yoğurt için fermente süt GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040310: Yoğurt (konsantre edilmiş)
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 0404: Peynir altı suyu ve tabii süt bileşenlerinden ibaret diğer ürünler
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
- Milk Shake Active Yogurt Mask 250 ml
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Fermente süt içecekleri. Çeşitler: asidofilus; varenets; kefir; kesilmiş süt; yoğurt mechnikovskaya; fermente süt asidofilik içecek; fermente süt yoğurt içeceği Kartopu; fermente süt kefir içeceği; aromatizi
|
.
|
|
|
Kütlece %1,5, %2,5 yağ oranına sahip asidofilik fermente süt içeceği. Kütlece %1,5, %2,5 yağ oranına sahip bifidobakteriler ile zenginleştirilmiş asidofilik bakterili fermente sütlü yoğurt içeceği. Fermente süt yoğurdu
|
|
||
Fermente süt içecekleri: kefir, varenets, asidofilus, kesilmiş süt, ekşi sütlü içecek yoğurt (Kartopu), fermente süt kefir içeceği, ekşi içecek anti-süt asidofilik yağsız ve ma
|
|
||
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: YOGURT home, KEFIR home, Tvorog home, BIOYOGURT home, BIOKEFIR home,
|
|
||
Starter FIT-YOGURT VIVO , fermente süt ürünlerinin hazırlanması için kullanılır, 60x55x38 milimetre ölçülerinde karton kutuda paketlenmiştir, iki polimer şişe, net ağırlık 0,5 gram
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Evde sütten de dahil olmak üzere yoğurt ve fermente süt ürünleri yapmak için ürün:
|
|
||
ÇERÇEVELI SÜT KUTULARI ILE ŞEKERLER, SIRLI: YOĞURT IÇINDE AHUDUDU, YOĞURT IÇINDE ÇILEK, SÜT DISKI
|
|
||
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler,
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: işleme ve doldurma için fermente süt ürünlerinin üretimi için entegre bir laboratuvar hattı, 20 l h kapasiteli, OMVE marka, HT ST UHT tipi,
|
OMVE Netherlands B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: İşleme ve dolum için fermente süt ürünlerinin üretimi için 20 lt/saat kapasiteli entegre laboratuvar kurulumu,
|
OMVE Netherlands B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Okroshka için fermente süt içeceği
|
|
||
Okul öncesi ve okul çocukları ve yetişkinler için fermente süt ürünü "Laktovit": incir-erik-kuru kayısı; kuru erik-ceviz; iyotlu, bademli kiraz, kayısı, muz, çilek
|
|
||
Peynir üretimi için fermente süt bakterileri: ST IA (TIPO GORGONZOLA), ST IA IA (TIPO MORBIER), ST IA (TIPO PECORINO), ST IA MX (TIPO FONTAL), ST IA MX (TIPO CHEDDAR), ML MX (TIPO MANCHEGO), ML (TIPO VALENCAY), MCL,
|
BIOTEC FERMENTI SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Okul öncesi ve okul çağındaki çocuklar ve yetişkinler için fermente süt ürünü Laktovit: incir-erik-kuru kayısı; kuru erik-ceviz; iyotlu
|
|
||
Kapaklı polimer kovalarda paketlenmiş %2,5, %4,0 yağ kütle fraksiyonları ile işleme için fermente süt ürünü Ryazhenka
|
|
||
fermente süt ürünü - yağ kütle oranı %6.0 olan tatlı yoğurt "Saint-Flour", fermente süt ürünü - yağ kütle oranı %8.0 olan tatlı yoğurt "Saint-Flour", fermente süt ürünü - tatlı yoğurt
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, kefir ürünü, fermente pişmiş süt, ayran, kesilmiş süt, içme yoğurdu, az yağlı yoğurt, cam yoğurt kartopu, varenets, katık, fermente süt ürünü yağ içeriği %0 -%8, ambalajlı
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Kütle oranı %1.0 - %4.0 arasında olan süt yağı ikameli fermente süt içecekleri: kefir içeceği, fermente pişmiş içecek, yoğurt içeceği, tatlı yoğurt içeceği, meyveli yoğurt içeceği
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, cam yoğurt yeni kar, varenetler, yağ kütle oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan katık, yağ kütle oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan Matsoni
|
|
||
Fermente süt ürünleri: asidofilus, asidolakt, kefir, kefir içeceği, yoğurt, fermente pişmiş süt, va renets, yoğurt ve gıda aromalı dolgu maddeleri içeren veya içermeyen %0,1-20 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip yoğurt ürünü
|
|
||
Bifidobacteria bifidum bifidok ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünleri, kefir, yoğurt, Mechnikovskaya yoğurdu, yoğurt, fermente pişmiş süt, yoğurt (yağ kütle fraksiyonları %0,1 ila %9,9 arasında); ekşi krema (kütle fraksiyonu
|
|
||
Fermente süt içecekleri: - fermente süt kefir içeceği %3,2; %2,5; %1,0. - fermente süt yoğurt içeceği %3.2; %2.5; %1.0. - fermente süt asidofilik içecek acidolact %3,2; %2,5; %1,0.
|
|
||
Bitkisel yağ içeren ve içermeyen fermente süt ürünleri: acidophilus, acidolact, kefir, kefir içeceği, ekşi süt, fermente pişmiş süt, varenets, yoğurt, yoğurt ürünü, ekşi krema ve ekşi krema ürünü,
|
S.N.C. ORGANISATION INTRA-GROUPE DES ACHATS
|
🇫🇷 France
|
|
Fermente süt ürünü Smetana yağ kütle oranı %15, fermente süt ürünü yoğurt içilebilir yağ kütle oranı %2,5 süt tozundan meyve, fermente süt ürünü kefir süt tozundan yağ kütle oranı %3
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan fermente süt yoğurt içeceği Kartopu; Yağ kütle oranı %1,5; %2,5 olan fermente süt asidofilik içeceği; Yağ kütle oranı %1,5; %2,5 olan fermente süt kefir içeceği; Fermente m
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, kap kar yoğurdu, varenet, yağ kütlesi oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan katık, yağ kütlesi oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan Ma tsoni
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, camsı kar yoğurdu, varenets, katık, yağ içeriği %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8, plastik şişelerde paketlenmiş, yumuşak paket
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Fermente süt ürünleri acidophilus, kefir, kefir içeceği, yoğurt, fermente pişmiş süt, varenets yağ kütle oranı %0,1 - 9,9, yoğurt yağ kütle oranı %0,1-10
|
|
||
Fermente süt içecekleri: Kütlece yağ oranı %2,2, %3,2, %7,7, %8 olan şekerli fermente sütlü yoğurt içeceği "Kartopu", Kütlece yağ oranı %2,2, %3,2, %7,7, %8 olan tahıllı fermente sütlü yoğurt içeceği.
|
|
||
Kütlece yağ oranı %6,5-8,0 olan fermente süt ürünü Syuzma, Kütlece yağ oranı %6,5-8,0 olan fermente süt ürünü Dereotlu Syuzma, Kütlece yağ oranı %6,5-8,0 olan fermente süt ürünü Ekşi kremalı yoğurt
|
|
||
Fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: Kuru bakteri starter kültürleri Yogurt classic, Yogurt kids (Yogurt kids), Yogurt detox (Yogurt detox), Ekşi krema (Ekşi krema), Yogurt
|
European Food Company
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Fermente süt ürünü - Yoğurt, dolgu maddeleri dahil: tatlı yoğurt; portakallı meyveli yoğurt; muzlu meyveli yoğurt; kirazlı meyveli yoğurt; çilekli meyveli yoğurt; yabani meyveli meyveli yoğurt
|
|
||
Fermente süt ve süt ürünlerine dayalı ürün, dolgular dahil, dondurulmuş - "Yoğurt-dondurma" aralığında: 1. "Yoğurt-dondurma" klasik; 2. Eklenmiş "Yoğurt-dondurma"
|
|
||
Fermente süt ürünleri. Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağsız yoğurtlar ve %0,5 ila %10 arasında olan yoğurtlar: şekersiz yoğurt; tatlı yoğurt; aromalı yoğurt (vanilya aromalı); meyveli yoğurt (yaban mersini, c
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Doğal yoğurt, "Yaban mersini" dolgulu yoğurt, "Çilek" dolgulu yoğurt, "Vişne" dolgulu yoğurt, "Ahududu" dolgulu yoğurt, "Siyah frenk üzümü" dolgulu yoğurt. Kütle
|
|
||
Fermente süt ürünleri. Kütlesel yağ oranı %0,5 ila %10 arasında olan yoğurtlar: - şekersiz yoğurt; - tatlı yoğurt; - aromalı yoğurt (vanilya aromalı); - meyveli yoğurt (doğal parçalı)
|
|
||
Fermente süt ürünü: meyveli yoğurt "Çilek" mdzh. 1,5, meyveli yoğurt "Çilek" mdzh. 2,5, meyveli yoğurt "Orman meyvesi" mdzh. 1,5, meyveli yoğurt "Orman meyveli" mdzh. 2,5, meyveli yoğurt "Yaban mersini
|
|
||
Yağ oranı %1 ila %10 arasında olan fermente süt ürünleri: yoğurt, çilek aromalı yoğurt, vişne aromalı yoğurt, ahududu aromalı yoğurt, yaban mersini aromalı yoğurt. Ambalaj: torbalar, şişeler, bardaklar m
|
|
||
Fermente süt ürünü: kütlece yağ oranı %0,5'ten az olan yağsız yoğurtlar ve kütlece yağ oranı %0,5 ila %10,0 arasında olan yoğurtlar %0,1 aralıklarla: şekersiz yoğurt; tatlı yoğurt; aromalı yoğurt (vanilyalı)
|
|
||
Fermente süt ürünleri: İçme yoğurt, yağ kütlesi oranı %0,5; İçme yoğurt, yağ kütlesi oranı %2,0; İçme yoğurt, yağ kütlesi oranı %2,5; İçme yoğurt, yağ kütlesi oranı %3,2; İçme yoğurt, dökme d
|
|
||
Fermente süt içecekleri: yoğurt Karamel (Yogourt Citron), yoğurt Hindistan Cevizi (Yogourt Coco), yoğurt Mango (Yogourt Mangue), yoğurt Şeftali Melba (Yogourt Pêche melba), yoğurt Ananas (Yogourt Ananas)
|
Milco SA
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Fermente süt ürünleri - tatlandırıcı ve aromatik katkı maddeleri içeren yoğurt sürüsü: kütle oranı %1,5 yağ içeren klasik yoğurt; kütle oranı %1,5 yağ içeren çilekli yoğurt; kütle oranı %1,5 yağ içeren yaban mersinli yoğurt; yoğurt
|
|
||
Çilek, şurup içinde hindistan cevizi jölesi parçaları ve liçi ile fermente süt yoğurt-meyve ürünü, yağ kütle oranı %5,2. Kivi, elma ve hindistan cevizi ile fermente sütlü yoğurt-meyve ürünü, yağ kütle oranı %5.1
|
|
||
Fermente süt ürünü: inek sütü yoğurt 230 mililitre, keçi sütü yoğurt 250 gram, %0-4 yağ, ambalaj: cam kavanoz, IP işareti Cherepkova Regina Olegovna
|
|
||
Fermente süt ürünleri: "icecro" markalı, kütlece %3 yağ oranına sahip, 150 ml'lik plastik kavanozlarda paketlenmiş, 125 g ağırlığında yoğurt: Yoğurt "Greek Blackberry-raspberry", Yoğurt "Greek Peach lavender", Yoğurt "
|
|
||
fermente süt ürünü çeşitleri: kütlesel yağ oranı %0,5 olan az yağlı yoğurt, kütlesel yağ oranı %2,5 olan bileşensiz yoğurt, kütlesel yağ oranı %2,5 olan yaban mersinli yoğurt, küvetli yoğurt
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Kütlece %3 yağ oranına sahip, 150 ml hacminde plastik kavanozlarda ambalajlanmış, 125 g ağırlığında yoğurt: Chia tohumlu yoğurt Yunan mango-tutku meyvesi, Yoğurt Yunan tuzlu karamel, Yoğurt G
|
|
||
Ürün fermente süt ukta: vanilyalı koyun sütünden yoğurt Bio, doğal koyun sütünden yoğurt Bio, ahududulu koyun sütünden yoğurt Bio, kütle kırıklı mangolu koyun sütünden yoğurt Bio
|
Molkerei Biedermann AG
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Fermente süt ürünleri - yoğurtlar: yağ kütle oranı %0,1'den fazla olmayan az yağlı yoğurt; yağ kütle oranı %2,5 olan aromalı yoğurt; yağ kütle oranı %2,5 olan meyveli yoğurt; yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünü: yağ kütle oranı %1,5 ila %4,2 arasında olan doğal klasik yoğurt, yağ kütle oranı %4,2 olan buğday lifli doğal yoğurt, yağ kütle oranı %2,5 olan yoğurt BIO, yoğurt t
|
.
|
|
|
Fermente süt ürünleri: Kaymaklı yoğurt, yağ oranı %6 Ahududu, kaymaklı yoğurt, yağ oranı %6 Mango, kaymaklı yoğurt, yağ oranı %6 Ballı Tahıllar Fındık, kaymaklı yoğurt yağ oranı %6 Çikolata
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Ahududulu yoğurt, yağ kütlesi oranı %2,8; Kayısılı yoğurt, yağ kütlesi oranı %2,9; Yaban meyveli yoğurt, yağ kütlesi oranı %2,9; Çilekli yoğurt, yağ kütlesi oranı %2,9;
|
Milco S.А
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Fermente süt ürünleri: fermente pişmiş süt, kefir, yoğurt, Ek No. 1'e (sayfa 1) göre meyve ve dut dolgulu olanlar dahil,
|
|
||
Yağ kütle oranı %1,0, %2,5, %3,2 olan fermente süt kefir içeceği, Fermente süt yoğurt içeceği: şeker yağ kütle oranı %1,0, %2,5, %3,2, meyve dolgulu ve şekerli %1,0, %2,5, %3,2,
|
|
||
Fermente süt ürünleri, yağlı, yağsız, gramajlı, ambalajlı: kefir, matsun, yoğurt, ayran, katık, fermente pişmiş süt, kartopu, dolgulu, dolgusuz (Victoria, çilek, armut, yaban mersini, şeftali, kiraz, elma,
|
|
||
Yağlı fermente süt ürünleri, yağsız: kefir, matsun, yoğurt, ayran, katık, fermente pişmiş süt, kartopu, dolgulu, dolgusuz (victoria, çilek, armut, yaban mersini, şeftali, kiraz, elma, frenk üzümü, bektaşi üzümü
|
|
||
Fermente süt yoğurt içeceği Snezhok yağ kütle oranı %2,5, fermente süt kefir içeceği yağ kütle oranı %1,0;, %2,5
|
|
||
Tam yağlı keçi sütünden elde edilen ve yağ oranı %2,8 ila 5,5 arasında olan fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, yoğurt. TU 9222-002-54760078-08, değişiklik No. 1 - No. 3
|
|
||
Fermente süt yoğurt içeceği - yağsız ve kütlece yağ oranı %1.0, %2.5, %3.2 aromalı; meyveli; tahıllı; -meyveli ve tahıllı; şekerli; tatlandırıcılı; Fermente süt kefir içeceği - yaklaşık
|
|
||
Fermente süt bileşiği ürünleri: Fermente süt bileşiği ürünleri: yoğurt ve dondurulmuş meyveler ile smoothie'ler meyveler (kızılcık, yaban mersini, ahududu, yaban mersini, kiraz, çilek, bektaşi üzümü, siyah frenk üzümü
|
|
||
Fermente süt ürünleri: asidofilus; bifidok; kefir; kefir içeceği; fermente pişmiş süt; katık; yoğurt: Yunan, içme, termostatik; kartopu; Narine; kütlece yağ oranı %1.0, %1.6, %1.8, %2.0, %2.5 olan Mazzoni
|
|
||
Şeker ilaveli ve ilavesiz, boyasız, dolgu maddesi ve aroma ilaveli ve ilavesiz normalize sütten fermente süt ürünleri: yağ kütle fraksiyonlu fermente süt yoğurt içeceği
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5; %3,2; %3,5 olan Snezhok tatlı fermente süt içeceği. Çilek dolgulu fermente süt içeceği Snowball, yağ kütle oranı %2,5; %3,2; %3,5. Yoğurt içeceği Kartopu yağ oranı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %20 olan metanlı, yağ kütle oranı %3,5 olan meyve dolgulu yoğurt, yağ kütle oranı %3,5 olan kefir, yağ kütle oranı %3,5 olan fermente pişmiş süt
|
|
||
Fermente süt yoğurt içeceği Şekerli, meyveli, tahıllı, meyveli ve tahıllı, yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2, yağsız kartopu. Yağ kütle oranı %1,5, %2,5 olan fermente süt kefir içeceği,
|
|
||
Bu aralıktaki bitkisel fermente süt ürünleri: kütlesel yağ oranı %0,5 ila %10 arasında olan bitkisel yoğurt, kütlesel yağ oranı %0,5 ila %7 arasında olan bitkisel kefir, kütlesel yağ oranı %0,5 ila %7 arasında olan bitkisel fermente pişmiş süt
|
|
||
Yağ oranı %2 ila %4 arasında olan tam yağlı sütten fermente süt ürünleri: kefir, biolact, fermente pişmiş süt, kefir mantarları ve kefir kültürlerine dayalı kefir ürünü, yoğurt,
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %1,5 ila %9 arasında olan fermente süt ürünü Yoğurt; Kütlesel yağ oranı %1,5 ila %9 arasında olan fermente süt ürünü Bioyoğurt
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Bileşensiz yoğurt ve yoğurt ürünü, bileşenli: meyve parçaları ile; süt yağı ikamesi ile, şeftali, çilek, kiraz, kayısı, armut, elma, ras aroması ile
|
|
||
kütlesel yağ oranı %3,2 olan fermente süt ürünü Matsoni. Etiketleme: Fermente süt ürünü Yoğurt termostatiktir, net ağırlığı 200 ml. ile 1000 ml. arasındadır, cam ve polipropilen bardaklarda ambalajlanır.
|
|
||
Fermente süt içecekleri fermente süt kefiri Ladoga, kütlece %2,5 yağ oranı ile; kütlece %2,5 yağ oranı ile yoğurt içmek; aromalı: çilek, kiraz, doğal.
|
|
||
Fermente süt bileşenleri: - Limonlu yoğurt kokteyli, Twist yağ kütle fraksiyonu %2,4; - yoğurt kokteyli Mojito Myasnov, yağ kütle fraksiyonu %2,4; - yoğurt kokteyli Ananas Lassi Myasnov, kütle
|
- 77
|
|
|
Keçi sütünden fermente süt ürünü Yağ kütle oranı %0,3 - %1,0 olan yoğurt; Yağ kütle oranı %1,0 - %2,5 olan yoğurt; Yağ kütle oranı %2,5 - %3,2 olan yoğurt; Yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünü: kütlece %2,5 yağ oranına sahip yoğurt, termostatik, ürün TM-01; kütlece %2,5 yağ oranına sahip meyveli yoğurt, termostatik, ürün TM-02; kütlece %2,5 yağ oranına sahip meyveli yoğurt, ürün
|
|
||
Fermente süt ürünleri - Yağ kütle oranı %0,5, %4 olan yoğurtlar: bileşensiz yoğurt, bileşenli yoğurt: reçel (ahududu, böğürtlen, çilek, frenk üzümü, şeftali, kayısı), çilek (ahududu, siyah
|
|
||
Fermente süt ürünü yoğurt: meyveli ve çilekli yoğurt (çeşitli), reçelli yoğurt (çeşitli). Ticari marka: Maiden Manor,
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %1,5 olan doğal homojenize light yoğurt; yağ kütle oranı %3,6 olan doğal homojenize yoğurt; yağ kütle oranı %1,5 olan köy yoğurdu; yoğurt de
|
Atena LLC
|
🇦🇿 Azerbaijan
|
|
Fermente süt ürünü: yoğurt çeşitleri: kütle oranı %2,5 yağ içeren vanilya aromalı yoğurt (mdzh. %2,5), yağ kütle oranı %2,5 olan vanilya aromalı yoğurt Slavyansky (kütle oranı
|
|
||
Kütle oranı %5 olan fermente süt ürünleri: Elmalı yoğurt smoothie, muzlu smoothie yoğurt, tropikal smoothie yoğurt, cam, plastik bardaklarda paketlenmiş, net ağırlığı 100 gramdan 300 grama kadar,
|
|
||
EKŞI SÜT ÜRÜNLERI: Yağ kütlesi oranı %2,5, %3,2 olan varenetler Yağ kütlesi oranı %4,0 olan Mechnikovskaya kesilmiş süt Yağ oranı %2,5, %3,2 olan şekerli fermente süt yoğurt ürünü "Kartopu"
|
|
||
Kütle oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5 olan YUMUŞAK SÜT ÜRÜNLERİ (tahıllar dahil): kefir, fermente süt içeceği (yoğurt, kefir, kar), kesilmiş süt, asidofilus.
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kirazlı Grekos süt yoğurdu, yağ oranı %7,4, kayısılı Grekos süt yoğurdu, yağ oranı %7,6, yabani meyveli Grekos sütünden yapılan yoğurt
|
AD IMLEK BEOGRAD-PADINSKA SKELA
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Fermente süt ürünlerinin üretimi için dondurularak kurutulmuş bakteri starter kültürleri: Gbio (bifidocomplex, bifidoacidophilic yogurt, biorezhenka, bioyogurt, yoghurt, biokefir, acidophilic yogurt), GM3
|
Genesis Laboratories Ltd
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
BAKTERİYEL KÜLTÜR (Ekşi Maya) tm. GENESIS fermente süt ürünlerinin hazırlanması için konsantre liyofilize: Gbio (bifidokompleks, bifidoasidofilik yoğurt, biorezhenka, bioyogurt, biokefir, yoğurt, acidof
|
Genesis Laboratories Ltd.
|
🇧🇬 Bulgaria
|
|
Fermente süt içeceği YOGURTNY, yağ kütle oranı %2,5 olan şekerli. Snezhok, yağ kütle oranı %2,5 olan şekerli fermente sütlü yoğurt içeceği
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yoğurt, kütlece yağ oranı %2,7, %3; meyveli yoğurt, kütlece yağ oranı %2,7: limon; ahududu; kızılcık-ahududu; siyah frenk üzümü-kırmızı frenk üzümü; siyah frenk üzümü; elma-mu
|
|
||
Fermente süt ürünleri Danimarka Yoğurdu: Kayısılı kaymaklı yoğurt, yağ oranı %6, plastik kapta ambalajlanmış, net ağırlığı 300 gram, "Light Morning" ticari markası; Çilekli kaymaklı yoğurt, kütle
|
Millina Food Production company ltd
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Tatlandırıcı bileşenlerin eklenmesi de dahil olmak üzere, yağ kütle oranı %0,5'ten (yağsız) %8,9'a kadar olan fermente süt ürünleri: Yoğurt; Katkı maddeleri içeren yoğurt: ahududu / böğürtlen, yaban mersini / yaban mersini
|
TAIZHOU XINGE FURNITURE CO.,LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Fermente süt ürünü: Yoğurt Yunan elma-havuç, kütlece yağ oranı %3.0, Yoğurt Yunan elma-havuç
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Havuç suyu ile yoğurt Myasnov, yağ kütle oranı %2,5; Pancar, salatalık ve sarımsak ile yoğurt Myasnov, yağ kütle oranı %2,5.
|
- 77
|
|
|
Fermente süt içecekleri: Mechnikovskaya yoğurdu, yağ kütlesi oranı %4.0; varenets, yağ kütlesi oranı: %2.0, %2.5, %3.2, %3.5; fermente sütlü yoğurt içeceği Snowball, yağ kütlesi oranı: %2.0, %2.5, %3.2, %3.5.
|
|
||
Tam yağlı keçi sütünden elde edilen ve yağ oranı %2,8 ila 5,5 arasında olan fermente süt yoğurtları: meyveli yoğurtlar (çilek, kiraz, yaban mersini, şeftali ile); tahıllı yoğurt. TU 9222-002-54760078-08, değişiklikler
|
|
||
Fermente süt ürünleri: - Kütlesel yağ oranı %0,5'ten az olan yoğurt (yağsız); - Kütlesel yağ oranı %0,5 ila %10,0 arasında olan yoğurt.
|
|
||
Fermente süt ürünü. Yoğurt. Vanilya aromalı, meyveli, sebzeli ve otlu klasik yoğurt (çilek, muz, kiraz, kayısı, ahududu, böğürtlen, erik vitamini: salatalık, dereotu, fesleğen, kişniş, kereviz)
|
|
||
Fermente süt ürünleri, kfh DAR ile işaretlenmiştir: keçi sütünden ev yapımı yoğurt, keçi sütünden ev yapımı yoğurt-matsoni, yağ kütle oranı %3,9. Ambalaj: cam kavanoz, net ağırlık 175 gr, 250 gr, 500 gr
|
|
||
Ürün yelpazesinde yağ oranı %0,1, %1, %3,2 olan fermente süt ürünleri: Ayran; Yoğurt Ahududu; Yoğurt Siyah Frenk Üzümü; Kefir Kiraz; Kefir Klasik; Kefir Hindistan Cevizi; Kefir Ahududu; Kefir Siyah Frenk Üzümü
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Kütlesel yağ oranı %1 ila %6 arasında olan yoğurt, - aroma verici katkı maddeleri veya meyve, fındık veya kakao ilavesiyle; Kütlesel yağ oranı %1 ila %6 arasında olan yoğurt, aroma verici katkı maddesi olmadan
|
|
||
Fermente süt ürünü - Yoğurt, klasik yoğurt, ilave gıda bileşenleri olmadan ve ilave gıda bileşenleri ile: elma-tahıl, şeftali, çilek, yaban mersini, kiraz-vişne, kızılcık, mango, limon, armut, armut-karame
|
|
||
Keçi sütünden fermente süt ürünleri: balkaymak, peynir altı suyu, kurt, aklak, uyz irimşik, ak irimşik, genç kurt, sıkma kurt, sıcak kurt, Yoğurt, gıda bileşenleri eklenmiş yoğurt, Sakha
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Fermente süt içecekleri: yoğurt, yoğurt Kartopu
|
|