Teknik plaka gost GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
BUĞDAY UNUNDAN UNLU MAMULLER: GOST 27842-88 Buğday unundan ekmek. Teknik koşullar. GOST 27844-88 Fırıncılık ürünleri. Teknik koşullar. GOST 24557-89 Tereyağlı fırıncılık ürünleri. Teknik
BUĞDAY UNUNDAN UNLU MAMULLER : GOST 27842-88 Buğday unundan ekmek. Teknik koşullar. GOST 14121-69 Çay için barlar. Teknik koşullar. GOST 24557-89 Tereyağlı fırıncılık ürünleri. Teknik olarak
Fırıncılık ürünleri: Dilimlenmiş somun, Özel somun, GOST 27844-88 Fırıncılık ürünleri uyarınca Altay saika kuru üzümleri. Teknik koşullar; GOST 31805-2012 Buğday unundan unlu mamuller. Genel teknik koşullar
UNLU MAMULLER: GOST 27842-88 Buğday unu ekmeği. Özellikler; GOST 26983-86 Darnitsky ekmeği. Teknik koşullar; GOST 2077-84 Çavdar ekmeği - buğday ve buğday-çavdar Özellikler; GOST 27844-88 I
GOST 26983-86 Darnitskiy ekmeğine göre X leb Darnitskiy. Teknik koşullar; GOST 31807-2012 Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller. Genel özellikler; GOST 31752-2012 Fırıncılık ürünleri
Buğday unu ekmeği: papatya ekmeği, matnakash ekmeği, GOST 27482-88 "Buğday ekmeği unu" uyarınca yüksek, birinci ve ikinci sınıf undan buğday ekmeği. Teknik koşullar; GOST 31805-2012 "Ürünler x
GOST 2077-84 "Çavdar ekmeği, çavdar-buğday" uyarınca kalıplanmış çavdar-buğday ekmeği. Teknik koşullar; GOST 31807-2012 "Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından fırıncılık ürünleri." Genel özellikler
Ek No. 1 aralığındaki UYUT-MP serisi MUTFAK MOBİLYALARI GOST 16371-2014 Mobilyalarına uygun olarak üretilmiştir. Genel teknik koşullar, GOST 19917- 2014 Oturma ve yatma mobilyaları.
GOST R 54645-2011 Fırın peksimetleri. Genel teknik koşullar; GOST 8494-96 Buğday peksimetleri. Özellikler
.
Buğday unundan ekmek: birinci sınıf buğday unundan, GOST 27842-88'e uygun olarak ikinci sınıf buğday unundan Buğday unundan ekmek. Teknik koşullar; GOST 31805-2012 Fırıncılık ürünleri
Unlu şekerlemeler: Ürünler TU 10.72.12-057-61144405-2009'a uygun olarak üretilmiştir Tereyağlı kurabiyeler. Teknik koşullar. TU 10.72.12-064-61144405-2009 Bisküviler. Teknik koşullar. GOST 24901-2014
Konserve jambon eti. Teknik koşullar. GOST R 55762-2013. sterilize: - Klasik jambon; - Ev yapımı jambon; pastörize: - Amatör jambon; - Özel jambon; - Jambon boynu
Konserve yiyecekler. Çorbalar. Genel teknik koşullar. GOST 32909-2014. - Yeşil bezelyeli sebze çorbası; - Fasulye çorbası; - Makarna ve sebze çorbası; - Sebzeli yaz çorbası; - Soğan çorbası; - Petrollü çorba püresi; -
Evsel tüketim için hidrokarbon sıvılaştırılmış yakıt gazı, BT marka (teknik bütan), GOST 20448-90
Özel bir tüketici için konserve öğle yemeği yemekleri ... Teknik koşullar. GOST 18487-80. Konserve yiyecekler - birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: Birinci öğle yemeği yemekleri: etli deniz borş çorbası, etli turşu çorbası, pirinç çorbası
1. BİRİNCİ SINIF VE EN YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNUNDAN EKMEK GOST 27842-88 Buğday unundan ekmek. Teknik koşullar. 2. EN YÜKSEK DERECELİ BUĞDAY UNUNDAN UNLU MAMULLER: KIZAK ÇUBUKLARI, PLAKA
ŞEKERLEME ÜRÜNLERI: TU 9120-012-05100479-08 Tatlılar. Özellikler GOST 6478-2014 Iris. Genel teknik koşullar TU 9120-009-05100479-08 Karamel. Özellikler GOST 4570-2014 Tatlılar. Genel teknikler
Beton karışımı (BST V15P4F75W4), OKPD2 kodu 23.64.10, GOST 7473-2010'a göre üretilmiştir. Test prosedürü: GOST 10181-2014 "Beton karışımları. Test yöntemleri , GOST 30495-2008 Beton ve harçlar için katkı maddeleri. Teknik
Beton karışımı (BST V25P4F100W8), OKPD2 kodu 23.64.10, GOST 7473-2010 Test prosedürüne uygun olarak üretilmiştir: GOST 10181-2014 "Beton karışımları. Test yöntemleri , GOST 30495-2008 Beton ve harçlar için katkı maddeleri. Teknik
ÇOCUK ODASI İÇİN MOBİLYA KULAKLIKLARI GOST 16371-2014 "Mobilya. Genel özellikler", GOST 19917-2014 "Oturma ve yatma mobilyaları. Genel özellikler", Teknik açıklama 56-2448297
Polimerik malzemelerden yapılmış tüketici kaplarında paketlenmiş pirinç kabuğu çıkarılmış tane GOST 6292-93'e göre yapılır Pirinç kabuğu çıkarılmış tane. GOST 7758-75 Gıda fasulyesine göre yapılan özellikler. Teknik özellikler
Taze otlar (kuzukulağı, fesleğen). 28.01.2015 tarih ve 28-01 15 sayılı sözleşme kapsamında 2017 hasadı. GOST R 55650-2013, GOST R 56562-2015 Taze yeşillikler (kuzukulağı, fesleğen), perakende olarak satılır. Teknik Özellikler
.
🇦🇿 Azerbaijan
- Paketlenmiş KURU ÜZÜMLER - GOST 6882-88 Kurutulmuş üzümler. Özellikler - KURUTULMUŞ ERİK, KURUTULMUŞ KAYISI paketlenmiş - GOST 32896-2014 Kurutulmuş meyveler. Genel teknik koşullar. - KURUTULMUŞ FİNİKLER, KURUTULMUŞ KUMKATLAR ön
Barbunya, istavrit, kaya balığı, pisi balığı-kalkan, işaretleme Balık işleme atölyesi - IE Vasilika I.Yu., GOST 32744-2014'e göre Dondurulmuş küçük balıklar. Özellikler , GOST 32366-2013 Dondurulmuş balık. Teknik şartlar
Gönüllülük esasına dayalı standartlar, teknik düzenlemelerin gerekliliklerine uygunluğun sağlanması: GOST R 55885-2013 Taze tatlı biber. Özellikler, paragraf 5.4, bölüm 7; GOST R 51074-2003 "Gıda ürünleri. Bilgi
VIPIKO DOOEL
🇲🇰 Macedonia
1. BUĞDAY UNLU MAMULLERİ AMBALAJINDA EN YÜKSEK DERECELİ UN: PLAK, KIZAKLI BATON, KURU ÜZÜMLÜ BATON, GÜLLER - GOST 27844-882. YÜKSEK BUĞDAY UNUNDAN UNLU MAMULLER
TİCARİ İŞLETMELER İÇİN MOBİLYALAR (mobilya parçalarında) GOST 26756-85 "Ticari işletmeler için mobilyalar. Genel teknik şartlar", Teknik açıklama 56-1661018030-001-2008 "Ticari işletmeler için mobilyalar"
Buğday gıda sınıfı 3 ve 4, GOST R 52554-2006 "Buğday "a göre Gümrük Birliği TR CU 015/2011 "Tahıl güvenliği hakkında" teknik düzenlemelerine uygun olarak yapılır. Teknik Özellikler"
Yemlik mısır, Gümrük Birliği TR CU 015/2011 "Tahıl güvenliği hakkında" teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak, GOST R 53903-2010 "Yemlik mısır" uyarınca yapılır. Teknik koşullar"
Yemlik arpa, GOST R 53900-2010 "Yemlik arpa "ya göre Gümrük Birliği'nin TR TS 015/2011 "Tahıl güvenliği hakkında" teknik düzenlemesinin gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik Özellikler"
Yemlik tritikale, Gümrük Birliği TR CU 015/2011 "Tahıl güvenliği hakkında" teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak, GOST R 53899-2010 "Yemlik tritikale" uyarınca üretilmektedir. Teknik şartlar
Yemlik çavdar, Gümrük Birliği'nin "Tahıl güvenliği hakkında" TR CU 015/2011, GOST R 53900-2010 "Yemlik çavdar" teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik koşullar "
Yem bezelyesi, GOST R 54630-2011 Yem bezelyesine uygun olarak, Gümrük Birliği'nin TR TS 0152011 Tahıl güvenliği ile ilgili teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik Özellikler
3, 4 sınıf gıda buğdayı, Gümrük Birliği TR CU 0152011 Tahıl güvenliği hakkında GOST R 52554-2006 Buğday teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik koşullar
Yemlik arpa, GOST R 53900-2010 Yemlik arpaya göre, Gümrük Birliği TR CU 0152011 Tahıl güvenliği ile ilgili teknik düzenlemelerin gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik koşullar
Gıda sınıfı 3 sınıf çavdar, GOST R 53049-2008 Çavdar'a uygun olarak, Gümrük Birliği TR CU 0152011 Tahıl güvenliği ile ilgili teknik düzenlemelerin gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik Özellikler
Yemlik 3. sınıf yulaflar, GOST R 53901-2010 Yemlik yulaflara uygun olarak Gümrük Birliği TR CU 0152011 Tahıl güvenliği ile ilgili teknik düzenlemelerin gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik Özellikler
TR CU 0152011, GOST R 53049-2008 Tahıl güvenliği ile ilgili Gümrük Birliği teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak yapılan 2013 hasadı 3 ve 4 sınıf çavdar. Teknik koşullar Tedarik agr
Sezar peyniri, GOST R 52686-2006 Peynir. Genel teknik koşullar , TU 9225-005-81992503-11 Sezar peyniri. Teknik Özellikler
Kozmetik ürünler: deodorant kremi Pure History Ürünler GOST 31460-2012 Kozmetik kremlere göre üretilmiştir. Cus Teknik Düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun genel teknik koşullar
GOST 25295-2003 "Ceket ve takım elbise çeşitleri için dış giyim" standardının gönüllü olarak uygulanması sonucunda teknik düzenlemelerin gereklilikleri karşılanmaktadır. Genel teknik koşullar. Ürün depolama koşulları
Kai La textile trading Co.Ltd .
🇨🇳 China
Kraniyoplasti için implante edilebilir vidalı plakalar: 1. Düz plaka 2 delik 5mm 2. Düz plaka 2 delik 9mm 3. Düz plaka 2 delik 12mm 4. Düz plaka 4 delik 12mm Düz plaka 4 delik, merkez 9mm 5. Düz plaka
OSTEONIC CO., Ltd
🇰🇷 Korea South
Erimiş sülfürün toplanması (depolanması) V = 2200m3. Toplama (depolama), GOST 127.1-93'e uygun olarak erimiş filtrelenmiş kükürdün yerleştirilmesi ve depolanması için tasarlanmıştır. "Teknik kükürt. Teknik koşullar . E1
Sayısal kontrollü plaka bükme makinesi, model WE67K-250T / 3200. Ürünler, Gümrük Birliği Teknik Düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak üretilmekte olup, Avrupa Komisyonu Kararı ile onaylanmıştır.
NANJING ZHONGAO MACHINE TOOL CO. , LTD
🇨🇳 China
Üreticinin teknik dokümantasyonuna göre üretilmiş plaka nervürlü ısı eşanjörleri
Chart Energy & Chemicals Inc.
Promot markalı, LT-70 tipi, Teknik Yönetmeliğin gerekliliklerine uygun olarak üretilen aydınlatma cihazları (arka plaka aydınlatması için lambalar, yön göstergeleri, arka lambalar, fren lambaları)
Zaklady Osprzetu Samoshodowego Promot Spoldzielnia Pracy
🇵🇱 Poland
Teknik amaçlar için piroteknik ürünler: PROFESYONEL HAVAI FIŞEKLER, ŞELALELER, BURAKI, UÇAN PLAKA, PROFESYONEL DOĞRUSAL HAVAI FIŞEKLER. Tehlike sınıfı IV.
. LIUYANG HIGH-BOOM TRADE CO. LTD.
🇨🇳 China
Britax PMG Limited ticari markasının aydınlatma ve sinyalizasyon cihazı: Plaka lambası, tip 867, TR CU 031/2012 Gümrük Birliği Teknik Düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak üretilmiştir "O
Britax PMG Limited
🇬🇧 United Kingdom
Arka plaka aydınlatma armatürleri, Speaker marka, tipler: Model 150 LED LPI (P N 0341282), Model 151 12 24V LED LPI (P N 0342790), teknik düzenlemelere uygun olarak üretilmiştir T
J.W. Speaker Corporation
🇺🇸 United States
Teknik amaçlar için piroteknik ürünler: PROFESYONEL HAVAI FIŞEKLER, HAVAI FIŞEK TOPLARI, ŞELALELER, BURAKI, UÇAN PLAKA, PROFESYONEL DOĞRUSAL HAVAI FIŞEKLER, SELAMLARIN SU PILLERI. Tehlike sınıfı IV.
. LIUYANG HIGH-BOOM TRADE CO. LTD.
🇨🇳 China
Çapı 12 mm'ye kadar olan bağlantı elemanları: Cıvatalar: GOST 7786-81, GOST 7796-70, GOST 7798-70, GOST 7805-70, GOST 7808-70, GOST 7811-70, GOST 3033-79, GOST 14724-69, GOST 15589-70, GOST 20700-75, GOST R 52644-2006, GOST R 52627-
5504055865
100mm mengene için döner plaka Garant Art.873350 100 -2 adet. 120mm mengene için döner plaka Garant Art. 873350 120 - 2 adet. 140mm mengene için döner plaka Garant Art.873350 140 - 2 adet. Mengene için döner plaka 160mm Ga
HOFFMANN GmbH Qualitatswerkzeuge
🇮🇳 India
Ekstrüde polistiren köpük plaka, kalınlık 25 mm ila 65 mm, yoğunluk 15,1 kg m3 ila 25,0 kg m3, marka: Harbin üreticinin teknik belgelerine göre üretilmiştir
Harbin LONGQUAN Insulation refractory plant
🇨🇳 China
Osteosentez için implantlar: 1. Osteosentez için plaklar: - Düz osteosentez için plak; - Eksternal osteosentez için bıçak plak; - Dinamik fiksasyon için plak. 2. Osteosentez için vidalar
Sanatmetal Orthopaedic & Traumatologic Equipment Manufacturer Ltd.
🇭🇺 Hungary
Arka lamba FZ.05.24-02, yan işaret lambaları FM 01.24, FM.01.24-04, aydınlatma lambası plaka ONZ 00-01, Gümrük Birliği Teknik Düzenlemeleri TR CU 0182011 gerekliliklerine uygun olarak üretilmiştir
Gıda endüstrisi için teknik ekipman: plaka filtre,
Cadalpe Srl
🇮🇹 Italy
Ahşap-polimer kompozitten yapılmış zemin kaplaması: 8 ila 70 mm kalınlığında, 400 ila 1500 kg m³ yoğunluğunda, üreticinin teknik belgelerine göre üretilen levha, plaka, panel, tahta
Yixing Hengchi Rubber and Plastic Co., Ltd
🇨🇳 China
Osteosentez için implantlar: 1. Plaklar. 1.1. Oksipital plaka, katalog numaraları: 1327-T011 - 1327-T012. 1.2. Pivot plaka: - iki pivotlu plaka, katalog numaraları: 1006-T010 - 1006-T012. - tek çubuklu. ka
.
🇨🇳 China
Zemin kaplaması SPC (Taş Polimer Kompozit) kalsiyum karbonat ve vinil reçine esaslı, kalınlık 4 mm ila 6 mm, yoğunluk 1800 ila 2500 kg m3, plaka şeklinde, t. m Starker, teknik talimatlara göre üretilmiştir
WUXI ZHONGDE NEW DECORATION MATERIAL CO., LTD
🇨🇳 China
"LAIZHOU MINGGUANG TERMAL YALITIM MALZEMELERİ" işaretli, 30 mm kalınlığa kadar plaka şeklinde köpüklü kalsiyum silikattan yapılmış ısı yalıtım ürünleri, üreticinin teknik belgelerine göre üretilmiştir
LAIZHOU MINGGUANG THERMAL INSULATION MATERIALS CO., LTD
🇨🇳 China
Polivinil klorürden yapılmış zemin kaplaması, 2 mm kalınlığında, 600 kg m3 ila 1500 kg m3 yoğunluğunda, plaka şeklinde, deliksiz, arkalıksız, ECSO marka, üreticinin teknik özelliklerine göre üretilmiş
ECSO GmbH
🇩🇪 Germany
gıda kompleksi: LAKSA-GOST; LAXA-GOST pse; LAXA-GOST bf; LAXA-GOST 5; LAXA-GOST 7; LAXA-GOST 5 bf; LAXA-GOST 7 bf; LAXA-GOST 5 pse; LAXA-GOST 7 pse
Boru hatlarının bağlantı detayları: GOST 17376-2001 ve GOST 17380-2001 uyarınca tees; GOST 17378-2001 ve GOST 17380-2001 uyarınca geçişler; GOST 12820-80, GOST 12821-80 ve GOST 128 uyarınca çelik flanşlar
Tatlandırıcı ve aromatik baharat karışımları (BC) Neospice GOST VS No. 1, Neospice GOST VS No. 2, Neospice GOST VS No. 3, Neospice GOST VS No. 4, Neospice GOST VS No. 5, Neospice GOST VS Doktorskaya, Neospice GOST VS Russkay
GOST R 52554-2006 "Buğday "a göre 3 sınıf gıda buğdayı, hasat 2015. Teknik koşullar"
Gıda buğdayı sınıfı "Omskaya 36", sınıf 4, hasat 2015. GOST R 52554-2006'ya göre "Buğday. Teknik Özellikler"
Dizel yakıt EURO sınıf 2, tip III (DT-Z-K5) GOST R 52368-2005 (EN 590: 2009) "Dizel yakıt Euro. Teknik Özellikler"
Fırınlık buğday unu, üst sınıf, GOST R 52189-2003 "Buğday unu. Genel teknik koşullar"
Buğday peksimeti: "Vanilyalı", "Kuru üzümlü" GOST 8494-96 "Tereyağlı buğday peksimeti" gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik koşullar "
KVASS: "RUS KVASS" filtrelenmiş, soğuk sterilizasyon - TI 9185-034-55986943 -2011, "DOBRYNYA" filtrelenmiş, soğuk sterilizasyon "-TI 9185-033-55986943-2011 GOST R 53094-2008" KVASS'a uygun olarak üretilmiştir. Genel teknik
Tahıllar: çavdar (3000 ton). Ürünler GOST R 53049-2008 "Çavdar" standardına uygun olarak üretilmektedir. Teknik Özellikler".
sek sofra şarabı (etil alkol hacim oranı %10-13): "Artsakh Shushi" kırmızı, "Artsakh Shushi" beyaz. GOST 7208-93 "Üzüm şarapları ve işlenmiş üzüm şarabı malzemeleri uyarınca üretilmiştir. Genel teknik koşullar
🇦🇲 Armenia
Polimerik malzemelerden yapılmış tüketici kaplarında paketlenmiş çabuk kaynayan karabuğday kabuğu çıkarılmış tane GOST 5550-74 "Karabuğday kabuğu çıkarılmış tane. Teknik koşullar"
Pamuk ipliğinden erkekler için örme dış giyim: 8M-9032 ürün numaralı pantolonlar. Ürünler GOST 31410-2009 "Erkekler ve erkek çocuklar için örme dış giyim. Genel teknik koşullar
VISION TEXTILE
🇺🇿 Uzbekistan
Kurşunsuz otomobil benzini Normal-80 (AI-80-K5), GOST R 51105-97 "İçten yanmalı motorlar için yakıtlar" standardına uygun olarak üretilmektedir. Kurşunsuz benzin. Teknik Özellikler"
Gıda ürünleri için polimerik ve kombine malzemelerden ambalajlar: paketler, "ARIS" markası. Ürünler GOST 12302-2013 "Polimer filmlerden ve kombine malzemelerden ambalajlar" standardına uygun olarak üretilmektedir. Genel teknik
.
🇺🇦 Ukraine
"Aziev'in anısına " gıda buğdayı sınıfı, 3 sınıf, hasat 2015. GOST R 52554-2006'ya göre "Buğday. Teknik Özellikler"
Tüketici kaplarında paketlenmiş toz şeker, GOST 21-94 "Toz şeker" gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik Özellikler"
🇨🇳 China
Net ağırlığı 50 kilogram olan dokuma polipropilen torbalarda paketlenmiş birinci sınıf çabuk pişen öğütülmemiş karabuğday kabuğu çıkarılmış tane. Üretim tarihi - 06.10.2014. GOST 5550-74 "Karabuğday kabuğu çıkarılmış tane. Teknik
N 1
ALKOLSÜZ İÇECEK: FERMENTE İÇECEK KVASS "BOGATYRSKY" filtresiz, berraklaştırılmamış, pastörize edilmemiş TU 9185-003-71543454-06'ya göre GOST R 53094-2008 "KVASS" "Genel teknik koşullar" uyarınca üretilmiştir
Ekmek" Darnitskiy "ambalajsız, sarılmış, sarılmış (dilimlenmiş, ürünün bir kısmı, ürünün dilimlenmiş kısmı) GOST 26983-86" Darnitskiy ekmeği gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Teknik Özellikler "
Pamuk ipliğinden erkekler için örme dış giyim: 8M-9029 maddeli şortlar ... Ürünler GOST 31410-2009 "Erkekler ve erkek çocuklar için örme dış giyim. Genel teknik koşullar
VISION TEXTILE
🇺🇿 Uzbekistan
Dizel yakıt EURO sınıf E, tip III (DT-E-K5), GOST R 52368-2005 (EN 590: 2009) "Euro dizel yakıtına uygun olarak üretilmiştir. Teknik Özellikler"
LIGHT BEER, filtrelenmiş, filtrelenmemiş pastörize edilmemiş "BoroDa" GOST 31711-2012 "BİRA. Genel teknik koşullar"
Yemlik arpa, GOST R 53900-2010 "Yemlik arpa" uyarınca Gümrük Birliği'nin "Emniyetli tahıl üzerine "TR TS 015/2011 teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak yapılır. Özellikler "
Tüketici kaplarında paketlenmiş toz şeker GOST 21-94 "Toz şeker "e göre yapılır. Teknik Özellikler"
3, 4 sınıf gıda buğdayı, Gümrük Birliği TR TS 015/2011 "Tahıl güvenliği hakkında" teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak, GOST R 52554-2006 "Buğday . Özellikler"
Konserve et: GOST 7993-90 "Konserve et" standardına göre üretilmiş metal kutularda "Jöle içinde haşlanmış sığır dili", "Jöle içinde haşlanmış domuz dili". Teknik koşullar "
Yemlik yulaf, TR CU 015/2011 sayılı Gümrük Birliği teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak üretilmiştir." Tahıl güvenliği üzerine ", GOST R 53901-2010'a göre" Yemlik yulaf. Özellikler"
Havacılık yağı MS-20, GOST 21743-76'ya göre birinci sınıf (değişiklik 1-7 ile) "Havacılık yağları. Teknik Özellikler"
YÜKSEK KALITELI BUĞDAY UNLU BISKÜVILER: "MARINKA", "MINUTA", "SARI", "PLEETENKA", "LYSVENSKOE", "" KURABYE NOCH "," GÜN / "GÜL /" SHELLS "GOST 24901-89 Çerezler. Genel teknik ekipman
GOST 6201-68 "Cilalı bezelye" uyarınca üretilen tüketici ve nakliye konteynerlerinde paketlenmiş cilalı bezelye. Teknik koşullar"
Gıda jelatini, GOST 11293-89 "Jelatin "e uygun olarak yapılmış birleşik, folyo, çift yönlü polietilen film içinde 50 gram olarak paketlenmiştir. Teknik koşullar".
Tüketici ve nakliye konteynerlerinde paketlenmiş yulaf gevreği "Hercules" GOST 21149-93 "Yulaf gevreği "ne uygun olarak üretilmektedir. Teknik Özellikler"
GOST 31453-2013 "Lor. Teknik Özellikler"
GOST 6201-68 "Cilalı bezelye" gerekliliklerine uygun olarak yapılmış polipropilen filmden yapılmış tüketici kaplarında paketlenmiş birinci sınıf cilalı bezelye. Teknik Özellikler"
GOST 21050-91'e uygun olarak yapılmış kombine kağıt, kombine, folyo, iki yönlü polietilen ambalajda 20,50 gram olarak paketlenmiş karabiber" Baharatlar. Karabiber ve beyaz biber. Teknik
Endüstriyel işleme için kolza, Gümrük Birliği'nin TR CU 015/2011 "Tahıl güvenliği hakkında" teknik düzenlemelerinin gerekliliklerine uygun olarak, GOST 10583-76 "Endüstriyel işlem için kolza" uyarınca yapılır.
Karışık kumaşlardan, "Technotkan" işaretli sentetik kumaşlardan erkekler için dış dikiş gömlekleri. Ürünler GOST R 50504-2009 "Üst gömlekler "e uygun olarak üretilmiştir. Genel teknik koşullar".
1. ARMUTLU ÇAVDAR VE BİRİNCİ SINIF GOST 26983-86 BUĞDAY FIRIN UNU KARIŞIMINDAN DARNITSKY EKMEĞİ Darnitsky Ekmeği. Teknik koşullar. 2. ARMUTLU ÇAVDAR VE BUĞDAY EKMEĞİ KARIŞIMINDAN "UKRAINSKIY NEW" EKMEĞİ