süzme peynir için fermente süt GTIP / HS CODE ✨
- 0401: Süt ve krema (konsantre edilmemiş, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı madde içermeyen)
- 040299: Süt, krema (diğer şekillerde)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 190220: Makarna (doldurulmuş)
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Fermente süt ürünü: kütlece %9-18 yağ oranına sahip tam yağlı sütten süzme peynir, yağsız sütten yağsız süzme peynir, ticari marka Süt Şişesi
|
|
||
Süzme peynir dahil mutfak süt ürünleri. Süt lapaları: tahıl, buğday, pirinç, yulaf, karabuğday; tahıllarla kahvaltı; süzme peynirden ürünler: süzme peynirli güveç, kuru üzümlü, kuru kayısılı
|
.
|
|
|
Dolgu maddeleri: "Yaratıcı oga Danone için iki katmanlı çilek, Danone süzme peyniri için iki katmanlı yaban mersini ve Danone süzme peyniri için iki katmanlı kiraz, hermetik olarak süt ürünleri üretimi için tasarlanmıştır.
|
|
||
Dolgusuz süzme peynir, dolgulu: yaban mersinli, kirazlı, vişneli, yaban mersinli, yaban mersini, kızılcık, kayısı, armut, çilek, yaban mersini, böğürtlen, ahududu, elmalı süzme peynir; tam yağlı süt
|
|
||
Yağsız süt bazlı, süt yağı ikameli, kütle oranı %8,5 yağ içeren yoğunlaştırılmış ürün: şekerli yoğunlaştırılmış süt, şekerli kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, süzme peynir tadında yoğunlaştırılmış süt,
|
|
||
Dondurulmuş doldurulmuş krepler: krep (kabuklu), etli krep, et ve pirinç, tavuk, tavuk göğsü, ciğer, jambon ve peynir, peynir ve sarımsak, süzme peynir, haşlanmış yoğunlaştırılmış süt.
|
|
||
Şekerli yoğunlaştırılmış süt ürünleri: Varenka, Varenka süt, kirazlı, muzlu, vanilyalı, ahududulu, çilekli, frenk üzümlü, süzme peynir aromalı Varenka süt, çikolatalı, karamel aromalı Varenka, crème brulee wi
|
|
||
Şekerli yoğunlaştırılmış süt ürünleri: Varenka, Varenka süt, kirazlı, muzlu, vanilyalı, ahududulu, çilekli, frenk üzümlü, süzme peynir aromalı Varenka süt, çikolatalı, karamel aromalı Varenka, crème brulee wi
|
|
||
Tahıllı süzme peynir Domashny. Yağ kütle oranı %4. Tahıl süzme peyniri Domashny ve kızılcık-Brusnika dolgusu. Kütlesel yağ oranı (granül süzme peynir için %4). Tahıl lor Domashny ve dolgu Apri
|
|
||
Gıda, et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: 1188 kg/h kapasiteli preslenmiş süzme peynir için kalıplama ünitesi
|
OBRAM LTD
|
🇵🇱 Poland
|
|
Pasta böreği Oryantal tatlılar: fındık halkası sulu süzme peynir haşlanmış yoğunlaştırılmış süt ve cevizli meyve suları meyve dolgulu kekler kuru kayısı ile sulu süt dili kabuğu1 elektrikli lake, model PP-0411SCH, lifti
|
|
||
Peynir üretimi için fermente süt bakterileri: ST IA (TIPO GORGONZOLA), ST IA IA (TIPO MORBIER), ST IA (TIPO PECORINO), ST IA MX (TIPO FONTAL), ST IA MX (TIPO CHEDDAR), ML MX (TIPO MANCHEGO), ML (TIPO VALENCAY), MCL,
|
BIOTEC FERMENTI SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Meyve dolguları: Çilek, Yaban meyveleri, Çilek taneli süzme peynir ve Kiraz, süt ürünleri üretimi için tasarlanmış, hava geçirmez şekilde kapatılmış metal kaplarda paketlenmiş, LNZ tipi, 2 hacimli
|
|
||
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: YOGURT home, KEFIR home, Tvorog home, BIOYOGURT home, BIOKEFIR home,
|
|
||
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler,
|
|
||
PANCAKES VE PANCAKES ET (sığır eti, domuz eti) ve pirinç, kiraz, reçel, süzme peynir, haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, mantar ile doldurulmuş sütlü soğutulmuş ve dondurulmuş krepler
|
.
|
|
|
Süzme peynir ezmeleri ve süt yağı ikameli lor ezmeleri, yağ kütle oranı %4,5 ila %40 (dahil) arasında olan, taze üretilmiş ve dondurulmuş, dolgulu veya dolgusuz: - tatlı lor ezmeleri: kurutulmuş meyveli
|
|
||
Karton ambalaj: Agusha Püresi için karton ambalaj 115 gr (ürün yelpazesinde), Agusha Püresi için karton ambalaj 200 gr (stokta), Agusha Süzme Peyniri için karton ambalaj %3,6 (stokta), Meyve Suyu için karton ambalaj
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Creme brulee, Kiraz, Vanilya, Çilek, Süzme peynir için tahıllar ve bebek maması üretimi için tasarlanmış yoğurt içmek için tahıllar,
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: süzme peynir için haddeleme
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Okroshka için fermente süt içeceği
|
|
||
Okul öncesi ve okul çocukları ve yetişkinler için fermente süt ürünü "Laktovit": incir-erik-kuru kayısı; kuru erik-ceviz; iyotlu, bademli kiraz, kayısı, muz, çilek
|
|
||
Ekşi krema ve süzme peynir için bakteri konsantresi ProvitaLactis LKDTk
|
|
||
Okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar ve yetişkinler için fermente süt ürünü Laktovit: incir-erik-kuru kayısı; kuru erik-ceviz; iyotlu
|
|
||
Kapaklı polimer kovalarda paketlenmiş %2,5, %4,0 yağ kütle fraksiyonları ile işleme için fermente süt ürünü Ryazhenka
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: işleme ve doldurma için fermente süt ürünlerinin üretimi için entegre bir laboratuvar hattı, 20 l h kapasiteli, OMVE marka, HT ST UHT tipi,
|
OMVE Netherlands B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: İşleme ve dolum için fermente süt ürünlerinin üretimi için 20 lt/saat kapasiteli entegre laboratuvar kurulumu,
|
OMVE Netherlands B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Fermente süt ürünü: süzme peynir, krema üzerine süzme peynir, yağsız süzme peynir, diyet süzme peynir, eritilmiş süzme peynir, inek, keçi, koyun sütünden levha süzme peynir, yağ kütlesi fraksiyonu %1 ila %18,
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kütlece yağ oranı %2 olan süzme peynir, kütlece yağ oranı %3 olan süzme peynir, kütlece yağ oranı %4 olan süzme peynir, kütlece yağ oranı %5 olan süzme peynir, süzme peynir
|
SHANGHAI AILI INDUSTRIAL CO., LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
süt ürünü olmayan bileşenler eklenmiş ve eklenmemiş fermente süt ürünü süzme peynir: kütlece yağ oranı %1,8'den az olan az yağlı süzme peynir, kütlece yağ oranı %5,0, %9,0 olan süzme peynir; yağsız
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %9 olan süzme peynir, yağ kütle oranı %0,2 olan süzme peynir; yağ kütle oranı %9 olan seçilmiş süzme peynir; yağ kütle oranı %0,2 olan seçilmiş süzme peynir
|
|
||
Fermente süt ürünü: tam yağlı sütten süzme peynir, standardize süt, tam yağlı sütten kırmızı süzme peynir, standardize süt, yağ kütlesi fraksiyonu: yağsız, %3, %9, ambalaj: plastik
|
XCMG Construction Machinery Co. LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, kütlece süt yağı oranı %1,8; kütlece süt yağı oranı %2; %3, %3,8; %4; %5; %7; %9; %12; %15; %18; %19; %20; %23 olan süzme peynir, ticari marka
|
|
||
Fermente süt ürünleri: süzme peynir yağ oranı %5, süzme peynir yağ oranı %18-20, Adige peyniri, Suluguni peyniri, plastik kovalarda paketlenmiş, net ağırlığı 5 ila 10 kilogram arasında ve plastik bir torba
|
|
||
Kuru bakteri starter kültürleri: - Çocuk fermente süt ürünü hazırlamak için Evitalia - Çocuk diyet fermente süt Bifidoproduct hazırlamak için Evitalia - Süzme peynir yapmak için Evitalia
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: Stabisol JTM 6 R (Stabisol JTM 6 R) fermente süt ürünleri için stabilizatör; Stabisol PBT 2 R süzme peynir stabilizatörü (Stabisol PBT 2 R); Fermente süt ürünleri için stabilizatör Stabisol JRM
|
SternMaid GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Fermente süt ürünü: yağ kütlesi oranı %5 olan ev yapımı süzme peynir, yağ kütlesi oranı %9 olan ev yapımı süzme peynir
|
|
||
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, yağ kütle oranı %2, %5, %9, %12 olan süzme peynir "rustik (gazlı bez üzerinde)",
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Az yağlı süzme peynir, süzme peynir, yağ oranı %2, %5, %9, %15, %18, %20, %23 olan, parşömen kağıdında, polietilen torbalarda paketlenmiş, 0,1 ila 10 kg hacminde,
|
ZHANGJIAGANG HORSERIDER MACHINERY CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Fermente süt ürünü: yağ kütle oranı %5.0 olan standardize sütten tv orog; yağ kütle oranı %9.0 olan standardize sütten süzme peynir; yağ kütle oranı daha az olan yağsız süzme peynir
|
|
||
Fermente süt ürünü: Yağ kütlesi %1,8'den az olan yağsız süzme peynir; yağ kütle oranı %2; %3, %3,8; %4; %5; %7; %9; %12; %15; %18; %19; %20; %23 olan süzme peynir. Ambalaj: beyaz kova ile
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kuru kayısılı süzme peynir, %1-9 yağ içeriğine sahip kuru üzümlü süzme peynir, Kazansky lug ticari markası
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Kütlece yağ oranı %18,0 olan lor, Kütlece yağ oranı %9,0 olan süzme peynir, Plastik kaplarda paketlenmiş yağsız süzme peynir, net ağırlığı 4 kilogram ve 5 kilogram, plastik kaplarda
|
|
||
Fermente süt ürünü. Yağ kütlesi %1,8'den az olan yağsız süzme peynir; yağ kütlesi oranı en az %5 olan süzme peynir; %9; %18. Ambalaj - plastik kutular, astarlı folyo.
|
.
|
|
|
Fermente süt ürünleri: yağsız sütten yağsız süzme peynir, tam yağlı veya standartlaştırılmış sütten yağ oranı %2 ila %23 arasında olan süzme peynir
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağsız süzme peynir, yağ oranı %1,8, %5, %9, %18 olan süzme peynir
|
|
||
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, tam yağlı sütten süzme peynir, yağ kütlesi fraksiyonu %5.0, %9.0, %18.0, LLC Belproduct markası. Ambalaj: oluklu veya düz kartondan yapılmış kutular, astar torbaları ile kaplı
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Kütlece yağ oranı %4 olan lor, kütlece yağ oranı %9 olan süzme peynir, kütlece yağ oranı %1,8'den az olan yağsız süzme peynir, aşağıdaki bileşenler dahil: reçel (
|
|
||
Holguin Khutor etiketli keçi sütünden fermente süt ürünleri: keçi sütünden kütle oranı %9 yağ içeren süzme peynir, keçi sütünden kütle oranı %9 yağ içeren otlu ve sarımsaklı süzme peynir.
|
|
||
Fermente süt ürünü. Yağsız süzme peynir; yağ kütlesi oranı %2.0; %3.0; %3.8; %5.0; %9.0; %18; %20.0 olan süzme peynir. Plastik poşetlerde, 200 gramlık polipropilen kutularda; oluklu kutularda
|
|
||
Fermente süt ürünü: tam yağlı sütten kütlece yağ oranı %2,0 ila %23,0 arasında olan süzme peynir, yağsız sütten kütlece yağ oranı %1,8'den az olan süzme peynir, polietilenden yapılmış bir kapta ambalajlanmış
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Fermente süt ürünü: Kütle oranı %5.0; %9.0; %18.0 olan tam yağlı sütten süzme peynir, kütle oranı %18.0 ile %24.0 arasında olan tam yağlı sütten süzme peynir.
|
|
||
Fermente süt ürünü: %9-14 yağ oranına sahip keçi sütünden süzme peynir, %20-34 yağ oranına sahip koyun sütünden süzme peynir, plastik kaplarda paketlenmiş, net 200 ila 2000 gram ağırlığında,
|
|
||
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, yağ kütlesi oranı %1.8'den az, normalize sütten süzme peynir, yağ kütlesi oranı %2.0; %3.0; %5.0; %9.0; %12.0; %15.0; %18; %23.0,
|
|
||
Starter mikroorganizmaların kullanımı ile üretilen fermente süt ürünü: Paketlenmiş ve gevşek süzme peynir, yağsız, yağ kütle oranı %2, %5, %9, %18, %20, %23 olan süzme peynir. Net ağırlık 0,1 kg'dan 10 kg'a kadar.
|
|
||
Fermente süt ürünü. Lor, yağın kütle oranı %18: Koyun sütünden lor; Manda sütünden süzme peynir; İnek sütünden süzme peynir; Keçi sütünden lor,
|
|
||
fermente süt ürünleri: eritilmiş süzme peynir, kütlece yağ oranı %3, %4, %5, %6, %7, %8, %9, %10, %11, %12, %13, %14, %15, %16, %17, %18 olan kuru üzümlü eritilmiş süzme peynir, plastik kaplarda ambalajlanmış, cam
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %0,1 olan keçi sütü peynir altı suyu; yağ kütle oranı %4,5-%5,0 olan keçi sütlü yoğurt; yağ kütle oranı %4,5-%5,0 olan keçi sütlü kefir; keçi sütünden süzme peynir
|
|
||
Süt ürünleri: süzme peynir, keçi sütünden süzme peynir, yağ kütle molü %0,6-17; pişmiş süt süzme peynir, yağ kütle fraksiyonu %0,6-18, granüle süzme peynir, yağ kütle fraksiyonu %1,8
|
|
||
Fermente süt ürünleri: süzme peynir, Adige peyniri, suluguni, chechel, beyaz peynir, çiftçiler 2,7 gramdan laktoz içeriği, plastik kaplarda paketlenmiş, net ağırlığı 0,2 ila 3 kilogram arasında olan plastik film,
|
|
||
Çabuk dondurulmuş dolgulu krepler: kaynamış yoğunlaştırılmış süt ile, kaynamış yoğunlaştırılmış süt ve fındık ile, süzme peynir, kuru erik, süzme peynir ve süzme peynir ve çilek ile; süzme peynir, kuru kayısı ve kuru üzüm ile
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik yardım: peynirler, organik ürünler, kefir, ekşi krema, süzme peynir, fermente pişmiş süt, mozzarella, yoğurt için starter kültürler,
|
CHR.Hansen AS
|
🇩🇰 Denmark
|
|
Dondurulmuş yarı mamuller: dolgulu köfte (süzme peynir, kuru meyveli süzme peynir, kuru üzümlü süzme peynir, kuru kayısılı süzme peynir, fındıklı kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, kuru kayısılı süzme peynir)
|
|
||
Kit ürünleri süt ürünleri: süzme peynir, yumuşak süzme peynir, yumuşak süzme peynir, granüle süzme peynir, tam yağlı keçi sütünden yumuşak süzme peynir, yağ kütlesi oranı %0,1-20 olan, gıda aromalı veya aromasız
|
|
||
Süzme peynir teknolojisine göre fermente edilmiş ürün protein-sebze yağ kütle fraksiyonu %5, %9, %12, %18, %23, %30, %35, %40. Süzme peynir teknolojisi kullanılarak fermente edilmiş protein-sebze ürünü No.9, No.18 f
|
|
||
Süt işleme ürünlerinin üretimi için starter kültürler: Fermente süt ürünleri için bakteriyel starter kültür: Yoğurt, Ekşi krema, Süzme peynir, Matsun, Narine,
|
:
|
|
|
Gıda ürünleri. Süt ürünleri. Tüketici kaplarında paketlenmiş süzme peynir: - kütlesel yağ oranı %1,8'den az olan yağsız süzme peynir; - kütlesel yağ oranı %2,0 olan süzme peynir; - lar içinde süzme peynir
|
|
||
Krepler için yarı mamuller (dolgular): kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt dolgusu, lor dolgusu , kuru üzümlü süzme peynir dolgusu, kuru kayısılı süzme peynir dolgusu, kuru erikli süzme peynir dolgusu, süzme peynir
|
+
|
|
|
Süt içeren mutfak ürünleri ve yarı mamuller: güveç - irmik, havuç, süzme peynir, meyveli süzme peynir, elmalı süzme peynir, çilekli süzme peynir; manna; cheesecake; peynir s
|
|
||
Ayran ekşi inek ve keçi sütü içeceği, inek ve keçi fermente süt ürünü, süzme peynir, inek yoğurdu, keçi içilebilir dolgulu ve dolgusuz, şekerli ve tatlandırıcılı, probiyotikli ve prebiyotikli
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Süzme peynir süt yağının kütle oranı %2 ila %18,
|
|
||
Fermente süt ürünü: Süzme peynir, yağ kütlesi oranı %1.8, %2, %3.0, %3.8, %4.0, %5.0, %7.0, %9, %18, %19, %20.0, %23.0, ticari markalar: Sibirya Süt Fabrikası, Ürünümüz, Altay uğur böceği
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Aroma bileşenleri içermeyen lor bazlı bir ürün, aroma bileşenleri içeren süzme peynir bazlı bir ürün, süt yağı ikamesi içeren, yağın kütle oranı %2 ila %35 arasında olan, paketlenmiş
|
|
||
Mutfak ürünleri - soğutulmuş süt krep dolguları: peynir (rendelenmiş peynir, rendelenmiş peynir karışımı); süzme peynirden - çiftlik süzme peyniri; süzme peynir veya krem peynir bazlı bir kremadan: kremsi, krema
|
|
||
Mutfak ürünleri - soğutulmuş süt krep dolguları: peynir (rendelenmiş peynir, rendelenmiş peynir karışımı); süzme peynirden - çiftlik süzme peyniri; süzme peynir veya krem peynir bazlı bir kremadan: kremsi, krema
|
|
||
Süt ürünleri: Süzme peynir Bu yaz yağ kütle oranı %9, Keçi sütünden elde edilen süzme peynir yağ kütle oranı %5, Vologda'dan elde edilen süzme peynir yağ kütle oranı %1,8, Süzme peynir
|
|
||
Süzme peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün, yağın kütle oranı %18, %26, %33; Süzme peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün,
|
|
||
Fateevskie yumuşak peynirleri: süzme peynir, tatlı süzme peynir, sarımsaklı süzme peynir; dereotlu süt ürünleri
|
|
||
Süzme peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt içeren ürünler: Süzme peynir teknolojisi kullanılarak üretilen, kütlesel yağ oranı %1,8 ila %35,0 arasında olan, süt yağı ikameli süt içeren ürün; süt içeren
|
|
||
Ürün yelpazesinde Derevenskoe Podvorie süzme peynir teknolojisi ile üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün: Süzme peynir teknolojisi ile üretilen, süt yağı ikameli süt içeren ürün
|
|
||
Fermente süt ürünü: Krema içinde tahıl loru, Doğal meyveler, sebzeler, otlar, baharatlar, yağ kütlesi oranı %4, %5, polimer ambalajda (cam, kova, kap) ağırlıkça doldurulmuş krema içinde granüle edilmiş süzme peynir
|
|
||
Fermente süt ürünü: Normalize sütten Vilgovsky süzme peyniri, yağsız sütten,
|
|
||
Fermente süt ürünü: %9 yağ oranına sahip, çıkarılabilir kapaklı bir kavanozda paketlenmiş, net ağırlığı 200 gramdan 5 kilograma kadar olan ticari süzme peynir,
|
|
||
Fermente süt ürünü: "IP KFH Frolov D.Yu." işaretli %1,8 ila %23 arasında yağ içeren süzme peynir
|
|
||
Fermente süt ürünü: kütlece yağ oranı %2.0, %5.0, %9.0 olan normalize sütten süzme peynir, yağsız, lamine folyo veya yerine geçen malzemelerle, parşömen veya yerine geçen malzemelerle, poli
|
|
||
Fermente süt ürünü: Yağ içeriği %0 ila %18,0 arasında olan inek sütünden yapılmış somun süzme peynir. Tüketici kaplarında paketlenmiş: kombine, polimer, kağıt malzemelerden yapılmış torba ve kaplar, net ağırlık 50 ila 1000
|
|
||
Fermente süt ürünü: tam yağlı sütten süzme peynir, kütlece yağ oranı %5,0 ila %9,0 arasında, tüketici ambalajında paketlenmiş: torbalarda; çıkarılabilir kapaklı kaplarda
|
|
||
Fermente süt ürünü: %0 yağ kütlesi fraksiyonlu süzme peynir; %2; %5; %9; %18, ticari markalar: Markalar: "Best Product", "Rostovskoe", lamine folyo, shrink ambalaj, polietilen ile ambalajlanmış
|
|
||
Fermente süt ürünü: yağ kütlesi oranı %1,8, %5, %9, %18 olan süzme peynir. Ambalaj: lamine folyo, 0,180 ila 20.000 gram arasında plastik torbalar.
|
Sefar AG
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Fermente süt ürünü: kuru maddede yağ kütle oranı %5; %9.0; %18.0 olan süzme peynir,
|
|
||
Fermente süt ürünü: tam yağlı süzme peynir, yağ kütlesi oranı %7 ila %20, ambalaj: polietilen ambalaj ve plastik bardaklar, net ağırlık 100 ila 500 gram,
|
|
||
Fermente süt ürünü: %4, %9 oranında yağ içeren, bir kavanozda paketlenmiş, çıkarılabilir kapaklı bir kova, net ağırlığı 200 gramdan 5 kilograma kadar olan ticari süzme peynir,
|
|
||
Fermente süt ürünü: Yağ kütle oranı %5.0; %7.0; %9.0; %12.0; %15.0; %18.0 olan standardize sütten elde edilen lor; Yağ kütle oranı %1.8'den fazla olmayan az yağlı süzme peynir,
|
|
||
Fermente süt ürünü: %5 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip normalize sütten süzme peynir,
|
|
||
Fermente süt ürünü. Yağ kütlesi oranı %9 olan pişmiş sütten yapılan süzme peynir.
|
- 77
|
|
|
Fermente süt ürünü: yağsız süzme peynir, yağ kütlesi oranı %5.0, %9.0, %18.0, PET filmli (polietilen tereftalat) oluklu mukavva kutularda, 10 kg ağırlığa kadar ek parça ile paketlenmiş, tüketici ambalajında
|
|
||
Fermente süt ürünü: süzme peynir, IE Bezgina EM işaretli, yağ kütle oranı %5.0, %9.0, %18.0, %23 ve yağ kütle oranı %1.8'den fazla olmayan yağsız. Paketleme Folyo, PET torba, PET PP konteyner, Corr
|
|
||
Fermente süt ürünü: kütlece yağ oranı %0; %5; %9, %18 olan, polipropilenden yapılmış tek kullanımlık kapaklı kutularda paketlenmiş süzme peynir
|
.
|
|
|
Fermente süt ürünleri: Kütle oranı %18, %9, %5, %2, yağsız (en fazla %1,8), çeşitli kapasitelerde tüketici ve nakliye ambalajlarında, net ağırlığı 250 gramdan 10.000 grama kadar olan süzme peynir.
|
|
||
Fermente süt ürünü: süzme peynir yağsız, yağ kütlesi oranı %5.0, %9.0, %18.0, PET film (polietilen tereftalat) astarlı oluklu mukavva kutularda 10 kg ağırlığa kadar, tüketici ambalajlarında
|
|