Soğuk tütsülenmiş Baltık ringa balığı GTIP / HS CODE ✨
- 0302: Balıklar (taze veya soğutulmuş)
- 0303: Balıklar (dondurulmuş)
- 030353: Sardalyalar, palatika veya çaça balığı (Sprattus sprattus); dondurulmuş
- 0305: Balıklar (kurutulmuş, tuzlanmış, salamura edilmiş veya tütsülenmiş)
- 030539: Diğer balıkların filetoları; kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş
- 030544: Tilapya, yayın, sazan, yılan, nil levreği ve yılanbaş balıklarının filetoları; tütsülenmiş
- 030549: Diğer balıklar (tütsülü)
- 03054980: Diğer balıklar (tütsülü)
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 160413: Sardalya/palatika/çaça balıkları-müstahzar ve konserve (bütün/parça)
- 160420: Hazırlanmış/konserve edilmiş diğer balıklar
- 16042090: Hazır konserve; ringa, palamut, ve diğer balıklar
- Roll Termojel Cırtcırtlı Sıcak - Soğuk Kompres 14 cm x 33 cm
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Küçük balık, soğuk tütsülenmiş: Baltık ringa balığı, oluklu mukavva kutularda paketlenmiş, net ağırlık 2 kg ila 4 kg, IE Karakhanyan R.A. işaretli.
|
|
||
Konserveler: yağda soğuk tütsülenmiş Atlantik ringa balığı; yağda soğuk tütsülenmiş Pasifik ringa balığı; yağda soğuk tütsülenmiş Atlantik uskumrusu; yağda soğuk tütsülenmiş Japon uskumrusu; ton balığı (sarı yüzgeçli
|
|
||
küçük soğuk tütsülenmiş balıklar: ringa balığı, çaça balığı, Karadeniz mezgiti (merlanca), kaya balığı, Baltık çaça balığı, Karadeniz çaça balığı, sarıkanat, Pasifik sardalyası, Karadeniz istavriti
|
|
||
Tütsülenmiş ve soğuk tütsülenmiş balık: ringa balığı, uskumru, pisi balığı, sardalya, sardinella, istavrit a, alabalık, Baltık somonu, Atlantik somonu (somon), Uzak Doğu somonu: chum somonu, pembe somon, kırmızı somon, koho somonu, çene
|
|
||
Tütsülenmiş ve kurutulmuş balık ve balık ürünleri: soğuk tütsülenmiş: Pasifik ringa balığı, Olyutorskaya ringa balığı, Ivasi ringa balığı, uskumru, bağırsağı alınmış uskumru, kokarca, vendace, levrek, bağırsağı alınmış levrek, sal
|
|
||
tütsülenmiş balık gıda ürünleri: soğuk tütsülenmiş Pasifik ringa balığı ve sardalya (Azak-Karadeniz ringa balığı (Don, Dinyeper, Tuna, Kerç) - Alosa pontica; Atlantik ringa balığı - Clupea harengus; AMIDE İletim yağları
|
|
||
Yağda tütsülenmiş balık konservesi: Yağda tütsülenmiş hamsi Delicacy , Yağda tütsülenmiş kapelin Delicatessen, Yağda tütsülenmiş mersin balığı Delicacy , Yağda tütsülenmiş Saury Delicatessen, Yağda tütsülenmiş Baltık ringa balığı
|
|
||
Tuzlanmış, kurutulmuş ve tütsülenmiş balık: tuzlanmış - uskumru, pembe somon, alabalık, somon, ringa balığı, yayın balığı..ipek,. yıkama, hamsi; soğuk tütsülenmiş - kapelin, ringa balığı, uskumru, saury, pembe somon, yayın balığı, çipura, crucian sazan, a
|
|
||
Tütsülenmiş balık konserveleri: - Yağda tütsülenmiş Atlantik ringa balığı (fileto, fileto parçaları, fileto dilimleri, karkaslar, parçalar); - Yağda soğuk tütsülenmiş Atlantik ringa balığı (fileto, fileto parçaları, fileto dilimleri, karkaslar, parçalar)
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık gıda ürünleri: Vakum kullanılarak alt tabakalı veya alt tabakasız polimerik ve kombine malzemelerden yapılmış torbalarda paketlenmiş soğuk tütsülenmiş kesilmemiş ringa balığı, g
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık gıda ürünleri. Soğuk tütsülenmiş Pasifik ringa balığı ve sardalya, kesilmemiş ve kesilmiş (salamura, solungaç, yarı bağırsak, bağırsak, başsız, karkas, sırt, fi destek maddesi PVC R64 COLOR3 mobilya için
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık gıda ürünleri: oluklu mukavvadan yapılmış kutularda, polimerik malzemelerden yapılmış kutularda paketlenmiş soğuk tütsülenmiş kesilmemiş ringa balığı
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık gıda ürünleri. Soğuk tütsülenmiş Pasifik ringa balığı ve her türlü kesimden sardalya. Tüketici ve nakliye konteynerlerinde paketlenmiştir
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: ringa balığı, somon balığı, morina balığı, sazan balığı ve aşağıdaki kesim türlerine sahip diğer familyalar, cinsler ve balık türleri - kesilmemiş, solungaçlı, kafası kesilmiş, kafası kesilmiş, kafası kesilmiş
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: ringa balığı, uskumru, saury, istavrit, crucian sazan, asp, pisi balığı, yayın balığı, çipura, smelt, capelin, pembe somon, chum somon, somon, alabalık, char (kesilmemiş, solungaçlı, başsız, bağırsaklı, bağırsaklı
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş, soğuk tütsülenmiş balık: ringa balığı. Paketleme: Vakum paketleme, polimerik malzemelerden yapılmış alt tabakalı veya alt tabakasız torbalar, alt tabakalı veya alt tabakasız shrink filmler, polimerik malzemeler
|
|
||
GOST 813-2002'ye uygun olarak üretilen soğuk tütsülenmiş Pasifik ringa balığı ve sardalya
|
|
||
Her türden soğuk tütsülenmiş Pasifik ringa balığı. Tüketici ve nakliye konteynerlerinde paketlenmiştir.
|
.
|
|
|
Soğuk tütsülenmiş Pasifik ringa balığı ve sardalya: Azak-Karadeniz ringası (Don, Dinyeper, Tuna, Kerç), Atlantik ringası, Beyaz Deniz ringası, Hazar ringası, göbek, brazh
|
Harman Becker Gepkocsirendszer
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Soğuk tütsülenmiş Pasifik ringa balığı ve sardalya, kesilmemiş ve kesilmiş (yontulmuş, solungaçlı, başsız, yarı bağırsaklı, sırtı bağırsaklı, derili fileto) çeşitler halinde:
|
.
|
|
|
Soğuk tütsülenmiş Atlantik ringa balığı: takım halinde, sırt, dilimler, başsız, karkas, derili fileto, derili fileto, derisiz fileto, parçalar; kesilmemiş; başı ile birlikte bağırsağı alınmış
|
|
||
Küçük soğuk tütsülenmiş balıklar (sarıkanat, Karadeniz çaça balığı, Baltık, Hazar ve Kuzey Denizi berlam balığı, Baltık ringa balığı, Azak-Karadeniz ringa balığı, Atlantik, Beyaz Deniz, Iwasi ve Pasifik, Azak-siyah uskumru
|
1
|
|
|
Soğuk tütsülenmiş ringa balığı (Baltık ringa balığı), kesilmemiş
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş küçük balıklar: Soğuk tütsülenmiş Baltık ringası, Soğuk tütsülenmiş çaça balığı, Soğuk tütsülenmiş istavrit, Soğuk tütsülenmiş kapelin, Soğuk tütsülenmiş Tyulka, Soğuk tütsülenmiş lüfer, Soğuk tütsülenmiş Karadeniz Barabulya. İşaretleme
|
|
||
Konserve tütsülenmiş balık: Baltık çaça balığı yağında Sprats Baltık çaça balığı yağında Sprats Baltık ringa balığı yağında Extra Sprats Kuzey Denizi çaça balığı yağında Sprats Karadeniz çaça balığı yağında Sprats
|
|
||
küçük sıcak tütsülenmiş balık: Karadeniz istavriti, barbunya (sultanka), Azak-Karadeniz kayabalığı, Avrupa kokarca, Baltık ringa balığı, Baltık çaça balığı, Azak-Karadeniz uskumrusu, Avrupa hamsisi, Atlantik ringa balığı, ce
|
1
|
|
|
Balık konservesi. Konserve tütsülenmiş balık: Baltık çaça balığı yağında hamsi, Baltık çaça balığı "Extra" yağında hamsi, Baltık ringa balığı yağında hamsi, Kuzey Denizi hamsi yağında hamsi, Karadeniz hamsi yağında hamsi
|
|
||
Karaca havyarı ve sütü: limonems, levrek, nehir levreği, turna balığı, pollock, morina balığı, Baltık ringa balığı (Atlantik ringa balığı), ringa balığı (Atlantik, Pasifik), omul, pembe somon, chum somon, sockeye tuzlanmış, tütsülenmiş, bütün veya
|
|
||
Konserve balık: yağda tütsülenmiş balıktan yapılan konserve balık: Yağda çaça balığı (Baltık ringa balığı, Baltık çaça balığı, Karadeniz çaça balığı gökyüzü),
|
№ 7
|
|
|
Soğuk tütsülenmiş balık: kaya balığı, vomer, pembe somon, crucian sazan, chum somon, çipura, capelin, pilengas, saury, ringa balığı, ringa balığı (Atlantik, Pasifik), pusanok ringa balığı, somon, uskumru, yayın balığı, pike-levrek, gümüş sazan, çaça balığ
|
🇨🇺 Cuba
|
||
Sos ve dolgularda balık ve balık ürünlerinden konserveler: (Atlantik ringa balığı, Pasifik ringa balığı, pembe somon, chum somon, alabalık, somon, uskumru, Hazar çaça balığı, Baltık çaça balığı, Baltık ringa balığı. Kesim türleri - kesilmemiş,
|
|
||
Dolguda kesilmiş balıklardan konserveler (Atlantik ringa balığı, Pasifik ringa balığı, Baltık ringa balığı, Hazar çaça balığı, Baltık çaça balığı, hamsi, uskumru, Atlantik, okyanus istavriti, Pasifik sardalyası, pembe somon, chum somonu
|
|
||
Kesilmemiş balık konserveleri: Hazar, Baltık, Kuzey Denizi, Karadeniz çaça balığı; Baltık ringa balığı; hamsi; tül; hamsi; ringa balığı, yağlı kapelin saury, vendace ve ripus; başsız yağlı kapelin ve ringa balığı, baharatlı elçi
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş karaca Karaca, sıcak tütsülenmiş, kurutulmuş: ringa balığı, pollock, pisi balığı, morina balığı. Pasifik karaca ringa yumurtası: kurutulmuş, kurutulmuş Piquant, tuzlanmış, tuzlanmış İlkbahar, hafif tuzlu İlkbahar, orta
|
|
||
Konserveler. Kesilmemiş Atlantik ringa balığı, baharatlı. Konserveler. Kesilmemiş Pasifik ringa balığı, baharatlı. Konserveler. Baharatlı tuzlama ile kesilmemiş Baltık çaça balığı. Konserveler. Baltık ringa balığı kesilmemiş
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Balık gıda ürünleri, tuzlanmış ve salamura edilmiş soğutulmuş: pembe somon, chum somon, Baltık çaça balığı, Baltık ringa balığı, Atlantik ringa balığı, Azov-Karadeniz ringa balığı, Ivasi sardalya, somon, uskumru, gümüş sazan, alabalık, hamsi, kapelin
|
|
||
Konserve tütsülenmiş balık: Baltık ringa balığı yağında hamsi , Baltık çaça balığı yağında hamsi
|
|
||
Tütsülenmiş balık konserveleri: Baltık çaça balığından elde edilen yağda hamsi (137), Baltık ringa balığından elde edilen yağda hamsi (379), metal kutularda paketlenmiş, net ağırlığı 350 g'dan fazla olmayan.
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri. Hamsi balığı ve küçük ringa balığı tuzlanmış ve baharatlı tuzlanmış: hamsi, Hazar çaça balığı, Baltık çaça balığı, Karadeniz çaça balığı, smelt, Baltık ringa balığı (Baltic herring)
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş balık ürünleri: Atlantik ve Pasifik ringa balığı, Pasifik sardalyası (Iwashi), Baltık ringa balığı, Atlan sardalyası püsküllü halılar, pembe somon, chum somon, somon, alabalık, levrek, uskumru, kapelin
|
|
||
Balık yemi ürünleri. Sterilize edilmiş konserve balık: Başı kesilmiş Baltık çaça balığından elde edilen yağda Sprats, Başı kesilmiş Baltık ringa balığından (Baltık ringa balığı) elde edilen yağda Sprats.
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: pisi balığı, vomer, ringa balığı, kapelin, chum somonu, pembe somon, alabalık, somon, uskumru, koho somonu, kağıt kutularda paketlenmiş, net ağırlık 3 ila 5 kg. GOST 11482-96 Soğuk tütsülenmiş balık. Teknik durum
|
|
||
Dolgularda kızartılmış balık ve balık ürünlerinden elde edilen konserveler (Atlantik ringa balığı, Atlantik uskumrusu, morina balığı, Baltık ringa balığı, mavi mezgit, Baltık çaça balığı): domates sosunda; marine dolgusunda; hardal bitkisinde
|
|
||
Yağda tütsülenmiş balık konservesi. Kapelin yağda tütsülenmiş, Saury yağda tütsülenmiş, Ringa balığı yağda tütsülenmiş, Atlantik ringa balığı filetosu yağda tütsülenmiş, Atlantik uskumru filetosu yağda tütsülenmiş, Tacit ringa balığı
|
|
||
Konserve balık: Domates sosunda kesilmemiş Baltık çaça balığı, Domates sosunda kesilmiş ve kızartılmış Baltık çaça balığı, Domates sosunda kızartılmış kesilmemiş kokarca balığı, Domates sosunda kızartılmış Baltık ringa balığı
|
|
||
Balık konserveleri: Çaça balığı Baltık baharatlı tuzlu Baltiyskaya, Tallinn I , Leningradskaya , Rizhskaya; capelin baharatlı tuzlu, Baltık ringa balığı baharatlı tuzlu, Atlantik yağlı ringa balığı özel tuzlu
|
|
||
Dolguda salamura balık konserveleri (Baltık çaça balığı, kapelin, kokarca, ringa balığı (Atlantik, Pasifik), uskumru (Atlantik, Kuril, Uzak Doğu), Baltık ringa balığı, okyanus istavriti: yağda; sebzeli
|
|
||
Domates soslu konserve balık: "Domates soslu kesilmemiş Baltık çaça balığı", "Domates soslu Atlantik uskumrusu", "Domates soslu Atlantik ringa balığı", "Domates soslu Atlantik sardalyası", "Domates soslu Baltık ringa balığı
|
|
||
Soğutulmuş balık: Baltık ringa balığı (lat.Clupea harengus membras), Baltık çaça balığı Baltık çaça balığı (lat. Sprattus sprattus balticus)
|
|
||
"Domates soslu konserve balık": Domates sosunda kesilmemiş Baltık çaça balığı; Domates sosunda Baltık ringa balığı; Domates sosunda kızarmış kaya balığı; Domates sosunda pembe somon balığı; Domates sosunda kızarmış koho somon balığı; Kızarmış çipura balığ
|
|
||
Domates soslu konserve balık: "Domates sosunda kesilmemiş Baltık çaça balığı"; "Domates sosunda Baltık ringa balığı"; "Domates sosunda kızartılmış kaya balığı"; "Domates sosunda pembe somon balığı"; "Domates sosunda kızartılmış Coho somon balığı"; "Çipura
|
|
||
Kurutulmuş balık yemi ürünleri. Küçük kurutulmuş balıklar: Baltık çaça balığı, Hazar çaça balığı, Karadeniz çaça balığı, çaça balığı, kokarca, hamsi, Baltık ringa balığı, Azak-Karadeniz kayabalığı
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: pisi balığı, Atlantik uskumrusu, Hazar çipurası, yayın balığı, saury, yağ balığı, Asya kokusu, greenling, levrek, pembe somon, chum somon, capelin, ringa balığı, asp. Ambalaj: oluklu kutu
|
|
||
Balık ve gıda dondurulmuş balık çeşitleri: nehir levreği, morina balığı, morina balığı yumurtası, pisi balığı, ringa balığı (Baltık ringa balığı), çaça balığı Kesim türleri: kesilmemiş, başlı, başsız, karkas, fileto, f
|
|
||
Polimer kaplarda küçük tuzlanmış ve baharatlanmış balıklar: Hazar çaça balığı, Baltık çaça balığı, Baltık ringa balığı, hamsi, kapelin, çaça balığı Kesim türleri: kesilmemiş, başsız, karkas, kafası kesilmiş, kafası kesilmiş
|
|
||
Konserve balık: Yağda çaça balığı: Baltık ringa balığı, Baltık çaça balığı, Karadeniz çaça balığı,
|
№ 7
|
|
|
Soğuk füme balık ürünleri: soğuk füme pembe somon, soğuk füme pembe somon karkası, soğuk füme Atlantik ringa balığı, soğuk füme Pasifik ringa balığı, başsız uskumru
|
|
||
Balık konserveleri: Baharatlı yağda ringa balığı yumurtası, Tütsülenmiş yağda ringa balığı yumurtası, Piquant yağda ringa balığı filetosu, Ringa balığı filetosu - mayonez içinde parçalar, Ringa balığı filetosu - mayonez içinde parçalar - hardal dolgusu, K
|
|
||
Polimer kaplarda küçük balıklar: tuzlanmış - Hazar çaçası, Baltık çaçası, Baltık ringa balığı, hamsi, kapelin, çaça balığı; baharatlı tuzlama - Baltık çaçası.
|
|
||
Dolgularda kızartılmış balık ve balık ürünlerinden konserveler (Atlantik ringa balığı, Atlantik uskumrusu, morina balığı, Baltık ringa balığı), mavi mezgit, çaça balığı (Sprattussprattus): domates sosunda; marine dolgusunda; hardalda
|
|
||
Konserveler. Kesilmiş balıklardan konserveler (yağda, soslarda ve dolgularda, garnitürlü ve garnitürsüz): Ringa balığı, Uskumru, Pembe somon, Çaça balığı, Baltık ringa balığı, Somon, Alabalık, Tereyağı, Coho somonu.
|
|
||
Tuzlanmış balık (hafif tuzlu, hafif tuzlu, orta tuzlu), özel ve baharatlı tuzlama: Atlantik ringa balığı, Pasifik, Beyaz Deniz, Azov-Karadeniz, Baltık ringa balığı, Atlantik ve Karadeniz uskumrusu, pisi balığı
|
|
||
tuzlanmış balık gıda ürünleri: çaça balığı Baltık baharatlı tuzlanmış Baltık ringa balığı baharatlı tuzlanmış.
|
F83351, Länsi-Rannikon Kala Oy.
|
🇫🇮 Finland
|
|
Aşağıdaki türlerin kesilmemiş balıklarından baharatlı tuzlama balıkları: Hazar, Baltık ve Kuzey Denizi çaça balığı; Baltık ringa balığı; hamsi; tül; hamsi; Atlantik, Pasifik sığ, Pasifik sığ (göl), Beyaz Deniz ve
|
.
|
|
|
Balık ürünleri. Sıcak tütsülenmiş balık: ringa balığı; pembe somon; uskumru; balık rulo (pembe somon, uskumru, chum somon); nehir balığı (crucian sazan, sazan, levrek, çipura). 2. Tuzlanmış balık: Atlantik ringa balığı, Pasifik ringa balığı; pembe sa
|
|
||
Soğutulmuş balık: Baltık ringa balığı (Baltic herring), Baltık çaça balığı (Baltic sprat), Nadezhda marka
|
|
||
Baltık çaça balığı, Baltık ringa balığı, hafif tuzlanmış kokarca, dondurulmuş
|
.
|
🇧🇾 Belarus
|
|
Konserve balık: Yağda Riga hamsisi, Yağda hamsi, Yağda büyük hamsi, Yağda füme Baltık ringa balığı, Domates soslu Baltık hamsisi, Domates sosunda kızartılmış Baltık hamsisi, konserve, ma
|
🇱🇻 Latvia
|
||
Hafif tuzlanmış balık: uskumru, sardalya, sardinella, istavrit, ringa balığı, vendace, Baltık ringa balığı, hamsi, kapelin, to ilka.
|
|
||
Tuzlanmış balık gıda ürünleri: Tuzlanmış balık: Ringa balığı, Uskumru, Baltık ringa balığı, Hamsa, Capelin, Ivasi, işaretli bir kapak ile polimer malzemelerden yapılmış kovalarda paketlenmiştir: IE TOLMACHEV IA
|
|
||
Balık gıda ürünleri. Soğuk tütsülenmiş balık: pisi balığı, sazan, kadife, muksun, deniz ve nehir levreği, omul, peled, pilengas, pyzhian, somon ailesinin balıkları (Atlantik, Baltık, Beyaz Deniz, Hazar, göl
|
11
|
|
|
Konserve balık. Sterilize edilmiştir. Yağda ringa balığı orijinal füme (kesilmemiş Baltık ringa balığı).
|
|
||
Balık konserveleri. Kesilmemiş balıklardan baharatlı tuzlanmış balık: çaça, Baltık ringa balığı, küçük ve yuvarlak ringa balığı, yağlı capelin, saury, göl ve gölet peled, geniş yapraklı. Tüketici ve nakliye konteynerlerinde paketlenmiştir.
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık ürünleri. Soğuk tütsülenmiş balık: mersin balığı, beluga, somon, pembe somon, chum somon, coho somon, sockeye somon, yağlı alabalık, pisi balığı, gümüş sazan, muksun, kokarca, vendace, yayın balığı, beyaz balık, omul, nelma, pele
|
|
||
Hazar çaçası soğuk tütsülenmiş, Baltık çaçası soğuk tütsülenmiş.
|
|
||
Gıda soğuk tütsülenmiş soğutulmuş ürünler: - Asya dişlek kokarca, soğuk tütsülenmiş, kesilmemiş; - Pisi balığı uzak doğu yıldız şekilli bağırsaklı başsız soğuk tütsülenmiş. - Saira verdi
|
|
||
kesilmemiş tuzlanmış balık ve her türlü kesim: Kırmızı göğüslü somon, Pembe somon, Chum somon, Coho somon, Karadeniz çaça balığı, Diş balığı, Atlantik somon, Yağlı kapelin, Sockeye somon, Halibut, Rybets, Baltık ringa balığı, Pasifik
|
|
||
tütsülenmiş balık gıda ürünleri: her türlü kesimden soğuk tütsülenmiş balık - pisi balığı, pollock, pisi balığı, uskumru, morina balığı, istavrit, sardalya, yeşil levrek, kızılkanat, çipura, sazan, yayın balığı, turna balığı, gümüş sazan, lakedra, kokarca
|
|
||
Tütsülenmiş balık (ringa balığı olmadan): Sıcak tütsülenmiş balık: Deniz balığı: Chum somon kafaları, Somon kafaları, Somon sırtları, Terpug, Pisi balığı, Pisi balığı karkası, Uskumru, Uskumru karkası, Somon bifteği, Deniz alabalığı, Chum somon bifteği, C
|
|
||
Hayvansal kökenli sucul biyolojik kaynakların avlanmasından elde edilen balık gıda ürünleri: soğuk tütsülenmiş somon balığı, soğuk tütsülenmiş beyaz balık balığı Bir sayfada Ek No. 1'e göre 8 kalem Kesim türü
|
|
||
Balık ve balık ürünleri, tuzlanmış dondurulmuş, Rybakombinat Lyuban işaretli: alabalık filetosu, tesha (göbek), sırt, baş, kırpma (kırpma), somon (somon) tuzlanmış dondurulmuş; uskumru, kapelin, Baltık ringa balığı, çaça balığı, morina balığı a
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: pisi balığı, yayın balığı, levrek, alabalık, tereyağlı, mavi mezgit, somon, TD Katil Balina işaretli. GOST 11482-96 "Soğuk tütsülenmiş balıklara uygun olarak üretilmiştir. Genel özellikler
|
|
||
Parşömen kaplı oluklu mukavva kutularda paketlenmiş birinci sınıf soğuk tütsülenmiş başsız pisi balığı. Polimer veya kitler içinde paketlenmiş soğuk tütsülenmiş başsız bağırsağı alınmış pisi balığı
|
|
||
Konserveler. Kesilmiş balık konserveleri: Yağda tütsülenmiş Pasifik ringa balığı fileto dilimleri, yağda Pasifik ringa balığı fileto dilimleri (polimer kaplarda paketlenmiş).
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: Mersin balığı, alabalık, somon, koho somonu, somon, chum somonu, pembe somon, pisi balığı, levrek, yağ, beyaz balık, istavrit, muksun, uskumru. Sıcak tütsülenmiş balık: Mersin balığı, alabalık, somon, koho somon, somon,
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: tereyağı balığı, savorin, morina balığı, mezgit, uskumru, istavrit, çipura, kızılkanat, pisi balığı, pisi balığı, vomer, ton balığı, uskumru, saury, kokarca, roach, beyaz göz, çipura (sopa) , kılıç balığı, ikinci tri
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık gıda ürünleri. Soğuk tütsülenmiş Pasifik somon balığı (pembe somon, chum somon) kafaları
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: pisi balığı, pisi balığı, tilapia, morina balığı, nelma, berlam balığı, levrek, uskumru, beyaz balık (genel olarak kafalı, kafasız, sırt, kafalı katman, yarı katman, derili ve derisiz fileto, fileto
|
.
|
|
|
soğuk tütsülenmiş balık: pisi balığı, yağ, uskumru, ton balığı, kılıç balığı, çipura. Kesim: kesilmemiş, başsız, kafası kesilmiş, kafası kesilmiş, başsız tabaka, yarı tabaka, pisi balığı kesimi, karkas,
|
|
||
SOĞUK DUMANLANMIŞ BALIK: MACKER, EKMEK, TOLSOLOBIKA, CARP, 3295 Soğuk dumanlanmış Pasifik ringa balığı ve sardalya: Atlantik ringası, Pasifik ringası, Pasifik sardalyası (Ivasi)
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: yayın balığı, sazan, pisi balığı, uskumru, çipura, gümüş sazan, ayra, levrek, asp, havuz sazanı, turna levreği, sazan, berber, kızılkanat, mavi mezgit, çhon, turna balığı
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: yayın balığı, gümüş sazan, sardalya, istavrit, sardinella, uskumru, macrusus, beyaz kupid, notothenia mermer, sazan, pollock, burbot, mezgit, mavi mezgit, morina, pisi balığı, dil balığı, ayçiçeği, sazan, çipura
|
|
||
Tuzlu balık gıda ürünleri: Baharatlı tuzlanmış balık: Baltık ringa balığı (Clupea harengus membras), kesilmemiş, plastik kovalarda ambalajlanmış, net ağırlığı 5 kg ila 10 kg arasında, F83351 işaretli
|
Lansi-Rannikon Kala Oy, F83351
|
🇫🇮 Finland
|
|
soğuk tütsülenmiş balık: pisi balığı, uskumru, istavrit, halibut, yayın balığı, turna balığı, kokarca, capelin - her türlü kesim, pollock fileto çubukları.
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: diş balığı, çipura, yağ, saury, uskumru, istavrit, pisi balığı
|
|
||
Konserve balık: orijinal tütsülenmiş yağda ringa balığı
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık: imparator balığı, benekli orfoz. Kesim türleri: bağırsağı alınmış, kafası kesilmiş, yarım tabaka, parça, sırt, fileto, tesha, dilimler, derili ve derisiz parçalar, yan duvar. Ambalaj: oluklu mukavvadan yapılmış kutular
|
.
|
|
|
Soğuk tütsülenmiş havuz mersin balığı balyk ürünleri ve kurutulmuş kesim (sırt, sırt-parça, tesha, tesha-parça, yan, fileto, fileto parçası, karkas, dilimler vb.
|
.
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Soğuk tütsülenmiş balık: yayın balığı, çipura, gümüş sazan, vakumlu paketlenmiş ve paketlenmemiş
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş balık gıda ürünleri. Soğuk tütsülenmiş küçük balık, kesilmemiş: Baltık çaça balığı; Karadeniz çaça balığı; ringa balığı; Pasifik sardalyası (Iwashi); yağlı kapelin; Atlantik ringa balığı; ringa balığı belomorsk
|
|