır ciğeri
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır azu, Sığır antrikot, Sığır Stroganoff, Sığır bonfile Sığır pirzola, Kemiksiz sığır kalça kısmı, Kemikli sığır omuz, Sığır kaburga
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
Yenilebilir sakatattan yarı mamul ürünler: sığır karaciğeri, Stroganoff karaciğeri, sığır kalbi, sığır dili, light sığır eti, sığır böbrekleri, sığır kırpıntıları, sığır bacakları, karaciğer şiş kebabı, karaciğerden sığır stroganoff, sığır eti
|
.
|
|
|
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Yarı mamul topak kemiksiz soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti: sığır bonfile, sığır fileto, sığır bacak, sığır boyun, sığır göğüs eti, sığır omuz, sığır yan
|
|
||
Çiğ bağırsak tuzlu sığır, domuz: sığır özofagusu; sığır kılıfları; sığır yaban mersini; mavi sığır filmi; sığır çemberi; sığır yürüteçleri; sığır idrar keseleri; domuz kılıfları; domuz kapari;
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul et ürünleri: küçük boyutlu kategoriler A: sığır but biftek, sığır biftek, sığır langette, sığır biftek, sığır escalop, domuz şnitzel, sığır straganof, azu sığır eti, rosto sığır eti, gulaş g
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul et ürünleri: küçük boyutlu kategoriler A: sığır but biftek, sığır biftek, sığır langette, sığır biftek, sığır escalop, domuz şnitzel, sığır straganof, azu sığır eti, rosto sığır eti, gulaş g
|
|
||
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
|
|
||
Sığır hamurunda yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş sığır-tavuk: sığır köftesi, sığır-tavuk; sığır etli mantı, mantı patatesli sığır eti, mantı Kabaklı sığır eti, mantı Koçlu sığır eti
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
Evcil hayvanlar için ikramlar (mama) (köpekler, kediler): Hafif sığır eti, Sığır işkembesi, Dilimlenmiş sığır eti, İhale sığır eti, sığır eklemi, Sığır tendonları, Sığır kürek kıkırdağı, Sığır kuyruğu
|
|
||
Et. Sığır etini dilimlere ayırma. Kemiksiz sığır eti; Sığır sırtı; Sığır kaburgası; Kemikli sığır eti; Kemiksiz sığır eti hamuru; Sığır gevreği; Sığır çorbası seti
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, A kategorisinin büyük boyutlu topakları - butlar, sığır kürekleri , sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti,
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: - Sığır eti topak kemiksiz: kategori A - sığır balyk, sığır bonfile, sığır sırtı (kalça kısmı b / c), sığır boynu; kategori B - güveç için et.-sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et - sığır etinden - büyük boy kemiksiz - kategori A: Sığır bonfile; Sığır Jübile, Pilaki için sığır eti, Kavurma için sığır eti; kategori B: Tender kavurma için sığır eti, Evde sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: haşlanmış sığır eti, sığır gulaşı, pirinçli sığır eti, sığır biftekleri, sığır but biftekleri, sığır biftekleri (kalın kenarlı, ince kenarlı), sığır filetosu - kırpıntılardan minionlar, thibault biftekleri
|
, Russian Federation
|
|
|
Yarı mamul sığır eti ürünleri. Topak kemiksiz (kategori A): sığır bonfile, - sığır sığır fileto, güveç için sığır eti, kızartma için sığır eti, öğle yemeği sığır eti; Küçük topak kemiksiz (kategori A): azu from
|
Emainox S.R.L
|
🇮🇹 Italy
|
|
Yarı mamul topak et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden: Kategori A - butlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartmalık sığır eti, pilaki için sığır eti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, topaklı kategori A - jantlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, güveç için sığır eti, g
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: Birinci kategori - sığır dilleri, sığır karaciğeri, sığır böbrekleri, sığır beyni, sığır kalbi, sığır diyaframı, sığır eti ve kemik kuyrukları, et kırpıntıları, yarı
|
|
||
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: Birinci kategori sığır eti: sığır dili, sığır ciğeri, sığır kalbi, sığır böbrekleri, sığır ciğeri gulaşı, sığır ciğeri bütün soğan doğal biftek, f
|
|
||
Bütün parça et tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış soğutulmuş ürünler: A kategorisinden sığır eti: Boyarskaya sığır eti, Pirinç sığır eti, Sığır filetosu, Sığır pastırması; B kategorisinden sığır eti: Sığır boynu, Top
|
.
|
|
|
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul sığır eti topaklanmış et ürünleri: büyük kemiksiz topaklanmış olanlar, kategori A (sığır bonfile, sığır sığır fileto, sığır omuz, sığır jambon, pirinç sığır eti, sebzeli kuşkonmaz
|
|
||
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. İşlenmiş et yan ürünleri: Et ve kemik - sığır kuyrukları; Etli - sığır dilleri, sığır ciğeri, sığır kalbi, sığır kırpıntıları, hafif sığır eti, sığır testisleri
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK KEMİKSİZ: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; güveçte sığır eti kategori A; sığır göğüs eti kategori B; ev usulü sığır eti, kategori B; sığır eti
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: sığır dili; sığır karaciğeri; sığır kalbi; akciğerler, trakea, sığır diyaframı; sığır memesi; sığır böbrekleri; sığır etleri; domuz dilleri; domuz karaciğeri; domuz kalbi
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: sığır filetosu, pirinçli sığır eti, antrikot sığır eti, sığır boynu sığır omuzu, kıyılmış sığır eti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri f soğutulmuş kemiksiz parçalar (büyük parçalar) kategori A: sığır bonfile, sığır sığır fileto, sığır boyun, sığır omuz, sığır bacak, sığır kanat, g'den pişirme ve ızgara için et
|
|
||
Etten mutfak ürünleri. Fırında sığır eti ürünleri: sığır boynu, sığır kaburga, sığır jambonu, sığır balyk, sığır incelik, sığır omuz. Fırında kuzu mutfak ürünleri: kuzu boynu
|
.
|
|
|
Gurme sığır ve domuz eti ürünleri: tütsülenmiş haşlanmış sığır eti: A kategorisi: "Balykovy sığır eti lezzeti", "Sığır filetosu", "Sığır bonfile", "Sığır somunu", "Sığır basturma", "Boyun", "Bavarsk kaburga
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy, paketlenmiş kategori A: bonfile sığır eti: Sığır filetosu Ekstra sığır eti. Kategori B: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti Sığır eti
|
|
||
Sığır, domuz etinden paketlenmiş yarı mamul et, soğutulmuş, dondurulmuş: sığır bonfile, kemiksiz sığır omuz, kemiksiz sığır but, kemiksiz sığır incik, kemiksiz sığır eti, butsuz sığır eti
|
|
||
çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Ermeni usulü sığır eti, Leningradskaya sığır eti, sığır basturma, Yuzhnaya sığır basturma, sığır bonfile, sığır dili
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: Topak kemiksiz: Kemiksiz sığır sırtı, Kemiksiz sığır omuzu, Kemiksiz sığır boynu, Kemiksiz sığır filetosu, Kemiksiz sığır incik, Kemiksiz sığır incik, Bonfile go
|
|
||
Yan ürünlerden oluşan kuru yem verniği çeşitleri. Kurutulmuş sığır memesi, kurutulmuş sığır ciğeri, hafif kurutulmuş sığır eti, kurutulmuş sığır böbrekleri, kurutulmuş sığır kalbi, kurutulmuş sığır trakeası, kurutulmuş sığır damarı,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Şaşlık (domuz, sığır, kuzu, tavuk); pirzola (sığır, sığır + domuz, domuz, tavuk, hindi); köfte (sığır, sığır + domuz, sığır + kuzu, kuzu, tavuk); mantı (sığır
|
|
||
Kurutulmuş yem: Jim Beam sığır eti ödülleri: kurutulmuş sığır memesi, kurutulmuş dana burnu, kurutulmuş sığır burnu, kurutulmuş dana dudakları, kurutulmuş sığır dudakları, kurutulmuş sığır işkembesi, kurutulmuş kıyma sığır işkembesi, sığır işkembesi k
|
|
||
Kediler ve köpekler için mamalar: ödüller: Kurutulmuş sığır midesi, Kurutulmuş sığır trakeası, Kurutulmuş sığır akciğeri, Kurutulmuş sığır memesi, Kurutulmuş sığır yemek borusu, Kurutulmuş sığır ciğeri, Kurutulmuş sığır ağızlığı.
|
SIA P & S BALTIC
|
🇱🇻 Latvia
|
|
yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş topak kemiksiz A kategorisi: - sığır bonfile; pişirmek için sığır eti; güveç sığır eti; ızgara sığır eti; sığır fileto; pişirmek için sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
|
|
||
Biber soslu sığır etli mini turtalar, sığır etli mini turtalar, en kaliteli biftekli turtalar, sığır etli ve mantarlı turtalar, sığır etli ve peynirli turtalar, sığır etli turtalar, sığır etli turtalar
|
Mrs Macs Pty Ltd
|
🇦🇺 Australia
|
|
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kemikli sığır göğüs eti, kaburgalı sığır eti
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul ürünler: dondurulmuş köfte sığır eti, domuz eti ve sığır eti, domuz eti; dondurulmuş sığır mantısı, sığır eti-koyun eti, taze sığır eti, taze kabaklar, salata
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
|
|
||
Soğutulmuş kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - basturma; Tütsülenmiş haşlanmış soğutulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti "Şarküteri", sığır eti "Kazak", sığır eti "Gurme", pastırmalı sığır eti.
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sığır etinden büyük boy kemiksiz, OKP kodu 92 1461: kategoriler A: "Sığır bonfile", "Jübile sığır eti", "Kavurma için sığır eti", "Sığır eti için
|
.
|
|
|
"Lezzetin mükemmelliği" işaretli sığır eti ürün çeşitleri: Pişirilmiş-füme ürünler: "Holiday" sığır eti; "Montana" sığır eti; Bulgar sığır eti; Teriyaki soslu sığır eti Festive sığır eti
|
|
||
Konserve et "Haşlanmış et", Haşlanmış sığır eti "Delicacy", Haşlanmış sığır eti "Moscow", Haşlanmış sığır eti "Classic", Haşlanmış sığır eti "Russian", Haşlanmış sığır eti "Elite", Haşlanmış sığır eti "Army-style"
|
|
||
Sterilize edilmiş topaklı konserve et: Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Klasik haşlanmış sığır eti, Russkaya haşlanmış sığır eti, Elit haşlanmış sığır eti, Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Moskova haşlanmış sığır eti 628000
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: yarı mamul ürünler topaklanmış sığır eti: kategori A izmarit, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, sığır eti
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri (Kategori B): kıyılmış domuz ve sığır eti %10, kıyılmış domuz ve sığır eti C, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz ve sığır eti, kıyılmış domuz ve sığır eti Piquant, sığır pirzola
|
|
||
Konserve et ve sebze sterilize edilmiştir. Tahıllar ile: Sığır etli pirinç lapası, Sığır etli karabuğday lapası, Sığır etli darı lapası, Sığır etli inci arpa lapası, Sığır etli arpa lapası, Sığır etli pirinç lapası
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş parçalar: Sığır etinden azu, Sığır kebabı, Sığır omuz kesimi, Sığır çorbası seti, Sığır omuz kesimi, Sığır kalça kesimi tütsülenmemiş
|
|
||
Sığır, domuz, tuzlanmış bağırsak hammaddeleri: sığır özofagusu; sığır kılıfları; mavi sığır filmi; sığır çemberi; sığır yürüteçleri; domuz kılıfları; domuz kapari; domuz kazları; domuz bukleleri; kabarcıklar
|
|
||
SIĞIR VE DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL DOĞAL ETLER. Yarı mamul sığır eti parça ürünleri: sığır bonfile, kategori A; sığır göğüs eti, kategori B; Kategori A sığır antrikot; sığır pirzola A. Melko
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Çiğ füme sığır eti ürünleri: Bündner sığır eti, Tirol sığır eti, Nogelholz sığır eti, Holstein sığır filetosu, sığır bonfile, Regenburg boyun, Schwarzwald göğüs eti, rulo
|
|
||
Büyük kemiksiz sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et topakları: kategori A - Sığır Jübile, Kavurma için sığır eti, Pilaki için sığır eti; kategori B - Sığır göğüs eti, Sığır eti
|
|
||
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal ürünler. Yarı mamul topak sığır eti ürünleri: büyük topak kemiksiz kategoriler A: bonfile, sığır Jubilee, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti, sığır rosto d
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
|
.
|
|
|
A kategorisindeki yarı mamul kemiksiz büyük boyutlu topaklar: sığır, domuz, kuzu bonfile; sığır, domuz, kuzu fileto; sığır boyun, sığır kanat, omuz: sığır, kuzu; sığır jambon (üst, yan
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, sığır etinden büyük boy kemiksiz, kategori A: Yumuşak sığır bonfile, Sığır fileto; sığır etinden kemiksiz yarı mamul et porsiyonları kategori A: Sığır biftek, Yumuşak sığır antrikot
|
|
||
yarı mamul kemiksiz büyük boy sığır eti kategori A: sığır bonfile, pişirmek için sığır eti; yarı mamul küçük parça kemiksiz sığır eti kategori B: sığır kebabı, güveç için sığır eti; yarı mamul ürün
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
|
|
||
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
|
|
||
Ürün yelpazesinde yarı mamul et ve et içeren parça soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler: Kategori A: sığır döşü; sığır kürek kemiği; kaburgada sığır bonfile; sığır küspesi; sığır pirzola eti; sığır boynu
|
|
||
Et içeren konserve: Sığır etli pirinç lapası, Sığır etli inci arpa lapası, Sığır etli karabuğday lapası, Sığır etli darı lapası, Sığır etli bezelye, Sığır etli pilav, Kuzu etli pirinç lapası.
|
|
||
Domuz, sığır, kuzu, at etinden çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Çiğ tütsülenmiş ürünler: sığır etinden - Sığır Balyk, Lezzetli sığır eti, Sığır boynu, Sığır bonfile, Carpaccio, Bira atıştırmalık; ve
|
|
||
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul sığır etinden parça gıdalar. Büyük boy kemiksiz: kategori A - Sığır bonfile, Jübile sığır eti, Kavurmalık sığır eti, Karkas için sığır eti
|
|
||
İmparatorluk doğal yarı mamul et ürünleri: (Kategori A) Sığır eti topakları: ekstra sığır eti, güveçlik sığır eti; Küçük topaklı posalı sığır eti: azu, sığır straganof, gulaş; (Kategori B) Sığır etinden büyük topaklar
|
|
||
Yan ürünlerden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Sığır ve dana etinden: sığır memesi, sığır bacakları, sığır kuyrukları, sığır kaltyk, sığır testisleri; Domuz eti: domuz derisi, domuz bacakları, domuz kafası, domuz kaltyk,
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş: -köpüklü kemiksiz kategoriler A: Sığır filetosu, Sığır antrikotu, Sığır boynu, Pilaki için sığır eti, Kızartma için sığır eti; -küçük topak boyutu
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri th. Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük parçalar: kategori A-butts, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, g
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti yarı mamulleri: büyük boy kemiksiz kategori A: Sığır omuz filetosu, Sığır omuz, Kavurma için sığır eti, Sığır bonfile, Sığır sırtı; büyük topaklı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: A kategorisinde büyük boy kemiksiz sığır eti - birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti, 2. sınıf sığır eti, kürek kemiği; A kategorisinde kıyılmış sığır eti - kıyılmış sığır eti.
|
|