süzme peynir için fermente süt GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Fermente süt ürünü: kütlece %9-18 yağ oranına sahip tam yağlı sütten süzme peynir, yağsız sütten yağsız süzme peynir, ticari marka Süt Şişesi
Süzme peynir dahil mutfak süt ürünleri. Süt lapaları: tahıl, buğday, pirinç, yulaf, karabuğday; tahıllarla kahvaltı; süzme peynirden ürünler: süzme peynirli güveç, kuru üzümlü, kuru kayısılı
.
Dolgu maddeleri: "Yaratıcı oga Danone için iki katmanlı çilek, Danone süzme peyniri için iki katmanlı yaban mersini ve Danone süzme peyniri için iki katmanlı kiraz, hermetik olarak süt ürünleri üretimi için tasarlanmıştır.
Dolgusuz süzme peynir, dolgulu: yaban mersinli, kirazlı, vişneli, yaban mersinli, yaban mersini, kızılcık, kayısı, armut, çilek, yaban mersini, böğürtlen, ahududu, elmalı süzme peynir; tam yağlı süt
Yağsız süt bazlı, süt yağı ikameli, kütle oranı %8,5 yağ içeren yoğunlaştırılmış ürün: şekerli yoğunlaştırılmış süt, şekerli kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, süzme peynir tadında yoğunlaştırılmış süt,
Dondurulmuş doldurulmuş krepler: krep (kabuklu), etli krep, et ve pirinç, tavuk, tavuk göğsü, ciğer, jambon ve peynir, peynir ve sarımsak, süzme peynir, haşlanmış yoğunlaştırılmış süt.
Şekerli yoğunlaştırılmış süt ürünleri: Varenka, Varenka süt, kirazlı, muzlu, vanilyalı, ahududulu, çilekli, frenk üzümlü, süzme peynir aromalı Varenka süt, çikolatalı, karamel aromalı Varenka, crème brulee wi
Şekerli yoğunlaştırılmış süt ürünleri: Varenka, Varenka süt, kirazlı, muzlu, vanilyalı, ahududulu, çilekli, frenk üzümlü, süzme peynir aromalı Varenka süt, çikolatalı, karamel aromalı Varenka, crème brulee wi
Tahıllı süzme peynir Domashny. Yağ kütle oranı %4. Tahıl süzme peyniri Domashny ve kızılcık-Brusnika dolgusu. Kütlesel yağ oranı (granül süzme peynir için %4). Tahıl lor Domashny ve dolgu Apri
Gıda, et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: 1188 kg/h kapasiteli preslenmiş süzme peynir için kalıplama ünitesi
OBRAM LTD
🇵🇱 Poland
Pasta böreği Oryantal tatlılar: fındık halkası sulu süzme peynir haşlanmış yoğunlaştırılmış süt ve cevizli meyve suları meyve dolgulu kekler kuru kayısı ile sulu süt dili kabuğu1 elektrikli lake, model PP-0411SCH, lifti
Peynir üretimi için fermente süt bakterileri: ST IA (TIPO GORGONZOLA), ST IA IA (TIPO MORBIER), ST IA (TIPO PECORINO), ST IA MX (TIPO FONTAL), ST IA MX (TIPO CHEDDAR), ML MX (TIPO MANCHEGO), ML (TIPO VALENCAY), MCL,
BIOTEC FERMENTI SRL
🇮🇹 Italy
Meyve dolguları: Çilek, Yaban meyveleri, Çilek taneli süzme peynir ve Kiraz, süt ürünleri üretimi için tasarlanmış, hava geçirmez şekilde kapatılmış metal kaplarda paketlenmiş, LNZ tipi, 2 hacimli
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: YOGURT home, KEFIR home, Tvorog home, BIOYOGURT home, BIOKEFIR home,
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler,
PANCAKES VE PANCAKES ET (sığır eti, domuz eti) ve pirinç, kiraz, reçel, süzme peynir, haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, mantar ile doldurulmuş sütlü soğutulmuş ve dondurulmuş krepler
.
Süzme peynir ezmeleri ve süt yağı ikameli lor ezmeleri, yağ kütle oranı %4,5 ila %40 (dahil) arasında olan, taze üretilmiş ve dondurulmuş, dolgulu veya dolgusuz: - tatlı lor ezmeleri: kurutulmuş meyveli
Karton ambalaj: Agusha Püresi için karton ambalaj 115 gr (ürün yelpazesinde), Agusha Püresi için karton ambalaj 200 gr (stokta), Agusha Süzme Peyniri için karton ambalaj %3,6 (stokta), Meyve Suyu için karton ambalaj
🇺🇦 Ukraine
Creme brulee, Kiraz, Vanilya, Çilek, Süzme peynir için tahıllar ve bebek maması üretimi için tasarlanmış yoğurt içmek için tahıllar,
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: süzme peynir için haddeleme
🇺🇦 Ukraine
Okroshka için fermente süt içeceği
Okul öncesi ve okul çocukları ve yetişkinler için fermente süt ürünü "Laktovit": incir-erik-kuru kayısı; kuru erik-ceviz; iyotlu, bademli kiraz, kayısı, muz, çilek
Ekşi krema ve süzme peynir için bakteri konsantresi ProvitaLactis LKDTk
Okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar ve yetişkinler için fermente süt ürünü Laktovit: incir-erik-kuru kayısı; kuru erik-ceviz; iyotlu
Kapaklı polimer kovalarda paketlenmiş %2,5, %4,0 yağ kütle fraksiyonları ile işleme için fermente süt ürünü Ryazhenka
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: işleme ve doldurma için fermente süt ürünlerinin üretimi için entegre bir laboratuvar hattı, 20 l h kapasiteli, OMVE marka, HT ST UHT tipi,
OMVE Netherlands B.V.
🇳🇱 Netherlands
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: İşleme ve dolum için fermente süt ürünlerinin üretimi için 20 lt/saat kapasiteli entegre laboratuvar kurulumu,
OMVE Netherlands B.V.
🇳🇱 Netherlands
Fermente süt ürünü: süzme peynir, krema üzerine süzme peynir, yağsız süzme peynir, diyet süzme peynir, eritilmiş süzme peynir, inek, keçi, koyun sütünden levha süzme peynir, yağ kütlesi fraksiyonu %1 ila %18,
Fermente süt ürünleri: kütlece yağ oranı %2 olan süzme peynir, kütlece yağ oranı %3 olan süzme peynir, kütlece yağ oranı %4 olan süzme peynir, kütlece yağ oranı %5 olan süzme peynir, süzme peynir
SHANGHAI AILI INDUSTRIAL CO., LTD.
🇨🇳 China
süt ürünü olmayan bileşenler eklenmiş ve eklenmemiş fermente süt ürünü süzme peynir: kütlece yağ oranı %1,8'den az olan az yağlı süzme peynir, kütlece yağ oranı %5,0, %9,0 olan süzme peynir; yağsız
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %9 olan süzme peynir, yağ kütle oranı %0,2 olan süzme peynir; yağ kütle oranı %9 olan seçilmiş süzme peynir; yağ kütle oranı %0,2 olan seçilmiş süzme peynir
Fermente süt ürünü: tam yağlı sütten süzme peynir, standardize süt, tam yağlı sütten kırmızı süzme peynir, standardize süt, yağ kütlesi fraksiyonu: yağsız, %3, %9, ambalaj: plastik
XCMG Construction Machinery Co. LTD
🇨🇳 China
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, kütlece süt yağı oranı %1,8; kütlece süt yağı oranı %2; %3, %3,8; %4; %5; %7; %9; %12; %15; %18; %19; %20; %23 olan süzme peynir, ticari marka
Fermente süt ürünleri: süzme peynir yağ oranı %5, süzme peynir yağ oranı %18-20, Adige peyniri, Suluguni peyniri, plastik kovalarda paketlenmiş, net ağırlığı 5 ila 10 kilogram arasında ve plastik bir torba
Kuru bakteri starter kültürleri: - Çocuk fermente süt ürünü hazırlamak için Evitalia - Çocuk diyet fermente süt Bifidoproduct hazırlamak için Evitalia - Süzme peynir yapmak için Evitalia
Kompleks gıda katkı maddeleri: Stabisol JTM 6 R (Stabisol JTM 6 R) fermente süt ürünleri için stabilizatör; Stabisol PBT 2 R süzme peynir stabilizatörü (Stabisol PBT 2 R); Fermente süt ürünleri için stabilizatör Stabisol JRM
SternMaid GmbH & Co. KG
🇩🇪 Germany
Fermente süt ürünü: yağ kütlesi oranı %5 olan ev yapımı süzme peynir, yağ kütlesi oranı %9 olan ev yapımı süzme peynir
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, yağ kütle oranı %2, %5, %9, %12 olan süzme peynir "rustik (gazlı bez üzerinde)",
Fermente süt ürünleri: Az yağlı süzme peynir, süzme peynir, yağ oranı %2, %5, %9, %15, %18, %20, %23 olan, parşömen kağıdında, polietilen torbalarda paketlenmiş, 0,1 ila 10 kg hacminde,
ZHANGJIAGANG HORSERIDER MACHINERY CO., LTD
🇨🇳 China
Fermente süt ürünü: yağ kütle oranı %5.0 olan standardize sütten tv orog; yağ kütle oranı %9.0 olan standardize sütten süzme peynir; yağ kütle oranı daha az olan yağsız süzme peynir
Fermente süt ürünü: Yağ kütlesi %1,8'den az olan yağsız süzme peynir; yağ kütle oranı %2; %3, %3,8; %4; %5; %7; %9; %12; %15; %18; %19; %20; %23 olan süzme peynir. Ambalaj: beyaz kova ile
Fermente süt ürünleri: kuru kayısılı süzme peynir, %1-9 yağ içeriğine sahip kuru üzümlü süzme peynir, Kazansky lug ticari markası
Fermente süt ürünleri: Kütlece yağ oranı %18,0 olan lor, Kütlece yağ oranı %9,0 olan süzme peynir, Plastik kaplarda paketlenmiş yağsız süzme peynir, net ağırlığı 4 kilogram ve 5 kilogram, plastik kaplarda
Fermente süt ürünü. Yağ kütlesi %1,8'den az olan yağsız süzme peynir; yağ kütlesi oranı en az %5 olan süzme peynir; %9; %18. Ambalaj - plastik kutular, astarlı folyo.
.
Fermente süt ürünleri: yağsız sütten yağsız süzme peynir, tam yağlı veya standartlaştırılmış sütten yağ oranı %2 ila %23 arasında olan süzme peynir
Fermente süt ürünleri: yağsız süzme peynir, yağ oranı %1,8, %5, %9, %18 olan süzme peynir
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, tam yağlı sütten süzme peynir, yağ kütlesi fraksiyonu %5.0, %9.0, %18.0, LLC Belproduct markası. Ambalaj: oluklu veya düz kartondan yapılmış kutular, astar torbaları ile kaplı
Fermente süt ürünleri: Kütlece yağ oranı %4 olan lor, kütlece yağ oranı %9 olan süzme peynir, kütlece yağ oranı %1,8'den az olan yağsız süzme peynir, aşağıdaki bileşenler dahil: reçel (
Holguin Khutor etiketli keçi sütünden fermente süt ürünleri: keçi sütünden kütle oranı %9 yağ içeren süzme peynir, keçi sütünden kütle oranı %9 yağ içeren otlu ve sarımsaklı süzme peynir.
Fermente süt ürünü. Yağsız süzme peynir; yağ kütlesi oranı %2.0; %3.0; %3.8; %5.0; %9.0; %18; %20.0 olan süzme peynir. Plastik poşetlerde, 200 gramlık polipropilen kutularda; oluklu kutularda
Fermente süt ürünü: tam yağlı sütten kütlece yağ oranı %2,0 ila %23,0 arasında olan süzme peynir, yağsız sütten kütlece yağ oranı %1,8'den az olan süzme peynir, polietilenden yapılmış bir kapta ambalajlanmış
🇰🇿 Kazakhstan
Fermente süt ürünü: Kütle oranı %5.0; %9.0; %18.0 olan tam yağlı sütten süzme peynir, kütle oranı %18.0 ile %24.0 arasında olan tam yağlı sütten süzme peynir.
Fermente süt ürünü: %9-14 yağ oranına sahip keçi sütünden süzme peynir, %20-34 yağ oranına sahip koyun sütünden süzme peynir, plastik kaplarda paketlenmiş, net 200 ila 2000 gram ağırlığında,
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, yağ kütlesi oranı %1.8'den az, normalize sütten süzme peynir, yağ kütlesi oranı %2.0; %3.0; %5.0; %9.0; %12.0; %15.0; %18; %23.0,
Starter mikroorganizmaların kullanımı ile üretilen fermente süt ürünü: Paketlenmiş ve gevşek süzme peynir, yağsız, yağ kütle oranı %2, %5, %9, %18, %20, %23 olan süzme peynir. Net ağırlık 0,1 kg'dan 10 kg'a kadar.
Fermente süt ürünü. Lor, yağın kütle oranı %18: Koyun sütünden lor; Manda sütünden süzme peynir; İnek sütünden süzme peynir; Keçi sütünden lor,
fermente süt ürünleri: eritilmiş süzme peynir, kütlece yağ oranı %3, %4, %5, %6, %7, %8, %9, %10, %11, %12, %13, %14, %15, %16, %17, %18 olan kuru üzümlü eritilmiş süzme peynir, plastik kaplarda ambalajlanmış, cam
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %0,1 olan keçi sütü peynir altı suyu; yağ kütle oranı %4,5-%5,0 olan keçi sütlü yoğurt; yağ kütle oranı %4,5-%5,0 olan keçi sütlü kefir; keçi sütünden süzme peynir
Süt ürünleri: süzme peynir, keçi sütünden süzme peynir, yağ kütle molü %0,6-17; pişmiş süt süzme peynir, yağ kütle fraksiyonu %0,6-18, granüle süzme peynir, yağ kütle fraksiyonu %1,8
Fermente süt ürünleri: süzme peynir, Adige peyniri, suluguni, chechel, beyaz peynir, çiftçiler 2,7 gramdan laktoz içeriği, plastik kaplarda paketlenmiş, net ağırlığı 0,2 ila 3 kilogram arasında olan plastik film,
Çabuk dondurulmuş dolgulu krepler: kaynamış yoğunlaştırılmış süt ile, kaynamış yoğunlaştırılmış süt ve fındık ile, süzme peynir, kuru erik, süzme peynir ve süzme peynir ve çilek ile; süzme peynir, kuru kayısı ve kuru üzüm ile
Gıda endüstrisi için teknolojik yardım: peynirler, organik ürünler, kefir, ekşi krema, süzme peynir, fermente pişmiş süt, mozzarella, yoğurt için starter kültürler,
CHR.Hansen AS
🇩🇰 Denmark
Dondurulmuş yarı mamuller: dolgulu köfte (süzme peynir, kuru meyveli süzme peynir, kuru üzümlü süzme peynir, kuru kayısılı süzme peynir, fındıklı kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, kuru kayısılı süzme peynir)
Kit ürünleri süt ürünleri: süzme peynir, yumuşak süzme peynir, yumuşak süzme peynir, granüle süzme peynir, tam yağlı keçi sütünden yumuşak süzme peynir, yağ kütlesi oranı %0,1-20 olan, gıda aromalı veya aromasız
Süzme peynir teknolojisine göre fermente edilmiş ürün protein-sebze yağ kütle fraksiyonu %5, %9, %12, %18, %23, %30, %35, %40. Süzme peynir teknolojisi kullanılarak fermente edilmiş protein-sebze ürünü No.9, No.18 f
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Fermente süt ürünleri için bakteriyel starter kültür: Yoğurt, Ekşi krema, Süzme peynir, Matsun, Narine,
:
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Tüketici kaplarında paketlenmiş süzme peynir: - kütlesel yağ oranı %1,8'den az olan yağsız süzme peynir; - kütlesel yağ oranı %2,0 olan süzme peynir; - lar içinde süzme peynir
Krepler için yarı mamuller (dolgular): kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt dolgusu, lor dolgusu , kuru üzümlü süzme peynir dolgusu, kuru kayısılı süzme peynir dolgusu, kuru erikli süzme peynir dolgusu, süzme peynir
+
Süt içeren mutfak ürünleri ve yarı mamuller: güveç - irmik, havuç, süzme peynir, meyveli süzme peynir, elmalı süzme peynir, çilekli süzme peynir; manna; cheesecake; peynir s
Ayran ekşi inek ve keçi sütü içeceği, inek ve keçi fermente süt ürünü, süzme peynir, inek yoğurdu, keçi içilebilir dolgulu ve dolgusuz, şekerli ve tatlandırıcılı, probiyotikli ve prebiyotikli
Fermente süt ürünleri: Süzme peynir süt yağının kütle oranı %2 ila %18,
Fermente süt ürünü: Süzme peynir, yağ kütlesi oranı %1.8, %2, %3.0, %3.8, %4.0, %5.0, %7.0, %9, %18, %19, %20.0, %23.0, ticari markalar: Sibirya Süt Fabrikası, Ürünümüz, Altay uğur böceği
Fermente süt ürünleri: Aroma bileşenleri içermeyen lor bazlı bir ürün, aroma bileşenleri içeren süzme peynir bazlı bir ürün, süt yağı ikamesi içeren, yağın kütle oranı %2 ila %35 arasında olan, paketlenmiş
Mutfak ürünleri - soğutulmuş süt krep dolguları: peynir (rendelenmiş peynir, rendelenmiş peynir karışımı); süzme peynirden - çiftlik süzme peyniri; süzme peynir veya krem peynir bazlı bir kremadan: kremsi, krema
Mutfak ürünleri - soğutulmuş süt krep dolguları: peynir (rendelenmiş peynir, rendelenmiş peynir karışımı); süzme peynirden - çiftlik süzme peyniri; süzme peynir veya krem peynir bazlı bir kremadan: kremsi, krema
Süt ürünleri: Süzme peynir Bu yaz yağ kütle oranı %9, Keçi sütünden elde edilen süzme peynir yağ kütle oranı %5, Vologda'dan elde edilen süzme peynir yağ kütle oranı %1,8, Süzme peynir
Süzme peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün, yağın kütle oranı %18, %26, %33; Süzme peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün,
Fateevskie yumuşak peynirleri: süzme peynir, tatlı süzme peynir, sarımsaklı süzme peynir; dereotlu süt ürünleri
Süzme peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt içeren ürünler: Süzme peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, kütlesel yağ oranı %1,8 ila %35,0 arasında olan, süt yağı ikameli süt içeren ürün; süt içeren
Ürün yelpazesinde Derevenskoe Podvorie süzme peynir teknolojisi ile üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün: Süzme peynir teknolojisi ile üretilen, süt yağı ikameli süt içeren ürün
Fermente süt ürünü: Krema içinde tahıl loru, Doğal meyveler, sebzeler, otlar, baharatlar, yağ kütlesi oranı %4, %5, polimer ambalajda (cam, kova, kap) ağırlıkça doldurulmuş krema içinde granüle edilmiş süzme peynir
Fermente süt ürünü: Normalize sütten Vilgovsky süzme peyniri, yağsız sütten,
Fermente süt ürünü: %9 yağ oranına sahip, çıkarılabilir kapaklı bir kavanozda paketlenmiş, net ağırlığı 200 gramdan 5 kilograma kadar olan ticari süzme peynir,
Fermente süt ürünü: "IP KFH Frolov D.Yu." işaretli %1,8 ila %23 arasında yağ içeren süzme peynir
Fermente süt ürünü: kütlece yağ oranı %2.0, %5.0, %9.0 olan normalize sütten süzme peynir, yağsız, lamine folyo veya yerine geçen malzemelerle, parşömen veya yerine geçen malzemelerle, poli
Fermente süt ürünü: Yağ içeriği %0 ila %18,0 arasında olan inek sütünden yapılmış somun süzme peynir. Tüketici kaplarında paketlenmiş: kombine, polimer, kağıt malzemelerden yapılmış torba ve kaplar, net ağırlık 50 ila 1000
Fermente süt ürünü: tam yağlı sütten süzme peynir, kütlece yağ oranı %5,0 ila %9,0 arasında, tüketici ambalajında paketlenmiş: torbalarda; çıkarılabilir kapaklı kaplarda
Fermente süt ürünü: %0 yağ kütlesi fraksiyonlu süzme peynir; %2; %5; %9; %18, ticari markalar: Markalar: "Best Product", "Rostovskoe", lamine folyo, shrink ambalaj, polietilen ile ambalajlanmış
Fermente süt ürünü: yağ kütlesi oranı %1,8, %5, %9, %18 olan süzme peynir. Ambalaj: lamine folyo, 0,180 ila 20.000 gram arasında plastik torbalar.
Sefar AG
🇨🇭 Switzerland
Fermente süt ürünü: kuru maddede yağ kütle oranı %5; %9.0; %18.0 olan süzme peynir,
Fermente süt ürünü: tam yağlı süzme peynir, yağ kütlesi oranı %7 ila %20, ambalaj: polietilen ambalaj ve plastik bardaklar, net ağırlık 100 ila 500 gram,
Fermente süt ürünü: %4, %9 oranında yağ içeren, bir kavanozda paketlenmiş, çıkarılabilir kapaklı bir kova, net ağırlığı 200 gramdan 5 kilograma kadar olan ticari süzme peynir,
Fermente süt ürünü: Yağ kütle oranı %5.0; %7.0; %9.0; %12.0; %15.0; %18.0 olan standardize sütten elde edilen lor; Yağ kütle oranı %1.8'den fazla olmayan az yağlı süzme peynir,
Fermente süt ürünü: %5 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip normalize sütten süzme peynir,
Fermente süt ürünü. Yağ kütlesi oranı %9 olan pişmiş sütten yapılan süzme peynir.
- 77
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, yağ kütlesi oranı %5.0, %9.0, %18.0, PET filmli (polietilen tereftalat) oluklu mukavva kutularda, 10 kg ağırlığa kadar ek parça ile paketlenmiş, tüketici ambalajında
Fermente süt ürünü: süzme peynir, IE Bezgina EM işaretli, yağ kütle oranı %5.0, %9.0, %18.0, %23 ve yağ kütle oranı %1.8'den fazla olmayan yağsız. Paketleme Folyo, PET torba, PET PP konteyner, Corr
Fermente süt ürünü: kütlece yağ oranı %0; %5; %9, %18 olan, polipropilenden yapılmış tek kullanımlık kapaklı kutularda paketlenmiş süzme peynir
.
Fermente süt ürünleri: Kütle oranı %18, %9, %5, %2, yağsız (en fazla %1,8), çeşitli kapasitelerde tüketici ve nakliye ambalajlarında, net ağırlığı 250 gramdan 10.000 grama kadar olan süzme peynir.
Fermente süt ürünü: süzme peynir yağsız, yağ kütlesi oranı %5.0, %9.0, %18.0, PET film (polietilen tereftalat) astarlı oluklu mukavva kutularda 10 kg ağırlığa kadar, tüketici ambalajlarında