tavşan eti GTIP / HS CODE ✨
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020810: Tavşanların et ve yenilen sakatatı
- 0209: Domuz ve kümes hayvanlarının yağları (taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 230910: Kedi/köpek maması (perakende)
- Sensodyne Promine Çocuklar İçin Yumuşak Diş Fırçası -Pembe Tavşan
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı mamul et ürünleri, tavşan etinden soğutulmuş ve dondurulmuş kategori A: Doğal kemiksiz: kemiksiz tavşan eti, tavşan göğsü, tavşan göğsü filetosu, pilavlık tavşan eti, doğal tavşan pirzola, ısı
|
|
||
Tavşan eti kategorisinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri A: doğal kemiksiz: kemiksiz tavşan eti, tavşan göğsü, tavşan göğsü filetosu, pilavlık tavşan eti, doğal pirzola tavşan, ısı
|
|
||
Tavşan etinden pişmiş sosisler: Tavşan etinden haşlanmış sosisler: Tavşan, tavşan özel, tavşan ev, tavşan amatör, peynirli tavşan, tavşan iştah açıcı, tavşan Rus, tavşan sütü;
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler Tavşan etinden yarı mamul ürünler: Yumrulu doğal et ve kemik kategorileri B: Tavşan yarım arka karkası, Tavşan yarım ön karkası, Tavşan karkası, Tavşan bacağı; Topaksız na
|
|
||
Et ürünleri. Tavşan eti sosisleri. Pişmiş sosisler: Tavşan, Tavşan özel, Tavşan ev, Amatör tavşan, Peynirli tavşan, Tavşan iştah açıcı, Tavşan Rus, Tavşan m
|
|
||
Yarı mamul tavşan eti: karkas, yarım karkas, çeyrek karkas, fileto; pişmiş tavşan eti; ızgara tavşan eti; şiş kebap, azu; gulaş; barbekü için et; pilavlık et, sirkede marine edilmiş tavşan kebabı, ma
|
|
||
Sterilize edilmiş tavşan etinden konserve et topakları: Et suyunda tavşan, Domates sosunda tavşan, Ekşi krema sosunda tavşan, 325,525,338 ve SKO-500 kutularında yağda tavşan
|
|
||
Tavşan etinden yarı mamul ürünler, kıyılmış, kalıplanmış, soğutulmuş ve dondurulmuş: - A, B kategorisindeki tavşan eti kesimleri, - A, B kategorisindeki tavşan etinden galantine, - A, B kategorisindeki tavşan eti sosisleri, - A, B kategorisindeki sosisler
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE TAVŞAN ETİNDEN YAPILMIŞ ET, soğutulmuş ve dondurulmuş: bütün kemiksiz karkas, yarım karkas, tavşan-yarım sırt, tavşan-yarım ön, tavşan-yarım sırt (seçenek No. 1), tavşan-yarım ne
|
|
||
TAVŞAN ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ: kıyılmış tavşan eti, kıyılmış tavşan eti Ev usulü, kıyılmış tavşan eti Po-sibir ski .
|
|
||
1. Et ürünü. Tütsülenmiş ve haşlanmış tavşan eti rulosu, soğutulmuş. Et ürünü 2. Et ürünü. Haşlanmış, soğutulmuş tavşan eti rulosu. Et ürünü 3. Et ürünü. Et ürünü. Kavrulmuş, soğutulmuş tavşan karkası
|
|
||
Tavşan eti ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş: tavşan karkasları, yarım tavşan karkasları, tavşan karkasının parçaları, kesilmiş tavşan eti, tavşan bacağı
|
|
||
tavşan etinden yapılan lezzetler, tütsülenmiş ve haşlanmış tavşan etinden yapılan ürünler: tavşan karkası; tavşan - karkasın arka yarısı; tavşan yarım ön karkas; tavşan kürek kemiği (ön bacaklar); bacaklar (arka bacaklar); kalça
|
|
||
Topaklanmış etten konserve et: HAŞLANMIŞ TAVŞAN ETİ, JÖLE İÇİNDE TAVŞAN ETİ, KENDİ SUYUNDA TAVŞAN ETİ, metal kutularda, net ağırlık 250 g, 325 g, 525 g
|
|
||
Tavşan etinden yarı tütsülenmiş sosisler: tavşan, peynirli tavşan, tavşan başkenti, tavşan özel, tavşan gençliği, tavşan özel, tavşan yeni, tavşan şehri, tavşan ailesi, tavşan iştah açıcı, to
|
|
||
Tavşan eti, dondurulmuş veya soğutulmuş: Tavşan karkası; yarım tavşan; tavşan ön kesimi; orta kesilmiş tavşan; tavşan arka kesimi; tavşan boynu; tavşan kürek kemiği ve ön bacakları; tavşan kaburgası; jambon tavşan
|
ECO Product
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
ERKEN ÇOCUKLAR İÇİN ET KONSERVESİ: - Domuz eti püresi; - Sığır eti püresi; - Dana eti püresi; - Kuzu eti püresi - et püresi; - Tavşan etinden püre; - Tavşan etinden püre; tavuk etinden; - Hindi etinden püre Seri üretim
|
|
||
Füme et ürünleri: Füme domuz eti; Füme sığır eti; Füme yaban domuzu eti; Füme geyik eti; Füme karaca eti; Füme tavşan eti; Füme tavşan eti; Füme at eti
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul tavşan eti: yarım tavşan, tavşan önü, tavşan sırtı, tavşan sırtı (tavşan arka bacakları), tavşan filetosu, tavşan bacağı, tavşan filetosu
|
|
||
Tavşan eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: birinci, ikinci kategorilerdeki içi boşaltılmış tavşan karkasları, yarı mamuller, büyük parçalar, küçük tavşan eti parçaları; işlenmiş tavşan sakatatı: karaciğer, kalp, böbrekler.
|
|
||
Konserve et güveçleri: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış tavşan eti. Kıyılmış konserve yiyecekler. Salçalar: sığır eti, domuz eti, koyun eti, tavşan ve sakatatlarından ...
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş tavşan eti: tavşan karkasları; piliç tavşan karkasları ve bunların parçaları; tavşan butları; tavşan sırtı; kaburgalı tavşan kürek kemiği; tavşan filetosu; tavşan bonfile.
|
|
||
Geyik, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik, deve, tavşan ve ayrıca at eti, sığır eti, kuzu eti, domuz eti, tavşan etinden dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren doğranmış, kıyılmış et
|
|
||
Geyik eti, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik, deve, tavşan etinin yanı sıra at eti, sığır eti, kuzu eti, domuz eti, tavşan etinden köfte ve mantı;
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul tavşan eti: topaklı büyük parçalar - tavşan karkası; tavşan - karkasın arka yarısı; tavşan - karkasın ön yarısı; tavşan kürek kemiği; tavşan göğsü; tavşan bacakları (bacaklar); b
|
|
||
Tavşan etinden yarı mamul: tavşan sırtı, tavşan kaburgaları, tavşan arka bacakları, tavşan ön bacakları, tavşan bacakları, tavşan yarısı
|
|
||
Et ve et yan ürünlerinden yapılan konserve et kategorisi - et ezmeleri A: karaciğer Klasik, tavşan etinden; tavşan karaciğerinden; Mantar, Lezzet, mantarlı, kırmızı biberli, sığır eti, kraliyet
|
|
||
Yarı mamul tavşan eti topakları: tavşan karkası, tavşan - ön karkasın yarısı, tavşan - arka karkasın yarısı, tavşan bacakları (ön ve arka), tavşan kürek kemiği (ön bacaklar), tavşan bacakları (arka bacaklar), gr 40 ila 70 mm, karışım
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul tavşan eti çeşitleri: tavşan karkası, tavşan - ön karkasın yarısı, tavşan - karkasın arka yarısı, tavşan bacakları (ön ve arka), tavşan sırtı, tavşan göğsü.
|
|
||
Tavşan eti: tavşan sırtı, tavşan kaburgaları, tavşan arka bacakları, tavşan ön bacakları, yarım karkas tavşan.
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ TAVŞAN ETİ DOĞAL SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ: - Yarı işlenmiş doğal pütürlü gıdalar: tavşan kürek kemiği, tavşan but, tavşan yarım sırt, tavşan yarım ön, karabuğdaylı tavşan göğsü
|
|
||
Kesim hayvanları ve tavşan etinden sterilize edilmiş parça konserve et: Rus Sığır Eti, Rus Domuz Eti, Rus Koyunu, Rus Atı, Rus Olenina, Rus Tavşan Eti
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: büyük parçalar - dana elması, but; domuz eti - jambon, fileto; kuzu fileto, tavşan fileto; doğranmış - kıyma: dana eti, domuz eti, ev yapımı, tavşan eti; hamurda doğranmış - evde köfte
|
|
||
Sığır, dana, kuzu, tavşan etinden konserve et, soğutulmuş Ambar markası: Fırınlanmış Tavşan eti, Fırınlanmış Dana eti, Fırınlanmış Kuzu eti, ambalaj: cam kavanoz, net ağırlık 330 gram
|
|
||
Hazır gıda ürünleri: Pastörize konserve et: tavşan etinden, haşlanmış tavşan filetosu, tavşan ryet, "TASTE LAB" işaretli. GOST 30288-95'e uygun olarak cam kavanozlarda 200 g net ağırlık ile paketlenmiştir.
|
|
||
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERI. HAŞLANMIŞ-KURUTULMUŞ ET SIĞIR, DOMUZ, KUZU, TAVŞAN, YAN ÜRÜNLER.HAŞLANMIŞ-KURUTULMUŞ KIYMA: SIĞIR, DOMUZ, KUZU, TAVŞAN ETI, YAN ÜRÜNLERDEN. YÜKSEK PROTEINLI ET TOZU. С
|
.
|
|
|
Yarı mamul tavşan eti ürünleri: - doğranmış kalıplanmış: tavşandan yapılmış pirzola; - karkaslar, yarım karkaslar: soğutulmuş tavşan; - topaklanmış et ve kemik: tavşan bacakları
|
|
||
Mutfak yarı mamulleri. Turtalar için dolgular. et ve et ürünlerinden: Dana straganof, Sebzeli domuz eti, tavşan etinden: Karabuğdayda tavşan
|
|
||
Tavşan etinden yarı mamul ürünler, doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: -topaksız: -serbest kategoriler A: kemiksiz bütün tavşan karkası, kemiksiz tavşan yarısı, tavşan filetosu, tavşan bacak filetosu, bonfile
|
|
||
TAVŞAN ETİNDEN SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İŞLENMİŞ ÜRÜNLER: - Yarı işlenmiş ürünler topaklı (büyük parçalar, porsiyonlanmış, küçük parçalar): Tavşan bacakları, Tavşan bacakları (ön ve arka), Pilaki için tavşan, Tavşan filetosu; - Yarı fin
|
|
||
Tavşan etinden soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: Topak yarı mamuller (büyük parçalar ve porsiyonlanmış): tavşan karkası; tavşan - arka karkasın yarısı; tavşan - ön karkasın yarısı; tavşan omuzu
|
|
||
Yarı mamul parça ürünler ve tavşan etinden kıyma: büyük parçalar - tavşan karkası, yarım karkas, ön ve arka bacaklar, bacak, kürek kemiği, göğüs, sırt, but, tavşan baget, tavşan fileto, füme tavşan bacağı;
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş - sığır, kuzu, domuz, dana, tavşan etinden kıyılmış et ve sebze ürünleri - kupaty: Mergez, Şili, mini tavşan, Frankfurter, Belçika, Amerikan
|
|
||
Et ürünleri: Bütün işlenmiş tavşan eti, soğutulmuş ve dondurulmuş: Tavşan eti, kategori 1
|
|
||
Tavşan etinden doğal yarı mamul ürünler: ön kesim, arka kesim, orta kesim, yarım karkas, sırt, kürek kemiği, yahni, barbekü için et, güveç için tavşan, et suyu seti
|
|
||
ÇIĞ YETIŞTIRILMIŞ ET ÜRÜNLERI: Sığır etinden Biltong; Baharatlı Sığır Biltong; Tavşan Biltong; Baharatlı tavşan etinden Biltong.
|
|
||
Tavşan etinden elde edilen, baharat veya çeşni içeren soğutulmuş veya dondurulmuş et yarı mamulleri: topaklanmış et ve kemik kategorileri A: içi boşaltılmış karkas, yarım karkas, karkas parçaları (ön, orta, arka), tavşan sırtı
|
|
||
Konserve et: Kemikte haşlanmış tavşan eti; Tavşan eti ezmesi Ambalaj: cam kavanozlar, ağırlık 250 g. ila 500 g.
|
|
||
Yarı mamul tavşan eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Yarı mamul et ve kemikli ve kemiksiz tavşan eti: karkaslar, yarım karkaslar, sırtlar, filetolar, güveçler, bacaklar, boyun, yemek kemikleri. Yarı mamul yan ürünler cro
|
|
||
soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul tavşan eti: doğal - tavşan karkası, tavşan yarım karkası, kalça, bel kısmı, kürek kemiği, kızartma ve haşlama için küçük boyutlu yarı mamul, tavşan filetosu
|
|
||
Tavşan etinden yarı mamul ürünler, doğal, soğutulmuş ve dondurulmuş (marine edilmiş ve edilmemiş): Büyük topaklar: kemiksiz kategori A: kemiksiz bütün tavşan karkası, kemiksiz yarım tavşan, tavşan filetosu, okoro filetosu
|
|
||
Tavşan etinden yarı mamul ürünler: - yarı mamul ürünler, büyük boy kemiksiz: A kategorisi: bütün kemiksiz tavşan karkası, tavşan but filetosu, tavşan bonfile; - yarı mamul ürünler, küçük boy kemiksiz:
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi Güveç: - Sığır eti (veya domuz eti veya kuzu eti veya at eti veya geyik eti veya tavşan eti) güveç Moskovskaya; - Sığır eti (veya domuz eti veya kuzu eti veya at eti veya geyik eti veya et
|
|
||
Yarı mamul et doğal dondurulmuş: tavşan "karkas "Kızartma için kesilmiş, tavşan eti,
|
OLIVIA Kft.
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Yarı işlenmiş tavşan eti, soğutulmuş et ve kemik, marine edilmiş olarak: Vakum altında veya modifiye atmosferde hava geçirmez şekilde kapatılmış, marine edilmiş tavşan barbekü
|
|
||
et ürünleri - termal olarak işlenmiş malzemelerden sosis ürünleri: Kırmızı biberli şarküteri ezmesi, Tereyağlı ciğer ezmesi, Ciğer ezmesi, Tavşan ciğeri ezmesi, Tavşan eti ezmesi, A
|
|
||
TAVŞAN ETİNDEN KESİLMİŞ, SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER: Tavşan etinden ızgara sosisler
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: tavşan ve yabani tavşan eti ve yan ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş,
|
|
||
Tavşan eti yarı mamulü: tavşan eti Dev
|
|
||
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİ. Ürün yelpazesinde ET ATIŞTIRMALIKLARI: Etten PİŞMİŞ ET CİPSLERİ: domuz etinden, sığır etinden, kuzu etinden, at etinden, tavşan etinden, geyik etinden, ayı etinden; MİNİ SAUSAGES: Klasik
|
|
||
Dondurulmuş köfte: Av geyiği köfte, kategori B, yaban domuzu eti köfte, Zapovedny kenar, kategori B, Piquant tavşan köfte, Tavşan eti köfte İhale, karaca köfte,
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, dana eti, kuzu eti, keçi eti, at eti, soğutulmuş tavşan etinden yarı mamul et, et içeren, et-sebze, sebze ve et ürünleri 2325061
|
|
||
Üretken olmayan hayvanlar için yem ve lezzetler: sosisler, kroketler, kıyma çubukları (sığır eti, domuz eti, kuzu eti, tavuk eti, domuz eti, tavşan eti, geyik eti, ördek eti, at eti); çeşitli etler (sus şeklinde listelenen et türlerinin karışımı
|
|
||
Koyun eti, sığır eti, domuz eti, dana eti, tavşan etinden mutfak et ve et ürünleri, dondurulmuş veya soğutulmuş çeşitler: Topaklanmış etten mutfak et ürünleri: Kızarmış sığır eti; Mutfak et ürünleri
|
|
||
Eke göre tavşan etinden ve tavşan sakatatından kıyılmış yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Kemiksiz tavşan eti, bebek maması için yarı mamul doğal soğutulmuş ürün; Kemiksiz tavşan eti, bebek maması için yarı mamul doğal dondurulmuş ürün
|
|
||
Yarı mamuller, tavşan etinden kıyılmış, kategori A, soğutulmuş: Kıyılmış tavşan eti, vakum altında veya polimerik malzemelerden yapılmış bir kap içinde modifiye atmosfer koşulları altında paketlenmiş
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et-sebze ezmesi: Domuz karaciğerinden karaciğer ezmesi; Sığır karaciğerinden karaciğer ezmesi; Tavşan karaciğerinden karaciğer ezmesi; Tavşan eti ezmesi.
|
|
||
Soğutulmuş tavşan etinden pişirilmiş et ürünleri: Tavşan sosisleri, TU 9213-901-00419779-06
|
|
||
Yarı mamul tavşan eti, topaklanmış ve doğranmış, soğutulmuş ve dondurulmuş: tavşan yarım karkas; tavşanın ön kısmı (ön kesim); yarım ön (yarım ön) tavşan; arka (orta kesim
|
|
||
TAVŞAN ETİNDEN SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER (büyük parçalar, porsiyonlar, küçük parçalar): Tavşan bacağı, Pilaki için tavşan
|
|
||
Ek No. 1 aralığında soğutulmuş ve dondurulmuş doğal tavşan etinden yarı mamul ürünler: -büyük parçalar: tavşan kürek kemiği, tavşan but, arka tavşanın yarısı, ön tavşanın yarısı, bütün karkas
|
|
||
Tavşan etinden topaklanmış ve doğranmış, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: büyük parçalar - tavşan karkası, yarım karkas, bacak, kürek kemiği, göğüs, sırt, but, fileto; küçük parçalar - tavşan yahnisi, boo için set
|
,
|
|
|
Doğal yarı mamul tavşan eti: Büyük topaklar: ön orta arka kesim, omurga boyunca kesim dahil, omurga boyunca yarım, yarım tavşan çapraz kesim, tavşan sırtı, l
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren doğranmış kalıplanmış dondurulmuş (domuz etinden; sığır etinden; kuzu etinden; karaca etinden; geyik etinden; tavşan etinden; yukarıdaki etlerin çeşitli türlerinin karışımlarından):
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, geyik eti, keçi eti, kuzu eti, dana eti, kuzu eti, tavşan eti, sakatattan yarı mamul et ve et ürünleri Vel soğutulmuş:
|
🇨🇺 Cuba
|
||
Tavşan eti (tavşan karkasları, etlik tavşanlar ve bunların parçaları) soğutulmuş, dondurulmuş -
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, at eti, geyik eti, kuzu eti, maral etinden, geyik etinden, ayı etinden, tavşan etinden et ürünleri pişmiş, haşlanmış-füme, tütsülenmiş-haşlanmış, pişmemiş füme, kuru-kürlenmiş, kurutulmuş, füme-pişmiş
|
|
||
Tavşan eti (tavşan karkasları, etlik tavşanlar ve bunların parçaları):
|
|
||
Kurutulmuş ve kurutulmuş füme et ürünleri çeşitleri: kurutulmuş sığır eti, kurutulmuş domuz eti, kurutulmuş at eti, kurutulmuş geyik eti, kurutulmuş kuzu eti, kurutulmuş tavşan eti; dana eti ile
|
|
||
Kurutulmuş et: kemiksiz kurutulmuş kuzu eti, kemiksiz kurutulmuş sığır eti, kemiksiz kurutulmuş geyik eti, kemiksiz kurutulmuş at eti, buffed et, kemiksiz kurutulmuş kanguru eti, kemiksiz kurutulmuş tavşan eti
|
|
||
Konserve et (sığır eti, domuz eti, geyik eti, tavşan eti): konserve sığır eti Klasik, domuz eti Ev tarzı, З akusochnaya , geyik etinden Lenskaya , Boyarskaya , sığır dili baharatlı , karaciğer Noble , per
|
-2
|
|
|
Dondurulmuş hamur içinde yarı mamul et ürünleri (domuz eti; sığır eti; kuzu eti; karaca eti; geyik eti; tavşan eti; yukarıdaki etlerin çeşitli türlerinin karışımları):
|
|
||
Konserve et: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış tavşan eti, Et ezmesi (sığır eti), Tereyağlı ciğer ezmesi (sığır eti), Havuçlu ciğer ezmesi (sığır eti),
|
|
||
Sığır eti, kuzu eti, dana eti, domuz eti, yaban domuzu eti, geyik eti, at eti, tavşan eti ürünleri
|
|
||
Et atıştırmalıkları: A kategorisindeki et ürünleri. Kuru kürlenmiş et ürünleri: Kürlenmiş sığır eti dilimleri, Kürlenmiş domuz eti dilimleri, Güneşte kurutulmuş geyik eti dilimleri, Güneşte kurutulmuş at eti dilimleri, Güneşte kurutulmuş tavşan eti, Domat
|
|
||
Konserve et: "Rus güveci" (Rus kızarmış sığır eti, Rus kızarmış domuz eti, Rus kızarmış kuzu eti, Rus at eti, Rus kızarmış geyik eti, Rus tavşan eti). Paketleme: w
|
|
||
Yarı işlenmiş et, domuz eti, sığır eti, dana eti, kuzu eti, at eti, tavşan eti içeren ürünler soğutulmuş, dondurulmuş (bkz. bir sayfada Ek No. 1)
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. Ürün yelpazesinde İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ YEMEKLERİ: Sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti, tavşan eti, yan ürünler: sığır straganof, gulaş, güveç; kıyılmış sığır eti, domuz eti: ev yapımı pirzola.
|
|
||
et ürünleri haşlanmış, füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmiş, pişmemiş füme, kuru kürlenmiş domuz eti, sığır eti, kuzu eti, at eti, geyik eti, tavşan eti, Su-Vid, Su-Vid Lux, Lux sınıfları, Geleneksel, Premium
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti, kuzu eti ve tavşan etinden elde edilen et ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş bkz. Ek No. 1, No. 2, No. 3, No. 4, No. 5, No. 6, No. 7
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kümes hayvanları, tavşan eti sarsıntılı ürünler: Domuz eti sarsıntılı, Baharatlı domuz eti sarsıntılı, Sığır eti sarsıntılı, Baharatlı sığır eti sarsıntılı; Klasik sarsıntılı, şişe
|
|
||
Kuru tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: tavşan eti cipsi; koç cipsi; bufalo cipsi; kanguru eti cipsi; at eti cipsi; domuz eti cipsi; sığır eti cipsi; geyik eti cipsi
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi: Rus haşlanmış sığır eti, Rus haşlanmış domuz eti, Rus haşlanmış geyik eti, Rus haşlanmış at eti, Rus haşlanmış kuzu eti, Rus tavşan eti, Rus lambaları
|
|
||
Sığır ve domuz etinden "köy" jöleli et; domuz ve tavuk jöleli et, domuz ve sığır jöleli et, sığır jöleli et, jöleli dil, tavşan eti jölesi ("İşte burada" ticari markası olsun veya olmasın)
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu, tavşan etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Soğutulmuş sığır eti: - Azu - Antrikot - Bonfile - Kemiksiz sığır eti; Pilaki için sığır eti: - Kemikli göğüs eti - Gulaş - Kemiksiz sığır filetosu
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: - Kurutulmuş sığır eti parçaları My Snack Premium; - Kurutulmuş sığır eti parçaları My Snack Premium; - Kurutulmuş sığır eti parçaları kurutulmuş geyik eti My Snack Premium; - Kurutulmuş tavşan eti parçaları My Snack P
|
|
||
Ürün yelpazesinde dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri: köfte: Sığır eti, Domuz eti ve sığır eti, Elite, Premium, Mini "," Ev yapımı "," Helal "," Tavşan etinden "," Ev tarzı "," Tavuk ", Khinkali.
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: Sığır eti basturma, domuz eti basturma, at eti basturma, geyik eti basturma, karaca basturma, tavşan eti basturma, kümes hayvanları basturma (hindi, kaz ve ördek), Sosis Su
|
.
|
|
|
Yarı mamul et, sığır eti, domuz eti, kuzu eti, geyik eti, tavşan eti içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş - kıyılmış:
|
|